Home >
ICT Banen - 12 januari 2016

ICT Banen - 12 januari 2016

5 tekenen dat je gelukkig bent op je werk

We zijn allemaal op zoek naar geluk. Geluk vind je in persoonlijke relaties en in je hobby’s, maar een groot deel van je leven breng je door op je werk. Daarom is het ook erg belangrijk dat je gelukkig bent op je werk! Niet alleen voor jezelf, maar ook voor je collega's en natuurlijk werkgever. 

gelukkig op je werkVolgens een recent onderzoek van het Britse Growth Engineering zijn gelukkige medewerkers meer betrokken bij het bedrijf en zijn ze 31% productiever in hun werk dan ongelukkige collega’s. Waar ongelukkige medewerkers gemiddeld genomen wel 10.7 dagen per jaar ziek zijn, zijn gelukkige medewerkers gemiddeld maar 3.9 dagen per jaar afwezig door ziekte. Gelukkig zijn op je werk is dus echt belangrijk: voor jou én voor je baas. Maar hoe kun je merken dat je gelukkig bent op je werk? Dit zijn 5 kenmerken die gelukkige werknemers met elkaar gemeen hebben. Herkenbaar, of juist niet?
 

1. Je loopt praktisch nooit te stressen

Mensen die gelukkig zijn op hun werk, kunnen de rust vinden om hun werkzaamheden te plannen en volgens schema af te ronden. Ze lopen dus praktisch nooit te stressen. Tweederde van alle werknemers (66%) van alle werknemers geeft in recent onderzoek aan dat ze op zondagavond piekeren over de werkzaamheden van de volgende dag. Een kwart geeft zelfs aan dat ze een hekel hebben aan maandagen omdat ze dan weer naar hun werk moeten. Als je gelukkig bent op je werk, heb je juist zin om maandag weer aan het werk te gaan; je krijgt de rust en ruimte om je werkzaamheden realistisch in te plannen, en bent er dan dus niet in je vrije tijd mee bezig in je hoofd.

2. Je hebt een goede band met je collega’s

Werknemers die hun collega’s tot hun vrienden rekenen, zijn gelukkiger op hun werk omdat ze hun werk leuker vinden, een betere moraal hebben, en meer voldoening halen uit hun werk. De meeste mensen ervaren meer motivatie als ze iets binnen een team hebben gepresteerd, dan wanneer ze het solo hebben bereikt. En met wie kun je je werksuccessen vieren, anders dan met je naaste collega’s? Als je de mensen op je afdeling dus vertrouwt en graag met ze samenwerkt, is dat een teken van geluk op het werk.
Ook een goede relatie met je leidinggevenden is een belangrijk teken van werkgeluk: je maakt het ze bovendien ook nog eens makkelijker om naar je toe te stappen, waardoor de samenwerking nóg beter kan worden.

3. Je werk voelt eigenlijk niet als werk

De Chinese filosoof Confucius wist het destijds al: ‘Geef me werk wat ik leuk vind, en ik hoef nooit meer te werken.’ De truc om gelukkig te zijn in je werk, is dus om iets te gaan doen wat helemaal niet als werken voelt. Alleen dan heb je de intrinsieke motivatie om eventuele problemen waar je tegenaan loopt, met een positieve insteek te lijf te gaan.

4. Je maakt promotie

Mensen die gelukkig zij op hun werk, kunnen hun werkgeluk vaak eenvoudig omzetten in keihard, gepassioneerd werken. Ze gaan net iets verder om hun succes te behalen. En als het goed is, wordt dat opgemerkt. Successen worden gevierd, en dat motiveert ze om de volgende keer weer net zo hard te werken. Of nog harder! Zo’n positieve cirkel leidt uiteindelijk ook tot promotie: leidinggevenden houden nu eenmaal van positief ingestelde mensen en zullen er alles aan doen om zulke mensen binnen het bedrijf te behouden.

5. Je draagt echt iets bij met je werk

Als je ziet hoe je werk nut heeft, voel je je onderdeel van iets groters. En dat maakt gelukkig! Mensen zijn wat betreft echt groepsdieren; ze zijn vaak gelukkiger als ze met hun werk het verschil kunnen maken in iemands leven. De meeste mensen die gelukkig zijn in hun werk, kunnen dus vaak exact benoemen hoe zij een bijdrage leveren aan de maatschappij.

Komt geen van de bovenstaande punten jou bekend voor? Dan wordt het misschien wel tijd voor een nieuwe baan. Werk je in de ICT? Dan kan JouwICTvacature.nl je daar uitstekend mee helpen! We hebben onder meer interessante ICT vacatures in Groningen en Amsterdam of zoek gewoon op de de regio die jouw voorkeur heeft. Wie weet ben jij binnenkort wel een stuk gelukkiger op je werk!

 

 Terug naar overzicht

 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  .

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Recente ICT Banen - 12 januari 2016

 • Junior Software Developer/Consultant - IT Topdogs AMSTERDAM-ZUIDOOST
  Junior Software Developer/Consultant Start je met je carriere en ligt je passie bij software ontwikkeling? Wil je in korte tijd ervaring op doen bij verschillende opdrachtgevers? Zoek je training en opleiding en wil je “de beste in je vak” worden? Wil je werken bij een bedrijf dat innovatie belangrijk vindt en waar teaming en persoonlijke ontwikkeling onderdeel zijn van de bedrijfscultuur? IT-Topdogs is een jonge organisatie die op zoek is naar developers met echte kwaliteit.
 • Medior software engineer bij KSYOS - KSYOS AMSTELVEEN
  KSYOS

  Heb jij passie voor IT in combinatie met zorg? Dan is dit dé uitdaging voor jou!

 • Senior .NET Developer | Werken voor klanten als KPN, NS, Sanoma Media en Engie. - Marketing Makers UTRECHT
  Senior .NET Developer | Werken voor klanten als KPN, NS, Sanoma Media en Engie. Wordt jij enthousiast van Werken aan uitdagende projecten, voor de grootste abonnementsbedrijven van Nederland? In het hart van Utrecht: de Drieharingstraat. Programmeren met Microsoft .Net, MVC & SQL Server. Samenwerken met en leren van een team van 20 collega’s? Dan hebben wij een mooie plek voor je waarin jij jezelf verder kunt ontwikkelen als .Net developer!
 • Senior front-end developer bij Contezza - Contezza ABCOUDE
  Contezza Ben je een ontwikkelaar en heb je zin in een nieuw avontuur? Dan is Contezza, expert op het gebied van document- en informatiemanagement, op zoek naar jou.
 • Senior (in-house) Datawarehouse Specialist bij Famed - Famed AMERSFOORT
  Senior (in-house) Datawarehouse Specialist bij Famed Wil jij jouw ervaring inzetten bij de specialist in het factureren en innen van declaraties in de zorg? Onze complexe ICT systemen verwerken jaarlijks gemiddeld 45 miljoen declaraties en we versturen namens zorgaanbieders 8,5 miljoen nota’s naar zorgconsumenten. Lijkt het je interessant om in deze dynamische omgeving bij te dragen aan de groei van de organisatie en het verbeteren van het datawarehouse en Business Intelligence omgeving van Famed? Dan ben jij de specialist die wij zoeken!
 • Word jij onze senior python developer? - Into The Source ZWOLLE
  Word jij onze senior python developer?

  Wij zijn voor The Source met spoed op zoek naar een talentvolle Python developer die kan lezen en schijven met Django en ons kan verrassen met enthousiasme, nieuwsgierigheid en nieuwe ideeën. 

 • Junior Fullstack Developer - Easyflex OOSTERHOUT
  Junior Fullstack Developer Wil je deel uitmaken van een team dat met erg gave dingen bezig is? Wil je werken met nieuwe technologieën? Kun je goed programmeren en ben je creatief? Dan zijn we op zoek naar jou! Bij Easyflex hebben we meer dan 1 miljoen flexwerkers in onze database staan, er werken iedere dag zo’n 1.500 klanten via internet met onze applicatie (SAAS) en er worden per week zo’n 40.000 salarissen door middel van ons pakket verwerkt. Stoffig en saai? Integendeel!
 • Startende Java Developer bij Meddex - Meddex UTRECHT
  Startende Java Developer bij Meddex Trek jij ons Development Team op een hoger niveau en weet jij mensen te motiveren tot goede samenwerking en eigenaarschap van het totaalproduct?
 • Test Engineer - Alten UTRECHT
  Alten Geloof je net als ons dat Testen een vak is? Wil je graag actief bijdragen aan de ontwikkeling van jouw vak? Staat samenwerking bij jou centraal? Dan is de functie van Test Engineer bij ALTEN zeker iets voor jou!
 • Medior Full Stack Developer - Billing House DEN HAAG
  Medior Full Stack Developer

  Voor deze specifieke positie van Front-End developers zoeken wij naar jou! 

 • Senior Java Ontwikkelaar bij Famed - Famed AMERSFOORT
  Senior Java Ontwikkelaar bij Famed Wil jij jouw ervaring inzetten bij de specialist in het factureren en innen van declaraties in de zorg? Onze complexe ICT systemen verwerken jaarlijks gemiddeld 45 miljoen declaraties en we versturen namens zorgaanbieders 8,5 miljoen nota’s naar zorgconsumenten. Lijkt het je interessant om in deze dynamische omgeving bij te dragen aan de groei van de organisatie en het verbeteren van de applicaties van Famed? Dan ben jij de Java Ontwikkelaar die wij zoeken!
 • Medior SAP BI Consultant bij Plainwater - Plainwater DEN HAAG
  Medior SAP BI Consultant bij Plainwater

  Wij zoeken een analytisch sterk persoon met uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden. Een gezonde dosis humor is bij ons zeer belangrijk! Je hebt interesse en affiniteit met IT en bedrijfsprocessen. Ben jij die representatieve kandidaat die kwalitatief en sociaal een goede aanvulling is voor ons ambitieuze team? Dan nodigen we je graag uit om te reageren op deze vacature!

 • Medior Test Engineer bij Meddex - Meddex UTRECHT
  Medior Test Engineer bij Meddex

  Wil jij applicaties testen met groot maatschappelijk belang?

 • Senior Cloud engineer - Computron MALDEN
  Computron • Een carrière bij Computron? • Werken bij dé Microsoft specialist voor het MKB? • Virtualisatie jouw specialisatie? • Je denkt en werkt in Microsoft? • Innovatieve projecten met de nieuwste technologieën?
 • Junior Visual Designer - Kees™ Internetbureau LEIDEN
  Junior Visual Designer

  Als je uitlijnmeester, pixelprins, contrastkoning, HTML-hipster en designdude* bent, willen we graag een kopje koffie met je drinken. Of een glaasje verse muntthee. Ook goed. .

 • Senior Developer .NET applicaties - Voor mooie klanten als De Efteling / NEMO / Bobbejaanland - De Haan ALMERE
  Senior Developer .NET applicaties - Voor mooie klanten als De Efteling / NEMO / Bobbejaanland De Haan IT Nederland B.V. groeit sterk, maar wil ook voorop blijven lopen. In de functie draag je bij aan verdere ontwikkeling van onze producten en de oplossing van maatwerkproducten voor onze klanten.
 • Junior Animation Developer - Qban ALPHEN AAN DEN RIJN
  Junior Animation Developer Ons creatieve team werkt dagelijks aan de vetste digitale campagnes voor grote Nederlandse adverteerders, reclame- en mediabureaus. Zo bedenken en ontwikkelen we met HTML en JavaScript de meest spectaculaire display banners en Rich media uitingen. Per direct zijn wij op zoek naar een Rich media developer op senior niveau ter versterking van ons team.
 • Software Developer - Objectiflune EDE
  Objectiflune Als je bij ons komt werken, kom je terecht in een internationale organisatie met een geautomatiseerde ontwikkelomgeving waar gebruik wordt gemaakt van moderne tools en technieken. Je werkt in een SCRUM team met andere ervaren software developers waarmee je ervaringen en kennis uit kan wisselen en van elkaar kunt leren. Je creativiteit en ideeën zijn meer dan welkom en je hebt veel kansen om door te groeien.
 • Senior Laravel Programmeur bij Not on Paper - Not on Paper WAALRE
  Not on Paper

  Je bent een ervaren, extreem goede programmeur die weet wat het is om in een team met specialisten te werken. Je hebt een sterke eigen mening over techniek, maar kan ook meedenken in het grotere geheel. Je ziet mogelijkheden om onze bestaande modules te verbeten en neemt de leiding in het ontwikkelen van nieuwe modules. Je bent continu in ontwikkeling en neemt ons daar graag in mee. Je ziet groei mogelijkheden in de markt en voor Not on Paper en staat open voor verandering.  Een open sfeer, gelijkwaardigheid en humor op het werk vind je net zo belangrijk als wij dat vinden.

 • Vacature medior Zend Developer - Square ROERMOND
  Vacature medior Zend Developer

  Ben jij klaar voor een nieuwe stap bij Square?

 • Medior Full Stack Developer bij NAVARA! - NAVARA DRIEBERGEN-RIJSENBURG
  Medior Full Stack Developer bij NAVARA!

  Wil jij werken aan innovatieve en uitdagende projecten binnen toonaangevende organisaties? En wil jij werken met alleen de beste mensen in hun vakgebied? Dan is NAVARA de juiste plek voor een volgende stap in jouw carrière!

 • Senior PHP Developer - Flexkids HAARLEM
  Flexkids Wil jij als ervaren Backend PHP Developer werken aan een innovatief Kinderopvang Tool vanuit hartje Haarlem?
 • Medior Cloud engineer - Computron MALDEN
  Computron • Een carrière bij Computron? • Werken bij dé Microsoft specialist voor het MKB? • Virtualisatie jouw specialisatie? • Je denkt en werkt in Microsoft? • Innovatieve projecten met de nieuwste technologieën?
 • Senior .NET Web ontwikkelaar - Centerone ZEIST
  Senior .NET Web ontwikkelaar Wij zijn op zoek naar een ervaren web applicatie ontwikkelaar met projectervaring.
 • Front-end developer bij Uitgeverij Deviant! - Uitgeverij Deviant AMERSFOORT
  Uitgeverij Deviant Werken met de nieuwste technieken in een professioneel team met een aantrekkelijk salaris? Lees dan verder...
 • Junior Industrial Data Engineer bij Magion - Magion DEN HAAG
  Magion

  Voor deze vacature zoeken wij een gemotiveerde kandidaat, die allround inzetbaar is op zowel het functionele als technische vlak. Daarnaast is het belangrijk dat je grote interesse hebt in het vakgebied, klantgericht bent en een hands-on mentaliteit hebt.

 • Senior backend developer - PixelFarm BARENDRECHT
  Senior backend developer Pixelfarm zoekt een full-time backend developer met een passie voor frameworks en CMS'en. Als backend developer ga je samen met je collega’s van front-end development en marketing aan de slag om de beste websites en web-applicaties te ontwikkeling. Je bent verantwoordelijk voor de technische ontwikkeling en het onderhoud van bestaande en nieuwe CMS'en, platformen en applicaties.
 • Junior technische Front-end Developer - Not on Paper WAALRE
  Junior technische Front-end Developer Jij bent een front-end developer die ook vind dat de front-end leading dient te zijn in elk online project. Je kan goed samenwerken met de back-end developers om het project succesvol af te ronden. Daarnaast ben natuurlijk enthousiast over je vakgebied en ben je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van online interactie, HTML, CSS en de interessantere scripting libraries. Je kan als front-ender ook prima uit de voeten met en zonder een CSS framework. De woorden responsive, SASS, Bootstrap, GIT, GULP en TWIG hoef je niet op te zoeken in een woordenboek.
 • Senior PHP Developer met oog voor data - Growing Minds AMSTERDAM
  Growing Minds Word jij de nieuwe PHP Developer bij Growing Minds?
 • Ontwikkelaar Business Intelligence Junior - Pink Roccade APELDOORN
  Ontwikkelaar Business Intelligence Junior Als Ontwikkelaar Business Intelligence (BI) werk je dagelijks aan de informatiebehoefte van zorgorganisaties door onze BI-oplossingen te verbeteren en uit te breiden. het BI team maakt gebruik van de Microsoft BI-stack, Tableau als visualisatie tool en .
 • Senior Fullstack Developer - OO Shopping ROTTERDAM
  Senior Fullstack Developer

  Naast developer, ben je een enthousiaste teamplayer die denkt in robuuste oplossingen. Je gaat voor kwaliteit, uitbreiding van je stack zie je als een kans om nog beter te worden. Over de filosofie en organisatie achter de laatste innovaties en technologieën raak je niet uitgesproken. 

 • Medior Python Developer - Easyflex OOSTERHOUT
  Medior Python Developer  Wil je deel uitmaken van een team dat met erg gave dingen bezig is? Wil je werken met nieuwe technologieën? Kun je goed programmeren en ben je creatief? Dan zijn we op zoek naar jou! Bij Easyflex hebben we meer dan 1 miljoen flexwerkers in onze database staan, er werken iedere dag zo’n 1.500 klanten via internet met onze applicatie (SAAS) en er worden per week zo’n 40.000 salarissen door middel van ons pakket verwerkt. Stoffig en saai? Integendeel!
 • Senior Microsoft SharePoint Specialist bij Sogeti in Vianen - Sogeti VIANEN
  Senior Microsoft SharePoint Specialist bij Sogeti in Vianen

  Als Microsoft SharePoint Specialist zet jij jouw kennis van Microsoft SharePoint proactief in door te werken aan verschillende uitdagende projecten bij onze klanten. In de projecten werk je in een wisselend team samen met enthousiaste specialisten. Ondersteund door een ‘proven’ projectaanpak en Sogeti’s eigen kwaliteitssysteem worden projecten opgepakt en uitgevoerd.

 • Medior Java Developer bij Netinium - Netinium WORMER
  Medior Java Developer bij Netinium Netinium ontwikkelt een centraal platform voor het beheren, uitlezen en besturen van slimme meters en slimme apparaten voor smart grids. Hiermee bieden we energie bedrijven ongeëvenaarde functionaliteiten op het gebied van data collectie, device management, configuratiebeheer en security. Op deze manier helpen we de energie sector om slimmer en efficiënter te werken en daarmee de verduurzaming van onze energievoorziening te versnellen.
 • Medior Animation Developer - Qban ALPHEN AAN DEN RIJN
  Medior Animation Developer Ons creatieve team werkt dagelijks aan de vetste digitale campagnes voor grote Nederlandse adverteerders, reclame- en mediabureaus. Zo bedenken en ontwikkelen we met HTML en JavaScript de meest spectaculaire display banners en Rich media uitingen. Per direct zijn wij op zoek naar een Rich media developer op senior niveau ter versterking van ons team.
 • Senior front-end developer bij ValueBlue - ValueBlue UTRECHT
  ValueBlue Op zoek naar een rol als Front-end developer bij een gedreven IT werkgever met een primaire focus op innovatie en productontwikkeling? Bij ValueBlue krijg je de kans om het verschil te maken in het zichtbare deel van onze innovatieve web applicatie BlueDolphin!
 • Product Owner met technische skills - Ecare ENSCHEDE
  Ecare Ecare gelooft in een andere manier van organiseren van de zorg. Geen “top-down aanpak” maar een insteek die de verantwoordelijkheid weer legt daar waar het hoort te liggen; bij de zorgverlener. Want dát is wat leidt tot kwaliteitsverbetering en een efficiëntere zorgverlening. Wij ontwikkelen slimme software die betere en betaalbare zorgverlening ondersteunt en eenvoudig maakt. De naam van onze software is Puur. Puur, omdat we het puur en alleen voor de zorg hebben gemaakt. Naast het ontwikkelen van software begeleiden we zorgorganisaties bij de veranderingen die nodig zijn om dit te bereiken. Dit doen we met een heel helder doel voor ogen: de zorgverlener het vak teruggeven!
 • Medior Security Analist SOC (SIEM, IDS) - DearBytes B.V. DEN HAAG
  Medior Security Analist SOC (SIEM, IDS) Onze collega’s geloven in een veilige en vrije digitale wereld; een wereld waar individuen en organisaties zelf in controle zijn! We zetten ons allen in om onze klanten inzicht te geven en samen veilige en werkbare systemen te creëren en onderhouden. Als Security Analist draag je hier direct aan bij door onze klanten te adviseren over te nemen maatregelen.
 • Senior Softwareontwikkelaar bij Betabit (regio Eindhoven) - Betabit EINDHOVEN
  Betabit

  Betabit zoekt een .NET Developer voor de Regio Eindhoven die persoonlijk een stap omhoog wil.

 • Senior Integratieconsultant (32-40 uur) bij Datacon - Datacon B.V. TILBURG
  Senior Integratieconsultant (32-40 uur) bij Datacon

  Datacon in Tilburg is op zoek naar een integratieconsultant, die wil werken met de nieuwste en bewezen technologie in zijn/haar vakgebied.

 • Junior Java Ontwikkelaar - CC-Group RIJSWIJK
  Junior Java Ontwikkelaar

  Als Junior Java Developer ben je verantwoordelijk voor de realisatie van software oplossingen. Afhankelijk van jouw ervaring ben je in het project betrokken bij het opstellen van de functionele eisen tot aan het begeleiden van de acceptatietest.

 • Vacature PHP Developer - Doit Online Media ZEVENAAR
  Vacature PHP Developer Doit Online Media maakt je bedrijf online zichtbaar, vindbaar en herkenbaar voor je doelgroep. Wij ontwikkelen samen met onze opdrachtgevers websites, webshops en applicaties. Techniek is hierbij niet leidend. Ideeën zijn dat wel.
 • Gedreven Junior Software Developer - Connecting the Dots ZWOLLE
  Gedreven Junior Software Developer

  Als Junior Software Developer ben je nieuwsgierig naar de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van internet technologie en ben je gedreven om je verder te ontwikkelen binnen het vakgebied van Software Development. Belangrijk hierbij is dat je communicatief vaardig bent en de beschikking hebt over goede analytische vaardigheden.

 • Gedreven PHP Developer - Impres ZWOLLE
  Gedreven PHP Developer Impres is op zoek naar een enthousiaste, ervaren en gemotiveerde web developer voor één van haar scrum teams in Zwolle. Je taken omvatten niet alleen programmeren, maar ook het onderzoeken van nieuwe technologieën, het bedenken van creatieve concepten en het overtuigen van klanten van de beste oplossing voor hun situatie. Je gaat werken voor hele ambitieuze klanten om ze verder te helpen naar de volgende stap. Dat doen we door het bouwen van websites en softwareapplicaties op maat. Je taken omvatten niet alleen programmeren maar ook het overtuigen van klanten van de beste oplossing en het onderzoeken van nieuwe technologieën. Belangrijk om te weten is dat je bij ons niet zozeer een werknemer bent maar onderdeel van het geheel dat wij Impres noemen. Dat betekend dat je mee mag beslissen en denken en dat je op elk gewenst moment kan inbrengen wat jij belangrijk vindt. Het gaat er namelijk om dat wij het werk voor jou geschikt mogelijk maken. Alles wat we beter kunnen doen zullen we binnen alle redelijkheid voor je regelen.
 • Senior Data Scientist bij DIKW - DIKW Consulting NIEUWEGEIN
  DIKW Consulting

  Als Data scientist bij DIKW pas je geavanceerde data analyse en data mining technieken toe om gestructureerde en ongestructureerde data om te zetten in inzichten voor onze klanten. 

 • Medior DevOps Engineer at Crowd Mobile - Crowd Mobile AMSTERDAM
  Medior DevOps Engineer at Crowd Mobile Are you the DevOps Engineer with a passion for automation? Scripting as much as you can to make your job easier and of better quality? Maybe even troubleshooting and debugging some Ruby code? Then we would like to invite you to have a chat with us.
 • Senior Java Ontwikkelaar voor het 'Digital Intelligence Forensics' team gezocht! - Vixion UTRECHT
  Senior Java Ontwikkelaar voor het 'Digital Intelligence Forensics' team gezocht! Bij Vixion bouw je als senior ontwikkelaar vanuit hartje Utrecht mee aan hoogwaardige oplossingen voor Banken, Verzekeraars, Industrie en Overheid. Het Workflow team zoekt versterking met een ervaren Java ontwikkelaar, ben jij een vasthoudende ontwikkelaar en leer je makkelijk bij? Dan maken wij graag kennis!
 • PHP Developer met Symfony kennis - Netvlies BREDA
  PHP Developer met Symfony kennis Bij Netvlies krijg je volop ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën die we op de markt kunnen verkopen en je krijgt alle ruimte om je rol naar eigen inzicht in te vullen. Je ontwikkelt oplossingen binnen onze Business Solutions afdeling waar we werken aan webapplicaties, webportals en innovatieve en schaalbare cloud oplossingen.
 • Medior SAP SCM Specialist bij Van Leeuwen Buizen - Van Leeuwen Buizen ZWIJNDRECHT
  Medior SAP SCM Specialist bij Van Leeuwen Buizen De Functioneel Applicatie beheerder Logistiek onderhoudt intern contacten met medewerkers van de eigen afdeling (andere Functionele Applicatie Beheerders, Systeemontwikkelaars SAP) , Servicedesk, en de medewerkers van de afdelingen Technical Services en met de afdelingen (key-users) waar SAP gebruikt wordt. Externe contacten worden onderhouden met SAP consultants, met leveranciers van complementaire softwareproducten alsook met klanten en leveranciers van de Van Leeuwen Group.
 • Senior Front-end Developer (Breed inzetbare codeklopper (36-40uur) - Webbeat WATERINGEN
  Senior Front-end Developer (Breed inzetbare codeklopper (36-40uur) Ben jij een ambitieuze Front-end Developer? Voel jij je uitgedaagd door complexe Front-end vraagstukken? Dan drinken we graag een kop koffie met je om je meer te vertellen over ons bedrijf. Webbeat werkt met een enthousiast team aan eigen producten en slimme online oplossingen voor klanten. We zijn gespecialiseerd in innovatieve webapplicaties die op grote (internationale) schaal worden toegepast. Binnen het team zijn alle technische disciplines goed vertegenwoordigd, maar Front-end versterking is zeer welkom
 • Utrechtse Senior Full Stack Developer gezocht! - Vixion UTRECHT
  Utrechtse Senior Full Stack Developer gezocht! Digital Intelligence Group heeft een platform ontwikkeld voor data gedreven onderzoek en digitaal forensisch onderzoek voor toezichthouders. We breiden ons team uit om nieuwe en 'state of the art' softwarecomponenten voor dit platform te ontwikkelen, ben je er klaar voor?
 • Senior Java Software Developer | Servoy, Java, SQL, SAAS - Infogroen HAZERSWOUDE
  Senior Java Software Developer | Servoy, Java, SQL, SAAS

  Wij zijn op zoek naar een gedreven, no nonsens ontwikkelaar met ervaring die wilt bouwen aan een groot (ERP)systeem (Vision).

 • Communicatieve Senior Agile testspecialist gezocht! - Cerios BAARN
  Communicatieve Senior Agile testspecialist gezocht!

  Cerios is op zoek naar communicatief vaardige Senior Agile Testspecialisten, sta jij open voor een kop koffie?

 • Senior Back-end Developer bij L1NDA in Amsterdam - L1NDA AMSTERDAM
  Senior Back-end Developer bij L1NDA in Amsterdam As our company grows, your responsibilities will grow as well. We have a lot of ambitions and we hope you are ambitious too!
 • Medior Integratieconsultant (32-40 uur) bij Datacon - Datacon B.V. TILBURG
  Medior Integratieconsultant (32-40 uur) bij Datacon

  Datacon in Tilburg is op zoek naar een integratieconsultant, die wil werken met de nieuwste en bewezen technologie in zijn/haar vakgebied.

 • Junior Backend Javascript Developer - TradeCast ZWOLLE
  TradeCast Jij gaat als Junior Backend Developer een belangrijke rol spelen (en veel leren!) binnen een ervaren en gemotiveerd team. Je werkzaamheden zullen vooral bestaan uit het bouwen van nieuwe toffe features en het realiseren van de nieuwe fase van ons platform.
 • Junior Java Developer - Alvant RIJSWIJK
  Junior Java Developer Ben jij een Java Programmeur met minimaal 1,5 tot 2 jaar ervaring? En leergierig en toe aan een nieuwe uitdaging? Leergierig om alles van je collega’s te leren en de ambitie om de beste te worden?
 • .Net Lead Engineer bij Sogeti in Amersfoort - Sogeti AMERSFOORT
  .Net Lead Engineer bij Sogeti in Amersfoort

  In de functie van .NET Engineer werk je zowel in de detachering als op projectbasis. Je werkgebied omvat heel Nederland. 

 • Senior Ethical Hacker (OSCP, Bash, Linux, Python, Ruby) - DearBytes B.V. DEN HAAG
  Senior Ethical Hacker (OSCP, Bash, Linux, Python, Ruby) Onze collega’s geloven in een veilige en vrije digitale wereld; een wereld waar individuen en organisaties zelf in controle zijn! We zetten ons allen in om onze klanten inzicht te geven en samen veilige en werkbare systemen te creëren en onderhouden. Als Pentester draag je hier direct aan bij door onze klanten inzicht te geven in het beveiligingsniveau van hun systemen, het aantonen van de eventuele impact van kwetsbaarheden en adviseren over eventuele verbeteringen daarbinnen.
 • Senior Microsoft Sharepoint Specialist bij Sogeti in Amsterdam - Sogeti AMSTERDAM ZUID OOST
  Senior Microsoft Sharepoint Specialist bij Sogeti in Amsterdam

  Als Microsoft SharePoint Specialist zet jij jouw kennis van Microsoft SharePoint proactief in door te werken aan verschillende uitdagende projecten bij onze klanten. In de projecten werk je in een wisselend team samen met enthousiaste specialisten. Ondersteund door een ‘proven’ projectaanpak en Sogeti’s eigen kwaliteitssysteem worden projecten opgepakt en uitgevoerd.

 • Senior Project Manager | Prince 2, IPMA B/C, ITIL - Yenlo Nederland B.V. HAZERSWOUDE-RIJNDIJK
  Senior Project Manager | Prince 2, IPMA B/C, ITIL Voor onze Delivery afdeling zijn wij op zoek naar een Project Manager om ons team te versterken. Heb je affiniteit met IT en kun jij meerdere projecten tegelijkertijd leiden? Dan zoeken wij jou!
 • Senior Java Ontwikkelaar bij Vixion - Vixion UTRECHT
  Senior Java Ontwikkelaar bij Vixion Bij Vixion bouw je als senior ontwikkelaar vanuit hartje Utrecht mee aan hoogwaardige oplossingen voor Banken, Verzekeraars, Industrie en Overheid. Ons FinTech team zoekt versterking met een ervaren Java ontwikkelaar. Ben jij een vasthoudende ontwikkelaar en leer je makkelijk bij? Dan maken wij graag kennis!
 • Senior Javascript Developer - We4sea DELFT
  Senior Javascript Developer A front-end developer, with a keen eye for usability and consistency of web apps.
 • Medior Front-end Developer bij Webstores - Webstores HARDENBERG
  Medior Front-end Developer bij Webstores Als Front-end Developer werk je in één van onze UX-teams. Je bent de 'brug' tussen creativiteit en techniek. Je hebt daarom 'oog' voor design en draagt bij aan een ultieme customer experience. Je ontwikkelt efficiënte, schaalbare code op basis van de design specificatie en architectuur van het project.
 • Senior PHP-PROGRAMMEUR - HVMP Marketing ( Ernesto ) ROTTERDAM
  Senior PHP-PROGRAMMEUR De inrichting van jouw hardware en software heeft meer inhoud dan de cockpit van de Millennium Falcon en de Death Star bij elkaar, als je niet vertoeft in hyperspace dan ben je bezig met de laatste pagina’s van het internet uit te lezen. Als dat gebeurd is baal je omdat het een open einde blijkt te zijn, maar gedreven als je bent begin je zelf aan een vervolg. Je denkt niet in oplossingen, je bent de oplossing. Door jouw skills om te creëren ben je in feite een soort van halfgod. Een halfgod inderdaad, want je werkt 5 dagen en hebt 2 rustdagen...
 • Senior laravel developer - Flashpoint TILBURG
  Senior laravel developer

  Als Senior laravel developer werk je aan veelzijdige opdrachten voor toffe opdrachtgevers binnen een zeer gedreven team. PHP is jouw exceptionele kwaliteit en je weet op ieder vraagstuk een passend antwoord. Samen met het back-end team ben je verantwoordelijk voor goed functionerende data koppelingen, maatwerk modules, sterke zoekmachines en meer.

 • (Junior) Asp.Net Developer met focus op front-end - Magion DEN HAAG
  (Junior) Asp.Net Developer met focus op front-end Voor deze vacature zoeken wij een gemotiveerde kandidaat, met interesse binnen de industriële procesautomatisering en ervaring met front-end werkzaamheden, HTML5, Javascript en CSS. Het is belangrijk dat je zelfstandig kunt werken en eigen keuzes kunt maken.
 • Senior Front-end Developer bij Growing Minds! - Growing Minds AMSTERDAM
  Growing Minds Word jij de nieuwe Front-end developer bij Growing Minds?
 • .Net Lead Engineer bij Sogeti in Eindhoven - Sogeti EINDHOVEN
  .Net Lead Engineer bij Sogeti in Eindhoven

  In de functie van .NET Engineer werk je zowel in de detachering als op projectbasis. Je werkgebied omvat heel Nederland.

 • Oracle Cloud Engineer (DTAP) - Qualogy RIJSWIJK (RIJSWIJK)
  Oracle Cloud Engineer (DTAP) Experienced and enthusiastic Cloud Engineer who knows how to deliver an end-to-end application. Want to quickly acquire knowledge in an Agile environment?
 • Gedreven Senior PHP Developer met ervaring gezocht! - Square ROERMOND
  Gedreven Senior PHP Developer met ervaring gezocht!

  Ben jij op zoek naar een afwisselende en uitdagende baan?
  Een baan waar je jouw ambities om mooie oplossingen te realiseren kunt inzetten?
  Wil jij zelf uitgedaagd worden om nieuwe dingen te leren?
  Wil jij jouw kennis en ervaring delen met collega’s en leren van anderen?
  Dan maken wij graag kennis met jou!

 • Senior .NET Webdeveloper bij ParTech - ParTech DEN BOSCH
  ParTech

  Is webontwikkeling jouw passie? Werk je graag aan grootschalige projecten, met de nieuwste technieken en in samenwerking met ervaren professionals? Hou jij van een informele sfeer en zie je het als een uitdaging om jezelf continu te ontwikkelen op het gebied van .NET?

  Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

 • Medior Java Ontwikkelaar bij Vixion - Vixion UTRECHT
  Medior Java Ontwikkelaar bij Vixion

  Bij Vixion bouw je als Medior ontwikkelaar vanuit hartje Utrecht mee aan hoogwaardige oplossingen voor Banken, Verzekeraars, Industrie en Overheid. Ons FinTech team zoekt versterking met een ervaren Java ontwikkelaar. Ben jij een vasthoudende ontwikkelaar en leer je makkelijk bij? Dan maken wij graag kennis!

 • Senior Back -end Developer met Leiderschapsambitie - Into The Source ZWOLLE
  Senior Back -end Developer met Leiderschapsambitie Als PHP-developer bij The Source word je onderdeel van een projectteam dat werkt aan professionele online-oplossingen voor uiteenlopende opdrachtgevers. Je gaat binnen dit team een belangrijke rol vervullen en gaat nauw samenwerken met zowel collega's als klanten.
 • Senior Microsoft specialist - Computron MALDEN
  Computron • Een carrière bij Computron? • Werken bij dé Microsoft specialist voor het MKB? • Virtualisatie jouw specialisatie? • Je denkt en werkt in Microsoft? • Innovatieve projecten met de nieuwste technologieën?
 • Magento Front-end Developer bij eDifference - Edifference BARNEVELD
  Magento Front-end Developer bij eDifference eDifference maakt de meest geavanceerde en mooiste webshops. Vind je het leuk om prachtige ontwerpen te realiseren naar technisch uitdagende webshops? Dan hebben wij de perfecte baan! Samen met onze specialisten binnen Online Marketing, Design & Video en Backend Development zet jij je in om de tofste webshops neer te zetten.
 • IT Traineeship "DevOps" (Java SE 8, Amazon Cloud Services, Ansible/Docker/AWS) - TMNS DEN HAAG
  IT Traineeship "DevOps" (Java SE 8, Amazon Cloud Services, Ansible/Docker/AWS) Do you have a clear affinity with IT and do you want to develop both professionally and personally? View our IT Traineeship DevOps below. Or choose one of the other IT Traineeships for the best start for your TMNS career.
 • Wordpress Frontend Developer bij eDifference - Edifference BARNEVELD
  Edifference Ligt jouw passie bij het vertalen van designs naar krachtige WordPress websites? Weet jij business wensen van klanten te vertalen naar technische oplossingen? Dan zoeken wij jou!
 • Senior Front-end Developer - LeQuest ROTTERDAM
  Senior Front-end Developer

  As a Senior Front-end Developer you will be working on LeQuest's application stack, developing the internal tooling that is used to create the next generation of medical trainings. Optimizing workflows, improving performance, and creating new services.

 • Junior .NET Ontwikkelaar bij Betabit - Betabit AMSTERDAM
  Betabit

  Betabit zoekt een .NET Developer voor de Regio Utrecht die persoonlijk een stap omhoog wil.

 • Technisch Projectmanager bij Growing Minds! - Growing Minds AMSTERDAM
  Growing Minds Word jij de nieuwe Technisch Projectmanager van Growing Minds?
 • Medior Front-end Developer bij Growing Minds! - Growing Minds AMSTERDAM
  Growing Minds Word jij de nieuwe Front-end developer bij Growing Minds?
 • Medior Agile Test Engineer bij Het ConsultancyHuis - Het ConsultancyHuis SCHIPHOL-RIJK
  Medior Agile Test Engineer bij Het ConsultancyHuis Als Medior Agile Test Engineer aan de slag bij dé topwerkgever en topdienstverlener van Nederland?
 • Senior Software Tester bij Minox! - Minox VEENENDAAL
  Minox Bewezen en snel groeiende organisatie met een scale-up cultuur. Werken met (bèta) klanten en inspirerende collega’s. Bouwen en leidinggeven aan een team. Zelf invloed hebben op productontwikkeling en klanttevredenheid. Bijdragen aan het breder inzetten van automated testing. Kans om naast je core taken zaken op te pakken die jouw interesse hebben en verder mee te groeien met de organisatie.
 • Stageopdracht: Performance Onderzoek bij OPEN.satisfaction te Amersfoort - OPEN.satisfaction AMERSFOORT
  Stageopdracht: Performance Onderzoek bij OPEN.satisfaction te Amersfoort Heb je al wat Java ervaring en ben je op zoek naar een uitdagende en leerzame stage in een jong team? Kom je carrière een kick-start geven bij OPEN.satisfaction!
 • Senior Wordpress Frontend Developer bij eDifference - Edifference BARNEVELD
  Senior Wordpress Frontend Developer bij eDifference Ligt jouw passie bij het vertalen van designs naar krachtige WordPress websites? Weet jij business wensen van klanten te vertalen naar technische oplossingen? Dan zoeken wij jou!
 • Medior Front-end Developer bij GemeenteOplossingen - GemeenteOplossingen GRONINGEN
  GemeenteOplossingen Jij weet als geen ander dat goed vormgegeven applicaties het verschil kunnen maken. De continuïteit en populariteit van het internet zorgen voor een steeds groter wordend belang van een goed functionerende website of applicatie die er ook nog aantrekkelijk uitziet. Met het oog op deze ontwikkelingen zijn wij daarom op zoek naar iemand die onze websites/webapplicaties naar een hoger niveau kan tillen. Zit je vol goede ideeën en wil je deze graag tot uitvoering brengen? Dan ben jij misschien wel de frontender die wij zoeken!
 • Traineeship Java developer bij de Volant Groep - Volant Groep UTRECHT
  Volant Groep Heb jij tijdens je opleiding of als hobby geprogrammeerd? En wil je hier graag je werk van maken, maar mis je nog de professionele skills? Dan bieden wij jou een interessant traineeship
 • Junior Webdeveloper - Asamco BV BREDA
  Junior Webdeveloper Ter versterking van ons bedrijf zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega in de functie van fulltime allround developer.
 • Junior Python Developer - Easyflex OOSTERHOUT
  Junior Python Developer Wil je deel uitmaken van een team dat met erg gave dingen bezig is? Wil je werken met nieuwe technologieën? Kun je goed programmeren en ben je creatief? Dan zijn we op zoek naar jou! Bij Easyflex hebben we meer dan 1 miljoen flexwerkers in onze database staan, er werken iedere dag zo’n 1.500 klanten via internet met onze applicatie (SAAS) en er worden per week zo’n 40.000 salarissen door middel van ons pakket verwerkt. Stoffig en saai? Integendeel!
 • Senior Java Ontwikkelaar - CC-Group RIJSWIJK
  Senior Java Ontwikkelaar

  Als Senior Java Developer ben je verantwoordelijk voor de realisatie van software oplossingen. Afhankelijk van jouw ervaring ben je in het project betrokken bij het opstellen van de functionele eisen tot aan het begeleiden van de acceptatietest.

 • Senior SAP PM consultant bij Real Support - Real Support EMMEN
  Senior SAP PM consultant bij Real Support Als Senior SAP consultant ben je projectmatig bezig met de analyse van bedrijfsprocessen en organisatiestructuren en het vertalen van dit ontwerp naar de eisen en wensen van je opdrachtgever. Je adviseert, begeleidt projecten en participeert in de implementatie ervan. Je lost problemen op en biedt ondersteuning in de breedste zin van het woord. Het gaat hierbij om zowel een inhoudelijke rol en het leveren van specifieke expertise, als zeker ook om de menselijke impact van het doorvoeren van veranderingen in werkwijzen en structuren.
 • Medior .Net Engineer bij Sogeti in Eindhoven - Sogeti EINDHOVEN
  Medior .Net Engineer bij Sogeti in Eindhoven

  In de functie van .NET Engineer werk je zowel in de detachering als op projectbasis. Je werkgebied omvat heel Nederland.

 • Senior Front-end Developer - Yourzine DEN BOSCH
  Senior Front-end Developer

  Als Senior Front-End Developer werk je als digitale duizendpoot aan marketing campagnes binnen diverse Campagne Management Tools (o.a. Selligent Interactive Marketing).

 • Senior Software Developer / Consultant .NET - IT Topdogs AMSTERDAM
  IT Topdogs Vind jij als ervaren software developer innovatie net zo belangrijk als wij? Wil je jezelf tijdens je werk constant blijven verbeteren? Wil je werken bij een bedrijf dat innovatie belangrijk vindt en waar teaming en persoonlijke ontwikkeling onderdeel zijn van de bedrijfscultuur? IT Top Dogs is een jonge organisatie die op zoek is naar developers met echte kwaliteit.
 • Medior Full Stack Developer - LeQuest ROTTERDAM
  Medior Full Stack Developer

  As a Senior Front-end Developer you will be working on LeQuest's application stack, developing the internal tooling that is used to create the next generation of medical trainings. Optimizing workflows, improving performance, and creating new services.

 • In–house Java Developer in Rijswijk - Alvant RIJSWIJK
  In–house Java Developer in Rijswijk Word jij liever niet gedetacheerd, maar werk je graag op een vaste plek? Dan is dit jouw vacature!
 • Junior+ Full Stack Developer bij Het ConsultancyHuis - Het ConsultancyHuis SCHIPHOL-RIJK
  Junior+ Full Stack Developer bij Het ConsultancyHuis

  Als Junior+ Full Stack developer aan de slag bij dé topwerkgever en topdienstverlener van Nederland?

 • Dynamics NAV Developer bij Prodware - Prodware ZALTBOMMEL
  Prodware

  Prodware is per direct op zoek naar een Dynamics NAV Developer

 • Senior .NET Ontwikkelaar bij Betabit (regio Amsterdam) - Betabit AMSTERDAM
  Betabit

  Betabit zoekt een .NET Developer voor de Regio Amsterdam die persoonlijk een stap omhoog wil.

 • SAP W&R Functional Support Employee bij SUEZ - SUEZ ARNHEM
  SUEZ . To support their market leading position, SUEZ Recycling and Recovery NEWS, is looking for their ICT department fulltime SAP W&R functional Support Employees.
 • Medior symfony Developer bij SIMgroep - SIMgroep ROTTERDAM
  Medior symfony Developer bij SIMgroep

  Past het motto ‘waar gelachen wordt, wordt niet gewerkt’ bij jou? Moeten wij jou uitleggen wat een nerf gun is? Laat je graag alles bij het oude want alles werkt nu toch al prima? Solliciteer dan alsjeblieft niet bij ons! Wij zoeken gedreven developers met een passie voor PHP!

 • Senior AI Specialist - Crowdynews GRONINGEN
  Crowdynews Do you want to join an international, ambitious team and are you focussed on getting things done? We are looking for an AI-specialist, who can think along in both a creative and a strategic way concerning new concepts and the innovation of existing applications. You will be responsible for writing software that can summarize and structure all sorts of information on social media. Our R&D team constantly evolves our products and works on building cool new ones. We offer you the chance to work in a fun, vivid and innovative environment. Do you have the Python skills we’re looking for? Can you design and implement system architectures and platforms? Do you have affinity with social media, high performance and language processing? Please let us know and come join us!
 • Trainee Software Developer - PortalPlus ROTTERDAM
  Trainee Software Developer We zijn op zoek naar een Trainee / Junior software developer met een goed stel hersens, die snel leert en belangstelling heeft voor ICT en innovatieve softwareontwikkeling.
 • Senior Front-end developer bij Uitgeverij Deviant! - Uitgeverij Deviant AMERSFOORT
  Uitgeverij Deviant Werken met de nieuwste technieken in een professioneel team met een aantrekkelijk salaris? Lees dan verder...
 • Senior Java Ontwikkelaar | Cyber Security bij Vixion te Utrecht - Vixion UTRECHT
  Senior Java Ontwikkelaar | Cyber Security bij Vixion te Utrecht Bij Vixion bouw je als senior ontwikkelaar vanuit hartje Utrecht mee aan hoogwaardige oplossingen voor Banken, Verzekeraars, Industrie en Overheid. Het Workflow team zoekt versterking met een ervaren Java ontwikkelaar, ben jij een vasthoudende ontwikkelaar en leer je makkelijk bij? Dan maken wij graag kennis!
 • Senior .NET Engineer bij Sogeti in Eindhoven - Sogeti EINDHOVEN
  Senior .NET Engineer bij Sogeti in Eindhoven

  In de functie van .NET Engineer werk je zowel in de detachering als op projectbasis. Je werkgebied omvat heel Nederland.

 • Medior Java Developer at MetaFactory in Amsterdam - MetaFactory AMSTERDAM
  Medior Java Developer at MetaFactory in Amsterdam Want to contribute to the Java world? Start working at MetaFactory!
 • Senior Netwerkbeheerder/Systeembeheerder | MCSE niveau, VOIP-oplossingen - Phylax ICT DEN BOSCH
  Senior Netwerkbeheerder/Systeembeheerder | MCSE niveau, VOIP-oplossingen

  Vind jij het als ambitieuze IT-er belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen in een team van net zo’n leergierige collega’s? 

 • Medior Microsoft BI Developer bij Hillstar - Hillstar Business Solutions B.V. VEENENDAAL
  Hillstar Business Solutions B.V. Hillstar is op zoek naar een datadichter. Iemand die poëzie van code maakt als Microsoft BI developer. Onze nieuwe BI developer verbetert en optimaliseert de BI-processen bij onze klanten. SQL, SSRS, SSAS, SSIS zijn voor jou niet zomaar afkortingen.
 • Medior Allrounder bij Socho_IT te Huizen - Socho_IT HUIZEN
  Medior Allrounder bij Socho_IT te Huizen Wil jij in een vast team werken aan een mooi product? Wij maken software voor uitgevers en dat doen we goed. Kom dus ook werken bij Socho_IT!
 • IT Traineeship "DevOps" (Java SE 8, Amazon Cloud Services, Ansible/Docker/AWS) - TMNS DEN HAAG
  IT Traineeship "DevOps" (Java SE 8, Amazon Cloud Services, Ansible/Docker/AWS) Do you have a clear affinity with IT and do you want to develop both professionally and personally? View our IT Traineeship DevOps below. Or choose one of the other IT Traineeships for the best start for your TMNS career.
 • Senior Java Developer at Crowd Mobile - Crowd Mobile AMSTERDAM
  Senior Java Developer at Crowd Mobile We are looking for a Java developer to work on our bespoke Q&A platform. Are you interested in joining the Crowd Team?
 • Medior Allround Developer - Asamco BV BREDA
  Medior Allround Developer

  We are looking for an experienced, adaptable, highly motivated and outcome-focused All-round developer to strengthen our team. 

 • Software Engineer met minimaal zeven jaar ervaring - Ecare ENSCHEDE
  Ecare Bij Ecare zijn we onder de collega’s altijd op zoek naar de juiste balans tussen talenten en mensen met de nodige ervaring. Heb jij passie voor het ontwikkelen van mooie ICT-oplossingen, en ben jij ook leergierig, klantgericht, daadkrachtig en positief ingesteld? Dan hebben wij de ideale baan voor jou! Het zou namelijk geweldig zijn als jij samen met onze collega’s in het ontwikkelteam verder bouwt aan innovatieve softwareoplossingen.
 • Senior Oracle SOA Solution Architect bij TMNS - TMNS DEN HAAG
  Senior Oracle SOA Solution Architect bij TMNS TMNS is looking for senior Oracle SOA Solution Architects!
 • Medior JavaScript / PHP Developer bij EffectiveProfiles - Effective Profiles (Connect Social Business) GOUDA
  Medior JavaScript / PHP Developer bij EffectiveProfiles Wil jij meewerken aan ons unieke platform? Vind jij het interessant om niet alleen uit te voeren maar ook mee te denken over complexe oplossingen, daarbij gebruikmakend van de nieuwste technieken en Agile werken? Dan willen wij jou heel graag als nieuwe collega.
 • Medior Microsoft SharePoint Specialist bij Sogeti in Eindhoven - Sogeti EINDHOVEN
  Medior Microsoft SharePoint Specialist bij Sogeti in Eindhoven

  Als Microsoft SharePoint Specialist zet jij jouw kennis van Microsoft SharePoint proactief in door te werken aan verschillende uitdagende projecten bij onze klanten. In de projecten werk je in een wisselend team samen met enthousiaste specialisten. Ondersteund door een ‘proven’ projectaanpak en Sogeti’s eigen kwaliteitssysteem worden projecten opgepakt en uitgevoerd.

 • Traineeship Agile Testautomatiseerder bij Cerios - Cerios BAARN
  Traineeship Agile Testautomatiseerder bij Cerios Als testautomatiseerder heb je een uitdagende baan en lever je een belangrijke bijdrage aan ontwikkelteams: door de testen te automatiseren zijn nieuwe versies sneller en goed getest op te leveren. Niet alleen bedenk je testen, je bent ook in staat deze geautomatiseerd uit te laten voeren. Een vakgebied dat zeer sterk in opkomst is!
 • DevOps Engineer bij TMNS - TMNS DEN HAAG
  DevOps Engineer bij TMNS

  Binnen de DevOps practice van TMNS werken we met passie aan het helpen van onze klanten om hun IT Delivery organisatie en processen te optimaliseren, te integreren en te automatiseren. Heb jij diezelfde passie om onze klanten te helpen bij het zetten van hun volgende stappen op weg naar een volledige DevOps organisatie, dan verwelkomen we je graag binnen onze DevOps practice.

 • Technical Designer bij Festa Solutions B.V. - Festa Solutions B.V. EINDHOVEN
  Festa Solutions B.V. Festa Solutions B.V. is per direct op zoek naar een Technical Designer die hun team in Eindhoven komt versterken.
 • Junior Front-end Developer met ReactJS ervaring - OO Shopping ROTTERDAM
  Junior Front-end Developer met ReactJS ervaring

  Naast developer, ben je een enthousiaste teamplayer die denkt in robuuste oplossingen. Je gaat voor kwaliteit, uitbreiding van je stack zie je als een kans om nog beter te worden. Over de filosofie en organisatie achter de laatste innovaties en technologieën raak je niet uitgesproken. 

 • Senior Front-end Developer at Crowdynews - Crowdynews GRONINGEN
  Crowdynews

  Your task as a front-end developer at Crowdynews is to make sure our designs are translated into state-of-the-art applications! Your creativity and ability to turn anything into gold is a major asset to our company. You manage to keep up with recent developments within your field of work and are able to apply your knowledge effectively. In order to get the most out of your technical skills, you apply your experience with React to optimize your products.

 • Senior Microsoft SharePoint Specialist bij Sogeti in Amersfoort - Sogeti AMERSFOORT
  Senior Microsoft SharePoint Specialist bij Sogeti in Amersfoort

  Als Microsoft SharePoint Specialist zet jij jouw kennis van Microsoft SharePoint proactief in door te werken aan verschillende uitdagende projecten bij onze klanten. In de projecten werk je in een wisselend team samen met enthousiaste specialisten. Ondersteund door een ‘proven’ projectaanpak en Sogeti’s eigen kwaliteitssysteem worden projecten opgepakt en uitgevoerd.

 • Senior .NET software engineer - Prodware RIJSWIJK (RIJSWIJK)
  Prodware

  Prodware creëert, integreert en beheert IT-oplossingen door hoogontwikkelde technische expertise te combineren met diepgaande branchekennis. Daartoe maken we gebruik van Microsoft-software en- technologie. Alles in de cloud of on-premise, afgestemd op de behoeften van de klant. Wij zijn daardoor in staat onze klanten een echte totaaloplossing te bieden. Prodware heeft 42 vestigingen in 15 landen en is daardoor zowel in de Benelux als daarbuiten altijd dicht bij de klant. Met 20.000 actieve klanten en 1.550 medewerkers behoort Prodware tot de grootste IT-partners voor (middel)grote organisaties in Europa en is Europa’s grootste Microsoft Dynamics-partner. Dankzij solide strategische allianties kan Prodware ondernemingen begeleiden bij hun internationale activiteiten. Prodware, opgericht in 1989, is genoteerd aan de NYSE Euronext Parijs en maakt onderdeel uit van de Gaia Index.

 • Senior .NET Ontwikkelaar bij Finavista - Finavista UTRECHT
  Finavista Als gevolg van een toename in het aantal opdrachten zijn wij op zoek naar een Medior Ontwikkelaar!
 • .NET Web ontwikkelaar - Centerone ZEIST
  .NET Web ontwikkelaar Wij zijn op zoek naar een ervaren web applicatie ontwikkelaar met projectervaring.
 • Lead .NET Developer bij Betabit (regio Rotterdam) - Betabit ROTTERDAM
  Betabit

  Betabit zoekt een Microsoft .NET Lead Developer voor de regio Rotterdam die persoonlijk een stap omhoog wil.

 • Medior Project engineer | MCSE niveau, CCNA, VOIP-oplossingen - Phylax ICT BERGEIJK
  Gebruik jij graag jou kennis en kunde om voor klanten om automatiseringsoplossingen te implementeren?
 • Junior Java Software Developer | Java, HTML CSS, Javascript, Mobile, Eclipse, Docker - Funatic WADDINXVEEN
  Junior Java Software Developer | Java, HTML CSS, Javascript, Mobile, Eclipse, Docker Wij zijn succesvol en groeien flink, daarom willen wij ons hechte team uitbreiden en zijn wij op zoek naar jou!
 • .NET Developer - Centerone ZEIST
  .NET Developer

  We are looking for an experienced web application developer with project experience.

 • Medior Javascript Ontwikkelaar - Not on Paper WAALRE
  Medior Javascript Ontwikkelaar Jij bent een front-end developer die ook vind dat de front-end leading dient te zijn in elk online project. Je kan goed samenwerken met de back-end developers om het project succesvol af te ronden. Daarnaast ben natuurlijk enthousiast over je vakgebied en ben je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van online interactie, HTML, CSS en de interessantere scripting libraries. Je kan als front-ender ook prima uit de voeten met en zonder een CSS framework. De woorden responsive, SASS, Bootstrap, GIT, GULP en TWIG hoef je niet op te zoeken in een woordenboek.
 • Junior Allround Developer - Asamco BV BREDA
  Junior Allround Developer

  We are looking for an experienced, adaptable, highly motivated and outcome-focused All-round developer to strengthen our team. 

 • SAP Functioneel Applicatie Beheerder Logistics Medior - Van Leeuwen Buizen ZWIJNDRECHT
  SAP Functioneel Applicatie Beheerder Logistics Medior De Functioneel Applicatie beheerder Logistiek onderhoudt intern contacten met medewerkers van de eigen afdeling (andere Functionele Applicatie Beheerders, Systeemontwikkelaars SAP) , Servicedesk, en de medewerkers van de afdelingen Technical Services en met de afdelingen (key-users) waar SAP gebruikt wordt. Externe contacten worden onderhouden met SAP consultants, met leveranciers van complementaire softwareproducten alsook met klanten en leveranciers van de Van Leeuwen Group.
 • Back-end developer Innovations - Itelligence EINDHOVEN
  Back-end developer Innovations

  We zoeken passievolle, analytisch vaardige collega met ervaring in .NET & Java development

 • Lead .NET Developer bij Betabit (regio Amsterdam) - Betabit AMSTERDAM
  Betabit

  Betabit zoekt een Microsoft .NET Lead Developer voor de regio Amsterdam die persoonlijk een stap omhoog wil.

 • Senior Oracle Fusion Middleware Specialist - Qualogy RIJSWIJK (RIJSWIJK)
  Senior Oracle Fusion Middleware Specialist Consultant / Ontwikkelaar met 5 jaar ervaring. SOA en Oracle Fusion Middleware stack. Bewijs jezelf bij Qualogy en help onze dienstverlening uitbreiden.
 • Senior Front-end Developer met ReactJS ervaring - BKV Groep BREDA
  Senior Front-end Developer met ReactJS ervaring Front-end developer vacature binnen betrouwbare marktleider als werkgever. Veel technische kennis intern. Gezelligheid & gedrevenheid gaan hier goed samen!
 • Medior Fullstack Developer - Yourzine DEN BOSCH
  Medior Fullstack Developer

  Als Medior Fullstack Developer werk je als digitale duizendpoot aan marketing campagnes binnen diverse Campagne Management Tools (o.a. Selligent Interactive Marketing).

 • Starter Java Software Developer/Consultant bij IT Topdogs - IT Topdogs AMSTERDAM-ZUIDOOST
  Starter Java Software Developer/Consultant bij IT Topdogs Zit je in het laatse studiejaar en heb je een opleiding op ICT gebied? Ben je van plan om af te studeren met minimaal een 8 gemiddeld? Heb je naast je studie tijd om te werken en wil je tevens praktijkervaring op doen op gebied van softwareontwikkeling? Wij hebben een apart programma voor talentvolle starters en ICT studenten.
 • Industrial Data Engineer bij Magion - Magion DEN HAAG
  Magion

  Voor deze vacature zoeken wij een gemotiveerde kandidaat, die allround inzetbaar is op zowel het functionele als technische vlak. Daarnaast is het belangrijk dat je grote interesse hebt in het vakgebied, klantgericht bent en een hands-on mentaliteit hebt. 

 • Lead .NET-ontwikkelaar - Webbeat WATERINGEN
  Webbeat Webbeat werkt met een enthousiast team aan online applicaties. We zijn gespecialiseerd in innovatieve oplossingen waarbij we gedurende het project samen met de klant op zoek gaan naar de optimale invulling. Projecten waarvan de specificaties vooraf tot drie cijfers achter de komma zijn uitgeschreven kom je bij ons niet tegen. We zien kansen en oplossingen en helpen onze klanten met het opbouwen en vasthouden van een online voorsprong.
 • Medior .Net Engineer bij Sogeti in Amersfoort - Sogeti AMERSFOORT
  Medior .Net Engineer bij Sogeti in Amersfoort

  In de functie van .NET Engineer werk je zowel in de detachering als op projectbasis. Je werkgebied omvat heel Nederland. 

 • Sitecore developer opzoek naar inhouse uitdaging? - DAS AMSTERDAM
  DAS

  Bij DAS gebruiken we voor enkele van onze belangrijkste applicaties het ASP.NET platform. Ben jij een communicatief vaardige Sitecore ontwikkelaar met aantoonbare ervaring in het ontwikkelen van Sitecore systemen? Dan zoeken wij jou!

 • Junior Test Engineer bij Meddex - Meddex UTRECHT
  Junior Test Engineer bij Meddex

  Wil jij applicaties testen met groot maatschappelijk belang?

 • Senior Java Developer bij de Universiteit van Twente - Universiteit Twente ENSCHEDE
  Universiteit Twente Je beschikt over een sterke drive om je expertise continu op peil te houden en je levert een actieve bijdrage aan de verdere ontwikkeling van het vakgebied binnen onze afdeling. Daarnaast krijg je energie van het overdragen van je expertise aan anderen en haal je er veel voldoening uit om als coach van junior en medior collega’s het beste uit hen naar boven te halen. Als senior developer ben je bovendien een echte “doener”: circa 60% van je tijd werk je als teamlid mee aan het realiseren van projecten.
 • Front-end developer bij Contezza - Contezza ABCOUDE
  Contezza Ben je een ontwikkelaar en heb je zin in een nieuw avontuur? Dan is Contezza, expert op het gebied van document- en informatiemanagement, op zoek naar jou.
 • Senior ISTQB / TMAP Test Specialist bij Netinium - Netinium WORMER
  Netinium Als software tester heb je een zelfstandige en verantwoordelijke houding. In je rol ben je actief in alle fasen van het testproces. Dat betekent het maken van testplannen, het opstellen van de testscenario’s en het ontwerpen, uitvoeren en evalueren van de testen. Daarnaast participeer je in sessies ten aanzien van productrisicoanalyses en ondersteun je de testcoördinator.
 • Stroomversnelling in jouw carrière als (medior) Test Automation Engineer bij ALTEN IT - Alten UTRECHT
  Alten ALTEN zoekt collega’s die het leuk vinden om met technisch testen bezig te zijn en zich verder willen ontwikkelen op dit gebied. In een korte en intensieve periode word je in de Upperclass klaargestoomd om de rol van Test Automation Engineer te vervullen. In de Upperclass ligt de focus op nieuwe technieken en methodes die we je op een leuke manier hands-on gaan bijbrengen.
 • Software Engineer bij Ecare - Ecare ENSCHEDE
  Ecare We hebben een mooi plekje in ons ontwikkelteam vrijgemaakt voor een fanatieke software ontwikkelaar!
 • Business Intelligence Specialist - Alten UTRECHT
  Alten Voor onze vestigingen in Utrecht, Capelle a/d IJssel en Eindhoven zijn wij op zoek naar BI specialisten! We zijn op zoek naar specialisten van op het gebied van ETL, reporting en analytics.
 • Senior PHP Developer met communicatieve vaardigheden - Impres ZWOLLE
  Senior PHP Developer met communicatieve vaardigheden Impres is op zoek naar een enthousiaste, ervaren en gemotiveerde web developer voor één van haar scrum teams in Zwolle. Je taken omvatten niet alleen programmeren, maar ook het onderzoeken van nieuwe technologieën, het bedenken van creatieve concepten en het overtuigen van klanten van de beste oplossing voor hun situatie. Je gaat werken voor hele ambitieuze klanten om ze verder te helpen naar de volgende stap. Dat doen we door het bouwen van websites en softwareapplicaties op maat. Je taken omvatten niet alleen programmeren maar ook het overtuigen van klanten van de beste oplossing en het onderzoeken van nieuwe technologieën. Belangrijk om te weten is dat je bij ons niet zozeer een werknemer bent maar onderdeel van het geheel dat wij Impres noemen. Dat betekend dat je mee mag beslissen en denken en dat je op elk gewenst moment kan inbrengen wat jij belangrijk vindt. Het gaat er namelijk om dat wij het werk voor jou geschikt mogelijk maken. Alles wat we beter kunnen doen zullen we binnen alle redelijkheid voor je regelen.
 • Medior Fullstack Developer - OO Shopping ROTTERDAM
  Medior Fullstack Developer

  Naast developer, ben je een enthousiaste teamplayer die denkt in robuuste oplossingen. Je gaat voor kwaliteit, uitbreiding van je stack zie je als een kans om nog beter te worden. Over de filosofie en organisatie achter de laatste innovaties en technologieën raak je niet uitgesproken. 

 • Docent Business, IT & Management bij Avans Hogeschool - Avans Hogeschool BREDA
  Avans Hogeschool

  Avans Hogeschool is per direct op zoek naar een Docent Business, IT & Management.

 • Senior Full Stack Developer bij Het ConsultancyHuis - Het ConsultancyHuis SCHIPHOL-RIJK
  Senior Full Stack Developer bij Het ConsultancyHuis

  Als Senior Full Stack developer aan de slag bij dé topwerkgever en topdienstverlener van Nederland?

 • Medior Softwareontwikkelaar bij Betabit (regio Rotterdam) - Betabit ROTTERDAM
  Betabit

  Betabit zoekt een .NET Developer voor de Regio Rotterdam die persoonlijk een stap omhoog wil.

 • Junior PHP-PROGRAMMEUR - HVMP Marketing ( Ernesto ) ROTTERDAM
  Junior PHP-PROGRAMMEUR De inrichting van jouw hardware en software heeft meer inhoud dan de cockpit van de Millennium Falcon en de Death Star bij elkaar, als je niet vertoeft in hyperspace dan ben je bezig met de laatste pagina’s van het internet uit te lezen. Als dat gebeurd is baal je omdat het een open einde blijkt te zijn, maar gedreven als je bent begin je zelf aan een vervolg. Je denkt niet in oplossingen, je bent de oplossing. Door jouw skills om te creëren ben je in feite een soort van halfgod. Een halfgod inderdaad, want je werkt 5 dagen en hebt 2 rustdagen...
 • Medior PHP developer - Koek&peer SWALMEN
  Medior PHP developer

  Wij bieden een te gekke baan voor een enthousiaste, Medior php-programmeur met een voorliefde voor e-commerce die ons gaat helpen met het ontwikkelen van diverse online projecten.

 • Junior Web Developer - Yourzine DEN BOSCH
  Junior Web Developer

  Als Junior Web Developer werk je als digitale duizendpoot aan marketing campagnes binnen diverse Campagne Management Tools (o.a. Selligent Interactive Marketing).

 • HBO/WO ICT Stage bij OPEN.satisfaction te Amersfoort! - OPEN.satisfaction AMERSFOORT
  HBO/WO ICT Stage bij OPEN.satisfaction te Amersfoort! Heb je al wat Java ervaring en ben je op zoek naar een uitdagende en leerzame stage in een jong team? Kom je carrière een kick-start geven bij OPEN.satisfaction!
 • Cloud Engineer - De Goudse GOUDA
  Cloud Engineer Je gaat werken bij de afdeling Exploitatie & Beheer of de afdeling Ontwikkeling & Architectuur van de sector ICT. Samen zijn beide afdelingen verantwoordelijk voor de ontwikkeling en werking van cloud diensten inclusief de integratie van die cloud diensten met de aanwezige niet-cloud diensten. Door ontwikkelingen in de markt in combinatie met de Goudse strategie is er een groeiende vraag naar Microsoft Azure cloud kennis. De sector ICT afdeling bestaat momenteel uit 100 medewerkers.
 • Medior Data Scientist bij DIKW - DIKW Consulting NIEUWEGEIN
  DIKW Consulting

  Als Data scientist bij DIKW pas je geavanceerde data analyse en data mining technieken toe om gestructureerde en ongestructureerde data om te zetten in inzichten voor onze klanten. 

 • Zelfstandige SQL-developer | MSSQL | Veelzijdige baan bij Into The Source - Into The Source ZWOLLE
  Into The Source Dus jij vindt zelfs geblinddoekt nog je weg in een Microsoft SQL-database? Je kunt daarbij goed op eigen benen staan, komt zelf met goede ideeën én bent in staat deze ideeën over te brengen op je collega’s? Dan zou je zomaar de ideale kandidaat kunnen zijn voor de openstaande functie van SQL-developer bij The Source.
 • Medior Back-end Developer bij L1NDA in Amsterdam - L1NDA AMSTERDAM
  Medior Back-end Developer bij L1NDA in Amsterdam As our company grows, your responsibilities will grow as well. We have a lot of ambitions and we hope you are ambitious too!
 • DevOps Engineer bij TMNS - TMNS DEN HAAG
  DevOps Engineer bij TMNS

  Binnen de DevOps practice van TMNS werken we met passie aan het helpen van onze klanten om hun IT Delivery organisatie en processen te optimaliseren, te integreren en te automatiseren. Heb jij diezelfde passie om onze klanten te helpen bij het zetten van hun volgende stappen op weg naar een volledige DevOps organisatie, dan verwelkomen we je graag binnen onze DevOps practice.

 • Medior Front-end Developer - Asamco BV BREDA
  Medior Front-end Developer Ter versterking van ons bedrijf zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega in de functie van fulltime allround developer.
 • Oracle Cloud Engineer (DTAP) - Qualogy RIJSWIJK (RIJSWIJK)
  Oracle Cloud Engineer (DTAP) Experienced and enthusiastic Cloud Engineer who knows how to deliver an end-to-end application. Want to quickly acquire knowledge in an Agile environment?
 • Fullstack .NET Ontwikkelaar - Centerone ZEIST
  Fullstack .NET Ontwikkelaar Wij zijn op zoek naar een ervaren web applicatie ontwikkelaar met projectervaring.
 • Senior Drupal Developer - Netvlies BREDA
  Senior Drupal Developer Als Drupal webdeveloper (back-end) werk je in multidisciplinaire Agile teams aan het ontwikkelen van websites en applicaties voor haar opdrachtgevers. Je werkt hierbij nauw samen met de opdrachtgevers (product owners), vormgevers, marketing & business intelligence collega’s, front-, drupal- en back-end developers.
 • SAP FICO Consultant bij SOA People - SOA People NIEUWEGEIN
  SOA People

  SOA People is op zoek naar een SAP FICO Consultant! 

 • Senior Microsoft SharePoint Specialist bij Sogeti in Eindhoven - Sogeti EINDHOVEN
  Senior Microsoft SharePoint Specialist bij Sogeti in Eindhoven

  Als Microsoft SharePoint Specialist zet jij jouw kennis van Microsoft SharePoint proactief in door te werken aan verschillende uitdagende projecten bij onze klanten. In de projecten werk je in een wisselend team samen met enthousiaste specialisten. Ondersteund door een ‘proven’ projectaanpak en Sogeti’s eigen kwaliteitssysteem worden projecten opgepakt en uitgevoerd.

 • Senior Front-end Developer - Billing House DEN HAAG
  Senior Front-end Developer

  Voor deze specifieke positie van Front-End developers zoeken wij naar jou! 

 • Medior (PHP) Web-Developer / Ontwikkelaar - Exitable WEERT
  Exitable Als developer ben je verantwoordelijk voor het technisch functioneren van de web-platformen; websites / applicaties en webshops die door Exitable worden gemaakt. Je krijgt de ruimte om per project te bepalen welk framework / oplossing het beste past om dit vervolgens te documenteren en implementeren.
 • Senior Webdeveloper - Broadcast Partners TERNEUZEN
  Senior Webdeveloper

  Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een enthousiaste Senior Webdeveloper met interesse in zowel Front-end als Back-end!

 • Medior SAP PM consultant bij Real Support - Real Support EMMEN
  Medior SAP PM consultant bij Real Support

  Als Medior SAP consultant ben je projectmatig bezig met de analyse van bedrijfsprocessen en organisatiestructuren en het vertalen van dit ontwerp naar de eisen en wensen van je opdrachtgever. Je adviseert, begeleidt projecten en participeert in de implementatie ervan. Je lost problemen op en biedt ondersteuning in de breedste zin van het woord. Het gaat hierbij om zowel een inhoudelijke rol en het leveren van specifieke expertise, als zeker ook om de menselijke impact van het doorvoeren van veranderingen in werkwijzen en structuren.

 • .NET developer (Midlance!) - NXT Consult HENDRIK-IDO-AMBACHT
  .NET developer (Midlance!) NxtConsult NxtConsult heeft als dienstverlening het ondersteunen van bedrijven bij het ontwikkelen van software op basis van Microsoft technologie.
 • Afstudeer stage PHP Developer - Netvlies BREDA
  Afstudeer stage PHP Developer Bij Netvlies krijg je volop ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën die we op de markt kunnen verkopen en je krijgt alle ruimte om je rol naar eigen inzicht in te vullen. Je ontwikkelt oplossingen binnen onze Business Solutions afdeling waar we werken aan webapplicaties, webportals en innovatieve en schaalbare cloud oplossingen.
 • Senior Cloud Consultant - Ventus IT Professionals RIJSWIJK (RIJSWIJK)
  Ventus IT Professionals Ben jij onafhankelijk in de cloudmarkt en wil je altijd het beste advies geven aan je klant? Ben je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de markt en commercieel ingesteld? Wil jij onderscheidend zijn van je collega’s en hiervoor worden beloond? Dan is Ventus IT Professionals op zoek naar jou!
 • Medior UI/UX Designer / Front-end - Qualogy RIJSWIJK (RIJSWIJK)
  Medior UI/UX Designer / Front-end De UI/UX Designer/ Front End werkt samen met het ontwikkelingsteam om het gebruiksvriendelijk te maken binnen een complexe applicatie. Als UI/UX Designer/ Front End ben je in staat om suggesties te geven met welke tools we het beste kunnen werken. Daarnaast heb je zelf inzicht in wat er veranderd moet worden en kan je voor elk probleem een oplossing vinden.
 • Word jij onze medior/senior python developer - Into The Source ZWOLLE
  Word jij onze medior/senior python developer

  Wij zijn voor The Source met spoed op zoek naar een talentvolle Python developer die kan lezen en schijven met Django en ons kan verrassen met enthousiasme, nieuwsgierigheid en nieuwe ideeën. 

 • Senior Allrounder bij Socho_IT te Huizen - Socho_IT HUIZEN
  Senior Allrounder bij Socho_IT te Huizen Wil jij in een vast team werken aan een mooi product? Wij maken software voor uitgevers en dat doen we goed. Kom dus ook werken bij Socho_IT!
 • Senior Informatieanalist bij Netinium te Wormer - Netinium WORMER
  Senior Informatieanalist bij Netinium te Wormer

  Werken in een dynamische omgeving aan een mooie product in een sterk groeiende markt? Kom dan werken voor Netinium te Wormer!

 • Senior Front-end Developer bij CODEZILLA! - CODEZILLA AMSTERDAM
  CODEZILLA 'Create wih the heart - build with the mind!' - Criss Jami
 • Junior IOS Developer - Webbeat WATERINGEN
  Junior IOS Developer Werk dichtbij huis met state-of-the-art technologie aan internationaal succes
 • Senior technische Front-end Developer - Not on Paper WAALRE
  Senior technische Front-end Developer Jij bent een front-end developer die ook vind dat de front-end leading dient te zijn in elk online project. Je kan goed samenwerken met de back-end developers om het project succesvol af te ronden. Daarnaast ben natuurlijk enthousiast over je vakgebied en ben je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van online interactie, HTML, CSS en de interessantere scripting libraries. Je kan als front-ender ook prima uit de voeten met en zonder een CSS framework. De woorden responsive, SASS, Bootstrap, GIT, GULP en TWIG hoef je niet op te zoeken in een woordenboek.
 • Medior Node/React developer bij KSYOS - KSYOS AMSTELVEEN
  KSYOS

  Heb jij passie voor IT in combinatie met zorg? Dan is dit dé uitdaging voor jou!

 • Medior PHP developer - MaximumNL CAPELLE AAN DEN IJSSEL
  Medior PHP developer Ben jij onze nieuwe back-end developer?
 • Junior .NET ontwikkelaar - ThunderBuild BV EINDHOVEN
  ThunderBuild BV Bij ThunderBuild zijn we ervan overtuigd dat we onze talenten en ambities moeten inzetten om de middelen op deze aarde slimmer te benutten. Op die manier kunnen we langer goed en gezond leven. Onze bijdrage daaraan? Wij ontwikkelen slimme, laagdrempelige hard- en softwareoplossingen die data verzamelen over gebeurtenissen en gebruik maken van beschikbare data en meetmomenten in processen. We maken gebruiksvriendelijke applicaties voor de sectoren GWW, Bouw, Infra en Transport. Onze klanten kunnen met onze applicaties hun processen optimaliseren en real time inzicht krijgen in projecten. Processen worden hierdoor transparanter en efficiënter.
 • Medior Sitecore .NET Developer bij ParTech - ParTech DEN BOSCH
  ParTech

  Is webontwikkeling jouw passie? Werk je graag aan grootschalige projecten, met de nieuwste technieken en in samenwerking met ervaren professionals? Hou jij van een informele sfeer en zie je het als een uitdaging om specialist te worden op het gebied van Sitecore?

  Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

 • Senior Hippo/CMS Developer - CC-Group RIJSWIJK
  Senior Hippo/CMS Developer

  In jouw nieuwe rol zul je terechtkomen in een gepassioneerd team, dat in nauw overleg met klanten bezig is met het ontwikkelen en optimaliseren van projecten.

 • Azure Engineer - Advisie EEMNES
  Advisie In deze rol ben je betrokken bij de meest complexe omgevingen van onze klanten die zich zowel on premise, in een datacenter of in de cloud bevinden.
 • Junior Informatieanalist bij Netinium te Wormer - Netinium WORMER
  Junior Informatieanalist bij Netinium te Wormer

  Werken in een dynamische omgeving aan een mooie product in een sterk groeiende markt? Kom dan werken voor Netinium te Wormer!

 • Medior front-end developer bij Contezza - Contezza ABCOUDE
  Contezza Ben je een ontwikkelaar en heb je zin in een nieuw avontuur? Dan is Contezza, expert op het gebied van document- en informatiemanagement, op zoek naar jou.
 • Senior SAP functioneel consultant bij Real Support - Real Support EMMEN
  Senior SAP functioneel consultant bij Real Support Als Senior SAP consultant ben je projectmatig bezig met de analyse van bedrijfsprocessen en organisatiestructuren en het vertalen van dit ontwerp naar de eisen en wensen van je opdrachtgever. Je adviseert, begeleidt projecten en participeert in de implementatie ervan. Je lost problemen op en biedt ondersteuning in de breedste zin van het woord. Het gaat hierbij om zowel een inhoudelijke rol en het leveren van specifieke expertise, als zeker ook om de menselijke impact van het doorvoeren van veranderingen in werkwijzen en structuren.
 • Junior DevOps Engineer at Crowd Mobile - Crowd Mobile AMSTERDAM
  Junior DevOps Engineer at Crowd Mobile Are you the DevOps Engineer with a passion for automation? Scripting as much as you can to make your job easier and of better quality? Maybe even troubleshooting and debugging some Ruby code? Then we would like to invite you to have a chat with us.
 • Medior SAP functioneel consultant bij Real Support - Real Support EMMEN
  Medior SAP functioneel consultant bij Real Support

  Als Medior SAP consultant ben je projectmatig bezig met de analyse van bedrijfsprocessen en organisatiestructuren en het vertalen van dit ontwerp naar de eisen en wensen van je opdrachtgever. Je adviseert, begeleidt projecten en participeert in de implementatie ervan. Je lost problemen op en biedt ondersteuning in de breedste zin van het woord. Het gaat hierbij om zowel een inhoudelijke rol en het leveren van specifieke expertise, als zeker ook om de menselijke impact van het doorvoeren van veranderingen in werkwijzen en structuren.

 • Medior Front-end Developer (Breed inzetbare codeklopper (36-40uur) - Webbeat WATERINGEN
  Medior Front-end Developer (Breed inzetbare codeklopper (36-40uur) Ben jij een ambitieuze Front-end Developer? Voel jij je uitgedaagd door complexe Front-end vraagstukken? Dan drinken we graag een kop koffie met je om je meer te vertellen over ons bedrijf. Webbeat werkt met een enthousiast team aan eigen producten en slimme online oplossingen voor klanten. We zijn gespecialiseerd in innovatieve webapplicaties die op grote (internationale) schaal worden toegepast. Binnen het team zijn alle technische disciplines goed vertegenwoordigd, maar Front-end versterking is zeer welkom
 • PHP developer - MaximumNL CAPELLE AAN DEN IJSSEL
  PHP developer Ben jij onze nieuwe back-end developer?
 • Medior PHP Developer met oog voor data - Growing Minds AMSTERDAM
  Growing Minds Word jij de nieuwe PHP Developer bij Growing Minds?
 • Senior Front-end Developer - Onsweb PIJNACKER
  Senior Front-end Developer Werken bij Onsweb is leuk! We hebben zoveel interessante klanten van IKEA tot 10 nationale sportbonden, uitdagende projecten en bovendien nog veel ambities.
 • Senior Software Engineer bij Axual | Java, Apache Kafka | Incl. MacBook Pro - Axual UTRECHT
  Senior Software Engineer bij Axual | Java, Apache Kafka | Incl. MacBook Pro

  Heb jij als software engineer al een paar jaar ervaring met het ontwikkelen van Java-applicaties? En lijkt het je leuk om mét en vóór klanten te werken aan slimme dataoplossingen en alles wat daarbij komt kijken? Ben jij in staat zelfstandig hoogstaande streamingapplicaties te bouwen? Bij Axual hebben we een mooie plek voor je in ons getalenteerde team in hartje Utrecht.

 • Senior Fullstack Developer - Yourzine DEN BOSCH
  Senior Fullstack Developer

  Als Senior Fullstack Developer werk je als digitale duizendpoot aan marketing campagnes binnen diverse Campagne Management Tools (o.a. Selligent Interactive Marketing).

 • Young Professional Microsoft .Net bij Sogeti in Eindhoven - Sogeti EINDHOVEN
  Young Professional Microsoft .Net bij Sogeti in Eindhoven

  Als Young Professional Microsoft .Net lever je bij onze klanten (top van het Nederlandse bedrijfsleven) een belangrijke bijdrage aan de technische realisatie van .Net software oplossingen. Jouw kennis van .Net ontwikkelen we graag verder!

 • Junior Technische Data Analist - Freetime Company AMSTELVEEN
  Freetime Company Wij zoeken een ambitieuze developer die graag met data, cijfers en statistieken aan de slag wil.
 • Cloud Consultant Randstad - Sogeti VIANEN
  Sogeti IT was nog nooit zo’n belangrijk onderdeel van onze samenleving. De IT-ontwikkelingen, en in het bijzonder de recente Cloud ontwikkelingen hebben ook een enorme impact en maken het speelveld voor jou als Cloud Consultant uitdagender dan ooit.
 • BI Masterclass - Alten EINDHOVEN
  Alten Wil je opgeleid worden tot BI specialist op het Azure data platform en onze klanten helpen in de transformatie naar data driven werken? We zijn op zoek naar 6 enthousiaste nieuwe collega’s, die zichzelf verder willen ontwikkelen en kennis willen opdoen in een masterclass om vervolgens als BI Consultant aan de slag te gaan, in de regio Eindhoven of Capelle aan den IJssel. Op woensdag 1 maart 2017 starten we met ons interne opleidingstraject!
 • Startende Developer bij Socho_IT | Oracle Databases, Apex, Omnis - Socho_IT HUIZEN
  Startende Developer bij Socho_IT | Oracle Databases, Apex, Omnis Wil jij in een vast team werken aan een mooi product? Wij maken software voor uitgevers en dat doen we goed. Kom dus ook werken bij Socho_IT!
 • Senior Sitecore .NET Developer bij ParTech - ParTech DEN BOSCH
  ParTech

  Is webontwikkeling jouw passie? Werk je graag aan grootschalige projecten, met de nieuwste technieken en in samenwerking met ervaren professionals? Hou jij van een informele sfeer en zie je het als een uitdaging om specialist te worden op het gebied van Sitecore?

  Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

 • .NET developer Piccotello - Freetime Company AMSTELVEEN
  Freetime Company At Piccotello we are looking for a passionate .NET developer to join our team.
 • Junior Frontend Developer Javascript - TradeCast ZWOLLE
  TradeCast

  Vanwege de internationale groei die we doormaken, zijn we voor ons jonge, dynamische team op zoek naar versterking voor onze developmentafdeling.
  Je bouwt en denkt mee over de frontend(s) van ons videoplatform.

 • Medior Microsoft SharePoint Specialist bij Sogeti in Vianen - Sogeti VIANEN
  Medior Microsoft SharePoint Specialist bij Sogeti in Vianen

  Als Microsoft SharePoint Specialist zet jij jouw kennis van Microsoft SharePoint proactief in door te werken aan verschillende uitdagende projecten bij onze klanten. In de projecten werk je in een wisselend team samen met enthousiaste specialisten. Ondersteund door een ‘proven’ projectaanpak en Sogeti’s eigen kwaliteitssysteem worden projecten opgepakt en uitgevoerd.

 • Senior Laravel PHP developer - MaximumNL CAPELLE AAN DEN IJSSEL
  Senior Laravel PHP developer Ben jij onze nieuwe back-end developer?
 • Junior Front-end/Javascript Developer - Qualogy RIJSWIJK (RIJSWIJK)
  Junior Front-end/Javascript Developer Qualogy zoekt een leergierige Javascript front-end engineer. Onze ideale kandidaat heeft passie voor het vak en weet dit over te brengen op de klant. Voel jij je aangesproken?
 • Cloud Engineer - Computron MALDEN
  Computron • Een carrière bij Computron? • Werken bij dé Microsoft specialist voor het MKB? • Je ademt Microsoft? • Innovatieve projecten met de nieuwste technologieën?
 • Junior PHP Developer - Netvlies BREDA
  Junior PHP Developer Bij Netvlies krijg je volop ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën die we op de markt kunnen verkopen en je krijgt alle ruimte om je rol naar eigen inzicht in te vullen. Je ontwikkelt oplossingen binnen onze Business Solutions afdeling waar we werken aan webapplicaties, webportals en innovatieve en schaalbare cloud oplossingen.
 • Utrechtse Medior Full Stack Developer gezocht! - Vixion UTRECHT
  Utrechtse Medior Full Stack Developer gezocht! Digital Intelligence Group heeft een platform ontwikkeld voor data gedreven onderzoek en digitaal forensisch onderzoek voor toezichthouders. We breiden ons team uit om nieuwe en 'state of the art' softwarecomponenten voor dit platform te ontwikkelen, ben je er klaar voor?
 • Senior .NET-developer | C#, ASP.NET, MVC, AngularJS - ThunderBuild BV EINDHOVEN
  ThunderBuild BV Bij ThunderBuild zijn we ervan overtuigd dat we onze talenten en ambities moeten inzetten om de middelen op deze aarde slimmer te benutten. Op die manier kunnen we langer goed en gezond leven. Onze bijdrage daaraan? Wij ontwikkelen slimme, laagdrempelige hard- en softwareoplossingen die data verzamelen over gebeurtenissen en gebruik maken van beschikbare data en meetmomenten in processen. We maken gebruiksvriendelijke applicaties voor de sectoren GWW, Bouw, Infra en Transport. Onze klanten kunnen met onze applicaties hun processen optimaliseren en real time inzicht krijgen in projecten. Processen worden hierdoor transparanter en efficiënter.
 • Medior Webdeveloper | HTML, CSS, jQuery, PHP, OOP, MySQL, WordPress - csorba media LEIDEN
  Medior Webdeveloper | HTML, CSS, jQuery, PHP, OOP, MySQL, WordPress Ben jij webdeveloper geworden omdat je oprecht blij wordt van de mogelijkheden van internet? Kun je blind je weg vinden in HTML, CSS en jQuery? Ben je daarnaast in staat analytisch te denken, ben je niet op je mondje gevallen en heb je ook nog gevoel voor humor? Bij Csorba Media kun je in een toffe sfeer met een klein team aan mooie oplossingen werken. Iets voor jou?
 • Senior Visual Designer - Kees™ Internetbureau LEIDEN
  Senior Visual Designer

  Als je uitlijnmeester, pixelprins, contrastkoning, HTML-hipster en designdude* bent, willen we graag een kopje koffie met je drinken. Of een glaasje verse muntthee. Ook goed. 

 • Senior Database Engineer bij Finavista - Finavista UTRECHT
  Finavista Als gevolg van een toename in het aantal opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een Database Engineer.
 • Pre Sales / Solution Architect - Prodware ZALTBOMMEL
  Prodware Met jouw kennis van de industrie en ICT oplossingen ondersteun je de Sales bij de uitwerking van projectvoorstellen. Je vult informatieverzoeken, RPF’s en vragenlijsten in en spreekt met prospects en klanten om hun behoefte in kaart te brengen en te vertalen naar oplossingen. Hierbij houd je rekening met de strategische bedrijfsdoelstellingen van de klant op korte en lange termijn. Deze activiteiten gebeuren in nauw overleg met de Sales en samen identificeren jullie kansen en definieer je strategieën. Je geeft demonstraties, presentaties en workshops en beheert de Proof Of Concept (POCs). Je onderzoekt mogelijke conceptalternatieven en overlegt hierover met partners en/of collega’s om de juiste oplossingen uit te werken en functioneel toe te lichten. In je ontwerp geef je niet alleen blijk van een grondige functionele kennis en ervaring, maar ook van creativiteit en vooruitziendheid. Je beschikt over actuele kennis en ervaring en deelt deze met je collega’s.
 • IT Meewerkstage Customizing - RidderDataSystems HARDERWIJK
  IT Meewerkstage Customizing Als stagiaire op de afdeling Customizing laten wij je kennismaken met het realiseren van klant specifieke oplossingen die voornamelijk binnen ons eigen ERP pakket, Ridder iQ, worden gemaakt.
 • Medior Java Ontwikkelaar | Spring, Hibernate, Wicket, IoT - Qualogy RIJSWIJK (RIJSWIJK)
  Medior Java Ontwikkelaar | Spring, Hibernate, Wicket, IoT

  Consultant/ontwikkelaar met ervaring in JEE-omgevingen. Combineert een oprechte passie voor techniek met kennis van Java, XML en SOA. Kom bij Qualogy en bepaal mede onze strategische Java-richting.

 • Junior Security Analist SOC (SIEM, IDS) - DearBytes B.V. DEN HAAG
  Junior Security Analist SOC (SIEM, IDS) Onze collega’s geloven in een veilige en vrije digitale wereld; een wereld waar individuen en organisaties zelf in controle zijn! We zetten ons allen in om onze klanten inzicht te geven en samen veilige en werkbare systemen te creëren en onderhouden. Als Security Analist draag je hier direct aan bij door onze klanten te adviseren over te nemen maatregelen.
 • Looking for geeks to make computers go beep beep boop - Crowd Mobile AMSTERDAM
  Looking for geeks to make computers go beep beep boop Hey there, are you fed up with ninja, unicorn, rockstar, wizard, magician and guru job offers? Me too!
 • Senior SAP BI Consultant bij Plainwater - Plainwater GRONINGEN
  Senior SAP BI Consultant bij Plainwater Wij zoeken een analytisch sterk persoon met uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden. Een gezonde dosis humor is bij ons zeer belangrijk! Je hebt interesse en affiniteit met IT en bedrijfsprocessen. Ben jij die representatieve kandidaat die kwalitatief en sociaal een goede aanvulling is voor ons ambitieuze team? Dan nodigen we je graag uit om te reageren op deze vacature!
 • Medior Security Engineer - DearBytes B.V. DEN HAAG
  Medior Security Engineer Onze collega’s geloven in een veilige en vrije digitale wereld; een wereld waar individuen en organisaties zelf in controle zijn. Jij ook? Solliciteer dan voor de functie Security Engineer bij DearBytes!
 • Front-end developer bij CODEZILLA! - CODEZILLA AMSTERDAM
  CODEZILLA 'Create wih the heart - build with the mind!' - Criss Jami
 • Medior Backend Javascript Developer - TradeCast ZWOLLE
  TradeCast

  Jij gaat als Medior Backend Developer een belangrijke rol spelen (en veel leren!) binnen een ervaren en gemotiveerd team. Je werkzaamheden zullen vooral bestaan uit het bouwen van nieuwe toffe features en het realiseren van de nieuwe fase van ons platform.

 • Medior .NET Webdeveloper bij ParTech - ParTech DEN BOSCH
  ParTech

  Is webontwikkeling jouw passie? Werk je graag aan grootschalige projecten, met de nieuwste technieken en in samenwerking met ervaren professionals? Hou jij van een informele sfeer en zie je het als een uitdaging om jezelf continu te ontwikkelen op het gebied van .NET?

  Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

 • Power BI Consultant bij Hillstar - Hillstar Business Solutions B.V. VEENENDAAL
  Hillstar Business Solutions B.V. Vind je het leuk om creatief bezig te zijn en kleur in de data van onze klanten te brengen? Wij zoeken jou! Als Microsoft Power BI Consultant ben jij de man of vrouw die de vraag van de klant direct in een actie vertaald. Je vindt het leuk om de ‘vraag achter de vraag’ te herkennen. De klant zit niet meer te wachten op een rapport van 40 kantjes. Jij zorgt ervoor dat hij de uitzonderingen in zijn resultaten ziet.
 • Senior Full Stack Developer bij NAVARA! - NAVARA DRIEBERGEN-RIJSENBURG
  Senior Full Stack Developer bij NAVARA!

  Wil jij werken aan innovatieve en uitdagende projecten binnen toonaangevende organisaties? En wil jij werken met alleen de beste mensen in hun vakgebied? Dan is NAVARA de juiste plek voor een volgende stap in jouw carrière!

 • Senior .NET ontwikkelaar - ThunderBuild BV EINDHOVEN
  ThunderBuild BV Bij ThunderBuild zijn we ervan overtuigd dat we onze talenten en ambities moeten inzetten om de middelen op deze aarde slimmer te benutten. Op die manier kunnen we langer goed en gezond leven. Onze bijdrage daaraan? Wij ontwikkelen slimme, laagdrempelige hard- en softwareoplossingen die data verzamelen over gebeurtenissen en gebruik maken van beschikbare data en meetmomenten in processen. We maken gebruiksvriendelijke applicaties voor de sectoren GWW, Bouw, Infra en Transport. Onze klanten kunnen met onze applicaties hun processen optimaliseren en real time inzicht krijgen in projecten. Processen worden hierdoor transparanter en efficiënter.
 • Traineeship Java-developer bij Cerios - Cerios BAARN
  Traineeship Java-developer bij Cerios Ben jij een young professional die houdt van programmeren? En wil je je (verder) ontwikkelen in Java? Dan is een traineeship als Java-developer bij Cerios jou op het lijf geschreven.
 • Medior Full stack Software Engineer | Java, AngularJS, Postgres, Eclipse, Inhouse - Quyntess GORINCHEM
  Medior Full stack Software Engineer | Java, AngularJS, Postgres, Eclipse, Inhouse Wil jij graag werken in een team dat het opleveren van moderne apps aan zijn klanten vooropstelt? Hou je van korte lijnen, resultaatgericht werken aan projecten met een doorlooptijd van enkele maanden waarbij je zelf de software engineering in de hand hebt? Ben jij een junior of medior software engineer met een opleiding op HBO/Universitair niveau en beschik je over een fikse dosis zelfstandigheid en probleemoplossend vermogen? Als je die vragen positief beantwoordt hebben wij voor jou een baan waar je met jouw kennis en knowhow van softwareontwikkeling aan de slag kunt.
 • Medior PHP developer (Laravel) - Code14 RIJSSEN
  Code14

  Wij maken Businessapps, Apps en Websites die precies doen wat u er van verwacht, maar dan op een lekkere manier! Wij verleggen de grenzen van fris design en de nieuwste technologische oplossingen. Benieuwd hoe we dat doen?

 • Medior Front-end Developer - Asamco BV BREDA
  Medior Front-end Developer Ter versterking van ons bedrijf zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega in de functie van fulltime allround developer.
 • Senior (Big) Data Developer - Jibes Data Analytics B.V. HOUTEN
  Senior (Big) Data Developer

  At Jibes Data Analytics we help our customers to design and build ‘cognitive systems’. For example to have a more dialogue driven interaction with customers and/ or personal assistants as well as building smart systems that monitor markets. In this we use a lot of unstructured data, NLP, machine learning and other techniques to enable this. To design and build these systems we are looking to expand our team with a (big) data developer.

 • Senior front-end developer bij Blue Carpet - Blue Carpet BAARN
  Senior front-end developer bij Blue Carpet

  Ben jij een front-end developer met kennis van React.js? Dan is Blue Carpet op zoek naar jou!

 • Stageopdracht: Applicatie Ontwikkeling bij OPEN.satisfaction te Amersfoort - OPEN.satisfaction AMERSFOORT
  Stageopdracht: Applicatie Ontwikkeling bij OPEN.satisfaction te Amersfoort Heb je al wat Java ervaring en ben je op zoek naar een uitdagende en leerzame stage in een jong team? Kom je carrière een kick-start geven bij OPEN.satisfaction!
 • Medior Full Stack Engineer | Java, .NET, HTML5, CSS, Javascript - NAVARA DRIEBERGEN-RIJSENBURG
  Medior Full Stack Engineer | Java, .NET, HTML5, CSS, Javascript Wil jij werken aan innovatieve en uitdagende projecten binnen toonaangevende organisaties? En wil jij werken met alleen de beste mensen in hun vakgebied? Wil jij je ontwikkelen en meegroeien met een organisatie? Dan is NAVARA de juiste plek voor een volgende stap in jouw carrière.
 • Functionele SharePoint Consultant - Prodware ZALTBOMMEL
  Functionele SharePoint Consultant Prodware is een stabiele organisatie met 100 collega’s binnen Nederland en veel ervaring in de technische ICT. Een dynamische en jonge omgeving waar ondernemerschap en ontwikkeling, maar ook teamwork belangrijk zijn. Dit wordt gestimuleerd door bijvoorbeeld een open communicatie via intranet (blogs), maar ook met Development programma’s om je ontwikkeling te stimuleren en ondersteunen. Bovendien Prodware biedt een plezierige en informele werkomgeving, waarbinnen veel aandacht is voor persoonlijke ontwikkeling.
 • Senior .Net Engineer bij Sogeti in Vianen - Sogeti VIANEN
  Senior .Net Engineer bij Sogeti in Vianen

  In de functie van .NET Engineer werk je zowel in de detachering als op projectbasis. Je werkgebied omvat heel Nederland. 

 • Full stack .NET developer met goede Angular ervaring - Freetime Company AMSTELVEEN
  Freetime Company Voordeeluitjes is door sterk aanhoudende groei opzoek naar een Fullstack applicatie developer!
 • Junior .NET-developer | C#, ASP.NET, MVC, AngularJS - ThunderBuild BV EINDHOVEN
  ThunderBuild BV Bij ThunderBuild zijn we ervan overtuigd dat we onze talenten en ambities moeten inzetten om de middelen op deze aarde slimmer te benutten. Op die manier kunnen we langer goed en gezond leven. Onze bijdrage daaraan? Wij ontwikkelen slimme, laagdrempelige hard- en softwareoplossingen die data verzamelen over gebeurtenissen en gebruik maken van beschikbare data en meetmomenten in processen. We maken gebruiksvriendelijke applicaties voor de sectoren GWW, Bouw, Infra en Transport. Onze klanten kunnen met onze applicaties hun processen optimaliseren en real time inzicht krijgen in projecten. Processen worden hierdoor transparanter en efficiënter.
 • Junior SAP BI Consultant bij Plainwater - Plainwater DEN HAAG
  Junior SAP BI Consultant bij Plainwater

  Wij zoeken een analytisch sterk persoon met uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden. Een gezonde dosis humor is bij ons zeer belangrijk! Je hebt interesse en affiniteit met IT en bedrijfsprocessen. Ben jij die representatieve kandidaat die kwalitatief en sociaal een goede aanvulling is voor ons ambitieuze team? Dan nodigen we je graag uit om te reageren op deze vacature!

 • Java Developer - Connexys B.V. ROTTERDAM
  Java Developer Software ontwikkelen waarbij jouw skills en ervaring bijdragen aan de klantoplossing, product en jouw eigen ontwikkeling!
 • Medior Front-end Developer bij eDifference - Edifference BARNEVELD
  Medior Front-end Developer bij eDifference eDifference maakt de meest geavanceerde en mooiste webshops. Vind je het leuk om prachtige ontwerpen te realiseren naar technisch uitdagende webshops? Dan hebben wij de perfecte baan! Samen met onze specialisten binnen Online Marketing, Design & Video en Backend Development zet jij je in om de tofste webshops neer te zetten.
 • Young professionals gezocht voor Traineeship Agile Testautomatiseerder/Testengineer - Cerios BAARN
  Young professionals gezocht voor Traineeship Agile Testautomatiseerder/Testengineer Wil jij de twee werelden van ontwikkelaars & testers bij elkaar brengen? Kom bij Cerios als trainee testautomatisering!
 • Junior JavaScript / PHP Developer bij EffectiveProfiles - Effective Profiles (Connect Social Business) GOUDA
  Junior JavaScript / PHP Developer bij EffectiveProfiles Wil jij meewerken aan ons unieke platform? Vind jij het interessant om niet alleen uit te voeren maar ook mee te denken over complexe oplossingen, daarbij gebruikmakend van de nieuwste technieken en Agile werken? Dan willen wij jou heel graag als nieuwe collega.
 • .Net Lead Engineer bij Sogeti in Amsterdam - Sogeti AMSTERDAM ZUID OOST
  .Net Lead Engineer bij Sogeti in Amsterdam

  In de functie van .NET Engineer werk je zowel in de detachering als op projectbasis. Je werkgebied omvat heel Nederland. 

 • Senior Back-end Developer bij Magneds - Magneds TILBURG
  Magneds Word jij onze nieuwe collega?
 • Senior Javascript Ontwikkelaar - Not on Paper WAALRE
  Senior Javascript Ontwikkelaar Jij bent een front-end developer die ook vind dat de front-end leading dient te zijn in elk online project. Je kan goed samenwerken met de back-end developers om het project succesvol af te ronden. Daarnaast ben natuurlijk enthousiast over je vakgebied en ben je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van online interactie, HTML, CSS en de interessantere scripting libraries. Je kan als front-ender ook prima uit de voeten met en zonder een CSS framework. De woorden responsive, SASS, Bootstrap, GIT, GULP en TWIG hoef je niet op te zoeken in een woordenboek.
 • Backend Software Developer bij BWaste International BV in Eefde - BWaste International BV EEFDE
  BWaste International BV Klaar voor een uitdagende functie bij een innovatief bedrijf? Heb je talent voor het ontwikkelen van software en wil je dit talent graag verder ontwikkelen? BWaste biedt jou de mogelijkheden om verantwoordelijkheid te nemen en de toekomst van het bedrijf vorm te geven.
 • Ervaren Front-end developer bij DirectLease - DirectLease OLDENZAAL
  Ervaren Front-end developer bij DirectLease Als front-end developer bij DirectLease ben je continu bezig met het verbeteren van onze sites voor de beste klantervaring. Of de website of applicatie wordt gebruikt op een desktop of mobiele telefoon, jij brengt de prestaties naar een hoger niveau. Je vervult in deze functie een belangrijke rol in het creatieve proces, je zorgt voor implementatie van het design en bent verantwoordelijk voor een goede UX. Je werkt samen met de collega’s van het online team dat momenteel bestaat uit zes collega’s die zorgdragen voor ontwikkeling, beheer en onderhoud van de internationale websites, de onderliggende data en de online marketing.
 • SAP Functioneel Applicatie Beheerder Logistics Junior - Van Leeuwen Buizen ZWIJNDRECHT
  SAP Functioneel Applicatie Beheerder Logistics Junior De Functioneel Applicatie beheerder Logistiek onderhoudt intern contacten met medewerkers van de eigen afdeling (andere Functionele Applicatie Beheerders, Systeemontwikkelaars SAP) , Servicedesk, en de medewerkers van de afdelingen Technical Services en met de afdelingen (key-users) waar SAP gebruikt wordt. Externe contacten worden onderhouden met SAP consultants, met leveranciers van complementaire softwareproducten alsook met klanten en leveranciers van de Van Leeuwen Group.
 • Junior Fullstack Developer - Yourzine DEN BOSCH
  Junior Fullstack Developer

  Als Junior Fullstack Developer werk je als digitale duizendpoot aan marketing campagnes binnen diverse Campagne Management Tools (o.a. Selligent Interactive Marketing).

 • Medior Fullstack Developer - Easyflex OOSTERHOUT
  Medior Fullstack Developer Wil je deel uitmaken van een team dat met erg gave dingen bezig is? Wil je werken met nieuwe technologieën? Kun je goed programmeren en ben je creatief? Dan zijn we op zoek naar jou! Bij Easyflex hebben we meer dan 1 miljoen flexwerkers in onze database staan, er werken iedere dag zo’n 1.500 klanten via internet met onze applicatie (SAAS) en er worden per week zo’n 40.000 salarissen door middel van ons pakket verwerkt. Stoffig en saai? Integendeel!
 • Lead .NET Software Engineer - Alten UTRECHT
  Lead .NET Software Engineer

  Ligt jouw passie bij innovatieve, technische IT systemen en vind je het leuk om complexe uitdagingen aan te gaan met de nieuwste technieken?

 • Junior Front-end developer bij Uitgeverij Deviant! - Uitgeverij Deviant AMERSFOORT
  Uitgeverij Deviant Werken met de nieuwste technieken in een professioneel team met een aantrekkelijk salaris? Lees dan verder...
 • Bachelor Computer Science graduation project at MetaFactory - MetaFactory AMSTERDAM
  Bachelor Computer Science graduation project at MetaFactory MetaFactory is facilitating a bachelor Computer Science graduation project for students, are you up for it?
 • Business Intelligence Specialist - Alten CAPELLE AAN DEN IJSSEL
  Alten Voor onze vestigingen in Utrecht, Capelle a/d IJssel en Eindhoven zijn wij op zoek naar BI specialisten! We zijn op zoek naar specialisten van op het gebied van ETL, reporting en analytics.
 • Medior Netwerkbeheerder/Systeembeheerder | MCSE niveau, VOIP-oplossingen - Phylax ICT DEN BOSCH
  Medior Netwerkbeheerder/Systeembeheerder | MCSE niveau, VOIP-oplossingen

  Vind jij het als ambitieuze IT-er belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen in een team van net zo’n leergierige collega’s? 

 • .Net Architect bij Sogeti in Capelle aan den IJssel - Sogeti CAPELLE AAN DEN IJSSEL
  .Net Architect bij Sogeti in Capelle aan den IJssel

  In de functie van .NET Engineer werk je zowel in de detachering als op projectbasis. Je werkgebied omvat heel Nederland. 

 • Medior SAP BI Consultant bij Plainwater - Plainwater GRONINGEN
  Medior SAP BI Consultant bij Plainwater

  Wij zoeken een analytisch sterk persoon met uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden. Een gezonde dosis humor is bij ons zeer belangrijk! Je hebt interesse en affiniteit met IT en bedrijfsprocessen. Ben jij die representatieve kandidaat die kwalitatief en sociaal een goede aanvulling is voor ons ambitieuze team? Dan nodigen we je graag uit om te reageren op deze vacature!

 • Microsoft Azure - data platform specialist - Alten UTRECHT
  Alten Voor onze vestigingen in Utrecht, Capelle a/d IJssel en Eindhoven zijn wij op zoek naar Microsoft Azure data platform specialisten! We zijn op zoek naar specialisten die ervaring hebben met het realiseren van cloud gebaseerde, data driven oplossingen.
 • .Net Architect bij Sogeti in Amsterdam - Sogeti AMSTERDAM ZUID OOST
  .Net Architect bij Sogeti in Amsterdam

  In de functie van .NET Engineer werk je zowel in de detachering als op projectbasis. Je werkgebied omvat heel Nederland. 

 • Medior .NET Software Engineer - Alten UTRECHT
  Medior .NET Software Engineer Ontwikkel jij graag passende oplossingen voor backend-, frontend- en integratievraagstukken op basis van Microsoft-technologie en wil je de ervaring die je hierin hebt verder ontwikkelen?
 • Full Stack developer bij Objectif Lune in Ede - Objectiflune EDE
  Objectiflune Houdt je van uitdaging, verantwoordelijkheid en zelfstandigheid? Ben je creatief, enthousiast en een IT-freak, die vertrouwd is met moderne technieken zoals Java, email en web development? Lijkt werken in een internationale omgeving je leuk? Heb je de ambitie om technisch te groeien? Heb je de ambitie om technisch te groeien?
 • Senior Java Developer | J2EE, Angular2, Spring - Axxerion EINDHOVEN
  Axxerion Voor onze locatie in Eindhoven zijn wij op zoek naar een fulltime (36-40) Senior Java Developer.
 • PHP developer - Salesupply WIJCHEN
  PHP developer Je werkt aan backend interfaces met e-Commerce kanalen en Warehouse Management systemen of je werkt aan de front end customer Portal of onze REST API. Daarnaast ontwikkel je tools die inzicht, kwaliteit en continuïteit bieden aan Salesupply.
 • Medior Applicatie Engineer - Diract IT ALMERE
  Diract IT Diract IT is op zoek naar een Applicatie Engineer. Type: Slimme denker, praktische doener, communicatief, vol ambitie en bij voorkeur met logistieke kennis.
 • Medior Front-end Developer bij CODEZILLA! - CODEZILLA AMSTERDAM
  CODEZILLA 'Create wih the heart - build with the mind!' - Criss Jami
 • Ervaren Medior Testcoördinator bij Cerios - Cerios BAARN
  Ervaren Medior Testcoördinator bij Cerios Ben jij een ervaren Medior Testcoördinator met de vaardigheid om goed te communiceren over je werk? Dan zijn wij op zoek naar jou!
 • .NET Customizing Engineer - RidderDataSystems HARDERWIJK
  .NET Customizing Engineer Als .NET Customizing Engineer weet je specifieke klantwensen vorm te geven in ons eigen ontwikkelde ERP systeem Ridder iQ.
 • Data Scientist at Jibes - Jibes Data Analytics B.V. HOUTEN
  Data Scientist at Jibes

  At Jibes Data Analytics we help our customers to design and build ‘cognitive systems’. Think of dialogue-driven interaction with customers or personal assistants as well as building smart systems that monitor markets. In order for these solutions to work we utilize a lot of unstructured data, NLP, machine learning and other techniques. To design and build these systems we are looking to expand our team with a data scientist.

 • Junior Migratiespecialist bij Contezza - Contezza ABCOUDE
  Contezza Contezza is op zoek naar een applicatie-migratiespecialist!
 • Software Developer - Connecting the Dots ZWOLLE
  Software Developer

  In de functie van Software Developer ben je een allrounder binnen het development team van ConnectingTheDots. Je bent daarbij verantwoordelijk voor de implementatie van ConnectingTheDots PIM en ConnectingTheDots PIMeCommerce bij onze klanten. Dit doe je zowel zelfstandig als in teamverband en daarbij maak je gebruik van PHP, HTML, Elasticsearch, Javascript en CSS.

 • Medior Front-end Developer - Billing House DEN HAAG
 • Front-end developer bij Blue Carpet - Blue Carpet BAARN
  Front-end developer bij Blue Carpet

  Ben jij een front-end developer met kennis van React.js? Dan is Blue Carpet op zoek naar jou!

 • Ervaren functionele Sharepoint consultant - Prodware RIJSWIJK (RIJSWIJK)
  Ervaren functionele Sharepoint consultant Prodware is een stabiele organisatie met 100 collega’s binnen Nederland en veel ervaring in de technische ICT. Een dynamische en jonge omgeving waar ondernemerschap en ontwikkeling, maar ook teamwork belangrijk zijn. Dit wordt gestimuleerd door bijvoorbeeld een open communicatie via intranet (blogs), maar ook met Development programma’s om je ontwikkeling te stimuleren en ondersteunen. Bovendien Prodware biedt een plezierige en informele werkomgeving, waarbinnen veel aandacht is voor persoonlijke ontwikkeling.
 • Servicedeskmedewerker | Inhouse Rotterdam - PortalPlus ROTTERDAM
  Servicedeskmedewerker | Inhouse Rotterdam

  Ben je een Servicedeskmedewerker, woon je in de buurt van Rotterdam en vind je het leuk om klanten goed te helpen? Solliciteer dan bij PortalPlus Cloud Solutions!

 • Junior Allrounder bij Socho_IT te Huizen - Socho_IT HUIZEN
  Junior Allrounder bij Socho_IT te Huizen Wil jij in een vast team werken aan een mooi product? Wij maken software voor uitgevers en dat doen we goed. Kom dus ook werken bij Socho_IT!
 • Medior Java Ontwikkelaar | Cyber Security bij Vixion te Utrecht - Vixion UTRECHT
  Medior Java Ontwikkelaar | Cyber Security bij Vixion te Utrecht

  Bij Vixion bouw je als Medior ontwikkelaar vanuit hartje Utrecht mee aan hoogwaardige oplossingen voor Banken, Verzekeraars, Industrie en Overheid. Het Workflow team zoekt versterking met een ervaren Java ontwikkelaar, ben jij een vasthoudende ontwikkelaar en leer je makkelijk bij? Dan maken wij graag kennis!

 • Word jij onze Senior Front-end Developer? - Into The Source ZWOLLE
  Into The Source

  Als front-end developer ben jij de spil tussen design en functie en breng jij samen met de back-end developers het design tot leven. Je staat in nauw contact met de webdesigners en de rest van het team dat niets anders dan kwalitatief hoogstaande Html, Css en jQuery code verwacht.

 • Junior PHP developer - Promocat GRONINGEN
  Junior PHP developer PromoCat zoekt per direct 2 gedreven software developers met de wil om elke dag mee te werken aan het verbeteren van de online performance van onze klanten en aangesloten suppliers.
 • Trainee Software Ontwikkeling bij Volant Groep - Volant Groep UTRECHT
  Trainee Software Ontwikkeling bij Volant Groep Volant Groep is doorlopend op zoek naar trainees software ontwikkeling!
 • Medior Javascript Developer - OO Shopping ROTTERDAM
  Medior Javascript Developer

  Naast developer, ben je een enthousiaste teamplayer die denkt in robuuste oplossingen. Je gaat voor kwaliteit, uitbreiding van je stack zie je als een kans om nog beter te worden. Over de filosofie en organisatie achter de laatste innovaties en technologieën raak je niet uitgesproken. 

 • Junior Java Developer at Crowd Mobile - Crowd Mobile AMSTERDAM
  Junior Java Developer at Crowd Mobile We are looking for a Java developer to work on our bespoke Q&A platform. Are you interested in joining the Crowd Team?
 • Medior Cyber-Threat Investigator SOC (SIEM, IDS en Vulnerability) - DearBytes B.V. DEN HAAG
  Medior Cyber-Threat Investigator SOC (SIEM, IDS en Vulnerability) Als Cyber-Threat Investigator werk je in het Security Operations Center (SOC) van DearBytes. Dit is het 24×7 kloppend hart van onze organisatie, van waaruit wij de computernetwerken van onze klanten veilig houden.
 • Medior technische Front-end Developer - Not on Paper WAALRE
  Medior technische Front-end Developer Jij bent een front-end developer die ook vind dat de front-end leading dient te zijn in elk online project. Je kan goed samenwerken met de back-end developers om het project succesvol af te ronden. Daarnaast ben natuurlijk enthousiast over je vakgebied en ben je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van online interactie, HTML, CSS en de interessantere scripting libraries. Je kan als front-ender ook prima uit de voeten met en zonder een CSS framework. De woorden responsive, SASS, Bootstrap, GIT, GULP en TWIG hoef je niet op te zoeken in een woordenboek.
 • Senior Developer bij Socho_IT | Oracle Databases, Apex, Omnis - Socho_IT HUIZEN
  Senior Developer bij Socho_IT | Oracle Databases, Apex, Omnis Wil jij in een vast team werken aan een mooi product? Wij maken software voor uitgevers en dat doen we goed. Kom dus ook werken bij Socho_IT!
 • Medior Tibco Activematrix Businessworks Engineer bij TMNS - TMNS DEN HAAG
  Medior Tibco Activematrix Businessworks Engineer bij TMNS

  TMNS is looking for senior TIBCO ActiveMatrix BusinessWorks engineers.

 • Product Developer Symfony / DevOps (start-up) - Netvlies BREDA
  Product Developer Symfony / DevOps (start-up) Voor een van onze start-ups (Armarium) zijn we op zoek naar een Developer die het platform kan uitbouwen tot een van de meest innovatieve en veiligste platformen voor de advocatuur. Ons doel is om de huidige omgeving van 6 servers uit te bouwen naar een volledig redundant uitgevoerd platform met een uitwijkomgeving en voorzien van de hoogste veiligheidsmaatregelen. Je zult gaan werken voor Netvlies en daarmee krijg je gelijk ook de ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën die we op de markt kunnen verkopen en je krijgt alle ruimte om je toekomst naar eigen inzicht in te vullen. Je zult werken binnen de Business Solutions afdeling waar we werken aan webapplicaties, webportals en innovatieve en schaalbare cloud oplossingen.
 • Communicatieve Medior Agile testspecialist gezocht! - Cerios BAARN
  Communicatieve Medior Agile testspecialist gezocht! Cerios is op zoek naar communicatief vaardige Medior Agile Testspecialisten, sta jij open voor een kop koffie?
 • Junior (PHP) Web-Developer / Ontwikkelaar - Exitable WEERT
  Exitable Als developer ben je verantwoordelijk voor het technisch functioneren van de web-platformen; websites / applicaties en webshops die door Exitable worden gemaakt. Je krijgt de ruimte om per project te bepalen welk framework / oplossing het beste past om dit vervolgens te documenteren en implementeren.
 • Senior Allround Campaign Developer - Yourzine DEN BOSCH
  Senior Allround Campaign Developer Als Allround Campaign Developer werk je als digitale duizendpoot aan marketing campagnes binnen diverse Campagne Management Tools (o.a. Selligent Interactive Marketing).
 • Senior symfony Developer bij SIMgroep - SIMgroep ROTTERDAM
  Senior symfony Developer bij SIMgroep

  Ben je gedreven in webdevelopment? Meng je jezelf graag in een discussie over hoe we om moeten gaan met architectuur? Dan hebben we wellicht een DNA match! SIMgroep is op zoek naar een gedreven PHP developer waarbij het niet stopt bij Symfony en AngularJS maar die zich ook graag verdiept in Domain Driven Design, Event Sourcing of CQRS.

 • Medior Front-end Developer met ReactJS ervaring - OO Shopping ROTTERDAM
  Medior Front-end Developer met ReactJS ervaring

  Naast developer, ben je een enthousiaste teamplayer die denkt in robuuste oplossingen. Je gaat voor kwaliteit, uitbreiding van je stack zie je als een kans om nog beter te worden. Over de filosofie en organisatie achter de laatste innovaties en technologieën raak je niet uitgesproken. 

 • Lead PHP Developer met communicatieve vaardigheden - Impres ZWOLLE
  Lead PHP Developer met communicatieve vaardigheden

  Impres is op zoek naar een enthousiaste, ervaren en gemotiveerde Lead web developer voor één van haar scrum teams in Zwolle. Je taken omvatten niet alleen programmeren, maar ook het onderzoeken van nieuwe technologieën, het bedenken van creatieve concepten en het overtuigen van klanten van de beste oplossing voor hun situatie. Je gaat werken voor hele ambitieuze klanten om ze verder te helpen naar de volgende stap. Dat doen we door het bouwen van websites en softwareapplicaties op maat. Je taken omvatten niet alleen programmeren maar ook het overtuigen van klanten van de beste oplossing en het onderzoeken van nieuwe technologieën. Belangrijk om te weten is dat je bij ons niet zozeer een werknemer bent maar onderdeel van het geheel dat wij Impres noemen. Dat betekend dat je mee mag beslissen en denken en dat je op elk gewenst moment kan inbrengen wat jij belangrijk vindt. Het gaat er namelijk om dat wij het werk voor jou geschikt mogelijk maken. Alles wat we beter kunnen doen zullen we binnen alle redelijkheid voor je regelen.

 • Medior Front-end (Angular2) Developer - Asamco BV BREDA
  Medior Front-end (Angular2) Developer

  We are looking for an experienced, adaptable, highly motivated and outcome-focused Front-end (Angular2) developer to strengthen our team.

 • Medior (in-house) Datawarehouse Specialist bij Famed - Famed AMERSFOORT
  Medior (in-house) Datawarehouse Specialist bij Famed Wil jij jouw ervaring inzetten bij de specialist in het factureren en innen van declaraties in de zorg? Onze complexe ICT systemen verwerken jaarlijks gemiddeld 45 miljoen declaraties en we versturen namens zorgaanbieders 8,5 miljoen nota’s naar zorgconsumenten. Lijkt het je interessant om in deze dynamische omgeving bij te dragen aan de groei van de organisatie en het verbeteren van het datawarehouse en Business Intelligence omgeving van Famed? Dan ben jij de specialist die wij zoeken!
 • Node/React developer bij KSYOS - KSYOS AMSTELVEEN
  KSYOS

  Heb jij passie voor IT in combinatie met zorg? Dan is dit dé uitdaging voor jou!

 • Software Engineer (Integratie) - Ecare ENSCHEDE
  Ecare Heb jij passie voor het ontwikkelen van mooie ICT-oplossingen, en ben jij ook leergierig, klantgericht, daadkrachtig en positief ingesteld? Dan hebben wij de ideale baan voor jou! Het zou namelijk geweldig zijn als jij samen met onze collega’s in het ontwikkelteam verder bouwt aan innovatieve softwareoplossingen.
 • Junior Security Engineer - DearBytes B.V. DEN HAAG
  Junior Security Engineer Onze collega’s geloven in een veilige en vrije digitale wereld; een wereld waar individuen en organisaties zelf in controle zijn. Jij ook? Solliciteer dan voor de functie Security Engineer bij DearBytes!
 • Scrum Master/Agile Coach - Alten UTRECHT
  Alten Wij als ALTEN zijn overtuigd van de Agile filosofie, daarom willen wij dit kracht bijzetten door een nieuw Agile team op te richten. ALTEN heeft al ervaren Agile Coaches, Scrum Masters en SAFe specialisten en we willen dit nog verder uitbreiden. Hiervoor zijn wij op zoek naar enthousiaste nieuwe collega’s, die zichzelf verder willen ontwikkelen op het gebied van Agile.
 • Technische Front-end Developer - Magion DEN HAAG
  Technische Front-end Developer Voor deze vacature zoeken wij een gemotiveerde kandidaat, met interesse binnen de industriële procesautomatisering en ervaring met front-end werkzaamheden, HTML5, Javascript en CSS. Het is belangrijk dat je zelfstandig kunt werken en eigen keuzes kunt maken.
 • SAP Functioneel Applicatie Beheerder Logistics Medior - Van Leeuwen Buizen ZWIJNDRECHT
  SAP Functioneel Applicatie Beheerder Logistics Medior De Functioneel Applicatie beheerder Logistiek onderhoudt intern contacten met medewerkers van de eigen afdeling (andere Functionele Applicatie Beheerders, Systeemontwikkelaars SAP) , Servicedesk, en de medewerkers van de afdelingen Technical Services en met de afdelingen (key-users) waar SAP gebruikt wordt. Externe contacten worden onderhouden met SAP consultants, met leveranciers van complementaire softwareproducten alsook met klanten en leveranciers van de Van Leeuwen Group.
 • Junior Front-end Developer - Yourzine DEN BOSCH
  Junior Front-end Developer

  Als Junior Front-end Developer werk je als digitale duizendpoot aan marketing campagnes binnen diverse Campagne Management Tools (o.a. Selligent Interactive Marketing).

 • Junior Fullstack Developer - Qualogy RIJSWIJK (RIJSWIJK)
  Junior Fullstack Developer Qualogy zoekt een leergierige Javascript front-end engineer. Onze ideale kandidaat heeft passie voor het vak en weet dit over te brengen op de klant. Voel jij je aangesproken?
 • Junior Backend Developer Node JS - TradeCast ZWOLLE
  TradeCast Jij gaat als Junior Backend Developer een belangrijke rol spelen (en veel leren!) binnen een ervaren en gemotiveerd team. Je werkzaamheden zullen vooral bestaan uit het bouwen van nieuwe toffe features en het realiseren van de nieuwe fase van ons platform.
 • Support Engineer - Computron MALDEN
  Computron • Een carrière bij Computron? • Werken bij dé Microsoft specialist voor het MKB? • Je ademt Microsoft? • Innovatieve projecten met de nieuwste technologieën?
 • Senior Projectmanager met impact en overtuigingskracht bij Volant Groep! - Volant Groep UTRECHT
  Senior Projectmanager met impact en overtuigingskracht bij Volant Groep!

  Heb jij overtuiginskracht? Word dan onze nieuwe Projectmanager!

 • JavaScript developer bij Minox! - Minox VEENENDAAL
  Minox Interessante technology stack. Bewezen en groeiende organisatie met een scale-up cultuur. Werken met andere tech-savvy developers. Zelf invloed hebben op productontwikkeling, technologie keuzes en DevOps verbeteringen. Kans om naast je core taken zaken op te pakken die jouw interesse hebben en verder mee te groeien met de organisatie.
 • Senior Project engineer | MCSE niveau, CCNA, VOIP-oplossingen - Phylax ICT DEN BOSCH
  Gebruik jij graag jou kennis en kunde om voor klanten om automatiseringsoplossingen te implementeren?
 • PHP Webdeveloper bij Uselab - Uselab AMSTERDAM
  PHP Webdeveloper bij Uselab Wil jij verantwoordelijk zijn voor het bedenken en realiseren van technische oplossingen voor één van de leukste bureau's in Amsterdam?
 • Medior Webdeveloper - NoBears HEUSDEN
  Medior Webdeveloper ... die geen uitdaging uit de weg gaat en zich wil inzetten om NoBears naar een nog hoger niveau te brengen.
 • Medior Oracle Apex Developer | Inhouse, Oracle Application Express, PLSQL - PortalPlus ROTTERDAM
  Medior Oracle Apex Developer | Inhouse, Oracle Application Express, PLSQL Ben je een Oracle Application Express specialist, woon je in de buurt van Rotterdam en heb je de detachering wel gezien? Solliciteer dan bij PortalPlus Cloud Solutions!
 • Lead Architect .NET - IT Topdogs AMSTERDAM
  IT Topdogs

  Vind jij als ervaren Software Architect innovatie net zo belangrijk als wij? Wil je jezelf tijdens je werk constant blijven verbeteren? Wil je werken bij een bedrijf dat innovatie belangrijk vindt en waar teaming en persoonlijke ontwikkeling onderdeel zijn van de bedrijfscultuur? IT Top Dogs is een jonge organisatie die op zoek is naar developers met echte kwaliteit.

 • Senior Systeem en netwerk Engineer - Computron MALDEN
  Computron • Een carrière bij Computron? • Werken bij dé Microsoft specialist voor het MKB? • Virtualisatie jouw specialisatie? • Je denkt en werkt in Microsoft? • Innovatieve projecten met de nieuwste technologieën?
 • Medior Java Ontwikkelaar bij Famed - Famed AMERSFOORT
  Medior Java Ontwikkelaar bij Famed Wil jij jouw ervaring inzetten bij de specialist in het factureren en innen van declaraties in de zorg? Onze complexe ICT systemen verwerken jaarlijks gemiddeld 45 miljoen declaraties en we versturen namens zorgaanbieders 8,5 miljoen nota’s naar zorgconsumenten. Lijkt het je interessant om in deze dynamische omgeving bij te dragen aan de groei van de organisatie en het verbeteren van de applicaties van Famed? Dan ben jij de Java Ontwikkelaar die wij zoeken!
 • Medior Software Engineer bij Ecare - Ecare ENSCHEDE
  Ecare We hebben een mooi plekje in ons ontwikkelteam vrijgemaakt voor een fanatieke software ontwikkelaar!
 • Medior Front-end Developer at Crowdynews - Crowdynews GRONINGEN
  Crowdynews

  Your task as a front-end developer at Crowdynews is to make sure our designs are translated into state-of-the-art applications! Your creativity and ability to turn anything into gold is a major asset to our company. You manage to keep up with recent developments within your field of work and are able to apply your knowledge effectively. In order to get the most out of your technical skills, you apply your experience with React to optimize your products.

 • Medior Front-end Developer - Yourzine DEN BOSCH
  Medior Front-end Developer

  Als Medior Front-End Developer werk je als digitale duizendpoot aan marketing campagnes binnen diverse Campagne Management Tools (o.a. Selligent Interactive Marketing).

 • Senior Front-end Developer bij GemeenteOplossingen - GemeenteOplossingen GRONINGEN
  GemeenteOplossingen Jij weet als geen ander dat goed vormgegeven applicaties het verschil kunnen maken. De continuïteit en populariteit van het internet zorgen voor een steeds groter wordend belang van een goed functionerende website of applicatie die er ook nog aantrekkelijk uitziet. Met het oog op deze ontwikkelingen zijn wij daarom op zoek naar iemand die onze websites/webapplicaties naar een hoger niveau kan tillen. Zit je vol goede ideeën en wil je deze graag tot uitvoering brengen? Dan ben jij misschien wel de frontender die wij zoeken!
 • Medior Javascript Developer - We4sea DELFT
  Medior Javascript Developer A front-end developer, with a keen eye for usability and consistency of web apps.
 • Startende Agile testspecialist bij Cerios - Cerios BAARN
  Startende Agile testspecialist bij Cerios

  Ben jij een Startende agile testspecialist met de vaardigheid om goed te communiceren over je werk? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bij Cerios vind je ervaren enthousiaste collega’s, maken we graag tijd voor kennisdeling en bieden we je mooie uitdagende projecten.

 • Senior Java developer bij Pocos - Pocos B.V. EINDHOVEN
  Senior Java developer bij Pocos Wij zijn op zoek naar een Senior Java ontwikkelaar die van een uitdaging houdt, iemand die ons kan helpen met zijn/haar expertise op het gebied van software ontwikkeling.
 • .Net Architect bij Sogeti in Vianen - Sogeti VIANEN
  .Net Architect bij Sogeti in Vianen

  In de functie van .NET Engineer werk je zowel in de detachering als op projectbasis. Je werkgebied omvat heel Nederland. 

 • Senior PHP developer - Code14 RIJSSEN
  Code14

  Wij maken Businessapps, Apps en Websites die precies doen wat u er van verwacht, maar dan op een lekkere manier! Wij verleggen de grenzen van fris design en de nieuwste technologische oplossingen. Benieuwd hoe we dat doen?

 • Junior Full Stack Developer bij NAVARA! - NAVARA DRIEBERGEN-RIJSENBURG
  Junior Full Stack Developer bij NAVARA!

  Wil jij werken aan innovatieve en uitdagende projecten binnen toonaangevende organisaties? En wil jij werken met alleen de beste mensen in hun vakgebied? Dan is NAVARA de juiste plek voor een volgende stap in jouw carrière!

 • Junior+ Agile Test Engineer bij Het ConsultancyHuis - Het ConsultancyHuis SCHIPHOL-RIJK
  Junior+ Agile Test Engineer bij Het ConsultancyHuis

  Als Junior+ Agile Test Engineer aan de slag bij dé topwerkgever en topdienstverlener van Nederland?

 • Senior Java Developer - Alvant RIJSWIJK
  Senior Java Developer Ben jij een zeer ervaren Java EE developer met ruime hands-on Java EE ontwikkelervaring en heb je ruime ervaring als Teamlead of archtect? Dan zoeken wij jou!
 • Medior Systeem en netwerk Engineer - Computron MALDEN
  Computron • Een carrière bij Computron? • Werken bij dé Microsoft specialist voor het MKB? • Virtualisatie jouw specialisatie? • Je denkt en werkt in Microsoft? • Innovatieve projecten met de nieuwste technologieën?
 • Medior Microsoft Sharepoint Specialist bij Sogeti in Amsterdam - Sogeti AMSTERDAM ZUID OOST
  Medior Microsoft Sharepoint Specialist bij Sogeti in Amsterdam

  Als Microsoft SharePoint Specialist zet jij jouw kennis van Microsoft SharePoint proactief in door te werken aan verschillende uitdagende projecten bij onze klanten. In de projecten werk je in een wisselend team samen met enthousiaste specialisten. Ondersteund door een ‘proven’ projectaanpak en Sogeti’s eigen kwaliteitssysteem worden projecten opgepakt en uitgevoerd.

 • Senior Cyber-Threat Investigator SOC (SIEM, IDS en Vulnerability) - DearBytes B.V. DEN HAAG
  Senior Cyber-Threat Investigator SOC (SIEM, IDS en Vulnerability) Als Cyber-Threat Investigator werk je in het Security Operations Center (SOC) van DearBytes. Dit is het 24×7 kloppend hart van onze organisatie, van waaruit wij de computernetwerken van onze klanten veilig houden.
 • Office 365 / SharePoint online Consultant - Prodware ZALTBOMMEL
  Prodware Als Office365 SharePoint online Consultant adviseer je klanten over het optimaal inzetten van het Office 365 SharePoint online platform. Je adviseert, prikkelt en daagt klanten uit om het Office 365 platform optimaal in te richten. Met passie voor de klant en met passie voor SharePoint ontwerp jij de perfecte oplossing voor de klanten. Proud to be in the Cloud is wat bij jouw past. Je zult een belangrijke rol gaan spelen in de uitvoering van onze Office365/SharePoint online implementaties. Dit begint vaak al bij het intact traject. Jouw adviesvaardigheden komen daarbij goed van pas. Maar ook jouw kennis van (nieuwe) technologische ontwikkelingen van het Office 365 platform zal je vaak kunnen gebruiken. Door middel van analyse sessies bepaal je de behoefte van de klant en vertaalt dit naar een concrete oplossing op basis van het Microsoft Office 365 platform. Met je uitstekende communicatieve vaardigheden kun je de oplossing duidelijk met de klant afstemmen en dit ook overbrengen. Je ontwikkelt passende oplossingen op basis van Office 365/ SharePoint projecten aan de hand van architectuur, requirements, functionele en technische ontwerpen en/of use cases.
 • Senior Microsoft BI Developer bij Hillstar - Hillstar Business Solutions B.V. VEENENDAAL
  Hillstar Business Solutions B.V. Hillstar is op zoek naar een datadichter. Iemand die poëzie van code maakt als Microsoft BI developer. Onze nieuwe BI developer verbetert en optimaliseert de BI-processen bij onze klanten. SQL, SSRS, SSAS, SSIS zijn voor jou niet zomaar afkortingen.
 • Stroomversnelling in jouw carrière als (medior) Test Automation Engineer bij ALTEN IT - Alten CAPELLE AAN DEN IJSSEL
  Alten ALTEN zoekt collega’s die het leuk vinden om met technisch testen bezig te zijn en zich verder willen ontwikkelen op dit gebied. In een korte en intensieve periode word je in de Upperclass klaargestoomd om de rol van Test Automation Engineer te vervullen. In de Upperclass ligt de focus op nieuwe technieken en methodes die we je op een leuke manier hands-on gaan bijbrengen.
 • Ervaren Back-end Developer | Allround Programmeur - Thuisbezorgd.nl ENSCHEDE
  Ervaren Back-end Developer | Allround Programmeur Laat jij wel eens eten thuisbezorgen? Ongetwijfeld. Lijkt het je leuk om als back-end developer voor dé marktleider op dit gebied het proces van bestelling tot bezorging steeds beter te maken? Takeaway.com groeit stormachtig, en heeft plek voor ervaren developers. Een informele sfeer, een plek in een groot, professioneel team én een opleidingsbudget staan voor je klaar. Iets voor jou? Lees snel verder.
 • Lead .NET Developer bij 4DotNet - 4DotNet MEPPEL
  4DotNet

  Als ervaren .NET ontwikkelaar zoek je uitdagende projecten waarin je jouw expertise kan benutten. Als senior developer, lead developer of software architect ben je het technisch aanspreekpunt voor het ontwikkelteam van onze klant. Kortom; je bent een professional die mooie uitdagende projecten zoekt. 4DotNet kan jou van deze projecten voorzien!

 • Medior SAP SD/MM consultant bij Real Support - Real Support EMMEN
  Medior SAP SD/MM consultant bij Real Support

  Als Medior SAP consultant ben je projectmatig bezig met de analyse van bedrijfsprocessen en organisatiestructuren en het vertalen van dit ontwerp naar de eisen en wensen van je opdrachtgever. Je adviseert, begeleidt projecten en participeert in de implementatie ervan. Je lost problemen op en biedt ondersteuning in de breedste zin van het woord. Het gaat hierbij om zowel een inhoudelijke rol en het leveren van specifieke expertise, als zeker ook om de menselijke impact van het doorvoeren van veranderingen in werkwijzen en structuren.

 • AX Consultant bij Prodware - Prodware ZALTBOMMEL
  Prodware Je bent verantwoordelijk voor het adviseren over en ondersteunen bij de implementatietrajecten van onze klanten. Het gaat hierbij om de vertaling van financiële processen naar een adequaat werkende oplossing met Microsoft Dynamics AX.
 • Consultant Business Intelligence - UNIT4 SLIEDRECHT
  Consultant Business Intelligence You will work as a Consultant Business Intelligence at our Business Unit Business Intelligence Solutions (BIS). BIS provides services regarding Business Intelligence, Enterprise Reporting, Management Information and Datawarehousing in various segments and industries. E.g. Healthcare, WholeSale, Logistics, PSA and Finance. Unit4 BIS is besides selling BI software and solutions, responsible for the technical support and training for our customers and partners. As a Consultant Business Intelligence you will guide and implement our Business Intelligence solutions at our customers and partners. BIS is a certified Gold Partner of BI software (Oracle) and partner&distributor of Qlik software.
 • Business Analist bij KSYOS! - KSYOS AMSTELVEEN
  KSYOS KSYOS technology bouwt flexibele, veilige en schaalbare software die zich kan meten met de top medische webapplicaties wereldwijd. Clientsafe van KSYOS is gebaseerd op de modernste software development- en architectuurprincipes (Single Page Application, Node.js, TypeScript, FHIR en AWS). We werken volgens de Agile\Scrum ontwikkel methodiek.
 • Medior Technische Data Analist - Freetime Company AMSTELVEEN
  Freetime Company Wij zoeken een ambitieuze developer die graag met data, cijfers en statistieken aan de slag wil.
 • Ervaren Agile testspecialist bij Cerios - Cerios BAARN
  Ervaren Agile testspecialist bij Cerios Ben jij een agile testspecialist met de vaardigheid om goed te communiceren over je werk? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bij Cerios vind je ervaren enthousiaste collega’s, maken we graag tijd voor kennisdeling en bieden we je mooie uitdagende projecten.
 • Medior Node.js Developer - Crowdynews GRONINGEN
  Crowdynews

  Are you looking for an opportunity to join an international and ambitious development team and are you focused on getting things done? Crowdynews is actively looking for a full time tech savvy backend Developer to constantly evolve our existing products, and build cool new ones. We offer you a chance to work in a fun, open and innovative environment. You will work on designing, developing and maintain high performance backend systems and APIs and extend existing Crowdynews products with new features.

 • IT Traineeship Integration "Tibco" (Java SE 8, TIBCO BusinesWorks, Linux, Amazon Cloud Services, - TMNS DEN HAAG
  IT Traineeship Integration "Tibco" (Java SE 8, TIBCO BusinesWorks, Linux, Amazon Cloud Services, TMNS offers you a unique development opportunity through very extensive IT traineeships. TIBCO, Oracle, DevOps and Business Intelligence are the main tracks that TMNS offers you as a talented young IT professional.
 • Senior (PHP) Web-Developer / Ontwikkelaar - Exitable WEERT
  Exitable Als developer ben je verantwoordelijk voor het technisch functioneren van de web-platformen; websites / applicaties en webshops die door Exitable worden gemaakt. Je krijgt de ruimte om per project te bepalen welk framework / oplossing het beste past om dit vervolgens te documenteren en implementeren.
 • C#.Net MVC developer met 2-3 jaar ervaring - Marketing Makers UTRECHT
  C#.Net MVC developer met 2-3 jaar ervaring Wordt jij enthousiast van Werken aan uitdagende projecten, voor de grootste abonnementsbedrijven van Nederland? In het hart van Utrecht: de Drieharingstraat. Programmeren met Microsoft .Net, MVC & SQL Server. Samenwerken met en leren van een team van 20 collega’s? Dan hebben wij een mooie plek voor je waarin jij jezelf verder kunt ontwikkelen als .Net developer!
 • Junior Front-end Developer - LeQuest ROTTERDAM
  Junior Front-end Developer

  As a Junior Front-end Developer you will be working on LeQuest's application stack, developing the internal tooling that is used to create the next generation of medical trainings. Optimizing workflows, improving performance, and creating new services.

 • Senior PHP developer - MaximumNL CAPELLE AAN DEN IJSSEL
  Senior PHP developer Ben jij onze nieuwe back-end developer?
 • Laravel developer - Code14 RIJSSEN
  Code14

  Wij maken Businessapps, Apps en Websites die precies doen wat u er van verwacht, maar dan op een lekkere manier! Wij verleggen de grenzen van fris design en de nieuwste technologische oplossingen. Benieuwd hoe we dat doen?

 • Lead .NET Developer bij Betabit (regio Utrecht) - Betabit UTRECHT
  Betabit

  Betabit zoekt een Microsoft .NET Lead Developer voor de regio Utrecht die persoonlijk een stap omhoog wil.

 • .NET Senior Developer - Prodware RIJSWIJK (RIJSWIJK)
  Prodware

  Prodware creëert, integreert en beheert IT-oplossingen door hoogontwikkelde technische expertise te combineren met diepgaande branchekennis. Daartoe maken we gebruik van Microsoft-software en- technologie. Alles in de cloud of on-premise, afgestemd op de behoeften van de klant. Wij zijn daardoor in staat onze klanten een echte totaaloplossing te bieden. Prodware heeft 42 vestigingen in 15 landen en is daardoor zowel in de Benelux als daarbuiten altijd dicht bij de klant. Met 20.000 actieve klanten en 1.550 medewerkers behoort Prodware tot de grootste IT-partners voor (middel)grote organisaties in Europa en is Europa’s grootste Microsoft Dynamics-partner. Dankzij solide strategische allianties kan Prodware ondernemingen begeleiden bij hun internationale activiteiten. Prodware, opgericht in 1989, is genoteerd aan de NYSE Euronext Parijs en maakt onderdeel uit van de Gaia Index.

 • Medior Frontend Developer JavaScript - TradeCast ZWOLLE
  TradeCast

  Vanwege de internationale groei die we doormaken, zijn we voor ons jonge, dynamische team op zoek naar versterking voor onze developmentafdeling.
  Je bouwt en denkt mee over de frontend(s) van ons videoplatform.

 • Architect .NET bij 4DotNet - 4DotNet NIEUWEGEIN
  4DotNet

  Als ervaren .NET ontwikkelaar zoek je uitdagende projecten waarin je jouw expertise kan benutten. Als senior developer, lead developer of software architect ben je het technisch aanspreekpunt voor het ontwikkelteam van onze klant. Kortom; je bent een professional die mooie uitdagende projecten zoekt. 4DotNet kan jou van deze projecten voorzien!

 • Software engineer bij KSYOS - KSYOS AMSTELVEEN
  KSYOS

  Heb jij passie voor IT in combinatie met zorg? Dan is dit dé uitdaging voor jou!

 • Medior Webdeveloper - Asamco BV BREDA
  Medior Webdeveloper Ter versterking van ons bedrijf zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega in de functie van fulltime allround developer.
 • Medior Developer (C# .NET or AngularJS) - Freetime Company AMSTELVEEN
  Freetime Company The European hospitality specialist Freetime Company B.V. and its subsidiary Freetime Hospitality B.V. are looking for sophisticated, dedicated and diligent Senior Developers to add to our ever growing team of specialists.
 • Medior Javascript Developer - LeQuest ROTTERDAM
  Medior Javascript Developer

  As a Medior Javascript developer you will be working on LeQuest's application stack, developing the internal tooling that is used to create the next generation of medical trainings. Optimizing workflows, improving performance, and creating new services.

 • Back-end Software Developer - BWaste International BV EEFDE
  Back-end Software Developer BWaste is one of the largest players on the waste market in The Netherlands and provides an advanced Waste registration and management portal to its customers. BSpaas is a somewhat younger daughter company with focus on the recreational market providing a portal for reservation of tennis courts, timed access control and cash register. We are using cutting edge programming and technologies to create state of the art SaaS platforms for our customers.
 • Senior Java Software Developer / Consultant bij IT Topdogs - IT Topdogs AMSTERDAM
  Senior Java Software Developer / Consultant bij IT Topdogs Vind jij als ervaren software developer innovatie net zo belangrijk als wij? Wil je jezelf tijdens je werk constant blijven verbeteren? Wil je werken bij een bedrijf dat innovatie belangrijk vindt en waar teaming en persoonlijke ontwikkeling onderdeel zijn van de bedrijfscultuur? IT Top Dogs is een jonge organisatie die op zoek is naar developers met echte kwaliteit.
 • Gedreven junior PHP Developer - Doit Online Media ZEVENAAR
  Gedreven junior PHP Developer Doit Online Media maakt je bedrijf online zichtbaar, vindbaar en herkenbaar voor je doelgroep. Wij ontwikkelen samen met onze opdrachtgevers websites, webshops en applicaties. Techniek is hierbij niet leidend. Ideeën zijn dat wel.
 • Medior ISTQB / TMAP Test Specialist bij Netinium - Netinium WORMER
  Netinium Als software tester heb je een zelfstandige en verantwoordelijke houding. In je rol ben je actief in alle fasen van het testproces. Dat betekent het maken van testplannen, het opstellen van de testscenario’s en het ontwerpen, uitvoeren en evalueren van de testen. Daarnaast participeer je in sessies ten aanzien van productrisicoanalyses en ondersteun je de testcoördinator.
 • Medior Magento Front-end Developer bij eDifference - Edifference BARNEVELD
  Medior Magento Front-end Developer bij eDifference eDifference maakt de meest geavanceerde en mooiste webshops. Vind je het leuk om prachtige ontwerpen te realiseren naar technisch uitdagende webshops? Dan hebben wij de perfecte baan! Samen met onze specialisten binnen Online Marketing, Design & Video en Backend Development zet jij je in om de tofste webshops neer te zetten.
 • Medior PHP Developer - Doit Online Media ZEVENAAR
  Medior PHP Developer Doit Online Media maakt je bedrijf online zichtbaar, vindbaar en herkenbaar voor je doelgroep. Wij ontwikkelen samen met onze opdrachtgevers websites, webshops en applicaties. Techniek is hierbij niet leidend. Ideeën zijn dat wel.
 • Junior Xamarin ontwikkelaar bij Webbeat - Webbeat WATERINGEN
  Webbeat Ben jij een creatieve en enthousiaste Xamarin ontwikkelaar en zoek je een uitdagende functie in de omgeving van Den-Haag?
 • Junior Back-end Developer bij Magneds - Magneds TILBURG
  Magneds Word jij onze nieuwe collega?
 • Junior Laravel PHP developer - MaximumNL CAPELLE AAN DEN IJSSEL
  Junior Laravel PHP developer Ben jij onze nieuwe back-end developer?
 • Junior Software engineer - Prodware RIJSWIJK (RIJSWIJK)
  Junior Software engineer Prodware is een stabiele organisatie met 100 collega’s binnen Nederland en veel ervaring in de technische ICT. Een dynamische en jonge omgeving waar ondernemerschap en ontwikkeling, maar ook teamwork belangrijk zijn. Dit wordt gestimuleerd door bijvoorbeeld een open communicatie via intranet (blogs), maar ook met Development programma’s om je ontwikkeling te stimuleren en ondersteunen. Bovendien Prodware biedt een plezierige en informele werkomgeving, waarbinnen veel aandacht is voor persoonlijke ontwikkeling.
 • Junior PHP Developer - NoBears HEUSDEN
  Junior PHP Developer ... die geen uitdaging uit de weg gaat en zich wil inzetten om NoBears naar een nog hoger niveau te brengen.
 • Medior Hippo/CMS Developer - CC-Group RIJSWIJK
  Medior Hippo/CMS Developer

  In jouw nieuwe rol zul je terechtkomen in een gepassioneerd team, dat in nauw overleg met klanten bezig is met het ontwikkelen en optimaliseren van projecten.

 • Startende Java-developer met ambitie bij Cerios - Cerios BAARN
  Startende Java-developer met ambitie bij Cerios

  Ben jij Startende Java-developer en heb je de ambitie om je verder te ontwikkelen? Zie je voor jezelf in de toekomst een rol weggelegd als lead developer of software architect? Dan heeft Cerios misschien wel een plek voor jou.

 • Young Professional Cloud Transformation - Sogeti VIANEN
  Sogeti Steeds meer bedrijven brengen hun data, applicaties en werkzaamheden over naar de Cloud. Dat lijkt simpel, maar er zijn talloze opties… Als Young Professional Cloud Transformation bied jij hierin een helpende hand. Jij bent een sociaal, behulpzaam en gedreven persoon. Heeft iemand een vraag? Jij duikt erin om het antwoord vinden. Leren is geen ‘moeten’, jij staat te popelen om alles te weten te komen over Cloud Services. Dat komt goed uit, want Sogeti staat met een groot aanbod aan opleidingen en trainingen klaar om een specialist van je te maken. Jij bepaalt wat je leert. Sogeti maakt je specialist.
 • Senior Full Stack Engineer | Java, .NET, HTML5, CSS, Javascript - NAVARA DRIEBERGEN-RIJSENBURG
  Senior Full Stack Engineer | Java, .NET, HTML5, CSS, Javascript Wil jij werken aan innovatieve en uitdagende projecten binnen toonaangevende organisaties? En wil jij werken met alleen de beste mensen in hun vakgebied? Wil jij je ontwikkelen en meegroeien met een organisatie? Dan is NAVARA de juiste plek voor een volgende stap in jouw carrière.
 • Docent ICT - Avans Hogeschool BREDA
  Avans Hogeschool Als ICT-professional kijkt u ernaar uit om uw kennis over te brengen op studenten. Lesgeven gaat u goed af. Studenten van de opleiding Informatica raken geboeid door uw lessen. En doen graag een beroep op uw begeleiding en advies bij hun stage- en afstudeeropdrachten in het bedrijfsleven. Voor u geen probleem, want de rol van begeleider is u op het lijf geschreven. U loopt warm voor duurzaamheid. En uw hart gaat sneller kloppen van nieuwe technologieën. Daar bent u dan ook continu naar op zoek. Want op basis van nieuwe technologieën ontwikkelt u uw onderwijsmateriaal. Zo houdt u het onderwijs up-to-date. Dat u daarom ook intensief contacten onderhoudt met bedrijven en externe deskundigen vindt u vanzelfsprekend.
 • Medior Front-end Developer met ReactJS ervaring - BKV Groep BREDA
  Medior Front-end Developer met ReactJS ervaring Front-end developer vacature binnen betrouwbare marktleider als werkgever. Veel technische kennis intern. Gezelligheid & gedrevenheid gaan hier goed samen!
 • Medior front-end developer bij Blue Carpet - Blue Carpet BAARN
  Medior front-end developer bij Blue Carpet

  Ben jij een front-end developer met kennis van React.js? Dan is Blue Carpet op zoek naar jou!

 • Medior Front-end developer bij Uitgeverij Deviant! - Uitgeverij Deviant AMERSFOORT
  Uitgeverij Deviant Werken met de nieuwste technieken in een professioneel team met een aantrekkelijk salaris? Lees dan verder...
 • Medior PHP-PROGRAMMEUR - HVMP Marketing ( Ernesto ) ROTTERDAM
  Medior PHP-PROGRAMMEUR De inrichting van jouw hardware en software heeft meer inhoud dan de cockpit van de Millennium Falcon en de Death Star bij elkaar, als je niet vertoeft in hyperspace dan ben je bezig met de laatste pagina’s van het internet uit te lezen. Als dat gebeurd is baal je omdat het een open einde blijkt te zijn, maar gedreven als je bent begin je zelf aan een vervolg. Je denkt niet in oplossingen, je bent de oplossing. Door jouw skills om te creëren ben je in feite een soort van halfgod. Een halfgod inderdaad, want je werkt 5 dagen en hebt 2 rustdagen...
 • Medior PHP Developer bij SIMgroep - SIMgroep ROTTERDAM
  Medior PHP Developer bij SIMgroep

  Past het motto ‘waar gelachen wordt, wordt niet gewerkt’ bij jou? Moeten wij jou uitleggen wat een nerf gun is? Laat je graag alles bij het oude want alles werkt nu toch al prima? Solliciteer dan alsjeblieft niet bij ons! Wij zoeken gedreven developers met een passie voor PHP!

 • Geniale Integratie Specialist - Yenlo Nederland B.V. HAZERSWOUDE-RIJNDIJK
  Geniale Integratie Specialist Zijn jouw integration skills fenomenaal? En is open source volgens jou de toekomst? Top! Dan ben je in de race om een Yenlo Integratie Specialist te worden.
 • Front-end developer bij Growing Minds! - Growing Minds AMSTERDAM
  Growing Minds Word jij de nieuwe Front-end developer bij Growing Minds?
 • SAP Netweaver / WEBUI Developer bij SOA People - SOA People NIEUWEGEIN
  SOA People

  De SAP Netweaver (Abap) / WebUI die wij zoeken is in staat om zelfstandig complexe vraagstukken op te lossen bij onze klanten. 

 • Medior Fullstack Developer - Onsweb PIJNACKER
  Medior Fullstack Developer Werken bij Onsweb is leuk! We hebben zoveel interessante klanten van IKEA tot 10 nationale sportbonden, uitdagende projecten en bovendien nog veel ambities.
 • Senior Allround Developer - Asamco BV BREDA
  Senior Allround Developer

  We are looking for an experienced, adaptable, highly motivated and outcome-focused All-round developer to strengthen our team. 

 • Senior .NET Ontwikkelaar bij Webbeat - Webbeat WATERINGEN
  Webbeat Ben jij een creatieve en enthousiaste .NET ontwikkelaar en zoek je een uitdagende functie in de omgeving van Den-Haag?
 • (PHP) Web-Developer / Ontwikkelaar - Exitable WEERT
  Exitable Als developer ben je verantwoordelijk voor het technisch functioneren van de web-platformen; websites / applicaties en webshops die door Exitable worden gemaakt. Je krijgt de ruimte om per project te bepalen welk framework / oplossing het beste past om dit vervolgens te documenteren en implementeren.
 • Senior Mendix Ontwikkelaar bij Volant Groep - Volant Groep UTRECHT
  Senior Mendix Ontwikkelaar bij Volant Groep

  Wij zijn op zoek naar een Senior Mendix ontwikkelaar/ontwerper die van uitdagingen houdt, iemand die ons kan helpen met zijn/haar expertise op het gebied van software ontwikkeling.

 • Senior SAP BI (BW / BO) consultant (functioneel en/of technisch) bij SOA People - SOA People NIEUWEGEIN
  SOA People

  Ben jij die professional, die zich verder willen ontwikkelen; dan is SOA People de logische carrièrestap!

 • Senior software developer bij bGenius - Bgenius GRONINGEN
  Bgenius Wil jij werken aan de beste Online Marketing Software die er bestaat? Help jij ons om deze nog beter te maken?
 • Medior Software Developer / Consultant .NET - IT Topdogs AMSTERDAM
  IT Topdogs Vind jij als ervaren software developer innovatie net zo belangrijk als wij? Wil je jezelf tijdens je werk constant blijven verbeteren? Wil je werken bij een bedrijf dat innovatie belangrijk vindt en waar teaming en persoonlijke ontwikkeling onderdeel zijn van de bedrijfscultuur? IT Top Dogs is een jonge organisatie die op zoek is naar developers met echte kwaliteit.
 • Senior Software Developer at bGenius in Groningen - Bgenius GRONINGEN
  Bgenius Do you have all the tricks up your sleeve to transform your ideas into high quality projects? Have you mastered the art of software development and are you ready to take on more responsibility in your work? bGenius is looking for a skilled software developer that is willing to step up their game and work with us on the best Online Marketing Software around!
 • Vacature medior PHP Developer - Square ROERMOND
  Vacature medior PHP Developer

  Ben jij klaar voor een nieuwe stap bij Square?

 • Junior UI/UX Designer / Front-end - Qualogy RIJSWIJK (RIJSWIJK)
  Junior UI/UX Designer / Front-end De UI/UX Designer/ Front End werkt samen met het ontwikkelingsteam om het gebruiksvriendelijk te maken binnen een complexe applicatie. Als UI/UX Designer/ Front End ben je in staat om suggesties te geven met welke tools we het beste kunnen werken. Daarnaast heb je zelf inzicht in wat er veranderd moet worden en kan je voor elk probleem een oplossing vinden.
 • SAP Basis consultant bij SOA People - SOA People NIEUWEGEIN
  SOA People

  Als SAP Basisconsultant ben je verantwoordelijk voor zowel de design- als de implementatiefase van projecten. Je inventariseert technische wensen en behoefte van de klant en fungeert als gesprekspartner. Aan de hand van een grondige analyse, geef je aan welke technische wensen en behoeften mogelijk zijn.

 • Linux Engineer Open Source Cloud - Sogeti VIANEN
  Sogeti Waar voor veel mensen Linux/Open Source een groot vraagteken is, is het voor jou appeltje-eitje. Jij vindt niets leuker dan je creativiteit loslaten op het ontwerpen, veranderen en beheren van het fundament voor een perfecte Cloud-omgeving. Ook de juiste installatie en werking van de beheerde omgevingen van klanten op zowel Cloud als non-Cloud gebied is jouw taak. Stressvol? Nee hoor. Die verantwoordelijkheid kun jij aan.
 • Medior Front-end Developer - Magion DEN HAAG
  Medior Front-end Developer Voor deze vacature zoeken wij een gemotiveerde kandidaat, met interesse binnen de industriële procesautomatisering en ervaring met front-end werkzaamheden, HTML5, Javascript en CSS. Het is belangrijk dat je zelfstandig kunt werken en eigen keuzes kunt maken.
 • .NET developer met bovenmatige interesse in Drone technology? - Centerone ZEIST
  .NET developer met bovenmatige interesse in Drone technology? Wij zijn op zoek naar een ervaren web applicatie ontwikkelaar met projectervaring.
 • Medior webdeveloper (fullstack) - PixelFarm BARENDRECHT
  Medior webdeveloper (fullstack) Pixelfarm zoekt een full-time web developer (fullstack) met een passie voor online, mobile en interactive. Je bent inmiddels al wat jaren bezig en je wilt de vrijheid om jouw visie op de kaart te zetten. Als senior webdeveloper ben je de drijvende kracht in de realisatie van gave projecten. Je gaat met je collega’s van front-end en back-end aan de slag om de beste websites en web-applicaties te ontwikkelen. Je hebt een leidende rol in ons technische team. Je bent het aanspreekpunt voor collega's en je helpt Pixelfarm verder te innoveren.
 • Senior Java-developer met analytisch vermogen | Linux, Android - Streamit BV EINDHOVEN
  Senior Java-developer met analytisch vermogen | Linux, Android

  Ben jij een ervaren Java-developer die zich thuis voelt in applicatieontwikkeling voor apparaten? Vind je kwaliteit belangrijker dan kwantiteit en denk je liever twee keer na, voor je begint met programmeren? Wil je werken aan innovatieve audio- en video-oplossingen en ben je niet bang om verantwoordelijkheid te dragen? Dan heeft Streamit een mooie plek voor jou in zijn ontwikkelteam.

 • Junior Java Developer bij Axxerion | J2EE, Angular2, Spring - Axxerion EINDHOVEN
  Axxerion Voor onze locatie in Eindhoven zijn wij op zoek naar een fulltime (36-40) Junior Java Developer.
 • Senior Fullstack Developer - Qualogy RIJSWIJK (RIJSWIJK)
  Senior Fullstack Developer Qualogy zoekt een leergierige Javascript front-end engineer. Onze ideale kandidaat heeft passie voor het vak en weet dit over te brengen op de klant. Voel jij je aangesproken?
 • Medior cloud engineer - 9apps UTRECHT
  9apps 9apps develops and maintains Cloud Infrastructure on behalf of a challenging group of customers. Because our client base and activities are expanding, job vacancies are opening up in our team for medior and senior Cloud engineers with experience in Migration and Devops in either Microsoft Azure or Amazon Cloud domains.
 • Senior Front-end developer bij DirectLease - DirectLease OLDENZAAL
  Senior Front-end developer bij DirectLease Als front-end developer bij DirectLease ben je continu bezig met het verbeteren van onze sites voor de beste klantervaring. Of de website of applicatie wordt gebruikt op een desktop of mobiele telefoon, jij brengt de prestaties naar een hoger niveau. Je vervult in deze functie een belangrijke rol in het creatieve proces, je zorgt voor implementatie van het design en bent verantwoordelijk voor een goede UX. Je werkt samen met de collega’s van het online team dat momenteel bestaat uit zes collega’s die zorgdragen voor ontwikkeling, beheer en onderhoud van de internationale websites, de onderliggende data en de online marketing.
 • Medior Projectmanager met impact en overtuigingskracht bij Volant Groep! - Volant Groep UTRECHT
  Medior Projectmanager met impact en overtuigingskracht bij Volant Groep!

  Heb jij overtuiginskracht? Word dan onze nieuwe Projectmanager!

 • Fullstack Java Developer bij Enshore in Groningen - Enshore GRONINGEN
  Enshore Ter uitbreiding van ons groeiende team zoeken wij zowel medior als senior fullstack Java Developers met ervaring in ontwerp, realisatie, implementatie en beheer van (web)applicaties.
 • Medior .NET Ontwikkelaar bij Webbeat - Webbeat WATERINGEN
  Webbeat Ben jij een creatieve en enthousiaste .NET ontwikkelaar en zoek je een uitdagende functie in de omgeving van Den-Haag?
 • SAP SCM positie vol mogelijkheden bij eindgebruiker in Zwijndrecht - Van Leeuwen Buizen ZWIJNDRECHT
  SAP SCM positie vol mogelijkheden bij eindgebruiker in Zwijndrecht De Functioneel Applicatie beheerder Logistiek onderhoudt intern contacten met medewerkers van de eigen afdeling (andere Functionele Applicatie Beheerders, Systeemontwikkelaars SAP) , Servicedesk, en de medewerkers van de afdelingen Technical Services en met de afdelingen (key-users) waar SAP gebruikt wordt. Externe contacten worden onderhouden met SAP consultants, met leveranciers van complementaire softwareproducten alsook met klanten en leveranciers van de Van Leeuwen Group.
 • Senior DevOps Engineer at Crowd Mobile - Crowd Mobile AMSTERDAM
  Senior DevOps Engineer at Crowd Mobile Are you the DevOps Engineer with a passion for automation? Scripting as much as you can to make your job easier and of better quality? Maybe even troubleshooting and debugging some Ruby code? Then we would like to invite you to have a chat with us.
 • Medior Technisch Software Tester bij Betabit - Betabit ROTTERDAM
  Betabit

  Betabit zoekt 4 technisch software testers voor haar kantoren in Rotterdam, Eindhoven, Utrecht en Amsterdam.

 • Ambiteuze (Junior+/Medior) .NET Developer met communicatieve skills - Marketing Makers UTRECHT
  Ambiteuze (Junior+/Medior) .NET Developer met communicatieve skills Wordt jij enthousiast van Werken aan uitdagende projecten, voor de grootste abonnementsbedrijven van Nederland? In het hart van Utrecht: de Drieharingstraat. Programmeren met Microsoft .Net, MVC & SQL Server. Samenwerken met en leren van een team van 20 collega’s? Dan hebben wij een mooie plek voor je waarin jij jezelf verder kunt ontwikkelen als .Net developer!
 • Senior Front-end Developer - BKV Groep BREDA
  Senior Front-end Developer Front-end developer vacature binnen betrouwbare marktleider als werkgever. Veel technische kennis intern. Gezelligheid & gedrevenheid gaan hier goed samen!
 • Software Engineer - OCLC - HKA PATERSWOLDE
  OCLC - HKA Bij OCLC geloven we dat jij het beste werk van je leven doet als jij het best mogelijke leven lijdt. We werken hard om technologie te bouwen dat vandaag de dag duizenden bibliotheken verbindt. We werken echter ook hard om er voor te zorgen dat een baan bij OCLC een rol speelt in een gebalanceerd leven en hier geen vervanging voor wordt.
 • Gedreven Medior Back-end developer - SKEPP B.V. ALBERGEN
  SKEPP B.V.

  SKEPP heeft een droom: SKEPP wil de eerste zero asset company van de kantorenmarkt worden! In het afgelopen jaar zijn we gegroeid van 4 naar bijna 20 werknemers. SKEPP is een dynamisch bedrijf dat de komende jaren ook flink zal doorgroeien. Om onze droom verder te verwezenlijken willen we ons eigen ecosysteem opbouwen met zelfontwikkelde systemen. Als Back-end developer bij SKEPP werk je in een jong en multidisciplinair team aan het realiseren van dit ecosysteem. Jij wordt de ambassadeur van het nieuw op te leveren ecosysteem, bent vanaf de eerste dag betrokken bij de ontwikkeling en krijgt veel verantwoordelijkheid en vrijheid gedurende dit proces..

 • Back-end Wordpress Developer - Netvlies BREDA
   Back-end Wordpress Developer Als Wordpress developer heb je feeling voor design, maar onderscheid je je voornamelijk door je ervaring met het doorvertalen naar een oplossing van hoge kwaliteit. Continu streven naar verbetering in kwaliteit en onderhoudbaarheid is je motto, zowel bij kleine als grote projecten. Van marketing driven websites welke bijdragen aan doelstellingen van klanten wordt je enthousiast. Je werkt in multidisciplinaire Agile teams aan het ontwikkelen websites voor onze klanten. Je werkt hierbij nauw samen met onze klanten (product owners), vormgevers, marketing & business intelligence collega’ en font- en back-end developers.
 • Ontwikkelaar Business Intelligence – Ziekenhuizen - Pink Roccade APELDOORN
  Ontwikkelaar Business Intelligence – Ziekenhuizen Als Ontwikkelaar Business Intelligence (BI) werk je dagelijks aan de informatiebehoefte van zorgorganisaties door onze BI-oplossingen te verbeteren en uit te breiden. Het BI team maakt gebruik van de Microsoft BI-stack. Samen met je collega’s ga je aan de slag om die informatiebehoefte van zorgorganisaties in kaart te brengen, oplossingen te ontwikkelen en op te nemen in de bestaande standaarden. Je gaat werken in een intern SCRUM/ Agile gedreven team van Ontwerpers, Ontwikkelaars en Product managers. Je ontwerpt, ontwikkelt, test en documenteert je eigen oplossingen en tevens ben je de sparringpartner in het totale team. De wisselwerking tussen jou en je collega’s is zeer belangrijk.
 • Senior Fullstack Developer - We4sea DELFT
  Senior Fullstack Developer A front-end developer, with a keen eye for usability and consistency of web apps.
 • Java Software Developer - Objectiflune EDE
  Objectiflune Kun jij kritisch denken en ben je niet bang voor een uitdaging? Maakt jouw analytisch vermogen je dé perfecte software developer en heb je de creativiteit om net dat stapje extra te doen? Ben je innovatief en kun je complexe problemen goed en begrijpelijk uiteenzetten? Dan is Objectif Lune op zoek naar jou!
 • Senior Full Stack Developer - LeQuest ROTTERDAM
  Senior Full Stack Developer

  As a Senior Front-end Developer you will be working on LeQuest's application stack, developing the internal tooling that is used to create the next generation of medical trainings. Optimizing workflows, improving performance, and creating new services.

 • Medior Implementatiespecialist bij Meddex - Meddex UTRECHT
  Medior Implementatiespecialist bij Meddex Implementeer jij onze projecten bij verschillende opdrachtgevers?
 • Medior Java Developer at Crowd Mobile - Crowd Mobile AMSTERDAM
  Medior Java Developer at Crowd Mobile We are looking for a Java developer to work on our bespoke Q&A platform. Are you interested in joining the Crowd Team?
 • Junior Systeem en netwerk Engineer - Computron MALDEN
  Computron • Een carrière bij Computron? • Werken bij dé Microsoft specialist voor het MKB? • Virtualisatie jouw specialisatie? • Je denkt en werkt in Microsoft? • Innovatieve projecten met de nieuwste technologieën?
 • Medior Softwareontwikkelaar bij Betabit (regio Eindhoven) - Betabit EINDHOVEN
  Betabit

  Betabit zoekt een .NET Developer voor de Regio Eindhoven die persoonlijk een stap omhoog wil.

 • Senior JavaScript developer bij Minox! - Minox VEENENDAAL
  Minox Interessante technology stack. Bewezen en groeiende organisatie met een scale-up cultuur. Werken met andere tech-savvy developers. Zelf invloed hebben op productontwikkeling, technologie keuzes en DevOps verbeteringen. Kans om naast je core taken zaken op te pakken die jouw interesse hebben en verder mee te groeien met de organisatie.
 • Medior Software Engineer bij Axual | Java, Apache Kafka | Incl. MacBook Pro - Axual UTRECHT
  Medior Software Engineer bij Axual | Java, Apache Kafka | Incl. MacBook Pro

  Heb jij als software engineer al een paar jaar ervaring met het ontwikkelen van Java-applicaties? En lijkt het je leuk om mét en vóór klanten te werken aan slimme dataoplossingen en alles wat daarbij komt kijken? Ben jij in staat zelfstandig hoogstaande streamingapplicaties te bouwen? Bij Axual hebben we een mooie plek voor je in ons getalenteerde team in hartje Utrecht.

 • Allround developer - Asamco BV BREDA
  Allround developer Ter versterking van ons bedrijf zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega in de functie van fulltime allround developer.
 • PHP-PROGRAMMEUR - HVMP Marketing ( Ernesto ) ROTTERDAM
  PHP-PROGRAMMEUR De inrichting van jouw hardware en software heeft meer inhoud dan de cockpit van de Millennium Falcon en de Death Star bij elkaar, als je niet vertoeft in hyperspace dan ben je bezig met de laatste pagina’s van het internet uit te lezen. Als dat gebeurd is baal je omdat het een open einde blijkt te zijn, maar gedreven als je bent begin je zelf aan een vervolg. Je denkt niet in oplossingen, je bent de oplossing. Door jouw skills om te creëren ben je in feite een soort van halfgod. Een halfgod inderdaad, want je werkt 5 dagen en hebt 2 rustdagen...
 • Senior PHP Developer - Connecting the Dots ZWOLLE
  Senior PHP Developer Als Senior Software Developer kom je het development team versterken met jouw kennis en kunde. Je bent verantwoordelijk voor de implementatie van ConnectingTheDots PIM en ConnectingTheDots PIMeCommerce bij onze klanten en hierbij maak je gebruik van PHP, MySQL, Elasticsearch, JS en CSS.
 • Utrechtse Medior Full Stack Developer at Vixion - Vixion UTRECHT
  Utrechtse Medior Full Stack Developer at Vixion Digital Intelligence Group has developed a platform for data-driven risk analysis and digital forensic research for the Market Surveillance and Supervisory authorities. We are expanding our team to develop new and ‘state of the art’ software components for this platform, are you up for it?
 • Junior Rich Media Developer - Qban ALPHEN AAN DEN RIJN
  Junior Rich Media Developer Ons creatieve team werkt dagelijks aan de vetste digitale campagnes voor grote Nederlandse adverteerders, reclame- en mediabureaus. Zo bedenken en ontwikkelen we met HTML en JavaScript de meest spectaculaire display banners en Rich media uitingen. Per direct zijn wij op zoek naar een Rich media developer op senior niveau ter versterking van ons team.
 • Java developer Leeuwarden - CJIB LEEUWARDEN
  Java developer Leeuwarden Mooie oplossingen bieden waar de business veel voordeel van heeft en waardoor het Centraal Justitieel Incassobureau zijn taken nog beter kan uitvoeren of uitbreiden. Dat is ons doel. Als proactieve en gedreven Java-ontwikkelaar zorg jij voor applicaties van de grootste kwaliteit.
 • Medior Front-end Developer - BKV Groep BREDA
  Medior Front-end Developer Front-end developer vacature binnen betrouwbare marktleider als werkgever. Veel technische kennis intern. Gezelligheid & gedrevenheid gaan hier goed samen!
 • Junior Implementatiespecialist bij Meddex - Meddex UTRECHT
  Junior Implementatiespecialist bij Meddex Implementeer jij onze projecten bij verschillende opdrachtgevers?
 • Gedreven Full Stack Developer (Yii, Javascript, PHP) - LSP Solutions EDE
  Gedreven Full Stack Developer (Yii, Javascript, PHP) Ben jij goed met PHP? Maar dan écht goed? Kun je uit de voeten met front- en back-end en ben je niet bang om initiatief te nemen? Als full stack PHP-ontwikkelaar kun je bij LSP Solutions een belangrijke bijdrage gaan leveren aan het verbeteren van de logistieke processen van grote klanten. Iets voor jou?
 • Senior PHP Developer bij SIMgroep - SIMgroep ROTTERDAM
  Senior PHP Developer bij SIMgroep

  Ben je gedreven in webdevelopment? Meng je jezelf graag in een discussie over hoe we om moeten gaan met architectuur? Dan hebben we wellicht een DNA match! SIMgroep is op zoek naar een gedreven PHP developer waarbij het niet stopt bij Symfony en AngularJS maar die zich ook graag verdiept in Domain Driven Design, Event Sourcing of CQRS.

 • Junior Full Stack Engineer | Java, .NET, HTML5, CSS, Javascript - NAVARA DRIEBERGEN-RIJSENBURG
  Junior Full Stack Engineer | Java, .NET, HTML5, CSS, Javascript Wil jij werken aan innovatieve en uitdagende projecten binnen toonaangevende organisaties? En wil jij werken met alleen de beste mensen in hun vakgebied? Wil jij je ontwikkelen en meegroeien met een organisatie? Dan is NAVARA de juiste plek voor een volgende stap in jouw carrière.
 • Senior Project engineer | MCSE niveau, CCNA, VOIP-oplossingen - Phylax ICT BERGEIJK
  Gebruik jij graag jou kennis en kunde om voor klanten om automatiseringsoplossingen te implementeren?
 • Junior PHP developer - MaximumNL CAPELLE AAN DEN IJSSEL
  Junior PHP developer Ben jij onze nieuwe back-end developer?
 • Medior Developer bij Socho_IT | Oracle Databases, Apex, Omnis - Socho_IT HUIZEN
  Medior Developer bij Socho_IT | Oracle Databases, Apex, Omnis Wil jij in een vast team werken aan een mooi product? Wij maken software voor uitgevers en dat doen we goed. Kom dus ook werken bij Socho_IT!
 • Wordpress developer - Bureau Vet BOXMEER
  Wordpress developer Ben jij onze Wordpress developer?
 • Junior PHP developer / fulltime - Koek&peer SWALMEN
  Junior PHP developer / fulltime

  Wij bieden een te gekke baan voor een enthousiaste, Junior php-programmeur met een voorliefde voor e-commerce die ons gaat helpen met het ontwikkelen van diverse online projecten.

 • Senior Javascript Developer - OO Shopping ROTTERDAM
  Senior Javascript Developer

  Naast developer, ben je een enthousiaste teamplayer die denkt in robuuste oplossingen. Je gaat voor kwaliteit, uitbreiding van je stack zie je als een kans om nog beter te worden. Over de filosofie en organisatie achter de laatste innovaties en technologieën raak je niet uitgesproken. 

 • Senior Full Stack Developer - Billing House DEN HAAG
  Senior Full Stack Developer

  Voor deze specifieke positie van Front-End developers zoeken wij naar jou! 

 • Microsoft Dynamics AX Developer - Prodware ZALTBOMMEL
  Prodware

  Prodware is per direct op zoek naar een Senior Microsoft Dynamics AX Developer.

 • Senior Front-end (Angular2) Developer - Asamco BV BREDA
  Senior Front-end (Angular2) Developer

  We are looking for an experienced, adaptable, highly motivated and outcome-focused Front-end (Angular2) developer to strengthen our team.

 • Junior Wordpress developer - Bureau Vet BOXMEER
  Junior Wordpress developer

  Ben jij onze Junior Wordpress developer?

 • Front-end developer bij ValueBlue - ValueBlue UTRECHT
  ValueBlue Op zoek naar een rol als Front-end developer bij een gedreven IT werkgever met een primaire focus op innovatie en productontwikkeling? Bij ValueBlue krijg je de kans om het verschil te maken in het zichtbare deel van onze innovatieve web applicatie BlueDolphin!
 • Medior .NET Ontwikkelaar / Consultant bij 4DotNet - 4DotNet NIEUWEGEIN
  4DotNet

  Ben jij een Microsoft .NET ontwikkelaar die op zoek is naar uitdagende projecten en altijd met de nieuwste technieken bezig wil zijn? Solliciteer dan bij 4DotNet!

 • SAP ABAP Developer bij SUEZ - SUEZ ARNHEM
  SAP ABAP Developer bij SUEZ The SAP ABAP / CRM Web UI Developer is in charge of providing a high level of expertise on SAP developments. Object oriented programming is the rule for new developments. He/she is a professional not only in development but also in documenting and testing.
 • Medior DevOps Engineer - Meddex UTRECHT
  Meddex Agile en continuous delivery spelen bij Meddex een belangrijke rol. Als DevOps Engineer zorg je ervoor dat de applicaties in orde zijn en er geen problemen zijn op de infrastructuur. Samen met het ontwikkelteam zorg je ervoor dat de infrastructuur wordt geoptimaliseerd. Daarnaast draag je bij aan het optimaal draaien van ons platform en geef je ondersteuning aan de supportengineers zodat problemen zo snel mogelijk worden opgelost. Je hebt hierdoor dan ook de mogelijkheid om jezelf verder te kunnen ontwikkelen op het vlak van DevOps en CD/CI. Als DevOps Engineer werk je samen met een team van ervaren Java Developers, Testers en Implementators. Kwaliteit en plezier in technologie staan bij dit team voorop. Daarnaast is er ruimte voor eigen inbreng, veel vrijheid en een open sfeer. Je legt verantwoording af aan de Manager Operations & Support.
 • Medior Java developer bij de Volant Groep - Volant Groep UTRECHT
  Medior Java developer bij de Volant Groep

  Als Medior Java-developer kun je overal aan de slag. Zou jij het liefst werken aan projecten met een publiek en maatschappelijk belang? En voel je je thuis in en ver doorontwikkelde Scrum-omgeving waar je met je team zelfstandig projecten op kunt pakken? Dan heeft Volant Groep precies de baan die bij jou past.

 • Linux Consultant Cloud Open Source - Sogeti VIANEN
  Sogeti Open Source kent voor jou geen geheimen. Jij weet hoe je de Cloud kunt implementeren. In gesprek met een klant? Jij draait er je hand niet voor om. Je weet de juiste vragen te stellen waardoor er een duidelijk wensenpakket op tafel ligt. Vervolgens vertaal jij dit naar technische oplossingen en zorg je dat het uitgevoerd wordt. Klant blij, jij blij, want goede Cloud-oplossingen aandragen op Open Source oplossingen zoals Linux, dat is jouw ding.
 • Software Tester bij Minox! - Minox VEENENDAAL
  Minox Bewezen en snel groeiende organisatie met een scale-up cultuur. Werken met (bèta) klanten en inspirerende collega’s. Bouwen en leidinggeven aan een team. Zelf invloed hebben op productontwikkeling en klanttevredenheid. Bijdragen aan het breder inzetten van automated testing. Kans om naast je core taken zaken op te pakken die jouw interesse hebben en verder mee te groeien met de organisatie.
 • Node.js Developer - Crowdynews GRONINGEN
  Crowdynews

  Are you looking for an opportunity to join an international and ambitious development team and are you focused on getting things done? Crowdynews is actively looking for a full time tech savvy backend Developer to constantly evolve our existing products, and build cool new ones. We offer you a chance to work in a fun, open and innovative environment. You will work on designing, developing and maintain high performance backend systems and APIs and extend existing Crowdynews products with new features.

 • Junior PHP developer - LSP Solutions EDE
  Junior PHP developer Ben jij goed met PHP? Maar dan écht goed? Kun je uit de voeten met front- en back-end en ben je niet bang om initiatief te nemen? Als full stack PHP-ontwikkelaar kun je bij LSP Solutions een belangrijke bijdrage gaan leveren aan het verbeteren van de logistieke processen van grote klanten. Iets voor jou?
 • Senior Java Developer bij Netinium - Netinium WORMER
  Netinium Netinium ontwikkelt een centraal platform voor het beheren, uitlezen en besturen van slimme meters en slimme apparaten voor smart grids. Hiermee bieden we energie bedrijven ongeëvenaarde functionaliteiten op het gebied van data collectie, device management, configuratiebeheer en security. Op deze manier helpen we de energie sector om slimmer en efficiënter te werken en daarmee de verduurzaming van onze energievoorziening te versnellen.
 • Medior/Senior Developer met React.js ervaring bij Flexkids - Flexkids HAARLEM
  Flexkids Wil jij ons product naar een hoger niveau tillen en als spil fungeren tussen design en functie?
 • Senior Animation Developer - Qban ALPHEN AAN DEN RIJN
  Senior Animation Developer Ons creatieve team werkt dagelijks aan de vetste digitale campagnes voor grote Nederlandse adverteerders, reclame- en mediabureaus. Zo bedenken en ontwikkelen we met HTML en JavaScript de meest spectaculaire display banners en Rich media uitingen. Per direct zijn wij op zoek naar een Rich media developer op senior niveau ter versterking van ons team.
 • Senior Security specialist - Ventus IT Professionals RIJSWIJK (RIJSWIJK)
  Ventus IT Professionals Voor onze serviceline Security zoeken wij binnen Ventus IT Profesionals nog specialisten die hun steentje bij willen dragen aan de informatiebeveiliging bij de klant.
 • Senior Webdeveloper - Koek&peer SWALMEN
  Senior Webdeveloper

  Wij bieden een te gekke baan voor een enthousiaste, Senior php-programmeur met een voorliefde voor e-commerce die ons gaat helpen met het ontwikkelen van diverse online projecten.

 • Senior Systeemontwikkelaar ASP.NET C# - DAS AMSTERDAM
  DAS Bij DAS gebruiken we voor enkele van onze belangrijkste applicaties het ASP.NET platform. Ben jij een communicatief vaardige systeemontwikkelaar met aantoonbare ervaring in het ontwikkelen van (web-)services met ASP.NET – C#? Dan zoeken wij jou!
 • Junior PHP developer (backend) - Code14 RIJSSEN
  Code14

  Wij maken Businessapps, Apps en Websites die precies doen wat u er van verwacht, maar dan op een lekkere manier! Wij verleggen de grenzen van fris design en de nieuwste technologische oplossingen. Benieuwd hoe we dat doen?

 • SAP CRM Developer bij SUEZ - SUEZ ARNHEM
  SAP CRM Developer bij SUEZ The SAP ABAP / CRM Web UI Developer is in charge of providing a high level of expertise on SAP developments. Object oriented programming is the rule for new developments. He/she is a professional not only in development but also in documenting and testing.
 • Medior Microsoft SharePoint Specialist bij Sogeti in Capelle - Sogeti CAPELLE AAN DEN IJSSEL
  Medior Microsoft SharePoint Specialist bij Sogeti in Capelle

  Als Microsoft SharePoint Specialist zet jij jouw kennis van Microsoft SharePoint proactief in door te werken aan verschillende uitdagende projecten bij onze klanten. In de projecten werk je in een wisselend team samen met enthousiaste specialisten. Ondersteund door een ‘proven’ projectaanpak en Sogeti’s eigen kwaliteitssysteem worden projecten opgepakt en uitgevoerd.

 • Senior Node.js Developer - Crowdynews GRONINGEN
  Crowdynews

  Are you looking for an opportunity to join an international and ambitious development team and are you focused on getting things done? Crowdynews is actively looking for a full time tech savvy backend Developer to constantly evolve our existing products, and build cool new ones. We offer you a chance to work in a fun, open and innovative environment. You will work on designing, developing and maintain high performance backend systems and APIs and extend existing Crowdynews products with new features.

 • Ongewoon enthousiaste Medior Full Stack Engineer bij NAVARA! - NAVARA DRIEBERGEN-RIJSENBURG
  Ongewoon enthousiaste Medior Full Stack Engineer bij NAVARA! Wil jij werken aan innovatieve en uitdagende projecten binnen toonaangevende organisaties? En wil jij werken met alleen de beste mensen in hun vakgebied? Wil jij je ontwikkelen en meegroeien met een organisatie? Dan is NAVARA de juiste plek voor een volgende stap in jouw carrière.
 • Medior Fullstack Developer - Qualogy RIJSWIJK (RIJSWIJK)
  Medior Fullstack Developer Qualogy zoekt een leergierige Javascript front-end engineer. Onze ideale kandidaat heeft passie voor het vak en weet dit over te brengen op de klant. Voel jij je aangesproken?
 • Tester bij KSYOS - KSYOS AMSTELVEEN
  KSYOS KSYOS technology bouwt flexibele, veilige en schaalbare software die zich kan meten met de top medische webapplicaties wereldwijd. Clientsafe van KSYOS is gebaseerd op de modernste software development- en architectuurprincipes (Single Page Application, Node.js, TypeScript, FHIR en AWS). We werken volgens de Agile\Scrum ontwikkel methodiek.
 • Medior .NET Software Engineer - Alten UTRECHT
  Medior .NET Software Engineer

  Ligt jouw passie bij innovatieve, technische IT systemen en vind je het leuk om complexe uitdagingen aan te gaan met de nieuwste technieken? Ontwikkel jij graag passende oplossingen voor backend-, frontend- en integratievraagstukken op basis van Microsoft-technologie en heb je hier al de nodige ervaring in? Dan past de functie van medior .NET Software Engineer goed bij jou. In deze functie kun je vanuit Digital Enterprise Consulting and Engineering aan de slag binnen verschillende werkgebieden en omgevingen. Voor jou de ideale mogelijkheid om jouw (technische) kennis in te zetten, te delen en uit te breiden.

 • Senior Implementatiespecialist bij Meddex - Meddex UTRECHT
  Senior Implementatiespecialist bij Meddex Implementeer jij onze projecten bij verschillende opdrachtgevers?
 • Medior .NET ontwikkelaar - ThunderBuild BV EINDHOVEN
  ThunderBuild BV Bij ThunderBuild zijn we ervan overtuigd dat we onze talenten en ambities moeten inzetten om de middelen op deze aarde slimmer te benutten. Op die manier kunnen we langer goed en gezond leven. Onze bijdrage daaraan? Wij ontwikkelen slimme, laagdrempelige hard- en softwareoplossingen die data verzamelen over gebeurtenissen en gebruik maken van beschikbare data en meetmomenten in processen. We maken gebruiksvriendelijke applicaties voor de sectoren GWW, Bouw, Infra en Transport. Onze klanten kunnen met onze applicaties hun processen optimaliseren en real time inzicht krijgen in projecten. Processen worden hierdoor transparanter en efficiënter.
 • Senior PHP developer - Koek&peer SWALMEN
  Senior PHP developer

  Wij bieden een te gekke baan voor een enthousiaste, Senior php-programmeur met een voorliefde voor e-commerce die ons gaat helpen met het ontwikkelen van diverse online projecten.

 • Junior Java-developer met ambitie bij Cerios - Cerios BAARN
  Junior Java-developer met ambitie bij Cerios Ben jij Java-developer en heb je de ambitie om je verder te ontwikkelen? Zie je voor jezelf in de toekomst een rol weggelegd als lead developer of software architect? Dan heeft Cerios misschien wel een plek voor jou.
 • Medior Java Developer at L1NDA in Amsterdam - L1NDA AMSTERDAM
  Medior Java Developer at L1NDA in Amsterdam As our company grows, your responsibilities will grow as well. We have a lot of ambitions and we hope you are ambitious too!
 • Microsoft Azure - data platform specialist - Alten EINDHOVEN
  Alten Voor onze vestigingen in Utrecht, Capelle a/d IJssel en Eindhoven zijn wij op zoek naar Microsoft Azure data platform specialisten! We zijn op zoek naar specialisten die ervaring hebben met het realiseren van cloud gebaseerde, data driven oplossingen.
 • Trainee Software Test Tool Expert bij Volant Groep - Volant Groep UTRECHT
  Trainee Software Test Tool Expert bij Volant Groep Volant Groep is doorlopend op zoek naar trainees Software Testing!
 • Front-end Developer bij eDifference - Edifference BARNEVELD
  Front-end Developer bij eDifference eDifference maakt de meest geavanceerde en mooiste webshops. Vind je het leuk om prachtige ontwerpen te realiseren naar technisch uitdagende webshops? Dan hebben wij de perfecte baan! Samen met onze specialisten binnen Online Marketing, Design & Video en Backend Development zet jij je in om de tofste webshops neer te zetten.
 • medior/ senior PHP developer - maatwebsite MAASTRICHT
  medior/ senior PHP developer

  Ben jij “full stack” of heb je ambitie dit te worden? In Maastricht dagen we je uit! We ontwikkelen serieuze enterprise applicaties met een Agile scrum methodiek. Ons team bestaat uit 12 zeer ervaren PHP developers met passie voor de nieuwste ontwikkelingen.

 • Senior Test Engineer bij Meddex - Meddex UTRECHT
  Senior Test Engineer bij Meddex

  Wil jij applicaties testen met groot maatschappelijk belang?

 • Senior Software Engineer bij Ecare - Ecare ENSCHEDE
  Ecare We hebben een mooi plekje in ons ontwikkelteam vrijgemaakt voor een fanatieke software ontwikkelaar!
 • Alfresco ECM Consultant bij OPEN.satisfaction te Amersfoort - OPEN.satisfaction AMERSFOORT
  Alfresco ECM Consultant bij OPEN.satisfaction te Amersfoort Is jouw passie om de prestaties van klanten te verbeteren door een beter gebruik van ongestructureerde informatie en ECM technologie? Kom dan werken bij OPEN.satisfaction!
 • Full stack developer at Objectif Lune in Ede - Objectiflune EDE
  Objectiflune Do you like challenges, responsibility and independence? Are you a creative, enthusiastic IT-freak, at ease with modern technologies like Java, email and web development? Does it appeal to you to work in an international environment? Do you have the ambition to develop your technical skills?
 • Medior Microsoft SharePoint Specialist bij Sogeti in Amersfoort - Sogeti AMERSFOORT
  Medior Microsoft SharePoint Specialist bij Sogeti in Amersfoort

  Als Microsoft SharePoint Specialist zet jij jouw kennis van Microsoft SharePoint proactief in door te werken aan verschillende uitdagende projecten bij onze klanten. In de projecten werk je in een wisselend team samen met enthousiaste specialisten. Ondersteund door een ‘proven’ projectaanpak en Sogeti’s eigen kwaliteitssysteem worden projecten opgepakt en uitgevoerd.

 • PHP Developer - Netvlies BREDA
  PHP Developer Bij Netvlies krijg je volop ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën die we op de markt kunnen verkopen en je krijgt alle ruimte om je rol naar eigen inzicht in te vullen. Je ontwikkelt oplossingen binnen onze Business Solutions afdeling waar we werken aan webapplicaties, webportals en innovatieve en schaalbare cloud oplossingen.
 • Junior Software Engineer - Yrz Consulting EINDHOVEN
  Junior Software Engineer Heb jij affiniteit met softwareontwikkeling in technische omgevingen? En kun je uit de voeten met C, C++, Java of C#? Dan is Yrz misschien wel op zoek naar jou, om ons team van software engineers te versterken.
 • SAP Web UI Developer bij SUEZ - SUEZ ARNHEM
  SAP Web UI Developer bij SUEZ The SAP ABAP / CRM Web UI Developer is in charge of providing a high level of expertise on SAP developments. Object oriented programming is the rule for new developments. He/she is a professional not only in development but also in documenting and testing.
 • Stageopdracht: OPEN.taken bij OPEN.satisfaction te Amersfoort - OPEN.satisfaction AMERSFOORT
  Stageopdracht: OPEN.taken bij OPEN.satisfaction te Amersfoort Heb je al wat Java ervaring en ben je op zoek naar een uitdagende en leerzame stage in een jong team? Kom je carrière een kick-start geven bij OPEN.satisfaction!
 • Cloud Consultant Noord Nederland - Sogeti VIANEN
  Sogeti IT was nog nooit zo’n belangrijk onderdeel van onze samenleving. De IT-ontwikkelingen, en in het bijzonder de recente Cloud ontwikkelingen hebben ook een enorme impact en maken het speelveld voor jou als Cloud Consultant uitdagender dan ooit.
 • Eventregistratie PHP Developer bij HVMP - HVMP Marketing ( Ernesto ) ROTTERDAM
  Eventregistratie PHP Developer bij HVMP We zijn hard aan het groeien en daarom zijn we per direct op zoek naar een enthousiaste eventregistratie php’er die zich wil inzetten voor onze jonge organisatie en samen met ons werk neer kan zetten om trots op te zijn!
 • Senior .Net Engineer bij Sogeti in Amsterdam - Sogeti AMSTERDAM ZUID OOST
  Senior .Net Engineer bij Sogeti in Amsterdam

  In de functie van .NET Engineer werk je zowel in de detachering als op projectbasis. Je werkgebied omvat heel Nederland. 

 • Senior Front-end Developer - We4sea DELFT
  Senior Front-end Developer A front-end developer, with a keen eye for usability and consistency of web apps.
 • Architect .NET bij 4DotNet - 4DotNet MEPPEL
  4DotNet

  Als ervaren .NET ontwikkelaar zoek je uitdagende projecten waarin je jouw expertise kan benutten. Als senior developer, lead developer of software architect ben je het technisch aanspreekpunt voor het ontwikkelteam van onze klant. Kortom; je bent een professional die mooie uitdagende projecten zoekt. 4DotNet kan jou van deze projecten voorzien!

 • Senior Java developer bij de Volant Groep - Volant Groep UTRECHT
  Senior Java developer bij de Volant Groep

  Als Senior Java-developer kun je overal aan de slag. Zou jij het liefst werken aan projecten met een publiek en maatschappelijk belang? En voel je je thuis in en ver doorontwikkelde Scrum-omgeving waar je met je team zelfstandig projecten op kunt pakken? Dan heeft Volant Groep precies de baan die bij jou past.

 • Senior Node/React developer bij KSYOS - KSYOS AMSTELVEEN
  KSYOS

  Heb jij passie voor IT in combinatie met zorg? Dan is dit dé uitdaging voor jou!

 • Senior Back-end developer - Flashpoint TILBURG
  Senior Back-end developer

  Als Senior Back-end developer werk je aan veelzijdige opdrachten voor toffe opdrachtgevers binnen een zeer gedreven team. PHP is jouw exceptionele kwaliteit en je weet op ieder vraagstuk een passend antwoord. Samen met het back-end team ben je verantwoordelijk voor goed functionerende data koppelingen, maatwerk modules, sterke zoekmachines en meer.

 • Senior Webdeveloper | HTML, CSS, jQuery, PHP, OOP, MySQL, WordPress - csorba media LEIDEN
  Senior Webdeveloper | HTML, CSS, jQuery, PHP, OOP, MySQL, WordPress Ben jij webdeveloper geworden omdat je oprecht blij wordt van de mogelijkheden van internet? Kun je blind je weg vinden in HTML, CSS en jQuery? Ben je daarnaast in staat analytisch te denken, ben je niet op je mondje gevallen en heb je ook nog gevoel voor humor? Bij Csorba Media kun je in een toffe sfeer met een klein team aan mooie oplossingen werken. Iets voor jou?
 • Medior Developer bij OPEN.satisfaction te Amersfoort - OPEN.satisfaction AMERSFOORT
  Medior Developer bij OPEN.satisfaction te Amersfoort Werken bij een sterk groeiend en dynamisch bedrijf waarbij je met enthousiaste en professionele mensen aan ECM-oplossingen werken? Kom werken bij OPEN.satisfaction!
 • Senior Front-end Developer - Asamco BV BREDA
  Senior Front-end Developer Ter versterking van ons bedrijf zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega in de functie van fulltime allround developer.
 • Word jij onze React Developer? - Into The Source ZWOLLE
  Into The Source

  Als front-end developer ben jij de spil tussen design en functie en breng jij samen met de back-end developers het design tot leven. Je staat in nauw contact met de webdesigners en de rest van het team dat niets anders dan kwalitatief hoogstaande Html, Css en jQuery code verwacht.

 • SAP Functional Application Manager Logistics Junior - Van Leeuwen Buizen ZWIJNDRECHT
  SAP Functional Application Manager Logistics Junior De Functioneel Applicatie beheerder Logistiek onderhoudt intern contacten met medewerkers van de eigen afdeling (andere Functionele Applicatie Beheerders, Systeemontwikkelaars SAP) , Servicedesk, en de medewerkers van de afdelingen Technical Services en met de afdelingen (key-users) waar SAP gebruikt wordt. Externe contacten worden onderhouden met SAP consultants, met leveranciers van complementaire softwareproducten alsook met klanten en leveranciers van de Van Leeuwen Group.
 • Java Software Developer | Java EE, WebSphere, Eclipse, IDE RAD, Mobile - Funatic WADDINXVEEN
  Java Software Developer | Java EE, WebSphere, Eclipse, IDE RAD, Mobile

  Wij zijn succesvol en groeien flink, daarom willen wij ons hechte team uitbreiden en zijn wij op zoek naar een ervaren Java Software Developer!

 • Medior Microsoft specialist - Computron MALDEN
  Computron • Een carrière bij Computron? • Werken bij dé Microsoft specialist voor het MKB? • Virtualisatie jouw specialisatie? • Je denkt en werkt in Microsoft? • Innovatieve projecten met de nieuwste technologieën?
 • Junior Software Engineer - Ecare ENSCHEDE
  Ecare Bij Ecare zijn we onder de collega’s altijd op zoek naar de juiste balans tussen talenten en mensen met de nodige ervaring. Heb jij passie voor het ontwikkelen van mooie ICT-oplossingen, en ben jij ook leergierig, klantgericht, daadkrachtig en positief ingesteld? Dan hebben wij de ideale baan voor jou! Het zou namelijk geweldig zijn als jij samen met onze collega’s in het ontwikkelteam verder bouwt aan innovatieve softwareoplossingen.
 • Senior Mendix Developer - De Goudse GOUDA
  De Goudse Je gaat werken bij een van de Mendix-teams van de Goudse ICT. Het team werkt volgens Agile/Scrum en is verantwoordelijk voor zowel de (door)ontwikkeling van applicaties als het beheer van de bestaande applicaties (DevOps). Mendix wordt ingezet voor het ontwikkelen van maatwerk applicaties. Daarbij worden procesondersteunende applicaties gemaakt voor de eigen interne medewerkers en (web) applicaties voor de buitenwereld : werkgevers, werknemers, tussenpersonen, volmachten en eindklanten.
 • BI Masterclass - Alten CAPELLE AAN DEN IJSSEL
  Alten Wil je opgeleid worden tot BI specialist op het Azure data platform en onze klanten helpen in de transformatie naar data driven werken? We zijn op zoek naar 6 enthousiaste nieuwe collega’s, die zichzelf verder willen ontwikkelen en kennis willen opdoen in een masterclass om vervolgens als BI Consultant aan de slag te gaan, in de regio Eindhoven of Capelle aan den IJssel. Op woensdag 1 maart 2017 starten we met ons interne opleidingstraject!
 • Oracle (EBS) consultant - Enshore GRONINGEN
  Enshore Ter uitbreiding van ons groeiende team zoeken wij junior en medior Technisch Oracle (EBS) consultants met ervaring in ontwerp, realisatie, implementatie en beheer van een of meerdere EBS modules. Het is een pre wanneer je ook al enige ervaring hebt met de realisatie van Apex applicaties.
 • Web Developer bij Comrads Solutions - Comrads Solutions AMSTERDAM
  Web Developer bij Comrads Solutions

  Sluit je aan bij ons team in Amsterdam en ontwikkel 'NextGen' marketing software technologieën. Werk aan uitdagende projecten voor toonaangevende merken zoals Vodafone, ING, Holland Casino, Schiphol, Landal Greenparks en Atos!

 • Junior Software Engineer bij Inther - Inther VENRAY
  Junior Software Engineer bij Inther Wij zoeken per direct een enthousiaste collega voor de volgende fulltime functie: Software Engineer
 • Senior Cloud Consultant - Computron MALDEN
  Computron • Een carrière bij Computron? • Werken bij dé Microsoft specialist voor het MKB? • Virtualisatie jouw specialisatie? • Je denkt en werkt in Microsoft? • Innovatieve projecten met de nieuwste technologieën?
 • Stageopdracht: Rapportages in OPEN.platform bij OPEN.satisfaction - OPEN.satisfaction AMERSFOORT
  Stageopdracht: Rapportages in OPEN.platform bij OPEN.satisfaction Heb je al wat Java ervaring en ben je op zoek naar een uitdagende en leerzame stage in een jong team? Kom je carrière een kick-start geven bij OPEN.satisfaction!
 • Senior Web Developer - Yourzine DEN BOSCH
  Senior Web Developer

  Als Senior Web Developer werk je als digitale duizendpoot aan marketing campagnes binnen diverse Campagne Management Tools (o.a. Selligent Interactive Marketing).

 • Senior Tibco Activematrix Businessworks Engineer bij TMNS - TMNS DEN HAAG
  Senior Tibco Activematrix Businessworks Engineer bij TMNS

  TMNS is looking for senior TIBCO ActiveMatrix BusinessWorks engineers.

 • Medior Front-end Javascript developer - Easyflex OOSTERHOUT
  Medior Front-end Javascript developer Wil je deel uitmaken van een team dat met erg gave dingen bezig is? Wil je werken met nieuwe technologieën? Kun je goed programmeren en ben je creatief? Dan zijn we op zoek naar jou! Bij Easyflex hebben we meer dan 1 miljoen flexwerkers in onze database staan, er werken iedere dag zo’n 1.500 klanten via internet met onze applicatie (SAAS) en er worden per week zo’n 40.000 salarissen door middel van ons pakket verwerkt. Stoffig en saai? Integendeel!
 • .NET Web Developer - IT partner HENDRIK-IDO-AMBACHT
  .NET Web Developer

  WIJZIG

  IT Partner BV is al ruim 17 jaar een zeer dynamisch IT bedrijf, met Rotterdamse mentaliteit, gevestigd te Hendrik-Ido-Ambacht. Wij ontwikkelen, verkopen en implementeren ons eigen ERP Software pakket en leveren daarnaast verscheidene consultancy diensten.

  Wij opereren zowel lokaal in Nederland als internationaal (Caribisch gebied, Verenigde Staten, Dubai, Suriname, Spanje, Zweden etc ) met zeer innovatieve software voor haven autoriteiten, container terminals, multi-cargo terminals, vracht agenten, expediteurs en andere logistieke bedrijven.

  Onze software oplossingen bieden uitstekende mogelijkheden om klant specifieke aanpassingen te realiseren. Met deze flexibiliteit zijn wij onderscheidend.

 • Technical Data Analyst - Freetime Company AMSTELVEEN
  Freetime Company The European hospitality specialist Freetime Company B.V. and its subsidiary Freetime Hospitality B.V. are looking for a technical data-analyst.
 • Senior Agile testspecialist bij Cerios - Cerios BAARN
  Senior Agile testspecialist bij Cerios Ben jij een agile testspecialist met de vaardigheid om goed te communiceren over je werk? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bij Cerios vind je ervaren enthousiaste collega’s, maken we graag tijd voor kennisdeling en bieden we je mooie uitdagende projecten.
 • Cloud Architect Noord Nederland - Sogeti VIANEN
 • Junior Laravel developer - Flashpoint TILBURG
  Junior Laravel developer

  Als Junior laravel developer werk je aan veelzijdige opdrachten voor toffe opdrachtgevers binnen een zeer gedreven team. PHP is jouw exceptionele kwaliteit en je weet op ieder vraagstuk een passend antwoord. Samen met het back-end team ben je verantwoordelijk voor goed functionerende data koppelingen, maatwerk modules, sterke zoekmachines en meer.

 • Vacature Junior PHP Developer - Square ROERMOND
  Vacature Junior PHP Developer

  Ben jij op zoek naar een afwisselende en uitdagende baan?
  Een baan waarin je met anderen mooie oplossingen kunt realiseren?
  Wil jij zelf uitgedaagd worden om nieuwe dingen te leren?
  Dan maken wij graag kennis met jou!

 • Senior .NET Engineer bij Sogeti in Capelle aan den IJssel - Sogeti CAPELLE AAN DEN IJSSEL
  Senior .NET Engineer bij Sogeti in Capelle aan den IJssel

  In de functie van .NET Engineer werk je zowel in de detachering als op projectbasis. Je werkgebied omvat heel Nederland. 

 • Junior Full Stack Developer - LeQuest ROTTERDAM
  Junior Full Stack Developer

  As a Senior Front-end Developer you will be working on LeQuest's application stack, developing the internal tooling that is used to create the next generation of medical trainings. Optimizing workflows, improving performance, and creating new services.

 • Senior .NET Ontwikkelaar / Consultant bij 4DotNet - 4DotNet NIEUWEGEIN
  4DotNet

  Als ervaren .NET ontwikkelaar zoek je uitdagende projecten waarin je jouw expertise kan benutten. Als senior developer, lead developer of software architect ben je het technisch aanspreekpunt voor het ontwikkelteam van onze klant. Kortom; je bent een professional die mooie uitdagende projecten zoekt. 4DotNet kan jou van deze projecten voorzien!

 • Lead Engineer Connectivity - RidderDataSystems HARDERWIJK
  Lead Engineer Connectivity Vanwege de toenemende vraag van onze klanten om ons ERP Systeem Ridder iQ te koppelen met andere software systemen en machines, hebben we een nieuw team geformeerd die deze uitdaging kan oppakken (naast de bestaande teams die werken aan en met Ridder iQ core).
 • Senior Migratiespecialist bij Contezza - Contezza ABCOUDE
  Contezza Contezza is op zoek naar een applicatie-migratiespecialist!
 • IT Traineeship Integration "Oracle" (Oracle SOA Suite 12C, Oracle Fusion 12C, Linux, Java SE 8, Amazon Cloud Services) - TMNS DEN HAAG
  IT Traineeship Integration "Oracle" (Oracle SOA Suite 12C, Oracle Fusion 12C, Linux, Java SE 8, Amazon Cloud Services) TMNS offers you a unique development opportunity through very extensive IT traineeships. TIBCO, Oracle, DevOps and Business Intelligence are the main tracks that TMNS offers you as a talented young IT professional.
 • Medior IOS Developer - Webbeat WATERINGEN
  Medior IOS Developer Werk dichtbij huis met state-of-the-art technologie aan internationaal succes
 • Medior (Big) Data Developer - Jibes Data Analytics B.V. HOUTEN
  Medior (Big) Data Developer

  At Jibes Data Analytics we help our customers to design and build ‘cognitive systems’. For example to have a more dialogue driven interaction with customers and/ or personal assistants as well as building smart systems that monitor markets. In this we use a lot of unstructured data, NLP, machine learning and other techniques to enable this. To design and build these systems we are looking to expand our team with a (big) data developer.

 • Lead .NET Developer bij Betabit (regio Eindhoven) - Betabit EINDHOVEN
  Betabit

  Betabit zoekt een Microsoft .NET Lead Developer voor de regio Noord-Brabant die persoonlijk een stap omhoog wil.

 • Medior Wordpress developer - Bureau Vet BOXMEER
  Medior Wordpress developer

  Ben jij onze Medior Wordpress developer?

 • Lead Full stack .NET developer met goede Angular ervaring - Freetime Company AMSTELVEEN
  Freetime Company Voordeeluitjes is door sterk aanhoudende groei opzoek naar een Fullstack applicatie developer!
 • Junior Java Developer bij Meddex - Meddex UTRECHT
  Junior Java Developer bij Meddex Trek jij ons Development Team op een hoger niveau en weet jij mensen te motiveren tot goede samenwerking en eigenaarschap van het totaalproduct?
 • Cloud Architect - Sogeti VIANEN
  Sogeti IT was nog nooit zo’n belangrijk onderdeel van onze samenleving. De IT-ontwikkelingen, en in het bijzonder de recente Cloud ontwikkelingen hebben ook een enorme impact en maken het speelveld voor jou als architect uitdagender dan ooit.
 • Senior SAP FI/CO consultant bij Real Support - Real Support EMMEN
  Senior SAP FI/CO consultant bij Real Support Als Senior SAP consultant ben je projectmatig bezig met de analyse van bedrijfsprocessen en organisatiestructuren en het vertalen van dit ontwerp naar de eisen en wensen van je opdrachtgever. Je adviseert, begeleidt projecten en participeert in de implementatie ervan. Je lost problemen op en biedt ondersteuning in de breedste zin van het woord. Het gaat hierbij om zowel een inhoudelijke rol en het leveren van specifieke expertise, als zeker ook om de menselijke impact van het doorvoeren van veranderingen in werkwijzen en structuren.
 • Medior Cloud Consultant - Ventus IT Professionals RIJSWIJK (RIJSWIJK)
  Ventus IT Professionals Ben jij onafhankelijk in de cloudmarkt en wil je altijd het beste advies geven aan je klant? Ben je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de markt en commercieel ingesteld? Wil jij onderscheidend zijn van je collega’s en hiervoor worden beloond? Dan is Ventus IT Professionals op zoek naar jou!
 • Medior Fullstack Developer - We4sea DELFT
  Medior Fullstack Developer A front-end developer, with a keen eye for usability and consistency of web apps.
 • Cloud Architect Randstad - Sogeti VIANEN
 • .Net Architect bij Sogeti in Eindhoven - Sogeti EINDHOVEN
  .Net Architect bij Sogeti in Eindhoven

  In de functie van .NET Engineer werk je zowel in de detachering als op projectbasis. Je werkgebied omvat heel Nederland.

 • Gedreven PHP Developer met ervaring gezocht! - Square ROERMOND
  Gedreven PHP Developer met ervaring gezocht!

  Ben jij op zoek naar een afwisselende en uitdagende baan?
  Een baan waar je jouw ambities om mooie oplossingen te realiseren kunt inzetten?
  Wil jij zelf uitgedaagd worden om nieuwe dingen te leren?
  Wil jij jouw kennis en ervaring delen met collega’s en leren van anderen?
  Dan maken wij graag kennis met jou!

 • Medior .NET (C#) developer - IT partner HENDRIK-IDO-AMBACHT
  IT partner

  WIJZIG

  IT Partner BV is al ruim 17 jaar een zeer dynamisch IT bedrijf, met Rotterdamse mentaliteit, gevestigd te Hendrik-Ido-Ambacht. Wij ontwikkelen, verkopen en implementeren ons eigen ERP Software pakket en leveren daarnaast verscheidene consultancy diensten.

  Wij opereren zowel lokaal in Nederland als internationaal (Caribisch gebied, Verenigde Staten, Dubai, Suriname, Spanje, Zweden etc ) met zeer innovatieve software voor haven autoriteiten, container terminals, multi-cargo terminals, vracht agenten, expediteurs en andere logistieke bedrijven.

  Onze software oplossingen bieden uitstekende mogelijkheden om klant specifieke aanpassingen te realiseren. Met deze flexibiliteit zijn wij onderscheidend.

 • Vacature Junior Zend Developer - Square ROERMOND
  Vacature Junior Zend Developer

  Ben jij op zoek naar een afwisselende en uitdagende baan?
  Een baan waarin je met anderen mooie oplossingen kunt realiseren?
  Wil jij zelf uitgedaagd worden om nieuwe dingen te leren?
  Dan maken wij graag kennis met jou!

 • Medior Mendix Ontwikkelaar bij Volant Groep - Volant Groep UTRECHT
  Medior Mendix Ontwikkelaar bij Volant Groep Wij zijn op zoek naar een Medior Mendix ontwikkelaar/ontwerper die van uitdagingen houdt, iemand die ons kan helpen met zijn/haar expertise op het gebied van software ontwikkeling.
 • Junior Cloud engineer - Computron MALDEN
  Computron • Een carrière bij Computron? • Werken bij dé Microsoft specialist voor het MKB? • Virtualisatie jouw specialisatie? • Je denkt en werkt in Microsoft? • Innovatieve projecten met de nieuwste technologieën?
 • Systeemontwikkelaar ASP.NET C# - DAS AMSTERDAM
  DAS Bij DAS gebruiken we voor enkele van onze belangrijkste applicaties het ASP.NET platform. Ben jij een communicatief vaardige systeemontwikkelaar met aantoonbare ervaring in het ontwikkelen van (web-)services met ASP.NET – C#? Dan zoeken wij jou!
 • Medior Back-end Developer bij Magneds - Magneds TILBURG
  Magneds Word jij onze nieuwe collega?
 • Senior NodeJS software engineer bij KSYOS - KSYOS AMSTELVEEN
  KSYOS

  Heb jij passie voor IT in combinatie met zorg? Dan is dit dé uitdaging voor jou!

 • Senior Yii developer - LSP Solutions EDE
  Senior Yii developer Ben jij goed met PHP? Maar dan écht goed? Kun je uit de voeten met front- en back-end en ben je niet bang om initiatief te nemen? Als full stack PHP-ontwikkelaar kun je bij LSP Solutions een belangrijke bijdrage gaan leveren aan het verbeteren van de logistieke processen van grote klanten. Iets voor jou?
 • E-commerce Developer - Netvlies BREDA
  E-commerce Developer Bij Netvlies krijg je volop ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën die we op de markt kunnen verkopen en je krijgt alle ruimte om je rol naar eigen inzicht in te vullen. Je ontwikkelt oplossingen binnen onze E-commerce afdeling waar we werken aan dynamische en flexibele webshops met koppelingen en integraties met bijvoorbeeld een PIM, ERP en/of CRM systeem.
 • Ervaren Back-end Developer | Allround Programmeur - Thuisbezorgd.nl ENSCHEDE
  Ervaren Back-end Developer | Allround Programmeur Laat jij wel eens eten thuisbezorgen? Ongetwijfeld. Lijkt het je leuk om als back-end developer voor dé marktleider op dit gebied het proces van bestelling tot bezorging steeds beter te maken? Takeaway.com groeit stormachtig, en heeft plek voor ervaren developers. Een informele sfeer, een plek in een groot, professioneel team én een opleidingsbudget staan voor je klaar. Iets voor jou? Lees snel verder.
 • Medior .NET Ontwikkelaar bij Betabit (regio Utrecht) - Betabit UTRECHT
  Betabit

  Betabit zoekt een .NET Developer voor de Regio Utrecht die persoonlijk een stap omhoog wil.

 • Young Professional Program | Java Developer bij Famed te Amersfoort - Famed AMERSFOORT
  Young Professional Program | Java Developer bij Famed te Amersfoort

  Binnenkort start Famed een Young Professional Program Java Developer, wil jij in een intensief opleidingstraject van drie maanden worden opgeleid tot Java-expert?

 • Junior Webdeveloper - NoBears HEUSDEN
  Junior Webdeveloper  ... die geen uitdaging uit de weg gaat en zich wil inzetten om NoBears naar een nog hoger niveau te brengen.
 • Medior .Net Engineer bij Sogeti in Vianen - Sogeti VIANEN
  Medior .Net Engineer bij Sogeti in Vianen

  In de functie van .NET Engineer werk je zowel in de detachering als op projectbasis. Je werkgebied omvat heel Nederland. 

 • Medior .NET Developer | Werken voor klanten als KPN, NS, Sanoma Media en Engie. - Marketing Makers UTRECHT
  Medior .NET Developer | Werken voor klanten als KPN, NS, Sanoma Media en Engie. Wordt jij enthousiast van Werken aan uitdagende projecten, voor de grootste abonnementsbedrijven van Nederland? In het hart van Utrecht: de Drieharingstraat. Programmeren met Microsoft .Net, MVC & SQL Server. Samenwerken met en leren van een team van 20 collega’s? Dan hebben wij een mooie plek voor je waarin jij jezelf verder kunt ontwikkelen als .Net developer!
 • Junior Developer bij Socho_IT | Oracle Databases, Apex, Omnis - Socho_IT HUIZEN
  Junior Developer bij Socho_IT | Oracle Databases, Apex, Omnis Wil jij in een vast team werken aan een mooi product? Wij maken software voor uitgevers en dat doen we goed. Kom dus ook werken bij Socho_IT!
 • Young Professional Microsoft .Net bij Sogeti in Capelle - Sogeti CAPELLE AAN DEN IJSSEL
  Young Professional Microsoft .Net bij Sogeti in Capelle

  Als Young Professional Microsoft .Net lever je bij onze klanten (top van het Nederlandse bedrijfsleven) een belangrijke bijdrage aan de technische realisatie van .Net software oplossingen. Jouw kennis van .Net ontwikkelen we graag verder!

 • Medior Drupal Developer - Netvlies BREDA
  Medior Drupal Developer Als Drupal webdeveloper (back-end) werk je in multidisciplinaire Agile teams aan het ontwikkelen van websites en applicaties voor haar opdrachtgevers. Je werkt hierbij nauw samen met de opdrachtgevers (product owners), vormgevers, marketing & business intelligence collega’s, front-, drupal- en back-end developers.
 • Medior Netwerkbeheerder/Systeembeheerder | MCSE niveau, VOIP-oplossingen - Phylax ICT BERGEIJK
  Medior Netwerkbeheerder/Systeembeheerder | MCSE niveau, VOIP-oplossingen

  Vind jij het als ambitieuze IT-er belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen in een team van net zo’n leergierige collega’s? 

 • Junior Back-end developer - Flashpoint TILBURG
  Junior Back-end developer

  Als Junior Back-end developer werk je aan veelzijdige opdrachten voor toffe opdrachtgevers binnen een zeer gedreven team. PHP is jouw exceptionele kwaliteit en je weet op ieder vraagstuk een passend antwoord. Samen met het back-end team ben je verantwoordelijk voor goed functionerende data koppelingen, maatwerk modules, sterke zoekmachines en meer.

 • Junior .NET Ontwikkelaar bij Betabit (regio Utrecht) - Betabit UTRECHT
  Betabit

  Betabit zoekt een .NET Developer voor de Regio Utrecht die persoonlijk een stap omhoog wil.

 • Medior Software Engineer - Yrz Consulting EINDHOVEN
  Medior Software Engineer Heb jij affiniteit met softwareontwikkeling in technische omgevingen? En kun je uit de voeten met C, C++, Java of C#? Dan is Yrz misschien wel op zoek naar jou, om ons team van software engineers te versterken.
 • Senior Microsoft SharePoint Specialist bij Sogeti in Capelle - Sogeti CAPELLE AAN DEN IJSSEL
  Senior Microsoft SharePoint Specialist bij Sogeti in Capelle

  Als Microsoft SharePoint Specialist zet jij jouw kennis van Microsoft SharePoint proactief in door te werken aan verschillende uitdagende projecten bij onze klanten. In de projecten werk je in een wisselend team samen met enthousiaste specialisten. Ondersteund door een ‘proven’ projectaanpak en Sogeti’s eigen kwaliteitssysteem worden projecten opgepakt en uitgevoerd.

 • Senior software engineer bij KSYOS - KSYOS AMSTELVEEN
  KSYOS

  Heb jij passie voor IT in combinatie met zorg? Dan is dit dé uitdaging voor jou!

 • Senior .Net Engineer bij Sogeti in Amersfoort - Sogeti AMERSFOORT
  Senior .Net Engineer bij Sogeti in Amersfoort

  In de functie van .NET Engineer werk je zowel in de detachering als op projectbasis. Je werkgebied omvat heel Nederland. 

 • Word jij onze Medior Front-end Developer? - Into The Source ZWOLLE
  Into The Source

  Als front-end developer ben jij de spil tussen design en functie en breng jij samen met de back-end developers het design tot leven. Je staat in nauw contact met de webdesigners en de rest van het team dat niets anders dan kwalitatief hoogstaande Html, Css en jQuery code verwacht.

 • C# | ASP.NET | WPF ontwikkelaar - IT partner HENDRIK-IDO-AMBACHT
  IT partner

  WIJZIG

  IT Partner BV is al ruim 17 jaar een zeer dynamisch IT bedrijf, met Rotterdamse mentaliteit, gevestigd te Hendrik-Ido-Ambacht. Wij ontwikkelen, verkopen en implementeren ons eigen ERP Software pakket en leveren daarnaast verscheidene consultancy diensten.

  Wij opereren zowel lokaal in Nederland als internationaal (Caribisch gebied, Verenigde Staten, Dubai, Suriname, Spanje, Zweden etc ) met zeer innovatieve software voor haven autoriteiten, container terminals, multi-cargo terminals, vracht agenten, expediteurs en andere logistieke bedrijven.

  Onze software oplossingen bieden uitstekende mogelijkheden om klant specifieke aanpassingen te realiseren. Met deze flexibiliteit zijn wij onderscheidend.

 • Software Engineer (Java, JavaScript) - Asset Control HEERENVEEN
  Asset Control Asset Control is searching for a Software developer with a strong knowledge of Java and JavaScript to join our Front End team, who are responsible for creating and maintaining both desktop and web-based applications.
 • Senior DevOps Engineer bij de Volant Groep - Volant Groep UTRECHT
  Senior DevOps Engineer bij de Volant Groep Heb jij als doel “Dev” en “Ops” dichter bij elkaar te brengen? Dan ben jij wellicht onze nieuwe DevOps held!
 • Medior Migratiespecialist bij Contezza - Contezza ABCOUDE
  Contezza Contezza is op zoek naar een applicatie-migratiespecialist!
 • Medior Front-end/Javascript Developer - Qualogy RIJSWIJK (RIJSWIJK)
  Medior Front-end/Javascript Developer Qualogy zoekt een leergierige Javascript front-end engineer. Onze ideale kandidaat heeft passie voor het vak en weet dit over te brengen op de klant. Voel jij je aangesproken?
 • Junior Java Developer bij Netinium - Netinium WORMER
  Junior Java Developer bij Netinium Netinium ontwikkelt een centraal platform voor het beheren, uitlezen en besturen van slimme meters en slimme apparaten voor smart grids. Hiermee bieden we energie bedrijven ongeëvenaarde functionaliteiten op het gebied van data collectie, device management, configuratiebeheer en security. Op deze manier helpen we de energie sector om slimmer en efficiënter te werken en daarmee de verduurzaming van onze energievoorziening te versnellen.
 • Medior .NET Ontwikkelaar / Consultant bij 4DotNet - 4DotNet MEPPEL
  4DotNet

  Ben jij een Microsoft .NET ontwikkelaar die op zoek is naar uitdagende projecten en altijd met de nieuwste technieken bezig wil zijn? Solliciteer dan bij 4DotNet!

 • Medior Wordpress Frontend Developer bij eDifference - Edifference BARNEVELD
  Medior Wordpress Frontend Developer bij eDifference Ligt jouw passie bij het vertalen van designs naar krachtige WordPress websites? Weet jij business wensen van klanten te vertalen naar technische oplossingen? Dan zoeken wij jou!
 • Implementatieconsultant / Projectleider - PortalPlus ROTTERDAM
  Implementatieconsultant / Projectleider

  We zijn dringend op zoek naar een Implementatieconsultant / Projectleider!

 • Medior Informatieanalist bij Netinium te Wormer - Netinium WORMER
  Medior Informatieanalist bij Netinium te Wormer

  Werken in een dynamische omgeving aan een mooie product in een sterk groeiende markt? Kom dan werken voor Netinium te Wormer!

 • Junior Microsoft specialist - Computron MALDEN
  Computron • Een carrière bij Computron? • Werken bij dé Microsoft specialist voor het MKB? • Virtualisatie jouw specialisatie? • Je denkt en werkt in Microsoft? • Innovatieve projecten met de nieuwste technologieën?
 • Junior Agile testspecialist bij Cerios - Cerios BAARN
  Junior Agile testspecialist bij Cerios Ben jij een agile testspecialist met de vaardigheid om goed te communiceren over je werk? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bij Cerios vind je ervaren enthousiaste collega’s, maken we graag tijd voor kennisdeling en bieden we je mooie uitdagende projecten.
 • Medior Java-developer met ambitie bij Cerios - Cerios BAARN
  Medior Java-developer met ambitie bij Cerios Ben jij Java-developer en heb je de ambitie om je verder te ontwikkelen? Zie je voor jezelf in de toekomst een rol weggelegd als lead developer of software architect? Dan heeft Cerios misschien wel een plek voor jou.
 • Full-stack developer bij Pocos - Pocos B.V. EINDHOVEN
  Full-stack developer bij Pocos

  Wij zijn op zoek naar een Full-stack Java/PHP ontwikkelaar die van een uitdaging houdt, iemand die ons kan helpen met zijn/haar expertise op het gebied van software ontwikkeling.

 • Senior Back-end Developer | Webapplicaties | Ruby, Rails, AWS, Heroku - Streamit BV EINDHOVEN
  Senior Back-end Developer | Webapplicaties | Ruby, Rails, AWS, Heroku

  Heb jij je sporen verdiend als back-end developer? Herken je goede code in een oogopslag, en kun je goed omgaan met zelfstandigheid? Wil je graag voor verschillende gebruikersgroepen werken, en tegelijkertijd aan een ecosysteem van samenwerkende applicaties? Dan kun jij als senior developer bij Streamit een belangrijke rol gaan spelen in de ontwikkeling van innovatieve webapplicaties.

 • Integratie Consultant bij GLOMIDCO - GLOMIDCO UTRECHT
  GLOMIDCO Als integratie consultant bij GLOMIDCO krijg je de mogelijkheid om je expertise in te zetten binnen complexe projecten bij topondernemingen in Nederland.
 • Medior Ethical Hacker (OSCP, Bash, Linux, Python, Ruby) - DearBytes B.V. DEN HAAG
  Medior Ethical Hacker (OSCP, Bash, Linux, Python, Ruby) Onze collega’s geloven in een veilige en vrije digitale wereld; een wereld waar individuen en organisaties zelf in controle zijn! We zetten ons allen in om onze klanten inzicht te geven en samen veilige en werkbare systemen te creëren en onderhouden. Als Pentester draag je hier direct aan bij door onze klanten inzicht te geven in het beveiligingsniveau van hun systemen, het aantonen van de eventuele impact van kwetsbaarheden en adviseren over eventuele verbeteringen daarbinnen.
 • Front-end Developer bij Webstores - Webstores HARDENBERG
  Front-end Developer bij Webstores Als Front-end Developer werk je in één van onze UX-teams. Je bent de 'brug' tussen creativiteit en techniek. Je hebt daarom 'oog' voor design en draagt bij aan een ultieme customer experience. Je ontwikkelt efficiënte, schaalbare code op basis van de design specificatie en architectuur van het project.
 • Junior Front-end Developer - Magion DEN HAAG
  Junior Front-end Developer Voor deze vacature zoeken wij een gemotiveerde kandidaat, met interesse binnen de industriële procesautomatisering en ervaring met front-end werkzaamheden, HTML5, Javascript en CSS. Het is belangrijk dat je zelfstandig kunt werken en eigen keuzes kunt maken.
 • Junior JavaScript developer bij Minox! - Minox VEENENDAAL
  Minox Interessante technology stack. Bewezen en groeiende organisatie met een scale-up cultuur. Werken met andere tech-savvy developers. Zelf invloed hebben op productontwikkeling, technologie keuzes en DevOps verbeteringen. Kans om naast je core taken zaken op te pakken die jouw interesse hebben en verder mee te groeien met de organisatie.
 • Medior .NET Developer with good knowledge of C# and ASP.NET - Centerone ZEIST
  Medior .NET Developer with good knowledge of C# and ASP.NET

  We are looking for an experienced web application developer with project experience.

 • Senior softwareontwikkelaar bij Betabit (regio Rotterdam) - Betabit ROTTERDAM
  Betabit

  Betabit zoekt een .NET Developer voor de Regio Rotterdam die persoonlijk een stap omhoog wil.

 • Medior Cloud Consultant - Computron MALDEN
  Computron • Een carrière bij Computron? • Werken bij dé Microsoft specialist voor het MKB? • Virtualisatie jouw specialisatie? • Je denkt en werkt in Microsoft? • Innovatieve projecten met de nieuwste technologieën?
 • PHP developer / fulltime - Koek&peer SWALMEN
  PHP developer / fulltime Wij bieden een te gekke baan voor een enthousiaste, medior php-programmeur met een voorliefde voor e-commerce die ons gaat helpen met het ontwikkelen van diverse online projecten.
 • SAP ABAP / CRM Web UI Developer bij SUEZ - SUEZ ARNHEM
  SAP ABAP / CRM Web UI Developer bij SUEZ The SAP ABAP / CRM Web UI Developer is in charge of providing a high level of expertise on SAP developments. Object oriented programming is the rule for new developments. He/she is a professional not only in development but also in documenting and testing.
 • Manager Software Development - RidderDataSystems HARDERWIJK
  Manager Software Development Wil jij met een enthousiast team meebouwen aan het succes van Ridder Data Systems en heb je je sporen verdiend als manager in software development trajecten? Dan zoeken we jou!
 • Senior Zend developer (PHP) - Salesupply WIJCHEN
  Senior Zend developer (PHP) Je werkt aan backend interfaces met e-Commerce kanalen en Warehouse Management systemen of je werkt aan de front end customer Portal of onze REST API. Daarnaast ontwikkel je tools die inzicht, kwaliteit en continuïteit bieden aan Salesupply.
 • Starter Software Developer/Consultant - IT Topdogs AMSTERDAM-ZUIDOOST
  Starter Software Developer/Consultant Zit je in het laatse studiejaar en heb je een opleiding op ICT gebied? Ben je van plan om af te studeren met minimaal een 8 gemiddeld? Heb je naast je studie tijd om te werken en wil je tevens praktijkervaring op doen op gebied van softwareontwikkeling? Wij hebben een apart programma voor talentvolle starters en ICT studenten.
 • Junior softwareontwikkelaar bij Betabit (regio Rotterdam) - Betabit ROTTERDAM
  Betabit

  Betabit zoekt een .NET Developer voor de Regio Rotterdam die persoonlijk een stap omhoog wil.

 • Medior Microsoft BI Consultant bij Hillstar - Hillstar Business Solutions B.V. VEENENDAAL
  Hillstar Business Solutions B.V.

  Een BI Business Consultant spreekt met onze klanten over de wensen die zij hebben op het gebied van analyse en de consolidatie van gegevens. Onze klanten komen uit verschillende branches, maar de meeste van onze klanten zijn complexe (groot)handels- en productiebedrijven en Retail.

  Onze klanten gebruiken ERP systemen en andere bronsystemen waarin veel gegevens worden vastgelegd. Jij bekijkt de mogelijkheden om de vastgelegde data op een eenvoudige wijze aan te bieden aan medewerkers bij onze klanten, zodat zij in staat zijn hun werk efficiënter uit te voeren.

  Jij vormt de schakel tussen jouw klanten en de Business Intelligence ontwikkelaars. Daarbij maak je gebruik van BI concepten, technieken en gereedschappen die helpen bij het inrichten van een management informatie omgeving.

 • NodeJS software engineer bij KSYOS - KSYOS AMSTELVEEN
  KSYOS

  Heb jij passie voor IT in combinatie met zorg? Dan is dit dé uitdaging voor jou!

 • Junior Java Developer - Transsmart B.V. TILBURG
  Junior Java Developer Transsmart in Tilburg is een snelgroeiende en ambitieuze organisatie die logistieke verzendsoftware integraties aanbiedt voor bedrijven die goederen versturen naar particulieren (B2C) en bedrijven (B2B) in binnen- en buitenland. Wij zoeken een enthousiaste Junior Java Developer die onze IT afdeling komt versterken!
 • Senior Technisch Software Tester bij Betabit - Betabit ROTTERDAM
  Betabit

  Betabit zoekt 4 technisch software testers voor haar kantoren in Rotterdam, Eindhoven, Utrecht en Amsterdam.

 • Technisch Consultant bij Venderion - Venderion EINDHOVEN
  Venderion Jarenlang geprogrammeerd en toe aan een nieuwe stap?
 • Traineeship Integratie Consultant bij GLOMIDCO - GLOMIDCO UTRECHT
  GLOMIDCO Binnen drie maanden word je klaargestoomd om samen met GLOMIDCO’s topconsultants implementaties te doen op basis van webMethods of Tibco bij één van onze klanten in Nederland.
 • (Medior) Asp.Net Developer met focus op front-end - Magion DEN HAAG
  (Medior) Asp.Net Developer met focus op front-end Voor deze vacature zoeken wij een gemotiveerde kandidaat, met interesse binnen de industriële procesautomatisering en ervaring met front-end werkzaamheden, HTML5, Javascript en CSS. Het is belangrijk dat je zelfstandig kunt werken en eigen keuzes kunt maken.
 • Microsoft Azure - data platform specialist - Alten CAPELLE AAN DEN IJSSEL
  Alten Voor onze vestigingen in Utrecht, Capelle a/d IJssel en Eindhoven zijn wij op zoek naar Microsoft Azure data platform specialisten! We zijn op zoek naar specialisten die ervaring hebben met het realiseren van cloud gebaseerde, data driven oplossingen.
 • Young Professional Cloud Native - Sogeti VIANEN
  Sogeti Als Young Professional Cloud Native word je intern opgeleid tot Cloud-professional. Het maakt dan ook niet uit als je nog niet veel ervaring hebt binnen het Open Source-vakgebied. Tijdens de opleiding start je met Redhat. Daarnaast leer je bijvoorbeeld werken met Infrastructure as a Code, zoals Chef en Ansible.
 • Ervaren AX Consultant - Prodware ZALTBOMMEL
  Prodware Je bent verantwoordelijk voor het adviseren over en ondersteunen bij de implementatietrajecten van onze klanten. Het gaat hierbij om de vertaling van financiële processen naar een adequaat werkende oplossing met Microsoft Dynamics AX.
 • Senior PHP developer - LSP Solutions EDE
  Senior PHP developer Ben jij goed met PHP? Maar dan écht goed? Kun je uit de voeten met front- en back-end en ben je niet bang om initiatief te nemen? Als full stack PHP-ontwikkelaar kun je bij LSP Solutions een belangrijke bijdrage gaan leveren aan het verbeteren van de logistieke processen van grote klanten. Iets voor jou?
 • Medior SAP consultant bij Real Support - Real Support EMMEN
  Medior SAP consultant bij Real Support

  Als Medior SAP consultant ben je projectmatig bezig met de analyse van bedrijfsprocessen en organisatiestructuren en het vertalen van dit ontwerp naar de eisen en wensen van je opdrachtgever. Je adviseert, begeleidt projecten en participeert in de implementatie ervan. Je lost problemen op en biedt ondersteuning in de breedste zin van het woord. Het gaat hierbij om zowel een inhoudelijke rol en het leveren van specifieke expertise, als zeker ook om de menselijke impact van het doorvoeren van veranderingen in werkwijzen en structuren.

 • BI Masterclass - Alten UTRECHT
  Alten Wil je opgeleid worden tot BI specialist op het Azure data platform en onze klanten helpen in de transformatie naar data driven werken? We zijn op zoek naar 6 enthousiaste nieuwe collega’s, die zichzelf verder willen ontwikkelen en kennis willen opdoen in een masterclass om vervolgens als BI Consultant aan de slag te gaan, in de regio Eindhoven of Capelle aan den IJssel. Op woensdag 1 maart 2017 starten we met ons interne opleidingstraject!
 • Medior Allround Campaign Developer - Yourzine DEN BOSCH
  Medior Allround Campaign Developer Als Allround Campaign Developer werk je als digitale duizendpoot aan marketing campagnes binnen diverse Campagne Management Tools (o.a. Selligent Interactive Marketing).
 • Java ontwikkelaar - CJIB LEEUWARDEN
  Java ontwikkelaar Mooie oplossingen bieden waar de business veel voordeel van heeft en waardoor het Centraal Justitieel Incassobureau zijn taken nog beter kan uitvoeren of uitbreiden. Dat is ons doel. Als proactieve en gedreven Java-ontwikkelaar zorg jij voor applicaties van de grootste kwaliteit.
 • Cloud Engineer - Sogeti VIANEN
  Sogeti IT was nog nooit zo’n belangrijk onderdeel van onze samenleving. De IT-ontwikkelingen, en in het bijzonder de recente Cloud ontwikkelingen hebben ook een enorme impact en maken het speelveld voor jou als engineer uitdagender dan ooit.
 • Young Professional Cloud Productivity - Sogeti VIANEN
  Sogeti De ideale digital workspace? Jij richt ‘m in! Overal documenten kunnen openen, bewerken, delen… Welk bedrijf wil dat nu niet? Als Young Professional Cloud Productivity leer jij hoe je de ideale digital workspace inricht voor je klant. De wensen en behoeften verschillen per organisatie. Jij kunt dan ook goed luisteren, meedenken en adviseren. Tijdens de opleiding ga je onder meer aan de slag met lean en scrum. waarbij MCSA/MCSE Microsoft Office 365 de basis vormt.
 • Junior Java Software Developer/Consultant bij IT Topdogs - IT Topdogs AMSTERDAM-ZUIDOOST
  Junior Java Software Developer/Consultant bij IT Topdogs Start je met je carriere en ligt je passie bij software ontwikkeling? Wil je in korte tijd ervaring op doen bij verschillende opdrachtgevers? Zoek je training en opleiding en wil je “de beste in je vak” worden? Wil je werken bij een bedrijf dat innovatie belangrijk vindt en waar teaming en persoonlijke ontwikkeling onderdeel zijn van de bedrijfscultuur? IT-Topdogs is een jonge organisatie die op zoek is naar developers met echte kwaliteit.
 • Medior PHP developer - Promocat GRONINGEN
  Medior PHP developer PromoCat zoekt per direct 2 gedreven software developers met de wil om elke dag mee te werken aan het verbeteren van de online performance van onze klanten en aangesloten suppliers.
 • Junior Front-end Developer - Asamco BV BREDA
  Junior Front-end Developer Ter versterking van ons bedrijf zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega in de functie van fulltime allround developer.
 • Medior Visual Designer - Kees™ Internetbureau LEIDEN
  Medior Visual Designer

  Als je uitlijnmeester, pixelprins, contrastkoning, HTML-hipster en designdude* bent, willen we graag een kopje koffie met je drinken. Of een glaasje verse muntthee. Ook goed. 

 • Medior front-end developer bij ValueBlue - ValueBlue UTRECHT
  ValueBlue Op zoek naar een rol als Front-end developer bij een gedreven IT werkgever met een primaire focus op innovatie en productontwikkeling? Bij ValueBlue krijg je de kans om het verschil te maken in het zichtbare deel van onze innovatieve web applicatie BlueDolphin!
 • Docent Informatica bij Avans Hogeschool - Avans Hogeschool BREDA
  Avans Hogeschool

  U heeft een voorbeeldfunctie en inspireert studenten van de opleiding Informatica in Breda. Van softwareontwikkeling wordt u enthousiast. U heeft ervaring opgedaan in de rol van systeemontwikkelaar en u kijkt ernaar uit deze kennis over te brengen op studenten. Lesgeven gaat u goed af. Ook de rol van begeleider is u op het lijf geschreven. U begeleidt studenten bij projecten binnen de opleiding en bij hun stage- en afstudeeropdrachten in het bedrijfsleven. U vindt het fijn dat studenten een beroep op u doen en dat u ze van advies kunt voorzien. Uw hart gaat sneller slaan van nieuwe technologieën. Daar bent u dan ook continu naar op zoek. Op basis van deze nieuwe technologieën ontwikkelt u onderwijsmateriaal. Ook onderhoudt u contacten met bedrijven en externe deskundigen. Hiermee houdt u het onderwijs up-to-date.

 • Junior Java Ontwikkelaar - Qualogy RIJSWIJK (RIJSWIJK)
  Junior Java Ontwikkelaar

  Gedreven starter in Java Development met een basis in Java. Kom bij Qualogy: alle ruimte voor jouw ontwikkelkansen bij een innovatieve topspeler in de markt. 

 • Junior SAP BI Consultant bij Plainwater - Plainwater GRONINGEN
  Junior SAP BI Consultant bij Plainwater

  Wij zoeken een analytisch sterk persoon met uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden. Een gezonde dosis humor is bij ons zeer belangrijk! Je hebt interesse en affiniteit met IT en bedrijfsprocessen. Ben jij die representatieve kandidaat die kwalitatief en sociaal een goede aanvulling is voor ons ambitieuze team? Dan nodigen we je graag uit om te reageren op deze vacature!

 • Cloud Consultant - Computron MALDEN
  Computron • Een carrière bij Computron? • Werken bij dé Microsoft specialist voor het MKB? • Je ademt Microsoft? • Innovatieve projecten met de nieuwste technologieën?
 • Medior Laravel PHP developer - MaximumNL CAPELLE AAN DEN IJSSEL
  Medior Laravel PHP developer Ben jij onze nieuwe back-end developer?
 • .Net Lead Engineer bij Sogeti in Capelle aan den IJssel - Sogeti CAPELLE AAN DEN IJSSEL
  .Net Lead Engineer bij Sogeti in Capelle aan den IJssel

  In de functie van .NET Engineer werk je zowel in de detachering als op projectbasis. Je werkgebied omvat heel Nederland. 

 • Senior Back-end developer - SKEPP B.V. ALBERGEN
  SKEPP B.V.

  SKEPP heeft een droom: SKEPP wil de eerste zero asset company van de kantorenmarkt worden! In het afgelopen jaar zijn we gegroeid van 4 naar bijna 20 werknemers. SKEPP is een dynamisch bedrijf dat de komende jaren ook flink zal doorgroeien. Om onze droom verder te verwezenlijken willen we ons eigen ecosysteem opbouwen met zelfontwikkelde systemen. Als Back-end developer bij SKEPP werk je in een jong en multidisciplinair team aan het realiseren van dit ecosysteem. Jij wordt de ambassadeur van het nieuw op te leveren ecosysteem, bent vanaf de eerste dag betrokken bij de ontwikkeling en krijgt veel verantwoordelijkheid en vrijheid gedurende dit proces.

 • Medior .NET Ontwikkelaar bij Betabit (regio Amsterdam) - Betabit AMSTERDAM
  Betabit

  Betabit zoekt een .NET Developer voor de Regio Amsterdam die persoonlijk een stap omhoog wil.

 • Junior Front-end Javascript developer - Easyflex OOSTERHOUT
  Junior Front-end Javascript developer Wil je deel uitmaken van een team dat met erg gave dingen bezig is? Wil je werken met nieuwe technologieën? Kun je goed programmeren en ben je creatief? Dan zijn we op zoek naar jou! Bij Easyflex hebben we meer dan 1 miljoen flexwerkers in onze database staan, er werken iedere dag zo’n 1.500 klanten via internet met onze applicatie (SAAS) en er worden per week zo’n 40.000 salarissen door middel van ons pakket verwerkt. Stoffig en saai? Integendeel!
 • Senior Netwerkbeheerder/Systeembeheerder | MCSE niveau, VOIP-oplossingen - Phylax ICT BERGEIJK
  Senior Netwerkbeheerder/Systeembeheerder | MCSE niveau, VOIP-oplossingen

  Vind jij het als ambitieuze IT-er belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen in een team van net zo’n leergierige collega’s? 

 • Medior Back-end developer - Flashpoint TILBURG
  Medior Back-end developer

  Als Medior Back-end developer werk je aan veelzijdige opdrachten voor toffe opdrachtgevers binnen een zeer gedreven team. PHP is jouw exceptionele kwaliteit en je weet op ieder vraagstuk een passend antwoord. Samen met het back-end team ben je verantwoordelijk voor goed functionerende data koppelingen, maatwerk modules, sterke zoekmachines en meer.

 • Oracle APEX Consultant - Qualogy RIJSWIJK (RIJSWIJK)
  Oracle APEX Consultant

  Jij bent een aanpakker en hebt alles in huis om de ontwikkeling van een Oracle APEX Expert Center tot een succes te maken? Kom bij Qualogy. 

 • Test Engineer - Alten CAPELLE AAN DEN IJSSEL
  Alten Geloof je net als ons dat Testen een vak is? Wil je graag actief bijdragen aan de ontwikkeling van jouw vak? Staat samenwerking bij jou centraal? Dan is de functie van Test Engineer bij ALTEN zeker iets voor jou!
 • Senior .NET Ontwikkelaar / Consultant bij 4DotNet - 4DotNet MEPPEL
  4DotNet

  Als ervaren .NET ontwikkelaar zoek je uitdagende projecten waarin je jouw expertise kan benutten. Als senior developer, lead developer of software architect ben je het technisch aanspreekpunt voor het ontwikkelteam van onze klant. Kortom; je bent een professional die mooie uitdagende projecten zoekt. 4DotNet kan jou van deze projecten voorzien!

 • Senior Front-end Developer bij Webstores - Webstores HARDENBERG
  Senior Front-end Developer bij Webstores Als Front-end Developer werk je in één van onze UX-teams. Je bent de 'brug' tussen creativiteit en techniek. Je hebt daarom 'oog' voor design en draagt bij aan een ultieme customer experience. Je ontwikkelt efficiënte, schaalbare code op basis van de design specificatie en architectuur van het project.
 • Software Engineer C# - Q-Free BEILEN
  Q-Free Intrada Synergy Server is a scalable, distributed and fault-tolerant system. It does process high transactions volumes of transactions to identify vehicles and license plates. The product is based on .NET framework and is implemented in C#.
 • Senior Xamarin Ontwikkelaar bij Webbeat - Webbeat WATERINGEN
  Webbeat Ben jij een creatieve en enthousiaste Xamarin ontwikkelaar en zoek je een uitdagende functie in de omgeving van Den-Haag?
 • Medior Netwerk professional - Ventus IT Professionals RIJSWIJK (RIJSWIJK)
  Ventus IT Professionals Ben jij onafhankelijk in de netwerkmarkt en wil je altijd het beste advies geven aan je klant? Ben je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en weet je deze kennis in bruikbare diensten voor je klant te vertalen? Wil je je onderscheiden ten opzichte van je collega’s, of van je vakgenoten en hiervoor worden beloond? Dan is Ventus IT Professionals op zoek naar jou!
 • Junior Software Engineer bij Axual | Java, Apache Kafka | Incl. MacBook Pro - Axual UTRECHT
  Junior Software Engineer bij Axual | Java, Apache Kafka | Incl. MacBook Pro

  Heb jij als software engineer al wat ervaring opgedaan met het ontwikkelen van Java-applicaties? En lijkt het je leuk om mét en vóór klanten te werken aan slimme dataoplossingen en alles wat daarbij komt kijken? Ben jij in staat zelfstandig hoogstaande streamingapplicaties te bouwen? Bij Axual hebben we een mooie plek voor je in ons getalenteerde team in hartje Utrecht.

 • Medior Software Tester bij Minox! - Minox VEENENDAAL
  Minox Bewezen en snel groeiende organisatie met een scale-up cultuur. Werken met (bèta) klanten en inspirerende collega’s. Bouwen en leidinggeven aan een team. Zelf invloed hebben op productontwikkeling en klanttevredenheid. Bijdragen aan het breder inzetten van automated testing. Kans om naast je core taken zaken op te pakken die jouw interesse hebben en verder mee te groeien met de organisatie.
 • Medior Backend Developer Node JS - TradeCast ZWOLLE
  TradeCast

  Jij gaat als Medior Backend Developer een belangrijke rol spelen (en veel leren!) binnen een ervaren en gemotiveerd team. Je werkzaamheden zullen vooral bestaan uit het bouwen van nieuwe toffe features en het realiseren van de nieuwe fase van ons platform.

 • Onlangs afgestudeerd? Start je carrière in-house bij Socho_IT te Huizen! - Socho_IT HUIZEN
  Onlangs afgestudeerd? Start je carrière in-house bij Socho_IT te Huizen! Wil jij in een vast team werken aan een mooi product? Wij maken software voor uitgevers en dat doen we goed. Kom dus ook werken bij Socho_IT!
 • Word jij onze Front-end Developer? - Into The Source ZWOLLE
  Into The Source

  Als front-end developer ben jij de spil tussen design en functie en breng jij samen met de back-end developers het design tot leven. Je staat in nauw contact met de webdesigners en de rest van het team dat niets anders dan kwalitatief hoogstaande Html, Css en jQuery code verwacht.

 • Ongewoon enthousiaste Senior Full Stack Engineer bij NAVARA! - NAVARA DRIEBERGEN-RIJSENBURG
  Ongewoon enthousiaste Senior Full Stack Engineer bij NAVARA! Wil jij werken aan innovatieve en uitdagende projecten binnen toonaangevende organisaties? En wil jij werken met alleen de beste mensen in hun vakgebied? Wil jij je ontwikkelen en meegroeien met een organisatie? Dan is NAVARA de juiste plek voor een volgende stap in jouw carrière.
 • Senior Python Developer - Easyflex OOSTERHOUT
  Senior Python Developer Wil je deel uitmaken van een team dat met erg gave dingen bezig is? Wil je werken met nieuwe technologieën? Kun je goed programmeren en ben je creatief? Dan zijn we op zoek naar jou! Bij Easyflex hebben we meer dan 1 miljoen flexwerkers in onze database staan, er werken iedere dag zo’n 1.500 klanten via internet met onze applicatie (SAAS) en er worden per week zo’n 40.000 salarissen door middel van ons pakket verwerkt. Stoffig en saai? Integendeel!
 • Young Professional Cloud - Sogeti VIANEN
  Sogeti Bij Sogeti kan jij jezelf als Young Professional Cloud ontwikkelen in meerdere richtingen. Allereerst leg je een basis binnen het Microsoft domein. Na de basis ondersteunen we je door te specialiseren in wellicht andere, diepere Microsoft technologieën zoals Private Cloud, Azure, Communication of Messaging, maar je kan ook kiezen voor producten van andere partijen zoals Redhat. Kortom de mogelijkheden zijn legio. Jij bepaalt!
 • Medior backend developer - PixelFarm BARENDRECHT
  Medior backend developer Pixelfarm zoekt een full-time backend developer met een passie voor frameworks en CMS'en. Als backend developer ga je samen met je collega’s van front-end development en marketing aan de slag om de beste websites en web-applicaties te ontwikkeling. Je bent verantwoordelijk voor de technische ontwikkeling en het onderhoud van bestaande en nieuwe CMS'en, platformen en applicaties.
 • Senior Front-end Developer bij eDifference - Edifference BARNEVELD
  Senior Front-end Developer bij eDifference eDifference maakt de meest geavanceerde en mooiste webshops. Vind je het leuk om prachtige ontwerpen te realiseren naar technisch uitdagende webshops? Dan hebben wij de perfecte baan! Samen met onze specialisten binnen Online Marketing, Design & Video en Backend Development zet jij je in om de tofste webshops neer te zetten.
 • Senior Magento Front-end Developer bij eDifference - Edifference BARNEVELD
  Senior Magento Front-end Developer bij eDifference eDifference maakt de meest geavanceerde en mooiste webshops. Vind je het leuk om prachtige ontwerpen te realiseren naar technisch uitdagende webshops? Dan hebben wij de perfecte baan! Samen met onze specialisten binnen Online Marketing, Design & Video en Backend Development zet jij je in om de tofste webshops neer te zetten.
 • Senior Webdeveloper - Asamco BV BREDA
  Senior Webdeveloper  Ter versterking van ons bedrijf zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega in de functie van fulltime allround developer.
 • Senior Oracle Fusion Engineer (11g) - TMNS DEN HAAG
  Senior Oracle Fusion Engineer (11g) TMNS is looking for senior Oracle Fusion Middleware engineers (11g)!
 • Scrum Master/Agile Coach - Alten CAPELLE AAN DEN IJSSEL
  Alten Wij als ALTEN zijn overtuigd van de Agile filosofie, daarom willen wij dit kracht bijzetten door een nieuw Agile team op te richten. ALTEN heeft al ervaren Agile Coaches, Scrum Masters en SAFe specialisten en we willen dit nog verder uitbreiden. Hiervoor zijn wij op zoek naar enthousiaste nieuwe collega’s, die zichzelf verder willen ontwikkelen op het gebied van Agile.
 • Stageopdracht: OPEN.suite op SharePoint bij OPEN.satisfaction - OPEN.satisfaction AMERSFOORT
  Stageopdracht: OPEN.suite op SharePoint bij OPEN.satisfaction Wil jij de koppeling tussen onze producten en een ander DMS tot stand brengen tijdens je stage?
 • DevOps Engineer - Meddex UTRECHT
  Meddex Agile en continuous delivery spelen bij Meddex een belangrijke rol. Als DevOps Engineer zorg je ervoor dat de applicaties in orde zijn en er geen problemen zijn op de infrastructuur. Samen met het ontwikkelteam zorg je ervoor dat de infrastructuur wordt geoptimaliseerd. Daarnaast draag je bij aan het optimaal draaien van ons platform en geef je ondersteuning aan de supportengineers zodat problemen zo snel mogelijk worden opgelost. Je hebt hierdoor dan ook de mogelijkheid om jezelf verder te kunnen ontwikkelen op het vlak van DevOps en CD/CI. Als DevOps Engineer werk je samen met een team van ervaren Java Developers, Testers en Implementators. Kwaliteit en plezier in technologie staan bij dit team voorop. Daarnaast is er ruimte voor eigen inbreng, veel vrijheid en een open sfeer. Je legt verantwoording af aan de Manager Operations & Support.
 • Service & Support Developer - Netvlies BREDA
  Service & Support Developer Bij Netvlies krijg je volop ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën die we op de markt kunnen verkopen en je krijgt alle ruimte om je rol naar eigen inzicht in te vullen. Je ontwikkelt oplossingen binnen onze Business Solutions afdeling waar we werken aan webapplicaties, webportals en innovatieve en schaalbare cloud oplossingen.
 • Masterclass Junior Test Engineer - Alten UTRECHT
  Alten Ben je net HBO/WO afgestudeerd en heb je een passie voor IT en Techniek? Wil je werken voor een bedrijf waar jouw talent centraal staat? Dan past de functie van Junior Test Engineer bij ALTEN goed bij jou.
 • Junior Front-end (Angular2) Developer - Asamco BV BREDA
  Junior Front-end (Angular2) Developer

  We are looking for an adaptable and highly motivated and outcome-focused Front-end (Angular2) developer to strengthen our team. 

 • Full Stack PHP-programmeur - Unifact HEERDE
  Full Stack PHP-programmeur Binnen een informele werksfeer wordt dagelijks gewerkt aan diverse digitale oplossingen voor onze klanten
 • Medior Java Ontwikkelaar voor het 'Digital Intelligence Forensics' team gezocht! - Vixion UTRECHT
  Medior Java Ontwikkelaar voor het 'Digital Intelligence Forensics' team gezocht!

  Bij Vixion bouw je als Medior ontwikkelaar vanuit hartje Utrecht mee aan hoogwaardige oplossingen voor Banken, Verzekeraars, Industrie en Overheid. Het Workflow team zoekt versterking met een ervaren Java ontwikkelaar, ben jij een vasthoudende ontwikkelaar en leer je makkelijk bij? Dan maken wij graag kennis!

 • Medior NodeJS software engineer bij KSYOS - KSYOS AMSTELVEEN
  KSYOS

  Heb jij passie voor IT in combinatie met zorg? Dan is dit dé uitdaging voor jou!

 • Medior .Net Engineer bij Sogeti in Amsterdam - Sogeti AMSTERDAM ZUID OOST
  Medior .Net Engineer bij Sogeti in Amsterdam

  In de functie van .NET Engineer werk je zowel in de detachering als op projectbasis. Je werkgebied omvat heel Nederland. 

 • SAP CRM & Customer Portal Functional Analyst bij SUEZ - SUEZ ARNHEM
  SUEZ To support their market leading position, SUEZ is looking for a fulltime SAP CRM & Customer Portal Functional Analyst for their ICT department.
 • Senior IOS Developer - Webbeat WATERINGEN
  Senior IOS Developer Werk dichtbij huis met state-of-the-art technologie aan internationaal succes
 • Senior SAP SD/MM consultant bij Real Support - Real Support EMMEN
  Senior SAP SD/MM consultant bij Real Support Als Senior SAP consultant ben je projectmatig bezig met de analyse van bedrijfsprocessen en organisatiestructuren en het vertalen van dit ontwerp naar de eisen en wensen van je opdrachtgever. Je adviseert, begeleidt projecten en participeert in de implementatie ervan. Je lost problemen op en biedt ondersteuning in de breedste zin van het woord. Het gaat hierbij om zowel een inhoudelijke rol en het leveren van specifieke expertise, als zeker ook om de menselijke impact van het doorvoeren van veranderingen in werkwijzen en structuren.
 • Senior Security Engineer - DearBytes B.V. DEN HAAG
  Senior Security Engineer Onze collega’s geloven in een veilige en vrije digitale wereld; een wereld waar individuen en organisaties zelf in controle zijn. Jij ook? Solliciteer dan voor de functie Security Engineer bij DearBytes!
 • Medior Java Ontwikkelaar - CC-Group RIJSWIJK
  Medior Java Ontwikkelaar

  Als Medior Java Developer ben je verantwoordelijk voor de realisatie van software oplossingen. Afhankelijk van jouw ervaring ben je in het project betrokken bij het opstellen van de functionele eisen tot aan het begeleiden van de acceptatietest.

 • Medior PHP Developer - NoBears HEUSDEN
  Medior PHP Developer  ... die geen uitdaging uit de weg gaat en zich wil inzetten om NoBears naar een nog hoger niveau te brengen.
 • Ervaren Lead PHP Developer met uitstekende communicatieve vaardigheden - Connecting the Dots ZWOLLE
  Ervaren Lead PHP Developer met uitstekende communicatieve vaardigheden

  Als Lead Software Developer kom je het development team versterken met jouw kennis en kunde. Je bent verantwoordelijk voor de implementatie van ConnectingTheDots PIM en ConnectingTheDots PIMeCommerce bij onze klanten en hierbij maak je gebruik van PHP, MySQL, Elasticsearch, JS en CSS. Je bent ervaren, gedreven en een echte leider. 

 • Senior webdeveloper (fullstack) - PixelFarm BARENDRECHT
  Senior webdeveloper (fullstack) Pixelfarm zoekt een full-time web developer (fullstack) met een passie voor online, mobile en interactive. Je bent inmiddels al wat jaren bezig en je wilt de vrijheid om jouw visie op de kaart te zetten. Als senior webdeveloper ben je de drijvende kracht in de realisatie van gave projecten. Je gaat met je collega’s van front-end en back-end aan de slag om de beste websites en web-applicaties te ontwikkelen. Je hebt een leidende rol in ons technische team. Je bent het aanspreekpunt voor collega's en je helpt Pixelfarm verder te innoveren.
 • Lead Developer - Into The Source ZWOLLE
  Lead Developer

  Als Lead PHP-developer bij The Source word je onderdeel van een projectteam dat werkt aan professionele online-oplossingen voor uiteenlopende opdrachtgevers. 

  Zou jij jezelf durven omschrijven als een visierijke PHP-programmeur? Iemand die sterk genoeg is om het fundament van een back-end-team te vormen, en niet bang is hierbij een leidinggevende rol op zich te nemen? Kom jij graag met nieuwe ideeën en ga je zowel op technisch als functioneel gebied graag diep op de materie in?

 • Junior Softwareontwikkelaar bij Betabit (regio Eindhoven) - Betabit EINDHOVEN
  Betabit

  Betabit zoekt een .NET Developer voor de Regio Eindhoven die persoonlijk een stap omhoog wil.

 • Medior Cloud engineer - Ventus IT Professionals RIJSWIJK (RIJSWIJK)
  Ventus IT Professionals Ben jij onafhankelijk in de cloudmarkt en wil je altijd het beste advies geven aan je klant? Ben je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de markt en commercieel ingesteld? Wil jij onderscheidend zijn van je collega’s en hiervoor worden beloond? Dan is Ventus IT Professionals op zoek naar jou!
 • Junior Full stack Software Engineer | Java, AngularJS, Postgres, Eclipse, Inhouse - Quyntess GORINCHEM
  Junior Full stack Software Engineer | Java, AngularJS, Postgres, Eclipse, Inhouse Wil jij graag werken in een team dat het opleveren van moderne apps aan zijn klanten vooropstelt? Hou je van korte lijnen, resultaatgericht werken aan projecten met een doorlooptijd van enkele maanden waarbij je zelf de software engineering in de hand hebt? Ben jij een junior of medior software engineer met een opleiding op HBO/Universitair niveau en beschik je over een fikse dosis zelfstandigheid en probleemoplossend vermogen? Als je die vragen positief beantwoordt hebben wij voor jou een baan waar je met jouw kennis en knowhow van softwareontwikkeling aan de slag kunt.
 • Senior Java Developer at MetaFactory in Amsterdam - MetaFactory AMSTERDAM
  Senior Java Developer at MetaFactory in Amsterdam Want to contribute to the Java world? Start working at MetaFactory!
 • Medior Full Stack Developer bij Het ConsultancyHuis - Het ConsultancyHuis SCHIPHOL-RIJK
  Medior Full Stack Developer bij Het ConsultancyHuis

  Als Medior Full Stack developer aan de slag bij dé topwerkgever en topdienstverlener van Nederland?

 • Senior Security Analist SOC (SIEM, IDS) - DearBytes B.V. DEN HAAG
  Senior Security Analist SOC (SIEM, IDS) Onze collega’s geloven in een veilige en vrije digitale wereld; een wereld waar individuen en organisaties zelf in controle zijn! We zetten ons allen in om onze klanten inzicht te geven en samen veilige en werkbare systemen te creëren en onderhouden. Als Security Analist draag je hier direct aan bij door onze klanten te adviseren over te nemen maatregelen.