Home >
ICT vacatures Den Bosch

ICT vacatures Den Bosch

Op zoek naar een ICT vacature in Den Bosch? De hoofdstad van Noord-Brabant wordt ook wel ’s-Hertogenbosch genoemd. Op JouwICTvacature.nl vind je een ruim aanbod interessante ICT vacatures in Den Bosch en omgeving.

Waarom JouwICTvacature.nl?

JouwICTvacature.nl werkt samen met interessante ICT bedrijven in regio Den Bosch. Al onze vacatures zijn up-to-date: wanneer een vacature is vervuld, halen wij hem direct van de site. Bekijk nu alle actuele ICT vacatures in Den Bosch en omgeving en solliciteer direct.

 

Recente ICT vacatures Den Bosch

 • Developer Talent gezocht! - HybrIT ROTTERDAM
  Developer Talent gezocht! Is software development jouw passie? HybrIT is op zoek naar Developer Talent!
 • Senior Front-end (Angular2) Developer - Asamco BV BREDA
  Senior Front-end (Angular2) Developer

  We are looking for an experienced, adaptable, highly motivated and outcome-focused Front-end (Angular2) developer to strengthen our team.

 • Lead Symfony Developer - Netvlies BREDA
  Lead Symfony Developer Bij Netvlies krijg je volop ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën die we op de markt kunnen verkopen en je krijgt alle ruimte om je rol naar eigen inzicht in te vullen. Je ontwikkelt oplossingen binnen onze Business Solutions afdeling waar we werken aan webapplicaties, webportals en innovatieve en schaalbare cloud oplossingen.
 • Senior Back-end Developer | Webapplicaties | Ruby, Rails, AWS, Heroku - Streamit BV EINDHOVEN
  Senior Back-end Developer | Webapplicaties | Ruby, Rails, AWS, Heroku

  Heb jij je sporen verdiend als back-end developer? Herken je goede code in een oogopslag, en kun je goed omgaan met zelfstandigheid? Wil je graag voor verschillende gebruikersgroepen werken, en tegelijkertijd aan een ecosysteem van samenwerkende applicaties? Dan kun jij als senior developer bij Streamit een belangrijke rol gaan spelen in de ontwikkeling van innovatieve webapplicaties.

 • Medior Java Developer bij HybrIT! - HybrIT UTRECHT
  Medior Java Developer bij HybrIT! Wil jij jezelf als Java-developer ontwikkelen tot een ware alleskunner? Wil je graag je eigen, goed onderbouwde visie op software development uitbouwen? Lijkt het je leuk om je aan te sluiten bij een jonge club waar je de ruimte én begeleiding krijgt? En kijk je er naar uit om voor business managers te werken die alles snappen van de inhoud en besluiten nemen vanuit jouw vakgebied? HybrIT is precies de werkgever die je zoekt.
 • Senior Java (Full Stack) Developer bij DPA GEOS - DPA EINDHOVEN
  Senior Java (Full Stack) Developer bij DPA GEOS Ben jij geïnteresseerd in de nieuwste technologieën en een gepassioneerde Java developer?
 • Senior Java Developer | Spring, Hibernate, Maven, Tomcat, Sonar, JUnit Seam, GWT - Tenuki B.V. S-HERTOGENBOSCH
  Senior Java Developer | Spring, Hibernate, Maven, Tomcat, Sonar, JUnit Seam, GWT Doet het woord “beans” je aan Java componenten denken (en niet aan bonen) en draag je graag bij aan nieuwe ontwikkelingen op missie kritische applicaties dan zijn wij op zoek naar jou!
 • Junior Laravel PHP developer - Divtag DEN BOSCH
  Junior Laravel PHP developer Als backend ontwikkelaar krijg je een belangrijke rol binnen het development team. De zeer gevarieerde opdrachten die we binnen krijgen zorgen voor een diversiteit aan persoonlijke groei. Voor deze functie is het van belang dat je reeds bekend met zaken zoals GIT, Laravel (en/of) andere PHP Frameworks. Daarnaast heb je basiskennis van web security en ben je een beetje bekend met scrum. Verder ben je sociaal, competitief en leergierig.
 • Developer Talent gezocht! - HybrIT UTRECHT
  Developer Talent gezocht! Is software development jouw passie? HybrIT is op zoek naar Developer Talent!
 • Medior Java-developer | Spring, AngularJS, SOAP, Rest API, Jenkins - HybrIT UTRECHT
  Medior Java-developer | Spring, AngularJS, SOAP, Rest API, Jenkins Wil jij jezelf als Java-developer ontwikkelen tot een ware alleskunner? Wil je graag je eigen, goed onderbouwde visie op software development uitbouwen? Lijkt het je leuk om je aan te sluiten bij een jonge club waar je de ruimte én begeleiding krijgt? En kijk je er naar uit om voor business managers te werken die alles snappen van de inhoud en besluiten nemen vanuit jouw vakgebied? HybrIT is precies de werkgever die je zoekt.
 • Senior Back-end Developer bij Magneds - Magneds TILBURG
  Magneds Word jij onze nieuwe collega?
 • Medior Feedback Engineer | Exploratory Testing, Context Driven Testing, BDD, SbE, TDD - Bartosz EINDHOVEN
  Medior Feedback Engineer | Exploratory Testing, Context Driven Testing, BDD, SbE, TDD Wij zijn per direct op zoek naar ervaren feedback engineers! Denk jij dat je een toekomstige Bartoszian bent?
 • Senior Java-developer met analytisch vermogen | Linux, Android - Streamit BV EINDHOVEN
  Senior Java-developer met analytisch vermogen | Linux, Android

  Ben jij een ervaren Java-developer die zich thuis voelt in applicatieontwikkeling voor apparaten? Vind je kwaliteit belangrijker dan kwantiteit en denk je liever twee keer na, voor je begint met programmeren? Wil je werken aan innovatieve audio- en video-oplossingen en ben je niet bang om verantwoordelijkheid te dragen? Dan heeft Streamit een mooie plek voor jou in zijn ontwikkelteam.

 • Senior Laravel PHP developer - Divtag DEN BOSCH
  Senior Laravel PHP developer Als backend ontwikkelaar krijg je een belangrijke rol binnen het development team. De zeer gevarieerde opdrachten die we binnen krijgen zorgen voor een diversiteit aan persoonlijke groei. Voor deze functie is het van belang dat je reeds bekend met zaken zoals GIT, Laravel (en/of) andere PHP Frameworks. Daarnaast heb je basiskennis van web security en ben je een beetje bekend met scrum. Verder ben je sociaal, competitief en leergierig.
 • Senior Java Developer bij DPA GEOS - DPA EINDHOVEN
  Senior Java Developer bij DPA GEOS Ben jij geïnteresseerd in de nieuwste technologieën en een gepassioneerde Java developer?
 • Senior Full Stack Developer (focus on front-end) - Pyton an Amadeus company EINDHOVEN
  Senior Full Stack Developer (focus on front-end) As a software engineer, you will work on projects critical to Pyton’s needs.
 • Senior Allround Campaign Developer - Yourzine DEN BOSCH
  Senior Allround Campaign Developer Als Allround Campaign Developer werk je als digitale duizendpoot aan marketing campagnes binnen diverse Campagne Management Tools (o.a. Selligent Interactive Marketing).
 • Senior Feedback Engineer bij Bartosz - Bartosz EINDHOVEN
  Senior Feedback Engineer bij Bartosz Wij zijn per direct op zoek naar ervaren feedback engineers! Denk jij dat je een toekomstige Bartoszian bent?
 • Medior Agile Tester - De Agile Testers HEEL NEDERLAND
  Medior Agile Tester Wij zijn per direct op zoek naar ervaren Agile Testers!
 • Product owner - Divtag DEN BOSCH
 • Linux Consultant Cloud Open Source - Sogeti VIANEN
  Open Source kent voor jou geen geheimen. Jij weet hoe je de Cloud kunt implementeren. In gesprek met een klant? Jij draait er je hand niet voor om. Je weet de juiste vragen te stellen waardoor er een duidelijk wensenpakket op tafel ligt. Vervolgens vertaal jij dit naar technische oplossingen en zorg je dat het uitgevoerd wordt. Klant blij, jij blij, want goede Cloud-oplossingen aandragen op Open Source oplossingen zoals Linux, dat is jouw ding.
 • Product Developer Symfony / DevOps (start-up) - Netvlies BREDA
  Product Developer Symfony / DevOps (start-up) Voor een van onze start-ups (Armarium) zijn we op zoek naar een Developer die het platform kan uitbouwen tot een van de meest innovatieve en veiligste platformen voor de advocatuur. Ons doel is om de huidige omgeving van 6 servers uit te bouwen naar een volledig redundant uitgevoerd platform met een uitwijkomgeving en voorzien van de hoogste veiligheidsmaatregelen. Je zult gaan werken voor Netvlies en daarmee krijg je gelijk ook de ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën die we op de markt kunnen verkopen en je krijgt alle ruimte om je toekomst naar eigen inzicht in te vullen. Je zult werken binnen de Business Solutions afdeling waar we werken aan webapplicaties, webportals en innovatieve en schaalbare cloud oplossingen.
 • Young Professional Cloud - Sogeti VIANEN
  Bij Sogeti kan jij jezelf als Young Professional Cloud ontwikkelen in meerdere richtingen. Allereerst leg je een basis binnen het Microsoft domein. Na de basis ondersteunen we je door te specialiseren in wellicht andere, diepere Microsoft technologieën zoals Private Cloud, Azure, Communication of Messaging, maar je kan ook kiezen voor producten van andere partijen zoals Redhat. Kortom de mogelijkheden zijn legio. Jij bepaalt!
 • Cloud Consultant Randstad - Sogeti VIANEN
  IT was nog nooit zo’n belangrijk onderdeel van onze samenleving. De IT-ontwikkelingen, en in het bijzonder de recente Cloud ontwikkelingen hebben ook een enorme impact en maken het speelveld voor jou als Cloud Consultant uitdagender dan ooit.
 • Junior Front-end Developer - Yourzine DEN BOSCH
  Junior Front-end Developer

  Als Junior Front-end Developer werk je als digitale duizendpoot aan marketing campagnes binnen diverse Campagne Management Tools (o.a. Selligent Interactive Marketing).

 • PHP developer - Divtag DEN BOSCH
  PHP developer Als backend ontwikkelaar krijg je een belangrijke rol binnen het development team. De zeer gevarieerde opdrachten die we binnen krijgen zorgen voor een diversiteit aan persoonlijke groei. Voor deze functie is het van belang dat je reeds bekend met zaken zoals GIT, Laravel (en/of) andere PHP Frameworks. Daarnaast heb je basiskennis van web security en ben je een beetje bekend met scrum. Verder ben je sociaal, competitief en leergierig.
 • Junior C#/.NET developer - Bookerz RAVESTEIN
  Junior C#/.NET developer Bookerz is pionier in marketing automation. We leveren al 10 jaar hoogwaardige technologie op het gebied van marketing- en communicatie. Als nieuwe backend developer vind je het een cadeautje om samen met ons te groeien en te bouwen aan de ontwikkeling van (complexe) online systemen voor onze klanten. Wandel door een gemiddelde winkelstraat of kijk een willekeurig reclameblok op televisie en je komt verschillende partijen tegen waarvoor wij mogen werken. Je werkt bij ons niet in een typische IT-omgeving, want je ook e-mailmarketeers, designers en communicatiemensen zijn straks jouw collega. Je hoeft echter geen hysterische marketinggoeroes te verwachten. Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg.
 • Junior Java Developer | Spring, Hibernate, Maven, Tomcat, Sonar, JUnit Seam, GWT - Tenuki B.V. DELFGAUW
  Junior Java Developer | Spring, Hibernate, Maven, Tomcat, Sonar, JUnit Seam, GWT Doet het woord “beans” je aan Java componenten denken (en niet aan bonen) en draag je graag bij aan nieuwe ontwikkelingen op missie kritische applicaties dan zijn wij op zoek naar jou!
 • Senior Web Developer - Yourzine DEN BOSCH
  Senior Web Developer

  Als Senior Web Developer werk je als digitale duizendpoot aan marketing campagnes binnen diverse Campagne Management Tools (o.a. Selligent Interactive Marketing).

 • Senior Java-developer | Spring, AngularJS, SOAP, Rest API, Jenkins - HybrIT UTRECHT
  Senior Java-developer | Spring, AngularJS, SOAP, Rest API, Jenkins

  Wil je graag je eigen, goed onderbouwde visie op software development uitbouwen? Heb je de ervaring of ben je er klaar voor om het voortouw te nemen in onze groep Javanen? En kijk je er naar uit om voor business managers te werken die alles snappen van de inhoud en besluiten nemen vanuit jouw vakgebied? HybrIT is precies de werkgever die je zoekt.

 • Junior Wordpress developer - Bureau Vet BOXMEER
  Junior Wordpress developer

  Ben jij onze Junior Wordpress developer?

 • Cloud Consultant - Sogeti VIANEN
  IT was nog nooit zo’n belangrijk onderdeel van onze samenleving. De IT-ontwikkelingen, en in het bijzonder de recente Cloud ontwikkelingen hebben ook een enorme impact en maken het speelveld voor jou als Cloud Consultant uitdagender dan ooit.
 • PHP Developer - Netvlies BREDA
  PHP Developer Bij Netvlies krijg je volop ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën die we op de markt kunnen verkopen en je krijgt alle ruimte om je rol naar eigen inzicht in te vullen. Je ontwikkelt oplossingen binnen onze Business Solutions afdeling waar we werken aan webapplicaties, webportals en innovatieve en schaalbare cloud oplossingen.
 • Medior Mobile Developer | iOs, Android, PhoneGap, Objective-C, Java, Swift - DPA EINDHOVEN
  Medior Mobile Developer | iOs, Android, PhoneGap, Objective-C, Java, Swift Ben jij geïnteresseerd in de nieuwste technologieën en een gepassioneerde Mobile developer?
 • Junior Programmeur bij Not on Paper - Not on Paper WAALRE
  Not on Paper

  Je bent een ervaren, extreem goede programmeur die weet wat het is om in een team met specialisten te werken. Je hebt een sterke eigen mening over techniek, maar kan ook meedenken in het grotere geheel. Je ziet mogelijkheden om onze bestaande modules te verbeten en neemt de leiding in het ontwikkelen van nieuwe modules. Je bent continu in ontwikkeling en neemt ons daar graag in mee. Je ziet groei mogelijkheden in de markt en voor Not on Paper en staat open voor verandering.  Een open sfeer, gelijkwaardigheid en humor op het werk vind je net zo belangrijk als wij dat vinden.

 • Medior Fullstack Developer - Yourzine DEN BOSCH
  Medior Fullstack Developer

  Als Medior Fullstack Developer werk je als digitale duizendpoot aan marketing campagnes binnen diverse Campagne Management Tools (o.a. Selligent Interactive Marketing).

 • Junior PHP Wordpress developer - Bureau Vet BOXMEER
  Junior PHP Wordpress developer

  Ben jij onze Junior PHP Wordpress developer?

 • Docent technische informatica - Avans Hogeschool BREDA
  Avans Hogeschool

  U heeft een voorbeeldfunctie en inspireert studenten van de opleiding Technische Informatica in Breda. Van softwareontwikkeling en coderen wordt u enthousiast. U heeft ervaring opgedaan in de rol van programmeursysteemontwikkelaar en u kijkt ernaar uit deze kennis over te brengen op studenten. Lesgeven gaat u goed af. Ook de rol van begeleider is u op het lijf geschreven. U begeleidt studenten bij projecten binnen de opleiding en bij hun stage- en afstudeeropdrachten in het bedrijfsleven. U vindt het fijn dat studenten een beroep op u doen en dat u ze van advies kunt voorzien. Uw hart gaat sneller slaan van nieuwe technologieën. Daar bent u dan ook continu naar op zoek. Op basis van deze nieuwe technologieën ontwikkelt u onderwijsmateriaal. Ook onderhoudt u contacten met bedrijven en externe deskundigen. Hiermee houdt u het onderwijs up-to-date. 

 • Senior Java Developer - Tenuki B.V. S-HERTOGENBOSCH
  Senior Java Developer  Doet het woord “beans” je aan Java componenten denken (en niet aan bonen) en draag je graag bij aan nieuwe ontwikkelingen op missie kritische applicaties dan zijn wij op zoek naar jou!
 • Senior Javascript Ontwikkelaar - Not on Paper WAALRE
  Senior Javascript Ontwikkelaar Jij bent een front-end developer die ook vind dat de front-end leading dient te zijn in elk online project. Je kan goed samenwerken met de back-end developers om het project succesvol af te ronden. Daarnaast ben natuurlijk enthousiast over je vakgebied en ben je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van online interactie, HTML, CSS en de interessantere scripting libraries. Je kan als front-ender ook prima uit de voeten met en zonder een CSS framework. De woorden responsive, SASS, Bootstrap, GIT, GULP en TWIG hoef je niet op te zoeken in een woordenboek.
 • Traineeship Integratieconsultants - Datacon B.V. TILBURG
  Traineeship Integratieconsultants

  Heb je interesse in en affiniteit met IT, innovatie en de nieuwste ontwikkelingen zoals 'the Internet of Things' (IoT)? Dan is dit de ideale startersfunctie voor jou.

 • Lead .NET Developer bij Betabit (regio Eindhoven) - Betabit EINDHOVEN
  Betabit

  Betabit zoekt een Microsoft .NET Lead Developer voor de regio Noord-Brabant die persoonlijk een stap omhoog wil.

 • Senior Agile Tester | BDD, SbE, TDD - De Agile Testers HEEL NEDERLAND
  Senior Agile Tester | BDD, SbE, TDD Wij zijn per direct op zoek naar ervaren Agile Testers!
 • Medior Java Developer | Spring, Hibernate, Maven, Tomcat, Sonar, JUnit Seam, GWT - Tenuki B.V. DELFGAUW
  Medior Java Developer | Spring, Hibernate, Maven, Tomcat, Sonar, JUnit Seam, GWT Doet het woord “beans” je aan Java componenten denken (en niet aan bonen) en draag je graag bij aan nieuwe ontwikkelingen op missie kritische applicaties dan zijn wij op zoek naar jou!
 • Cloud Consultant Noord Nederland - Sogeti VIANEN
  IT was nog nooit zo’n belangrijk onderdeel van onze samenleving. De IT-ontwikkelingen, en in het bijzonder de recente Cloud ontwikkelingen hebben ook een enorme impact en maken het speelveld voor jou als Cloud Consultant uitdagender dan ooit.
 • Lead Software Engineer / Developer - The People Group NIEUWKUIJK
 • Cloud en Datacenter Engineer - ANY-IT NUENEN
  ANY-IT Wij zoeken een zelfstandig werkend, klantgerichte IT engineer met een hoog (probleem)oplossend vermogen. Het betreft een functie waar alle facetten van de i(c)t aan bod komen, maar met name de technische kant hiervan door jou wordt opgepakt. Hoge kwaliteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid zijn daarbij de belangrijkste parameters.
 • Junior Software Developer | Delphi, C++, C#, Java, Firebird, SQL, Interbase - Tenuki B.V. S-HERTOGENBOSCH
  Junior Software Developer | Delphi, C++, C#, Java, Firebird, SQL, Interbase

  Heb je maximaal 2 twee jaar ervaring als software developer, ben je gedreven in je vak en altijd op zoek om jezelf te verbeteren? Wij zoeken professionals die meer verantwoordelijkheid willen en kunnen dragen in onze prominente projecten.

 • Junior PHP Developer - NoBears HEUSDEN
  Junior PHP Developer ... die geen uitdaging uit de weg gaat en zich wil inzetten om NoBears naar een nog hoger niveau te brengen.
 • Allround developer - Asamco BV BREDA
  Allround developer Ter versterking van ons bedrijf zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega in de functie van fulltime allround developer.
 • Senior Java Developer | Spring, Grails, Wicket, JavaScript, Scala - DPA EINDHOVEN
  Senior Java Developer | Spring, Grails, Wicket, JavaScript, Scala Ben jij geïnteresseerd in de nieuwste technologieën en een gepassioneerde Java developer?
 • Medior Backend Java Developer | Hibernate, JPA, Spring MVC, Oracle - DPA EINDHOVEN
  Medior Backend Java Developer | Hibernate, JPA, Spring MVC, Oracle Ben jij een gepassioneerde Java backend developer?
 • Senior Software Developer | Delphi, C++, C#, Java, Firebird, SQL, Interbase - Tenuki B.V. S-HERTOGENBOSCH
  Senior Software Developer | Delphi, C++, C#, Java, Firebird, SQL, Interbase

  Heb je minimaal 5 jaar ervaring als software developer, ben je gedreven in je vak en altijd op zoek om jezelf te verbeteren? Wij zoeken professionals die meer verantwoordelijkheid willen en kunnen dragen in onze prominente projecten.

 • Medior Softwareontwikkelaar bij Betabit (regio Eindhoven) - Betabit EINDHOVEN
  Betabit

  Betabit zoekt een .NET Developer voor de Regio Eindhoven die persoonlijk een stap omhoog wil.

 • .Net Architect bij Sogeti in Eindhoven - Sogeti EINDHOVEN
  .Net Architect bij Sogeti in Eindhoven

  In de functie van .NET Engineer werk je zowel in de detachering als op projectbasis. Je werkgebied omvat heel Nederland.

 • Medior Laravel Programmeur bij Not on Paper - Not on Paper WAALRE
  Not on Paper

  Je bent een ervaren, extreem goede programmeur die weet wat het is om in een team met specialisten te werken. Je hebt een sterke eigen mening over techniek, maar kan ook meedenken in het grotere geheel. Je ziet mogelijkheden om onze bestaande modules te verbeten en neemt de leiding in het ontwikkelen van nieuwe modules. Je bent continu in ontwikkeling en neemt ons daar graag in mee. Je ziet groei mogelijkheden in de markt en voor Not on Paper en staat open voor verandering.  Een open sfeer, gelijkwaardigheid en humor op het werk vind je net zo belangrijk als wij dat vinden.

 • Junior Testanalist bij Bartosz - Bartosz EINDHOVEN
  Junior Testanalist bij Bartosz Ben jij een ambitieuze consultant met passie voor het testvak? Houd je van afwisseling en uitdaging in opdrachten bij toonaangevende organisaties? En durf jij uit je comfortzone te komen? Kom dan werken bij Bartosz als Testanalist!
 • Senior Laravel Programmeur bij Not on Paper - Not on Paper WAALRE
  Not on Paper

  Je bent een ervaren, extreem goede programmeur die weet wat het is om in een team met specialisten te werken. Je hebt een sterke eigen mening over techniek, maar kan ook meedenken in het grotere geheel. Je ziet mogelijkheden om onze bestaande modules te verbeten en neemt de leiding in het ontwikkelen van nieuwe modules. Je bent continu in ontwikkeling en neemt ons daar graag in mee. Je ziet groei mogelijkheden in de markt en voor Not on Paper en staat open voor verandering.  Een open sfeer, gelijkwaardigheid en humor op het werk vind je net zo belangrijk als wij dat vinden.

 • Medior Integratie Specialist | MuleSoft, Oracle SOA Suite, WSO2, WebSphere - HybrIT UTRECHT
  Medior Integratie Specialist | MuleSoft, Oracle SOA Suite, WSO2, WebSphere Kom je als Integratie Specialist bij ons werken, dan kun je rekenen op een goed salaris en vorm je onderdeel van een hecht team. Je krijgt alle ruimte voor het volgen van opleidingen en persoonlijke groei. Wij komen graag in contact met zelfverzekerde en deskundige mensen die een nieuwe stap willen zetten in hun carrière.
 • Senior Agile Test Specialist bij Bartosz - Bartosz EINDHOVEN
  Senior Agile Test Specialist bij Bartosz Heb jij 'hard skills with a soft touch'? Wij zijn per direct op zoek naar agile test specialisten!
 • Medior Javascript Ontwikkelaar - Not on Paper WAALRE
  Medior Javascript Ontwikkelaar Jij bent een front-end developer die ook vind dat de front-end leading dient te zijn in elk online project. Je kan goed samenwerken met de back-end developers om het project succesvol af te ronden. Daarnaast ben natuurlijk enthousiast over je vakgebied en ben je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van online interactie, HTML, CSS en de interessantere scripting libraries. Je kan als front-ender ook prima uit de voeten met en zonder een CSS framework. De woorden responsive, SASS, Bootstrap, GIT, GULP en TWIG hoef je niet op te zoeken in een woordenboek.
 • Junior Fullstack Developer - Yourzine DEN BOSCH
  Junior Fullstack Developer

  Als Junior Fullstack Developer werk je als digitale duizendpoot aan marketing campagnes binnen diverse Campagne Management Tools (o.a. Selligent Interactive Marketing).

 • Medior Mulesoft Specialist bij HybrIT - HybrIT ROTTERDAM
  Medior Mulesoft Specialist bij HybrIT Lijkt het jou tof om als Mulesoft Specialist bij een bedrijf te komen werken dat snel naam maakt bij grote merken met vernieuwende toepassingen van de Mulesoft technologie? Kom dan bij HybrIT werken!
 • Startende Agile Test Engineer bij Bartosz - Bartosz EINDHOVEN
  Startende Agile Test Engineer bij Bartosz

  Wij zijn per direct op zoek naar startenede agile test engineers om deel te nemen aan onze ‘Test engineer Traineeship’!

 • Senior Java Developer bij HybrIT! - HybrIT ROTTERDAM
  Senior Java Developer bij HybrIT!

  Wil je graag je eigen, goed onderbouwde visie op software development uitbouwen? Heb je de ervaring of ben je er klaar voor om het voortouw te nemen in onze groep Javanen? En kijk je er naar uit om voor business managers te werken die alles snappen van de inhoud en besluiten nemen vanuit jouw vakgebied? HybrIT is precies de werkgever die je zoekt.

 • Young Professional Microsoft .Net bij Sogeti in Eindhoven - Sogeti EINDHOVEN
  Young Professional Microsoft .Net bij Sogeti in Eindhoven

  Als Young Professional Microsoft .Net lever je bij onze klanten (top van het Nederlandse bedrijfsleven) een belangrijke bijdrage aan de technische realisatie van .Net software oplossingen. Jouw kennis van .Net ontwikkelen we graag verder!

 • Junior Front-end Developer - Asamco BV BREDA
  Junior Front-end Developer Ter versterking van ons bedrijf zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega in de functie van fulltime allround developer.
 • Junior Allround Developer - Asamco BV BREDA
  Junior Allround Developer

  We are looking for an experienced, adaptable, highly motivated and outcome-focused All-round developer to strengthen our team. 

 • Senior Web Developer (focus on front-end) - Pyton an Amadeus company EINDHOVEN
  Senior Web Developer (focus on front-end) As a software engineer, you will work on projects critical to Pyton’s needs.
 • Medior Agile Test Specialist bij Bartosz - Bartosz EINDHOVEN
  Medior Agile Test Specialist bij Bartosz Heb jij 'hard skills with a soft touch'? Wij zijn per direct op zoek naar agile test specialisten!
 • Medior laravel developer - Flashpoint TILBURG
  Medior laravel developer

  Als Medior laravel developer werk je aan veelzijdige opdrachten voor toffe opdrachtgevers binnen een zeer gedreven team. PHP is jouw exceptionele kwaliteit en je weet op ieder vraagstuk een passend antwoord. Samen met het back-end team ben je verantwoordelijk voor goed functionerende data koppelingen, maatwerk modules, sterke zoekmachines en meer.

 • Medior Mulesoft Specialist bij HybrIT - HybrIT UTRECHT
  Medior Mulesoft Specialist bij HybrIT Lijkt het jou tof om als Mulesoft Specialist bij een bedrijf te komen werken dat snel naam maakt bij grote merken met vernieuwende toepassingen van de Mulesoft technologie? Kom dan bij HybrIT werken!
 • Medior Testanalist bij Bartosz - Bartosz EINDHOVEN
  Medior Testanalist bij Bartosz Ben jij een ambitieuze consultant met passie voor het testvak? Houd je van afwisseling en uitdaging in opdrachten bij toonaangevende organisaties? En durf jij uit je comfortzone te komen? Kom dan werken bij Bartosz als Testanalist!
 • Cloud - AWS Consultant - QNH AMSTERDAM
  QNH Op zoek naar een kleurrijke carrière bij een IT dienstverlener? Dan zit je bij QNH goed. Uitdagend werk, bevlogen collega's, doorgroeimogelijkheden én een goed salaris. De ruimte om je mening te geven, betrokken te zijn en je eigen pad te kiezen. Te mooi om waar te zijn? Nee hoor, zo kleur jij je toekomst in bij QNH. #colouryourfuture
 • Young Professional Cloud Native - Sogeti VIANEN
  Als Young Professional Cloud Native word je intern opgeleid tot Cloud-professional. Het maakt dan ook niet uit als je nog niet veel ervaring hebt binnen het Open Source-vakgebied. Tijdens de opleiding start je met Redhat. Daarnaast leer je bijvoorbeeld werken met Infrastructure as a Code, zoals Chef en Ansible.
 • Back-end developer Innovations - Itelligence EINDHOVEN
  Back-end developer Innovations

  We zoeken passievolle, analytisch vaardige collega met ervaring in .NET & Java development

 • Medior Java Developer bij HybrIT! - HybrIT ROTTERDAM
  Medior Java Developer bij HybrIT! Wil jij jezelf als Java-developer ontwikkelen tot een ware alleskunner? Wil je graag je eigen, goed onderbouwde visie op software development uitbouwen? Lijkt het je leuk om je aan te sluiten bij een jonge club waar je de ruimte én begeleiding krijgt? En kijk je er naar uit om voor business managers te werken die alles snappen van de inhoud en besluiten nemen vanuit jouw vakgebied? HybrIT is precies de werkgever die je zoekt.
 • Junior Front-end Developer - NoBears HEUSDEN
  Junior Front-end Developer

  ... die geen uitdaging uit de weg gaat en zich wil inzetten om NoBears naar een nog hoger niveau te brengen.

 • Senior Software Engineer (focus on front-end) - Pyton an Amadeus company EINDHOVEN
  Senior Software Engineer (focus on front-end) As a software engineer, you will work on projects critical to Pyton’s needs.
 • DevOps engineer - QNH AMSTERDAM
  QNH QNH Consulting Zuid zoekt een DevOps Engineer om verder vorm te geven aan het door QNH bedachte Hawaii open source UX framework voor web en app. Voor deze innovatieve functie is nog geen opleiding of training te vinden, dus die krijg je binnen QNH. Ben je nieuwsgierig naar de laatste ontwikkelingen op het gebied van web, development, infrastructuur, security en IT beheer? Ben jij enthousiast over open source? Durf jij paden te bewandelen die nog niet bewandeld zijn? En ben jij in staat kwaliteit te leveren in een dynamische omgeving? Solliciteer dan direct bij QNH Consulting naar de functie van DevOps Engineer.
 • Senior Java Developer | Spring, Hibernate, Maven, Tomcat, Sonar, JUnit Seam, GWT - Tenuki B.V. DELFGAUW
  Senior Java Developer | Spring, Hibernate, Maven, Tomcat, Sonar, JUnit Seam, GWT Doet het woord “beans” je aan Java componenten denken (en niet aan bonen) en draag je graag bij aan nieuwe ontwikkelingen op missie kritische applicaties dan zijn wij op zoek naar jou!
 • Junior Software Developer | Delphi, C++, C#, Java, Firebird, SQL, Interbase - Tenuki B.V. DELFGAUW
  Junior Software Developer | Delphi, C++, C#, Java, Firebird, SQL, Interbase

  Heb je maximaal 2 twee jaar ervaring als software developer, ben je gedreven in je vak en altijd op zoek om jezelf te verbeteren? Wij zoeken professionals die meer verantwoordelijkheid willen en kunnen dragen in onze prominente projecten.

 • DevOps engineer Midden Nederland - QNH AMSTERDAM
  QNH QNH Consulting Zuid zoekt een DevOps Engineer om verder vorm te geven aan het door QNH bedachte Hawaii open source UX framework voor web en app. Voor deze innovatieve functie is nog geen opleiding of training te vinden, dus die krijg je binnen QNH. Ben je nieuwsgierig naar de laatste ontwikkelingen op het gebied van web, development, infrastructuur, security en IT beheer? Ben jij enthousiast over open source? Durf jij paden te bewandelen die nog niet bewandeld zijn? En ben jij in staat kwaliteit te leveren in een dynamische omgeving? Solliciteer dan direct bij QNH Consulting naar de functie van DevOps Engineer.
 • Junior .NET-developer | C#, ASP.NET, MVC, AngularJS - ThunderBuild BV EINDHOVEN
  ThunderBuild BV Bij ThunderBuild zijn we ervan overtuigd dat we onze talenten en ambities moeten inzetten om de middelen op deze aarde slimmer te benutten. Op die manier kunnen we langer goed en gezond leven. Onze bijdrage daaraan? Wij ontwikkelen slimme, laagdrempelige hard- en softwareoplossingen die data verzamelen over gebeurtenissen en gebruik maken van beschikbare data en meetmomenten in processen. We maken gebruiksvriendelijke applicaties voor de sectoren GWW, Bouw, Infra en Transport. Onze klanten kunnen met onze applicaties hun processen optimaliseren en real time inzicht krijgen in projecten. Processen worden hierdoor transparanter en efficiënter.
 • Junior Java Developer bij HybrIT! - HybrIT UTRECHT
  Junior Java Developer bij HybrIT! Wil jij jezelf als Java-developer ontwikkelen tot een ware alleskunner? Wil je graag je eigen, goed onderbouwde visie op software development uitbouwen? Lijkt het je leuk om je aan te sluiten bij een jonge club waar je de ruimte én begeleiding krijgt? En kijk je er naar uit om voor business managers te werken die alles snappen van de inhoud en besluiten nemen vanuit jouw vakgebied? HybrIT is precies de werkgever die je zoekt.
 • Senior Feedback Engineer | Exploratory Testing, Context Driven Testing, BDD, SbE, TDD - Bartosz EINDHOVEN
  Senior Feedback Engineer | Exploratory Testing, Context Driven Testing, BDD, SbE, TDD Wij zijn per direct op zoek naar ervaren feedback engineers! Denk jij dat je een toekomstige Bartoszian bent?
 • Medior Java Developer - Tenuki B.V. S-HERTOGENBOSCH
  Medior Java Developer Doet het woord “beans” je aan Java componenten denken (en niet aan bonen) en draag je graag bij aan nieuwe ontwikkelingen op missie kritische applicaties dan zijn wij op zoek naar jou!
 • Junior Web Developer - Yourzine DEN BOSCH
  Junior Web Developer

  Als Junior Web Developer werk je als digitale duizendpoot aan marketing campagnes binnen diverse Campagne Management Tools (o.a. Selligent Interactive Marketing).

 • Junior Java-developer | Spring, AngularJS, SOAP, Rest API, Jenkins - HybrIT UTRECHT
  Junior Java-developer | Spring, AngularJS, SOAP, Rest API, Jenkins Wil jij jezelf als Java-developer ontwikkelen tot een ware alleskunner? Wil je graag je eigen, goed onderbouwde visie op software development uitbouwen? Lijkt het je leuk om je aan te sluiten bij een jonge club waar je de ruimte én begeleiding krijgt? En kijk je er naar uit om voor business managers te werken die alles snappen van de inhoud en besluiten nemen vanuit jouw vakgebied? HybrIT is precies de werkgever die je zoekt.
 • Cloud - Azure Consultant - QNH AMSTERDAM
  QNH Op zoek naar een kleurrijke carrière bij een IT dienstverlener? Dan zit je bij QNH goed. Uitdagend werk, bevlogen collega's, doorgroeimogelijkheden én een goed salaris. De ruimte om je mening te geven, betrokken te zijn en je eigen pad te kiezen. Te mooi om waar te zijn? Nee hoor, zo kleur jij je toekomst in bij QNH. #colouryourfuture
 • Office 365 / SharePoint online Consultant - Prodware ZALTBOMMEL
  Prodware Als Office365 SharePoint online Consultant adviseer je klanten over het optimaal inzetten van het Office 365 SharePoint online platform. Je adviseert, prikkelt en daagt klanten uit om het Office 365 platform optimaal in te richten. Met passie voor de klant en met passie voor SharePoint ontwerp jij de perfecte oplossing voor de klanten. Proud to be in the Cloud is wat bij jouw past. Je zult een belangrijke rol gaan spelen in de uitvoering van onze Office365/SharePoint online implementaties. Dit begint vaak al bij het intact traject. Jouw adviesvaardigheden komen daarbij goed van pas. Maar ook jouw kennis van (nieuwe) technologische ontwikkelingen van het Office 365 platform zal je vaak kunnen gebruiken. Door middel van analyse sessies bepaal je de behoefte van de klant en vertaalt dit naar een concrete oplossing op basis van het Microsoft Office 365 platform. Met je uitstekende communicatieve vaardigheden kun je de oplossing duidelijk met de klant afstemmen en dit ook overbrengen. Je ontwikkelt passende oplossingen op basis van Office 365/ SharePoint projecten aan de hand van architectuur, requirements, functionele en technische ontwerpen en/of use cases.
 • Senior Integratie Specialist | MuleSoft - HybrIT UTRECHT
  Senior Integratie Specialist | MuleSoft

  Kom je als Integratie Specialist bij ons werken dan ga je aan de slag met Mulesoft, kan je rekenen op een goed salaris en vorm je onderdeel van een hecht team. Je krijgt alle ruimte om je kennis up-to-date te houden. Wij komen graag in contact met zelfverzekerde en deskundige mensen die een nieuwe stap willen zetten in hun carrière.

 • Junior Full stack Software Engineer | Java, AngularJS, Postgres, Eclipse, Inhouse - Quyntess GORINCHEM
  Junior Full stack Software Engineer | Java, AngularJS, Postgres, Eclipse, Inhouse Wil jij graag werken in een team dat het opleveren van moderne apps aan zijn klanten vooropstelt? Hou je van korte lijnen, resultaatgericht werken aan projecten met een doorlooptijd van enkele maanden waarbij je zelf de software engineering in de hand hebt? Ben jij een junior of medior software engineer met een opleiding op HBO/Universitair niveau en beschik je over een fikse dosis zelfstandigheid en probleemoplossend vermogen? Als je die vragen positief beantwoordt hebben wij voor jou een baan waar je met jouw kennis en knowhow van softwareontwikkeling aan de slag kunt.
 • Ervaren Java Developer bij HybrIT! - HybrIT UTRECHT
  Ervaren Java Developer bij HybrIT!

  Vind jij het belangrijk om je te kunnen blijven ontwikkelen? Wil je graag je visie op software development uitbouwen? Kijk je er naar uit om voor business managers te werken die alles snappen van de inhoud en besluiten nemen vanuit jouw vakgebied? HybrIT is opgericht door developers voor developers en is precies de werkgever die je zoekt.

 • Senior Integratieconsultant (32-40 uur) bij Datacon - Datacon B.V. TILBURG
  Senior Integratieconsultant (32-40 uur) bij Datacon

  Datacon in Tilburg is op zoek naar een integratieconsultant, die wil werken met de nieuwste en bewezen technologie in zijn/haar vakgebied.

 • Medior Integratie Specialist | MuleSoft, Oracle SOA Suite, WSO2, WebSphere - HybrIT ROTTERDAM
  Medior Integratie Specialist | MuleSoft, Oracle SOA Suite, WSO2, WebSphere Kom je als Integratie Specialist bij ons werken, dan kun je rekenen op een goed salaris en vorm je onderdeel van een hecht team. Je krijgt alle ruimte voor het volgen van opleidingen en persoonlijke groei. Wij komen graag in contact met zelfverzekerde en deskundige mensen die een nieuwe stap willen zetten in hun carrière.
 • Junior Java Developer - Tenuki B.V. S-HERTOGENBOSCH
  Junior Java Developer Doet het woord “beans” je aan Java componenten denken (en niet aan bonen) en draag je graag bij aan nieuwe ontwikkelingen op missie kritische applicaties dan zijn wij op zoek naar jou!
 • Junior Webdeveloper - Asamco BV BREDA
  Junior Webdeveloper Ter versterking van ons bedrijf zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega in de functie van fulltime allround developer.
 • Senior SAP BI Consultant bij Plainwater - Plainwater DEN HAAG
  Senior SAP BI Consultant bij Plainwater Wij zoeken een analytisch sterk persoon met uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden. Een gezonde dosis humor is bij ons zeer belangrijk! Je hebt interesse en affiniteit met IT en bedrijfsprocessen. Ben jij die representatieve kandidaat die kwalitatief en sociaal een goede aanvulling is voor ons ambitieuze team? Dan nodigen we je graag uit om te reageren op deze vacature!
 • Medior Wordpress developer - Bureau Vet BOXMEER
  Medior Wordpress developer

  Ben jij onze Medior Wordpress developer?

 • Junior Softwareontwikkelaar bij Betabit (regio Eindhoven) - Betabit EINDHOVEN
  Betabit

  Betabit zoekt een .NET Developer voor de Regio Eindhoven die persoonlijk een stap omhoog wil.

 • Support Medewerker bij Bottomline in Vught - Bottomline VUGHT
  Support Medewerker bij Bottomline in Vught Ben jij klaar voor een veelzijdige uitdaging waarin je jouw talent als supportmedewerker volledig tot zijn recht kan laten komen? In de regio Vught zijn we op dit moment op zoek naar iemand die een goede uitdaging niet uit de weg gaat en bereid is om zich verder te ontwikkelen. Is dit jouw volgende stap?
 • Junior Agile Test Specialist bij Bartosz - Bartosz EINDHOVEN
  Junior Agile Test Specialist bij Bartosz Heb jij 'hard skills with a soft touch'? Wij zijn per direct op zoek naar agile test specialisten!
 • Medior Java (Full Stack) Developer bij DPA GEOS - DPA EINDHOVEN
  Medior Java (Full Stack) Developer bij DPA GEOS Ben jij geïnteresseerd in de nieuwste technologieën en een gepassioneerde Java developer?
 • Medior Microsoft SharePoint Specialist bij Sogeti in Eindhoven - Sogeti EINDHOVEN
  Medior Microsoft SharePoint Specialist bij Sogeti in Eindhoven

  Als Microsoft SharePoint Specialist zet jij jouw kennis van Microsoft SharePoint proactief in door te werken aan verschillende uitdagende projecten bij onze klanten. In de projecten werk je in een wisselend team samen met enthousiaste specialisten. Ondersteund door een ‘proven’ projectaanpak en Sogeti’s eigen kwaliteitssysteem worden projecten opgepakt en uitgevoerd.

 • Medior Integratieconsultant (32-40 uur) bij Datacon - Datacon B.V. TILBURG
  Medior Integratieconsultant (32-40 uur) bij Datacon

  Datacon in Tilburg is op zoek naar een integratieconsultant, die wil werken met de nieuwste en bewezen technologie in zijn/haar vakgebied.

 • Medior Webdeveloper - Asamco BV BREDA
  Medior Webdeveloper Ter versterking van ons bedrijf zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega in de functie van fulltime allround developer.
 • Junior Front-end (Angular2) Developer - Asamco BV BREDA
  Junior Front-end (Angular2) Developer

  We are looking for an adaptable and highly motivated and outcome-focused Front-end (Angular2) developer to strengthen our team. 

 • Senior PHP developer - Divtag DEN BOSCH
  Senior PHP developer Als backend ontwikkelaar krijg je een belangrijke rol binnen het development team. De zeer gevarieerde opdrachten die we binnen krijgen zorgen voor een diversiteit aan persoonlijke groei. Voor deze functie is het van belang dat je reeds bekend met zaken zoals GIT, Laravel (en/of) andere PHP Frameworks. Daarnaast heb je basiskennis van web security en ben je een beetje bekend met scrum. Verder ben je sociaal, competitief en leergierig.
 • Traineeship Agile Test Engineer bij Bartosz - Bartosz EINDHOVEN
  Traineeship Agile Test Engineer bij Bartosz

  Wij zijn per direct op zoek naar trainee agile test engineers om deel te nemen aan onze ‘Test engineer Traineeship’!

 • Senior Drupal Developer - Netvlies BREDA
  Senior Drupal Developer Als Drupal webdeveloper (back-end) werk je in multidisciplinaire Agile teams aan het ontwikkelen van websites en applicaties voor haar opdrachtgevers. Je werkt hierbij nauw samen met de opdrachtgevers (product owners), vormgevers, marketing & business intelligence collega’s, front-, drupal- en back-end developers.
 • Medior Software Developer | Delphi, C++, C#, Java, Firebird, SQL, Interbase - Tenuki B.V. S-HERTOGENBOSCH
  Medior Software Developer | Delphi, C++, C#, Java, Firebird, SQL, Interbase Heb je minimaal twee jaar ervaring als software developer, ben je gedreven in je vak en altijd op zoek om jezelf te verbeteren? Wij zoeken professionals die meer verantwoordelijkheid willen en kunnen dragen in onze prominente projecten.
 • Senior Software Developer | Delphi, C++, C#, Java, Firebird, SQL, Interbase - Tenuki B.V. DELFGAUW
  Senior Software Developer | Delphi, C++, C#, Java, Firebird, SQL, Interbase

  Heb je minimaal 5 jaar ervaring als software developer, ben je gedreven in je vak en altijd op zoek om jezelf te verbeteren? Wij zoeken professionals die meer verantwoordelijkheid willen en kunnen dragen in onze prominente projecten.

 • Senior ASP.NET/C# ontwikkelaar - Bookerz RAVESTEIN
  Senior ASP.NET/C# ontwikkelaar Bookerz is pionier in marketing automation. We leveren al 10 jaar hoogwaardige technologie op het gebied van marketing- en communicatie. Als nieuwe backend developer vind je het een cadeautje om samen met ons te groeien en te bouwen aan de ontwikkeling van (complexe) online systemen voor onze klanten. Wandel door een gemiddelde winkelstraat of kijk een willekeurig reclameblok op televisie en je komt verschillende partijen tegen waarvoor wij mogen werken. Je werkt bij ons niet in een typische IT-omgeving, want je ook e-mailmarketeers, designers en communicatiemensen zijn straks jouw collega. Je hoeft echter geen hysterische marketinggoeroes te verwachten. Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg.
 • Senior Mobile Developer bij DPA GEOS - DPA EINDHOVEN
  Senior Mobile Developer bij DPA GEOS Ben jij geïnteresseerd in de nieuwste technologieën en een gepassioneerde Mobile developer?
 • Medior Front-end (Angular2) Developer - Asamco BV BREDA
  Medior Front-end (Angular2) Developer

  We are looking for an experienced, adaptable, highly motivated and outcome-focused Front-end (Angular2) developer to strengthen our team.

 • Security Consultant - QNH EINDHOVEN
  QNH Op zoek naar een kleurrijke carrière bij een IT dienstverlener? Dan zit je bij QNH goed. Uitdagend werk, bevlogen collega's, doorgroeimogelijkheden én een goed salaris. De ruimte om je mening te geven, betrokken te zijn en je eigen pad te kiezen. Te mooi om waar te zijn? Nee hoor, zo kleur jij je toekomst in bij QNH. #colouryourfuture QNH Consulting is een vooraanstaand dienstverlener op het gebied van Cloud Consulting. Wij beschikken over een sterk team met goed gekwalificeerde consultants. Wij zijn op zoek naar verdere versterking van het team op dit gebied. Ben je in staat om zelfstandig, in teamverband of binnen een project voornamelijk Cloud security opdrachten uit te voeren? Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren bij QNH!
 • Senior Java (Full Stack) Developer | iOS, PhoneGap, Objective-C, Swift - DPA EINDHOVEN
  Senior Java (Full Stack) Developer | iOS, PhoneGap, Objective-C, Swift Ben jij geïnteresseerd in de nieuwste technologieën en een gepassioneerde Java developer?
 • Junior Java Developer | Spring, Hibernate, Maven, Tomcat, Sonar, JUnit Seam, GWT - Tenuki B.V. S-HERTOGENBOSCH
  Junior Java Developer | Spring, Hibernate, Maven, Tomcat, Sonar, JUnit Seam, GWT Doet het woord “beans” je aan Java componenten denken (en niet aan bonen) en draag je graag bij aan nieuwe ontwikkelingen op missie kritische applicaties dan zijn wij op zoek naar jou!
 • Medior Allround Developer - Asamco BV BREDA
  Medior Allround Developer

  We are looking for an experienced, adaptable, highly motivated and outcome-focused All-round developer to strengthen our team. 

 • Medior Front-end Developer - BKV Groep BREDA
  Medior Front-end Developer Front-end developer vacature binnen betrouwbare marktleider als werkgever. Veel technische kennis intern. Gezelligheid & gedrevenheid gaan hier goed samen!
 • Senior laravel developer - Flashpoint TILBURG
  Senior laravel developer

  Als Senior laravel developer werk je aan veelzijdige opdrachten voor toffe opdrachtgevers binnen een zeer gedreven team. PHP is jouw exceptionele kwaliteit en je weet op ieder vraagstuk een passend antwoord. Samen met het back-end team ben je verantwoordelijk voor goed functionerende data koppelingen, maatwerk modules, sterke zoekmachines en meer.

 • Junior Javascript Developer - NoBears HEUSDEN
  Junior Javascript Developer

  ... die geen uitdaging uit de weg gaat en zich wil inzetten om NoBears naar een nog hoger niveau te brengen.

 • Young Professional Cloud Transformation - Sogeti VIANEN
  Steeds meer bedrijven brengen hun data, applicaties en werkzaamheden over naar de Cloud. Dat lijkt simpel, maar er zijn talloze opties… Als Young Professional Cloud Transformation bied jij hierin een helpende hand. Jij bent een sociaal, behulpzaam en gedreven persoon. Heeft iemand een vraag? Jij duikt erin om het antwoord vinden. Leren is geen ‘moeten’, jij staat te popelen om alles te weten te komen over Cloud Services. Dat komt goed uit, want Sogeti staat met een groot aanbod aan opleidingen en trainingen klaar om een specialist van je te maken. Jij bepaalt wat je leert. Sogeti maakt je specialist.
 • Linux Infrastructuur specialist Zuid Nederland - QNH EINDHOVEN
  QNH Op zoek naar een kleurrijke carrière bij een IT dienstverlener? Dan zit je bij QNH goed. Uitdagend werk, bevlogen collega's, doorgroeimogelijkheden én een goed salaris. De ruimte om je mening te geven, betrokken te zijn en je eigen pad te kiezen. Te mooi om waar te zijn? Nee hoor, zo kleur jij je toekomst in bij QNH. #colouryourfuture
 • Medior Java Backend Developer bij DPA GEOS - DPA EINDHOVEN
  Medior Java Backend Developer bij DPA GEOS Ben jij een gepassioneerde Java backend developer?
 • Medior Java-developer | Spring, AngularJS, SOAP, Rest API, Jenkins - HybrIT ROTTERDAM
  Medior Java-developer | Spring, AngularJS, SOAP, Rest API, Jenkins Wil jij jezelf als Java-developer ontwikkelen tot een ware alleskunner? Wil je graag je eigen, goed onderbouwde visie op software development uitbouwen? Lijkt het je leuk om je aan te sluiten bij een jonge club waar je de ruimte én begeleiding krijgt? En kijk je er naar uit om voor business managers te werken die alles snappen van de inhoud en besluiten nemen vanuit jouw vakgebied? HybrIT is precies de werkgever die je zoekt.
 • Junior Java Ontwikkelaar - Qualogy RIJSWIJK (RIJSWIJK)
  Junior Java Ontwikkelaar

  Gedreven starter in Java Development met een basis in Java. Kom bij Qualogy: alle ruimte voor jouw ontwikkelkansen bij een innovatieve topspeler in de markt. 

 • Medior PHP Wordpress developer - Bureau Vet BOXMEER
  Medior PHP Wordpress developer

  Ben jij onze Medior PHP Wordpress developer?

 • Junior Webdeveloper - NoBears HEUSDEN
  Junior Webdeveloper  ... die geen uitdaging uit de weg gaat en zich wil inzetten om NoBears naar een nog hoger niveau te brengen.
 • Medior Full stack Software Engineer | Java, AngularJS, Postgres, Eclipse, Inhouse - Quyntess GORINCHEM
  Medior Full stack Software Engineer | Java, AngularJS, Postgres, Eclipse, Inhouse Wil jij graag werken in een team dat het opleveren van moderne apps aan zijn klanten vooropstelt? Hou je van korte lijnen, resultaatgericht werken aan projecten met een doorlooptijd van enkele maanden waarbij je zelf de software engineering in de hand hebt? Ben jij een junior of medior software engineer met een opleiding op HBO/Universitair niveau en beschik je over een fikse dosis zelfstandigheid en probleemoplossend vermogen? Als je die vragen positief beantwoordt hebben wij voor jou een baan waar je met jouw kennis en knowhow van softwareontwikkeling aan de slag kunt.
 • Medior .Net Engineer bij Sogeti in Eindhoven - Sogeti EINDHOVEN
  Medior .Net Engineer bij Sogeti in Eindhoven

  In de functie van .NET Engineer werk je zowel in de detachering als op projectbasis. Je werkgebied omvat heel Nederland.

 • Medior Laravel PHP developer - Divtag DEN BOSCH
  Medior Laravel PHP developer  Als backend ontwikkelaar krijg je een belangrijke rol binnen het development team. De zeer gevarieerde opdrachten die we binnen krijgen zorgen voor een diversiteit aan persoonlijke groei. Voor deze functie is het van belang dat je reeds bekend met zaken zoals GIT, Laravel (en/of) andere PHP Frameworks. Daarnaast heb je basiskennis van web security en ben je een beetje bekend met scrum. Verder ben je sociaal, competitief en leergierig.
 • IT Support desk / project medewerker/ster - ANY-IT NUENEN
 • Senior Fullstack Developer - Yourzine DEN BOSCH
  Senior Fullstack Developer

  Als Senior Fullstack Developer werk je als digitale duizendpoot aan marketing campagnes binnen diverse Campagne Management Tools (o.a. Selligent Interactive Marketing).

 • .Net Lead Engineer bij Sogeti in Eindhoven - Sogeti EINDHOVEN
  .Net Lead Engineer bij Sogeti in Eindhoven

  In de functie van .NET Engineer werk je zowel in de detachering als op projectbasis. Je werkgebied omvat heel Nederland.

 • Senior Java Developer - Tenuki B.V. DELFGAUW
  Senior Java Developer Doet het woord “beans” je aan Java componenten denken (en niet aan bonen) en draag je graag bij aan nieuwe ontwikkelingen op missie kritische applicaties dan zijn wij op zoek naar jou!
 • Senior .NET Engineer bij Sogeti in Eindhoven - Sogeti EINDHOVEN
  Senior .NET Engineer bij Sogeti in Eindhoven

  In de functie van .NET Engineer werk je zowel in de detachering als op projectbasis. Je werkgebied omvat heel Nederland.

 • Senior Backend Java Developer | Hibernate, JPA, Spring MVC, Oracle - DPA EINDHOVEN
  Senior Backend Java Developer | Hibernate, JPA, Spring MVC, Oracle Ben jij een gepassioneerde Java backend developer?
 • Senior Java Developer bij HybrIT! - HybrIT UTRECHT
  Senior Java Developer bij HybrIT!

  Wil je graag je eigen, goed onderbouwde visie op software development uitbouwen? Heb je de ervaring of ben je er klaar voor om het voortouw te nemen in onze groep Javanen? En kijk je er naar uit om voor business managers te werken die alles snappen van de inhoud en besluiten nemen vanuit jouw vakgebied? HybrIT is precies de werkgever die je zoekt.

 • Senior Mulesoft Specialist bij HybrIT - HybrIT UTRECHT
  Senior Mulesoft Specialist bij HybrIT Lijkt het jou tof om als Mulesoft Specialist bij een bedrijf te komen werken dat snel naam maakt bij grote merken met vernieuwende toepassingen van de Mulesoft technologie? Kom dan bij HybrIT werken!
 • Senior Front-end Developer met ReactJS ervaring - BKV Groep BREDA
  Senior Front-end Developer met ReactJS ervaring Front-end developer vacature binnen betrouwbare marktleider als werkgever. Veel technische kennis intern. Gezelligheid & gedrevenheid gaan hier goed samen!
 • Medior Front-end Developer - Yourzine DEN BOSCH
  Medior Front-end Developer

  Als Medior Front-End Developer werk je als digitale duizendpoot aan marketing campagnes binnen diverse Campagne Management Tools (o.a. Selligent Interactive Marketing).

 • Medior PHP Developer - NoBears HEUSDEN
  Medior PHP Developer  ... die geen uitdaging uit de weg gaat en zich wil inzetten om NoBears naar een nog hoger niveau te brengen.
 • Medior Web Developer (focus on front-end) - Pyton an Amadeus company EINDHOVEN
  Medior Web Developer (focus on front-end) As a software engineer, you will work on projects critical to Pyton’s needs.
 • Backend developer C# /ASP.NET - Bookerz RAVESTEIN
  Backend developer C# /ASP.NET Bookerz is pionier in marketing automation. We leveren al 10 jaar hoogwaardige technologie op het gebied van marketing- en communicatie. Als nieuwe backend developer vind je het een cadeautje om samen met ons te groeien en te bouwen aan de ontwikkeling van (complexe) online systemen voor onze klanten. Wandel door een gemiddelde winkelstraat of kijk een willekeurig reclameblok op televisie en je komt verschillende partijen tegen waarvoor wij mogen werken. Je werkt bij ons niet in een typische IT-omgeving, want je ook e-mailmarketeers, designers en communicatiemensen zijn straks jouw collega. Je hoeft echter geen hysterische marketinggoeroes te verwachten. Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg.
 • Senior Testanalist bij Bartosz - Bartosz EINDHOVEN
  Senior Testanalist bij Bartosz Ben jij een ambitieuze consultant met passie voor het testvak? Houd je van afwisseling en uitdaging in opdrachten bij toonaangevende organisaties? En durf jij uit je comfortzone te komen? Kom dan werken bij Bartosz als Testanalist!
 • Senior Java Backend Developer bij DPA GEOS - DPA EINDHOVEN
  Senior Java Backend Developer bij DPA GEOS Ben jij een gepassioneerde Java backend developer?
 • Senior technische Front-end Developer - Not on Paper WAALRE
  Senior technische Front-end Developer Jij bent een front-end developer die ook vind dat de front-end leading dient te zijn in elk online project. Je kan goed samenwerken met de back-end developers om het project succesvol af te ronden. Daarnaast ben natuurlijk enthousiast over je vakgebied en ben je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van online interactie, HTML, CSS en de interessantere scripting libraries. Je kan als front-ender ook prima uit de voeten met en zonder een CSS framework. De woorden responsive, SASS, Bootstrap, GIT, GULP en TWIG hoef je niet op te zoeken in een woordenboek.
 • Cloud Native Engineer / DevOps Engineer - Sogeti VIANEN
  IT was nog nooit zo'n belangrijk onderdeel van onze samenleving. De IT-ontwikkelingen, en in het bijzonder de recente Cloud ontwikkelingen hebben ook een enorme impact en maken het speelveld voor jou als Cloud Native Engineer / DevOps engineer uitdagender dan ooit.
 • Product Owner - The People Group NIEUWKUIJK
 • Junior Integratie Specialist | MuleSoft, Oracle SOA Suite, WSO2, WebSphere - HybrIT ROTTERDAM
  Junior Integratie Specialist | MuleSoft, Oracle SOA Suite, WSO2, WebSphere Kom je als Integratie Specialist bij ons werken, dan kun je rekenen op een goed salaris en vorm je onderdeel van een hecht team. Je krijgt alle ruimte voor het volgen van opleidingen en persoonlijke groei. Wij komen graag in contact met zelfverzekerde en deskundige mensen die een nieuwe stap willen zetten in hun carrière.
 • Medior Allround Campaign Developer - Yourzine DEN BOSCH
  Medior Allround Campaign Developer Als Allround Campaign Developer werk je als digitale duizendpoot aan marketing campagnes binnen diverse Campagne Management Tools (o.a. Selligent Interactive Marketing).
 • Netwerk Engineer - ANY-IT NUENEN
  ANY-IT Als netwerk engineer werk je aan het hart van de netwerken van onze klanten en onze eigen Cloud omgeving. wij zorgen ervoor dat de netwerken ontworpen, onderhouden en gemonitord worden om zo onze sublieme service te leveren. Je werkt met moderne apparatuur van met name Cisco in een ècht team. Je bent niet alleen bezig met beheer maar ook met design, product development, projecten en problem solving.
 • Senior Softwareontwikkelaar bij Betabit (regio Eindhoven) - Betabit EINDHOVEN
  Betabit

  Betabit zoekt een .NET Developer voor de Regio Eindhoven die persoonlijk een stap omhoog wil.

 • Senior .NET Webdeveloper bij ParTech - ParTech DEN BOSCH
  ParTech

  Is webontwikkeling jouw passie? Werk je graag aan grootschalige projecten, met de nieuwste technieken en in samenwerking met ervaren professionals? Hou jij van een informele sfeer en zie je het als een uitdaging om jezelf continu te ontwikkelen op het gebied van .NET?

  Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

 • Senior Allround Developer - Asamco BV BREDA
  Senior Allround Developer

  We are looking for an experienced, adaptable, highly motivated and outcome-focused All-round developer to strengthen our team. 

 • Senior Java Developer | J2EE, Angular2, Spring - Axxerion EINDHOVEN
  Axxerion Voor onze locatie in Eindhoven zijn wij op zoek naar een fulltime (36-40) Senior Java Developer.
 • Young Professional Cloud Productivity - Sogeti VIANEN
  De ideale digital workspace? Jij richt ‘m in! Overal documenten kunnen openen, bewerken, delen… Welk bedrijf wil dat nu niet? Als Young Professional Cloud Productivity leer jij hoe je de ideale digital workspace inricht voor je klant. De wensen en behoeften verschillen per organisatie. Jij kunt dan ook goed luisteren, meedenken en adviseren. Tijdens de opleiding ga je onder meer aan de slag met lean en scrum. waarbij MCSA/MCSE Microsoft Office 365 de basis vormt.
 • Junior SAP BI Consultant bij Plainwater - Plainwater DEN HAAG
  Junior SAP BI Consultant bij Plainwater

  Wij zoeken een analytisch sterk persoon met uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden. Een gezonde dosis humor is bij ons zeer belangrijk! Je hebt interesse en affiniteit met IT en bedrijfsprocessen. Ben jij die representatieve kandidaat die kwalitatief en sociaal een goede aanvulling is voor ons ambitieuze team? Dan nodigen we je graag uit om te reageren op deze vacature!

 • Medior Webdeveloper - NoBears HEUSDEN
  Medior Webdeveloper ... die geen uitdaging uit de weg gaat en zich wil inzetten om NoBears naar een nog hoger niveau te brengen.
 • Senior Java-developer | Spring, AngularJS, SOAP, Rest API, Jenkins - HybrIT ROTTERDAM
  Senior Java-developer | Spring, AngularJS, SOAP, Rest API, Jenkins

  Wil je graag je eigen, goed onderbouwde visie op software development uitbouwen? Heb je de ervaring of ben je er klaar voor om het voortouw te nemen in onze groep Javanen? En kijk je er naar uit om voor business managers te werken die alles snappen van de inhoud en besluiten nemen vanuit jouw vakgebied? HybrIT is precies de werkgever die je zoekt.

 • Full Stack Developer - The People Group NIEUWKUIJK
 • DevOps engineer Zuid Nederland - QNH MAASTRICHT
  QNH QNH Consulting Zuid zoekt een DevOps Engineer om verder vorm te geven aan het door QNH bedachte Hawaii open source UX framework voor web en app. Voor deze innovatieve functie is nog geen opleiding of training te vinden, dus die krijg je binnen QNH. Ben je nieuwsgierig naar de laatste ontwikkelingen op het gebied van web, development, infrastructuur, security en IT beheer? Ben jij enthousiast over open source? Durf jij paden te bewandelen die nog niet bewandeld zijn? En ben jij in staat kwaliteit te leveren in een dynamische omgeving? Solliciteer dan direct bij QNH Consulting naar de functie van DevOps Engineer.
 • Senior .NET-developer | C#, ASP.NET, MVC, AngularJS - ThunderBuild BV EINDHOVEN
  ThunderBuild BV Bij ThunderBuild zijn we ervan overtuigd dat we onze talenten en ambities moeten inzetten om de middelen op deze aarde slimmer te benutten. Op die manier kunnen we langer goed en gezond leven. Onze bijdrage daaraan? Wij ontwikkelen slimme, laagdrempelige hard- en softwareoplossingen die data verzamelen over gebeurtenissen en gebruik maken van beschikbare data en meetmomenten in processen. We maken gebruiksvriendelijke applicaties voor de sectoren GWW, Bouw, Infra en Transport. Onze klanten kunnen met onze applicaties hun processen optimaliseren en real time inzicht krijgen in projecten. Processen worden hierdoor transparanter en efficiënter.
 • Medior Front-end Developer met ReactJS ervaring - BKV Groep BREDA
  Medior Front-end Developer met ReactJS ervaring Front-end developer vacature binnen betrouwbare marktleider als werkgever. Veel technische kennis intern. Gezelligheid & gedrevenheid gaan hier goed samen!
 • Docent Business, IT & Management bij Avans Hogeschool - Avans Hogeschool BREDA
  Avans Hogeschool

  Avans Hogeschool is per direct op zoek naar een Docent Business, IT & Management.

 • Medior PHP developer - Divtag DEN BOSCH
  Medior PHP developer Als backend ontwikkelaar krijg je een belangrijke rol binnen het development team. De zeer gevarieerde opdrachten die we binnen krijgen zorgen voor een diversiteit aan persoonlijke groei. Voor deze functie is het van belang dat je reeds bekend met zaken zoals GIT, Laravel (en/of) andere PHP Frameworks. Daarnaast heb je basiskennis van web security en ben je een beetje bekend met scrum. Verder ben je sociaal, competitief en leergierig.
 • Technical Designer bij Festa Solutions B.V. - Festa Solutions B.V. EINDHOVEN
  Festa Solutions B.V. Festa Solutions B.V. is per direct op zoek naar een Technical Designer die hun team in Eindhoven komt versterken.
 • Medior Front-end Developer - Asamco BV BREDA
  Medior Front-end Developer Ter versterking van ons bedrijf zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega in de functie van fulltime allround developer.
 • Cloud Architect Randstad - Sogeti VIANEN
 • Medior Front-end Developer - Asamco BV BREDA
  Medior Front-end Developer Ter versterking van ons bedrijf zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega in de functie van fulltime allround developer.
 • Medior Fullstack Developer - NoBears HEUSDEN
  Medior Fullstack Developer

  ... die geen uitdaging uit de weg gaat en zich wil inzetten om NoBears naar een nog hoger niveau te brengen.

 • Medior Mobile Developer bij DPA GEOS - DPA EINDHOVEN
  Medior Mobile Developer bij DPA GEOS Ben jij geïnteresseerd in de nieuwste technologieën en een gepassioneerde Mobile developer?
 • Senior Mobile Developer | iOs, Android, PhoneGap, Objective-C, Java, Swift - DPA EINDHOVEN
  Senior Mobile Developer | iOs, Android, PhoneGap, Objective-C, Java, Swift Ben jij geïnteresseerd in de nieuwste technologieën en een gepassioneerde Mobile developer?
 • Medior Java Developer bij DPA GEOS - DPA EINDHOVEN
  Medior Java Developer bij DPA GEOS Ben jij geïnteresseerd in de nieuwste technologieën en een gepassioneerde Java developer?
 • Junior Integratie Specialist | MuleSoft, Oracle SOA Suite, WSO2, WebSphere - HybrIT UTRECHT
  Junior Integratie Specialist | MuleSoft, Oracle SOA Suite, WSO2, WebSphere Kom je als Integratie Specialist bij ons werken, dan kun je rekenen op een goed salaris en vorm je onderdeel van een hecht team. Je krijgt alle ruimte voor het volgen van opleidingen en persoonlijke groei. Wij komen graag in contact met zelfverzekerde en deskundige mensen die een nieuwe stap willen zetten in hun carrière.
 • Senior Webdeveloper - Asamco BV BREDA
  Senior Webdeveloper  Ter versterking van ons bedrijf zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega in de functie van fulltime allround developer.
 • Junior Java-developer | Spring, AngularJS, SOAP, Rest API, Jenkins - HybrIT ROTTERDAM
  Junior Java-developer | Spring, AngularJS, SOAP, Rest API, Jenkins Wil jij jezelf als Java-developer ontwikkelen tot een ware alleskunner? Wil je graag je eigen, goed onderbouwde visie op software development uitbouwen? Lijkt het je leuk om je aan te sluiten bij een jonge club waar je de ruimte én begeleiding krijgt? En kijk je er naar uit om voor business managers te werken die alles snappen van de inhoud en besluiten nemen vanuit jouw vakgebied? HybrIT is precies de werkgever die je zoekt.
 • Senior Front-end Developer - Asamco BV BREDA
  Senior Front-end Developer Ter versterking van ons bedrijf zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega in de functie van fulltime allround developer.
 • Junior Java Developer - Tenuki B.V. DELFGAUW
  Junior Java Developer Doet het woord “beans” je aan Java componenten denken (en niet aan bonen) en draag je graag bij aan nieuwe ontwikkelingen op missie kritische applicaties dan zijn wij op zoek naar jou!
 • Microsoft Dynamics AX Developer - Prodware ZALTBOMMEL
  Prodware

  Prodware is per direct op zoek naar een Senior Microsoft Dynamics AX Developer.

 • Junior Laravel Programmeur bij Not on Paper - Not on Paper WAALRE
  Not on Paper

  Je bent een ervaren, extreem goede programmeur die weet wat het is om in een team met specialisten te werken. Je hebt een sterke eigen mening over techniek, maar kan ook meedenken in het grotere geheel. Je ziet mogelijkheden om onze bestaande modules te verbeten en neemt de leiding in het ontwikkelen van nieuwe modules. Je bent continu in ontwikkeling en neemt ons daar graag in mee. Je ziet groei mogelijkheden in de markt en voor Not on Paper en staat open voor verandering.  Een open sfeer, gelijkwaardigheid en humor op het werk vind je net zo belangrijk als wij dat vinden.

 • Medior Java Developer | Spring, Grails, Wicket, JavaScript, Scala - DPA EINDHOVEN
  Medior Java Developer | Spring, Grails, Wicket, JavaScript, Scala Ben jij geïnteresseerd in de nieuwste technologieën en een gepassioneerde Java developer?
 • Medior technische Front-end Developer - Not on Paper WAALRE
  Medior technische Front-end Developer Jij bent een front-end developer die ook vind dat de front-end leading dient te zijn in elk online project. Je kan goed samenwerken met de back-end developers om het project succesvol af te ronden. Daarnaast ben natuurlijk enthousiast over je vakgebied en ben je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van online interactie, HTML, CSS en de interessantere scripting libraries. Je kan als front-ender ook prima uit de voeten met en zonder een CSS framework. De woorden responsive, SASS, Bootstrap, GIT, GULP en TWIG hoef je niet op te zoeken in een woordenboek.
 • Medior Javascript Developer - NoBears HEUSDEN
  Medior Javascript Developer

  ... die geen uitdaging uit de weg gaat en zich wil inzetten om NoBears naar een nog hoger niveau te brengen.

 • Medior Software Engineer (focus on front-end) - Pyton an Amadeus company EINDHOVEN
  Medior Software Engineer (focus on front-end) As a software engineer, you will work on projects critical to Pyton’s needs.
 • Linux Engineer Open Source Cloud - Sogeti VIANEN
  Waar voor veel mensen Linux/Open Source een groot vraagteken is, is het voor jou appeltje-eitje. Jij vindt niets leuker dan je creativiteit loslaten op het ontwerpen, veranderen en beheren van het fundament voor een perfecte Cloud-omgeving. Ook de juiste installatie en werking van de beheerde omgevingen van klanten op zowel Cloud als non-Cloud gebied is jouw taak. Stressvol? Nee hoor. Die verantwoordelijkheid kun jij aan.
 • Senior Front-end Developer - BKV Groep BREDA
  Senior Front-end Developer Front-end developer vacature binnen betrouwbare marktleider als werkgever. Veel technische kennis intern. Gezelligheid & gedrevenheid gaan hier goed samen!
 • Senior Microsoft SharePoint Specialist bij Sogeti in Eindhoven - Sogeti EINDHOVEN
  Senior Microsoft SharePoint Specialist bij Sogeti in Eindhoven

  Als Microsoft SharePoint Specialist zet jij jouw kennis van Microsoft SharePoint proactief in door te werken aan verschillende uitdagende projecten bij onze klanten. In de projecten werk je in een wisselend team samen met enthousiaste specialisten. Ondersteund door een ‘proven’ projectaanpak en Sogeti’s eigen kwaliteitssysteem worden projecten opgepakt en uitgevoerd.

 • Senior Integratie Specialist | MuleSoft - HybrIT ROTTERDAM
  Senior Integratie Specialist | MuleSoft

  Kom je als Integratie Specialist bij ons werken dan ga je aan de slag met Mulesoft, kan je rekenen op een goed salaris en vorm je onderdeel van een hecht team. Je krijgt alle ruimte om je kennis up-to-date te houden. Wij komen graag in contact met zelfverzekerde en deskundige mensen die een nieuwe stap willen zetten in hun carrière.

 • Junior Java Developer bij HybrIT! - HybrIT ROTTERDAM
  Junior Java Developer bij HybrIT! Wil jij jezelf als Java-developer ontwikkelen tot een ware alleskunner? Wil je graag je eigen, goed onderbouwde visie op software development uitbouwen? Lijkt het je leuk om je aan te sluiten bij een jonge club waar je de ruimte én begeleiding krijgt? En kijk je er naar uit om voor business managers te werken die alles snappen van de inhoud en besluiten nemen vanuit jouw vakgebied? HybrIT is precies de werkgever die je zoekt.
 • Docent Informatica bij Avans Hogeschool - Avans Hogeschool BREDA
  Avans Hogeschool

  U heeft een voorbeeldfunctie en inspireert studenten van de opleiding Informatica in Breda. Van softwareontwikkeling wordt u enthousiast. U heeft ervaring opgedaan in de rol van systeemontwikkelaar en u kijkt ernaar uit deze kennis over te brengen op studenten. Lesgeven gaat u goed af. Ook de rol van begeleider is u op het lijf geschreven. U begeleidt studenten bij projecten binnen de opleiding en bij hun stage- en afstudeeropdrachten in het bedrijfsleven. U vindt het fijn dat studenten een beroep op u doen en dat u ze van advies kunt voorzien. Uw hart gaat sneller slaan van nieuwe technologieën. Daar bent u dan ook continu naar op zoek. Op basis van deze nieuwe technologieën ontwikkelt u onderwijsmateriaal. Ook onderhoudt u contacten met bedrijven en externe deskundigen. Hiermee houdt u het onderwijs up-to-date.

 • Medior Feedback Engineer bij Bartosz - Bartosz EINDHOVEN
  Medior Feedback Engineer bij Bartosz Wij zijn per direct op zoek naar ervaren feedback engineers! Denk jij dat je een toekomstige Bartoszian bent?
 • Medior Java Developer - Tenuki B.V. DELFGAUW
  Medior Java Developer Doet het woord “beans” je aan Java componenten denken (en niet aan bonen) en draag je graag bij aan nieuwe ontwikkelingen op missie kritische applicaties dan zijn wij op zoek naar jou!
 • Medior Front-end Developer - NoBears HEUSDEN
  Medior Front-end Developer

  ... die geen uitdaging uit de weg gaat en zich wil inzetten om NoBears naar een nog hoger niveau te brengen.

 • Medior Java (Full Stack) Developer | iOS, PhoneGap, Objective-C, Swift - DPA EINDHOVEN
  Medior Java (Full Stack) Developer | iOS, PhoneGap, Objective-C, Swift Ben jij geïnteresseerd in de nieuwste technologieën en een gepassioneerde Java developer?
 • Wordpress developer - Bureau Vet BOXMEER
  Wordpress developer Ben jij onze Wordpress developer?
 • Junior PHP developer - Divtag DEN BOSCH
  Junior PHP developer Als backend ontwikkelaar krijg je een belangrijke rol binnen het development team. De zeer gevarieerde opdrachten die we binnen krijgen zorgen voor een diversiteit aan persoonlijke groei. Voor deze functie is het van belang dat je reeds bekend met zaken zoals GIT, Laravel (en/of) andere PHP Frameworks. Daarnaast heb je basiskennis van web security en ben je een beetje bekend met scrum. Verder ben je sociaal, competitief en leergierig.
 • Junior technische Front-end Developer - Not on Paper WAALRE
  Junior technische Front-end Developer Jij bent een front-end developer die ook vind dat de front-end leading dient te zijn in elk online project. Je kan goed samenwerken met de back-end developers om het project succesvol af te ronden. Daarnaast ben natuurlijk enthousiast over je vakgebied en ben je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van online interactie, HTML, CSS en de interessantere scripting libraries. Je kan als front-ender ook prima uit de voeten met en zonder een CSS framework. De woorden responsive, SASS, Bootstrap, GIT, GULP en TWIG hoef je niet op te zoeken in een woordenboek.
 • Medior .NET ontwikkelaar - ThunderBuild BV EINDHOVEN
  ThunderBuild BV Bij ThunderBuild zijn we ervan overtuigd dat we onze talenten en ambities moeten inzetten om de middelen op deze aarde slimmer te benutten. Op die manier kunnen we langer goed en gezond leven. Onze bijdrage daaraan? Wij ontwikkelen slimme, laagdrempelige hard- en softwareoplossingen die data verzamelen over gebeurtenissen en gebruik maken van beschikbare data en meetmomenten in processen. We maken gebruiksvriendelijke applicaties voor de sectoren GWW, Bouw, Infra en Transport. Onze klanten kunnen met onze applicaties hun processen optimaliseren en real time inzicht krijgen in projecten. Processen worden hierdoor transparanter en efficiënter.
 • Junior Allround Developer (Nederlands) - Simple Simon EINDHOVEN
  Junior Allround Developer (Nederlands)

  Simple-Simon, de slimme werkbon app is een cloud oplossing gericht op kleine, middelgrote organisaties. Simple-Simon is marktleider in de Benelux en breid momenteel internationaal uit. Simon’s kantoor functionaliteiten kunnen in iedere browser gebruikt worden en de slimme werkbon app wordt in het veld gebruikt door de mobiele gebruikers. Om verdere groei zowel nationaal als internationaal vorm te geven breiden we momenteel ons team uit.

 • Senior Allround Developer (Nederlands) - Simple Simon EINDHOVEN
  Senior Allround Developer (Nederlands)

  Simple-Simon, de slimme werkbon app is een cloud oplossing gericht op kleine, middelgrote organisaties. Simple-Simon is marktleider in de Benelux en breid momenteel internationaal uit. Simon’s kantoor functionaliteiten kunnen in iedere browser gebruikt worden en de slimme werkbon app wordt in het veld gebruikt door de mobiele gebruikers. Om verdere groei zowel nationaal als internationaal vorm te geven breiden we momenteel ons team uit.

 • Medior Drupal ontwikkelaar (Front-end) - Intrasurance Technology Services S-HERTOGENBOSCH
  Medior Drupal ontwikkelaar (Front-end) Als Frontend Developer Drupal ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de responsive websites en apps. Aan de hand van technieken binnen het Frontend vakgebied, ben je in staat om technische oplossingen te ontwikkelen in Drupal. Daarnaast neem jij ook complete website- en app (re)design projecten voor je rekening. Hierbij werk je samen met het marketingteam. Daarnaast integreer je onze verzekeringsapplicatie en maakt deze klant specifiek. Denk hierbij aan verschillende flows, designs en interactie met de gebruiker.
 • Senior Drupal ontwikkelaar (Front-end) - Intrasurance Technology Services S-HERTOGENBOSCH
  Senior Drupal ontwikkelaar (Front-end) Als Frontend Developer Drupal ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de responsive websites en apps. Aan de hand van technieken binnen het Frontend vakgebied, ben je in staat om technische oplossingen te ontwikkelen in Drupal. Daarnaast neem jij ook complete website- en app (re)design projecten voor je rekening. Hierbij werk je samen met het marketingteam. Daarnaast integreer je onze verzekeringsapplicatie en maakt deze klant specifiek. Denk hierbij aan verschillende flows, designs en interactie met de gebruiker.
 • Senior Front-end Developer (focus op Drupal) - Intrasurance Technology Services S-HERTOGENBOSCH
  Senior Front-end Developer (focus op Drupal) Als Frontend Developer Drupal ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de responsive websites en apps. Aan de hand van technieken binnen het Frontend vakgebied, ben je in staat om technische oplossingen te ontwikkelen in Drupal. Daarnaast neem jij ook complete website- en app (re)design projecten voor je rekening. Hierbij werk je samen met het marketingteam. Daarnaast integreer je onze verzekeringsapplicatie en maakt deze klant specifiek. Denk hierbij aan verschillende flows, designs en interactie met de gebruiker.
 • Medior Front-end Developer (focus op Drupal) - Intrasurance Technology Services S-HERTOGENBOSCH
  Medior Front-end Developer (focus op Drupal) Als Frontend Developer Drupal ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de responsive websites en apps. Aan de hand van technieken binnen het Frontend vakgebied, ben je in staat om technische oplossingen te ontwikkelen in Drupal. Daarnaast neem jij ook complete website- en app (re)design projecten voor je rekening. Hierbij werk je samen met het marketingteam. Daarnaast integreer je onze verzekeringsapplicatie en maakt deze klant specifiek. Denk hierbij aan verschillende flows, designs en interactie met de gebruiker.
 • Medior Javascript ontwikkelaar (focus op ReactJS) - Intrasurance Technology Services S-HERTOGENBOSCH
  Medior Javascript ontwikkelaar (focus op ReactJS) Als React.JS ontwikkelaar ben je samen met ons front-end team verantwoordelijk voor de technische realisatie van onze website en apps. Aan de hand van technieken binnen het vakgebied, je eigen inzicht en cijfermatig onderbouwde analyses optimaliseer je onze bestaande front-end.
 • Senior Javascript ontwikkelaar (focus op ReactJS) - Intrasurance Technology Services S-HERTOGENBOSCH
  Senior Javascript ontwikkelaar (focus op ReactJS) Als React.JS ontwikkelaar ben je samen met ons front-end team verantwoordelijk voor de technische realisatie van onze website en apps. Aan de hand van technieken binnen het vakgebied, je eigen inzicht en cijfermatig onderbouwde analyses optimaliseer je onze bestaande front-end.
 • Medior Front-end Ontwikkelaar (focus op ReactJS) - Intrasurance Technology Services S-HERTOGENBOSCH
  Medior Front-end Ontwikkelaar (focus op ReactJS) Als React.JS ontwikkelaar ben je samen met ons front-end team verantwoordelijk voor de technische realisatie van onze website en apps. Aan de hand van technieken binnen het vakgebied, je eigen inzicht en cijfermatig onderbouwde analyses optimaliseer je onze bestaande front-end.
 • Senior Front-end Ontwikkelaar (focus op ReactJS) - Intrasurance Technology Services S-HERTOGENBOSCH
  Senior Front-end Ontwikkelaar (focus op ReactJS) Als React.JS ontwikkelaar ben je samen met ons front-end team verantwoordelijk voor de technische realisatie van onze website en apps. Aan de hand van technieken binnen het vakgebied, je eigen inzicht en cijfermatig onderbouwde analyses optimaliseer je onze bestaande front-end.
 • Senior ReactJS Ontwikkelaar - Intrasurance Technology Services S-HERTOGENBOSCH
  Senior ReactJS Ontwikkelaar Als React.JS ontwikkelaar ben je samen met ons front-end team verantwoordelijk voor de technische realisatie van onze website en apps. Aan de hand van technieken binnen het vakgebied, je eigen inzicht en cijfermatig onderbouwde analyses optimaliseer je onze bestaande front-end.
 • Medior ReactJS Ontwikkelaar - Intrasurance Technology Services S-HERTOGENBOSCH
  Intrasurance Technology Services Als React.JS ontwikkelaar ben je samen met ons front-end team verantwoordelijk voor de technische realisatie van onze website en apps. Aan de hand van technieken binnen het vakgebied, je eigen inzicht en cijfermatig onderbouwde analyses optimaliseer je onze bestaande front-end.
 • Senior Hybrid Mobile developer - You Are Digital OOSTERHOUT
  Senior Hybrid Mobile developer  You Are Digital is hét digitaal bureau in de Benelux dat met effectieve online platformen het verschil maakt. Wij bedenken, ontwikkelen en vermarkten technisch hoogwaardige en altijd innoverende digitale platformen. Welke zijn afgestemd op het gebruikersgedrag van de bezoeker en zorgen voor een hoogwaardige retentie. Dit alles binnen de flexibele Scrum methodiek.
 • Medior Hybrid Mobile developer - You Are Digital OOSTERHOUT
  Medior Hybrid Mobile developer You Are Digital is hét digitaal bureau in de Benelux dat met effectieve online platformen het verschil maakt. Wij bedenken, ontwikkelen en vermarkten technisch hoogwaardige en altijd innoverende digitale platformen. Welke zijn afgestemd op het gebruikersgedrag van de bezoeker en zorgen voor een hoogwaardige retentie. Dit alles binnen de flexibele Scrum methodiek.
 • Junior Hybrid Mobile developer - You Are Digital OOSTERHOUT
  Junior Hybrid Mobile developer You Are Digital is hét digitaal bureau in de Benelux dat met effectieve online platformen het verschil maakt. Wij bedenken, ontwikkelen en vermarkten technisch hoogwaardige en altijd innoverende digitale platformen. Welke zijn afgestemd op het gebruikersgedrag van de bezoeker en zorgen voor een hoogwaardige retentie. Dit alles binnen de flexibele Scrum methodiek.
 • Hybrid Mobile developer - You Are Digital OOSTERHOUT
  Hybrid Mobile developer You Are Digital is hét digitaal bureau in de Benelux dat met effectieve online platformen het verschil maakt. Wij bedenken, ontwikkelen en vermarkten technisch hoogwaardige en altijd innoverende digitale platformen. Welke zijn afgestemd op het gebruikersgedrag van de bezoeker en zorgen voor een hoogwaardige retentie. Dit alles binnen de flexibele Scrum methodiek.
 • Senior Netwerkengineer bij Unica Schutte ICT - Unica Schutte ICT LEMELERVELD
  Unica Schutte ICT Zie je het als een uitdaging om complexe netwerken te bouwen of te adviseren of ben je op je best als je ingewikkelde vraagstukken mag oplossen waarbij ook de datacenter connectiviteit een rol speelt? Solliciteer direct!
 • Marketing Consultant Benelux - Engagement Factory EINDHOVEN
  Marketing Consultant Benelux

  Ter uitbreiding van het team en de activiteiten van ons kantoor in Eindhoven zijn we op zoek naar een ervaren en getalenteerde marketing automation consultant. 

 • Senior Web Developer - Engagement Factory EINDHOVEN
  Senior Web Developer We are looking for experienced and talented Front End Web Developer(s) to join our teams in Cape Town or Eindhoven
 • Medior Web Developer - Engagement Factory EINDHOVEN
  Medior Web Developer We are looking for experienced and talented Front End Web Developer(s) to join our teams in Cape Town or Eindhoven
 • Junior Web Developer - Engagement Factory EINDHOVEN
  Junior Web Developer We are looking for experienced and talented Front End Web Developer(s) to join our teams in Cape Town or Eindhoven
 • Junior Full-stack Developer - Engagement Factory EINDHOVEN
  Junior Full-stack Developer We are looking for experienced and talented Front End Web Developer(s) to join our teams in Cape Town or Eindhoven
 • Medior Full-stack Developer - Engagement Factory EINDHOVEN
  Medior Full-stack Developer We are looking for experienced and talented Front End Web Developer(s) to join our teams in Cape Town or Eindhoven
 • Senior Full-stack Developer - Engagement Factory EINDHOVEN
  Senior Full-stack Developer We are looking for experienced and talented Front End Web Developer(s) to join our teams in Cape Town or Eindhoven
 • Senior Front-end Web Developer - Engagement Factory EINDHOVEN
  Senior Front-end Web Developer We are looking for experienced and talented Front End Web Developer(s) to join our teams in Cape Town or Eindhoven
 • Medior Front-end Web Developer - Engagement Factory EINDHOVEN
  Medior Front-end Web Developer We are looking for experienced and talented Front End Web Developer(s) to join our teams in Cape Town or Eindhoven
 • Junior Front-end Web Developer - Engagement Factory EINDHOVEN
  Junior Front-end Web Developer We are looking for experienced and talented Front End Web Developer(s) to join our teams in Cape Town or Eindhoven
 • Junior Front-end Developer - Gynzy 'S-HERTOGENBOSCH
  Junior Front-end Developer Als Front-end Developer ga je onderdeel uitmaken van ons multidisciplinair SCRUM-team dat iteratief software oplevert.
 • Senior Node.js Developer - Gynzy 'S-HERTOGENBOSCH
  Senior Node.js Developer

  We zoeken een innovatieve, gepassioneerde techneut om ons jonge team te versterken. Als jij enthousiast wordt van Node.js en niet bang bent om dat dagelijks op schaal te deployen op een auto-scaling kubernetes cluster dan ben je bij ons aan het goede adres. Maandelijks spelen en leren meer dan 300.000 kinderen met onze software, je kan dus echt impact maken.

 • Medior Node.js Developer - Gynzy 'S-HERTOGENBOSCH
  Medior Node.js Developer

  We zoeken een innovatieve, gepassioneerde techneut om ons jonge team te versterken. Als jij enthousiast wordt van Node.js en niet bang bent om dat dagelijks op schaal te deployen op een auto-scaling kubernetes cluster dan ben je bij ons aan het goede adres. Maandelijks spelen en leren meer dan 300.000 kinderen met onze software, je kan dus echt impact maken.

 • Senior Full Stack Developer - Gynzy 'S-HERTOGENBOSCH
  Senior Full Stack Developer Als Front-end Developer ga je onderdeel uitmaken van ons multidisciplinair SCRUM-team dat iteratief software oplevert.
 • Medior Full Stack Developer - Gynzy 'S-HERTOGENBOSCH
  Medior Full Stack Developer Als Front-end Developer ga je onderdeel uitmaken van ons multidisciplinair SCRUM-team dat iteratief software oplevert.
 • Junior Full Stack Developer - Gynzy 'S-HERTOGENBOSCH
  Junior Full Stack Developer Als Front-end Developer ga je onderdeel uitmaken van ons multidisciplinair SCRUM-team dat iteratief software oplevert.
 • Junior Javascript Developer - Gynzy 'S-HERTOGENBOSCH
  Junior Javascript Developer Als Front-end Developer ga je onderdeel uitmaken van ons multidisciplinair SCRUM-team dat iteratief software oplevert.
 • Medior Javascript Developer - Gynzy 'S-HERTOGENBOSCH
  Medior Javascript Developer Als Front-end Developer ga je onderdeel uitmaken van ons multidisciplinair SCRUM-team dat iteratief software oplevert.
 • Senior Javascript Developer - Gynzy 'S-HERTOGENBOSCH
  Senior Javascript Developer Als Front-end Developer ga je onderdeel uitmaken van ons multidisciplinair SCRUM-team dat iteratief software oplevert.
 • Senior Front-end Developer - Gynzy 'S-HERTOGENBOSCH
  Senior Front-end Developer Als Front-end Developer ga je onderdeel uitmaken van ons multidisciplinair SCRUM-team dat iteratief software oplevert.
 • Medior Front-end Developer - Gynzy 'S-HERTOGENBOSCH
  Medior Front-end Developer Als Front-end Developer ga je onderdeel uitmaken van ons multidisciplinair SCRUM-team dat iteratief software oplevert.
 • Junior Node.js Developer - Gynzy 'S-HERTOGENBOSCH
  Junior Node.js Developer

  We zoeken een innovatieve, gepassioneerde techneut om ons jonge team te versterken. Als jij enthousiast wordt van Node.js en niet bang bent om dat dagelijks op schaal te deployen op een auto-scaling kubernetes cluster dan ben je bij ons aan het goede adres. Maandelijks spelen en leren meer dan 300.000 kinderen met onze software, je kan dus echt impact maken.

 • Senior Javascript Developer - Whyellow EINDHOVEN
  Senior Javascript Developer Vind je het leuk nieuwe technieken toe te passen? Kan en wil je snel leren? Ga je een uitdaging niet uit de weg en ben je ook bereid het karwei af te maken waar je verantwoordelijk voor bent? Dan ben je bij ons op je plek!
 • Medior Javascript Developer - Whyellow EINDHOVEN
  Medior Javascript Developer Vind je het leuk nieuwe technieken toe te passen? Kan en wil je snel leren? Ga je een uitdaging niet uit de weg en ben je ook bereid het karwei af te maken waar je verantwoordelijk voor bent? Dan ben je bij ons op je plek!
 • Junior Javascript Developer - Whyellow EINDHOVEN
  Junior Javascript Developer Vind je het leuk nieuwe technieken toe te passen? Kan en wil je snel leren? Ga je een uitdaging niet uit de weg en ben je ook bereid het karwei af te maken waar je verantwoordelijk voor bent? Dan ben je bij ons op je plek!
 • Senior Web Developer - Whyellow EINDHOVEN
  Senior Web Developer Vind je het leuk nieuwe technieken toe te passen? Kan en wil je snel leren? Ga je een uitdaging niet uit de weg en ben je ook bereid het karwei af te maken waar je verantwoordelijk voor bent? Dan ben je bij ons op je plek!
 • Junior Web Developer - Whyellow EINDHOVEN
  Junior Web Developer Vind je het leuk nieuwe technieken toe te passen? Kan en wil je snel leren? Ga je een uitdaging niet uit de weg en ben je ook bereid het karwei af te maken waar je verantwoordelijk voor bent? Dan ben je bij ons op je plek!
 • Medior Front-end Developer - Whyellow EINDHOVEN
  Medior Front-end Developer Vind je het leuk nieuwe technieken toe te passen? Kan en wil je snel leren? Ga je een uitdaging niet uit de weg en ben je ook bereid het karwei af te maken waar je verantwoordelijk voor bent? Dan ben je bij ons op je plek!
 • Junior Front-end Developer - Whyellow EINDHOVEN
  Junior Front-end Developer Vind je het leuk nieuwe technieken toe te passen? Kan en wil je snel leren? Ga je een uitdaging niet uit de weg en ben je ook bereid het karwei af te maken waar je verantwoordelijk voor bent? Dan ben je bij ons op je plek!
 • Senior Front-end Developer - Whyellow EINDHOVEN
  Senior Front-end Developer Vind je het leuk nieuwe technieken toe te passen? Kan en wil je snel leren? Ga je een uitdaging niet uit de weg en ben je ook bereid het karwei af te maken waar je verantwoordelijk voor bent? Dan ben je bij ons op je plek!
 • Senior Fullstack Developer - Whyellow EINDHOVEN
  Senior Fullstack Developer Vind je het leuk nieuwe technieken toe te passen? Kan en wil je snel leren? Ga je een uitdaging niet uit de weg en ben je ook bereid het karwei af te maken waar je verantwoordelijk voor bent? Dan ben je bij ons op je plek!
 • Medior Fullstack Developer - Whyellow EINDHOVEN
  Medior Fullstack Developer Vind je het leuk nieuwe technieken toe te passen? Kan en wil je snel leren? Ga je een uitdaging niet uit de weg en ben je ook bereid het karwei af te maken waar je verantwoordelijk voor bent? Dan ben je bij ons op je plek!
 • Junior Fullstack Developer - Whyellow EINDHOVEN
  Junior Fullstack Developer Vind je het leuk nieuwe technieken toe te passen? Kan en wil je snel leren? Ga je een uitdaging niet uit de weg en ben je ook bereid het karwei af te maken waar je verantwoordelijk voor bent? Dan ben je bij ons op je plek!
 • DevOps engineer - Working Spirit DEVENTER
  Working Spirit Als DevOps Engineer bij Working Spirit ICT word jij ingezet op uitdagende en innovatieve opdrachten bij onze klanten. Bij ons kunnen opdrachtgevers terecht voor goed opgeleide en vooral gepassioneerde specialisten met een duidelijke visie. Onze Engineers bieden de noodzakelijke extra capaciteit en/of kennis. Daarnaast leiden wij jonge talenten op via de Working Spirit Academy.
 • Medior Webdeveloper - superwinkel EINDHOVEN
  Medior Webdeveloper

  Superwinkel zoekt per direct enthousiaste kandidaten voor de functie van Medior Webdeveloper (fulltime 32-40 uur)

 • Junior Webdeveloper - superwinkel EINDHOVEN
  Junior Webdeveloper

  Superwinkel zoekt per direct enthousiaste kandidaten voor de functie van Webdeveloper (fulltime 32-40 uur)

 • Junior PHP developer - superwinkel EINDHOVEN
  Junior PHP developer Superwinkel zoekt per direct enthousiaste kandidaten voor de functie van PHP Developer (fulltime 32-40 uur)
 • Medior PHP developer - superwinkel EINDHOVEN
  Medior PHP developer Superwinkel zoekt per direct enthousiaste kandidaten voor de functie van PHP Developer (fulltime 32-40 uur)
 • Junior PHP Symfony developer - Mijnwebwinkel OSS
  Junior PHP Symfony developer

  Als Junior developer zorg je ervoor dat ons e-commerce platform steeds weer naar een hoger niveau getild wordt. Je bedenkt en ontwikkelt nieuwe functionaliteiten. Dit doe je samen met jouw collega backenders en in nauwe samenwerking met onze frontend developers.

 • Medior PHP Symfony developer - Mijnwebwinkel OSS
  Medior PHP Symfony developer

  Als Medior developer zorg je ervoor dat ons e-commerce platform steeds weer naar een hoger niveau getild wordt. Je bedenkt en ontwikkelt nieuwe functionaliteiten. Dit doe je samen met jouw collega backenders en in nauwe samenwerking met onze frontend developers.

 • Medior PHP developer - Mijnwebwinkel OSS
  Medior PHP developer

  Als Medior developer zorg je ervoor dat ons e-commerce platform steeds weer naar een hoger niveau getild wordt. Je bedenkt en ontwikkelt nieuwe functionaliteiten. Dit doe je samen met jouw collega backenders en in nauwe samenwerking met onze frontend developers.

 • Junior PHP developer - Mijnwebwinkel OSS
  Junior PHP developer Als junior+ developer zorg je ervoor dat ons e-commerce platform steeds weer naar een hoger niveau getild wordt. Je bedenkt en ontwikkelt nieuwe functionaliteiten. Dit doe je samen met jouw collega backenders en in nauwe samenwerking met onze frontend developers.
 • Junior Laravel BACK-END DEVELOPER - fruitcake studio SINT-OEDENRODE
  Junior Laravel BACK-END DEVELOPER Wij zoeken een top back-end developer die deel wil uitmaken van ons prachtige team en een belangrijke rol wil spelen in de ontwikkeling van gave producten voor onze klanten. Ben jij die code ninja en enthousiaste teamplayer waar wij naar op zoek zijn? Lees hieronder de details over de functie en neem contact met ons op!
 • Medior Laravel BACK-END DEVELOPER - fruitcake studio SINT-OEDENRODE
  Medior Laravel BACK-END DEVELOPER Wij zoeken een top back-end developer die deel wil uitmaken van ons prachtige team en een belangrijke rol wil spelen in de ontwikkeling van gave producten voor onze klanten. Ben jij die code ninja en enthousiaste teamplayer waar wij naar op zoek zijn? Lees hieronder de details over de functie en neem contact met ons op!
 • Senior Laravel BACK-END DEVELOPER - fruitcake studio SINT-OEDENRODE
  Senior Laravel BACK-END DEVELOPER Wij zoeken een top back-end developer die deel wil uitmaken van ons prachtige team en een belangrijke rol wil spelen in de ontwikkeling van gave producten voor onze klanten. Ben jij die code ninja en enthousiaste teamplayer waar wij naar op zoek zijn? Lees hieronder de details over de functie en neem contact met ons op!
 • Senior BACK-END DEVELOPER - fruitcake studio SINT-OEDENRODE
  Senior BACK-END DEVELOPER Wij zoeken een top back-end developer die deel wil uitmaken van ons prachtige team en een belangrijke rol wil spelen in de ontwikkeling van gave producten voor onze klanten. Ben jij die code ninja en enthousiaste teamplayer waar wij naar op zoek zijn? Lees hieronder de details over de functie en neem contact met ons op!
 • Medior BACK-END DEVELOPER - fruitcake studio SINT-OEDENRODE
  Medior BACK-END DEVELOPER Wij zoeken een top back-end developer die deel wil uitmaken van ons prachtige team en een belangrijke rol wil spelen in de ontwikkeling van gave producten voor onze klanten. Ben jij die code ninja en enthousiaste teamplayer waar wij naar op zoek zijn? Lees hieronder de details over de functie en neem contact met ons op!
 • Junior BACK-END DEVELOPER - fruitcake studio SINT-OEDENRODE
  Junior BACK-END DEVELOPER Wij zoeken een top back-end developer die deel wil uitmaken van ons prachtige team en een belangrijke rol wil spelen in de ontwikkeling van gave producten voor onze klanten. Ben jij die code ninja en enthousiaste teamplayer waar wij naar op zoek zijn? Lees hieronder de details over de functie en neem contact met ons op!
 • BACK-END DEVELOPER - fruitcake studio SINT-OEDENRODE
  BACK-END DEVELOPER Wij zoeken een top back-end developer die deel wil uitmaken van ons prachtige team en een belangrijke rol wil spelen in de ontwikkeling van gave producten voor onze klanten. Ben jij die code ninja en enthousiaste teamplayer waar wij naar op zoek zijn? Lees hieronder de details over de functie en neem contact met ons op!
 • Medior Back-end Developer bij Direct-effect e-business - Direct-effect e-business DRUNEN
  Direct-effect e-business Ben jij een enthousiaste back-end developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! We zijn op zoek naar een developer die bekend is met het bouwen van websites, webshops en applicaties.
 • Junior Back-end Developer bij Direct-effect e-business - Direct-effect e-business DRUNEN
  Direct-effect e-business Ben jij een enthousiaste back-end developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! We zijn op zoek naar een developer die bekend is met het bouwen van websites, webshops en applicaties.
 • A.I. operator - Kentivo UTRECHT
  Kentivo Continuously improving the operations of innovative and new solutions is one challenge. Making it reliable and anticipating future new uses is tantalizing close to impossible. It is as much a matter of skill, curiosity and creative to stay ahead. At Kentivo, we run the operations of the solutions for our clients whether they are new A.I. driven solutions in Python on clever extension on SAP. This drives our operations to also be A.I. driven and continuously innovating to provide better, faster and more secure services based on our solutions. For this we run a dynamic A.I. SaaS infrastructure leveraging technologies such as Ansible, Docker, SAML and a PYTHON/Linux stack but also in-house developed tools. In parallel we look to apply new techniques as BlockChain.
 • Android Game Developer - Gamebasics ZOETERMEER
  Gamebasics Gamebasics uit Zoetermeer zoekt een Mobile Game Developer met passie voor Android development. Voor minimaal 32 uur per week.
 • Technische Front-end Developer - Not on Paper WAALRE
  Technische Front-end Developer Jij bent een front-end developer die ook vind dat de front-end leading dient te zijn in elk online project. Je kan goed samenwerken met de back-end developers om het project succesvol af te ronden. Daarnaast ben natuurlijk enthousiast over je vakgebied en ben je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van online interactie, HTML, CSS en de interessantere scripting libraries. Je kan als front-ender ook prima uit de voeten met en zonder een CSS framework. De woorden responsive, SASS, Bootstrap, GIT, GULP en TWIG hoef je niet op te zoeken in een woordenboek.
 • Junior Fullstack Developer - Itelligence EINDHOVEN
  Junior Fullstack Developer De Front-end Developer bekleedt een sleutelrol bij het mee opzetten van nieuwe UI5 oplossingen en het creëren van Proof of Concepts binnen diverse industrieën. Je bent het gezicht van itelligence als het gaat om kennis en ervaring in de wereld van Mobility. Daarnaast werk je aan innovatieve projecten en het toepassen van de nieuwste technologieën in complexe omgevingen, zowel nationaal als internationaal. Je vertaalt de klantbehoefte naar passende oplossingen.
 • Medior Fullstack Developer - Itelligence EINDHOVEN
  Medior Fullstack Developer De Front-end Developer bekleedt een sleutelrol bij het mee opzetten van nieuwe UI5 oplossingen en het creëren van Proof of Concepts binnen diverse industrieën. Je bent het gezicht van itelligence als het gaat om kennis en ervaring in de wereld van Mobility. Daarnaast werk je aan innovatieve projecten en het toepassen van de nieuwste technologieën in complexe omgevingen, zowel nationaal als internationaal. Je vertaalt de klantbehoefte naar passende oplossingen.
 • Senior Fullstack Developer - Itelligence EINDHOVEN
  Senior Fullstack Developer De Front-end Developer bekleedt een sleutelrol bij het mee opzetten van nieuwe UI5 oplossingen en het creëren van Proof of Concepts binnen diverse industrieën. Je bent het gezicht van itelligence als het gaat om kennis en ervaring in de wereld van Mobility. Daarnaast werk je aan innovatieve projecten en het toepassen van de nieuwste technologieën in complexe omgevingen, zowel nationaal als internationaal. Je vertaalt de klantbehoefte naar passende oplossingen.
 • Senior Front-end Developer - Itelligence EINDHOVEN
  Senior Front-end Developer De Front-end Developer bekleedt een sleutelrol bij het mee opzetten van nieuwe UI5 oplossingen en het creëren van Proof of Concepts binnen diverse industrieën. Je bent het gezicht van itelligence als het gaat om kennis en ervaring in de wereld van Mobility. Daarnaast werk je aan innovatieve projecten en het toepassen van de nieuwste technologieën in complexe omgevingen, zowel nationaal als internationaal. Je vertaalt de klantbehoefte naar passende oplossingen.
 • Medior Front-end Developer - Itelligence EINDHOVEN
  Medior Front-end Developer De Front-end Developer bekleedt een sleutelrol bij het mee opzetten van nieuwe UI5 oplossingen en het creëren van Proof of Concepts binnen diverse industrieën. Je bent het gezicht van itelligence als het gaat om kennis en ervaring in de wereld van Mobility. Daarnaast werk je aan innovatieve projecten en het toepassen van de nieuwste technologieën in complexe omgevingen, zowel nationaal als internationaal. Je vertaalt de klantbehoefte naar passende oplossingen.
 • Junior Front-end Developer - Itelligence EINDHOVEN
  Junior Front-end Developer De Front-end Developer bekleedt een sleutelrol bij het mee opzetten van nieuwe UI5 oplossingen en het creëren van Proof of Concepts binnen diverse industrieën. Je bent het gezicht van itelligence als het gaat om kennis en ervaring in de wereld van Mobility. Daarnaast werk je aan innovatieve projecten en het toepassen van de nieuwste technologieën in complexe omgevingen, zowel nationaal als internationaal. Je vertaalt de klantbehoefte naar passende oplossingen.
 • Junior Software Developer - Districs EINDHOVEN
  Junior Software Developer Ben jij resultaatgericht, analytisch en praktisch ingesteld? Durf jij vragen te stellen, en zie jij mogelijkheden waar anderen blokkades zien? Dan ben jij de software developer die wij zoeken.
 • Senior Python Developer - Greenhouse Group EINDHOVEN
  Senior Python Developer

  Will you join our team?

 • Medior Python Developer - Greenhouse Group EINDHOVEN
  Medior Python Developer

  Will you join our team?

 • Medior Python Developer - Greenhouse Group EINDHOVEN
  Medior Python Developer  Kom jij ons team versterken?
 • Medior Back-End Developer - Greenhouse Group EINDHOVEN
  Medior Back-End Developer Kom jij ons team versterken?
 • Senior Back-End Developer - Greenhouse Group EINDHOVEN
  Senior Back-End Developer Kom jij ons team versterken?
 • Senior Python Developer - Greenhouse Group EINDHOVEN
  Senior Python Developer Kom jij ons team versterken?
 • Lead Python Developer - Greenhouse Group EINDHOVEN
  Lead Python Developer Kom jij ons team versterken?
 • Lead Back-end Developer - Greenhouse Group EINDHOVEN
  Lead Back-end Developer Kom jij ons team versterken?
 • Lead Front-end Developer Lemon PI - Greenhouse Group EINDHOVEN
  Lead Front-end Developer Lemon PI Are you an enthusiastic front-end developer and ready to conquer the world by helping develop a high-end product, then we have a great challenge for you at LemonPI, part of Greenhouse Group.
 • Senior Front-end Developer Lemon PI - Greenhouse Group EINDHOVEN
  Senior Front-end Developer Lemon PI Are you an enthusiastic front-end developer and ready to conquer the world by helping develop a high-end product, then we have a great challenge for you at LemonPI, part of Greenhouse Group.
 • Medior Front-end Developer Lemon PI - Greenhouse Group EINDHOVEN
  Medior Front-end Developer Lemon PI Are you an enthusiastic front-end developer and ready to conquer the world by helping develop a high-end product, then we have a great challenge for you at LemonPI, part of Greenhouse Group.
 • Senior Front-end Developer met UX ervaring - Greenhouse Group EINDHOVEN
  Senior Front-end Developer met UX ervaring BaaS biedt inzichten in het totale spectrum van marketing kanalen en gaat verder: databronnen zijn naar wens flexibel toe te voegen, waarna een marketeer eenvoudig resultaten te zien krijgt via klant specifieke dashboards.
 • Medior Front-end Developer met UX ervaring - Greenhouse Group EINDHOVEN
  Medior Front-end Developer met UX ervaring BaaS biedt inzichten in het totale spectrum van marketing kanalen en gaat verder: databronnen zijn naar wens flexibel toe te voegen, waarna een marketeer eenvoudig resultaten te zien krijgt via klant specifieke dashboards.
 • “Reality is stranger than fiction, so better anticipate the impossible” - Kentivo UTRECHT
  Kentivo Continuously improving the operations of innovative and new solutions is one challenge. Making it reliable and anticipating future new uses is tantalizing close to impossible. It is as much a matter of skill, curiosity and creative to stay ahead. At Kentivo, we run the operations of the solutions for our clients whether they are new A.I. driven solutions in Python on clever extension on SAP. This drives our operations to also be A.I. driven and continuously innovating to provide better, faster and more secure services based on our solutions.
 • Senior SAP S/4HANA Logistics Consultant Industry - Itelligence EINDHOVEN
  Senior SAP S/4HANA Logistics Consultant Industry Binnen onze Nederlandse vestiging in Eindhoven werken we met ruim 120 medewerkers aan innovatieve SAP-oplossingen voor klanten binnen de sectoren Industry en Education. Klanten binnen de sector Industry bevinden zich binnen Food, Agri, Automotive en Healthcare. Om onze groeiambities waar te kunnen maken, willen wij ons team versterken met meerdere Senior SAP S/4HANA Logistics Consultants Industry
 • Medior Front-end Developer - direct-effect e-business DRUNEN
  Medior Front-end Developer Direct-effect heeft wegens groei plaats voor een enthousiaste Frond -end developer m/v
 • Junior Front-end Developer - direct-effect e-business DRUNEN
  Junior Front-end Developer Direct-effect heeft wegens groei plaats voor een enthousiaste Frond -end developer m/v
 • Senior Interaction Designer - Magneds TILBURG
 • Medior Interaction Designer - Magneds TILBURG
 • Junior Interaction Designer - Magneds TILBURG
 • Junior Allround Campaign Developer - Yourzine DEN BOSCH
  Junior Allround Campaign Developer Als Allround Campaign Developer werk je als digitale duizendpoot aan marketing campagnes binnen diverse Campagne Management Tools (o.a. Selligent Interactive Marketing).
 • Senior Fullstack Developer - An(d)dare BREDA
  Senior Fullstack Developer In deze functie ga je aan de slag met de nieuwste technieken zoals het React framework. Hierbij werk je binnen een team van IT-professionals volgens Agile/Scrum aan de doorontwikkeling van ons unieke e-commerce platform Quint. Quint is ontwikkeld op basis van een Service Oriented Architecture met PHP als leidende programmeertaal. Vorm jij de juiste aanvulling op je collega Developers? Dan wordt jij misschien wel onze nieuwe collega!
 • Medior Fullstack Developer - An(d)dare BREDA
  Medior Fullstack Developer In deze functie ga je aan de slag met de nieuwste technieken zoals het React framework. Hierbij werk je binnen een team van IT-professionals volgens Agile/Scrum aan de doorontwikkeling van ons unieke e-commerce platform Quint. Quint is ontwikkeld op basis van een Service Oriented Architecture met PHP als leidende programmeertaal. Vorm jij de juiste aanvulling op je collega Developers? Dan wordt jij misschien wel onze nieuwe collega!
 • Junior Fullstack Developer - An(d)dare BREDA
  Junior Fullstack Developer In deze functie ga je aan de slag met de nieuwste technieken zoals het React framework. Hierbij werk je binnen een team van IT-professionals volgens Agile/Scrum aan de doorontwikkeling van ons unieke e-commerce platform Quint. Quint is ontwikkeld op basis van een Service Oriented Architecture met PHP als leidende programmeertaal. Vorm jij de juiste aanvulling op je collega Developers? Dan wordt jij misschien wel onze nieuwe collega!
 • Medior .NET-developer | C#, ASP.NET, MVC, AngularJS - ThunderBuild BV EINDHOVEN
  ThunderBuild BV Bij ThunderBuild zijn we ervan overtuigd dat we onze talenten en ambities moeten inzetten om de middelen op deze aarde slimmer te benutten. Op die manier kunnen we langer goed en gezond leven. Onze bijdrage daaraan? Wij ontwikkelen slimme, laagdrempelige hard- en softwareoplossingen die data verzamelen over gebeurtenissen en gebruik maken van beschikbare data en meetmomenten in processen. We maken gebruiksvriendelijke applicaties voor de sectoren GWW, Bouw, Infra en Transport. Onze klanten kunnen met onze applicaties hun processen optimaliseren en real time inzicht krijgen in projecten. Processen worden hierdoor transparanter en efficiënter.
 • Software-developer met liefde voor PHP ( Junior ) - triptic EINDHOVEN
  Software-developer met liefde voor PHP ( Junior ) Kun jij niet al te goed zingen*, een beetje darten, en vooral heel goed programmeren? En lijkt het je interessant om met een team van slimme online professionals aan onze prijswinnende applicaties te werken? Misschien ben je dan wel de software-developer die we zoeken
 • .NET Developer bij Bright Cubes - Bright Cubes EINDHOVEN
  Bright Cubes Als .NET Developer werk je aan apps en applicaties die zowel intern als door eindklanten worden gebruikt. Aan jou de taak om deze complexe apps en applicaties te ontwikkelen en te verbeteren. De looptijd van de projecten varieert tussen de twee maanden tot een jaar. Je werkt op locatie bij de klant in teams en om jezelf te blijven ontwikkelen wordt regelmatig gerouleerd qua samenstelling en het type project. Op deze manier blijf jij je technische kennis uitbreiden en jezelf door ontwikkelen.
 • Senior Software Developer bij De Twee Snoeken - De Twee Snoeken 'S-HERTOGENBOSCH
  De Twee Snoeken Als Software Developer ga je werken aan het meest innoverende product op het gebied van klantgericht bouwen. Geen andere woningconfigurator is zo flexibel en kan zoveel bouwkundige informatie verwerken én leveren.
 • Senior Allround Developer (English) - Simple Simon EINDHOVEN
  Senior Allround Developer (English)

  The All Round Developer is, together with the development team, responsible for getting all Simons’ components to the next level. The demands on user-friendliness are high, as for any solution nowadays. In the design an art-designer is involved, but embracing UX/UI should also be the developers second nature.

 • Junior Allround Developer (English) - Simple Simon EINDHOVEN
  Junior Allround Developer (English)

  The All Round Developer is, together with the development team, responsible for getting all Simons’ components to the next level. The demands on user-friendliness are high, as for any solution nowadays. In the design an art-designer is involved, but embracing UX/UI should also be the developers second nature.

 • Medior Allround Developer (English) - Simple Simon EINDHOVEN
  Medior Allround Developer (English)

  The All Round Developer is, together with the development team, responsible for getting all Simons’ components to the next level. The demands on user-friendliness are high, as for any solution nowadays. In the design an art-designer is involved, but embracing UX/UI should also be the developers second nature.

 • Medior E-Business specialist bij Xsarus - XSARUS MIDDELHARNIS
  Medior E-Business specialist bij Xsarus

  Met een ervaren team van 60 medewerkers delen we één passie: het succesvol maken van onze klanten. Wij vertellen geen grote verhalen, maar gaan voor het beste resultaat en de hoogste kwaliteit. Dit blijkt ook wel uit de langdurige (internationale) klantrelaties die we inmiddels hebben opgebouwd en steeds verder uitbouwen.

 • E-Business specialist bij Xsarus - XSARUS MIDDELHARNIS
  E-Business specialist bij Xsarus

  Met een ervaren team van 60 medewerkers delen we één passie: het succesvol maken van onze klanten. Wij vertellen geen grote verhalen, maar gaan voor het beste resultaat en de hoogste kwaliteit. Dit blijkt ook wel uit de langdurige (internationale) klantrelaties die we inmiddels hebben opgebouwd en steeds verder uitbouwen.

 • Medior Business Consultant bij Bizzomate - Bizzomate B.V. DORDRECHT
  Medior Business Consultant bij Bizzomate

  Als business consultant bij Bizzomate ben jij de verbindende factor tussen business en IT. Je kunt bedrijfsprocessen en regelgeving doorgronden, en inzichtelijk maken voor anderen. Je kunt kansen voor een bedrijf vertalen in IT oplossingen.

  Agile, BPMN, DMN, business case, solution architecture; Komen deze termen je, zonder te spieken op Google, bekend voor? Blijf dan vooral lezen want wellicht past deze functie precies in jouw straatje.

 • Junior Business Consultant bij Bizzomate - Bizzomate B.V. DORDRECHT
  Junior Business Consultant bij Bizzomate

  Als business consultant bij Bizzomate ben jij de verbindende factor tussen business en IT. Je kunt bedrijfsprocessen en regelgeving doorgronden, en inzichtelijk maken voor anderen. Je kunt kansen voor een bedrijf vertalen in IT oplossingen.

  Agile, BPMN, DMN, business case, solution architecture; Komen deze termen je, zonder te spieken op Google, bekend voor? Blijf dan vooral lezen want wellicht past deze functie precies in jouw straatje.

 • Mendix Software Consultant met communicatie skills - Bizzomate B.V. DORDRECHT
  Mendix Software Consultant met communicatie skills  Als software consultant bij Bizzomate ben jij de verbindende factor tussen business en IT. In plaats van het schrijven in code, bouw jij aan applicaties die voor iedereen begrijpbaar zijn. Dit doe je met behulp van het Mendix en Avola Decision platform. Agile, Scrum, backlogs, sprints, aPaaS, CSS en microflows; Komen deze termen je, zonder te spieken op Google, bekend voor? Blijf dan vooral lezen want wellicht past deze functie precies in jouw straatje.
 • Junior Mendix Software Consultant met communicatie skills - Bizzomate B.V. DORDRECHT
  Junior Mendix Software Consultant met communicatie skills Als software consultant bij Bizzomate ben jij de verbindende factor tussen business en IT. In plaats van het schrijven in code, bouw jij aan applicaties die voor iedereen begrijpbaar zijn. Dit doe je met behulp van het Mendix en Avola Decision platform. Agile, Scrum, backlogs, sprints, aPaaS, CSS en microflows; Komen deze termen je, zonder te spieken op Google, bekend voor? Blijf dan vooral lezen want wellicht past deze functie precies in jouw straatje.
 • Senior Front-end Developer - Bright Cubes EINDHOVEN
  Senior Front-end Developer Werken met de meest innovatieve technieken en afwisselende projecten. Wil je leren door constant uitgedaagd te worden, om vernieuwend te zijn en buiten de kaders te denken. Ben je geïnteresseerd in Javascript en HTML/CSS? Maak je graag onderdeel uit van een innovatief team en ben je graag bezig met het optimaliseren van Innovatie en software development processen. Dan weten wij waar je moet zijn.
 • Medior Front-end Developer - Bright Cubes EINDHOVEN
  Medior Front-end Developer Werken met de meest innovatieve technieken en afwisselende projecten. Wil je leren door constant uitgedaagd te worden, om vernieuwend te zijn en buiten de kaders te denken. Ben je geïnteresseerd in Javascript en HTML/CSS? Maak je graag onderdeel uit van een innovatief team en ben je graag bezig met het optimaliseren van Innovatie en software development processen. Dan weten wij waar je moet zijn.
 • Junior Front-end Developer - Bright Cubes DEN HAAG
  Junior Front-end Developer Werken met de meest innovatieve technieken en afwisselende projecten. Wil je leren door constant uitgedaagd te worden, om vernieuwend te zijn en buiten de kaders te denken. Ben je geïnteresseerd in Javascript en HTML/CSS? Maak je graag onderdeel uit van een innovatief team en ben je graag bezig met het optimaliseren van Innovatie en software development processen. Dan weten wij waar je moet zijn.
 • Junior Front-end Developer - Bright Cubes EINDHOVEN
  Junior Front-end Developer Werken met de meest innovatieve technieken en afwisselende projecten. Wil je leren door constant uitgedaagd te worden, om vernieuwend te zijn en buiten de kaders te denken. Ben je geïnteresseerd in Javascript en HTML/CSS? Maak je graag onderdeel uit van een innovatief team en ben je graag bezig met het optimaliseren van Innovatie en software development processen. Dan weten wij waar je moet zijn.
 • Senior Java Developer bij Bright Cubes - Bright Cubes EINDHOVEN
  Senior Java Developer bij Bright Cubes Werken met de meest innovatieve technieken en afwisselende projecten. Wil je leren door constant uitgedaagd te worden, om vernieuwend te zijn en buiten de kaders te denken. Ben jij geïnteresseerd in disruptive technieken zoals Artificial Intelligence? Dan weten wij waar je moet zijn.
 • Medior Java Developer bij Bright Cubes - Bright Cubes EINDHOVEN
  Medior Java Developer bij Bright Cubes Werken met de meest innovatieve technieken en afwisselende projecten. Wil je leren door constant uitgedaagd te worden, om vernieuwend te zijn en buiten de kaders te denken. Ben jij geïnteresseerd in disruptive technieken zoals Artificial Intelligence? Dan weten wij waar je moet zijn.
 • Junior Java Developer bij Bright Cubes - Bright Cubes EINDHOVEN
  Junior Java Developer bij Bright Cubes Werken met de meest innovatieve technieken en afwisselende projecten. Wil je leren door constant uitgedaagd te worden, om vernieuwend te zijn en buiten de kaders te denken. Ben jij geïnteresseerd in disruptive technieken zoals Artificial Intelligence? Dan weten wij waar je moet zijn.
 • Senior Front-end Developer - Nostradamus DEN HOUT
  Senior Front-end Developer Werk jij graag samen met andere IT professionals? Ben jij bovendien initiatiefrijk en hou je van actie? Bij Nostradamus krijg je de vrijheid om naast jouw IT skills een belangrijke rol te spelen bij de ontwikkeling van het systeem en de organisatie.
 • Senior Front-end Developer - Greenhouse Group EINDHOVEN
  Senior Front-end Developer

  Voor BaaS, ons online marketing intelligence platform, zoeken wij een zelfstandige Front-end JavaScript developer die in staat is om vanuit een duidelijke visie op front-end architectuur samen met het Scrum team van BaaS te helpen om echte oplossingen voor de marketing industrie te bouwen.

 • Senior Allround Developers (front-end) - Simple Simon EINDHOVEN
  Senior Allround Developers (front-end)

  The All Round Developer is, together with the development team, responsible for getting all Simons’ components to the next level. The demands on user-friendliness are high, as for any solution nowadays. In the design an art-designer is involved, but embracing UX/UI should also be the developers second nature.

 • Medior Allround Developers (front-end) - Simple Simon EINDHOVEN
  Medior Allround Developers (front-end)

  Simple-Simon, the smart work order app is a cloud based solution targeting small to midsize companies. Simple-Simon is the leading player in the Benelux, and expanding internationally. Simon’s office functionality can be used with any browser and the native apps are used in the field. In order to facilitate our international ambitions we are expanding our development team.

 • Medior Front-end developer - ISAAC EINDHOVEN
  Medior Front-end developer Front-end development is een tak van sport die ontzettend hard blijft groeien. Het opzetten van een goed functionerende, responsive front-end met een goede usability is iets waar wij heel blij van worden.
 • Senior Front-end Developer - An(d)dare BREDA
  Senior Front-end Developer Ben jij een front-ender die goed uit de voeten kan met React.js, Javascript ES6 en CSS3? Ben jij de juiste aanvulling tussen je collega developers en werk je graag mee aan de door-ontwikkeling van ons unieke e-Commerce platform? Dan horen we graag van jou!
 • Medior Front-end Developer - Magneds TILBURG
  Medior Front-end Developer Samen met het projectteam werk je aan internetapplicaties en websites voor grote merken. Dit doe je met markup en programmeertalen als HTML5, CSS en JavaScript. Als front-end developer heb je een goed gevoel voor design én weet je designs 'pixel perfect' te vertalen naar code. Ook beschik je over degelijke kennis van PHP en MYSQL. Per project varieert de samenstelling van het team, waardoor je altijd sparringpartners hebt voor ideeën.
 • SeniorPHP developer - Clearvox ROSMALEN
  SeniorPHP developer Kom jij ons team versterken?
 • Medior Laravel developer bij Clearvox - Clearvox ROSMALEN
  Medior Laravel developer bij Clearvox Wij zijn op zoek naar jou!
 • Senior laravel developer - Clearvox ROSMALEN
  Senior laravel developer Kom jij ons team versterken?
 • Software Architect Java - ISAAC EINDHOVEN
  Software Architect Java Java is love, java is life.
 • Medior Java Developer - ISAAC EINDHOVEN
  Medior Java Developer Jij kan Java. Wij doen Java. A match made in heaven!
 • Senior Front-end Developer - Magneds TILBURG
  Senior Front-end Developer Samen met het projectteam werk je aan internetapplicaties en websites voor grote merken. Dit doe je met markup en programmeertalen als HTML5, CSS en JavaScript. Als front-end developer heb je een goed gevoel voor design én weet je designs 'pixel perfect' te vertalen naar code. Ook beschik je over degelijke kennis van PHP en MYSQL. Per project varieert de samenstelling van het team, waardoor je altijd sparringpartners hebt voor ideeën.
 • Medior Front-end Developer - An(d)dare BREDA
  Medior Front-end Developer Ben jij een front-ender die goed uit de voeten kan met React.js, Javascript ES6 en CSS3? Ben jij de juiste aanvulling tussen je collega developers en werk je graag mee aan de door-ontwikkeling van ons unieke e-Commerce platform? Dan horen we graag van jou!
 • Junior Applicatie Ontwikkelaar - Amits BREDA
  Junior Applicatie Ontwikkelaar Amits Is op zoek naar een Junior Applicatie Ontwikkelaar voor de ontwikkeling van een ERP-systeem voor Auto dealer bedrijven.
 • Medior All Round Developer (Nederlands) - Simple Simon EINDHOVEN
  Medior All Round Developer (Nederlands)

  Simple-Simon, de slimme werkbon app is een cloud oplossing gericht op kleine, middelgrote organisaties. Simple-Simon is marktleider in de Benelux en breid momenteel internationaal uit. Simon’s kantoor functionaliteiten kunnen in iedere browser gebruikt worden en de slimme werkbon app wordt in het veld gebruikt door de mobiele gebruikers. Om verdere groei zowel nationaal als internationaal vorm te geven breiden we momenteel ons team uit.

 • Senior Java Developer - ISAAC EINDHOVEN
  Senior Java Developer We zoeken een senior Java developer die begrijpt wat er komt kijken bij het uitdenken, ontwikkelen en daarna ook beheren van een applicatie.
 • Medior VR/AR Designer - ISAAC EINDHOVEN
  Medior VR/AR Designer We zijn op zoek naar een VR / AR designer met als passie: de meest innovatieve en state-of-the-art VR / AR applicaties en belevingen te maken.
 • Senior Front-end developer - ISAAC EINDHOVEN
  Senior Front-end developer Front-end development is een tak van sport die ontzettend hard blijft groeien. Het opzetten van een goed functionerende, responsive front-end met een goede usability is iets waar wij heel blij van worden.
 • Senior Voice & Network Engineer - Clearvox ROSMALEN
 • Senior/Lead PHP developer - Clearvox ROSMALEN
  Senior/Lead PHP developer Kom jij ons team versterken?
 • Energieke Business consultant SAP SD/MM - INSynQ EINDHOVEN
  Energieke Business consultant SAP SD/MM Ben jij een team speler die ook als individu succesvol resultaten behaalt? Kan jij structuur aanbrengen bij kleinere organisaties en ondernemerschap tonen bij multinationals? Dan willen wij graag met je in contact komen.
 • Energieke Business consultant SAP FICO - INSynQ EINDHOVEN
  Energieke Business consultant SAP FICO Ben jij een team speler die ook als individu succesvol resultaten behaalt? Kan jij structuur aanbrengen bij kleinere organisaties en ondernemerschap tonen bij multinationals? Dan willen wij graag met je in contact komen.
 • Energieke Business consultant SAP PP - INSynQ EINDHOVEN
  Energieke Business consultant SAP PP Ben jij een team speler die ook als individu succesvol resultaten behaalt? Kan jij structuur aanbrengen bij kleinere organisaties en ondernemerschap tonen bij multinationals? Dan willen wij graag met je in contact komen.
 • Energieke Business consultant SAP BTW - INSynQ EINDHOVEN
  Energieke Business consultant SAP BTW Ben jij een team speler die ook als individu succesvol resultaten behaalt? Kan jij structuur aanbrengen bij kleinere organisaties en ondernemerschap tonen bij multinationals? Dan willen wij graag met je in contact komen.
 • Medior Front-end Developer - Nostradamus DEN HOUT
  Medior Front-end Developer Werk jij graag samen met andere IT professionals? Ben jij bovendien initiatiefrijk en hou je van actie? Bij Nostradamus krijg je de vrijheid om naast jouw IT skills een belangrijke rol te spelen bij de ontwikkeling van het systeem en de organisatie.
 • Medior Front-end Developer - Greenhouse Group EINDHOVEN
  Medior Front-end Developer

  Voor BaaS, ons online marketing intelligence platform, zoeken wij een zelfstandige Front-end JavaScript developer die in staat is om vanuit een duidelijke visie op front-end architectuur samen met het Scrum team van BaaS te helpen om echte oplossingen voor de marketing industrie te bouwen.

 • Junior Front-end Developer bij Not on Paper - Not on Paper WAALRE
  Not on Paper Not on Paper is per direct op zoek naar een enthousiaste, leergierige junior front-end developer.
 • Traineeship Software Engineering bij Educom in Sittard - Educom SITTARD
  Educom

  Op zoek naar een nieuwe uitdaging, momenteel geen job, net afgestudeerd of oriënterend op de arbeidsmarkt? Maak kennis met ons en kom erachter hoe Educom haar traineeship samen met jou op maat vormgeeft. Combineer ons specialisme met jouw enthousiasme!

 • Traineeship Software Engineering bij Educom in Eindhoven - Educom EINDHOVEN
  Educom

  Op zoek naar een nieuwe uitdaging, momenteel geen job, net afgestudeerd of oriënterend op de arbeidsmarkt? Maak kennis met ons en kom erachter hoe Educom haar traineeship samen met jou op maat vormgeeft. Combineer ons specialisme met jouw enthousiasme!

 • Lead Front-end Developer - Greenhouse Group EINDHOVEN
  Lead Front-end Developer In deze rol ben je verantwoordelijk voor het front-end gedeelte van onze applicatie en de inhoudelijke begeleiding / ontwikkeling van de andere front-end developers in het team.
 • Traineeship IT bij Educom in Eindhoven - Educom EINDHOVEN
  Educom Traineeship Application/Software Development JAVA/C#(.NET)/PHP.
 • Senior SAP Logistics Consultants Industry bij itelligence - Itelligence EINDHOVEN
  Itelligence Om onze groeiambities waar te kunnen maken, willen wij ons team versterken met meerdere Senior SAP Logistics Consultants Industry.
 • Software Architect bij High Tech Solutions - High Tech Solutions APELDOORN
  High Tech Solutions Ben je een Software Architect die alles kan en kent op het gebied van specificeren en ontwerpen technisch complexe systemen? Dan zijn we érg benieuwd naar je wensen. Naar datgene dat zorgt dat jij gemotiveerd blijft. Naar wat jij nodig hebt voor je ontwikkeling. En naar hoeveel ruimte jij wilt voor je ideeën….
 • Software Engineer bij High Tech Solutions - High Tech Solutions APELDOORN
  High Tech Solutions Ben je een Software Ontwikkelaar die alles kan en kent op het gebied van C of C++? Dan zijn we érg benieuwd naar je wensen. Naar datgene dat zorgt dat jij gemotiveerd blijft. Naar wat jij nodig hebt voor je ontwikkeling. En naar hoeveel ruimte jij wilt voor je ideeën….
 • Technisch Software Engineer bij High Tech Solutions - High Tech Solutions APELDOORN
  High Tech Solutions Ben je een Technisch Software Engineer die alles kan en kent op het gebied van bijvoorbeeld C++, Java en/of C#? Dan zijn we érg benieuwd naar je wensen. Naar datgene dat zorgt dat jij gemotiveerd blijft. Naar wat jij nodig hebt voor je ontwikkeling. En naar hoeveel ruimte jij wilt voor je ideeën….
 • Embedded Software Engineer bij High Tech Solutions - High Tech Solutions APELDOORN
  High Tech Solutions Ben je een Software Architect die alles kan en kent op het gebied van specificeren en ontwerpen technisch complexe systemen? Dan zijn we érg benieuwd naar je wensen. Naar datgene dat zorgt dat jij gemotiveerd blijft. Naar wat jij nodig hebt voor je ontwikkeling. En naar hoeveel ruimte jij wilt voor je ideeën….
 • Back-end Developer bij Direct-effect e-business - Direct-effect e-business DRUNEN
  Direct-effect e-business Ben jij een enthousiaste back-end developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! We zijn op zoek naar een developer die bekend is met het bouwen van websites, webshops en applicaties.
 • Senior Programmeur bij Not on Paper - Not on Paper WAALRE
  Not on Paper

  Je bent een ervaren, extreem goede programmeur die weet wat het is om in een team met specialisten te werken. Je hebt een sterke eigen mening over techniek, maar kan ook meedenken in het grotere geheel. Je ziet mogelijkheden om onze bestaande modules te verbeten en neemt de leiding in het ontwikkelen van nieuwe modules. Je bent continu in ontwikkeling en neemt ons daar graag in mee. Je ziet groei mogelijkheden in de markt en voor Not on Paper en staat open voor verandering.  Een open sfeer, gelijkwaardigheid en humor op het werk vind je net zo belangrijk als wij dat vinden.

 • Medior Programmeur bij Not on Paper - Not on Paper WAALRE
  Not on Paper

  Je bent een ervaren, extreem goede programmeur die weet wat het is om in een team met specialisten te werken. Je hebt een sterke eigen mening over techniek, maar kan ook meedenken in het grotere geheel. Je ziet mogelijkheden om onze bestaande modules te verbeten en neemt de leiding in het ontwikkelen van nieuwe modules. Je bent continu in ontwikkeling en neemt ons daar graag in mee. Je ziet groei mogelijkheden in de markt en voor Not on Paper en staat open voor verandering.  Een open sfeer, gelijkwaardigheid en humor op het werk vind je net zo belangrijk als wij dat vinden.

 • Senior PHP Software Developer bij eHealth Ventures Group - eHealth Ventures Group OUD GASTEL
  eHealth Ventures Group

  eHealth Ventures Group is per direct op zoek naar een Senior PHP Software Developer.

Meer weten?

Je kunt ons bellen 050 - 2101001
... of we bellen jou
… of je mailt ons