Home >
ICT vacatures Den Haag

ICT vacatures Den Haag

Vind alle beschikbare ICT vacatures in Den Haag. De stad is behalve de hoofdstad van de provincie Zuid-Holland, vooral bekend als de politieke hoofdstad van Nederland. Regering, ministeries en ambassades zijn hier gevestigd.

Waarom JouwICTvacature.nl?

JouwICTvacature.nl werkt samen met interessante ICT bedrijven in regio Den Haag. Al onze vacatures zijn up-to-date: wanneer een vacature is vervuld, halen wij hem direct van de site. Bekijk hieronder alle ICT vacatures beschikbaar in Den Haag

 

Recente ICT vacatures Den Haag

 • Senior PHP developer - MaximumNL CAPELLE AAN DEN IJSSEL
  Senior PHP developer Ben jij onze nieuwe back-end developer?
 • Medior Tibco Activematrix Businessworks Engineer bij TMNS - TMNS DEN HAAG
  Medior Tibco Activematrix Businessworks Engineer bij TMNS

  TMNS is looking for senior TIBCO ActiveMatrix BusinessWorks engineers.

 • (Junior) Asp.Net Developer met focus op front-end - Magion DEN HAAG
  (Junior) Asp.Net Developer met focus op front-end Voor deze vacature zoeken wij een gemotiveerde kandidaat, met interesse binnen de industriële procesautomatisering en ervaring met front-end werkzaamheden, HTML5, Javascript en CSS. Het is belangrijk dat je zelfstandig kunt werken en eigen keuzes kunt maken.
 • Junior Industrial Data Engineer bij Magion - Magion DEN HAAG
  Magion

  Voor deze vacature zoeken wij een gemotiveerde kandidaat, die allround inzetbaar is op zowel het functionele als technische vlak. Daarnaast is het belangrijk dat je grote interesse hebt in het vakgebied, klantgericht bent en een hands-on mentaliteit hebt.

 • Traineeship Agile Testautomatiseerder bij Cerios - Cerios BAARN
  Traineeship Agile Testautomatiseerder bij Cerios Als testautomatiseerder heb je een uitdagende baan en lever je een belangrijke bijdrage aan ontwikkelteams: door de testen te automatiseren zijn nieuwe versies sneller en goed getest op te leveren. Niet alleen bedenk je testen, je bent ook in staat deze geautomatiseerd uit te laten voeren. Een vakgebied dat zeer sterk in opkomst is!
 • Medior Agile testspecialist bij Cerios - Cerios BAARN
  Medior Agile testspecialist bij Cerios Ben jij een agile testspecialist met de vaardigheid om goed te communiceren over je werk? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bij Cerios vind je ervaren enthousiaste collega’s, maken we graag tijd voor kennisdeling en bieden we je mooie uitdagende projecten.
 • Lead .NET Developer bij Betabit (regio Rotterdam) - Betabit ROTTERDAM
  Betabit

  Betabit zoekt een Microsoft .NET Lead Developer voor de regio Rotterdam die persoonlijk een stap omhoog wil.

 • Junior webdesigner - Kees™ Internetbureau LEIDEN
  Junior webdesigner

  Als je uitlijnmeester, pixelprins, contrastkoning, HTML-hipster en designdude* bent, willen we graag een kopje koffie met je drinken. Of een glaasje verse muntthee. Ook goed. 

 • Senior Java-developer met ambitie bij Cerios - Cerios BAARN
  Senior Java-developer met ambitie bij Cerios Ben jij Java-developer en heb je de ambitie om je verder te ontwikkelen? Zie je voor jezelf in de toekomst een rol weggelegd als lead developer of software architect? Dan heeft Cerios misschien wel een plek voor jou.
 • Medior IOS Developer - Webbeat WATERINGEN
  Medior IOS Developer Werk dichtbij huis met state-of-the-art technologie aan internationaal succes
 • Industrial Data Engineer bij Magion - Magion DEN HAAG
  Magion

  Voor deze vacature zoeken wij een gemotiveerde kandidaat, die allround inzetbaar is op zowel het functionele als technische vlak. Daarnaast is het belangrijk dat je grote interesse hebt in het vakgebied, klantgericht bent en een hands-on mentaliteit hebt. 

 • (Medior) Asp.Net Developer met focus op front-end - Magion DEN HAAG
  (Medior) Asp.Net Developer met focus op front-end Voor deze vacature zoeken wij een gemotiveerde kandidaat, met interesse binnen de industriële procesautomatisering en ervaring met front-end werkzaamheden, HTML5, Javascript en CSS. Het is belangrijk dat je zelfstandig kunt werken en eigen keuzes kunt maken.
 • Startende Java-developer met ambitie bij Cerios - Cerios BAARN
  Startende Java-developer met ambitie bij Cerios

  Ben jij Startende Java-developer en heb je de ambitie om je verder te ontwikkelen? Zie je voor jezelf in de toekomst een rol weggelegd als lead developer of software architect? Dan heeft Cerios misschien wel een plek voor jou.

 • Medior Front-end Developer - Kees™ Internetbureau LEIDEN
  Medior Front-end Developer We zoeken een Koning HTML, Keizer CSS en Prins Javascript* in één persoon. We hopen dat hij wil werken op de zolder van een oude conservenfabriek in Leiden.
 • Medior Cloud engineer - Ventus IT Professionals RIJSWIJK (RIJSWIJK)
  Ventus IT Professionals Ben jij onafhankelijk in de cloudmarkt en wil je altijd het beste advies geven aan je klant? Ben je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de markt en commercieel ingesteld? Wil jij onderscheidend zijn van je collega’s en hiervoor worden beloond? Dan is Ventus IT Professionals op zoek naar jou!
 • Medior Front-end Developer (Breed inzetbare codeklopper (36-40uur) - Webbeat WATERINGEN
  Medior Front-end Developer (Breed inzetbare codeklopper (36-40uur) Ben jij een ambitieuze Front-end Developer? Voel jij je uitgedaagd door complexe Front-end vraagstukken? Dan drinken we graag een kop koffie met je om je meer te vertellen over ons bedrijf. Webbeat werkt met een enthousiast team aan eigen producten en slimme online oplossingen voor klanten. We zijn gespecialiseerd in innovatieve webapplicaties die op grote (internationale) schaal worden toegepast. Binnen het team zijn alle technische disciplines goed vertegenwoordigd, maar Front-end versterking is zeer welkom
 • Medior .NET Software Engineer - Alten UTRECHT
  Medior .NET Software Engineer

  Ligt jouw passie bij innovatieve, technische IT systemen en vind je het leuk om complexe uitdagingen aan te gaan met de nieuwste technieken? Ontwikkel jij graag passende oplossingen voor backend-, frontend- en integratievraagstukken op basis van Microsoft-technologie en heb je hier al de nodige ervaring in? Dan past de functie van medior .NET Software Engineer goed bij jou. In deze functie kun je vanuit Digital Enterprise Consulting and Engineering aan de slag binnen verschillende werkgebieden en omgevingen. Voor jou de ideale mogelijkheid om jouw (technische) kennis in te zetten, te delen en uit te breiden.

 • Senior Front-ender met designs skills - Kees™ Internetbureau LEIDEN
  Senior Front-ender met designs skills

  Als je uitlijnmeester, pixelprins, contrastkoning, HTML-hipster en designdude* bent, willen we graag een kopje koffie met je drinken. Of een glaasje verse muntthee. Ook goed. 

 • Cloud Consultant Randstad - Sogeti VIANEN
  Sogeti IT was nog nooit zo’n belangrijk onderdeel van onze samenleving. De IT-ontwikkelingen, en in het bijzonder de recente Cloud ontwikkelingen hebben ook een enorme impact en maken het speelveld voor jou als Cloud Consultant uitdagender dan ooit.
 • Medior PHP Developer bij SIMgroep - SIMgroep ROTTERDAM
  Medior PHP Developer bij SIMgroep

  Past het motto ‘waar gelachen wordt, wordt niet gewerkt’ bij jou? Moeten wij jou uitleggen wat een nerf gun is? Laat je graag alles bij het oude want alles werkt nu toch al prima? Solliciteer dan alsjeblieft niet bij ons! Wij zoeken gedreven developers met een passie voor PHP!

 • Junior Full Stack Developer - LeQuest ROTTERDAM
  Junior Full Stack Developer

  As a Senior Front-end Developer you will be working on LeQuest's application stack, developing the internal tooling that is used to create the next generation of medical trainings. Optimizing workflows, improving performance, and creating new services.

 • Junior Front-end Developer (Breed inzetbare codeklopper (36-40uur) - Webbeat WATERINGEN
  Junior Front-end Developer (Breed inzetbare codeklopper (36-40uur) Ben jij een ambitieuze Front-end Developer? Voel jij je uitgedaagd door complexe Front-end vraagstukken? Dan drinken we graag een kop koffie met je om je meer te vertellen over ons bedrijf. Webbeat werkt met een enthousiast team aan eigen producten en slimme online oplossingen voor klanten. We zijn gespecialiseerd in innovatieve webapplicaties die op grote (internationale) schaal worden toegepast. Binnen het team zijn alle technische disciplines goed vertegenwoordigd, maar Front-end versterking is zeer welkom
 • Junior Fullstack Developer - Qualogy RIJSWIJK (RIJSWIJK)
  Junior Fullstack Developer Qualogy zoekt een leergierige Javascript front-end engineer. Onze ideale kandidaat heeft passie voor het vak en weet dit over te brengen op de klant. Voel jij je aangesproken?
 • PHP-PROGRAMMEUR - HVMP Marketing ( Ernesto ) ROTTERDAM
  PHP-PROGRAMMEUR De inrichting van jouw hardware en software heeft meer inhoud dan de cockpit van de Millennium Falcon en de Death Star bij elkaar, als je niet vertoeft in hyperspace dan ben je bezig met de laatste pagina’s van het internet uit te lezen. Als dat gebeurd is baal je omdat het een open einde blijkt te zijn, maar gedreven als je bent begin je zelf aan een vervolg. Je denkt niet in oplossingen, je bent de oplossing. Door jouw skills om te creëren ben je in feite een soort van halfgod. Een halfgod inderdaad, want je werkt 5 dagen en hebt 2 rustdagen...
 • Junior Xamarin ontwikkelaar bij Webbeat - Webbeat WATERINGEN
  Webbeat Ben jij een creatieve en enthousiaste Xamarin ontwikkelaar en zoek je een uitdagende functie in de omgeving van Den-Haag?
 • Senior PHP-developer bij Digitaal Kantoor - Digitaal Kantoor GOUDA
  Digitaal Kantoor

  Bij Digitaal Kantoor zijn ze per direct op zoek naar een Senior PHP-developer!

 • Linux Engineer Open Source Cloud - Sogeti VIANEN
  Sogeti Waar voor veel mensen Linux/Open Source een groot vraagteken is, is het voor jou appeltje-eitje. Jij vindt niets leuker dan je creativiteit loslaten op het ontwerpen, veranderen en beheren van het fundament voor een perfecte Cloud-omgeving. Ook de juiste installatie en werking van de beheerde omgevingen van klanten op zowel Cloud als non-Cloud gebied is jouw taak. Stressvol? Nee hoor. Die verantwoordelijkheid kun jij aan.
 • Junior Java Developer - Alvant RIJSWIJK
  Junior Java Developer Ben jij een Java Programmeur met minimaal 1,5 tot 2 jaar ervaring? En leergierig en toe aan een nieuwe uitdaging? Leergierig om alles van je collega’s te leren en de ambitie om de beste te worden?
 • Senior Security Analist SOC (SIEM, IDS) - DearBytes B.V. DEN HAAG
  Senior Security Analist SOC (SIEM, IDS) Onze collega’s geloven in een veilige en vrije digitale wereld; een wereld waar individuen en organisaties zelf in controle zijn! We zetten ons allen in om onze klanten inzicht te geven en samen veilige en werkbare systemen te creëren en onderhouden. Als Security Analist draag je hier direct aan bij door onze klanten te adviseren over te nemen maatregelen.
 • Senior Front-end Developer met ReactJS ervaring - OO Shopping ROTTERDAM
  Senior Front-end Developer met ReactJS ervaring

  Naast developer, ben je een enthousiaste teamplayer die denkt in robuuste oplossingen. Je gaat voor kwaliteit, uitbreiding van je stack zie je als een kans om nog beter te worden. Over de filosofie en organisatie achter de laatste innovaties en technologieën raak je niet uitgesproken. 

 • Trainee Software Developer - PortalPlus ROTTERDAM
  Trainee Software Developer We zijn op zoek naar een Trainee / Junior software developer met een goed stel hersens, die snel leert en belangstelling heeft voor ICT en innovatieve softwareontwikkeling.
 • Traineeship Java-developer bij Cerios - Cerios BAARN
  Traineeship Java-developer bij Cerios Ben jij een young professional die houdt van programmeren? En wil je je (verder) ontwikkelen in Java? Dan is een traineeship als Java-developer bij Cerios jou op het lijf geschreven.
 • Senior Cloud engineer - Ventus IT Professionals RIJSWIJK (RIJSWIJK)
  Ventus IT Professionals Ben jij onafhankelijk in de cloudmarkt en wil je altijd het beste advies geven aan je klant? Ben je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de markt en commercieel ingesteld? Wil jij onderscheidend zijn van je collega’s en hiervoor worden beloond? Dan is Ventus IT Professionals op zoek naar jou!
 • Young Professional Cloud Productivity - Sogeti VIANEN
  Sogeti De ideale digital workspace? Jij richt ‘m in! Overal documenten kunnen openen, bewerken, delen… Welk bedrijf wil dat nu niet? Als Young Professional Cloud Productivity leer jij hoe je de ideale digital workspace inricht voor je klant. De wensen en behoeften verschillen per organisatie. Jij kunt dan ook goed luisteren, meedenken en adviseren. Tijdens de opleiding ga je onder meer aan de slag met lean en scrum. waarbij MCSA/MCSE Microsoft Office 365 de basis vormt.
 • Junior Laravel PHP developer - MaximumNL CAPELLE AAN DEN IJSSEL
  Junior Laravel PHP developer Ben jij onze nieuwe back-end developer?
 • Medior Java Developer - Alvant RIJSWIJK
  Medior Java Developer Je bent een ervaren Java EE developer met ruime hands-on Java EE ontwikkelervaring, die zich zowel technisch als persoonlijk niet van de wijs laat brengen. Jij hebt uitstekende Java programmeerskills, technisch inzicht, bent innovatief en proactief.
 • Medior Java Software Developer / Consultant bij IT Topdogs - IT Topdogs AMSTERDAM
  Medior Java Software Developer / Consultant bij IT Topdogs Vind jij als ervaren software developer innovatie net zo belangrijk als wij? Wil je jezelf tijdens je werk constant blijven verbeteren? Wil je werken bij een bedrijf dat innovatie belangrijk vindt en waar teaming en persoonlijke ontwikkeling onderdeel zijn van de bedrijfscultuur? IT Top Dogs is een jonge organisatie die op zoek is naar developers met echte kwaliteit.
 • Oracle Cloud Engineer (DTAP) - Qualogy RIJSWIJK (RIJSWIJK)
  Oracle Cloud Engineer (DTAP) Experienced and enthusiastic Cloud Engineer who knows how to deliver an end-to-end application. Want to quickly acquire knowledge in an Agile environment?
 • Medior Java-developer met ambitie bij Cerios - Cerios BAARN
  Medior Java-developer met ambitie bij Cerios Ben jij Java-developer en heb je de ambitie om je verder te ontwikkelen? Zie je voor jezelf in de toekomst een rol weggelegd als lead developer of software architect? Dan heeft Cerios misschien wel een plek voor jou.
 • AX Consultant bij Prodware - Prodware ZALTBOMMEL
  Prodware Je bent verantwoordelijk voor het adviseren over en ondersteunen bij de implementatietrajecten van onze klanten. Het gaat hierbij om de vertaling van financiële processen naar een adequaat werkende oplossing met Microsoft Dynamics AX.
 • IT Traineeship "DevOps" (Java SE 8, Amazon Cloud Services, Ansible/Docker/AWS) - TMNS DEN HAAG
  IT Traineeship "DevOps" (Java SE 8, Amazon Cloud Services, Ansible/Docker/AWS) Do you have a clear affinity with IT and do you want to develop both professionally and personally? View our IT Traineeship DevOps below. Or choose one of the other IT Traineeships for the best start for your TMNS career.
 • Senior Front-end Developer - LeQuest ROTTERDAM
  Senior Front-end Developer

  As a Senior Front-end Developer you will be working on LeQuest's application stack, developing the internal tooling that is used to create the next generation of medical trainings. Optimizing workflows, improving performance, and creating new services.

 • Cloud Engineer - De Goudse GOUDA
  Cloud Engineer Je gaat werken bij de afdeling Exploitatie & Beheer of de afdeling Ontwikkeling & Architectuur van de sector ICT. Samen zijn beide afdelingen verantwoordelijk voor de ontwikkeling en werking van cloud diensten inclusief de integratie van die cloud diensten met de aanwezige niet-cloud diensten. Door ontwikkelingen in de markt in combinatie met de Goudse strategie is er een groeiende vraag naar Microsoft Azure cloud kennis. De sector ICT afdeling bestaat momenteel uit 100 medewerkers.
 • IT Traineeship Integration "Tibco" (Java SE 8, TIBCO BusinesWorks, Linux, Amazon Cloud Services, - TMNS DEN HAAG
  IT Traineeship Integration "Tibco" (Java SE 8, TIBCO BusinesWorks, Linux, Amazon Cloud Services, TMNS offers you a unique development opportunity through very extensive IT traineeships. TIBCO, Oracle, DevOps and Business Intelligence are the main tracks that TMNS offers you as a talented young IT professional.
 • Senior Front-end Developer bij PANGAEA - PANGAEA Digital Agency DEN HAAG
  Senior Front-end Developer bij PANGAEA

  PANGAEA is is op zoek naar een Front-end Developer.

 • Implementatieconsultant / Projectleider - PortalPlus ROTTERDAM
  Implementatieconsultant / Projectleider

  We zijn dringend op zoek naar een Implementatieconsultant / Projectleider!

 • Cloud Native Engineer / DevOps Engineer - Sogeti VIANEN
  Sogeti IT was nog nooit zo'n belangrijk onderdeel van onze samenleving. De IT-ontwikkelingen, en in het bijzonder de recente Cloud ontwikkelingen hebben ook een enorme impact en maken het speelveld voor jou als Cloud Native Engineer / DevOps engineer uitdagender dan ooit.
 • Medior Javascript Developer - OO Shopping ROTTERDAM
  Medior Javascript Developer

  Naast developer, ben je een enthousiaste teamplayer die denkt in robuuste oplossingen. Je gaat voor kwaliteit, uitbreiding van je stack zie je als een kans om nog beter te worden. Over de filosofie en organisatie achter de laatste innovaties en technologieën raak je niet uitgesproken. 

 • IT Traineeship Integration "Oracle" (Oracle SOA Suite 12C, Oracle Fusion 12C, Linux, Java SE 8, Amazon Cloud Services) - TMNS DEN HAAG
  IT Traineeship Integration "Oracle" (Oracle SOA Suite 12C, Oracle Fusion 12C, Linux, Java SE 8, Amazon Cloud Services) TMNS offers you a unique development opportunity through very extensive IT traineeships. TIBCO, Oracle, DevOps and Business Intelligence are the main tracks that TMNS offers you as a talented young IT professional.
 • Senior Java Ontwikkelaar - CC-Group RIJSWIJK
  Senior Java Ontwikkelaar

  Als Senior Java Developer ben je verantwoordelijk voor de realisatie van software oplossingen. Afhankelijk van jouw ervaring ben je in het project betrokken bij het opstellen van de functionele eisen tot aan het begeleiden van de acceptatietest.

 • Ongewoon enthousiaste Medior Full Stack Engineer bij NAVARA! - NAVARA DRIEBERGEN-RIJSENBURG
  Ongewoon enthousiaste Medior Full Stack Engineer bij NAVARA! Wil jij werken aan innovatieve en uitdagende projecten binnen toonaangevende organisaties? En wil jij werken met alleen de beste mensen in hun vakgebied? Wil jij je ontwikkelen en meegroeien met een organisatie? Dan is NAVARA de juiste plek voor een volgende stap in jouw carrière.
 • Medior Front-end Developer - LeQuest ROTTERDAM
  Medior Front-end Developer

  As a Junior Front-end Developer you will be working on LeQuest's application stack, developing the internal tooling that is used to create the next generation of medical trainings. Optimizing workflows, improving performance, and creating new services.

 • Medior Ethical Hacker (OSCP, Bash, Linux, Python, Ruby) - DearBytes B.V. DEN HAAG
  Medior Ethical Hacker (OSCP, Bash, Linux, Python, Ruby) Onze collega’s geloven in een veilige en vrije digitale wereld; een wereld waar individuen en organisaties zelf in controle zijn! We zetten ons allen in om onze klanten inzicht te geven en samen veilige en werkbare systemen te creëren en onderhouden. Als Pentester draag je hier direct aan bij door onze klanten inzicht te geven in het beveiligingsniveau van hun systemen, het aantonen van de eventuele impact van kwetsbaarheden en adviseren over eventuele verbeteringen daarbinnen.
 • Ervaren AX Consultant - Prodware ZALTBOMMEL
  Prodware Je bent verantwoordelijk voor het adviseren over en ondersteunen bij de implementatietrajecten van onze klanten. Het gaat hierbij om de vertaling van financiële processen naar een adequaat werkende oplossing met Microsoft Dynamics AX.
 • Medior Xamarin Ontwikkelaar bij Webbeat - Webbeat WATERINGEN
  Webbeat Ben jij een creatieve en enthousiaste Xamarin ontwikkelaar en zoek je een uitdagende functie in de omgeving van Den-Haag?
 • PHP-PROGRAMMEUR - HVMP Marketing ( Ernesto ) ROTTERDAM
  PHP-PROGRAMMEUR De inrichting van jouw hardware en software heeft meer inhoud dan de cockpit van de Millennium Falcon en de Death Star bij elkaar, als je niet vertoeft in hyperspace dan ben je bezig met de laatste pagina’s van het internet uit te lezen. Als dat gebeurd is baal je omdat het een open einde blijkt te zijn, maar gedreven als je bent begin je zelf aan een vervolg. Je denkt niet in oplossingen, je bent de oplossing. Door jouw skills om te creëren ben je in feite een soort van halfgod. Een halfgod inderdaad, want je werkt 5 dagen en hebt 2 rustdagen...
 • Medior .Net Engineer bij Sogeti in Capelle aan den IJssel - Sogeti CAPELLE AAN DEN IJSSEL
  Medior .Net Engineer bij Sogeti in Capelle aan den IJssel

  In de functie van .NET Engineer werk je zowel in de detachering als op projectbasis. Je werkgebied omvat heel Nederland. 

 • Junior Front-end/Javascript Developer - Qualogy RIJSWIJK (RIJSWIJK)
  Junior Front-end/Javascript Developer Qualogy zoekt een leergierige Javascript front-end engineer. Onze ideale kandidaat heeft passie voor het vak en weet dit over te brengen op de klant. Voel jij je aangesproken?
 • .Net Lead Engineer bij Sogeti in Capelle aan den IJssel - Sogeti CAPELLE AAN DEN IJSSEL
  .Net Lead Engineer bij Sogeti in Capelle aan den IJssel

  In de functie van .NET Engineer werk je zowel in de detachering als op projectbasis. Je werkgebied omvat heel Nederland. 

 • Young Professional Microsoft .Net bij Sogeti in Capelle - Sogeti CAPELLE AAN DEN IJSSEL
  Young Professional Microsoft .Net bij Sogeti in Capelle

  Als Young Professional Microsoft .Net lever je bij onze klanten (top van het Nederlandse bedrijfsleven) een belangrijke bijdrage aan de technische realisatie van .Net software oplossingen. Jouw kennis van .Net ontwikkelen we graag verder!

 • Senior ICT beheerder | Citrix, SQL, Azure - Intersoftware GOUDA
  Senior ICT beheerder | Citrix, SQL, Azure Wij zijn op zoek naar een senior systeembeheerder voor onze organisatie.
 • Lead Java Developer (Senior) - Alvant RIJSWIJK
  Lead Java Developer (Senior) Ben jij een senior Java Developer die op zoek is naar mooie, technische, innovatieve en hoogstaande opdrachten? Ben jij die frisse wind die over de afdeling waait en je collega’s hiermee naar een hoger level brengt?
 • Senior Java Software Developer / Consultant bij IT Topdogs - IT Topdogs AMSTERDAM
  Senior Java Software Developer / Consultant bij IT Topdogs Vind jij als ervaren software developer innovatie net zo belangrijk als wij? Wil je jezelf tijdens je werk constant blijven verbeteren? Wil je werken bij een bedrijf dat innovatie belangrijk vindt en waar teaming en persoonlijke ontwikkeling onderdeel zijn van de bedrijfscultuur? IT Top Dogs is een jonge organisatie die op zoek is naar developers met echte kwaliteit.
 • Young professionals gezocht voor Traineeship Agile Testautomatiseerder/Testengineer - Cerios BAARN
  Young professionals gezocht voor Traineeship Agile Testautomatiseerder/Testengineer Wil jij de twee werelden van ontwikkelaars & testers bij elkaar brengen? Kom bij Cerios als trainee testautomatisering!
 • C# | ASP.NET | WPF ontwikkelaar - IT partner HENDRIK-IDO-AMBACHT
  IT partner

  WIJZIG

  IT Partner BV is al ruim 17 jaar een zeer dynamisch IT bedrijf, met Rotterdamse mentaliteit, gevestigd te Hendrik-Ido-Ambacht. Wij ontwikkelen, verkopen en implementeren ons eigen ERP Software pakket en leveren daarnaast verscheidene consultancy diensten.

  Wij opereren zowel lokaal in Nederland als internationaal (Caribisch gebied, Verenigde Staten, Dubai, Suriname, Spanje, Zweden etc ) met zeer innovatieve software voor haven autoriteiten, container terminals, multi-cargo terminals, vracht agenten, expediteurs en andere logistieke bedrijven.

  Onze software oplossingen bieden uitstekende mogelijkheden om klant specifieke aanpassingen te realiseren. Met deze flexibiliteit zijn wij onderscheidend.

 • Senior Front-end Developer - Magion DEN HAAG
  Senior Front-end Developer Voor deze vacature zoeken wij een gemotiveerde kandidaat, met interesse binnen de industriële procesautomatisering en ervaring met front-end werkzaamheden, HTML5, Javascript en CSS. Het is belangrijk dat je zelfstandig kunt werken en eigen keuzes kunt maken.
 • Senior Laravel PHP developer - MaximumNL CAPELLE AAN DEN IJSSEL
  Senior Laravel PHP developer Ben jij onze nieuwe back-end developer?
 • Senior Front-end Developer - Onsweb PIJNACKER
  Senior Front-end Developer Werken bij Onsweb is leuk! We hebben zoveel interessante klanten van IKEA tot 10 nationale sportbonden, uitdagende projecten en bovendien nog veel ambities.
 • Medior webdesigner - Kees™ Internetbureau LEIDEN
  Medior webdesigner

  Als je uitlijnmeester, pixelprins, contrastkoning, HTML-hipster en designdude* bent, willen we graag een kopje koffie met je drinken. Of een glaasje verse muntthee. Ook goed. 

 • Senior Front-end Developer (Breed inzetbare codeklopper (36-40uur) - Webbeat WATERINGEN
  Senior Front-end Developer (Breed inzetbare codeklopper (36-40uur) Ben jij een ambitieuze Front-end Developer? Voel jij je uitgedaagd door complexe Front-end vraagstukken? Dan drinken we graag een kop koffie met je om je meer te vertellen over ons bedrijf. Webbeat werkt met een enthousiast team aan eigen producten en slimme online oplossingen voor klanten. We zijn gespecialiseerd in innovatieve webapplicaties die op grote (internationale) schaal worden toegepast. Binnen het team zijn alle technische disciplines goed vertegenwoordigd, maar Front-end versterking is zeer welkom
 • Senior .NET software engineer - Prodware RIJSWIJK (RIJSWIJK)
  Prodware

  Prodware creëert, integreert en beheert IT-oplossingen door hoogontwikkelde technische expertise te combineren met diepgaande branchekennis. Daartoe maken we gebruik van Microsoft-software en- technologie. Alles in de cloud of on-premise, afgestemd op de behoeften van de klant. Wij zijn daardoor in staat onze klanten een echte totaaloplossing te bieden. Prodware heeft 42 vestigingen in 15 landen en is daardoor zowel in de Benelux als daarbuiten altijd dicht bij de klant. Met 20.000 actieve klanten en 1.550 medewerkers behoort Prodware tot de grootste IT-partners voor (middel)grote organisaties in Europa en is Europa’s grootste Microsoft Dynamics-partner. Dankzij solide strategische allianties kan Prodware ondernemingen begeleiden bij hun internationale activiteiten. Prodware, opgericht in 1989, is genoteerd aan de NYSE Euronext Parijs en maakt onderdeel uit van de Gaia Index.

 • Junior Security Analist SOC (SIEM, IDS) - DearBytes B.V. DEN HAAG
  Junior Security Analist SOC (SIEM, IDS) Onze collega’s geloven in een veilige en vrije digitale wereld; een wereld waar individuen en organisaties zelf in controle zijn! We zetten ons allen in om onze klanten inzicht te geven en samen veilige en werkbare systemen te creëren en onderhouden. Als Security Analist draag je hier direct aan bij door onze klanten te adviseren over te nemen maatregelen.
 • Medior Full Stack Developer - LeQuest ROTTERDAM
  Medior Full Stack Developer

  As a Senior Front-end Developer you will be working on LeQuest's application stack, developing the internal tooling that is used to create the next generation of medical trainings. Optimizing workflows, improving performance, and creating new services.

 • Senior Fullstack Developer - OO Shopping ROTTERDAM
  Senior Fullstack Developer

  Naast developer, ben je een enthousiaste teamplayer die denkt in robuuste oplossingen. Je gaat voor kwaliteit, uitbreiding van je stack zie je als een kans om nog beter te worden. Over de filosofie en organisatie achter de laatste innovaties en technologieën raak je niet uitgesproken. 

 • Junior UI/UX Designer / Front-end - Qualogy RIJSWIJK (RIJSWIJK)
  Junior UI/UX Designer / Front-end De UI/UX Designer/ Front End werkt samen met het ontwikkelingsteam om het gebruiksvriendelijk te maken binnen een complexe applicatie. Als UI/UX Designer/ Front End ben je in staat om suggesties te geven met welke tools we het beste kunnen werken. Daarnaast heb je zelf inzicht in wat er veranderd moet worden en kan je voor elk probleem een oplossing vinden.
 • Senior Cloud Consultant - Ventus IT Professionals RIJSWIJK (RIJSWIJK)
  Ventus IT Professionals Ben jij onafhankelijk in de cloudmarkt en wil je altijd het beste advies geven aan je klant? Ben je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de markt en commercieel ingesteld? Wil jij onderscheidend zijn van je collega’s en hiervoor worden beloond? Dan is Ventus IT Professionals op zoek naar jou!
 • Senior Javascript Developer - OO Shopping ROTTERDAM
  Senior Javascript Developer

  Naast developer, ben je een enthousiaste teamplayer die denkt in robuuste oplossingen. Je gaat voor kwaliteit, uitbreiding van je stack zie je als een kans om nog beter te worden. Over de filosofie en organisatie achter de laatste innovaties en technologieën raak je niet uitgesproken. 

 • Medior Javascript Ontwikkelaar - Not on Paper WAALRE
  Medior Javascript Ontwikkelaar Jij bent een front-end developer die ook vind dat de front-end leading dient te zijn in elk online project. Je kan goed samenwerken met de back-end developers om het project succesvol af te ronden. Daarnaast ben natuurlijk enthousiast over je vakgebied en ben je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van online interactie, HTML, CSS en de interessantere scripting libraries. Je kan als front-ender ook prima uit de voeten met en zonder een CSS framework. De woorden responsive, SASS, Bootstrap, GIT, GULP en TWIG hoef je niet op te zoeken in een woordenboek.
 • Senior Java Ontwikkelaar | Spring, Hibernate, Maven,Internet of Things - Qualogy RIJSWIJK (RIJSWIJK)
  Senior Java Ontwikkelaar | Spring, Hibernate, Maven,Internet of Things

  Consultant/ontwikkelaar met ervaring in JEE-omgevingen. Combineert een oprechte passie voor techniek met kennis van Java, XML en SOA. Kom bij Qualogy en bepaal mede onze strategische Java-richting.

 • Medior Microsoft SharePoint Specialist bij Sogeti in Capelle - Sogeti CAPELLE AAN DEN IJSSEL
  Medior Microsoft SharePoint Specialist bij Sogeti in Capelle

  Als Microsoft SharePoint Specialist zet jij jouw kennis van Microsoft SharePoint proactief in door te werken aan verschillende uitdagende projecten bij onze klanten. In de projecten werk je in een wisselend team samen met enthousiaste specialisten. Ondersteund door een ‘proven’ projectaanpak en Sogeti’s eigen kwaliteitssysteem worden projecten opgepakt en uitgevoerd.

 • Senior Javascript Developer - LeQuest ROTTERDAM
  Senior Javascript Developer

  As a Senior Javascript developer you will be working on LeQuest's application stack, developing the internal tooling that is used to create the next generation of medical trainings. Optimizing workflows, improving performance, and creating new services.

 • Medior Full Stack Developer bij NAVARA! - NAVARA DRIEBERGEN-RIJSENBURG
  Medior Full Stack Developer bij NAVARA!

  Wil jij werken aan innovatieve en uitdagende projecten binnen toonaangevende organisaties? En wil jij werken met alleen de beste mensen in hun vakgebied? Dan is NAVARA de juiste plek voor een volgende stap in jouw carrière!

 • Senior softwareontwikkelaar bij Betabit (regio Rotterdam) - Betabit ROTTERDAM
  Betabit

  Betabit zoekt een .NET Developer voor de Regio Rotterdam die persoonlijk een stap omhoog wil.

 • Geniale Integratie Specialist - Yenlo Nederland B.V. HAZERSWOUDE-RIJNDIJK
  Geniale Integratie Specialist Zijn jouw integration skills fenomenaal? En is open source volgens jou de toekomst? Top! Dan ben je in de race om een Yenlo Integratie Specialist te worden.
 • Senior .NET Ontwikkelaar bij Webbeat - Webbeat WATERINGEN
  Webbeat Ben jij een creatieve en enthousiaste .NET ontwikkelaar en zoek je een uitdagende functie in de omgeving van Den-Haag?
 • Junior Front-end Developer bij PANGAEA - PANGAEA Digital Agency DEN HAAG
  Junior Front-end Developer bij PANGAEA

  PANGAEA is is op zoek naar een Front-end Developer.

 • Junior PHP developer - MaximumNL CAPELLE AAN DEN IJSSEL
  Junior PHP developer Ben jij onze nieuwe back-end developer?
 • Ongewoon enthousiaste Senior Full Stack Engineer bij NAVARA! - NAVARA DRIEBERGEN-RIJSENBURG
  Ongewoon enthousiaste Senior Full Stack Engineer bij NAVARA! Wil jij werken aan innovatieve en uitdagende projecten binnen toonaangevende organisaties? En wil jij werken met alleen de beste mensen in hun vakgebied? Wil jij je ontwikkelen en meegroeien met een organisatie? Dan is NAVARA de juiste plek voor een volgende stap in jouw carrière.
 • Senior Full Stack Engineer | Java, .NET, HTML5, CSS, Javascript - NAVARA DRIEBERGEN-RIJSENBURG
  Senior Full Stack Engineer | Java, .NET, HTML5, CSS, Javascript Wil jij werken aan innovatieve en uitdagende projecten binnen toonaangevende organisaties? En wil jij werken met alleen de beste mensen in hun vakgebied? Wil jij je ontwikkelen en meegroeien met een organisatie? Dan is NAVARA de juiste plek voor een volgende stap in jouw carrière.
 • Young Professional Cloud Native - Sogeti VIANEN
  Sogeti Als Young Professional Cloud Native word je intern opgeleid tot Cloud-professional. Het maakt dan ook niet uit als je nog niet veel ervaring hebt binnen het Open Source-vakgebied. Tijdens de opleiding start je met Redhat. Daarnaast leer je bijvoorbeeld werken met Infrastructure as a Code, zoals Chef en Ansible.
 • Senior Front-end Developer - Billing House DEN HAAG
  Senior Front-end Developer

  Voor deze specifieke positie van Front-End developers zoeken wij naar jou! 

 • Junior Security Engineer - DearBytes B.V. DEN HAAG
  Junior Security Engineer Onze collega’s geloven in een veilige en vrije digitale wereld; een wereld waar individuen en organisaties zelf in controle zijn. Jij ook? Solliciteer dan voor de functie Security Engineer bij DearBytes!
 • Ervaren Senior Testcoördinator bij Cerios - Cerios BAARN
  Ervaren Senior Testcoördinator bij Cerios

  Ben jij een ervaren Senior Testcoördinator met de vaardigheid om goed te communiceren over je werk? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 • Senior technische Front-end Developer - Not on Paper WAALRE
  Senior technische Front-end Developer Jij bent een front-end developer die ook vind dat de front-end leading dient te zijn in elk online project. Je kan goed samenwerken met de back-end developers om het project succesvol af te ronden. Daarnaast ben natuurlijk enthousiast over je vakgebied en ben je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van online interactie, HTML, CSS en de interessantere scripting libraries. Je kan als front-ender ook prima uit de voeten met en zonder een CSS framework. De woorden responsive, SASS, Bootstrap, GIT, GULP en TWIG hoef je niet op te zoeken in een woordenboek.
 • PHP developer - MaximumNL CAPELLE AAN DEN IJSSEL
  PHP developer Ben jij onze nieuwe back-end developer?
 • Senior Ethical Hacker (OSCP, Bash, Linux, Python, Ruby) - DearBytes B.V. DEN HAAG
  Senior Ethical Hacker (OSCP, Bash, Linux, Python, Ruby) Onze collega’s geloven in een veilige en vrije digitale wereld; een wereld waar individuen en organisaties zelf in controle zijn! We zetten ons allen in om onze klanten inzicht te geven en samen veilige en werkbare systemen te creëren en onderhouden. Als Pentester draag je hier direct aan bij door onze klanten inzicht te geven in het beveiligingsniveau van hun systemen, het aantonen van de eventuele impact van kwetsbaarheden en adviseren over eventuele verbeteringen daarbinnen.
 • Senior Fullstack Developer - Qualogy RIJSWIJK (RIJSWIJK)
  Senior Fullstack Developer Qualogy zoekt een leergierige Javascript front-end engineer. Onze ideale kandidaat heeft passie voor het vak en weet dit over te brengen op de klant. Voel jij je aangesproken?
 • Junior Front-end Developer bij PANGAEA - PANGAEA Digital Agency DEN HAAG
  Junior Front-end Developer bij PANGAEA

  PANGAEA is is op zoek naar een Front-end Developer.

 • Junior Agile testspecialist bij Cerios - Cerios BAARN
  Junior Agile testspecialist bij Cerios Ben jij een agile testspecialist met de vaardigheid om goed te communiceren over je werk? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bij Cerios vind je ervaren enthousiaste collega’s, maken we graag tijd voor kennisdeling en bieden we je mooie uitdagende projecten.
 • Senior Full Stack Developer - LeQuest ROTTERDAM
  Senior Full Stack Developer

  As a Senior Front-end Developer you will be working on LeQuest's application stack, developing the internal tooling that is used to create the next generation of medical trainings. Optimizing workflows, improving performance, and creating new services.

 • Medior Full Stack Developer - Billing House DEN HAAG
  Medior Full Stack Developer

  Voor deze specifieke positie van Front-End developers zoeken wij naar jou! 

 • Senior Cyber-Threat Investigator SOC (SIEM, IDS en Vulnerability) - DearBytes B.V. DEN HAAG
  Senior Cyber-Threat Investigator SOC (SIEM, IDS en Vulnerability) Als Cyber-Threat Investigator werk je in het Security Operations Center (SOC) van DearBytes. Dit is het 24×7 kloppend hart van onze organisatie, van waaruit wij de computernetwerken van onze klanten veilig houden.
 • Medior Front-end Developer - Magion DEN HAAG
  Medior Front-end Developer Voor deze vacature zoeken wij een gemotiveerde kandidaat, met interesse binnen de industriële procesautomatisering en ervaring met front-end werkzaamheden, HTML5, Javascript en CSS. Het is belangrijk dat je zelfstandig kunt werken en eigen keuzes kunt maken.
 • Ongewoon enthousiaste Junior Full Stack Engineer bij NAVARA! - NAVARA DRIEBERGEN-RIJSENBURG
  Ongewoon enthousiaste Junior Full Stack Engineer bij NAVARA! Wil jij werken aan innovatieve en uitdagende projecten binnen toonaangevende organisaties? En wil jij werken met alleen de beste mensen in hun vakgebied? Wil jij je ontwikkelen en meegroeien met een organisatie? Dan is NAVARA de juiste plek voor een volgende stap in jouw carrière.
 • Senior Oracle Fusion Engineer (11g) - TMNS DEN HAAG
  Senior Oracle Fusion Engineer (11g) TMNS is looking for senior Oracle Fusion Middleware engineers (11g)!
 • Junior Java Ontwikkelaar - CC-Group RIJSWIJK
  Junior Java Ontwikkelaar

  Als Junior Java Developer ben je verantwoordelijk voor de realisatie van software oplossingen. Afhankelijk van jouw ervaring ben je in het project betrokken bij het opstellen van de functionele eisen tot aan het begeleiden van de acceptatietest.

 • Office 365 / SharePoint online Consultant - Prodware ZALTBOMMEL
  Prodware Als Office365 SharePoint online Consultant adviseer je klanten over het optimaal inzetten van het Office 365 SharePoint online platform. Je adviseert, prikkelt en daagt klanten uit om het Office 365 platform optimaal in te richten. Met passie voor de klant en met passie voor SharePoint ontwerp jij de perfecte oplossing voor de klanten. Proud to be in the Cloud is wat bij jouw past. Je zult een belangrijke rol gaan spelen in de uitvoering van onze Office365/SharePoint online implementaties. Dit begint vaak al bij het intact traject. Jouw adviesvaardigheden komen daarbij goed van pas. Maar ook jouw kennis van (nieuwe) technologische ontwikkelingen van het Office 365 platform zal je vaak kunnen gebruiken. Door middel van analyse sessies bepaal je de behoefte van de klant en vertaalt dit naar een concrete oplossing op basis van het Microsoft Office 365 platform. Met je uitstekende communicatieve vaardigheden kun je de oplossing duidelijk met de klant afstemmen en dit ook overbrengen. Je ontwikkelt passende oplossingen op basis van Office 365/ SharePoint projecten aan de hand van architectuur, requirements, functionele en technische ontwerpen en/of use cases.
 • Technische Front-end Developer - Magion DEN HAAG
  Technische Front-end Developer Voor deze vacature zoeken wij een gemotiveerde kandidaat, met interesse binnen de industriële procesautomatisering en ervaring met front-end werkzaamheden, HTML5, Javascript en CSS. Het is belangrijk dat je zelfstandig kunt werken en eigen keuzes kunt maken.
 • Junior IOS Developer - Webbeat WATERINGEN
  Junior IOS Developer Werk dichtbij huis met state-of-the-art technologie aan internationaal succes
 • Junior softwareontwikkelaar bij Betabit (regio Rotterdam) - Betabit ROTTERDAM
  Betabit

  Betabit zoekt een .NET Developer voor de Regio Rotterdam die persoonlijk een stap omhoog wil.

 • Junior Front-end Developer - Magion DEN HAAG
  Junior Front-end Developer Voor deze vacature zoeken wij een gemotiveerde kandidaat, met interesse binnen de industriële procesautomatisering en ervaring met front-end werkzaamheden, HTML5, Javascript en CSS. Het is belangrijk dat je zelfstandig kunt werken en eigen keuzes kunt maken.
 • DevOps Engineer bij TMNS - TMNS DEN HAAG
  DevOps Engineer bij TMNS

  Binnen de DevOps practice van TMNS werken we met passie aan het helpen van onze klanten om hun IT Delivery organisatie en processen te optimaliseren, te integreren en te automatiseren. Heb jij diezelfde passie om onze klanten te helpen bij het zetten van hun volgende stappen op weg naar een volledige DevOps organisatie, dan verwelkomen we je graag binnen onze DevOps practice.

 • Medior Security Engineer - DearBytes B.V. DEN HAAG
  Medior Security Engineer Onze collega’s geloven in een veilige en vrije digitale wereld; een wereld waar individuen en organisaties zelf in controle zijn. Jij ook? Solliciteer dan voor de functie Security Engineer bij DearBytes!
 • Medior Cloud Consultant - Ventus IT Professionals RIJSWIJK (RIJSWIJK)
  Ventus IT Professionals Ben jij onafhankelijk in de cloudmarkt en wil je altijd het beste advies geven aan je klant? Ben je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de markt en commercieel ingesteld? Wil jij onderscheidend zijn van je collega’s en hiervoor worden beloond? Dan is Ventus IT Professionals op zoek naar jou!
 • .NET Senior Developer - Prodware RIJSWIJK (RIJSWIJK)
  Prodware

  Prodware creëert, integreert en beheert IT-oplossingen door hoogontwikkelde technische expertise te combineren met diepgaande branchekennis. Daartoe maken we gebruik van Microsoft-software en- technologie. Alles in de cloud of on-premise, afgestemd op de behoeften van de klant. Wij zijn daardoor in staat onze klanten een echte totaaloplossing te bieden. Prodware heeft 42 vestigingen in 15 landen en is daardoor zowel in de Benelux als daarbuiten altijd dicht bij de klant. Met 20.000 actieve klanten en 1.550 medewerkers behoort Prodware tot de grootste IT-partners voor (middel)grote organisaties in Europa en is Europa’s grootste Microsoft Dynamics-partner. Dankzij solide strategische allianties kan Prodware ondernemingen begeleiden bij hun internationale activiteiten. Prodware, opgericht in 1989, is genoteerd aan de NYSE Euronext Parijs en maakt onderdeel uit van de Gaia Index.

 • .Net Architect bij Sogeti in Capelle aan den IJssel - Sogeti CAPELLE AAN DEN IJSSEL
  .Net Architect bij Sogeti in Capelle aan den IJssel

  In de functie van .NET Engineer werk je zowel in de detachering als op projectbasis. Je werkgebied omvat heel Nederland. 

 • Medior Technisch Software Tester bij Betabit - Betabit ROTTERDAM
  Betabit

  Betabit zoekt 4 technisch software testers voor haar kantoren in Rotterdam, Eindhoven, Utrecht en Amsterdam.

 • Junior Full Stack Engineer | Java, .NET, HTML5, CSS, Javascript - NAVARA DRIEBERGEN-RIJSENBURG
  Junior Full Stack Engineer | Java, .NET, HTML5, CSS, Javascript Wil jij werken aan innovatieve en uitdagende projecten binnen toonaangevende organisaties? En wil jij werken met alleen de beste mensen in hun vakgebied? Wil jij je ontwikkelen en meegroeien met een organisatie? Dan is NAVARA de juiste plek voor een volgende stap in jouw carrière.
 • Senior Agile testspecialist bij Cerios - Cerios BAARN
  Senior Agile testspecialist bij Cerios Ben jij een agile testspecialist met de vaardigheid om goed te communiceren over je werk? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bij Cerios vind je ervaren enthousiaste collega’s, maken we graag tijd voor kennisdeling en bieden we je mooie uitdagende projecten.
 • Senior SAP BI Consultant bij Plainwater - Plainwater DEN HAAG
  Senior SAP BI Consultant bij Plainwater Wij zoeken een analytisch sterk persoon met uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden. Een gezonde dosis humor is bij ons zeer belangrijk! Je hebt interesse en affiniteit met IT en bedrijfsprocessen. Ben jij die representatieve kandidaat die kwalitatief en sociaal een goede aanvulling is voor ons ambitieuze team? Dan nodigen we je graag uit om te reageren op deze vacature!
 • Senior Security Engineer - DearBytes B.V. DEN HAAG
  Senior Security Engineer Onze collega’s geloven in een veilige en vrije digitale wereld; een wereld waar individuen en organisaties zelf in controle zijn. Jij ook? Solliciteer dan voor de functie Security Engineer bij DearBytes!
 • Medior Fullstack Developer - Qualogy RIJSWIJK (RIJSWIJK)
  Medior Fullstack Developer Qualogy zoekt een leergierige Javascript front-end engineer. Onze ideale kandidaat heeft passie voor het vak en weet dit over te brengen op de klant. Voel jij je aangesproken?
 • Senior Front-end Developer - Kees™ Internetbureau LEIDEN
  Senior Front-end Developer We zoeken een Koning HTML, Keizer CSS en Prins Javascript* in één persoon. We hopen dat hij wil werken op de zolder van een oude conservenfabriek in Leiden.
 • Medior Javascript Developer - LeQuest ROTTERDAM
  Medior Javascript Developer

  As a Medior Javascript developer you will be working on LeQuest's application stack, developing the internal tooling that is used to create the next generation of medical trainings. Optimizing workflows, improving performance, and creating new services.

 • Senior PHP-PROGRAMMEUR - HVMP Marketing ( Ernesto ) ROTTERDAM
  Senior PHP-PROGRAMMEUR De inrichting van jouw hardware en software heeft meer inhoud dan de cockpit van de Millennium Falcon en de Death Star bij elkaar, als je niet vertoeft in hyperspace dan ben je bezig met de laatste pagina’s van het internet uit te lezen. Als dat gebeurd is baal je omdat het een open einde blijkt te zijn, maar gedreven als je bent begin je zelf aan een vervolg. Je denkt niet in oplossingen, je bent de oplossing. Door jouw skills om te creëren ben je in feite een soort van halfgod. Een halfgod inderdaad, want je werkt 5 dagen en hebt 2 rustdagen...
 • Senior Full Stack Developer bij NAVARA! - NAVARA DRIEBERGEN-RIJSENBURG
  Senior Full Stack Developer bij NAVARA!

  Wil jij werken aan innovatieve en uitdagende projecten binnen toonaangevende organisaties? En wil jij werken met alleen de beste mensen in hun vakgebied? Dan is NAVARA de juiste plek voor een volgende stap in jouw carrière!

 • Senior Oracle Fusion Middleware Specialist - Qualogy RIJSWIJK (RIJSWIJK)
  Senior Oracle Fusion Middleware Specialist Consultant / Ontwikkelaar met 5 jaar ervaring. SOA en Oracle Fusion Middleware stack. Bewijs jezelf bij Qualogy en help onze dienstverlening uitbreiden.
 • Medior Softwareontwikkelaar bij Betabit (regio Rotterdam) - Betabit ROTTERDAM
  Betabit

  Betabit zoekt een .NET Developer voor de Regio Rotterdam die persoonlijk een stap omhoog wil.

 • Medior cloud engineer - 9apps UTRECHT
  9apps 9apps develops and maintains Cloud Infrastructure on behalf of a challenging group of customers. Because our client base and activities are expanding, job vacancies are opening up in our team for medior and senior Cloud engineers with experience in Migration and Devops in either Microsoft Azure or Amazon Cloud domains.
 • Senior Full Stack Developer - Billing House DEN HAAG
  Senior Full Stack Developer

  Voor deze specifieke positie van Front-End developers zoeken wij naar jou! 

 • IT Traineeship "DevOps" (Java SE 8, Amazon Cloud Services, Ansible/Docker/AWS) - TMNS DEN HAAG
  IT Traineeship "DevOps" (Java SE 8, Amazon Cloud Services, Ansible/Docker/AWS) Do you have a clear affinity with IT and do you want to develop both professionally and personally? View our IT Traineeship DevOps below. Or choose one of the other IT Traineeships for the best start for your TMNS career.
 • Senior Netwerk professional - Ventus IT Professionals RIJSWIJK (RIJSWIJK)
  Ventus IT Professionals Ben jij onafhankelijk in de netwerkmarkt en wil je altijd het beste advies geven aan je klant? Ben je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en weet je deze kennis in bruikbare diensten voor je klant te vertalen? Wil je je onderscheiden ten opzichte van je collega’s, of van je vakgenoten en hiervoor worden beloond? Dan is Ventus IT Professionals op zoek naar jou!
 • Junior Java Ontwikkelaar - Qualogy RIJSWIJK (RIJSWIJK)
  Junior Java Ontwikkelaar

  Gedreven starter in Java Development met een basis in Java. Kom bij Qualogy: alle ruimte voor jouw ontwikkelkansen bij een innovatieve topspeler in de markt. 

 • Oracle Cloud Engineer (DTAP) - Qualogy RIJSWIJK (RIJSWIJK)
  Oracle Cloud Engineer (DTAP) Experienced and enthusiastic Cloud Engineer who knows how to deliver an end-to-end application. Want to quickly acquire knowledge in an Agile environment?
 • Ervaren functionele Sharepoint consultant - Prodware RIJSWIJK (RIJSWIJK)
  Ervaren functionele Sharepoint consultant Prodware is een stabiele organisatie met 100 collega’s binnen Nederland en veel ervaring in de technische ICT. Een dynamische en jonge omgeving waar ondernemerschap en ontwikkeling, maar ook teamwork belangrijk zijn. Dit wordt gestimuleerd door bijvoorbeeld een open communicatie via intranet (blogs), maar ook met Development programma’s om je ontwikkeling te stimuleren en ondersteunen. Bovendien Prodware biedt een plezierige en informele werkomgeving, waarbinnen veel aandacht is voor persoonlijke ontwikkeling.
 • Cloud Architect Randstad - Sogeti VIANEN
 • Senior Mendix Developer - De Goudse GOUDA
  De Goudse Je gaat werken bij een van de Mendix-teams van de Goudse ICT. Het team werkt volgens Agile/Scrum en is verantwoordelijk voor zowel de (door)ontwikkeling van applicaties als het beheer van de bestaande applicaties (DevOps). Mendix wordt ingezet voor het ontwikkelen van maatwerk applicaties. Daarbij worden procesondersteunende applicaties gemaakt voor de eigen interne medewerkers en (web) applicaties voor de buitenwereld : werkgevers, werknemers, tussenpersonen, volmachten en eindklanten.
 • Junior Java-developer met ambitie bij Cerios - Cerios BAARN
  Junior Java-developer met ambitie bij Cerios Ben jij Java-developer en heb je de ambitie om je verder te ontwikkelen? Zie je voor jezelf in de toekomst een rol weggelegd als lead developer of software architect? Dan heeft Cerios misschien wel een plek voor jou.
 • Startende Agile testspecialist bij Cerios - Cerios BAARN
  Startende Agile testspecialist bij Cerios

  Ben jij een Startende agile testspecialist met de vaardigheid om goed te communiceren over je werk? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bij Cerios vind je ervaren enthousiaste collega’s, maken we graag tijd voor kennisdeling en bieden we je mooie uitdagende projecten.

 • Senior .NET Engineer bij Sogeti in Capelle aan den IJssel - Sogeti CAPELLE AAN DEN IJSSEL
  Senior .NET Engineer bij Sogeti in Capelle aan den IJssel

  In de functie van .NET Engineer werk je zowel in de detachering als op projectbasis. Je werkgebied omvat heel Nederland. 

 • Medior Fullstack Developer - OO Shopping ROTTERDAM
  Medior Fullstack Developer

  Naast developer, ben je een enthousiaste teamplayer die denkt in robuuste oplossingen. Je gaat voor kwaliteit, uitbreiding van je stack zie je als een kans om nog beter te worden. Over de filosofie en organisatie achter de laatste innovaties en technologieën raak je niet uitgesproken. 

 • Medior Front-end Developer - Onsweb PIJNACKER
  Medior Front-end Developer Werken bij Onsweb is leuk! We hebben zoveel interessante klanten van IKEA tot 10 nationale sportbonden, uitdagende projecten en bovendien nog veel ambities.
 • Senior PHP Developer bij SIMgroep - SIMgroep ROTTERDAM
  Senior PHP Developer bij SIMgroep

  Ben je gedreven in webdevelopment? Meng je jezelf graag in een discussie over hoe we om moeten gaan met architectuur? Dan hebben we wellicht een DNA match! SIMgroep is op zoek naar een gedreven PHP developer waarbij het niet stopt bij Symfony en AngularJS maar die zich ook graag verdiept in Domain Driven Design, Event Sourcing of CQRS.

 • Medior UI/UX Designer / Front-end - Qualogy RIJSWIJK (RIJSWIJK)
  Medior UI/UX Designer / Front-end De UI/UX Designer/ Front End werkt samen met het ontwikkelingsteam om het gebruiksvriendelijk te maken binnen een complexe applicatie. Als UI/UX Designer/ Front End ben je in staat om suggesties te geven met welke tools we het beste kunnen werken. Daarnaast heb je zelf inzicht in wat er veranderd moet worden en kan je voor elk probleem een oplossing vinden.
 • Medior Front-end Developer met ReactJS ervaring - OO Shopping ROTTERDAM
  Medior Front-end Developer met ReactJS ervaring

  Naast developer, ben je een enthousiaste teamplayer die denkt in robuuste oplossingen. Je gaat voor kwaliteit, uitbreiding van je stack zie je als een kans om nog beter te worden. Over de filosofie en organisatie achter de laatste innovaties en technologieën raak je niet uitgesproken. 

 • Medior Front-end/Javascript Developer - Qualogy RIJSWIJK (RIJSWIJK)
  Medior Front-end/Javascript Developer Qualogy zoekt een leergierige Javascript front-end engineer. Onze ideale kandidaat heeft passie voor het vak en weet dit over te brengen op de klant. Voel jij je aangesproken?
 • Senior Microsoft SharePoint Specialist bij Sogeti in Capelle - Sogeti CAPELLE AAN DEN IJSSEL
  Senior Microsoft SharePoint Specialist bij Sogeti in Capelle

  Als Microsoft SharePoint Specialist zet jij jouw kennis van Microsoft SharePoint proactief in door te werken aan verschillende uitdagende projecten bij onze klanten. In de projecten werk je in een wisselend team samen met enthousiaste specialisten. Ondersteund door een ‘proven’ projectaanpak en Sogeti’s eigen kwaliteitssysteem worden projecten opgepakt en uitgevoerd.

 • Medior Fullstack Developer - Onsweb PIJNACKER
  Medior Fullstack Developer Werken bij Onsweb is leuk! We hebben zoveel interessante klanten van IKEA tot 10 nationale sportbonden, uitdagende projecten en bovendien nog veel ambities.
 • Senior Security specialist - Ventus IT Professionals RIJSWIJK (RIJSWIJK)
  Ventus IT Professionals Voor onze serviceline Security zoeken wij binnen Ventus IT Profesionals nog specialisten die hun steentje bij willen dragen aan de informatiebeveiliging bij de klant.
 • Medior Front-end Developer - Billing House DEN HAAG
 • Medior Security Analist SOC (SIEM, IDS) - DearBytes B.V. DEN HAAG
  Medior Security Analist SOC (SIEM, IDS) Onze collega’s geloven in een veilige en vrije digitale wereld; een wereld waar individuen en organisaties zelf in controle zijn! We zetten ons allen in om onze klanten inzicht te geven en samen veilige en werkbare systemen te creëren en onderhouden. Als Security Analist draag je hier direct aan bij door onze klanten te adviseren over te nemen maatregelen.
 • Oracle APEX Consultant - Qualogy RIJSWIJK (RIJSWIJK)
  Oracle APEX Consultant

  Jij bent een aanpakker en hebt alles in huis om de ontwikkeling van een Oracle APEX Expert Center tot een succes te maken? Kom bij Qualogy. 

 • Medior Hippo/CMS Developer - CC-Group RIJSWIJK
  Medior Hippo/CMS Developer

  In jouw nieuwe rol zul je terechtkomen in een gepassioneerd team, dat in nauw overleg met klanten bezig is met het ontwikkelen en optimaliseren van projecten.

 • Junior SAP BI Consultant bij Plainwater - Plainwater DEN HAAG
  Junior SAP BI Consultant bij Plainwater

  Wij zoeken een analytisch sterk persoon met uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden. Een gezonde dosis humor is bij ons zeer belangrijk! Je hebt interesse en affiniteit met IT en bedrijfsprocessen. Ben jij die representatieve kandidaat die kwalitatief en sociaal een goede aanvulling is voor ons ambitieuze team? Dan nodigen we je graag uit om te reageren op deze vacature!

 • Young Professional Cloud Transformation - Sogeti VIANEN
  Sogeti Steeds meer bedrijven brengen hun data, applicaties en werkzaamheden over naar de Cloud. Dat lijkt simpel, maar er zijn talloze opties… Als Young Professional Cloud Transformation bied jij hierin een helpende hand. Jij bent een sociaal, behulpzaam en gedreven persoon. Heeft iemand een vraag? Jij duikt erin om het antwoord vinden. Leren is geen ‘moeten’, jij staat te popelen om alles te weten te komen over Cloud Services. Dat komt goed uit, want Sogeti staat met een groot aanbod aan opleidingen en trainingen klaar om een specialist van je te maken. Jij bepaalt wat je leert. Sogeti maakt je specialist.
 • Junior Front-end Developer met ReactJS ervaring - OO Shopping ROTTERDAM
  Junior Front-end Developer met ReactJS ervaring

  Naast developer, ben je een enthousiaste teamplayer die denkt in robuuste oplossingen. Je gaat voor kwaliteit, uitbreiding van je stack zie je als een kans om nog beter te worden. Over de filosofie en organisatie achter de laatste innovaties en technologieën raak je niet uitgesproken. 

 • Communicatieve Medior Agile testspecialist gezocht! - Cerios BAARN
  Communicatieve Medior Agile testspecialist gezocht! Cerios is op zoek naar communicatief vaardige Medior Agile Testspecialisten, sta jij open voor een kop koffie?
 • Senior IOS Developer - Webbeat WATERINGEN
  Senior IOS Developer Werk dichtbij huis met state-of-the-art technologie aan internationaal succes
 • DevOps Engineer bij TMNS - TMNS DEN HAAG
  DevOps Engineer bij TMNS

  Binnen de DevOps practice van TMNS werken we met passie aan het helpen van onze klanten om hun IT Delivery organisatie en processen te optimaliseren, te integreren en te automatiseren. Heb jij diezelfde passie om onze klanten te helpen bij het zetten van hun volgende stappen op weg naar een volledige DevOps organisatie, dan verwelkomen we je graag binnen onze DevOps practice.

 • Medior Netwerk professional - Ventus IT Professionals RIJSWIJK (RIJSWIJK)
  Ventus IT Professionals Ben jij onafhankelijk in de netwerkmarkt en wil je altijd het beste advies geven aan je klant? Ben je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en weet je deze kennis in bruikbare diensten voor je klant te vertalen? Wil je je onderscheiden ten opzichte van je collega’s, of van je vakgenoten en hiervoor worden beloond? Dan is Ventus IT Professionals op zoek naar jou!
 • Senior UI/UX Designer / Front-end - Qualogy RIJSWIJK (RIJSWIJK)
  Senior UI/UX Designer / Front-end De UI/UX Designer/ Front End werkt samen met het ontwikkelingsteam om het gebruiksvriendelijk te maken binnen een complexe applicatie. Als UI/UX Designer/ Front End ben je in staat om suggesties te geven met welke tools we het beste kunnen werken. Daarnaast heb je zelf inzicht in wat er veranderd moet worden en kan je voor elk probleem een oplossing vinden.
 • Medior PHP developer - MaximumNL CAPELLE AAN DEN IJSSEL
  Medior PHP developer Ben jij onze nieuwe back-end developer?
 • Senior Java Developer - Alvant RIJSWIJK
  Senior Java Developer Ben jij een zeer ervaren Java EE developer met ruime hands-on Java EE ontwikkelervaring en heb je ruime ervaring als Teamlead of archtect? Dan zoeken wij jou!
 • Linux Consultant Cloud Open Source - Sogeti VIANEN
  Sogeti Open Source kent voor jou geen geheimen. Jij weet hoe je de Cloud kunt implementeren. In gesprek met een klant? Jij draait er je hand niet voor om. Je weet de juiste vragen te stellen waardoor er een duidelijk wensenpakket op tafel ligt. Vervolgens vertaal jij dit naar technische oplossingen en zorg je dat het uitgevoerd wordt. Klant blij, jij blij, want goede Cloud-oplossingen aandragen op Open Source oplossingen zoals Linux, dat is jouw ding.
 • In–house Java Developer in Rijswijk - Alvant RIJSWIJK
  In–house Java Developer in Rijswijk Word jij liever niet gedetacheerd, maar werk je graag op een vaste plek? Dan is dit jouw vacature!
 • Senior Tibco Activematrix Businessworks Engineer bij TMNS - TMNS DEN HAAG
  Senior Tibco Activematrix Businessworks Engineer bij TMNS

  TMNS is looking for senior TIBCO ActiveMatrix BusinessWorks engineers.

 • Cloud Consultant - Sogeti VIANEN
  Sogeti IT was nog nooit zo’n belangrijk onderdeel van onze samenleving. De IT-ontwikkelingen, en in het bijzonder de recente Cloud ontwikkelingen hebben ook een enorme impact en maken het speelveld voor jou als Cloud Consultant uitdagender dan ooit.
 • Medior ICT beheerder | Citrix, SQL, Azure - Intersoftware GOUDA
  Medior ICT beheerder | Citrix, SQL, Azure

  Wij zijn op zoek naar een medior systeembeheerder voor onze organisatie.

 • Communicatieve Senior Agile testspecialist gezocht! - Cerios BAARN
  Communicatieve Senior Agile testspecialist gezocht!

  Cerios is op zoek naar communicatief vaardige Senior Agile Testspecialisten, sta jij open voor een kop koffie?

 • Medior Laravel PHP developer - MaximumNL CAPELLE AAN DEN IJSSEL
  Medior Laravel PHP developer Ben jij onze nieuwe back-end developer?
 • Dynamics NAV Developer bij Prodware - Prodware ZALTBOMMEL
  Prodware

  Prodware is per direct op zoek naar een Dynamics NAV Developer

 • .NET Web Developer - IT partner HENDRIK-IDO-AMBACHT
  .NET Web Developer

  WIJZIG

  IT Partner BV is al ruim 17 jaar een zeer dynamisch IT bedrijf, met Rotterdamse mentaliteit, gevestigd te Hendrik-Ido-Ambacht. Wij ontwikkelen, verkopen en implementeren ons eigen ERP Software pakket en leveren daarnaast verscheidene consultancy diensten.

  Wij opereren zowel lokaal in Nederland als internationaal (Caribisch gebied, Verenigde Staten, Dubai, Suriname, Spanje, Zweden etc ) met zeer innovatieve software voor haven autoriteiten, container terminals, multi-cargo terminals, vracht agenten, expediteurs en andere logistieke bedrijven.

  Onze software oplossingen bieden uitstekende mogelijkheden om klant specifieke aanpassingen te realiseren. Met deze flexibiliteit zijn wij onderscheidend.

 • Junior Security specialist - Ventus IT Professionals RIJSWIJK (RIJSWIJK)
  Ventus IT Professionals Voor onze serviceline Security zoeken wij binnen Ventus IT Profesionals nog specialisten die hun steentje bij willen dragen aan de informatiebeveiliging bij de klant.
 • Medior Java Ontwikkelaar - CC-Group RIJSWIJK
  Medior Java Ontwikkelaar

  Als Medior Java Developer ben je verantwoordelijk voor de realisatie van software oplossingen. Afhankelijk van jouw ervaring ben je in het project betrokken bij het opstellen van de functionele eisen tot aan het begeleiden van de acceptatietest.

 • Full-stack Software Engineer - Qualogy RIJSWIJK (RIJSWIJK)
  Full-stack Software Engineer Weet jij hoe je applicaties end-to-end oplevert? Ben jij net zo thuis in front- als backend-engineering? Kies voor innovatieve projecten en alle ruimte voor jouw ontwikkeling.
 • Cloud Consultant Noord Nederland - Sogeti VIANEN
  Sogeti IT was nog nooit zo’n belangrijk onderdeel van onze samenleving. De IT-ontwikkelingen, en in het bijzonder de recente Cloud ontwikkelingen hebben ook een enorme impact en maken het speelveld voor jou als Cloud Consultant uitdagender dan ooit.
 • Senior Technisch Software Tester bij Betabit - Betabit ROTTERDAM
  Betabit

  Betabit zoekt 4 technisch software testers voor haar kantoren in Rotterdam, Eindhoven, Utrecht en Amsterdam.

 • Medior Security specialist - Ventus IT Professionals RIJSWIJK (RIJSWIJK)
  Ventus IT Professionals Voor onze serviceline Security zoeken wij binnen Ventus IT Profesionals nog specialisten die hun steentje bij willen dragen aan de informatiebeveiliging bij de klant.
 • Medior .NET Ontwikkelaar bij Webbeat - Webbeat WATERINGEN
  Webbeat Ben jij een creatieve en enthousiaste .NET ontwikkelaar en zoek je een uitdagende functie in de omgeving van Den-Haag?
 • Medior Cyber-Threat Investigator SOC (SIEM, IDS en Vulnerability) - DearBytes B.V. DEN HAAG
  Medior Cyber-Threat Investigator SOC (SIEM, IDS en Vulnerability) Als Cyber-Threat Investigator werk je in het Security Operations Center (SOC) van DearBytes. Dit is het 24×7 kloppend hart van onze organisatie, van waaruit wij de computernetwerken van onze klanten veilig houden.
 • Young Professional Cloud - Sogeti VIANEN
  Sogeti Bij Sogeti kan jij jezelf als Young Professional Cloud ontwikkelen in meerdere richtingen. Allereerst leg je een basis binnen het Microsoft domein. Na de basis ondersteunen we je door te specialiseren in wellicht andere, diepere Microsoft technologieën zoals Private Cloud, Azure, Communication of Messaging, maar je kan ook kiezen voor producten van andere partijen zoals Redhat. Kortom de mogelijkheden zijn legio. Jij bepaalt!
 • Senior cloud engineer - 9apps UTRECHT
  9apps 9apps develops and maintains Cloud Infrastructure on behalf of a challenging group of customers. Because our client base and activities are expanding, job vacancies are opening up in our team for medior and senior Cloud engineers with experience in Migration and Devops in either Microsoft Azure or Amazon Cloud domains.
 • Medior .NET (C#) developer - IT partner HENDRIK-IDO-AMBACHT
  IT partner

  WIJZIG

  IT Partner BV is al ruim 17 jaar een zeer dynamisch IT bedrijf, met Rotterdamse mentaliteit, gevestigd te Hendrik-Ido-Ambacht. Wij ontwikkelen, verkopen en implementeren ons eigen ERP Software pakket en leveren daarnaast verscheidene consultancy diensten.

  Wij opereren zowel lokaal in Nederland als internationaal (Caribisch gebied, Verenigde Staten, Dubai, Suriname, Spanje, Zweden etc ) met zeer innovatieve software voor haven autoriteiten, container terminals, multi-cargo terminals, vracht agenten, expediteurs en andere logistieke bedrijven.

  Onze software oplossingen bieden uitstekende mogelijkheden om klant specifieke aanpassingen te realiseren. Met deze flexibiliteit zijn wij onderscheidend.

 • Microsoft Dynamics AX Developer - Prodware ZALTBOMMEL
  Prodware

  Prodware is per direct op zoek naar een Senior Microsoft Dynamics AX Developer.

 • Ervaren Medior Testcoördinator bij Cerios - Cerios BAARN
  Ervaren Medior Testcoördinator bij Cerios Ben jij een ervaren Medior Testcoördinator met de vaardigheid om goed te communiceren over je werk? Dan zijn wij op zoek naar jou!
 • Medior Full Stack Engineer | Java, .NET, HTML5, CSS, Javascript - NAVARA DRIEBERGEN-RIJSENBURG
  Medior Full Stack Engineer | Java, .NET, HTML5, CSS, Javascript Wil jij werken aan innovatieve en uitdagende projecten binnen toonaangevende organisaties? En wil jij werken met alleen de beste mensen in hun vakgebied? Wil jij je ontwikkelen en meegroeien met een organisatie? Dan is NAVARA de juiste plek voor een volgende stap in jouw carrière.
 • cloud engineer - 9apps UTRECHT
  9apps 9apps develops and maintains Cloud Infrastructure on behalf of a challenging group of customers. Because our client base and activities are expanding, job vacancies are opening up in our team for medior and senior Cloud engineers with experience in Migration and Devops in either Microsoft Azure or Amazon Cloud domains.
 • Junior Javascript Developer - LeQuest ROTTERDAM
  Junior Javascript Developer

  As a Junior Javascript developer you will be working on LeQuest's application stack, developing the internal tooling that is used to create the next generation of medical trainings. Optimizing workflows, improving performance, and creating new services.

 • Interaction (UX) designer - EXTRA internet services CAPELLE AAN DEN IJSSEL
  Interaction (UX) designer EXTRA logistic software is op zoek naar een gedreven Interaction (UX) designer met een passie voor gebruikerservaringen. Je weet de wensen van onze klanten te vertalen naar een gebruiksvriendelijk ontwerp en kan dit bovendien omzetten naar HTML/CSS.
 • Android Game Developer - Gamebasics ZOETERMEER
  Gamebasics Gamebasics uit Zoetermeer zoekt een Mobile Game Developer met passie voor Android development. Voor minimaal 32 uur per week.
 • Junior Front-end Developer - Billing House DEN HAAG
 • Cloud Engineer bij ilionx - Ilionx UTRECHT
  Ilionx

  Wil je actief participeren binnen transities, migraties en upgrade projecten en werken met de nieuwste Cloud-technologieën? Ben jij in staat kwaliteit te leveren en werk je graag in een dynamische omgeving? Wacht dan niet langer en geef je carrière een boost bij ilionx!

 • Medior Fullstack Developer - Itelligence EINDHOVEN
  Medior Fullstack Developer De Front-end Developer bekleedt een sleutelrol bij het mee opzetten van nieuwe UI5 oplossingen en het creëren van Proof of Concepts binnen diverse industrieën. Je bent het gezicht van itelligence als het gaat om kennis en ervaring in de wereld van Mobility. Daarnaast werk je aan innovatieve projecten en het toepassen van de nieuwste technologieën in complexe omgevingen, zowel nationaal als internationaal. Je vertaalt de klantbehoefte naar passende oplossingen.
 • Ruby On Rails Developer bij Driving the Vortex - Driving the Vortex B.V. LEIDEN
  Ruby On Rails Developer bij Driving the Vortex Als Ruby on Rails ontwikkelaar ga je in teamverband helpen het platform verder uit te bouwen en support leveren aan onze klanten.
 • Senior Full Stack Ruby On Rails Developer - Driving the Vortex B.V. LEIDEN
  Senior Full Stack Ruby On Rails Developer Als Ruby on Rails ontwikkelaar ga je in teamverband helpen het platform verder uit te bouwen en support leveren aan onze klanten.
 • Medior Full Stack Ruby On Rails Developer - Driving the Vortex B.V. LEIDEN
  Medior Full Stack Ruby On Rails Developer Als Ruby on Rails ontwikkelaar ga je in teamverband helpen het platform verder uit te bouwen en support leveren aan onze klanten.
 • Junior Full Stack Ruby On Rails Developer - Driving the Vortex B.V. LEIDEN
  Junior Full Stack Ruby On Rails Developer Als Ruby on Rails ontwikkelaar ga je in teamverband helpen het platform verder uit te bouwen en support leveren aan onze klanten.
 • Senior Java Developer | Spring, JSP, Tomcat & Apache - Incentro ROTTERDAM
  Senior Java Developer | Spring, JSP, Tomcat & Apache Als zéér ervaren Java developer kun je alsnog incentronaut worden. Want medewerkers van Incentro zijn geen medewerkers maar incentronauten. Een incentronaut is een personificatie van een werknemer van Incentro. Vrij, innovatief en enorm gelukkig!
 • Medior Java Developer | Spring, JSP, Tomcat & Apache - Incentro ROTTERDAM
  Medior Java Developer | Spring, JSP, Tomcat & Apache Als jij een ambitieuze, reeds ervaren developer bent, dan kan jij wel eens incentronaut worden. Want medewerkers van Incentro zijn geen medewerkers maar incentronauten. Een incentronaut is een personificatie van een werknemer van Incentro. Vrij, innovatief en enorm gelukkig!
 • Junior Java Developer | Spring, JSP, Tomcat & Apache - Incentro ROTTERDAM
  Junior Java Developer | Spring, JSP, Tomcat & Apache Als jij een ambitieuze developer bent, dan kan jij wel eens incentronaut worden. Want medewerkers van Incentro zijn geen medewerkers maar incentronauten. Een incentronaut is een personificatie van een werknemer van Incentro. Vrij, innovatief en enorm gelukkig!
 • Medior Java Web Developer | Hippo, GX - Incentro ROTTERDAM
  Medior Java Web Developer | Hippo, GX Voor onze CMS cel zijn wij nog op zoek naar een enthousiaste, flexibele, leergierige en vooral gezellige Java web developer. Wil jij in een vestiging met echte techneuten jezelf doorontwikkelen in complexe omgevingen met vooruitstrevende en gave projecten, dan ben jij bij ons aan het goede adres.
 • IT traineeship software developer - Incentro ROTTERDAM
  IT traineeship software developer Incentro groeit! Per 1 september gaan we weer van start met ons IT Traineeship software developer. Voor de vestiging Rotterdam zijn wij op zoek naar afgestudeerde HBO of WO’ers voor de gaafste traineeship van Nederland (voorheen: Young Professional Academy).
 • Senior Front-end Developer Lemon PI - Greenhouse Group EINDHOVEN
  Senior Front-end Developer Lemon PI Are you an enthusiastic front-end developer and ready to conquer the world by helping develop a high-end product, then we have a great challenge for you at LemonPI, part of Greenhouse Group.
 • “Reality is stranger than fiction, so better anticipate the impossible” - Kentivo UTRECHT
  Kentivo Continuously improving the operations of innovative and new solutions is one challenge. Making it reliable and anticipating future new uses is tantalizing close to impossible. It is as much a matter of skill, curiosity and creative to stay ahead. At Kentivo, we run the operations of the solutions for our clients whether they are new A.I. driven solutions in Python on clever extension on SAP. This drives our operations to also be A.I. driven and continuously innovating to provide better, faster and more secure services based on our solutions.
 • Junior Javascript Developer - OO Shopping ROTTERDAM
  Junior Javascript Developer

  Naast developer, ben je een enthousiaste teamplayer die denkt in robuuste oplossingen. Je gaat voor kwaliteit, uitbreiding van je stack zie je als een kans om nog beter te worden. Over de filosofie en organisatie achter de laatste innovaties en technologieën raak je niet uitgesproken. 

 • Medior Ops Engineer - OPSmen NIEUWEGEIN
  Medior Ops Engineer

  Wij zijn op zoek naar een gedreven Medior Ops Engineer die graag met Open Source technologie.

 • Junior Front-end Developer - Kees™ Internetbureau LEIDEN
  Junior Front-end Developer We zoeken een Koning HTML, Keizer CSS en Prins Javascript* in één persoon. We hopen dat hij wil werken op de zolder van een oude conservenfabriek in Leiden.
 • Oracle Webcenter Developer - CC-Group RIJSWIJK
  Oracle Webcenter Developer Wij zijn op zoek naar Oracle Webcenter Developers!
 • PHP developer Medior - differentlab ZOETERMEER
  PHP developer Medior Voor de doorontwikkeling van onze software zijn we op naar iemand die ons team komt versterken
 • (Senior) Asp.Net Developer met focus op front-end - Magion DEN HAAG
  (Senior) Asp.Net Developer met focus op front-end Voor deze vacature zoeken wij een gemotiveerde kandidaat, met interesse binnen de industriële procesautomatisering en ervaring met front-end werkzaamheden, HTML5, Javascript en CSS. Het is belangrijk dat je zelfstandig kunt werken en eigen keuzes kunt maken.
 • Senior Front-end/Javascript Developer - Qualogy RIJSWIJK (RIJSWIJK)
  Senior Front-end/Javascript Developer Qualogy zoekt een leergierige Javascript front-end engineer. Onze ideale kandidaat heeft passie voor het vak en weet dit over te brengen op de klant. Voel jij je aangesproken?
 • Junior Fullstack Developer - Onsweb PIJNACKER
  Junior Fullstack Developer Werken bij Onsweb is leuk! We hebben zoveel interessante klanten van IKEA tot 10 nationale sportbonden, uitdagende projecten en bovendien nog veel ambities.
 • Senior Full stack Developer - Onsweb PIJNACKER
  Senior Full stack Developer Werken bij Onsweb is leuk! We hebben zoveel interessante klanten van IKEA tot 10 nationale sportbonden, uitdagende projecten en bovendien nog veel ambities.
 • Senior Ops Engineer - OPSmen NIEUWEGEIN
  Senior Ops Engineer

  Wij zijn op zoek naar een ervaren Senior Ops Engineer die graag met Open Source technologie.

 • Medior Ops Engineer - OPSmen NIEUWEGEIN
  Medior Ops Engineer

  Wij zijn op zoek naar een gedreven Medior Ops Engineer die graag met Open Source technologie.

 • Senior PHP developer - Creon Online HARDINXVELD-GIESSENDAM
  Senior PHP developer Ben je op zoek naar verantwoordelijkheid en zou je graag @ the client side willen werken? Weet je met jouw programmeer skills Creon Online, dé Webshop in kozijnen, raamdecoratie en rolluiken naar een hoger plan te tillen? Dan zijn we op zoek naar jou!
 • Medior PHP developer - Creon Online HARDINXVELD-GIESSENDAM
  Medior PHP developer Ben je op zoek naar verantwoordelijkheid en zou je graag @ the client side willen werken? Weet je met jouw programmeer skills Creon Online, dé Webshop in kozijnen, raamdecoratie en rolluiken naar een hoger plan te tillen? Dan zijn we op zoek naar jou!
 • Senior Front-end Developer - Devmen ALPHEN AAN DEN RIJN
  Senior Front-end Developer Binnen ons team van elite developers zijn wij op zoek naar ervaren collega’s met de juiste vibe.
 • Medior Front-end Developer - Devmen ALPHEN AAN DEN RIJN
  Medior Front-end Developer Binnen ons team van elite developers zijn wij op zoek naar ervaren collega’s met de juiste vibe.
 • Senior Front-end/Javascript Developer - Onsweb PIJNACKER
  Senior Front-end/Javascript Developer Werken bij Onsweb is leuk! We hebben zoveel interessante klanten van IKEA tot 10 nationale sportbonden, uitdagende projecten en bovendien nog veel ambities.
 • Medior Front-end/Javascript Developer - Onsweb PIJNACKER
  Medior Front-end/Javascript Developer Werken bij Onsweb is leuk! We hebben zoveel interessante klanten van IKEA tot 10 nationale sportbonden, uitdagende projecten en bovendien nog veel ambities.
 • Junior Front-end/Javascript Developer - Onsweb PIJNACKER
  Junior Front-end/Javascript Developer Werken bij Onsweb is leuk! We hebben zoveel interessante klanten van IKEA tot 10 nationale sportbonden, uitdagende projecten en bovendien nog veel ambities.
 • ervaren AngularJS Developer - Onsweb PIJNACKER
  ervaren AngularJS Developer Werken bij Onsweb is leuk! We hebben zoveel interessante klanten van IKEA tot 10 nationale sportbonden, uitdagende projecten en bovendien nog veel ambities.
 • Senior AngularJS Developer - Onsweb PIJNACKER
  Senior AngularJS Developer Werken bij Onsweb is leuk! We hebben zoveel interessante klanten van IKEA tot 10 nationale sportbonden, uitdagende projecten en bovendien nog veel ambities.
 • Medior AngularJS Developer - Onsweb PIJNACKER
  Medior AngularJS Developer Werken bij Onsweb is leuk! We hebben zoveel interessante klanten van IKEA tot 10 nationale sportbonden, uitdagende projecten en bovendien nog veel ambities.
 • Senior PHP developer - Refresh Media NIEUWKOOP
  Senior PHP developer Wij zoeken programmeurs met passie die mee willen werken aan onze doordachte en gebruiksvriendelijke producten
 • .NET Developer bij Bright Cubes - Bright Cubes EINDHOVEN
  Bright Cubes Als .NET Developer werk je aan apps en applicaties die zowel intern als door eindklanten worden gebruikt. Aan jou de taak om deze complexe apps en applicaties te ontwikkelen en te verbeteren. De looptijd van de projecten varieert tussen de twee maanden tot een jaar. Je werkt op locatie bij de klant in teams en om jezelf te blijven ontwikkelen wordt regelmatig gerouleerd qua samenstelling en het type project. Op deze manier blijf jij je technische kennis uitbreiden en jezelf door ontwikkelen.
 • Senior Ruby On Rails Developer - Driving the Vortex B.V. LEIDEN
  Senior Ruby On Rails Developer Als Ruby on Rails ontwikkelaar ga je in teamverband helpen het platform verder uit te bouwen en support leveren aan onze klanten.
 • Medior Ruby On Rails Developer - Driving the Vortex B.V. LEIDEN
  Medior Ruby On Rails Developer Als Ruby on Rails ontwikkelaar ga je in teamverband helpen het platform verder uit te bouwen en support leveren aan onze klanten.
 • Senior Fullstack developer - Shake-on DELFT
  Senior Fullstack developer  What if getting and staying in touch with people you meet, could be facilitated by the most common and powerful gesture of meeting a new person: the handshake? This is where Shake-on comes in. We make networking as simple as a handshake. At Shake-on, we believe in opportunities. This evolved in our product idea, our work ethos and our drive to pursue our dream as a start-up. If you believe in opportunities like we do, we are looking for you!
 • Medior Fullstack developer - Shake-on DELFT
  Medior Fullstack developer What if getting and staying in touch with people you meet, could be facilitated by the most common and powerful gesture of meeting a new person: the handshake? This is where Shake-on comes in. We make networking as simple as a handshake. At Shake-on, we believe in opportunities. This evolved in our product idea, our work ethos and our drive to pursue our dream as a start-up. If you believe in opportunities like we do, we are looking for you!
 • Junior Fullstack developer - Shake-on DELFT
  Junior Fullstack developer What if getting and staying in touch with people you meet, could be facilitated by the most common and powerful gesture of meeting a new person: the handshake? This is where Shake-on comes in. We make networking as simple as a handshake. At Shake-on, we believe in opportunities. This evolved in our product idea, our work ethos and our drive to pursue our dream as a start-up. If you believe in opportunities like we do, we are looking for you!
 • Senior Front-end Developers bij Tahzoo - Tahzoo DELFT
  Senior Front-end Developers bij Tahzoo Als Developer maak je deel uit van een team van professionals en ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, het testen en het implementeren van het Front End deel van websites en/of applicaties. Je werkt in een of meerdere projectteams of op detacheringsbasis en je:
 • Medior Front-end Developers bij Tahzoo - Tahzoo DELFT
  Medior Front-end Developers bij Tahzoo Als Developer maak je deel uit van een team van professionals en ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, het testen en het implementeren van het Front End deel van websites en/of applicaties. Je werkt in een of meerdere projectteams of op detacheringsbasis en je:
 • C#/.NET ontwikkelaar M/V - Xindao RIJSWIJK
 • Junior C# / .NET Developer M/V - Xindao RIJSWIJK
 • Junior Java Developer bij Bright Cubes - Bright Cubes DEN HAAG
  Junior Java Developer bij Bright Cubes Werken met de meest innovatieve technieken en afwisselende projecten. Wil je leren door constant uitgedaagd te worden, om vernieuwend te zijn en buiten de kaders te denken. Ben jij geïnteresseerd in disruptive technieken zoals Artificial Intelligence? Dan weten wij waar je moet zijn.
 • Junior Java Developer bij Bright Cubes - Bright Cubes ROTTERDAM
  Junior Java Developer bij Bright Cubes Werken met de meest innovatieve technieken en afwisselende projecten. Wil je leren door constant uitgedaagd te worden, om vernieuwend te zijn en buiten de kaders te denken. Ben jij geïnteresseerd in disruptive technieken zoals Artificial Intelligence? Dan weten wij waar je moet zijn.
 • Medior Java Developer bij Bright Cubes - Bright Cubes DEN HAAG
  Medior Java Developer bij Bright Cubes  Werken met de meest innovatieve technieken en afwisselende projecten. Wil je leren door constant uitgedaagd te worden, om vernieuwend te zijn en buiten de kaders te denken. Ben jij geïnteresseerd in disruptive technieken zoals Artificial Intelligence? Dan weten wij waar je moet zijn.
 • Medior Java Developer bij Bright Cubes - Bright Cubes ROTTERDAM
  Medior Java Developer bij Bright Cubes Werken met de meest innovatieve technieken en afwisselende projecten. Wil je leren door constant uitgedaagd te worden, om vernieuwend te zijn en buiten de kaders te denken. Ben jij geïnteresseerd in disruptive technieken zoals Artificial Intelligence? Dan weten wij waar je moet zijn.
 • Senior Java Developer bij Bright Cubes - Bright Cubes DEN HAAG
  Senior Java Developer bij Bright Cubes Werken met de meest innovatieve technieken en afwisselende projecten. Wil je leren door constant uitgedaagd te worden, om vernieuwend te zijn en buiten de kaders te denken. Ben jij geïnteresseerd in disruptive technieken zoals Artificial Intelligence? Dan weten wij waar je moet zijn.
 • Senior Java Developer bij Bright Cubes - Bright Cubes ROTTERDAM
  Senior Java Developer bij Bright Cubes Werken met de meest innovatieve technieken en afwisselende projecten. Wil je leren door constant uitgedaagd te worden, om vernieuwend te zijn en buiten de kaders te denken. Ben jij geïnteresseerd in disruptive technieken zoals Artificial Intelligence? Dan weten wij waar je moet zijn.
 • Senior Java ontwikkelaar - Transfer Solutions LEERDAM
  Senior Java ontwikkelaar

  Voor onze opdrachtgevers maak je als Java ontwikkelaar gedegen softwareoplossingen op basis van Oracle technologie.

 • Junior Oracle ontwikkelaar - Transfer Solutions LEERDAM
  Junior Oracle ontwikkelaar

  Je bent een ervaren allround Oracle ontwikkelaar en hebt ervaring met software ontwikkeling op basis van Oracle technologie zoals PL/SQL, Apex of anders.

 • Senior Oracle ontwikkelaar - Transfer Solutions LEERDAM
  Senior Oracle ontwikkelaar

  Je bent een ervaren allround Oracle ontwikkelaar en hebt ervaring met software ontwikkeling op basis van Oracle technologie zoals PL/SQL, Apex of anders.

 • Senior Oracle Middleware Specialist - Transfer Solutions LEERDAM
   Senior Oracle Middleware Specialist Als Middleware specialist ben je medeverantwoordelijk voor het remote beheer van Oracle Middleware omgevingen van onze klanten
 • Medior E-Business specialist bij Xsarus - XSARUS MIDDELHARNIS
  Medior E-Business specialist bij Xsarus

  Met een ervaren team van 60 medewerkers delen we één passie: het succesvol maken van onze klanten. Wij vertellen geen grote verhalen, maar gaan voor het beste resultaat en de hoogste kwaliteit. Dit blijkt ook wel uit de langdurige (internationale) klantrelaties die we inmiddels hebben opgebouwd en steeds verder uitbouwen.

 • E-Business specialist bij Xsarus - XSARUS MIDDELHARNIS
  E-Business specialist bij Xsarus

  Met een ervaren team van 60 medewerkers delen we één passie: het succesvol maken van onze klanten. Wij vertellen geen grote verhalen, maar gaan voor het beste resultaat en de hoogste kwaliteit. Dit blijkt ook wel uit de langdurige (internationale) klantrelaties die we inmiddels hebben opgebouwd en steeds verder uitbouwen.

 • Senior Front-end Developer bij G2G Online - G2G Online VALKENBURG
  Senior Front-end Developer bij G2G Online

  G2G-Online is op zoek naar jou! 

 • Senior Fullstack Developer - Jool BODEGRAVEN
  Senior Fullstack Developer

  Ben jij een ervaren Fullstack Developer en toe aan je volgende stap? Wij zijn wij op zoek naar een Fullstack Developer om ons team te versterken. Lees snel verder!

 • Medior Fullstack Developer - Jool BODEGRAVEN
  Medior Fullstack Developer

  Ben jij een ervaren Fullstack Developer en toe aan je volgende stap? Wij zijn wij op zoek naar een Fullstack Developer om ons team te versterken. Lees snel verder!

 • Senior Front-end Developer - Bright Cubes DEN HAAG
  Senior Front-end Developer  Werken met de meest innovatieve technieken en afwisselende projecten. Wil je leren door constant uitgedaagd te worden, om vernieuwend te zijn en buiten de kaders te denken. Ben je geïnteresseerd in Javascript en HTML/CSS? Maak je graag onderdeel uit van een innovatief team en ben je graag bezig met het optimaliseren van Innovatie en software development processen. Dan weten wij waar je moet zijn.
 • Medior Front-end Developer - Bright Cubes ROTTERDAM
  Medior Front-end Developer Werken met de meest innovatieve technieken en afwisselende projecten. Wil je leren door constant uitgedaagd te worden, om vernieuwend te zijn en buiten de kaders te denken. Ben je geïnteresseerd in Javascript en HTML/CSS? Maak je graag onderdeel uit van een innovatief team en ben je graag bezig met het optimaliseren van Innovatie en software development processen. Dan weten wij waar je moet zijn.
 • Medior Front-end Developer - Bright Cubes DEN HAAG
  Medior Front-end Developer  Werken met de meest innovatieve technieken en afwisselende projecten. Wil je leren door constant uitgedaagd te worden, om vernieuwend te zijn en buiten de kaders te denken. Ben je geïnteresseerd in Javascript en HTML/CSS? Maak je graag onderdeel uit van een innovatief team en ben je graag bezig met het optimaliseren van Innovatie en software development processen. Dan weten wij waar je moet zijn.
 • Junior Front-end Developer - Bright Cubes ROTTERDAM
  Junior Front-end Developer Werken met de meest innovatieve technieken en afwisselende projecten. Wil je leren door constant uitgedaagd te worden, om vernieuwend te zijn en buiten de kaders te denken. Ben je geïnteresseerd in Javascript en HTML/CSS? Maak je graag onderdeel uit van een innovatief team en ben je graag bezig met het optimaliseren van Innovatie en software development processen. Dan weten wij waar je moet zijn.
 • Junior PHP Developer bij Dockbite - Dockbite ROTTERDAM
  Junior PHP Developer bij Dockbite

  Dockbite is op zoek naar jou!

 • Junior Magento programmeur bij Kega - Kega SASSENHEIM
  Kega

  Kega is op zoek naar een junior Magento Developer!

 • Medior magento programmeur bij Kega - Kega SASSENHEIM
  Kega

  Kega is op zoek naar een Medior magento Developer!

 • Senior Magento programmeur bij Kega - Kega SASSENHEIM
  Kega

  Kega is op zoek naar een Senior Magento Developer!

 • Senior PHP programmeur bij Kega - Kega SASSENHEIM
  Kega

  Kega is op zoek naar een Senior PHP Developer!

 • Medior Datacenter Engineer - Netrouting SPIJKENISSE
 • Senior Allround Webdeveloper / PHP programmeur - Dream it GOUDA
  Senior Allround Webdeveloper / PHP programmeur Ben je gedreven om in een team van enthousiaste professionals mooie programma’s en websites op te leveren? Vind je het leuk om zowel front-end als back-end te werken en wil je je als webdeveloper blijven ontwikkelen? Wellicht ben jij dan onze nieuwe collega!
 • Medior Allround Webdeveloper / PHP programmeur - Dream it GOUDA
  Medior Allround Webdeveloper / PHP programmeur Ben je gedreven om in een team van enthousiaste professionals mooie programma’s en websites op te leveren? Vind je het leuk om zowel front-end als back-end te werken en wil je je als webdeveloper blijven ontwikkelen? Wellicht ben jij dan onze nieuwe collega!
 • Java Developer - Fortezza Javaprofs 'S-GRAVENHAGE
  Fortezza Javaprofs Samen met jouw collega’s werk je aan cutting edge fintech (bv. blockchain) voor financiële instellingen of ontwikkel je de NextGen digitale overheid voor de burger. Heb je meer kennis nodig van bijvoorbeeld AngularJS of Bootstrap, dan kijken we samen naar interessante cursussen en/of opleidingen. Zo creëren we samen continu waarde voor jou en onze opdrachtgevers.
 • Junior Datacenter Engineer - Netrouting SPIJKENISSE
 • Medior C#/.NET ontwikkelaar M/V - Xindao RIJSWIJK
 • Junior Data Scientist bij Qualogy - Qualogy RIJSWIJK
  Qualogy Creatieve denker. Durft dóór te vragen. Ervaren IT’er met expertise in het ontwerpen van algoritmes, bevlogen om via Data Science patronen te ontrafelen.
 • Junior Ruby On Rails Developer - Driving the Vortex B.V. LEIDEN
  Junior Ruby On Rails Developer Als Ruby on Rails ontwikkelaar ga je in teamverband helpen het platform verder uit te bouwen en support leveren aan onze klanten.
 • Senior .NET Developer bij Red Data - Red Data DEN HAAG
  Red Data

  Als ervaren .NET Developer ben je onderdeel van een team enthousiaste ervaren Microsoft professionals. Samen met collega Developers houd jij je bezig met het bouwen en ontwikkelen van .NET applicaties en websites, geheel afgestemd op de wensen van onze klanten. .NET kent geen geheimen voor jou en daarnaast werk je met behulp van moderne Microsoft technologieën. Naast ruime .NET kennis vragen wij ook een hoge mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid.

 • Medior .NET Developer bij Red Data - Red Data DEN HAAG
  Red Data

  Als ervaren .NET Developer ben je onderdeel van een team enthousiaste ervaren Microsoft professionals. Samen met collega Developers houd jij je bezig met het bouwen en ontwikkelen van .NET applicaties en websites, geheel afgestemd op de wensen van onze klanten. .NET kent geen geheimen voor jou en daarnaast werk je met behulp van moderne Microsoft technologieën. Naast ruime .NET kennis vragen wij ook een hoge mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid.

 • Senior Software Developer OutSystems - Transfer Solutions LEERDAM
  Senior Software Developer OutSystems

  Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor Ontwerp (architectuur), ontwikkeling en onderhoud van bedrijfssystemen op het OutSystems Agile Platform.

 • Junior Software Developer OutSystems - Transfer Solutions LEERDAM
  Junior Software Developer OutSystems Als Software Developer ben je mede verantwoordelijk voor de ontwikkeling en het onderhoud van bedrijfssystemen op het OutSystems Agile Platform.
 • Medior Oracle Middleware Specialist - Transfer Solutions LEERDAM
   Medior Oracle Middleware Specialist Als Middleware specialist ben je medeverantwoordelijk voor het remote beheer van Oracle Middleware omgevingen van onze klanten
 • Medior Oracle ontwikkelaar - Transfer Solutions LEERDAM
  Medior Oracle ontwikkelaar

  Je bent een allround Oracle ontwikkelaar en hebt ervaring met software ontwikkeling op basis van Oracle technologie zoals PL/SQL, Apex of anders.

 • Medior Java ontwikkelaar - Transfer Solutions LEERDAM
  Medior Java ontwikkelaar

  Voor onze opdrachtgevers maak je als Java ontwikkelaar gedegen softwareoplossingen op basis van Oracle technologie.

 • Medior PHP-developer bij Digitaal Kantoor - Digitaal Kantoor GOUDA
  Digitaal Kantoor Bij Digitaal Kantoor zijn ze per direct op zoek naar een medior PHP-developer!
 • Senior Java Developers - Eonics B.V. DEN HAAG
  Senior Java Developers Wij zoeken ervaren, enthousiaste Java developers die op zoek zijn naar een vrije loondienstvorm en/of ambities hebben te gaan freelancen.
 • Junior Front-end Developers bij Tahzoo - Tahzoo DELFT
  Junior Front-end Developers bij Tahzoo Als Developer maak je deel uit van een team van professionals en ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, het testen en het implementeren van het Front End deel van websites en/of applicaties. Je werkt in een of meerdere projectteams of op detacheringsbasis en je:
 • .NET Developer - Tahzoo DELFT
  .NET Developer Tahzoo is een moderne Digital Strategy en CX organisatie. Door het succesvol uitvoeren van complexe software projecten leveren wij optimale mobiele, online en offline ervaring aan de klanten van onze opdrachtgevers. Onze collega’s zijn specialisten met diepgaande kennis van (oa) Sitecore, ADAM, en Tridion. Om aan de stijgende vraag van onze opdrachtgevers te kunnen voldoen, zijn wij op zoek naar ervaren .NET Developers op tenminste HBO niveau met de ambitie om zich verder te ontwikkelen binnen (een van) de bovenstaande specialisaties. Herken je jezelf hierin? Dan zijn wij op zoek naar jou!!
 • Senior Java Developer - Tahzoo DELFT
  Senior Java Developer

  Om aan de stijgende vraag van onze opdrachtgevers te kunnen voldoen, zijn wij op zoek naar ervaren Java Developers op tenminste HBO niveau met de ambitie om zich verder te ontwikkelen binnen (een van) de bovenstaande specialisaties. Herken je jezelf hierin? Dan zijn wij op zoek naar  jou!!

 • Medior Java Developer - Tahzoo DELFT
  Medior Java Developer

  Om aan de stijgende vraag van onze opdrachtgevers te kunnen voldoen, zijn wij op zoek naar ervaren Java Developers op tenminste HBO niveau met de ambitie om zich verder te ontwikkelen binnen (een van) de bovenstaande specialisaties. Herken je jezelf hierin? Dan zijn wij op zoek naar  jou!!

 • Senior Business Reporting Specialist bij Centennium - Centennium DEN HAAG
  Centennium Ter verbreding van haar dienstverlening en om te kunnen voldoen aan de groeiende marktvraag wil Centennium haar team graag uitbreiden met meerdere medior of senior business reporting specialisten m/v. Professionals, die zich verder willen verdiepen en ontwikkelen en toe zijn aan een volgende stap in hun carrière!
 • Medior Business Reporting Specialist bij Centennium - Centennium DEN HAAG
  Centennium Ter verbreding van haar dienstverlening en om te kunnen voldoen aan de groeiende marktvraag wil Centennium haar team graag uitbreiden met meerdere medior of senior business reporting specialisten m/v. Professionals, die zich verder willen verdiepen en ontwikkelen en toe zijn aan een volgende stap in hun carrière!
 • Medior Data Architect bij Centennium - Centennium DEN HAAG
  Centennium Ter verbreding van haar dienstverlening en om te kunnen voldoen aan de groeiende marktvraag wil Centennium haar team graag uitbreiden met meerdere data-architecten m/v. Specialisten die zich verder willen verdiepen en ontwikkelen. Echte professionals die toe zijn aan een volgende stap in hun carrière!
 • PHP-developer bij Atlantis Creative - Atlantis Creative ROTTERDAM
  Atlantis Creative Ben je een inventieve PHP developer met een brede kennis en interesse? Dan hebben wij een mooie uitdaging voor je! In de rol van PHP developer werk je in een compact team aan maatwerk oplossingen voor onze klanten, van responsive websites tot apps en online applicaties. Je hebt binnen het team alle ruimte jezelf te ontwikkelen.
 • Medior PHP Webdeveloper bij EXTRA internet services - EXTRA internet services CAPELLE AAN DEN IJSSEL
  EXTRA internet services EXTRA logistic software is op zoek naar een leergierige webdeveloper met een passie voor het ontwikkelen van maatwerk (PHP) systemen. Je werkt op een gestructureerde manier en hanteert in je code een strikte scheiding tussen structuur, opmaak en gedrag. De functie bestaat uit ongeveer 75/25 backend en frontend development.
 • Oracle Junior Developer bij Adaption - Adaption SLIEDRECHT
  Adaption Scrum mee aan onze logistieke cloud software! Bij ons genereren we de meeste code waardoor het leuke werk, analyseren en programmeren, overblijft! Wij leiden schoolverlaters of programmeurs zonder Oracle ervaring op tot Oracle developer.
 • Oracle Developer bij Adaption - Adaption SLIEDRECHT
  Adaption Scrum mee aan onze logistieke cloud software! Bij ons genereren we de meeste code waardoor het leuke werk, analyseren en programmeren, overblijft!
 • IT Architect bij Portbase - Portbase ROTTERDAM
  Portbase Heb jij visie voor de slimste haven van Europa?
 • Agile Tester bij Portbase - Portbase ROTTERDAM
  Portbase Op dit moment hebben wij op de afdeling ITD een vacature voor een Agile Tester (fulltime).
 • Junior Java Ontwikkelaar bij Portbase - Portbase ROTTERDAM
  Portbase Portbase is per direct op zoek naar een Java Developer (Traineeship).
 • PHP Programmeur bij Drogisterij.net - Drogisterij.net STELLENDAM
  Drogisterij.net Drogisterij.net is per direct op zoek naar een PHP Programmeur.
 • Medior Software Ontwikkelaar (32 - 40 uur) bij 1TIS - 1TIS RIJSWIJK
  1TIS 1TIS is een groeiende organisatie met een enthousiast team van 15 medewerkers. De organisatie bedient reisorganisaties met haar eigen ontwikkelde software T.R.I.P. Deze software ondersteunt het primaire proces van een reisorganisatie volledig en wordt continu uitgebreid en aangepast door een team van programmeurs. Om verschillende soorten organisaties met dezelfde software te kunnen bedienen is gekozen voor een generieke opzet. Dit samen met de bereikte omvang van het systeem resulteert in een uitdagende ontwikkelomgeving.
 • Senior Lead PHP Developer - Dockbite ROTTERDAM
  Senior Lead PHP Developer

  Dockbite is op zoek naar jou!

 • Medior PHP programmeur bij Kega - Kega SASSENHEIM
  Kega

  Kega is op zoek naar een junior PHP Developer!

 • Medior Front-end Developer bij G2G Online - G2G Online VALKENBURG
  Medior Front-end Developer bij G2G Online

  G2G-Online is op zoek naar jou! 

 • Support Engineer bij Jool - Jool BODEGRAVEN
  Jool Ben jij communicatief sterk, een aanpakker en leergierig? Is het ontwikkelen van websites & applicaties jouw talent en ben je daarnaast graag hét aanspreekpunt voor onze klanten? Wij zijn wij op zoek naar een Support Engineer om ons team te versterken. Lees snel verder!
 • Senior Webdeveloper bij Jool - Jool BODEGRAVEN
  Jool Ben jij een ervaren Web Developer en toe aan je volgende stap? Wij zijn wij op zoek naar een Senior Web Developer om ons team te versterken. Lees snel verder!
 • Junior PHP programmeur bij Kega - Kega SASSENHEIM
  Kega

  Kega is op zoek naar een junior PHP Developer!

 • Medior PHP Developer bij Dockbite - Dockbite ROTTERDAM
  Medior PHP Developer bij Dockbite

  Dockbite is op zoek naar jou!

 • Business Intelligence Consultant – IBM Datastage (ETL) bij KVL - KVL Inspiratie Technologie ROTTERDAM
  KVL Inspiratie Technologie

  Als BI-consultant help je onze klanten complexe vraagstukken en business requirements rond de vier focusgebieden van KVL te vertalen naar oplossingen. Je levert hoogwaardige diensten en zoekt naar duurzame oplossingen voor specifieke uitdagingen van de opdrachtgever. Met jouw technische kennis, inzicht, werkervaring en communicatieve vaardigheden weet je ingewikkelde situaties snel te analyseren. Jij maakt de klant blij door complexe zaken eenvoudig te maken. Dat is jouw drijfveer. 

 • Cloud Architect bij ilionx - Ilionx UTRECHT
  Ilionx

  Ben jij als ervaren Cloud architect toe aan een nieuwe uitdaging binnen een inspirerende werkomgeving? Lees dan snel verder!

 • SAP Enterprise Architect bij Creetion - Creetion OOSTERHOUT (OOSTERHOUT)
  Creetion

  Creetion is op zoek naar een Enterprise Architect!

 • Junior ERP-Consultant bij Fresh Dynamics - Fresh Dynamics GELDERMALSEN
  Fresh Dynamics

  Wij zijn op zoek naar pas afgestudeerde informatici, die toekomst zien in een carrière in de ERP branche. 

 • Java en Mobile Developer bij Maxxton - Maxxton MIDDELBURG
  Maxxton

  As a software developer you design and build new client modules, internet applications and mobile applications. You also help in the maintenance and optimization of the already existing applications.

 • Senior Java Developer bij Maxxton - Maxxton MIDDELBURG
  Maxxton

  As a software developer at Maxxton (based in Middelburg) you design and build new client modules, webbased applications and mobile applications. You also help in the maintenance and optimization of the already existing applications. Being a senior you also use your knowledge and expertise to support other developers and to think about future development.

 • Talentvolle ontwikkelaars op java gebied bij Technolution - Technolution GOUDA
  Technolution
  Technolution zoekt talentvolle ontwikkelaars die tijdens hun studie al kennis hebben gemaakt met Java, C# of .Net? Heb jij een technische opleiding afgerond op hbo of wo niveau en denk jij dat je goed in ons team zal passen? Dan is dit iets voor jouw.
  Heb je een technische opleiding afgerond (wo of hbo) en heb je tijdens je studie met plezier en succes geprogrammeerd in Java, C# of .Net? Grote kans dat jij goed in ons team past. Zeker als je een drive hebt om iets werkends te maken; het lampje moet aan!
 • Ervaren Software Designer - Technolution GOUDA
  Ervaren Software Designer
  Op ons kantoor in Gouda werken zo'n 180 technische professionals aan projecten voor onze klanten. Grote organisaties zoals Rijkswaterstaat, Eneco, Transport for London, Translink, FoxIT en Philips. Wij willen ons team uitbreiden met meer technische talenten. Software designers met een passie voor programmeren die waarde hechten aan het realiseren van een simpele, werkende oplossing.
 • Medior Business Intelligence Consultant Cognos - KVL Inspiratie Technologie ROTTERDAM
  KVL Inspiratie Technologie

  Als BI-consultant help je onze klanten complexe vraagstukken en business requirements rond de vier focusgebieden van KVL te vertalen naar oplossingen. Je levert hoogwaardige diensten en zoekt naar duurzame oplossingen voor specifieke uitdagingen van de opdrachtgever. Met jouw technische kennis, inzicht, werkervaring en communicatieve vaardigheden weet je ingewikkelde situaties snel te analyseren. Jij maakt de klant blij door complexe zaken eenvoudig te maken. Dat is jouw drijfveer.

 • Business Intelligence Consultant - Microsoft BI (medior-senior) - KVL Inspiratie Technologie ROTTERDAM
  KVL Inspiratie Technologie

  Als BI-consultant help je onze klanten complexe vraagstukken en business requirements rond de vier focusgebieden van KVL te vertalen naar oplossingen. Je levert hoogwaardige diensten en zoekt naar duurzame oplossingen voor specifieke uitdagingen van de opdrachtgever. Met jouw technische kennis, inzicht, werkervaring en communicatieve vaardigheden weet je ingewikkelde situaties snel te analyseren. Jij maakt de klant blij door complexe zaken eenvoudig te maken. Dat is jouw drijfveer.

 • Business Intelligence Consultant – ETL (Medior-Senior) - KVL Inspiratie Technologie ROTTERDAM
  KVL Inspiratie Technologie

  Als BI-consultant help je onze klanten complexe vraagstukken en business requirements rond de vier focusgebieden van KVL te vertalen naar oplossingen. Je levert hoogwaardige diensten en zoekt naar duurzame oplossingen voor specifieke uitdagingen van de opdrachtgever. Met jouw technische kennis, inzicht, werkervaring en communicatieve vaardigheden weet je ingewikkelde situaties snel te analyseren. Jij maakt de klant blij door complexe zaken eenvoudig te maken. Dat is jouw drijfveer.

 • Business Intelligence Consultant - Qlikview (Medior-Senior) - KVL Inspiratie Technologie ROTTERDAM
  KVL Inspiratie Technologie

  Omdat je jezelf herkent in KVL. BI is je passie en nadenken over technologische oplossingen je hobby. Je wilt trots zijn als je anderen vertelt wat je doet en wie je opdrachtgevers zijn. Je bent leergierig: je wilt jezelf ontwikkelen en geen dingen op routine doen. Je bent initiatiefrijk en pro-actief. Je werkt graag zelfstandig, maar ook in een team: je samen verantwoordelijk voelen voor het bedrijf. Jij houdt net als wij niet van hiërarchie. Je moet zonder afspraak bij de directeur binnen kunnen lopen. Bovendien ben je sfeergevoelig: je houdt van mensen met een positieve instelling. Praten over collega’s als zij er niet zijn, doe je gewoon niet.

Meer weten?

Je kunt ons bellen 050 - 2101001
... of we bellen jou
… of je mailt ons