Pakketten

De tarieven van JouwICTvacature.nl zijn gemiddeld 85% lager dan die van werving- en selectiebureaus. Daarnaast hanteren we vaste prijzen, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan.

ยป All-in-pakket

Supersnel je vacature ingevuld
 
De meest effectieve manier om ICT-specialisten te werven is het All-in-pakket. Dit is een compleet pakket waarmee je gebruik kunt maken van alle diensten van JouwICTvacature.nl, tegen een gereduceerd tarief. Wanneer je meerdere ICT-specialisten zoekt, is het All-in-pakket de beste manier om kosten, energie en tijd te besparen.

Wat je krijgt:

Alle middelen om zo snel mogelijk zoveel mogelijk goede sollicitanten te spreken

  • Onbeperkt vacatures plaatsen
  • Exclusieve werving door ons proactieve resourceteam
  • Onbeperkt ICT-specialisten aannemen voor één bedrag
  • Maximale exposure en employer branding
  • Extensive Search.

 

Hoe het werkt:

1. We plaatsen je vacatures
Jij stuurt ons je vacatures, of een link naar je vacatures. Ons marketingteam is gespecialiseerd in het verbeteren of opstellen van je vacature. Ideaal als je hier zelf geen tijd voor hebt.

2. We gaan actief op zoek
Ons resourceteam gaat actief op zoek naar de meest geschikte kandidaten. We selecteren niet, maar leggen alle relevante kandidaten met een open cv aan je voor. Jij bepaalt vervolgens zelf of je de kandidaat op gesprek wilt laten komen of niet. 

3. Maximale exposure
We zorgen ervoor dat zoveel mogelijk kandidaten jouw vacatures onder ogen krijgen. Dat doen we door ICT'ers uit onze eigen database te benaderen en je vacature op onze eigen website én op die van onze partners (onder meer Indeed en LinkedIn) te plaatsen. 

4. Uitnodigen of afwijzen
Als we een kandidaat hebben gevonden, sturen we je een e-mail. Het enige wat jij hoeft te doen, is op 'uitnodigen' of 'afwijzen' te klikken. Zo simpel is het! Bij zowel een uitnodiging als een afwijzing brengen wij de kandidaat op de hoogte. Dat scheelt jou weer tijd, werk en stress.

5. Vacature ingevuld!
Heb je de perfecte kandidaat gevonden? Heel goed! Ook bij de onderhandelingen met kandidaten staan we je graag bij met advies of praktische hulp. Pas als de kandidaat is begonnen met werken, is onze missie geslaagd.

Wat het kost:

 

  Kwartaal Half jaar   Jaar  
Bedrijf met < 1500 medewerkers € 5.000 € 9.000 € 15.000
Bedrijf met ≥ 1500 medewerkers € 7.500 € 13.500 € 25.000
 
 
Wat andere klanten zeggen:
 
 

Start met het All-in-pakket

Eerst meer informatie over het dit pakket ontvangen?

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

Wil je meer informatie? Stuur ons een bericht.

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op: