Testimonials

Een selectie van onze klanten die we hebben geholpen met het invullen van hun ICT-vacatures. 

"De wervingsbehoefte bij de Kamer van koophandel zal voorlopig groot zijn en ik als portefeuillehouder voor ICT heb veel vertrouwen in jou als supplier voor met name de moeilijk te vinden ontwikkelaars."
"Het zoek- en wervingstraject is professioneel, plezierig en met persoonlijke aandacht verlopen. JouwDOTNET vacature heeft zich uitstekend verdiept in de functie-eisen."
"Inmiddels hebben we de eerste maanden er op zitten met onze nieuwe collega die we via JouwPHPvacature hebben gevonden en we zijn ontzettend tevreden."
"Na een plezierige samenwerking hebben we een geschikte kandidaat via jouwPHPvacature.nl gevonden."
"De betrokkenheid bij de werving door Bastiaan Schrikkema en het snelle schakelen typeren naar mijn mening de werkwijze van JouwPHPvacature.nl"
"De cijfers liegen er niet om, door de intensieve samenwerking hebben we 6 BI-specialisten aangenomen."
"Wij zijn zeer tevreden over de professionele en plezierige manier waarop jij ons ondersteunt in de werving van deze schaarse professionals. Daarnaast onderscheidt JouwJavavacature.nl zich van andere partijen door een faire prijsstelling"
"We wilden graag een medium dat zich specifiek richt op onze doelgroep."
"Na een aantal gesprekken hebben we onze keuze gemaakt en een kandidaat aangenomen."
"Tim Spijker van JouwDOTNETvacature.nl heeft ons professioneel ondersteund met meer dan voldoende profielen, zodat we uiteindelijk een weloverwogen keus konden maken uit de beschikbare kandidaten."
"De samenwerking is uitermate prettig en constructief."
"In vergelijking met jullie collega's in de wervingsbranche vond ik de samenwerking transparant en de mate van contact precies goed."
"De snelheid van communicatie en het aanleveren van kandidaten was heel goed."
"Via JouwDOTNETvacature hebben wij een fantastische collega gevonden, waar we heel blij mee zijn."
"In de loop van 2013 zijn wij gaan samenwerken en hebben wij ons eerste gezamenlijke succes weten te realiseren."
"Met name op het vlak van een duidelijke en transparante kostenstructuur verschilt Jouwphpvacature van werving- en selectiebureaus. Jouwphpvacature levert kwalitatief hoge kandidaten en biedt hiermee een betaalbare oplossing voor het vinden van personeel."
"We zijn erg blij met deze kandidaat die uit de extensive search naar voren is gekomen. Het is een goede match!"
''Mede dankzij zijn doorzettingsvermogen is het gelukt om succesvol iemand in ons bedrijf te plaatsen!''
"We ervaren onze samenwerking als zeer prettig door de korte lijnen en de duidelijkheid en directe communicatie."
"Gelukkig zijn we met JouwDOTNETvacature in contact gekomen."
"René acteerde alert en heeft eraan bijgedragen dat we binnen enkele weken een gedegen senior programmeur konden aannemen."
"De directe en persoonlijke aanpak van Bastiaan Boswijk hebben wij als zeer plezierig ervaren."
"Wij willen je heel hartelijk bedanken voor het invullen van 2 vacatures binnen 6 weken! Wat mij betreft een topprestatie!"
"Wij ontvingen in rap tempo de cv’s van goede kandidaten waaruit we inderdaad een keuze hebben gemaakt."
"JouwPHPvacature is zeker een aanrader!"
"De prijs / kwaliteit verhouding is prima in vergelijking met standaard werving- en selectiebureaus."
"Mijn ervaringen met JouwPHPvacature in het algemeen en Bastiaan in het bijzonder is dat er snel en accuraat geschakeld werd in de bemiddeling van een topkandidaat."
"Een geschikte kandidaat was voor ons niet gemakkelijk te vinden. We zochten een soort 'speld in een hooiberg'. Gelukkig hebben we die met 'Jouw ICT Vacature' gevonden."
"In de toekomst zullen we voor vergelijkbare vacatures ook zeker weer een beroep doen op jullie diensten"
"De eerste paar maanden hebben we veelvuldig contact gehad over het type versterking die we zochten. Onze wensen en eisen scherp krijgen en bijstellen. En na ieder gesprek kort evalueren. Het contact is super goed, de persoonlijke benadering is erg prettig".
"De meeste recruitment agencies rekenen exorbitante tarieven. JouwJavaVacature doet daar gelukkig niet aan mee en daarom zullen we in de toekomst ook weer een beroep op hun doen."
"We hadden een lastige vacature, die we met behulp van jullie hebben ingevuld. De door jullie voorgestelde kandidaten waren goed, daardoor hebben we de uiteindelijke match kunnen maken."
"Een paar maanden verder zijn wij dan nu voorzien van nieuw personeel voor een zeer schappelijke prijs."
''Ik heb de samenwerking met Serge Alfons als zeer prettig ervaren bij Jouw Java Vacature. Serge bracht mij in contact met interessante kandidaten in een gespannen markt waarbij de profielen die wij zoeken (integratie specialisten) zeer specifiek en schaars zijn''.
"Jouw inzet en enthousiasme bij onze zoektocht naar Java Developers zijn voor ons van grote waarde geweest."
"Een prestatie die niet is geëvenaard door een veelvoud van "gespecialiseerde" werving- & selectiebureaus waar F&L eerder mee in zee was gegaan."
"Transparant en proactief"
"Een bureau dat ons kent, weet wat we willen en door het aanleveren van passende kandidaten een goede bijdrage geeft aan onze groeidoelstelling."
"Het tempo en de professionaliteit van JouwICTvacature.nl zijn ons erg goed bevallen."
"De prijs/kwaliteitverhouding is uitstekend te noemen en we zullen jullie in de toekomst zeker vaker inschakelen voor het vinden van collega's. Bedankt en ga zo door!"
"Jouw.NETvacature heeft in een krappe markt snel een goede collega geworven."
"Zoals het er nu voor staat is JouwJAVAvacature.nl voor ons een goede partner voor het plaatsen van personeel. Buiten het feit dat de kosten vele malen lager zijn dan bij de traditionele recruiters is de persoonlijke aandacht een groot pluspunt"
"In een markt waarin het moeilijk is om hoogwaardige specialisten te vinden die passen bij de vacatures die wij hebben uitstaan, ben ik onder de indruk van het positieve resultaat van deze samenwerking."
"De meerwaarde die E-sites in de samenwerking met JouwPHPvacature ziet is de kwaliteit van de aangeboden profielen en de acceptabele vergoeding die tegenover de geleverde dienst staat."
"Nogmaals bedankt voor de prettige samenwerking en wij zullen met veel vertrouwen gebruik blijven maken van de diensten van jouwJAVAvacature"
"Als Recruitment manager van CIBER Nederland kan ik JouwSAPvacature.nl en Joep Koster van harte aanbevelen.”
"Waar de meeste recruitment bureaus torenhoge tarieven rekenen en/of uiteindelijk ook niet in staat zijn gebleken aan Blue4IT de juiste kandidaten te leveren, rekent JouwJavaVacature.nl een redelijke vergoeding en heeft JouwJavaVacature bewezen wel de juiste kandidaat te leveren in een moeilijke markt."
"Buiten het feit dat de kosten vele malen lager zijn dan bij traditionele recruiters, is de persoonlijke aandacht een groot pluspunt."
"De 'all-in' samenwerking van 6 maanden heeft ons 3 nieuwe medewerkers gebracht en daarmee heb je de verwachting ruim waargemaakt."
"Vooral het persoonlijke contact en de adviezen hebben het wervingstraject op een doeltreffende wijze tot een succes gemaakt. Dit in combinatie met de uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding, een proactief resource team én het transparante karakter van JouwDotNetVacature.nl is voor ons de ideale oplossing."
"Sinds de start van onze samenwerking begin dit jaar heeft dit ervoor gezorgd dat we aan 2 mensen een aanbod hebben kunnen doen."
"Vooral de adequate communicatie tijdens het gehele proces en de bereidheid om ons verder te helpen zullen ons bijblijven. En natuurlijke het allerbelangrijkste: het aanleveren van geschikte kandidaten."
"JouwBIvacature.nl heeft doorzettingsvermogen en de expertise om voor ons de specifieke top BI specialisten te vinden waar we zo dringend naar op zoek zijn."
"We hebben de dienstverlening van JouwJAVAvacature.nl en daarmee onze samenwerking met Bart als zeer proactief ervaren."
"Het is JouwPHPvacature.nl gelukt om voor ons een professionele PHP ontwikkelaar te vinden terwijl deze doelgroep op dit moment erg klein is, vooral in onze regio. En dit voor een schappelijke prijs. Hier zijn we dan ook erg blij mee."
"De open, directe en correcte samenwerking past uitstekend bij ons."
"Wat ik vooral heb gewaardeerd zijn de afstemmingen om elkaar scherp te houden en de wil om tot een succesvolle invulling te komen. Wat mij betreft ben je daarin prima geslaagd."
"Zoals verwacht leverde JouwSAPvacature op korte termijn CV's die daadwerkelijk pasten bij de gevraagde profielen."
"Tot ons grote plezier hebben wij inmiddels een kandidaat via JouwJavavacature.nl een aanbod gedaan en hij heeft deze geaccepteerd!"
"Voor ons werkt JouwPHPvacature.nl als een goede combinatie tussen een jobsite en een recruitmentbureau"
"De samenwerking met JouwICTvacature is prettig verlopen waarbij de indruk was dat de enthousiasme, energie en volhardendheid een grote voorsprong had op andere recruiters waar we mee hebben gewerkt in het verleden."
"Wij zijn bijzonder content met het resultaat, de prijs-prestatieverhouding en het aanbod van kandidaten."
"Naast duidelijke communicatie en de juiste profielen, is er ook nog begeleiding tijdens het onderhandelingsproces. Deze drie factoren hebben geleid tot een succesvolle aanname."
"Bastiaan is enthusiastic, open, to-the-point and sticks to the agreement. He delivers what he promises. He is helped by a good approach of JouwPHPvacature.nl: no fees, just effort."
"De werkwijze van JouwPHPVacature.nl is voor ons een voorbeeld voor de markt: faire tarieven, zonder marktverstoring en met resultaat."
"De prijs is voor ons als klein bureau aantrekkelijk en vind ik persoonlijk in verhouding staan tot de gewenste inzet van jouwphpvacature. Dit is duidelijk en transparant."
"Daarnaast heb ik, veel meer dan bij mijn contacten met reguliere recruiters, het gevoel dat gemaakte kosten in verhouding staan tot geleverde diensten."
"The results were even better than expected so last March we chose the all-in package."
"De werkwijze van JouwICTvacature is helder en volgens afspraak, zonder daarvoor de hoofdprijs te vragen."
"Dankzij JouwDotNetVacature komt onze organisatie steeds een stapje verder en wij hopen deze succesvolle samenwerking dan ook nog lang voort te zetten."
"Nu is de Goudse natuurlijk een heel erg leuk bedrijf om bij te werken, maar het inschakelen van JouwDotNetVacature.nl voor het vinden van deze specifieke expertise is een schot in de roos gebleken. Complimenten!"
"Wij zijn tevreden over de manier waarop er, op een professionele en een prettige wijze, binnen een kort tijdsbestek meerdere kandidaten werden voorgesteld, waarvan er uiteindelijk 2 zijn aangenomen."
"Heldere en vooral eerlijke terugkoppeling, korte lijntjes en vlotte afhandeling van onderling gemaakte afspraken maakt dat we tevreden zijn over JouwICTVacature."
"De gevonden kandidaat sluit goed aan bij de wensen en eisen die we stellen aan medewerkers binnen ons bedrijf. Daarnaast heb je je erg betrokken getoond bij het behartigen van de belangen van de kandidaat en de belangen van de opdrachtgever. Dit heeft tot een succesvolle match geleid."
De meeste recruitment agencies rekenen exorbitante tarieven. JouwJavaVacature doet daar gelukkig niet aan mee en daarom zullen wij in de toekomst ook weer een beroep op hun doen."
"In een arbeidsmarkt, die krap is heeft Charlie ons meerdere passende kandidaten te weten presenteren."
"Tot ons grote plezier hebben wij inmiddels een kandidaat via jouwPHPvacature.nl een aanbod gedaan en hij heeft deze geaccepteerd!"
"De investering die wij hebben gedaan is dan ook al ruimschoots terugverdiend."
"JouwJAVAvacature.nl begrijpt prima wat wij als werkgever zoeken. Ze communiceren open en eerlijk, zodat ze de verwachtingen waar kunnen maken. Dat alles samen met de prijs heeft voor mij de doorslag gegeven."
"Een prestatie die niet geëvenaard is door andere recruiters waar wij mee samenwerken. We hebben het vertrouwen dat wij meer nieuwe collega's zullen vinden via Jouwphpvacature.nl."
"De snelheid van handelen is groot, transparantie en het vertrouwen is er."
"Ik ben de afgelopen maanden erg gelukkig geweest met de kandidaten die via Jouwdotnetvacature zijn aangebracht bij CGI."
"JouwBIvacature.nl weet snel te schakelen en heeft een juiste prijs / kwaliteit verhouding. Met vriendelijke en vakkundige medewerkers is dit prettig zaken doen."
"Inmiddels hebben wij al tweemaal via JouwPHPvacature een webdeveloper weten te vinden. Dit terwijl dit over het algemeen erg lastige vacatures zijn om in te vullen."
"Door een goede verdieping in onze wensen en snel te schakelen, hebben we een aantal zeer geschikte kandidaten op gesprek gehad, waaruit nieuwe samenwerkingen zijn ontstaan".
"Jouwdotnetvacature.nl begrijpt wie we zijn, wie we willen zijn en welke mensen we aan ons willen binden. We zijn tevreden over de samenwerking en blij dat we de eerste nieuwe collega’s via Jouwdotnetvacature.nl hebben gevonden."
"Wij zijn erg blij met je betrokkenheid en het snelle schakelen zodat we binnen een maand een vacature hebben opgevuld."
"Wij zijn erg tevreden over Bastiaan en hopen in de toekomst vaker met hem te morgen samenwerken."
"Onze vaste contactpersoon Tim Spijker heeft ons in een schaarse markt snel van een aantal nieuwe collega's kunnen voorzien."
''De werkwijze van JouwJAVAvacature.nl, en specifieker de persoon Wesley Prij, is ons erg goed bevallen. Zowel qua kwaliteit van de aangedragen contacten, de tijdsduur waarin dit geregeld was, alswel de hulp bij de onderhandeling''.
"Wat mij in het bijzonder aansprak in de aanpak van JouwICTvacature.nl is de transparantie, duidelijkheid en snelheid voor lage kosten."
"Goede communicatie en wordt goed & snel gereageerd op telefoontjes en mailtjes. Op basis van deze ervaring zullen we in de toekomst JouwPHPvacature.nl graag weer inzetten"
"JouwBIvacature.nl biedt meerwaarde, onder andere door de goede begeleiding en door te kijken welke profielen 100% aansluiten op de vraag."
"Door de samenwerking met Edwin Brongers, ontvangen wij alleen kandidaten naar onze wens en kunnen op die manier snel en effectief mensen aannemen."
"Het concept van het door ons gekozen All-in pakket sloot uitstekend aan bij onze wensen en het concept spreekt ons veel meer aan dan het door de vele recruiters gehanteerde standaard verhaaltje."
"De samenwerking heeft er op dit moment tot geleid dat er één senior PHP developer aangenomen is door TradeTracker en het doel is om dit de komende maanden uit te breiden. We hebben er het volle vertrouwen in."
"JouwJavaVacature is naast onze direct werving onze vaste partner in het werven van JAVA developers en is er onlangs in geslaagd 2 kandidaten voor ons te werven."
"Hierbij hebben we het als zeer prettig ervaren dat we op korte termijn geschikte kandidaten kregen voorgesteld."
"De kosten zijn duidelijk en en niet overdreven zoals bij de meeste bureaus."
"Behulpzaam en een professionele aanpak zijn dé kernwoorden die wij in de praktijk ervaren hebben, waardoor een snelle match tot stand is gekomen."
"JouwSAPvacature heeft prima begrepen welke medewerkers we zoeken."
"De betrokkenheid bij de werving door jouw eigen inbreng en het snelle schakelen, typeren naar mijn mening de werkwijze van JouwPHPVacature.nl."
"I-Real is tevreden over de samenwerking met JouwPHPvacature.nl, met name de samenwerking met Rene is als prettig en professioneel ervaren."
“Snel schakelen, korte lijnen en een flexibele sturing”
"Wij danken René hartelijk voor zijn inzet en begeleiding en zullen bij een eventuele toekomstige zoektocht naar nieuw talent zeker wederom denken aan het inschakelen van jouwPHPvacature."
Dank voor de samenwerking. Ik vond jullie vergeleken met andere recruiters een verademing om mee samen te werken.
"Wesley Prij nam tijdens het intake gesprek uitgebreid de tijd om goed in beeld te krijgen wat voor soort JAVA developer bij ons past".
"Tot ons grote plezier hebben wij inmiddels een kandidaat via JouwFRONTENDvacature.nl een aanbod gedaan en hij heeft deze geaccepteerd!"
"Het is jou in twee weken gelukt wat andere partijen (zoals ICTergezocht.nl, lokale advertenties en andere headhunters die talrijker reageerden dan geschikte kandidaten) gedurende maanden niet voor elkaar wisten te krijgen."
"Door de vlotte en open samenwerking werd al vrij snel een geschikte kandidaat voorgesteld. Via deze weg wil ik je daar voor bedanken. Als we ons team verder gaan uitbreiden zullen we zeker voor Jouwphpvacature kiezen."
"Wij hadden onze vacature voor ervaren Java developer al enige maanden openstaan, maar het was ons nog niet gelukt deze in te vullen. Het was daarom goed om te ervaren dat we via jullie website interessante kandidaten aangeboden hebben gekregen en we de vacature ook op deze manier hebben kunnen invullen!"
"Tot ons grote plezier hebben wij inmiddels een kandidaat via JouwPHPvacature.nl een aanbod gedaan en zij heeft deze geaccepteerd."
"Ook heeft gebleken dat deze manier van werven goedkoper en effectiever is geweest dan bij veel traditionele bureaus waar wij mee hebben gewerkt."

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op: