Sollicitatietips: Verknal jij je kansen op een nieuwe baan met je lichaamstaal?

Verknal jij je kansen op een nieuwe baan met je lichaamstaal?


smileJe eerste indruk bij een sollicitatie maak je natuurlijk in eerste plaats met je cv en met je motivatiebrief. Maar word je uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek, dan wordt ook automatisch ook van belang hoe jij jezelf presenteert. Hoe je loopt, praat, je houding terwijl je zit of staat; alles gaat vanaf dat moment meetellen in de beslissing of jij de baan krijgt, of niet. En door de zenuwen is een verkeerde indruk snel gemaakt. Maak jij één van de onderstaande missers met je lichaamstaal en verknal je daarmee je kansen op een nieuwe baan? Snel even checken!


1. Je maakt geen oogcontact

Je weet je niet echt een houding te geven tijdens het gesprek, en omdat je het ongemakkelijk vindt om de interviewer telkens aan te kijken, kijk je maar weg. Naar buiten, of naar de tafel voor je of naar de vloer. Wel zo veilig, denk je. Fout!

De meeste recruiters die JouwICTvacature sprak, vinden het prettig dat je ze regelmatig aankijkt tijdens het gesprek. Als bevestiging van het feit dat je naar ze luistert, maar ook om je antwoord kracht bij te zetten. Als je wegkijkt, zal de interviewer het idee krijgen dat je verschrikkelijk onzeker bent, dat je geen goed antwoord op de vraag hebt, of dat je aan het liegen bent. Het hoeft niet waar te zijn, maar zo kan je wel overkomen. En dat wil je niet!


2. Je (glim)lacht niet één keer tijdens het gesprek

Je wilt zakelijk overkomen en zet gedurende het hele gesprek je ‘poker face’ op. Zo weet de interviewer in ieder geval dat je een serieuze en professionele werknemer bent, die zijn tijd niet verdoet aan flauwe grappen of andere onzin. Toch? Fout!

Sollicitanten die regelmatig glimlachen komen vaak over als zelfverzekerd, open, energiek en als een warm persoon. Mensen die nooit lachen of glimlachen, komen eerder over als streng, bars of weinig betrokken. Welke eigenschappen denk jij dat het beste scoren tijdens een sollicitatiegesprek? Juist. Smile, dus!


3. Onderuitgezakt zitten of in elkaar gedoken staan

Als je van jezelf weet dat je de neiging hebt om met afhangende schouders te staan, of juist met opgetrokken schouders, let daar dan extra op als je een sollicitatiegesprek in gaat. Je lichaamshouding zegt namelijk meer dan duizend woorden. Vergeet niet dat je je eerste indruk vaak al maakt in de wachtruimte: ga dus ook daar niet onderuitgezakt in een stoel hangen. Let vanaf het moment dat je je entree maakt op je postuur.

Zorg er voor dat je nek en kruin in lijn zijn met je ruggengraat, en breng je schouders naar achteren en naar beneden. Als je zit, raakt alleen je onderrug de stoelleuning en heb je verder een actieve houding. Houd je dit aan, dan kom je niet alleen geloofwaardiger, sterker en fitter over; je voelt je ook nog eens sterker en zelfverzekerder. Allemaal winst in een sollicitatiegesprek!


4. Aan je haar, gezicht of aan dingen op tafel friemelen

Heel veel mensen doen dit in een één-op-één gesprekssituatie en zijn zich er nauwelijks van bewust: prutsen en friemelen. Aan hun haar, hun gezicht, hun kleding of aan die pen die toevallig op tafel ligt. De feiten zijn bekend, maar wat is er precies op tegen? Nou, eigenlijk alles. Je leidt de interviewer er niet alleen mee af, je geeft ook nog eens de indruk dat je zenuwachtig of verveeld bent. Ook al ben je dat totaal niet! Niet doen dus.

Weet je van jezelf dat je de neiging hebt om te gaan frunniken, pulken of prutsen? Zorg er dan voor dat je je handen bewust in je schoot legt en ze daar laat tijdens het gesprek. Stay in control!


5. Een slappe handdruk geven

Het is een klassieker, maar het wordt nog maar al te vaak gedaan: een slap handje geven bij binnenkomst. Terwijl de handdruk juist hét moment is waarop jij jezelf moet laten zien! Met een slappe handdruk kom je zenuwachtig, verlegen en weinig daadkrachtig over. Pak de interviewer zijn of haar hand volledig en goed vast: zorg voor palm-op-palm-contact, vouw je duim en zorg voor een gematigde knijpactie. Té hard knijpen is ook weer niet goed! Het laatste wat je wil, is je interviewer een zere hand bezorgen.


6. Met gekruiste armen staan of zitten

Een gesloten houding is weinig uitnodigend. Als je je armen voor je kruist, ben je niet erg benaderbaar en kom je over alsof je je niet op je gemak voelt; of je dat nu staand of zittend doet. De interviewer zal de indruk krijgen dat je iets te verbergen hebt of dat je iets tegen hem of haar hebt. Zorg er dus voor dat je handen zichtbaar zijn en dat je je lichaam niet afschermt met je armen.

 

Meer sollicitatietips?


Wil je je optimaal voorbereiden op je sollicitatiegesprek? Dan is er natuurlijk meer van belang dan je lichaamshouding alleen. Naast interessante vacatures heeft JouwICTvacature daarom een hele reeks sollicitatietips voor je, die je helpen om je sollicitatie op alle fronten voor te bereiden. Zo haal je altijd het maximale uit je gesprek! En ook voor het schrijven van een solide cv en een sterke motivatiebrief hebben we praktische tips, waar je direct mee aan de slag kan.

 

Recente Sollicitatietips: Verknal jij je kansen op een nieuwe baan met je lichaamstaal?

 • Senior PHP Developer bij Way2Web - Way2web UTRECHT
  Senior PHP Developer bij Way2Web

  Ben je op zoek naar een uitdagende baan als Senior PHP Developer (Laravel)?

  Wil je onderdeel uitmaken van een hecht, jong team? En wil je werken aan slimme online applicaties (SaaS) en portalen? Kom dan ook werken bij Way2Web!

 • Junior SAP consultant - Zeibur DORDRECHT
  Zeibur Zeibur is op zoek naar een Junior SAP Consultant die zich wil storten op het MKB segment. Je zal aan de slag gaan met SAP Business One en begeleid worden door consultants die dit vak al jaren onder de knie hebben! Wil jij je carrière een flinke kickstart geven dan is dit een unieke kans om jezelf te gaan ontwikkelen!
 • Medior Java Engineer - Hellebrekers Technieken EIBERGEN
  Hellebrekers Technieken Hellebrekers is voor de afdeling in Eibergen op zoek naar een Java engineer.
 • Back-end Webdeveloper bij Ultraware in Assen - Ultraware ASSEN
  Ultraware Met 30 gedreven specialisten werken wij elke dag aan de bedrijfsprocessen van onze klanten. Waarom? Omdat deze processen veel beter ingericht en geautomatiseerd kunnen worden. En omdat onze klanten door onze innovatieve oplossingen eindelijk datgene kunnen waarmaken waar ze van dromen. Dit alles doen we al bijna 20 jaar met volle overtuiging met een team dat vooruit denkt en gelooft dat het altijd beter kan.
 • Medior Full Stack Developer (.Net & Angular 2+) die lekker creatief dwars denkt - Arcady ZWOLLE
  Arcady Is full stack development helemaal jouw ding? Bouw jij aan webapplicaties én aan de toekomst van onze klanten, zoals maar weinigen dat kunnen? Dan hoor jij bij Arcady. Kan niet anders.
 • Senior .NET Developer - Bloemert DEN HAAG
  Bloemert Wil jij werken aan complexe, innovatieve maatwerk projecten? Wij werken voor gerenommeerde klanten en zijn qua projecten niet in één kader te plaatsen. Dit zorgt ervoor dat jouw baan afwisselend en altijd uitdagend is.
 • Medior Java Developer - Bright Cubes EINDHOVEN
  Medior Java Developer Werken met de meest innovatieve technieken en afwisselende projecten. Wil je leren door constant uitgedaagd te worden, om vernieuwend te zijn en buiten de kaders te denken. Ben jij geïnteresseerd in disruptive technieken zoals Artificial Intelligence? Dan weten wij waar je moet zijn.
 • Software developer PHP Promocat - Promocat GRONINGEN
  Promocat Promocat zoekt een Software developer!
 • Als SAP Business One consultant met je eigen product aan de slag - Zeibur DORDRECHT
  Als SAP Business One consultant met je eigen product aan de slag Als Business Consultant implementeer je het ERP-systeem SAP Business One en daarnaast branche- en klant specifieke oplossingen. Tevens adviseer je klanten met betrekking tot de inrichting van de verschillende bedrijfssystemen. Tijdens je werk ben je betrokken bij vrijwel alle bedrijfsprocessen van de klant. Naast advies lever je ook een praktische bijdrage door vraagstukken direct te vertalen naar (technische) oplossingen. Hierbij ben je de schakel tussen de klant en onze technische afdeling. In de rol van consultant ben je continue bezig met de optimalisatie van logistieke-, inkoop-, verkoop-, productie- en financiële processen binnen de administratieve organisatie van de klant. Dit zorgt voor een dynamische werkomgeving, waarbij je dagelijks te maken krijgt met nieuwe uitdagingen.
 • Data Engineer - Alten CAPELLE AAN DEN IJSSEL
  Alten

  Ben je op zoek naar een uitdagende functie bij een organisatie waar jouw ontwikkeling voorop staat? Waar je kan werken met de nieuwste technologiën? Voor onze vestiging in Capelle aan den Ijssel zijn wij op zoek naar een Data Engineer die ervaring heeft met het realiseren van (cloud gebaseerde) data driven oplossingen.

 • Senior Support Engineer bij Axual - Axual UTRECHT
  Axual Do you love to help fellow engineers with technical questions and challenges? Are you going that extra mile to deliver a good service to our clients?
 • PHP Developer bij IMU - Internet Marketing Universiteit AMSTERDAM
  Internet Marketing Universiteit

  Ben jij een backender in hart en nieren? Een echte PHP / Laravel koning? Hou je van verantwoordelijkheid, werken in een klein team en een platte bedrijfscultuur? Kom dan bij ons team en vergroot dan het succes van meer dan 1100 websites met jouw backend expertise!

 • Full Stack Developer (.Net & Vue.js) die lekker creatief dwars denkt - Arcady ZWOLLE
  Arcady Is full stack development helemaal jouw ding? Bouw jij aan webapplicaties én aan de toekomst van onze klanten, zoals maar weinigen dat kunnen? Dan hoor jij bij Arcady. Kan niet anders.
 • Full Stack Developer (.Net & React.js) die lekker creatief dwars denkt - Arcady ZWOLLE
  Arcady Is full stack development helemaal jouw ding? Bouw jij aan webapplicaties én aan de toekomst van onze klanten, zoals maar weinigen dat kunnen? Dan hoor jij bij Arcady. Kan niet anders.
 • (Junior) Software Engineer C# - Volant Groep UTRECHT
  Volant Groep Net afgestudeerd en aan de slag als Software Engineer .NET in een gedreven Scrum team? Als (Junior) Software Engineer .NET maak je deel uit van het Scrum team, waarbinnen je in samenwerking met je teamgenoten meebouwt aan een grote complexe en interessante applicatie.
 • Senior .NET ontwikkelaar - Co & Co Solutions MEPPEL
  Senior .NET ontwikkelaar Binnen een team van enthousiaste collega’s ga je je bezighouden met het ontwerp, de implementatie en het onderhoud van innovatieve, op maat gesneden webapplicaties waar klanten en gebruikers blij van worden. Jij weet als geen ander dat Jip en Janneke met Internet Explorer 8 ook in staat moeten zijn om hun taken uit te voeren op jouw website. Daarom bouw je samen met je collega’s robuuste, gebruiksvriendelijke oplossingen die toekomstbestendig zijn en waar je samen met de klant op voort kunt bouwen, want een website is nooit af ..
 • Systeem- Netwerkbeheerder - Cobbler NIEUWERKERK AAN DEN IJSSEL
  Cobbler

  Ben jij de Systeem- Netwerkbeheerder die graag over de vloer komt bij onze klanten? Ben jij representatief, servicegericht en communicatief vaardig en in staat zelfstandig te werken? Staat kwaliteit bij jou hoog en denk je in oplossingen? Dan zijn op zoek naar jou!

 • Medior Front-end Developer bij Suneco - Suneco ZWOLLE
  Suneco Als front-end developer heb je passie voor het realiseren van mooie webtoepassingen, oog voor kwaliteit en natuurlijk een enthousiasme om nieuwe technieken te leren.
 • Full-stack ontwikkelaar (C#/Angular) - Spacewell APELDOORN
  Full-stack ontwikkelaar (C#/Angular) Vanuit de vestiging in Apeldoorn worden onze niche producten ontwikkeld die gericht zijn op het beheer van vastgoed. Bijvoorbeeld software voor het realiseren van een MJOP (meerjaren onderhoudsplan) om zo een benodigd budget te bepalen . Het ontwikkelen van dit soort software is uiteraard uitdagend, wij zoeken de juiste persoon die samen met ons de uitdaging over de gehele breedte durft aan te gaan! 
 • Junior Software Developer - DocWolves DORDRECHT
  DocWolves Wij zoeken een enthousiaste en slimme Software Developer met kennis van Python en/of Perl.
 • Data Engineer - Alten AMSTELVEEN
  Alten

  Ben je op zoek naar een uitdagende functie bij een organisatie waar jouw ontwikkeling voorop staat? Waar je kan werken met de nieuwste technologiën? Voor onze vestiging in Amstelveen zijn wij op zoek naar een Data Engineer die ervaring heeft met het realiseren van (cloud gebaseerde) data driven oplossingen.

 • Support Consultant ERP/SAP/ Netsuite/CRM gezocht bij Zeibur - Zeibur DORDRECHT
  Zeibur Zeibur is op zoek naar een Support Consultant die ervaring heeft met ERP pakketten. Krijg jij een goed gevoel om klanten te helpen en met raad en daad te helpen dan is deze job bij een ambitieuze organisatie zeker iets voor jou!
 • Java Developer - Bright Cubes AMSTERDAM
  Java Developer Werken met de meest innovatieve technieken en afwisselende projecten. Wil je leren door constant uitgedaagd te worden, om vernieuwend te zijn en buiten de kaders te denken. Ben jij geïnteresseerd in disruptive technieken zoals Artificial Intelligence? Dan weten wij waar je moet zijn, bij Bright Cubes!
 • Epic Webdeveloper bij Co & Co Solutions - Co & Co Solutions ROTTERDAM
  Epic Webdeveloper bij Co & Co Solutions Wil je bouwen aan solide, gebruiksvriendelijke oplossingen die ook in de toekomst stand houden? En dat in een jonge, frisse organisatie waar je samenwerkt met enthousiaste en gedreven masters in hun vakgebied? Dan ben je hier aan het juiste adres.
 • Medior PHP PRODUCT DEVELOPER BIJ INVITADO - Invitado ROTTERDAM
  Medior PHP PRODUCT DEVELOPER BIJ INVITADO Ben jij onze nieuwe PHP Product Developer
 • Junior Java Developer - Bright Cubes EINDHOVEN
  Junior Java Developer Werken met de meest innovatieve technieken en afwisselende projecten. Wil je leren door constant uitgedaagd te worden, om vernieuwend te zijn en buiten de kaders te denken. Ben jij geïnteresseerd in disruptive technieken zoals Artificial Intelligence? Dan weten wij waar je moet zijn.
 • .NET traineeship bij Educom in Sittard - Educom SITTARD
  Educom

  Wil jij bijdragen aan de laatste ontwikkelingen? Zelf betrokken zijn bij de ontwikkeling van software? Wil jij verder groeien tot volwaardig .NET developer?

 • Systeembeheerder - Cobbler BERLICUM
  Cobbler ICT, dat zie jij als van je hobby je werk maken. Je bent veel over de vloer bij onze klanten, voornamelijk huisartsen en apothekers waar je je prima op jouw plek voelt. Je bent representatief, servicegericht en communicatief vaardig en in staat zelfstandig te werken. Je verstaat je vak en gaat voor kwaliteit. Natuurlijk denk je, net als wij altijd in oplossingen.
 • Senior Java Developer - Sofico HOUTEN
  Senior Java Developer Vind je het leuk om als Java developer voor de automotive-sector te werken? Kom dan werken bij Sofico!
 • PHP PROJECT DEVELOPER BIJ INVITADO - Invitado ROTTERDAM
  PHP PROJECT DEVELOPER BIJ INVITADO Ben jij onze nieuwe PHP Project Developer?
 • Traineeship bij Educom in Arnhem - Educom ARNHEM
  Traineeship bij Educom in Arnhem Traineeship Application/Software Development JAVA/C#(.NET)/PHP.
 • Senior Full-stack ontwikkelaar - Spacewell APELDOORN
  Senior Full-stack ontwikkelaar Vanuit de vestiging in Apeldoorn worden onze niche producten ontwikkeld die gericht zijn op het beheer van vastgoed. Bijvoorbeeld software voor het realiseren van een MJOP (meerjaren onderhoudsplan) om zo een benodigd budget te bepalen . Het ontwikkelen van dit soort software is uiteraard uitdagend, wij zoeken de juiste persoon die samen met ons de uitdaging over de gehele breedte durft aan te gaan! 
 • Junior Webdeveloper - Asamco BV BREDA
  Junior Webdeveloper Ter versterking van ons bedrijf zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega in de functie van fulltime allround developer.
 • Medior microsoft .Net developer - Suneco HEERDE
  Suneco Wil jij ook werken voor klanten als Checkpoint, Innofeet en Company Fits? Wij zoeken een enthousiaste .Net developer. Bij Suneco bouw je mee aan diverse applicaties die wij op maat voor onze klanten bouwen.
 • Medior / Senior .NET Developer op projectbasis - Bloemert AMSTERDAM
  Bloemert Wil jij werken aan complexe, innovatieve maatwerk projecten? Wij werken voor gerenommeerde klanten en zijn qua projecten niet in één kader te plaatsen. Dit zorgt ervoor dat jouw baan afwisselend en altijd uitdagend is.
 • Junior Java Developer - Bright Cubes ROTTERDAM
  Junior Java Developer Werken met de meest innovatieve technieken en afwisselende projecten. Wil je leren door constant uitgedaagd te worden, om vernieuwend te zijn en buiten de kaders te denken. Ben jij geïnteresseerd in disruptive technieken zoals Artificial Intelligence? Dan weten wij waar je moet zijn.
 • Wordpress Developer bij Tradetracker - TradeTracker ALMERE
  Wordpress Developer bij Tradetracker Bij TradeTracker zijn we op zoek naar een ervaren WordPress Developer. We gebruiken op een aantal plaatsen WordPress, dit varieert van een promotionele website tot een headless-wp als CMS, welke gebruikt wordt via de API. Voor de ontwikkeling van deze WPs zijn we op zoek naar een full time backend WordPress developer.
 • Senior Front-end Ontwikkelaar bij Suneco - Suneco ZWOLLE
  Suneco Als front-end developer heb je passie voor het realiseren van mooie webtoepassingen, oog voor kwaliteit en natuurlijk een enthousiasme om nieuwe technieken te leren.
 • Senior Full-Stack Java Developer - Sofico HOUTEN
  Sofico You like technical innovation, the realization of new ideas and solving complex problems? You want to grow and broaden your skills and to be involved in the different aspects of software development?
 • .NET Developer - Centerone ZEIST
  .NET Developer

  We are looking for an experienced web application developer with project experience.

 • Medior Front-end Developer - Dockbite ROTTERDAM
  Medior Front-end Developer Je bent een senior developer met lead ambities. Je ben minimaal 6 jaar werkzaam als developer en je hebt goede kennis van HTML, CSS, JavaScript (noSQL) DB’s en API’s. AI algoritmes, ionic, angular.js en Node.js zijn je niet onbekend. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken aan innovatieve tools en portals.
 • Scrum Master/Agile Coach Consultant - Alten CAPELLE AAN DEN IJSSEL
  Alten

  en jij overtuigd van de Agile filosofie? Wil jij je verder ontwikkelen op het gebied van Agile? Werk jij graag met collega's die jouw enthousiasme delen? Voor onze vestiging in Capelle aan den Ijssel zijn wij op zoek naar een Scrum Master / Agile Coach.

 • Junior microsoft .NET developer | C#, Azure, Sitecore - Suneco HEERDE
  Suneco Wil jij ook werken voor klanten als Checkpoint, Innofeet en Company Fits? Wij zoeken een enthousiaste .Net developer. Bij Suneco bouw je mee aan diverse applicaties die wij op maat voor onze klanten bouwen.
 • Lead Developer | I Zwolle - Into The Source ZWOLLE
  Lead Developer | I Zwolle

  Wij zijn voor Into The Source met spoed op zoek naar een talentvolle Python developer die kan lezen en schijven met Django en ons kan verrassen met enthousiasme, een nieuwschierige houding en nvernieuwende ideeën. 

 • Senior Java Developer - Bright Cubes DEN HAAG
  Senior Java Developer Werken met de meest innovatieve technieken en afwisselende projecten. Wil je leren door constant uitgedaagd te worden, om vernieuwend te zijn en buiten de kaders te denken. Ben jij geïnteresseerd in disruptive technieken zoals Artificial Intelligence? Dan weten wij waar je moet zijn.
 • Medior .NET Software Ontwikkelaar - Zeibur DORDRECHT
  Medior .NET Software Ontwikkelaar Als Software Developer bouw je mee aan oplossingen in en om het ERP-systeem SAP Business One. Het gaat hierbij om onze eigen, branche specifieke oplossingen, alsmede diverse klant specifieke oplossingen zoals koppelingen met applicaties van derden.
 • Medior Systeembeheerder - ACC ICT NIEUWEGEIN
  Medior Systeembeheerder Begrijp jij de wensen van de klant en zet jij hem of haar graag centraal? Ben je graag in control en voorspel je bottlenecks? Wil je daarnaast onderdeel uitmaken van een hecht team van gedreven vakgenoten waar je jouw ervaringen en ontwikkelingen mee kunt delen? Dan ben jij de IT-professional die wij zoeken!
 • .NET Developer in Deventer - Volant Groep ZETTEN
  Volant Groep Als .NET Developer verder willen ontwikkelen in hét enthousiaste Agile team?
 • Python developer bij DocWolves - DocWolves DORDRECHT
  DocWolves Wij zoeken een enthousiaste en slimme Software Developer met kennis van Python en/of Perl.
 • Medior Java Developer - Sofico HOUTEN
  Medior Java Developer Vind je het leuk om als Java developer voor de automotive-sector te werken? Kom dan werken bij Sofico!
 • Medior Systeembeheerder bij Connection Systems - Connection Systems VENHUIZEN
  Connection Systems Ben jij een proactieve, gestructureerde IT-er die systemen kan beheren met visie en strategie? De vraag naar en belang van data wordt steeds groter. Wil jij graag werken bij een bedrijf waarbij data een grote rol speelt, dan pas jij in ons team als:
 • Junior Software Ontwikkelaar / Database Administrator - Agro Business Solutions GROOTEBROEK
  Junior Software Ontwikkelaar / Database Administrator Door ons snelgroeiende klantenbestand is er meer behoefte aan uitbreiding van onze systemen. Daarom zoeken wij een kandidaat (m/v) voor de volgende fulltime functie
 • Java Developer - Flusso GLIMMEN
  Java Developer Ben jij een ervaren Java developer die het leuk vindt om in teamverband te werken? Kom dan werken bij Flusso in Leusden!
 • Senior Java Developer - Bright Cubes EINDHOVEN
  Senior Java Developer Werken met de meest innovatieve technieken en afwisselende projecten. Wil je leren door constant uitgedaagd te worden, om vernieuwend te zijn en buiten de kaders te denken. Ben jij geïnteresseerd in disruptive technieken zoals Artificial Intelligence? Dan weten wij waar je moet zijn.
 • Senior Front-end developer (Angular/Typescript) - Spacewell APELDOORN
  Senior Front-end developer (Angular/Typescript) Vanuit de vestiging in Apeldoorn worden onze niche producten ontwikkeld die gericht zijn op het beheer van vastgoed. Bijvoorbeeld software voor het realiseren van een MJOP (meerjaren onderhoudsplan) om zo een benodigd budget te bepalen . Het ontwikkelen van dit soort software is uiteraard uitdagend, wij zoeken de juiste persoon die samen met ons de uitdaging over de gehele breedte durft aan te gaan! 
 • Systeem- Netwerkbeheerder - Cobbler BERLICUM
  Cobbler

  Ben jij de Systeem- Netwerkbeheerder die graag over de vloer komt bij onze klanten? Ben jij representatief, servicegericht en communicatief vaardig en in staat zelfstandig te werken? Staat kwaliteit bij jou hoog en denk je in oplossingen? Dan zijn op zoek naar jou!

 • Medior Backend Developer (PHP) - Bitfactory ROTTERDAM
  Medior Backend Developer (PHP) Bitfactory groeit en is op zoek naar ervaren Webdevelopers (PHP). Heb jij talent op het gebied van development, ben je klantgericht en ben je gek op alles wat met online te maken heeft? Dan nodigen wij jou graag uit voor een gesprek!
 • Senior Front-end Developer bij Suneco - Suneco ZWOLLE
  Suneco Als front-end developer heb je passie voor het realiseren van mooie webtoepassingen, oog voor kwaliteit en natuurlijk een enthousiasme om nieuwe technieken te leren.
 • SAP BASIS CONSULTANT bij IDinIT - IDinIT 'S-HERTOGENBOSCH
  SAP BASIS CONSULTANT bij IDinIT

  IDinIT zoekt een SAP Basis consultant met een brede technische kennis die er naar streeft om een robuuste, future proof IT infrastructuur te realiseren bij onze klanten, waarop zij hun business kunnen uitbouwen.

 • Medior Java Developer - Bright Cubes ROTTERDAM
  Medior Java Developer Werken met de meest innovatieve technieken en afwisselende projecten. Wil je leren door constant uitgedaagd te worden, om vernieuwend te zijn en buiten de kaders te denken. Ben jij geïnteresseerd in disruptive technieken zoals Artificial Intelligence? Dan weten wij waar je moet zijn.
 • SAP Business Consultant - Zeibur DORDRECHT
  SAP Business Consultant Als Business Consultant implementeer je het ERP-systeem SAP Business One en daarnaast branche- en klant specifieke oplossingen. Tevens adviseer je klanten met betrekking tot de inrichting van de verschillende bedrijfssystemen. Tijdens je werk ben je betrokken bij vrijwel alle bedrijfsprocessen van de klant. Naast advies lever je ook een praktische bijdrage door vraagstukken direct te vertalen naar (technische) oplossingen. Hierbij ben je de schakel tussen de klant en onze technische afdeling. In de rol van consultant ben je continue bezig met de optimalisatie van logistieke-, inkoop-, verkoop-, productie- en financiële processen binnen de administratieve organisatie van de klant. Dit zorgt voor een dynamische werkomgeving, waarbij je dagelijks te maken krijgt met nieuwe uitdagingen.
 • IT-Architect bij Switch IT - Switch IT Solutions ENSCHEDE
  IT-Architect bij Switch IT Als Architect werk je mee aan onze standaard bouwstenen. Deze worden samen met jou ontwikkeld en jij draagt bij aan het actueel houden hiervan. Jij werkt samen in een team met andere consultants en architecten waarmee je kunt sparren. Je richt je op het ontwerpen en uitwerken van IT-oplossingen en ondersteunt andere afdelingen bij complexe technische vraagstukken.
 • Business Intelligence Consultant - Alten AMSTELVEEN
  Alten

  Ben jij communicatief sterk? Weet jij de juiste balans te vinden tussen zelfstandigheid en teamwork? Ga jij altijd voor het beste resultaat? Ben jij de deze spin in het web met uitgebreide BI technische kennis en uitstekende consultancy skills? Dan ben jij onze nieuwe BI specialist! Voor onze vestiging in Amstelveen zijn wij op zoek naar specialisten op het gebied van ETL, reporting en analytics.

 • Java traineeship - Educom EINDHOVEN
  Java traineeship Wil jij bijdragen aan de laatste ontwikkelingen? Zelf betrokken zijn bij de ontwikkeling van software? Volg het Java traineeship bij Educom en word in 12 maanden Java developer.
 • Senior .NET ontwikkelaar - Co & Co Solutions ROTTERDAM
  Senior .NET ontwikkelaar Binnen een team van enthousiaste collega’s ga je je bezighouden met het ontwerp, de implementatie en het onderhoud van innovatieve, op maat gesneden webapplicaties waar klanten en gebruikers blij van worden. Jij weet als geen ander dat Jip en Janneke met Internet Explorer 8 ook in staat moeten zijn om hun taken uit te voeren op jouw website. Daarom bouw je samen met je collega’s robuuste, gebruiksvriendelijke oplossingen die toekomstbestendig zijn en waar je samen met de klant op voort kunt bouwen, want een website is nooit af ..
 • Java Developer - 12Apollos UTRECHT
  Java Developer

  Ben jij een Java Ontwikkelaar die met mede vakmensen klanten wil helpen? Wil je Oracle klanten naar PostgreSQL brengen?

 • Software developer Figo/BouWatch - Figo ENSCHEDE
  Figo Wegens uitbreiding is er in een fullstack PHP vacature vrijgekomen bij FIGO/BouWatch!
 • Scrum Master/Agile Coach Consultant - Alten AMSTELVEEN
  Alten

  Ben jij overtuigd van de Agile filosofie? Wil jij je verder ontwikkelen op het gebied van Agile? Werk jij graag met collega's die jouw enthousiasme delen? Voor onze vestiging in Amstelveen zijn wij op zoek naar een Scrum Master / Agile Coach.

 • Medior Integratie specialist - Progaia IT DORDRECHT
  Medior Integratie specialist Progaia is op zoek naar een Integratiespecialist (Sonic ESB/Talend/Tibco). Als integratiespecialist ben je verantwoordelijk voor architectuur, ontwerp en implementatie van complexe integratie oplossingen bij onze klanten.
 • ERP Support Consultant - Zeibur DORDRECHT
  Zeibur Zeibur is op zoek naar een Support Consultant die ervaring heeft met ERP pakketten. Krijg jij een goed gevoel om klanten te helpen en met raad en daad te helpen dan is deze job bij een ambitieuze organisatie zeker iets voor jou!
 • Junior/medior microsoft .NET developer | C#, Azure, Sitecore - Suneco HEERDE
  Suneco Wil jij ook werken voor klanten als Checkpoint, Innofeet en Company Fits? Wij zoeken een enthousiaste .Net developer. Bij Suneco bouw je mee aan diverse applicaties die wij op maat voor onze klanten bouwen.
 • Senior Laravel Developer (PHP) - Bitfactory ROTTERDAM
  Senior Laravel Developer (PHP) Bitfactory groeit en is op zoek naar ervaren Webdevelopers (PHP). Heb jij talent op het gebied van development, ben je klantgericht en ben je gek op alles wat met online te maken heeft? Dan nodigen wij jou graag uit voor een gesprek!
 • Software Developer .NET - Advisie EINDHOVEN
  Advisie

  We hebben een enorme kans voor jou als Software Developer om je de boost te geven die je nodig hebt!

 • Front-end developer (Angular/Typescript) - Spacewell APELDOORN
  Front-end developer (Angular/Typescript) Vanuit de vestiging in Apeldoorn worden onze niche producten ontwikkeld die gericht zijn op het beheer van vastgoed. Bijvoorbeeld software voor het realiseren van een MJOP (meerjaren onderhoudsplan) om zo een benodigd budget te bepalen . Het ontwikkelen van dit soort software is uiteraard uitdagend, wij zoeken de juiste persoon die samen met ons de uitdaging over de gehele breedte durft aan te gaan! 
 • Senior Back End Developer bij Comrads Solutions - Comrads Solutions AMSTERDAM
  Senior Back End Developer bij Comrads Solutions

  Sluit je aan bij ons team in Amsterdam en ontwikkel 'NextGen' marketing software technologieën. Werk aan uitdagende projecten voor toonaangevende merken zoals Vodafone, ING, Holland Casino, Schiphol, Landal Greenparks en Atos!

 • Senior Integratie specialist - Progaia IT DORDRECHT
  Progaia IT Progaia is specialist op het gebied van Software Integratie en IT Development. Progaia richt zich primair op de ontwikkeling, implementatie en ondersteuning van IT architectuur en integratie voor top 500 bedrijven zowel nationaal als internationaal. Wij zijn op zoek naar een Integratiespecialist Als integratiespecialist ben je verantwoordelijk voor ontwerp, realisatie en implementatie van integratie oplossingen bij onze klanten.
 • Senior Front-end developer - De Jong Intra Vakanties RIDDERKERK
  Senior Front-end developer Binnen de Jong Intra Vakanties zijn we op zoek naar een enthousiaste initiatief nemende, betrokken Front-End Developer die ons mee kan nemen naar de toekomst. Een echte teamplayer die wel in staat is zelfstandig te werken.
 • FullStack Java & ReactJS Developer - Axual UTRECHT
  FullStack Java & ReactJS Developer

  Heb jij als FullStack Software Engineer al een paar jaar ervaring met het ontwikkelen van Java-applicaties? En lijkt het je leuk om mét en vóór klanten te werken aan slimme dataoplossingen en alles wat daarbij komt kijken? Ben jij in staat zelfstandig hoogstaande streamingapplicaties te bouwen? Bij Axual hebben we een mooie plek voor je in ons getalenteerde team in hartje Utrecht.

 • Senior Java Engineer - Hellebrekers Technieken EIBERGEN
  Hellebrekers Technieken Hellebrekers is voor de afdeling in Eibergen op zoek naar een Java engineer.
 • (Junior) Software Engineer ASP.NET MVC - Volant Groep UTRECHT
  Volant Groep Net afgestudeerd en aan de slag als Software Engineer .NET in een gedreven Scrum team? Als (Junior) Software Engineer .NET maak je deel uit van het Scrum team, waarbinnen je in samenwerking met je teamgenoten meebouwt aan een grote complexe en interessante applicatie.
 • Medior PHP ontwikkelaar bij CL Web - CL Web UTRECHT
  Medior PHP ontwikkelaar bij CL Web

  CL Web ontwikkelt applicaties op maat in Laravel. Dit framework maakt het mogelijk om snel resultaat te boeken en grote applicaties te ontwikkelen in korte tijd. We ontwikkelen maatwerk applicaties voor diverse leuke (internationale) bedrijven. Tevens bouwen we aan ons eigen Big Data project, waarbij we gebruik maken van de nieuwste webtechnieken. Kom jij je creativiteit en kennis loslaten op onze projecten en het team versterken?!

 • Front-end ontwikkelaar met mobile ervaring - Brightfish HOOFDDORP
  Brightfish Bij Brightfish zijn we op zoek naar versterking van ons applicatie-ontwikkelingsteam. Brightfish ontwikkelt een suite aan mobiele applicaties (native apps voor iOS en Android en web apps) voor de zorg die volgens het SaaS principe worden opgeleverd en via geavanceerde back-end systemen integreert met bestaande (legacy) systemen in het ziekenhuis of de kliniek. Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in de sterk veranderende markt van Health Tech? Heb je de aspiratie om een master te worden in het vakgebied, waarbij je uiteenlopende programmeertalen, platformen, open-source raamwerken en hardware configuraties leert kennen? Hou je van afwisselende projecten in de gezondheidszorg, waarbij je zowel artsen als patiënten bedient met echt innovatieve producten die moeten integreren met legacy systemen en wil je niet de zoveelste kaartenbak applicatie bouwen? Dan is Brightfish op zoek naar jou!
 • Java Developer - Bright Cubes UTRECHT
  Java Developer Werken met de meest innovatieve technieken en afwisselende projecten. Wil je leren door constant uitgedaagd te worden, om vernieuwend te zijn en buiten de kaders te denken. Ben jij geïnteresseerd in disruptive technieken zoals Artificial Intelligence? Dan weten wij waar je moet zijn, bij Bright Cubes!
 • Systeembeheerder bij Connection Systems - Connection Systems VENHUIZEN
  Connection Systems Ben jij een proactieve, gestructureerde IT-er die systemen kan beheren met visie en strategie? De vraag naar en belang van data wordt steeds groter. Wil jij graag werken bij een bedrijf waarbij data een grote rol speelt, dan pas jij in ons team als:
 • Beginnend Elektromonteur Industrie bij Intech Installatieburo - Intech Installatieburo B.V BERGHAREN
  Intech Installatieburo B.V Werken bij Intech Installatieburo is werken bij een Formule 1 team. Alleen als iedere medewerker bereid is om het beste uit zichzelf te halen, kunnen we onze opdrachtgevers optimaal van dienst zijn. Daarom draaien we er niet omheen dat we veel van onze medewerkers verwachten. Jouw vakmanschap, inzet en collegiale teamgeest zorgen ervoor dat we met veel succes als een team opereren en als team kunnen we tot creatieve innovaties komen.
 • Ervaren .NET Developer bij Bloemert | C#.NET, ASP.NET MVC, JavaScript - Bloemert AMSTERDAM
  Bloemert Wil jij werken aan complexe, innovatieve maatwerk projecten? Wij werken voor gerenommeerde klanten en zijn qua projecten niet in één kader te plaatsen. Dit zorgt ervoor dat jouw baan afwisselend en altijd uitdagend is.
 • Medior .NET ontwikkelaar - Co & Co Solutions ROTTERDAM
  Medior .NET ontwikkelaar Binnen een team van enthousiaste collega’s ga je je bezighouden met het ontwerp, de implementatie en het onderhoud van innovatieve, op maat gesneden webapplicaties waar klanten en gebruikers blij van worden. Jij weet als geen ander dat Jip en Janneke met Internet Explorer 8 ook in staat moeten zijn om hun taken uit te voeren op jouw website. Daarom bouw je samen met je collega’s robuuste, gebruiksvriendelijke oplossingen die toekomstbestendig zijn en waar je samen met de klant op voort kunt bouwen, want een website is nooit af ..
 • Medior PHP Ontwikkelaar bij TradeTracker - TradeTracker ALMERE
  TradeTracker TradeTracker.com is looking for a creator! An experienced PHP developer who looks to play a crucial role in our highly skilled development team!
 • Ervaren Elektromonteur Industrie bij Intech Installatieburo - Intech Installatieburo B.V BERGHAREN
  Intech Installatieburo B.V Werken bij Intech Installatieburo is werken bij een Formule 1 team. Alleen als iedere medewerker bereid is om het beste uit zichzelf te halen, kunnen we onze opdrachtgevers optimaal van dienst zijn. Daarom draaien we er niet omheen dat we veel van onze medewerkers verwachten. Jouw vakmanschap, inzet en collegiale teamgeest zorgen ervoor dat we met veel succes als een team opereren en als team kunnen we tot creatieve innovaties komen.
 • .Net Ontwikkelaar - Volant Groep UTRECHT
  Volant Groep In deze functie ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en het onderhoud van de online producten. Aan de bestaande informatiesystemen wordt voortdurend functionaliteit toegevoegd en onderhoud gedaan. Het is een actieve en essentiële rol waarbij gebruik wordt gemaakt van nieuwe tools. Je helpt mee de kwaliteit van ons ontwikkelproces steeds verder te verbeteren en te automatiseren. In uiteenlopende opdrachten verwachten wij een grote eigen inbreng.
 • Junior Java Developer bij Bright Cubes - Bright Cubes DEN HAAG
  Junior Java Developer bij Bright Cubes Werken met de meest innovatieve technieken en afwisselende projecten. Wil je leren door constant uitgedaagd te worden, om vernieuwend te zijn en buiten de kaders te denken. Ben jij geïnteresseerd in disruptive technieken zoals Artificial Intelligence? Dan weten wij waar je moet zijn.
 • Enthousiaste Implementatie Consultant bij Brightfish! - Brightfish HOOFDDORP
  Brightfish Bij Brightfish zijn we op zoek naar versterking van ons klant contact en implementatie team. We zoeken mensen die graag tussen de eindgebruiker en de techniek in zitten als klantcontact medewerker in de rol van implementatie consultant. Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in de sterk veranderende markt van Health Tech? Heb je aspiraties om de brug te slaan tussen klant en techniek en ben je niet vies om je te verdiepen in de configuratie details van software? Hou je van afwisselende projecten in de gezondheidszorg, waarbij je zowel artsen als patiënten bedient met echt innovatieve producten die moeten integreren met legacy systemen? En wil je niet de zoveelste kaartenbak applicatie ondersteunen? Dan is Brightfish op zoek naar jou!
 • Lead Python Developer | Into the Source - Into The Source ZWOLLE
  Lead Python Developer | Into the Source

  Wij zijn voor Into The Source met spoed op zoek naar een talentvolle Python developer die kan lezen en schijven met Django en ons kan verrassen met enthousiasme, een nieuwschierige houding en nvernieuwende ideeën. 

 • Front-end Ontwikkelaar bij Suneco - Suneco ZWOLLE
  Suneco Als front-end developer heb je passie voor het realiseren van mooie webtoepassingen, oog voor kwaliteit en natuurlijk een enthousiasme om nieuwe technieken te leren.
 • Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de IT? - Educom SITTARD
  Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de IT? Wil jij bijdragen aan de laatste ontwikkelingen? Zelf betrokken zijn bij de ontwikkeling van software? Volg het traineeship bij Educom en word in 12 maanden software developer!
 • Medior SAP Business Consultant - Zeibur DORDRECHT
  Medior SAP Business Consultant Als Business Consultant implementeer je het ERP-systeem SAP Business One en daarnaast branche- en klant specifieke oplossingen. Tevens adviseer je klanten met betrekking tot de inrichting van de verschillende bedrijfssystemen. Tijdens je werk ben je betrokken bij vrijwel alle bedrijfsprocessen van de klant. Naast advies lever je ook een praktische bijdrage door vraagstukken direct te vertalen naar (technische) oplossingen. Hierbij ben je de schakel tussen de klant en onze technische afdeling. In de rol van consultant ben je continue bezig met de optimalisatie van logistieke-, inkoop-, verkoop-, productie- en financiële processen binnen de administratieve organisatie van de klant. Dit zorgt voor een dynamische werkomgeving, waarbij je dagelijks te maken krijgt met nieuwe uitdagingen.
 • Senior .NET Developer - Bloemert ROTTERDAM
  Bloemert Wil jij werken aan complexe, innovatieve maatwerk projecten? Wij werken voor gerenommeerde klanten en zijn qua projecten niet in één kader te plaatsen. Dit zorgt ervoor dat jouw baan afwisselend en altijd uitdagend is.
 • Junior .NET Developer - Advisie EINDHOVEN
  Advisie

  We hebben een enorme kans voor jou als Software Developer om je de boost te geven die je nodig hebt!

 • Ontwikkel jezelf als trainee bij Educom in Arnhem - Educom ARNHEM
  Educom

  Ontwikkel jezelf als trainee Application/Software Development JAVA/C#(.NET)/PHP.

 • Medior Support Engineer bij Axual - Axual UTRECHT
  Axual Do you love to help fellow engineers with technical questions and challenges? Are you going that extra mile to deliver a good service to our clients?
 • Senior Front-end Developer - Dockbite ROTTERDAM
  Senior Front-end Developer Je bent een senior developer met lead ambities. Je ben minimaal 6 jaar werkzaam als developer en je hebt goede kennis van HTML, CSS, JavaScript (noSQL) DB’s en API’s. AI algoritmes, ionic, angular.js en Node.js zijn je niet onbekend. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken aan innovatieve tools en portals.
 • Junior Python developer in Dordrecht - DocWolves DORDRECHT
  DocWolves Wij zoeken een enthousiaste en slimme Software Developer met kennis van Python en/of Perl.
 • Elektromonteur Industrie bij Intech Installatieburo - Intech Installatieburo B.V BERGHAREN
  Intech Installatieburo B.V Werken bij Intech Installatieburo is werken bij een Formule 1 team. Alleen als iedere medewerker bereid is om het beste uit zichzelf te halen, kunnen we onze opdrachtgevers optimaal van dienst zijn. Daarom draaien we er niet omheen dat we veel van onze medewerkers verwachten. Jouw vakmanschap, inzet en collegiale teamgeest zorgen ervoor dat we met veel succes als een team opereren en als team kunnen we tot creatieve innovaties komen.
 • Junior Front-end Developer - Asamco BV BREDA
  Junior Front-end Developer Ter versterking van ons bedrijf zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega in de functie van fulltime allround developer.
 • Fullstack Developer Motivo - Motivo ZWOLLE
  Motivo

  Als Fullstack developer bij Motivo ben je verantwoordelijk voor het technisch realiseren van websites, webshops of webapplicaties die we voor onze klanten realiseren.

 • Junior Java Engineer - Hellebrekers Technieken EIBERGEN
  Hellebrekers Technieken Hellebrekers is voor de afdeling in Eibergen op zoek naar een Java engineer.
 • HBO/WO ICT Stage - OPEN.satisfaction AMERSFOORT
  HBO/WO ICT Stage Heb je al wat Java ervaring en ben je op zoek naar een uitdagende en leerzame stage in een jong team? Kom je carrière een kick-start geven bij OPEN.satisfaction!
 • Java Developer - Bright Cubes ALMERE
  Java Developer Werken met de meest innovatieve technieken en afwisselende projecten. Wil je leren door constant uitgedaagd te worden, om vernieuwend te zijn en buiten de kaders te denken. Ben jij geïnteresseerd in disruptive technieken zoals Artificial Intelligence? Dan weten wij waar je moet zijn, bij Bright Cubes!
 • Helpdesk Engineer - Volant Groep RHENEN
  Volant Groep Wil jij onderdeel zijn van een ambitieus bedrijf met veel ervaring in de nieuwste technieken op het gebied van VoIP telefonie, mobiele telefonie, ICT en Internet voor de zakelijke markt? Solliciteer dan direct!
 • Senior Angular Front-end Engineer die lekker creatief dwars denkt - Arcady ZWOLLE
  Arcady Hi, Senior Front-end Engineer Denk jij in creatieve oplossingen?
 • Medior Symfony developer bij We Provide - We Provide EINDHOVEN
  Medior Symfony developer bij We Provide Wil jij in teamverband kwalitatief hoogstaande webapplicaties en websites bouwen, dan hebben wij de juiste baan voor je! We Provide zoekt versterking binnen haar teams. Samen met je collega’s binnen het klantgerichte development team waarin je werkt, zijn jullie verantwoordelijk voor het gehele traject van ontwerp, tot en met programmeren en implementatie met daarna de livegang van de websites en webapplicaties.
 • Java Developer - VPRO HILVERSUM
  VPRO Word je enthousiast als je jouw talenten kunt inzetten in een creatieve, digital-minded omgeving, met toffe collega’s, dicht op de inhoud, bij de meest eigenwijze omroep van Nederland? Om ons publiek te inspireren met projecten die onafhankelijk, vernieuwend, divers, maatschappelijk relevant en grensverleggend zijn? Lees dan door!
 • Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de IT? - Educom ARNHEM
  Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de IT?

  Op zoek naar een nieuwe uitdaging, momenteel geen job, net afgestudeerd of oriënterend op de arbeidsmarkt? Maak kennis met ons en kom erachter hoe Educom haar traineeship samen met jou op maat vormgeeft. Combineer ons specialisme met jouw enthousiasme!

 • Senior PHP Back End Developer - i3D.net CAPELLE AAN DEN IJSSEL
  Senior PHP Back End Developer Kom werken bij de grootste gamehosting provider van de wereld. Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar Back End developers om de verantwoording te nemen voor de technische ontwikkeling van ons control panel en website. Nieuwe functionaliteiten ontwerpen, uitbouwen en perfectioneren. Onze backend is gebaseerd op PHP in het eigen framework en wordt als API gebruikt naar alle interfaces. De software wordt gebruikt door grote game uitgevers zoals EA games voor bijvoorbeeld Battlefield en FIFA.
 • Medior Full-stack ontwikkelaar - Spacewell APELDOORN
  Medior Full-stack ontwikkelaar Vanuit de vestiging in Apeldoorn worden onze niche producten ontwikkeld die gericht zijn op het beheer van vastgoed. Bijvoorbeeld software voor het realiseren van een MJOP (meerjaren onderhoudsplan) om zo een benodigd budget te bepalen . Het ontwikkelen van dit soort software is uiteraard uitdagend, wij zoeken de juiste persoon die samen met ons de uitdaging over de gehele breedte durft aan te gaan! 
 • Java traineeship - Educom UTRECHT
  Educom Wil jij bijdragen aan de laatste ontwikkelingen? Zelf betrokken zijn bij de ontwikkeling van software? Volg het Java traineeship bij Educom en word in 12 maanden Java developer.
 • Senior microsoft .NET developer | C#, Azure, Sitecore - Suneco HEERDE
  Suneco Wil jij ook werken voor klanten als Checkpoint, Innofeet en Company Fits? Wij zoeken een enthousiaste .Net developer. Bij Suneco bouw je mee aan diverse applicaties die wij op maat voor onze klanten bouwen.
 • Medior Full Stack Developer (.Net & React.js) die lekker creatief dwars denkt - Arcady ZWOLLE
  Arcady Is full stack development helemaal jouw ding? Bouw jij aan webapplicaties én aan de toekomst van onze klanten, zoals maar weinigen dat kunnen? Dan hoor jij bij Arcady. Kan niet anders.
 • Security adviseur (surity) - Newcomm IT ASSEN
  Security adviseur (surity) Hou jij van puzzelen en steeds weer nieuwe kennis opbouwen om een lek te kunnen achterhalen. Dan is deze functie echt iets voor jou!
 • Medior Business Intelligence (BI) consultant - BIConsult UTRECHT
  BIConsult Ben jij een ervaren Business Intelligence consultant? Werk je graag zelfstandig en trekt het ondernemerschap je? Dan is BIConsult de werkgever die je zoekt!
 • System Engineer - Volant Groep RHENEN
  Volant Groep

  Ben jij ambitieus en sta je niet stil tussen de ontwikkelingen op de IT wereld? Wil jij onderdeel zijn van een oranisatie die ook amibitieus is en veel ervaring heeft in de nieuwste technieken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 • Medior Javascript Developer - Dockbite ROTTERDAM
  Medior Javascript Developer Je bent een senior developer met lead ambities. Je ben minimaal 6 jaar werkzaam als developer en je hebt goede kennis van HTML, CSS, JavaScript (noSQL) DB’s en API’s. AI algoritmes, ionic, angular.js en Node.js zijn je niet onbekend. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken aan innovatieve tools en portals.
 • Web PHP developer bij We Provide - We Provide EINDHOVEN
  Web PHP developer bij We Provide Wil jij in teamverband kwalitatief hoogstaande web applicaties en websites bouwen? Dan hebben wij de juiste baan voor je. Het developers team waarin je terecht komt, is verantwoordelijk voor het gehele traject. Van ontwerp tot en met implementatie van de websites en webapplicaties.
 • Data Engineer - Alten GRONINGEN
  Alten

  Ben je op zoek naar een uitdagende functie bij een organisatie waar jouw ontwikkeling voorop staat? Waar je kan werken met de nieuwste technologiën? Voor onze vestiging in Groningen zijn wij op zoek naar een Data Engineer die ervaring heeft met het realiseren van (cloud gebaseerde) data driven oplossingen.

 • SENIOR SOFTWARE ONTWIKKELAAR - Aspect ICT HARDINXVELD-GIESSENDAM
  Aspect ICT Wij denken dat je de geschikte persoon voor ons bent als je met beide benen op de grond staat. Als je graag werkt in een omgeving waar men van doorpakken houdt. Je bent toe aan je tweede of derde stap in je carrière.
 • Business Consultant - Sofico HOUTEN
  Sofico Wil jij implementaties doen bij klanten en tevens betrokken worden bij pre-salestrajecten of (interne) optimalisatie projecten? Kom dan werken als Business Consultant bij Sofico!
 • (Junior) Software Engineer .NET - Volant Groep UTRECHT
  Volant Groep Net afgestudeerd en aan de slag als Software Engineer .NET in een gedreven Scrum team? Als (Junior) Software Engineer .NET maak je deel uit van het Scrum team, waarbinnen je in samenwerking met je teamgenoten meebouwt aan een grote complexe en interessante applicatie.
 • Senior Full-stack ontwikkelaar (C#/Angular) - Spacewell APELDOORN
  Senior Full-stack ontwikkelaar (C#/Angular) Vanuit de vestiging in Apeldoorn worden onze niche producten ontwikkeld die gericht zijn op het beheer van vastgoed. Bijvoorbeeld software voor het realiseren van een MJOP (meerjaren onderhoudsplan) om zo een benodigd budget te bepalen . Het ontwikkelen van dit soort software is uiteraard uitdagend, wij zoeken de juiste persoon die samen met ons de uitdaging over de gehele breedte durft aan te gaan! 
 • Senior .NET Developer met communicatieve vaardigheden - Bloemert AMSTERDAM
  Bloemert Wil jij werken aan complexe, innovatieve maatwerk projecten? Wij werken voor gerenommeerde klanten en zijn qua projecten niet in één kader te plaatsen. Dit zorgt ervoor dat jouw baan afwisselend en altijd uitdagend is.
 • Business Intelligence Consultant - Alten GRONINGEN
  Alten

  Ben jij communicatief sterk? Weet jij de juiste balans te vinden tussen zelfstandigheid en teamwork? Ga jij altijd voor het beste resultaat? Ben jij de deze spin in het web met uitgebreide BI technische kennis en uitstekende consultancy skills? Dan ben jij onze nieuwe BI specialistVoor onze vestiging in Groningen zijn wij op zoek naar specialisten op het gebied van ETL, reporting en analytics.

 • Software Architect | .NET, Azure, TOGAF, ArchiMate - Bloemert AMSTERDAM
  Bloemert Ben jij een software architect die niet bang is om ongebaande paden te betreden? Vind je het leuk om voor verschillende opdrachtgevers te werken en voor hen goede architectuuroplossingen te bedenken? Heb je minimaal 5 jaar ervaring en wil je graag werken in een team waar iedereen leeft voor software? Dan hebben we bij Bloemert precies de baan die bij je past.
 • Webmen groeit en zoekt een ijzersterke Senior PHP developer - The Webmen APELDOORN
  The Webmen

  Ter uitbreiding van het Webmen team zoeken we een fanatieke Senior PHP developer !

 • Junior Mobile Developer in Amsterdam | IOT, Android, iOS, iPhone SDK - Dexels BV AMSTERDAM
  Junior Mobile Developer in Amsterdam | IOT, Android, iOS, iPhone SDK Voor ons mobile ontwikkelteam zijn we op zoek naar een ontwikkelaar die kennis en kunde heeft van zowel Android, iOS als iPhone SDK. Ben jij diegene?
 • Ervaren Testautomatiseerder - 2B4QA VEENENDAAL
  Ervaren Testautomatiseerder

  Wil jij als ervaren testautomatiseerder je kennis en ervaring nog verder verdiepen en deze inzetten om collega’s op te leiden en te coachen? Zie je het als een uitdaging om testautomatisering binnen 2B4QA verder vorm te geven? Ben jij de sparringpartner die het belang van testautomatisering uitdraagt? Dan zijn wij op zoek naar jou.

 • Medior Linux Engineer - ACC ICT NIEUWEGEIN
  Medior Linux Engineer

  Linux Engineer Managed Kubernetes Clouddiensten. Voor onze Managed Kubernetes Clouddiensten zijn wij op zoek naar een innovatieve Linuxprofessional uit de regio Utrecht die de volgende stap in zijn/haar carrière wil maken en zich verder wil specialiseren in de business critical hosting van: Kubernetes Docker OTAP-omgevingen

 • Medior .NET Developer - Advisie EINDHOVEN
  Advisie

  We hebben een enorme kans voor jou als Software Developer om je de boost te geven die je nodig hebt!

 • Team Lead (Python) - Trancon NIEUW VENNEP
  Team Lead (Python) Wij zoeken een meewerkend voorman/vrouw met veel (programmeer)ervaring en een klantgerichte instelling. Ben jij die natuurlijke leider en gek op software!?
 • Medior Full Stack Developer (.Net & Vue.js) die lekker creatief dwars denkt - Arcady ZWOLLE
  Arcady Is full stack development helemaal jouw ding? Bouw jij aan webapplicaties én aan de toekomst van onze klanten, zoals maar weinigen dat kunnen? Dan hoor jij bij Arcady. Kan niet anders.
 • TRAINEESHIP SAP Consultancy Supply Chain - SOA People NIEUWEGEIN
  SOA People DE SAP CONSULTANT ACADEMY - INTERNATIONAAL Na een intensieve interne training van 8 weken (hard skills SAP, soft skills en zelftraining) volgt het praktijkgedeelte waarbij je bij een klant wordt ingezet en op begeleiding kunt rekenen. Tijdens de totaal 6 maanden durende opleiding (inclusief klant inzet) zal je diepgaande kennis van SAP, business kennis en ook consultancy ervaring opbouwen, om zo bij te dragen aan het succes van onze projecten. Deze periode wordt afgesloten met een SAP examen, waarvoor je na het behalen een certificaat ontvangt.
 • Front-end Engineer die lekker creatief dwars denkt - Arcady ZWOLLE
  Arcady

  Hi, Front-end Engineer Denk jij in creatieve oplossingen?

 • Startersfunctie: Junior Software Engineer (.NET) - Volant Groep UTRECHT
  Volant Groep Net afgestudeerd en aan de slag als Software Engineer .NET in een gedreven Scrum team? Als (Junior) Software Engineer .NET maak je deel uit van het Scrum team, waarbinnen je in samenwerking met je teamgenoten meebouwt aan een grote complexe en interessante applicatie.
 • Word jij onze medior/senior python developer? - Into The Source ZWOLLE
  Word jij onze medior/senior python developer?

  Wij zijn voor Into The Source met spoed op zoek naar een talentvolle Python developer die kan lezen en schijven met Django en ons kan verrassen met enthousiasme, een nieuwschierige houding en nvernieuwende ideeën. 

 • Senior Linux Engineer - ACC ICT NIEUWEGEIN
  Senior Linux Engineer

  Linux Engineer Managed Kubernetes. Clouddiensten Voor onze Managed Kubernetes Clouddiensten zijn wij op zoek naar een innovatieve Linuxprofessional uit de regio Utrecht die de volgende stap in zijn/haar carrière wil maken en zich verder wil specialiseren in de business critical hosting van: Kubernetes Docker OTAP-omgevingen

 • Medior .NET developer - Bloemert DEN HAAG
  Bloemert Wil jij werken aan complexe, innovatieve maatwerk projecten? Wij werken voor gerenommeerde klanten en zijn qua projecten niet in één kader te plaatsen. Dit zorgt ervoor dat jouw baan afwisselend en altijd uitdagend is.
 • .NET traineeship bij Educom in Arnhem - Educom ARNHEM
  Educom

  Wil jij bijdragen aan de laatste ontwikkelingen? Zelf betrokken zijn bij de ontwikkeling van software? Volg het .NET traineeship bij Educom en wordt in 12 maanden .NET developer!

 • Senior INFRA Engineer - Switch IT Solutions ENSCHEDE
  Switch IT Solutions Ben jij de persoon die IT voor onze klanten naar een hoger niveau tilt? Heb jij een duidelijke visie op IT-infrastructuur die je in teamverband graag in de praktijk brengt? Word je enthousiast van complexe technische vraagstukken en nieuwe producten in de meest brede zin van IT-infrastructuren? Als medewerker van Switch krijg je veel vrijheid bij de invulling van je functie. Goede arbeidsvoorwaarden vinden wij een vanzelfsprekendheid. Belangrijker vinden wij dat je een team met collega’s krijgt dat elke dag samenwerkt aan oplossingen van nu én de toekomst. Een organisatie die (persoonlijke) ontwikkeling stimuleert en je daarbij uitdaagt om leider te worden van je eigen ontwikkeling. Verder werk je voor mooie klanten waardoor je je persoonlijke skills verder kunt ontwikkelen. Wij investeren graag in onze medewerkers en geven je de ruimte om je talenten verder te ontwikkelen.
 • Medior .NET Developer - Auxil B.V. BERKEL EN RODENRIJS
  Auxil B.V.

  Vanwege de sterk toenemende vraag naar onze diensten zijn wij per direct op zoek naar een Medior Microsoft .Net Developer. Wij ontwikkelen zowel generieke als klantspecifieke oplossingen.

  Voor deze functie zoeken wij een nieuwe collega met minimaal 2 jaar werkervaring, een goed gevoel voor bedrijfsprocessen en die zelfstandig software kan ontwikkelen.

 • Medior Java Developer - Bright Cubes DEN HAAG
  Medior Java Developer Werken met de meest innovatieve technieken en afwisselende projecten. Wil je leren door constant uitgedaagd te worden, om vernieuwend te zijn en buiten de kaders te denken. Ben jij geïnteresseerd in disruptive technieken zoals Artificial Intelligence? Dan weten wij waar je moet zijn.
 • Senior Javascript Developer - Dockbite ROTTERDAM
  Senior Javascript Developer Je bent een senior developer met lead ambities. Je ben minimaal 6 jaar werkzaam als developer en je hebt goede kennis van HTML, CSS, JavaScript (noSQL) DB’s en API’s. AI algoritmes, ionic, angular.js en Node.js zijn je niet onbekend. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken aan innovatieve tools en portals.
 • Medior Angular Front-end Engineer die lekker creatief dwars denkt - Arcady ZWOLLE
  Arcady

  Hi, Medior Front-end Engineer Denk jij in creatieve oplossingen?

 • Business Consultant SAP Business One bij Zeibur! - Zeibur DORDRECHT
  Business Consultant SAP Business One bij Zeibur! Als Business Consultant implementeer je het ERP-systeem SAP Business One en daarnaast branche- en klant specifieke oplossingen. Tevens adviseer je klanten met betrekking tot de inrichting van de verschillende bedrijfssystemen. Tijdens je werk ben je betrokken bij vrijwel alle bedrijfsprocessen van de klant. Naast advies lever je ook een praktische bijdrage door vraagstukken direct te vertalen naar (technische) oplossingen. Hierbij ben je de schakel tussen de klant en onze technische afdeling. In de rol van consultant ben je continue bezig met de optimalisatie van logistieke-, inkoop-, verkoop-, productie- en financiële processen binnen de administratieve organisatie van de klant. Dit zorgt voor een dynamische werkomgeving, waarbij je dagelijks te maken krijgt met nieuwe uitdagingen.
 • Lead Python Developer | Zwolle - Into The Source ZWOLLE
  Lead Python Developer | Zwolle

  Wij zijn voor Into The Source met spoed op zoek naar een talentvolle Python developer die kan lezen en schijven met Django en ons kan verrassen met enthousiasme, een nieuwschierige houding en nvernieuwende ideeën. 

 • Medior Laravel Developer (PHP) - Bitfactory ROTTERDAM
  Medior Laravel Developer (PHP) Bitfactory groeit en is op zoek naar ervaren Webdevelopers (PHP). Heb jij talent op het gebied van development, ben je klantgericht en ben je gek op alles wat met online te maken heeft? Dan nodigen wij jou graag uit voor een gesprek!
 • Junior Support Engineer bij Axual - Axual UTRECHT
  Axual Do you love to help fellow engineers with technical questions and challenges? Are you going that extra mile to deliver a good service to our clients?
 • Medior .NET developer - Bloemert ROTTERDAM
  Bloemert Wil jij werken aan complexe, innovatieve maatwerk projecten? Wij werken voor gerenommeerde klanten en zijn qua projecten niet in één kader te plaatsen. Dit zorgt ervoor dat jouw baan afwisselend en altijd uitdagend is.
 • Senior Full Stack Developer (.Net & Vue.js) die lekker creatief dwars denkt - Arcady ZWOLLE
  Arcady Is full stack development helemaal jouw ding? Bouw jij aan webapplicaties én aan de toekomst van onze klanten, zoals maar weinigen dat kunnen? Dan hoor jij bij Arcady. Kan niet anders.
 • Medior INFRA Engineer - Switch IT Solutions ENSCHEDE
  Switch IT Solutions Ben jij de persoon die IT voor onze klanten naar een hoger niveau tilt? Heb jij een duidelijke visie op IT-infrastructuur die je in teamverband graag in de praktijk brengt? Word je enthousiast van complexe technische vraagstukken en nieuwe producten in de meest brede zin van IT-infrastructuren? Als medewerker van Switch krijg je veel vrijheid bij de invulling van je functie. Goede arbeidsvoorwaarden vinden wij een vanzelfsprekendheid. Belangrijker vinden wij dat je een team met collega’s krijgt dat elke dag samenwerkt aan oplossingen van nu én de toekomst. Een organisatie die (persoonlijke) ontwikkeling stimuleert en je daarbij uitdaagt om leider te worden van je eigen ontwikkeling. Verder werk je voor mooie klanten waardoor je je persoonlijke skills verder kunt ontwikkelen. Wij investeren graag in onze medewerkers en geven je de ruimte om je talenten verder te ontwikkelen.
 • Junior Python developer | DocWolves - DocWolves DORDRECHT
  DocWolves Wij zoeken een enthousiaste en slimme Software Developer met kennis van Python en/of Perl.
 • Oracle-ERP + NetSuite Consultant met kennis van Productie - Cadran Consultancy B.V. AMSTERDAM
  Oracle-ERP + NetSuite Consultant met kennis van Productie Ben jij die consultant met uitstekende kennis van productiebedrijven en voor wie het implementeren van een ERP-systeem geen geheimen meer kent? Kun jij onze klanten helpen met het vertalen en optimaliseren van hun bedrijfsprocessen (zoals productie, werkorders, configurator, MRP/MPS, supply chain management)? Ben je stressbestendig, pro-actief, professioneel en een echte teamspeler? Dan ben jij de juiste kandidaat om ons enthousiaste NetSuite ERP-team te komen versterken!
 • .NET traineeship bij Educom in Eindhoven - Educom EINDHOVEN
  Educom

  Wil jij bijdragen aan de laatste ontwikkelingen? Zelf betrokken zijn bij de ontwikkeling van software? Wil jij verder groeien tot volwaardig .NET developer?

 • Senior .NET Developer bij Bloemert | C#.NET, ASP.NET MVC, JavaScript - Bloemert AMSTERDAM
  Bloemert Wil jij werken aan complexe, innovatieve maatwerk projecten? Wij werken voor gerenommeerde klanten en zijn qua projecten niet in één kader te plaatsen. Dit zorgt ervoor dat jouw baan afwisselend en altijd uitdagend is.
 • Business Intelligence Consultant - Alten EINDHOVEN
  Alten

  Ben jij communicatief sterk? Weet jij de juiste balans te vinden tussen zelfstandigheid en teamwork? Ga jij altijd voor het beste resultaat? Ben jij de deze spin in het web met uitgebreide BI technische kennis en uitstekende consultancy skills? Dan ben jij onze nieuwe BI specialistVoor onze vestiging in Eindhoven zijn wij op zoek naar specialisten op het gebied van ETL, reporting en analytics.

 • SAP FICO CONSULTANT bij IDinIT - IDinIT 'S-HERTOGENBOSCH
  SAP FICO CONSULTANT bij IDinIT

  IDinIT zoekt een SAP FICO consultant die gedreven is onze klanten het ultieme inzicht in hun bedrijfsprestatie te verschaffen.

 • Senior Backend Developer (PHP) - Bitfactory ROTTERDAM
  Senior Backend Developer (PHP) Bitfactory groeit en is op zoek naar ervaren Webdevelopers (PHP). Heb jij talent op het gebied van development, ben je klantgericht en ben je gek op alles wat met online te maken heeft? Dan nodigen wij jou graag uit voor een gesprek!
 • SAP Business One Consultant met ervaring gezocht bij Zeibur - Zeibur DORDRECHT
  SAP Business One Consultant met ervaring gezocht bij Zeibur

  Als Business Consultant implementeer je het ERP-systeem SAP Business One en daarnaast branche- en klant specifieke oplossingen. Tevens adviseer je klanten met betrekking tot de inrichting van de verschillende bedrijfssystemen. Tijdens je werk ben je betrokken bij vrijwel alle bedrijfsprocessen van de klant. Naast advies lever je ook een praktische bijdrage door vraagstukken direct te vertalen naar (technische) oplossingen. Hierbij ben je de schakel tussen de klant en onze technische afdeling. In de rol van consultant ben je continue bezig met de optimalisatie van logistieke-, inkoop-, verkoop-, productie- en financiële processen binnen de administratieve organisatie van de klant. Dit zorgt voor een dynamische werkomgeving, waarbij je dagelijks te maken krijgt met nieuwe uitdagingen.

 • PHP PRODUCT DEVELOPER BIJ INVITADO - Invitado ROTTERDAM
  PHP PRODUCT DEVELOPER BIJ INVITADO Ben jij onze nieuwe PHP Product Developer
 • Lead Python Developer - Into The Source ZWOLLE
  Lead Python Developer

  Wij zijn voor Into The Source met spoed op zoek naar een talentvolle Python developer die kan lezen en schijven met Django en ons kan verrassen met enthousiasme, een nieuwschierige houding en nvernieuwende ideeën. 

 • Senior .NET Developer - Bloemert AMSTERDAM
  Bloemert Wil jij werken aan complexe, innovatieve maatwerk projecten? Wij werken voor gerenommeerde klanten en zijn qua projecten niet in één kader te plaatsen. Dit zorgt ervoor dat jouw baan afwisselend en altijd uitdagend is.
 • Senior Laravel SaaS Developer - Motivo ZWOLLE
  Motivo Als Laravel developer bij Motivo ben je verantwoordelijk voor het technisch realiseren van een SaaS-applicatie dat we specifiek voor de zorg realiseren.
 • Junior Functioneel Applicatie Beheerder bij Brightfish! - Brightfish HOOFDDORP
  Brightfish Bij Brightfish zijn we op zoek naar versterking van ons klant contact en implementatie team. We zoeken mensen die graag tussen de eindgebruiker en de techniek in zitten als klantcontact medewerker in de rol van functioneel applicatie beheerder. Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in de sterk veranderende markt van Health Tech? Heb je aspiraties om de brug te slaan tussen klant en techniek en ben je niet vies om je te verdiepen in de configuratie details van software? Hou je van afwisselende projecten in de gezondheidszorg, waarbij je zowel artsen als patiënten bedient met echt innovatieve producten die moeten integreren met legacy systemen? En wil je niet de zoveelste kaartenbak applicatie ondersteunen? Dan is Brightfish op zoek naar jou!
 • Wil jij een carrièreswitch maken en aan de slag als Java developer bij Educom? - Educom ARNHEM
  Wil jij een carrièreswitch maken en aan de slag als Java developer bij Educom?

  Op zoek naar een nieuwe uitdaging, momenteel geen job, net afgestudeerd of oriënterend op de arbeidsmarkt? Maak kennis met ons en kom erachter hoe Educom haar traineeship samen met jou op maat vormgeeft. Combineer ons specialisme met jouw enthousiasme!

 • Junior .NET ontwikkelaar - Co & Co Solutions MEPPEL
  Junior .NET ontwikkelaar Binnen een team van enthousiaste collega’s ga je je bezighouden met het ontwerp, de implementatie en het onderhoud van innovatieve, op maat gesneden webapplicaties waar klanten en gebruikers blij van worden. Jij weet als geen ander dat Jip en Janneke met Internet Explorer 8 ook in staat moeten zijn om hun taken uit te voeren op jouw website. Daarom bouw je samen met je collega’s robuuste, gebruiksvriendelijke oplossingen die toekomstbestendig zijn en waar je samen met de klant op voort kunt bouwen, want een website is nooit af ..
 • SAP SD/MM CONSULTANT bij IDinIT - IDinIT 'S-HERTOGENBOSCH
  SAP SD/MM CONSULTANT bij IDinIT

  IDinIT zoekt een ervaren SAP SD/MM consultant die oprecht geïnteresseerd is om de logistieke processen bij onze klanten te optimaliseren.

 • Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de IT? - Educom SITTARD
  Educom

  Wil jij bijdragen aan de laatste ontwikkelingen? Zelf betrokken zijn bij de ontwikkeling van software? Wil jij verder groeien tot volwaardig software developer?

 • Senior Business Intelligence Consultant - QUINTUS CONSULTANTS B.V. AMERSFOORT
  QUINTUS CONSULTANTS B.V.

  Quintus is officiele global consulting partner voor Tibco Spotfire, maar werkt ook daarbuiten. Wij helpen klanten met het implementeren van de software in de organisatie, data management, applicatie management, gebruikerstraining en het steeds beter benutten van de functionaliteit van het pakket. Quintus levert hier veel toegevoegde waarde, door de combinatie van ervaring met implementaties in (grote) organisaties, functionele vakkennis en kennis van de software en hoe deze het beste ingezet kan worden.

 • Senior Full Stack Developer (.Net & Angular 2+) die lekker creatief dwars denkt - Arcady ZWOLLE
  Arcady Is full stack development helemaal jouw ding? Bouw jij aan webapplicaties én aan de toekomst van onze klanten, zoals maar weinigen dat kunnen? Dan hoor jij bij Arcady. Kan niet anders.
 • Senior Full Stack Developer (.Net & React.js) die lekker creatief dwars denkt - Arcady ZWOLLE
  Arcady Is full stack development helemaal jouw ding? Bouw jij aan webapplicaties én aan de toekomst van onze klanten, zoals maar weinigen dat kunnen? Dan hoor jij bij Arcady. Kan niet anders.
 • .NET traineeship bij Educom in Utrecht - Educom UTRECHT
  Educom .NET traineeship bij Educom in Utrecht Wil jij bijdragen aan de laatste ontwikkelingen? Zelf betrokken zijn bij de ontwikkeling van software? Volg het .NET traineeship bij Educom en word in 12 maanden .NET developer.
 • Senior Mobile Developer met interesse in IOT bij Dexels in Amsterdam - Dexels BV AMSTERDAM
  Senior Mobile Developer met interesse in IOT bij Dexels in Amsterdam

  Voor ons mobile ontwikkelteam zijn we op zoek naar een senior ontwikkelaar die kennis en kunde heeft van zowel Android, iOS als iPhone SDK. Ben jij diegene?

 • (Junior) Software Engineer ASP.NET - Volant Groep UTRECHT
  Volant Groep Net afgestudeerd en aan de slag als Software Engineer .NET in een gedreven Scrum team? Als (Junior) Software Engineer .NET maak je deel uit van het Scrum team, waarbinnen je in samenwerking met je teamgenoten meebouwt aan een grote complexe en interessante applicatie.
 • medior microsoft .NET developer | C#, Azure, Sitecore - Suneco HEERDE
  Suneco Wil jij ook werken voor klanten als Checkpoint, Innofeet en Company Fits? Wij zoeken een enthousiaste .Net developer. Bij Suneco bouw je mee aan diverse applicaties die wij op maat voor onze klanten bouwen.
 • Software Tester bij BKWI - BKWI UTRECHT
  Software Tester bij BKWI

  Bureau Keteninformatisering Werk en Inkomen (BKWI) ontwikkelt en beheert Suwinet. Via Suwinet worden gegevens tussen diverse overheidsorganisaties binnen het domein Werk en Inkomen gedeeld. Wij werken primair voor gemeenten, Sociale Verzekeringsbank en UWV (de Suwiketen). Onze missie is een betrouwbaar en veilig informatie uitwisselingsplatform bieden voor de dienstverlening binnen het SZW-domein. Voor de uitbreiding van ons testersteam zoeken wij een Software Tester.

 • Medior Front-end Developer - Asamco BV BREDA
  Medior Front-end Developer Ter versterking van ons bedrijf zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega in de functie van fulltime allround developer.
 • Senior python developer - Into The Source ZWOLLE
  Senior python developer

  Wij zijn voor The Source met spoed op zoek naar een talentvolle Python developer die kan lezen en schijven met Django en ons kan verrassen met enthousiasme, nieuwsgierigheid en nieuwe ideeën. 

 • Elektromonteur bij Intech Installatieburo - Intech Installatieburo B.V BERGHAREN
  Intech Installatieburo B.V Werken bij Intech Installatieburo is werken bij een Formule 1 team. Alleen als iedere medewerker bereid is om het beste uit zichzelf te halen, kunnen we onze opdrachtgevers optimaal van dienst zijn. Daarom draaien we er niet omheen dat we veel van onze medewerkers verwachten. Jouw vakmanschap, inzet en collegiale teamgeest zorgen ervoor dat we met veel succes als een team opereren en als team kunnen we tot creatieve innovaties komen.
 • Java Developer - OPEN.satisfaction AMERSFOORT
  Java Developer Werken bij een sterk groeiend en dynamisch bedrijf waarbij je met enthousiaste en professionele mensen aan ECM-oplossingen werken? Kom werken bij OPEN.satisfaction!
 • Marketeer bij Cadran - Cadran Consultancy B.V. HOEVELAKEN
  Marketeer bij Cadran Cadran Consultancy is op zoek naar een marketeer.
 • Senior Symfony developer bij We Provide - We Provide EINDHOVEN
  Senior Symfony developer bij We Provide Wil jij in teamverband kwalitatief hoogstaande webapplicaties en websites bouwen, dan hebben wij de juiste baan voor je! We Provide zoekt versterking binnen haar teams. Samen met je collega’s binnen het klantgerichte development team waarin je werkt, zijn jullie verantwoordelijk voor het gehele traject van ontwerp, tot en met programmeren en implementatie met daarna de livegang van de websites en webapplicaties.
 • .NET Consultant bij IT Topdogs - IT Topdogs UTRECHT
  IT Topdogs

  Vind jij als ervaren software developer innovatie net zo belangrijk als wij? Wil je jezelf tijdens je werk constant blijven verbeteren? Wil je werken bij een bedrijf dat innovatie belangrijk vindt en waar teaming en persoonlijke ontwikkeling onderdeel zijn van de bedrijfscultuur? IT Top Dogs is een jonge organisatie die op zoek is naar developers met echte kwaliteit.

 • Medior PHP Developer bij Way2Web - Way2web UTRECHT
  Medior PHP Developer bij Way2Web

  Ben je op zoek naar een uitdagende baan als Medior PHP Developer (Laravel/Vue)? Wil je onderdeel uitmaken van een hecht Scrum team? En wil je werken aan slimme online applicaties (SaaS) en portalen? Kom dan ook werken bij Way2Web!

 • Senior PHP Ontwikkelaar bij TradeTracker - TradeTracker ALMERE
  TradeTracker TradeTracker.com is looking for a creator! An experienced PHP developer who looks to play a crucial role in our highly skilled development team!
 • Java Developer - BKWI UTRECHT
  Java Developer Voel jij je thuis in en bij de Scrum methodiek? Heb je ervaring met gegevensuitwisselingssysteem SOAP, testframeworks en Java web GUI-ontwikkeling? Ben je zelfstandig in je werk en beschik je over voldoende assertiviteit richting collega’s? Wil je werken op een toplocatie in Utrecht? Dan is dit een functie waar je zowel je kennis, teamspirit en creativiteit kunt toepassen op een hoog kwaliteitsniveau!
 • .NET Ontwikkelaar bij IT Topdogs | Auto van de zaak & Bonusregeling - IT Topdogs AMSTERDAM
  IT Topdogs

  Vind jij als ervaren software developer innovatie net zo belangrijk als wij? Wil je jezelf tijdens je werk constant blijven verbeteren? Wil je werken bij een bedrijf dat innovatie belangrijk vindt en waar teaming en persoonlijke ontwikkeling onderdeel zijn van de bedrijfscultuur? IT Top Dogs is een jonge organisatie die op zoek is naar developers met echte kwaliteit.

 • Scrum Master/Agile Coach Consultant - Alten EINDHOVEN
  Alten

  en jij overtuigd van de Agile filosofie? Wil jij je verder ontwikkelen op het gebied van Agile? Werk jij graag met collega's die jouw enthousiasme delen? Voor onze vestiging in Eindhoven zijn wij op zoek naar een Scrum Master / Agile Coach.

 • Junior/Medior Project software-ontwikkelaar (Python) - Trancon NIEUW VENNEP
  Junior/Medior Project software-ontwikkelaar (Python) Hou je van concrete doelen en snel resultaat? Niet het type abstracte denker maar wel gek op programmeren? Dan is deze functie op je lijf geschreven!
 • Wil jij aan de slag als medior Java developer voor Flusso in Leusden of Glimmen? - Flusso LEUSDEN, GLIMMEN
  Wil jij aan de slag als medior Java developer voor Flusso in Leusden of Glimmen? Wij zoeken nieuwe collega’s die het leuk vinden in een team samen te werken, onze klanten te ondersteunen en zichzelf verder te ontwikkelen.
 • Webmen Apeldoorn - Medior PHP Developer - The Webmen APELDOORN
  The Webmen Ter uitbreiding van het Webmen team zoeken we een fanatieke Medior PHP developer !
 • Senior Java Developer - OPEN.satisfaction AMERSFOORT
  Senior Java Developer Werken als enthousiaste Developer voor de verschillende producten en projecten van OPEN.satisfaction? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Developer met een Java achtergrond en Enterprise Content Management affiniteit!
 • Junior Magento Back-end Developer bij We Provide - We Provide EINDHOVEN
  Junior Magento Back-end Developer bij We Provide Wij zijn op zoek naar een Magento Back-end Developer die samen met ons willen groeien. Je bent een echte teamplayer en werkt samen met je collega’s aan uitdagende projecten die volledig in-house worden ontwikkeld.
 • Avics zoekt Java Software Engineer - Avics TYNAARLO
  Avics zoekt Java Software Engineer Ben jij die ervaren software ontwikkelaar met affiniteit met de zorgsector? Voor onze vestiging in Tynaarlo zijn we op zoek naar een ervaren R&D Software Engineer - Java SE
 • Medior Laravel Developer - Motivo ZWOLLE
  Motivo Als Laravel developer bij Motivo ben je verantwoordelijk voor het technisch realiseren van websites, webshops of webapplicaties die we voor onze klanten realiseren.
 • Java Developer - Cavero UTRECHT
  Java Developer Spreek jij Javaans? Droom jij over Java? Heb jij de ICT skills en vaardigheden? Wil jij plezier hebben in je werk en tegelijkertijd samen met ons investeren in jouw carrière? Dan ben jij de Java / JEE developer waar wij naar opzoek zijn!
 • Embedded Software Engineer R&D at Fugro - Fugro LEIDSCHENDAM
  Fugro Voor Fugro zijn wij op zoek naar een Embedded Software Engineer R&D
 • Magento Back-end Developer bij We Provide - We Provide EINDHOVEN
  Magento Back-end Developer bij We Provide Wij zijn op zoek naar een Magento Back-end Developer die samen met ons willen groeien. Je bent een echte teamplayer en werkt samen met je collega’s aan uitdagende projecten die volledig in-house worden ontwikkeld.
 • Senior Back End Developer - i3D.net CAPELLE AAN DEN IJSSEL
  Senior Back End Developer Kom werken bij de grootste gamehosting provider van de wereld. Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar Back End developers om de verantwoording te nemen voor de technische ontwikkeling van ons control panel en website. Nieuwe functionaliteiten ontwerpen, uitbouwen en perfectioneren. Onze backend is gebaseerd op PHP in het eigen framework en wordt als API gebruikt naar alle interfaces. De software wordt gebruikt door grote game uitgevers zoals EA games voor bijvoorbeeld Battlefield en FIFA.
 • SAP BUSINESS CONSULTANT bij IDinIT - IDinIT 'S-HERTOGENBOSCH
  SAP BUSINESS CONSULTANT bij IDinIT

  IDinIT zoekt een Business Consultant met een brede kennis van SAP, B2B- en integratie processen.

 • Medior Full-stack ontwikkelaar (C#/Angular) - Spacewell APELDOORN
  Medior Full-stack ontwikkelaar (C#/Angular) Vanuit de vestiging in Apeldoorn worden onze niche producten ontwikkeld die gericht zijn op het beheer van vastgoed. Bijvoorbeeld software voor het realiseren van een MJOP (meerjaren onderhoudsplan) om zo een benodigd budget te bepalen . Het ontwikkelen van dit soort software is uiteraard uitdagend, wij zoeken de juiste persoon die samen met ons de uitdaging over de gehele breedte durft aan te gaan! 
 • Systeembeheerder - Cobbler NIEUWERKERK AAN DEN IJSSEL
  Cobbler ICT, dat zie jij als van je hobby je werk maken. Je bent veel over de vloer bij onze klanten, voornamelijk huisartsen en apothekers waar je je prima op jouw plek voelt. Je bent representatief, servicegericht en communicatief vaardig en in staat zelfstandig te werken. Je verstaat je vak en gaat voor kwaliteit. Natuurlijk denk je, net als wij altijd in oplossingen.
 • Medior Front-end Ontwikkelaar bij Suneco - Suneco ZWOLLE
  Suneco Als front-end developer heb je passie voor het realiseren van mooie webtoepassingen, oog voor kwaliteit en natuurlijk een enthousiasme om nieuwe technieken te leren.
 • Lead .NET Developer bij Bloemert | C#.NET, ASP.NET MVC, JavaScript - Bloemert AMSTERDAM
  Bloemert Wil jij werken aan complexe, innovatieve maatwerk projecten? Wij werken voor gerenommeerde klanten en zijn qua projecten niet in één kader te plaatsen. Dit zorgt ervoor dat jouw baan afwisselend en altijd uitdagend is.
 • Symfony developer bij We Provide - We Provide EINDHOVEN
  Symfony developer bij We Provide Wil jij in teamverband kwalitatief hoogstaande webapplicaties en websites bouwen, dan hebben wij de juiste baan voor je! We Provide zoekt versterking binnen haar teams. Samen met je collega’s binnen het klantgerichte development team waarin je werkt, zijn jullie verantwoordelijk voor het gehele traject van ontwerp, tot en met programmeren en implementatie met daarna de livegang van de websites en webapplicaties.
 • Medior Functioneel Applicatie Beheerder bij Brightfish! - Brightfish HOOFDDORP
  Brightfish Bij Brightfish zijn we op zoek naar versterking van ons klant contact en implementatie team. We zoeken mensen die graag tussen de eindgebruiker en de techniek in zitten als klantcontact medewerker in de rol van functioneel applicatie beheerder. Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in de sterk veranderende markt van Health Tech? Heb je aspiraties om de brug te slaan tussen klant en techniek en ben je niet vies om je te verdiepen in de configuratie details van software? Hou je van afwisselende projecten in de gezondheidszorg, waarbij je zowel artsen als patiënten bedient met echt innovatieve producten die moeten integreren met legacy systemen? En wil je niet de zoveelste kaartenbak applicatie ondersteunen? Dan is Brightfish op zoek naar jou!
 • Team lead Project software-ontwikkeling (Python) - Trancon NIEUW VENNEP
  Team lead Project software-ontwikkeling (Python) Wij zoeken een meewerkend voorman/vrouw met veel (programmeer)ervaring en een klantgerichte instelling. Ben jij die natuurlijke leider en gek op software!?
 • Java traineeship bij Educom in Arnhem - Educom ARNHEM
  Educom Wil jij bijdragen aan de laatste ontwikkelingen? Zelf betrokken zijn bij de ontwikkeling van software? Volg het Java traineeship bij Educom en word in 12 maanden Java developer!
 • Junior microsoft .Net developer - Suneco HEERDE
  Suneco Wil jij ook werken voor klanten als Checkpoint, Innofeet en Company Fits? Wij zoeken een enthousiaste .Net developer. Bij Suneco bouw je mee aan diverse applicaties die wij op maat voor onze klanten bouwen.
 • Senior .NET Software Ontwikkelaar - Zeibur DORDRECHT
  Senior .NET Software Ontwikkelaar Als Software Developer bouw je mee aan oplossingen in en om het ERP-systeem SAP Business One. Het gaat hierbij om onze eigen, branche specifieke oplossingen, alsmede diverse klant specifieke oplossingen zoals koppelingen met applicaties van derden.
 • Junior Java Developer - Spacewell EINDHOVEN
  Spacewell Voor onze locatie in Eindhoven zijn wij op zoek naar een fulltime (36-40) Junior Java Developer.
 • Business Intelligence Consultant - Alten CAPELLE AAN DEN IJSSEL
  Alten

  Ben jij communicatief sterk? Weet jij de juiste balans te vinden tussen zelfstandigheid en teamwork? Ga jij altijd voor het beste resultaat? Ben jij de deze spin in het web met uitgebreide BI technische kennis en uitstekende consultancy skills? Dan ben jij onze nieuwe BI specialistVoor onze vestiging in Amstelveen zijn wij op zoek naar specialisten op het gebied van ETL, reporting en analytics.

 • Full Stack Developer (.Net & Angular 2+) die lekker creatief dwars denkt - Arcady ZWOLLE
  Arcady Is full stack development helemaal jouw ding? Bouw jij aan webapplicaties én aan de toekomst van onze klanten, zoals maar weinigen dat kunnen? Dan hoor jij bij Arcady. Kan niet anders.
 • Medior/Senior microsoft .NET developer | C#, Azure, Sitecore - Suneco HEERDE
  Suneco Wil jij ook werken voor klanten als Checkpoint, Innofeet en Company Fits? Wij zoeken een enthousiaste .Net developer. Bij Suneco bouw je mee aan diverse applicaties die wij op maat voor onze klanten bouwen.
 • .Net Ontwikkelaar - Volant Groep GOUDA
  Volant Groep In deze functie ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en het onderhoud van de online producten. Aan de bestaande informatiesystemen wordt voortdurend functionaliteit toegevoegd en onderhoud gedaan. Het is een actieve en essentiële rol waarbij gebruik wordt gemaakt van nieuwe tools. Je helpt mee de kwaliteit van ons ontwikkelproces steeds verder te verbeteren en te automatiseren. In uiteenlopende opdrachten verwachten wij een grote eigen inbreng.
 • Test Consultant - CloseSure VEENENDAAL
  Test Consultant

  Wil jij een gave opdracht als testautomatiseerder bij een opdrachtgever om de hoek? CloseSure is de regionale specialist op het gebied van Test Automatisering en wij zoeken HBO/ WO geschoolde collega’s! Wij zoeken Test Consultants voor onze vijf vestigingen (Veenendaal, Hengelo, Hoogeveen, Eindhoven en Alphen aan den Rijn).

 • Tester - De Agile Testers HEEL NEDERLAND
  Tester Wij zijn per direct op zoek naar ervaren Agile Testers!
 • Senior Business Intelligence (BI) consultant - BIConsult UTRECHT
  BIConsult Ben jij een ervaren Business Intelligence consultant? Werk je graag zelfstandig en trekt het ondernemerschap je? Dan is BIConsult de werkgever die je zoekt!
 • Senior Web PHP developer bij We Provide - We Provide EINDHOVEN
  Senior Web PHP developer bij We Provide Wil jij in teamverband kwalitatief hoogstaande web applicaties en websites bouwen? Dan hebben wij de juiste baan voor je. Het developers team waarin je terecht komt, is verantwoordelijk voor het gehele traject. Van ontwerp tot en met implementatie van de websites en webapplicaties.
 • Senior PHP Developer bij Iceshop - Iceshop NIEUWEGEIN
  Senior PHP Developer bij Iceshop Als medewerker bij Iceshop krijg je de mogelijkheid om bij een internationaal bedrijf te werken met klanten over de hele wereld en een development team op locatie in het buitenland. In Nederland is Iceshop dé e-commerce integrator voor leverancier koppelingen en product content integraties voor klanten (B2B en B2C) over de gehele wereld. Daarnaast heeft Iceshop haar eigen open-source E-commerce platform. Met onze producten en diensten stellen we onze klanten in staat processen te automatiseren en winst te maximaliseren.
 • Technisch Tester/Test automatiseerder bij BKWI - BKWI UTRECHT
  Technisch Tester/Test automatiseerder bij BKWI

  Bureau Keteninformatisering Werk en Inkomen (BKWI) ontwikkelt en beheert Suwinet. Via Suwinet worden gegevens tussen diverse overheidsorganisaties binnen het domein Werk en Inkomen gedeeld. Wij werken primair voor gemeenten, Sociale Verzekeringsbank en UWV (de Suwiketen). Onze missie is een betrouwbaar en veilig informatie uitwisselingsplatform bieden voor de dienstverlening binnen het SZW-domein. Voor de uitbreiding van ons testersteam zoeken wij een ervaren en technische tester.

 • Medior Mobile Developer met interesse in IOT bij Dexels in Amsterdam - Dexels BV AMSTERDAM
  Medior Mobile Developer met interesse in IOT bij Dexels in Amsterdam

  Voor ons mobile ontwikkelteam zijn we op zoek naar een medior ontwikkelaar die kennis en kunde heeft van zowel Android, iOS als iPhone SDK. Ben jij diegene?

 • MEDIOR SOFTWARE ONTWIKKELAAR - Aspect ICT HARDINXVELD-GIESSENDAM
  Aspect ICT Wij denken dat je de geschikte persoon voor ons bent als je met beide benen op de grond staat. Als je graag werkt in een omgeving waar men van doorpakken houdt. Je bent toe aan je tweede of derde stap in je carrière.
 • Junior Java Developer - Sofico HOUTEN
  Junior Java Developer Vind je het leuk om als Java developer voor de automotive-sector te werken? Kom dan werken bij Sofico!
 • Project software-ontwikkelaar (Python) - Trancon NIEUW VENNEP
  Project software-ontwikkelaar (Python) Hou je van concrete doelen en snel resultaat? Niet het type abstracte denker maar wel gek op programmeren? Dan is deze functie op je lijf geschreven!
 • Data Engineer - Alten EINDHOVEN
  Alten

  Ben je op zoek naar een uitdagende functie bij een organisatie waar jouw ontwikkeling voorop staat? Waar je kan werken met de nieuwste technologiën? Voor onze vestiging in Eindhoven zijn wij op zoek naar een Data Engineer die ervaring heeft met het realiseren van (cloud gebaseerde) data driven oplossingen.

 • Medior PHP Developer bij Iceshop - Iceshop NIEUWEGEIN
  Medior PHP Developer bij Iceshop Als medewerker bij Iceshop krijg je de mogelijkheid om bij een internationaal bedrijf te werken met klanten over de hele wereld en een development team op locatie in het buitenland. In Nederland is Iceshop dé e-commerce integrator voor leverancier koppelingen en product content integraties voor klanten (B2B en B2C) over de gehele wereld. Daarnaast heeft Iceshop haar eigen open-source E-commerce platform. Met onze producten en diensten stellen we onze klanten in staat processen te automatiseren en winst te maximaliseren.
 • Java traineeship - Educom SITTARD
  Java traineeship

  Wil jij bijdragen aan de laatste ontwikkelingen? Zelf betrokken zijn bij de ontwikkeling van software? Volg het Java traineeship bij Educom en word in 12 maanden Java developer!

 • Senior Mobile Developer in Amsterdam | IOT, Android, iOS, iPhone SDK - Dexels BV AMSTERDAM
  Senior Mobile Developer in Amsterdam | IOT, Android, iOS, iPhone SDK

  Voor ons mobile ontwikkelteam zijn we op zoek naar een senior ontwikkelaar die kennis en kunde heeft van zowel Android, iOS als iPhone SDK. Ben jij diegene?

 • Medior Front-end developer (Angular/Typescript) - Spacewell APELDOORN
  Medior Front-end developer (Angular/Typescript) Vanuit de vestiging in Apeldoorn worden onze niche producten ontwikkeld die gericht zijn op het beheer van vastgoed. Bijvoorbeeld software voor het realiseren van een MJOP (meerjaren onderhoudsplan) om zo een benodigd budget te bepalen . Het ontwikkelen van dit soort software is uiteraard uitdagend, wij zoeken de juiste persoon die samen met ons de uitdaging over de gehele breedte durft aan te gaan! 
 • IT Servicedesk Specialist - Fugro LEIDSCHENDAM
  Fugro We are looking for an experienced Servicedesk Specialist who will be responsible for handling and solving of incidents, user support and other servicedesk tasks.
 • Java Developer - Cavero AMSTERDAM
  Java Developer Spreek jij Javaans? Droom jij over Java? Heb jij de ICT skills en vaardigheden? Wil jij plezier hebben in je werk en tegelijkertijd samen met ons investeren in jouw carrière? Dan ben jij de Java / JEE developer waar wij naar opzoek zijn!
 • Medior Mobile Developer in Amsterdam | IOT, Android, iOS, iPhone SDK - Dexels BV AMSTERDAM
  Medior Mobile Developer in Amsterdam | IOT, Android, iOS, iPhone SDK

  Voor ons mobile ontwikkelteam zijn we op zoek naar een medior ontwikkelaar die kennis en kunde heeft van zowel Android, iOS als iPhone SDK. Ben jij diegene?

 • Senior Magento Back-end Developer bij We Provide - We Provide EINDHOVEN
  Senior Magento Back-end Developer bij We Provide Wij zijn op zoek naar een Magento Back-end Developer die samen met ons willen groeien. Je bent een echte teamplayer en werkt samen met je collega’s aan uitdagende projecten die volledig in-house worden ontwikkeld.
 • Angular Front-end Engineer die lekker creatief dwars denkt - Arcady ZWOLLE
  Arcady

  Hi, Medior Front-end Engineer Denk jij in creatieve oplossingen?

 • Linux Engineer bij ACC ICT - ACC ICT NIEUWEGEIN
  Linux Engineer bij ACC ICT

  Linux Engineer Managed Kubernetes Clouddiensten. Voor onze Managed Kubernetes Clouddiensten zijn wij op zoek naar een innovatieve Linuxprofessional uit de regio Utrecht die de volgende stap in zijn/haar carrière wil maken en zich verder wil specialiseren in de business critical hosting van: Kubernetes Docker OTAP-omgevingen

 • Full-stack ontwikkelaar - Spacewell APELDOORN
  Full-stack ontwikkelaar Vanuit de vestiging in Apeldoorn worden onze niche producten ontwikkeld die gericht zijn op het beheer van vastgoed. Bijvoorbeeld software voor het realiseren van een MJOP (meerjaren onderhoudsplan) om zo een benodigd budget te bepalen . Het ontwikkelen van dit soort software is uiteraard uitdagend, wij zoeken de juiste persoon die samen met ons de uitdaging over de gehele breedte durft aan te gaan! 
 • Senior Java Developer - Spacewell EINDHOVEN
  Spacewell Voor onze locatie in Eindhoven zijn wij op zoek naar een fulltime (36-40) Senior Java Developer.
 • Medior Java Engineer - Hellebrekers Technieken NUNSPEET/EIBERGEN
  Hellebrekers Technieken Hellebrekers is voor de afdeling in Eibergen op zoek naar een Java engineer.
 • Linux Engineer Managed Kubernetes Clouddiensten - ACC ICT NIEUWEGEIN
  Linux Engineer Managed Kubernetes Clouddiensten

  Linux Engineer Managed Kubernetes Clouddiensten. Voor onze Managed Kubernetes Clouddiensten zijn wij op zoek naar een innovatieve Linuxprofessional uit de regio Utrecht die de volgende stap in zijn/haar carrière wil maken en zich verder wil specialiseren in de business critical hosting van: Kubernetes Docker OTAP-omgevingen

 • Junior Software Developer | Inhouse, Oracle, Java - Hireserve ROTTERDAM
  Junior Software Developer | Inhouse, Oracle, Java

  Specialist worden in Oracle & Java en meebouwen aan een organisatie. Lachen en schelden. Hard werken en tegelijkertijd veel vrijheid. Wij weten dat al die dingen prima samengaan. In ieder geval bij ons. En bij jou?

 • Wil jij als junior aan de slag met een eigen ERP product? Zeibur zoekt een ambitieuze ERP specialist! - Zeibur DORDRECHT
  Zeibur Zeibur is op zoek naar een Junior SAP Consultant die zich wil storten op het MKB segment. Je zal aan de slag gaan met SAP Business One en begeleid worden door consultants die dit vak al jaren onder de knie hebben! Wil jij je carrière een flinke kickstart geven dan is dit een unieke kans om jezelf te gaan ontwikkelen!
 • Java Software Engineer - Axual UTRECHT
  Java Software Engineer

  Heb jij als software engineer al een paar jaar ervaring met het ontwikkelen van Java-applicaties? En lijkt het je leuk om mét en vóór klanten te werken aan slimme dataoplossingen en alles wat daarbij komt kijken? Ben jij in staat zelfstandig hoogstaande streamingapplicaties te bouwen? Bij Axual hebben we een mooie plek voor je in ons getalenteerde team in hartje Utrecht.

 • Senior Java Developer - Bright Cubes ROTTERDAM
  Senior Java Developer Werken met de meest innovatieve technieken en afwisselende projecten. Wil je leren door constant uitgedaagd te worden, om vernieuwend te zijn en buiten de kaders te denken. Ben jij geïnteresseerd in disruptive technieken zoals Artificial Intelligence? Dan weten wij waar je moet zijn.
 • Fullstack Java Developer - Cavero RIJSWIJK
  Fullstack Java Developer Spreek jij Javaans? Droom jij over Java? Heb jij de ICT Skills en vaardigheden? Wil jij plezier hebben in je werk en tegelijkertijd samen met ons investeren in jouw carrière? Dan ben jij de Java / JEE developer waar wij naar opzoek zijn!
 • Medior Back End Developer bij Comrads Solutions - Comrads Solutions AMSTERDAM
  Medior Back End Developer bij Comrads Solutions

  Sluit je aan bij ons team in Amsterdam en ontwikkel 'NextGen' marketing software technologieën. Werk aan uitdagende projecten voor toonaangevende merken zoals Vodafone, ING, Holland Casino, Schiphol, Landal Greenparks en Atos!

 • ERP key-user specialist met consultancy ambities gezocht bij Zeibur! - Zeibur DORDRECHT
  ERP key-user specialist met consultancy ambities gezocht bij Zeibur! Als Business Consultant implementeer je het ERP-systeem SAP Business One en daarnaast branche- en klant specifieke oplossingen. Tevens adviseer je klanten met betrekking tot de inrichting van de verschillende bedrijfssystemen. Tijdens je werk ben je betrokken bij vrijwel alle bedrijfsprocessen van de klant. Naast advies lever je ook een praktische bijdrage door vraagstukken direct te vertalen naar (technische) oplossingen. Hierbij ben je de schakel tussen de klant en onze technische afdeling. In de rol van consultant ben je continue bezig met de optimalisatie van logistieke-, inkoop-, verkoop-, productie- en financiële processen binnen de administratieve organisatie van de klant. Dit zorgt voor een dynamische werkomgeving, waarbij je dagelijks te maken krijgt met nieuwe uitdagingen.
 • Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de IT? - Educom EINDHOVEN
  Educom

  Wil jij bijdragen aan de laatste ontwikkelingen? Zelf betrokken zijn bij de ontwikkeling van software? Wil jij verder groeien tot volwaardig software developer? 

 • Junior SAP Supply Chain Planning consultant - QPact WAALRE
  QPact Binnen onze club met ervaren SAP consultants willen we ons graag versterken met een junior SAP Supply Chain Planning (SCP) consultant. QPact is een jong bedrijf dat zich toelegt op verbetering van Supply Chain processen in combinatie met SAP. Aandachtsgebieden zijn enerzijds supply chain planning en executie en anderzijds business intelligence. Omdat de vraag naar onze consultancy diensten nog steeds groeit, willen we nu ons team uitbreiden.
 • Ervaren consultant SAP logistiek bij INSynQ - INSynQ EINDHOVEN
  Ervaren consultant SAP logistiek bij INSynQ Ben jij een team speler die ook als individu succesvol resultaten behaalt? Kan jij structuur aanbrengen bij kleinere organisaties en ondernemerschap tonen bij multinationals? Dan willen wij graag met je in contact komen.
 • Oracle JD Edwards Trade CTRM Consultant - Cadran Consultancy B.V. HOEVELAKEN
  Oracle JD Edwards Trade CTRM Consultant

  Ben jij die consultant met uitstekende kennis van Trade en voor wie het implementeren van een ERP-systeem geen geheimen meer kent? Kun jij onze klanten helpen met het vertalen en optimaliseren van hun bedrijfsprocessen? Ben je stressbestendig, proactief, professioneel en een echte teamspeler? Dan ben jij de juiste kandidaat om ons enthousiaste JD Edwards ERP-team te komen versterken!

 • Medior Magento Back-end Developer bij We Provide - We Provide EINDHOVEN
  Medior Magento Back-end Developer bij We Provide Wij zijn op zoek naar een Magento Back-end Developer die samen met ons willen groeien. Je bent een echte teamplayer en werkt samen met je collega’s aan uitdagende projecten die volledig in-house worden ontwikkeld.
 • Medior / Senior .NET Developer C#.NET, ASP.NET MVC, Azure - Bloemert AMSTERDAM
  Bloemert Wil jij werken aan complexe, innovatieve maatwerk projecten? Wij werken voor gerenommeerde klanten en zijn qua projecten niet in één kader te plaatsen. Dit zorgt ervoor dat jouw baan afwisselend en altijd uitdagend is.
 • Java Developer - Hely AMSTERDAM
  Java Developer Wil jij met jouw developer skills de wereld een stukje mooier maken? Wil je genieten van de transparantie en openheid van een startup maar tegelijkertijd onderdeel uitmaken van een ervaren team? Dan is werken bij Hely echt iets voor jou!
 • Senior Back End Developer bij I3D - i3D.net CAPELLE AAN DEN IJSSEL
  Senior Back End Developer bij I3D Kom werken bij de grootste gamehosting provider van de wereld. Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar Back End developers om de verantwoording te nemen voor de technische ontwikkeling van ons control panel en website. Nieuwe functionaliteiten ontwerpen, uitbouwen en perfectioneren. Onze backend is gebaseerd op PHP in het eigen framework en wordt als API gebruikt naar alle interfaces. De software wordt gebruikt door grote game uitgevers zoals EA games voor bijvoorbeeld Battlefield en FIFA.
 • Java Software Engineer - Sofico HOUTEN
  Sofico You like technical innovation, the realization of new ideas and solving complex problems? You want to grow and broaden your skills and be involved in the different aspects of software engineering? You love back-end engineering and are not afraid to have a look over the ‘front-end fence’ occasionally.
 • Experienced Mendix (Low-Code) Consultant - Bizzomate B.V. VALKENBURG (LB)
  Experienced Mendix (Low-Code) Consultant Experienced Mendix (Low-Code) Consultant
 • Medior CRM consultant - Bluedesk CRM OOSTERHOUT (OOSTERHOUT)
  Medior CRM consultant

  Ga jij technische uitdagingen op het snijvlak van business en IT graag aan?
  Ben je gedreven en wil je jouw krachten bundelen met die van andere specialisten in een gemotiveerd team? Dan zoekt Bluedesk CRM jou. Kom ons team technisch versterken en laat klanten samen met ons klanten excelleren.

 • Functioneel Tester bij Faster Forward - Faster Forward BERGEN OP ZOOM
  Je versterkt het huidige development team van 8 developers, 2 productowners en 1 kwaliteitsmanager. Als tester kom je dus te werken in een multidisciplinair team waar je nauw mee samenwerkt. Je wordt breed ingezet om alles modules van onze ERP-software te testen. Als tester bedenk je testscenario’s voor het functioneel testen en bouw je mee aan het automatiseren van het testproces. Hierbij wordt de scrummethode gebruikt als ontwikkelmethodiek. WERKZAAMHEDEN: Je test de software op functionaliteit, gebruiksvriendelijkheid en correctheid; Je rapporteert de testbevindingen terug aan je collega’s; Je adviseert je collega’s over functionele verbeteringen van de software; Je werkt actief mee aan het continu verbeteren en uitbreiden van het automatisch testproces; Je werkt proactief samen met klanten om bugs op te sporen en op te lossen; Je geeft impacts af over de testwerkzaamheden; Je bepaalt mee aan de releasedata van de nieuw software.
 • Testautomation Consultant met een eventuele toekomst als ondernemer - BSure-Digital B.V. ROTTERDAM
  Je zit op de juiste plek, waar we samen kijken waar jouw talent en ambitie het beste tot z’n recht komt. Je wordt bovengemiddeld gewaardeerd, met een goed salaris en bonus naar prestatie. Je wilt graag alles leren van de eigenaar, die al 18 jaar in het vak zit en zich als test automation consultant geprofileerd heeft Afhankelijk van je prestatie en ondernemer schap heb je de mogelijkheid om je in te kopen als partner, mits je de keuze maakt om niet meer loondienst te willen. Dit mag maar hoeft niet naar gelang van je ambitie uiteraard. Als je dit tof lijkt dan zou ik nu verder lezen.
 • Vacature Software Tester - Advitrae EINDHOVEN
  Advitrae Wil jij graag werken bij een jong en dynamisch bedrijf met korte lijntjes? Wil jij als Tester graag de mogelijkheid om nieuwe ideeën in te brengen en uit te voeren? Vind je het daarnaast prettig om flexibele werktijden te hebben? Misschien past een functie bij de Advitrae Groep dan wel bij jou!
 • Java Developer - Recognize ALMELO
  Het betreft een vaste functie in Nieuwegein, waarin je de eerste periode actief zult zijn vanuit ons hoofdkantoor in Almelo.
 • Laravel Developer Nexxtmove - Motivo DALFSEN
  Laravel Developer Nexxtmove Als PHP/Laravel Developer ben je verantwoordelijk voor de ruggengraat van onze applicatie.
 • JUNIOR/MEDIOR PHP DEVELOPER BIJ White - White B.V. VALKENSWAARD
  JUNIOR/MEDIOR PHP DEVELOPER BIJ White ‘Klanten online succesvol laten zijn’ is het mantra binnen het hele WHITE team maar zeker binnen het Client Success Team. Dit team staat paraat voor doorontwikkeling, vlotte support en service na livegang van een website of webshop. Als PHP developer in dit team heb jij de proactieve instelling die de klant van ons verwacht en waar we echt het verschil kunnen maken.
 • IT Business Trainee - Young Colfield AMSTERDAM-ZUIDOOST
  Young Colfield Heb jij sterke affiniteit met zowel de IT wereld áls de business en strategie? En sta jij open voor een flinke dosis inhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling? Solliciteer dan voor een rol als Business IT trainee bij NIBC via het Dedicated Program van Young Colfield! Als Business IT trainee volg je een traineeship van 13 maanden dat gericht is op gedreven, WO-afgestudeerde starters met een passie voor IT en business. Dus ben jij recent afgestudeerd (max. 2-3 jaar werkervaring) en wil jij een van de kartrekkers worden van de digitale transformatie van NIBC? Lees dan snel verder!
 • IT Traineeship - Young Colfield AMSTERDAM-ZUIDOOST
  Young Colfield In een jaar groeien van afgestudeerde met veel potentie tot zelfverzekerde high-potential met een flinke dosis inhoudelijke en persoonlijke kennis!
 • Software Engineering Trainee - Young Colfield AMSTERDAM-ZUIDOOST
  Young Colfield Heb jij een passie voor IT en programmeren? En sta jij open voor een flinke dosis inhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling? Solliciteer dan voor een rol als Software Engineer via het Dedicated Program van Young Colfield! Als ING Software Engineer start je een traineeship van 13 maanden dat gericht is op gedreven, WO-afgestudeerde starters met een passie voor IT en programmeren. Dus ben jij recent afgestudeerd (max. 2-3 jaar werkervaring) en wil jij aan de slag als DevOps engineer binnen een van de grootste banken van Nederland waar IT volop in ontwikkeling is? Lees dan snel verder!
 • IT Business Trainee - Young Colfield AMSTERDAM-ZUIDOOST
  Young Colfield Ben jij degene die bruggen kan slaan tussen IT en Business? En sta jij open voor een flinke dosis inhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling? Solliciteer dan voor een rol als ABN AMRO IT Business trainee in het Dedicated Program van Young Colfield! Als ABN AMRO IT Business trainee start je een eenjarig traineeship dat gericht is op gedreven, WO-afgestudeerde starters met een passie voor IT. Dus ben jij recent afgestudeerd (max. 3 jaar werkervaring) en wil je de schakel zijn tussen IT en Business binnen een van de grootste banken van Nederland waar IT volop in ontwikkeling is? Lees dan snel verder!
 • Medior AFAS consultant - Workflows ETTEN-LEUR
  Medior AFAS consultant Vanwege groei en ambitie zijn wij op zoek naar jou!
 • AFAS consultant - Workflows ETTEN-LEUR
  AFAS consultant Vanwege groei en ambitie zijn wij op zoek naar jou!
 • Junior ERP consultant - Logic Vision HARDINXVELD-GIESSENDAM
  Logic Vision

  Ben jij een proactieve doorzetter die van uitdagingen houdt? Wil jij deelnemen aan verschillende projecten en jezelf snel ontwikkelen?
  Kijk dan snel verder en wie weet verwelkomen wij jou binnenkort als nieuwe collega!

 • Junior MS Dynamics Business Central consultant - Logic Vision HARDINXVELD-GIESSENDAM
  Logic Vision

  Ben jij een proactieve doorzetter die van uitdagingen houdt? Wil jij deelnemen aan verschillende projecten en jezelf snel ontwikkelen?
  Kijk dan snel verder en wie weet verwelkomen wij jou binnenkort als nieuwe collega!

 • Junior MS Dynamics 365 consultant - Logic Vision HARDINXVELD-GIESSENDAM
  Logic Vision

  Ben jij een proactieve doorzetter die van uitdagingen houdt? Wil jij deelnemen aan verschillende projecten en jezelf snel ontwikkelen?
  Kijk dan snel verder en wie weet verwelkomen wij jou binnenkort als nieuwe collega!

 • Junior consultant - Logic Vision HARDINXVELD-GIESSENDAM
  Logic Vision

  Ben jij een proactieve doorzetter die van uitdagingen houdt? Wil jij deelnemen aan verschillende projecten en jezelf snel ontwikkelen?
  Kijk dan snel verder en wie weet verwelkomen wij jou binnenkort als nieuwe collega!

 • Dynamics 365 developer - Logic Vision HARDINXVELD-GIESSENDAM
  Logic Vision

  Ben jij een proactieve doorzetter die van uitdagingen houdt? Wil jij deelnemen aan verschillende projecten en jezelf snel ontwikkelen?
  Kijk dan snel verder en wie weet verwelkomen wij jou binnenkort als nieuwe collega!

 • C# .Net Developer - Ibis Technologies B.V. ENSCHEDE
  C# .Net Developer

  IBIS Technologies ontwikkelt en produceert label-free biosensing apparatuur die wereldwijd in laboratoria van universiteiten, biotech en pharma bedrijven wordt gebruikt voor het nauwkeurig bestuderen van biomoleculaire interacties. Het bedrijf is innovatief en investeert voortdurend in R&D, waardoor elke dag weer opnieuw een uitdaging is! Werk jij graag aan innovatieve oplossingen? Lees dan snel verder!

 • Junior CRM consultant - Bluedesk CRM OOSTERHOUT (OOSTERHOUT)
  Junior CRM consultant

  Ga jij technische uitdagingen op het snijvlak van business en IT graag aan?
  Ben je gedreven en wil je jouw krachten bundelen met die van andere specialisten in een gemotiveerd team? Dan zoekt Bluedesk CRM jou. Kom ons team technisch versterken en laat klanten samen met ons klanten excelleren.

 • Cloud Engineer - Axians EINDHOVEN
  Axians Zoek jij als Cloud Engineer een uitdagende en afwisselende baan, zonder detachering? Bij ons werk je vanuit Eindhoven aan het opzetten, implementeren en beheren van ons nieuwe cloud platform en complexe omgevingen van klanten. Kom jij ons team versterken?
 • Fullstack developer (Javascript/PHP) - Ecommany B.V. | Sidekick-IT RIJEN
  Fullstack developer (Javascript/PHP) Als jij de ambitie hebt om je persoonlijk en technisch door te ontwikkelen dan ligt er bij Sidekick-IT een enorme kans. Waarom? Om de simpele reden dat Sidekick-IT al 20 jaar een toonaangevend web-development bedrijf is en op technisch vlak een aantal keuzes heeft gemaakt. Dat heeft geresulteerd in een aantal mooie uitdagende projecten. We zijn daarom op zoek naar een full-stack developer. Ben jij de developer die met passie Angular- en PHP-projecten wil realiseren dan nodigen wij je graag uit bij ons op kantoor. Je kunt dan meteen kennismaken met de je toekomstige collega’s en de sfeer op ons kantoor.
 • Software Ontwikkelaar - Zeibur DORDRECHT
  Software Ontwikkelaar Als Software Developer bouw je mee aan oplossingen in en om het ERP-systeem SAP Business One. Het gaat hierbij om onze eigen, branche specifieke oplossingen, alsmede diverse klant specifieke oplossingen zoals koppelingen met applicaties van derden.
 • Junior Accountmanager bij Solvari - Solvari B.V. NIEUWEGEIN
  Solvari B.V.

  Beschik jij over commercieel inzicht en leg jij makkelijk contact? Ben jij een krachtige gesprekspartner en denk jij altijd in oplossingen? Dan is deze functie wat voor jou!

  Ter aanvulling van ons Salesteam zijn wij op zoek naar een Junior Accountmanager. Ben jij op zoek naar een uitdagende functie waarin jij jezelf kunt ontwikkelen? Want dat is wat we doen bij Solvari!

 • Medior Accountmanager New Business bij Solvari - Solvari B.V. NIEUWEGEIN
  Solvari B.V. Ben jij een goede gesprekspartner en ben jij sterk in het opbouwen en onderhouden van klantrelaties? Heb jij het vermogen om prioriteiten te stellen en denk jij buiten kaders? Dan is deze functie wat voor jou!
 • Medior Accountmanager bij Solvari - Solvari B.V. NIEUWEGEIN
  Solvari B.V. Ben jij een goede gesprekspartner en weet jij bedrijven te overtuigen en aan je te binden? Ben jij iemand die denkt buiten kaders en ben jij sterk in het opbouwen en onderhouden van klantrelaties? Dan is deze functie wat voor jou!
 • Key Accountmanager New Business bij Solvari - Solvari B.V. NIEUWEGEIN
  Solvari B.V. Ben jij sterk in het opbouwen en onderhouden van relaties? Denk jij buiten de kaders en wil jij meebouwen aan zowel bestaande als nieuwe key accounts? Lees dan snel verder. Bij Solvari zijn wij op zoek naar een Key Accountmanager die de behoeften van de klant weet om te zetten in een succesvolle samenwerking. Wil jij meewerken aan de klantgerichte en duurzame marktplaats van Solvari én vind jij het leuk om collega accountmanagers mee te nemen in jouw kennis en ervaring? Dan is deze functie wat voor jou!
 • Senior Python Developer - Edition1 DEN HAAG
  Senior Python Developer We are looking for a skilled and enthusiastic and talented Python developer, we like to call them Pythoneers, developers with substantive knowledge and a critical eye. As a Developer you are involved in the entire development process of web applications. When developing applications, the back-end is mainly written in Python 3 with the help of Django, among others. Edition1 has its own developed applications that are used by medium and large companies.
 • Python Developer | Edition1 - Edition1 DEN HAAG
  Python Developer | Edition1 We are looking for a skilled and enthusiastic and talented Python developer, we like to call them Pythoneers, developers with substantive knowledge and a critical eye. As a Developer you are involved in the entire development process of web applications. When developing applications, the back-end is mainly written in Python 3 with the help of Django, among others. Edition1 has its own developed applications that are used by medium and large companies.
 • Python Developer | Den Haag - Edition1 DEN HAAG
  Python Developer | Den Haag We are looking for a skilled and enthusiastic and talented Python developer, we like to call them Pythoneers, developers with substantive knowledge and a critical eye. As a Developer you are involved in the entire development process of web applications. When developing applications, the back-end is mainly written in Python 3 with the help of Django, among others. Edition1 has its own developed applications that are used by medium and large companies.
 • Python Developer - Edition1 DEN HAAG
  Python Developer We are looking for a skilled and enthusiastic and talented Python developer, we like to call them Pythoneers, developers with substantive knowledge and a critical eye. As a Developer you are involved in the entire development process of web applications. When developing applications, the back-end is mainly written in Python 3 with the help of Django, among others. Edition1 has its own developed applications that are used by medium and large companies.
 • Senior Android Developer | Splendo - Splendo DEN HAAG
  Senior Android Developer | Splendo Splendo is looking for an Android Developer!
 • Full Stack Developer - Soleo Media B.V. APELDOORN
  Full Stack Developer Bouw je graag webapplicaties en gave concepten? Schrikken termen als C#, ASP.NET, MVC, Javascript, JSON, Web Services, API en GIT je totaal niet af en zou je graag werken aan innovatieve oplossingen? Lees dan verder!
 • Project Coördinator bij Brightfish! - Brightfish HOOFDDORP
  Brightfish Bij Brightfish zijn we op zoek naar versterking van ons klant contact en implementatie team. We zoeken mensen die graag tussen de eindgebruiker en de techniek in zitten als klantcontact medewerker in de rol van Project Coördinator. Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in de sterk veranderende markt van Health Tech? Heb je aspiraties om de brug te slaan tussen klant en techniek en ben je niet vies om je te verdiepen in de configuratie details van software? Hou je van afwisselende projecten in de gezondheidszorg, waarbij je zowel artsen als patiënten bedient met echt innovatieve producten die moeten integreren met legacy systemen? En wil je niet de zoveelste kaartenbak applicatie ondersteunen? Dan is Brightfish op zoek naar jou!
 • Implementatie Consultant bij Brightfish! - Brightfish HOOFDDORP
  Brightfish Bij Brightfish zijn we op zoek naar versterking van ons klant contact en implementatie team. We zoeken mensen die graag tussen de eindgebruiker en de techniek in zitten als klantcontact medewerker in de rol van implementatie consultant. Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in de sterk veranderende markt van Health Tech? Heb je aspiraties om de brug te slaan tussen klant en techniek en ben je niet vies om je te verdiepen in de configuratie details van software? Hou je van afwisselende projecten in de gezondheidszorg, waarbij je zowel artsen als patiënten bedient met echt innovatieve producten die moeten integreren met legacy systemen? En wil je niet de zoveelste kaartenbak applicatie ondersteunen? Dan is Brightfish op zoek naar jou!
 • Functioneel Applicatie Beheerder bij Brightfish! - Brightfish HOOFDDORP
  Brightfish Bij Brightfish zijn we op zoek naar versterking van ons klant contact en implementatie team. We zoeken mensen die graag tussen de eindgebruiker en de techniek in zitten als klantcontact medewerker in de rol van functioneel applicatie beheerder. Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in de sterk veranderende markt van Health Tech? Heb je aspiraties om de brug te slaan tussen klant en techniek en ben je niet vies om je te verdiepen in de configuratie details van software? Hou je van afwisselende projecten in de gezondheidszorg, waarbij je zowel artsen als patiënten bedient met echt innovatieve producten die moeten integreren met legacy systemen? En wil je niet de zoveelste kaartenbak applicatie ondersteunen? Dan is Brightfish op zoek naar jou!
 • Business Intelligence Consultant - Vrij! UTRECHT
  Business Intelligence Consultant

  Heb jij graag plezier in je werk? Draag je graag bij aan mooie projecten en vier je graag samen successen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

 • Support Engineer bij Axual - Axual UTRECHT
  Axual Do you love to help fellow engineers with technical questions and challenges? Are you going that extra mile to deliver a good service to our clients?
 • Business Application Engineer - Be Informed B.V. APELDOORN
  Business Application Engineer Are you ready for a challenge? Do you want to work in a technologically advanced and innovative sector? Do you love problem solving? Do you master translating ideas into action? Are you interested in significantly helping organizations through automation or digital transition? Do you want to analyse business processes and deliver the working solution to our clients? Then this is your chance! We are looking for a Business Application Engineer for our Be Informed platform.
 • Back end engineer bij Presspage - Presspage AMSTERDAM
  Presspage At PressPage, we’re all about making PR simple. That’s why we’ve developed a software platform that helps brands like Emirates, Porsche, and Booking.com to better manage their PR processes and share their stories with the world. We’re looking for a back-end developer for our HQ in Amsterdam to strengthen our team and ensure PressPage continues to grow and stand out in the PR & Communications space.
 • OutSystems Projectleider - Phact VENRAY
  Phact Weet jij het beste uit een softwareteam te halen? Voor de uitbreiding van ons OutSystems development team, zijn wij op zoek naar een enthousiaste en ervaren projectleider met technisch inhoudelijke ervaring in / kennis van software ontwikkeling om samen met ons te bouwen aan de groei van onze jonge onderneming. Weet je je goed te verplaatsen in de wereld van de klant en werk je graag aan uitdagende projecten? Dan ben jij de projectleider die we zoeken!
 • PHP developer Recognize Almelo - Recognize ALMELO
  Wegens groei gezocht: fanatieke PHP ontwikkelaar
 • Laravel developer bij First alternative - 1A. First Alternative B.V. DELFT
  Laravel developer bij First alternative Voor ons multi getalenteerde IT team zijn we op zoek naar een ervaren webontwikkelaar.
 • PHP developer bij First alternative - 1A. First Alternative B.V. DELFT
  PHP developer bij First alternative Voor ons multi getalenteerde IT team zijn we op zoek naar een ervaren webontwikkelaar.
 • Equippo in Rotterdam is looking for a Full-Stack Developer! - Equippo AG ROTTERDAM
  Equippo in Rotterdam is looking for a Full-Stack Developer! Equippo is looking for a Full-Stack Developer to join the team!
 • Full-Stack Developer | Rotterdam - Equippo AG ROTTERDAM
  Full-Stack Developer | Rotterdam Equippo is looking for a Full-Stack Developer to join the team!
 • Full-Stack Developer - Equippo AG ROTTERDAM
  Full-Stack Developer Equippo is looking for a Full-Stack Developer to join the team!
 • Ruby on Rails Full-Stack Developer - Equippo AG ROTTERDAM
  Ruby on Rails Full-Stack Developer Equippo is looking for a Full-Stack Developer to join the team!
 • Webontwikkelaar bij First alternative - 1A. First Alternative B.V. DELFT
  Webontwikkelaar bij First alternative Voor ons multi getalenteerde IT team zijn we op zoek naar een ervaren webontwikkelaar.
 • IT Consultant - Ciratum UTRECHT
  Ciratum

  klantgericht – gedreven – pragmatisch – doelgericht – enthousiast

  Word jij bij het lezen van de woorden hierboven enthousiast en krijg je hiervan zin om een nieuwe uitdaging te beginnen? Lees snel verder, want misschien zijn we op zoek naar jou!

 • Junior Java Developer - VX Company BAARN
  VX Company Met passie maak jij als Junior Java Developer gebruik van diverse frameworks en bouw je mee aan de meest moderne Java stack! Wij zorgen dat je snel ontwikkelt door meetups, evenementen en kennissessies bij te wonen. We maken een ontwikkelplan op maat, zodat je jouw ambities zowel op persoonlijk als technisch vlak, waar kunt maken.
 • Medior Java Developer - VX Company BAARN
  VX Company In Scrum teams werk jij als Medior Java Developer met elkaar binnen verschillende stacks, waarin jij meedenkt in de keuze van de stack. Met passie maak je gebruik van diverse frameworks en bouw je mee aan de meest moderne Java stack! Het delen van kennis vinden wij belangrijk. Zo spreek jij regelmatig op meetups en personeelsmeetings. Samen met je talentmanager zorg je ervoor dat jij zelf ook niet stil blijft staan en dat je op zowel persoonlijk als technisch vlak jezelf blijft ontwikkelen.
 • Senior Java Developer - VX Company BAARN
  VX Company Als Senior Java Developer bij VX Company draag je binnen het Software Development team bij aan de ontwikkeling van functionaliteiten in alle lagen van de applicaties. Je werkt met moderne technieken, ontwikkeltools en methoden.
 • Go2sure zoekt fanatieke Developer - Go2Sure B.V. HENGELO
  Wij zijn Go2Sure B.V., een begrip op gebied van risicomanagement-software! Voor onze vestiging in Hengelo (Overijssel) zijn wij hard op zoek naar goede, getalenteerde developers. Kom jij ons versterken?
 • Go2sure zoekt fanatieke Junior Developer - Go2Sure B.V. HENGELO
  Wij zijn Go2Sure B.V., een begrip op gebied van risicomanagement-software! Voor onze vestiging in Hengelo (Overijssel) zijn wij hard op zoek naar goede, getalenteerde developers. Kom jij ons versterken?
 • PHP Developer Go2sure - Go2Sure B.V. HENGELO
  Wij zijn Go2Sure B.V., een begrip op gebied van risicomanagement-software! Voor onze vestiging in Hengelo (Overijssel) zijn wij hard op zoek naar goede, getalenteerde developers. Kom jij ons versterken?
 • Ruby on Rails Full-Stack Developer - Equippo AG ROTTERDAM
  Ruby on Rails Full-Stack Developer We are looking for a rockstar developer with experience in Ruby on Rails!
 • SAP Business One Consultant - Meridian-IT BODEGRAVEN
  SAP Business One Consultant Werken bij Meridian IT betekent nauw betrokken zijn bij onze klanten of beter gezegd onderdeel te zijn van onze (internationale) klanten, gezamenlijk met onze klanten bedrijfsprocessen verbeteren zodat zij efficiënt en met daadkracht kunnen optimaliseren en expanderen.
 • Ervaren SAP Business One Consultants gezocht! - Meridian-IT BODEGRAVEN
  Ervaren SAP Business One Consultants gezocht! Werken bij Meridian IT betekent nauw betrokken zijn bij onze klanten of beter gezegd onderdeel te zijn van onze (internationale) klanten, gezamenlijk met onze klanten bedrijfsprocessen verbeteren zodat zij efficiënt en met daadkracht kunnen optimaliseren en expanderen.
 • Senior SAP Business One Consultant - Meridian-IT BODEGRAVEN
  Senior SAP Business One Consultant Werken bij Meridian IT betekent nauw betrokken zijn bij onze klanten of beter gezegd onderdeel te zijn van onze (internationale) klanten, gezamenlijk met onze klanten bedrijfsprocessen verbeteren zodat zij efficiënt en met daadkracht kunnen optimaliseren en expanderen.
 • Medior Back-End Developer .NET - Fan Factory B.V. EDE
  Medior Back-End Developer .NET Als Back-end Developer bij Fan Factory ben jij de koning(in) van onze in 2019 gelanceerde Fan App. Je werkt samen met onze senior UX- en back-end developer; samen maken jullie de technische ontwerpen én beheren en bouwen jullie onze Fan App; een alles-in-één-medewerkerapp voor communiceren, online leren en inwerken. Je stelt samen met de producteigenaar onze releaseplanning op en beheert deze. Je bent eindverantwoordelijk voor de digitale helpdesk waar eindgebruikers terecht kunnen. Daarnaast geef je samen met een collega demonstraties aan opdrachtgevers over het gebruik van de applicatie. Je bepaalt zelf of je hierbij in de lead bent of hier liever een collega voor naar voren schuift. Omdat we een klein team zijn, zullen we je ook vragen wat kleine, voorkomende ICT werkzaamheden op te pakken.
 • Back-End Developer .NET - Fan Factory B.V. EDE
  Back-End Developer .NET Als Back-end Developer bij Fan Factory ben jij de koning(in) van onze in 2019 gelanceerde Fan App. Je werkt samen met onze senior UX- en back-end developer; samen maken jullie de technische ontwerpen én beheren en bouwen jullie onze Fan App; een alles-in-één-medewerkerapp voor communiceren, online leren en inwerken. Je stelt samen met de producteigenaar onze releaseplanning op en beheert deze. Je bent eindverantwoordelijk voor de digitale helpdesk waar eindgebruikers terecht kunnen. Daarnaast geef je samen met een collega demonstraties aan opdrachtgevers over het gebruik van de applicatie. Je bepaalt zelf of je hierbij in de lead bent of hier liever een collega voor naar voren schuift. Omdat we een klein team zijn, zullen we je ook vragen wat kleine, voorkomende ICT werkzaamheden op te pakken.
 • Business Intelligence Specialist - Solvari B.V. NIEUWEGEIN
  Solvari B.V. Weet jij een weg te vinden door al de data die wij vergaren? Maak jij daar overzichtelijke dashboards van en trek jij conclusies die de organisatie verder helpen? Als BI & data specialist zorg jij voor de antwoorden die de afdelingen nu echt willen weten. Dit doe je niet alleen op afdelingsniveau, maar ook op product- en managementniveau. Kortom, werk aan de winkel!
 • Medior PHP Software Developer - Republic M! ZOETERMEER
  Medior PHP Software Developer

  Come and reinforce our team!

 • Senior Python/C++ Developer - BlockTech BV AMSTERDAM
  Senior Python/C++ Developer Fast growing cryptocurrency trading startup looking is hiring! We are looking for Python Developers to come and join the team!
 • Senior Python Developer - BlockTech BV AMSTERDAM
  Senior Python Developer Fast growing cryptocurrency trading startup looking is hiring! We are looking for Python Developers to come and join the team!
 • Senior Software Developer - BlockTech BV AMSTERDAM
  Senior Software Developer Fast growing cryptocurrency trading startup looking is hiring! We are looking for Python Developers to come and join the team!
 • Senior Software Developer - Da Vinci Derivatives BV AMSTERDAM
  Senior Software Developer

  Smart, enthusiastic and skilled C++/Python developer with a talent for simplicity and the drive to get things done.

 • Senior Python/C++ Developer | Amsterdam - Da Vinci Derivatives BV AMSTERDAM
  Senior Python/C++ Developer | Amsterdam

  Smart, enthusiastic and skilled C++/Python developer with a talent for simplicity and the drive to get things done.

 • Senior Software Developer | Amsterdam - Da Vinci Derivatives BV AMSTERDAM
  Senior Software Developer | Amsterdam

  Smart, enthusiastic and skilled C++/Python developer with a talent for simplicity and the drive to get things done.

 • Medior Software Developer | Groningen - Adivare BV GRONINGEN
  Medior Software Developer | Groningen Als Developer / programmeur richt je je voornamelijk op het ontwikkelen van nieuwe systemen, het onderhouden van bestaande systemen, het oplossen van (bug)-issues en het geven van technisch advies. Complexe integraties met web-services zijn een uitdaging voor je die je graag aangaat.
 • Software developer | Groningen - Adivare BV GRONINGEN
  Software developer | Groningen Als Developer / programmeur richt je je voornamelijk op het ontwikkelen van nieuwe systemen, het onderhouden van bestaande systemen, het oplossen van (bug)-issues en het geven van technisch advies. Complexe integraties met web-services zijn een uitdaging voor je die je graag aangaat.
 • Python/PHP developer | Groningen - Adivare BV GRONINGEN
  Python/PHP developer | Groningen Als Developer / programmeur richt je je voornamelijk op het ontwikkelen van nieuwe systemen, het onderhouden van bestaande systemen, het oplossen van (bug)-issues en het geven van technisch advies. Complexe integraties met web-services zijn een uitdaging voor je die je graag aangaat.
 • Lead Developer | Groningen - Adivare BV GRONINGEN
  Lead Developer | Groningen Als Lead Developer doe je alles wat de rest van het team ook doet. Je bent dagelijks bezig met het programmeren, je bent actief betrokken bij de projecten van je collega’s en je helpt ze als dat nodig is.Daarnaast besteed je veel tijd aan de grote lijnen. Het is jouw tweede natuur om het overzicht te houden, je communiceert actief met je collega’s en je merkt het snel op als er bijvoorbeeld misverstand dreigen te ontstaan. Kwaliteit is belangrijk en daar neem jij een actieve rol in. Dit doe je door de omstandigheden te scheppen waarin goede code wordt geschreven.Jij bent niet bang om uit te zoomen en je af te vragen of we de goede kant op gaan. Ook niet als er al veel tijd in een project is gestopt. Je vindt het belangrijk om up-to-date te zijn en continu te blijven leren. Je zorgt er zelf ook voor dat je tijd maakt om dat te doen.
 • Lead Developer (Python/PHP) - Adivare BV GRONINGEN
  Lead Developer (Python/PHP) Als Lead Developer doe je alles wat de rest van het team ook doet. Je bent dagelijks bezig met het programmeren, je bent actief betrokken bij de projecten van je collega’s en je helpt ze als dat nodig is.Daarnaast besteed je veel tijd aan de grote lijnen. Het is jouw tweede natuur om het overzicht te houden, je communiceert actief met je collega’s en je merkt het snel op als er bijvoorbeeld misverstand dreigen te ontstaan. Kwaliteit is belangrijk en daar neem jij een actieve rol in. Dit doe je door de omstandigheden te scheppen waarin goede code wordt geschreven.Jij bent niet bang om uit te zoomen en je af te vragen of we de goede kant op gaan. Ook niet als er al veel tijd in een project is gestopt. Je vindt het belangrijk om up-to-date te zijn en continu te blijven leren. Je zorgt er zelf ook voor dat je tijd maakt om dat te doen.
 • LEAD FULL-STACK .NET C# DEVELOPER - Logiqs MAASDIJK
  LEAD FULL-STACK .NET C# DEVELOPER

  ALS LEAD DEVELOPER: Bouw je aan software voor efficiënte geautomatiseerde logistieke omgevingen (kwekerijen en warehouses); Bouw je aan software voor de registratie en aansturing van kweektafels op het vlak van licht, lucht en irrigatie; Lever je een bijdrage aan het verduurzamen van de software door het toepassen van nieuwe technologieën en het standaardiseren van het productieproces; Werk je in een full-stack DevOps team bestaande uit 8 personen.

 • MEDIOR FULL-STACK .NET C# DEVELOPER - Logiqs MAASDIJK
  MEDIOR FULL-STACK .NET C# DEVELOPER

  ALS MEDIOR DEVELOPER: Bouw je aan software voor efficiënte geautomatiseerde logistieke omgevingen (kwekerijen en warehouses); Bouw je aan software voor de registratie en aansturing van kweektafels op het vlak van licht, lucht en irrigatie; Lever je een bijdrage aan het verduurzamen van de software door het toepassen van nieuwe technologieën en het standaardiseren van het productieproces; Werk je in een full-stack DevOps team bestaande uit 8 personen.

 • Trading Developer | RevenYOU - RevenYOU HAARLEM
  Trading Developer | RevenYOU We are looking for a Trading Developer to support front office and back office to develop and improve (calculation) tools that are written in Python and C++.
 • Trading Developer - RevenYOU HAARLEM
  Trading Developer We are looking for a Trading Developer to support front office and back office to develop and improve (calculation) tools that are written in Python and C++.
 • Senior C++/Python Developer - RevenYOU HAARLEM
  Senior C++/Python Developer We are looking for a Trading Developer to support front office and back office to develop and improve (calculation) tools that are written in Python and C++.
 • C++/Python Developer | Haarlem - RevenYOU HAARLEM
  C++/Python Developer | Haarlem We are looking for a Trading Developer to support front office and back office to develop and improve (calculation) tools that are written in Python and C++.
 • C++/Python Developer | RevenYOU - RevenYOU HAARLEM
  C++/Python Developer | RevenYOU We are looking for a Trading Developer to support front office and back office to develop and improve (calculation) tools that are written in Python and C++.
 • C++/Python Developer - RevenYOU HAARLEM
  C++/Python Developer We are looking for a Trading Developer to support front office and back office to develop and improve (calculation) tools that are written in Python and C++.
 • Senior .NET Software Developer - Alientrick Media Creators HENGELO (HENGELO)
  Senior .NET Software Developer Als .NET Software Developer werk je mee aan projecten in teamverband. Wij vinden het belangrijk dat je werkt in een open werkomgeving, kennisdeling staat hierin voorop. Je bent in staat abstracte concepten te vertalen naar functionele- en technische ontwerpen. De behoefte van de klant vertaal jij naar doordachte en duurzame oplossingen. Dit doe je binnen één of meerdere teams. Je krijgt verantwoordelijkheid om je technische vaardigheden als .NET developer te tonen.
 • Medior .NET Software Developer - Alientrick Media Creators HENGELO (HENGELO)
  Alientrick Media Creators Als .NET Software Developer werk je mee aan projecten in teamverband. Wij vinden het belangrijk dat je werkt in een open werkomgeving, kennisdeling staat hierin voorop. Je bent in staat abstracte concepten te vertalen naar functionele- en technische ontwerpen. De behoefte van de klant vertaal jij naar doordachte en duurzame oplossingen. Dit doe je binnen één of meerdere teams. Je krijgt verantwoordelijkheid om je technische vaardigheden als .NET developer te tonen.
 • Cloud Engineer - Spacewell EINDHOVEN
  Spacewell Ben jij de Cloud Engineer die in een technologie- en adviesverlenend bedrijf zich verder wil ontwikkelen? Wil jij als Cloud Engineer wereldwijd uiteenlopende klanten ondersteunen? Dan zijn wij opzoek naar jou!
 • Hybrid Cloud Consultant - 2invision Managed Services B.V. NUTH
  2invision Managed Services B.V. Ben jij een klantgerichte en professionele Cloud Consultant? Wil jij als Cloud Consultant uiteenlopende bedrijven ondersteunen? Dan zijn wij opzoek naar jou!
 • SENIOR FULL-STACK .NET C# DEVELOPER - Logiqs MAASDIJK
  SENIOR FULL-STACK .NET C# DEVELOPER ALS SENIOR DEVELOPER: Bouw je aan software voor efficiënte geautomatiseerde logistieke omgevingen (kwekerijen en warehouses); Bouw je aan software voor de registratie en aansturing van kweektafels op het vlak van licht, lucht en irrigatie; Lever je een bijdrage aan het verduurzamen van de software door het toepassen van nieuwe technologieën en het standaardiseren van het productieproces; Werk je in een full-stack DevOps team bestaande uit 8 personen.
 • Hybrid Connectivity Engineer - 2invision Managed Services B.V. NUTH
  2invision Managed Services B.V. Ben jij een klantgerichte en professionele Connectivity Engineer? Wil jij als Connectivity Engineer uiteenlopende bedrijven ondersteunen? Dan zijn wij opzoek naar jou!
 • Developer Dynamics 365 Business Central - Rainbow Solutions GELDERMALSEN
  Developer Dynamics 365 Business Central Bouw jij mee aan onze toekomst? Ben jij een Dynamics 365 Business Central expert en wil jij zelfstandig functioneel ontwerpen analyseren en op basis daarvan software aanpassen en testen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Om onze groei voort te zetten, zijn wij op zoek naar een technisch consultant die zich bezighoudt met de realisatie van rapportages, interfaces en maatwerk in Dynamics 365 Business Central en Navitrans.
 • Hybrid Cloud Engineer - 2invision Managed Services B.V. NUTH
  2invision Managed Services B.V. Ben jij een klantgerichte en professionele Cloud Engineer? Wil jij als Cloud Engineer uiteenlopende bedrijven ondersteunen? Dan zijn wij opzoek naar jou!
 • Senior Developer - Whyellow EINDHOVEN
  Whyellow

  Wij zoeken een senior developer die gepassioneerd mee wil ontwikkelen aan onze vernieuwende standaard oplossingen. Maar als de hoofdlijnen staan en de plannen en daarmee keuzes zijn gemaakt voor een nieuw product of release, dan gaan we ervoor. Full speed ahead! Op basis van de laatste technieken willen we geweldige IT oplossingen maken. Multi platform, multi device, hoog interactief maar toch super intuïtief. Dit vraagt naast veel creativiteit, een groot inlevingsvermogen in onze doelgroepen, een grote drive en uiteraard een flinke dosis technische kennis.

 • Medior Developer - Whyellow EINDHOVEN
  Whyellow

  Wij zoeken een medior developer die gepassioneerd mee wil ontwikkelen aan onze vernieuwende standaard oplossingen. Maar als de hoofdlijnen staan en de plannen en daarmee keuzes zijn gemaakt voor een nieuw product of release, dan gaan we ervoor. Full speed ahead! Op basis van de laatste technieken willen we geweldige IT oplossingen maken. Multi platform, multi device, hoog interactief maar toch super intuïtief. Dit vraagt naast veel creativiteit, een groot inlevingsvermogen in onze doelgroepen, een grote drive en uiteraard een flinke dosis technische kennis.

 • System Engineer - TCC The Computer Company B.V. MAASTRICHT
  TCC The Computer Company B.V. Ben jij een klantgerichte en professionele System Engineer? Wil jij als System Engineer bij TCC, dienstverlener in de automatiseringsbranche, uiteenlopende bedrijven ondersteunen? Dan zijn wij opzoek naar jou!
 • Cloud Engineer - TCC The Computer Company B.V. MAASTRICHT
  TCC The Computer Company B.V. Ben jij een klantgerichte en professionele Cloud Engineer? Wil jij als Cloud Engineer bij TCC, dienstverlener in de automatiseringsbranche, uiteenlopende bedrijven ondersteunen? Dan zijn wij opzoek naar jou!
 • Netwerkbeheerder - Alter IT B.V. DELFT
  Alter IT B.V. Ben jij eindeloos geboeid door IT en zoek je verdieping in het Netwerkbeheer? Zin om de spin in het web te zijn voor verschillende bedrijven met 5 tot 500 medewerkers? Dan is deze functie zeker iets voor jou!
 • Java Software Engineer - VX Company BAARN
  VX Company Ben jij de Java Developer met ambitie? Wil jij graag werken aan state-of-the-art projecten voor gave opdrachtgevers? Dan ben jij misschien wel de Java goeroe die wij zoeken!
 • Applicatiebeheerder - Bax-shop GOES
  Bax-shop Ben jij de Applicatiebeheerder die een belangrijke bijdrage kan leveren aan de ontwikkeling van de ICT afdeling van Bax-shop? Dan zijn wij op zoek naar jou!
 • Junior PHP developer - T.O.M. B.V. BLADEL
  Junior PHP developer

  Door de groei van onze organisatie zijn wij op zoek naar een gemotiveerde webdeveloper die aan het begin van zijn carrière staat. Ben jij gek van programmeren en wil je werken bij één van de snelst groeiende e-commercebedrijven van Nederland? Dan zijn we op zoek naar jou.

 • Senior Systeembeheerder worden bij TBWA\NEBOKO het Grootste reclamebureau van de Wereld! - TBWA\NEBOKO AMSTERDAM ZUID
  TBWA\NEBOKO Ben jij een allround systeembeheerder met ruime werkervaring dan is dit je kans. Binnen ons IT team zoeken wij een allround systeembeheerder met buitengewone interesse op IT gebied. Je komt te werken in een creatieve omgeving met een enorme diversiteit aan werkzaamheden. We zijn een klein IT team en werken samen met onze collega’s over de hele wereld en beschikken over een geavanceerde IT omgeving. Je word het aanspreekpunt voor de andere collega’s binnen het IT team en moet dus ook een soort mentor rol vervullen. Je werkt nauw samen met de IT Director die door de omvang van de locale IT afdeling meewerkend voorman is.
 • Medior Systeembeheerder worden bij TBWA\NEBOKO het Grootste reclamebureau van de Wereld! - TBWA\NEBOKO AMSTERDAM ZUID
  TBWA\NEBOKO Ben jij een allround systeembeheerder met ruime werkervaring dan is dit je kans. Binnen ons IT team zoeken wij een allround systeembeheerder met buitengewone interesse op IT gebied. Je komt te werken in een creatieve omgeving met een enorme diversiteit aan werkzaamheden. We zijn een klein IT team en werken samen met onze collega’s over de hele wereld en beschikken over een geavanceerde IT omgeving. Je word het aanspreekpunt voor de andere collega’s binnen het IT team en moet dus ook een soort mentor rol vervullen. Je werkt nauw samen met de IT Director die door de omvang van de locale IT afdeling meewerkend voorman is.
 • Systeembeheerder worden bij TBWA\NEBOKO het Grootste reclamebureau van de Wereld! - TBWA\NEBOKO AMSTERDAM ZUID
  TBWA\NEBOKO Ben jij een allround systeembeheerder met ruime werkervaring dan is dit je kans. Binnen ons IT team zoeken wij een allround systeembeheerder met buitengewone interesse op IT gebied. Je komt te werken in een creatieve omgeving met een enorme diversiteit aan werkzaamheden. We zijn een klein IT team en werken samen met onze collega’s over de hele wereld en beschikken over een geavanceerde IT omgeving. Je word het aanspreekpunt voor de andere collega’s binnen het IT team en moet dus ook een soort mentor rol vervullen. Je werkt nauw samen met de IT Director die door de omvang van de locale IT afdeling meewerkend voorman is.
 • Medior Financial Controller voor ons Talent Team - Greyt ROTTERDAM
  Medior Financial Controller voor ons Talent Team

  Als Financial Controller is het jouw taak om onze CFO’s bij hun klant werkzaamheden te ondersteunen met boekhoudkundige-, rapportage- en advieswerkzaamheden. Jij maakt het verschil door inzicht te creëren op het snijvlak van financiële en operationele processen. Als Financial Controller word je ingezet op projecten bij onze klanten. Dit zijn vaak Scale Ups die sterke groei doormaken en daardoor wel wat ondersteuning kunnen gebruiken op hun financiële procesvoering.

 • Junior Financial Controller voor ons Talent Team - Greyt ROTTERDAM
  Junior Financial Controller voor ons Talent Team

  Als Financial Controller is het jouw taak om onze CFO’s bij hun klant werkzaamheden te ondersteunen met boekhoudkundige-, rapportage- en advieswerkzaamheden. Jij maakt het verschil door inzicht te creëren op het snijvlak van financiële en operationele processen. Als Financial Controller word je ingezet op projecten bij onze klanten. Dit zijn vaak Scale Ups die sterke groei doormaken en daardoor wel wat ondersteuning kunnen gebruiken op hun financiële procesvoering.

 • Business Controller voor ons Talent Team - Greyt ROTTERDAM
  Business Controller voor ons Talent Team

  Als Business Controller is het jouw taak om onze CFO’s bij hun klant werkzaamheden te ondersteunen met boekhoudkundige-, rapportage- en advieswerkzaamheden. Jij maakt het verschil door inzicht te creëren op het snijvlak van financiële en operationele processen. Als Business Controller word je ingezet op projecten bij onze klanten. Dit zijn vaak Scale Ups die sterke groei doormaken en daardoor wel wat ondersteuning kunnen gebruiken op hun financiële procesvoering.

 • Xamarin Developer | Trancon - Trancon NIEUW VENNEP
  Xamarin Developer | Trancon Krijg jij een kick van soepel werkende applicaties ontwikkelen op mobiele apparaten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Boxwise wordt gebruikt in magazijnen en daar is mobiliteit héél belangrijk.
 • Xamarin App Developer | Trancon - Trancon NIEUW VENNEP
  Xamarin App Developer | Trancon Krijg jij een kick van soepel werkende applicaties ontwikkelen op mobiele apparaten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Boxwise wordt gebruikt in magazijnen en daar is mobiliteit héél belangrijk.
 • Xamarin App Developer - Trancon NIEUW VENNEP
  Xamarin App Developer Krijg jij een kick van soepel werkende applicaties ontwikkelen op mobiele apparaten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Boxwise wordt gebruikt in magazijnen en daar is mobiliteit héél belangrijk.
 • Xamarin Android Mobile App-ontwikkelaar - Trancon NIEUW VENNEP
  Xamarin Android Mobile App-ontwikkelaar Krijg jij een kick van soepel werkende applicaties ontwikkelen op mobiele apparaten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Boxwise wordt gebruikt in magazijnen en daar is mobiliteit héél belangrijk.
 • Medior Xamarin Android Mobile App-ontwikkelaar - Trancon NIEUW VENNEP
  Medior Xamarin Android Mobile App-ontwikkelaar Krijg jij een kick van soepel werkende applicaties ontwikkelen op mobiele apparaten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Boxwise wordt gebruikt in magazijnen en daar is mobiliteit héél belangrijk.
 • Project software developer - Trancon NIEUW VENNEP
  Project software developer Hou je van concrete doelen en snel resultaat? Niet het type abstracte denker maar wel gek op programmeren? Dan is deze functie op je lijf geschreven!
 • Project software developer (Python) - Trancon NIEUW VENNEP
  Project software developer (Python) Hou je van concrete doelen en snel resultaat? Niet het type abstracte denker maar wel gek op programmeren? Dan is deze functie op je lijf geschreven!
 • Python Developer | Trancon - Trancon NIEUW VENNEP
  Python Developer | Trancon Hou je van concrete doelen en snel resultaat? Niet het type abstracte denker maar wel gek op programmeren? Dan is deze functie op je lijf geschreven!
 • Python ontwikkelaar | Trancon - Trancon NIEUW VENNEP
  Python ontwikkelaar | Trancon Hou je van concrete doelen en snel resultaat? Niet het type abstracte denker maar wel gek op programmeren? Dan is deze functie op je lijf geschreven!
 • Project software-ontwikkelaar | Trancon - Trancon NIEUW VENNEP
  Project software-ontwikkelaar | Trancon Hou je van concrete doelen en snel resultaat? Niet het type abstracte denker maar wel gek op programmeren? Dan is deze functie op je lijf geschreven!
 • Java Engineer Product Development - Group2000 ALMELO
  Java Engineer Product Development

  Voor onze locatie in Almelo zijn wij op zoek naar een Java Engineer die voor de afdeling Product Development wil werken binnen een uitdagende innovatieve omgeving

 • Java Engineer Customer Operations - Group2000 ALMELO
  Java Engineer Customer Operations Voor onze locatie in Almelo zijn wij op zoek naar een Java Software Engineer voor de afdeling Customer Operations. De afdeling Customer Operations is binnen Group2000 verantwoordelijk voor project implementaties.
 • Java Engineer Product Development - Group2000 ALMELO
  Java Engineer Product Development Our Almelo-based Product Development department is looking for a talented Java Engineer who wants to work in our challenging and innovative environment.
 • Java Engineer Customer Operations - Group2000 ALMELO
  Java Engineer Customer Operations Our Almelo-based Customer Operations department is looking for a talented Java Engineer who wants to work in our challenging and innovative environment. Group 2000’s Customer Operations department is responsible for project implementations.
 • Financial Controller voor ons Talent Team - Greyt ROTTERDAM
  Financial Controller voor ons Talent Team Als Financial Controller is het jouw taak om onze CFO’s bij hun klant werkzaamheden te ondersteunen met boekhoudkundige-, rapportage- en advieswerkzaamheden. Jij maakt het verschil door inzicht te creëren op het snijvlak van financiële en operationele processen. Als Financial Controller word je ingezet op projecten bij onze klanten. Dit zijn vaak Scale Ups die sterke groei doormaken en daardoor wel wat ondersteuning kunnen gebruiken op hun financiële procesvoering.
 • Front-end ontwikkelaar - Spacewell APELDOORN
  Front-end ontwikkelaar Vanuit de vestiging in Apeldoorn worden onze niche producten ontwikkeld die gericht zijn op het beheer van vastgoed. Bijvoorbeeld software voor het realiseren van een MJOP (meerjaren onderhoudsplan) om zo een benodigd budget te bepalen . Het ontwikkelen van dit soort software is uiteraard uitdagend, wij zoeken de juiste persoon die samen met ons de uitdaging over de gehele breedte durft aan te gaan! 
 • Senior Python developer - Rigter BV DEURNE
  Senior Python developer Als softwareleverancier voor IT oplossingen in de logistieke sector zijn wij op zoek naar versterking in ons team van software engineers.
 • ICT SAP Traineeship: een springplank naar je toekomst! - ICTOPUS GELDERMALSEN
  ICT SAP Traineeship: een springplank naar je toekomst! Voor onze klant Ictopus zijn we op zoek naar gemotiveerde trainees!
 • Software Developer bij Integral - Integral Knowledge Utilization B.V. WEESP
  Integral Knowledge Utilization B.V. Integral zoekt een ontwikkelaar met ervaring in C#.NET.
 • Lead Java Developer - Mobility Mixx ALMERE
  Mobility Mixx Als Lead Java Developer bij Mobility Mixx werk je aan de ontwikkeling van innovatieve producten en diensten op het gebied van mobiliteit. Dit doe je zowel door zelf te programmeren als samen met externe teams te werken, door inzicht in het gehele te hebben en de meest efficiënte /toekomst vaste oplossing te kiezen om ons platform voor onze klanten nóg beter te maken.
 • Medior Java Developer - First8 NIJMEGEN
  Medior Java Developer

  Tijd om je expertise als Medior Java Developer ergens anders in te zetten! Bij First8 krijg je een baan met inhoud, werk dat ertoe doet, zoals het inzetten van de nieuwste technieken voor complexe projecten bij uiteenlopende opdrachtgevers.

 • Senior Java Developer - First8 NIJMEGEN
  Senior Java Developer Tijd om je expertise als Senior Java Developer ergens anders in te zetten! Bij First8 krijg je een baan met inhoud, werk dat ertoe doet, zoals het inzetten van de nieuwste technieken voor complexe projecten bij uiteenlopende opdrachtgevers.
 • Business Intelligence Specialist - Omgevingsdienst Haaglanden DEN HAAG
  Omgevingsdienst Haaglanden

  Ben jij op zoek naar een uitdaging die een groot verantwoordelijkheidsgevoel heeft? Ben jij analytisch ingesteld en vindt jij het leuk om op zoek te gaan naar de vraag achter de vraag? Kom werken als Business Intelligence Specialist bij ons!

 • Software developer Webmen - The Webmen APELDOORN
  The Webmen Wil jij werken aan technisch hoogstaand digitale oplossingen voor innovatieve ondernemingen? Dan is de functie van Back-end developer bij Webmen iets voor jou!
 • Full Stack Software Engineer - DAN.COM AMSTERDAM
  Full Stack Software Engineer

  At Undeveloped we're looking to expand our product development team with experienced senior RoR developers.

 • Sales Consultant bij Jobs & Media Group - Jobs & Media Group GRONINGEN; AMSTERDAM
  Jobs & Media Group Heb jij uitzonderlijke communicatie skills, een hoge gunfactor en een winnaarsmentaliteit? Krijg jij energie van de uitdaging om elke dag het beste uit jezelf te halen? En lijkt het je interessant om dat te doen binnen een markt die – als het aan ons ligt – volledig op de kop gezet gaat worden? Dan zoeken we jou. Bij Jobs & Media Group willen we erachter komen wat mensen drijft en dit vertalen naar een ultieme match tussen bedrijven en specialisten. Vanuit inzicht in intrinsieke waarden, persoonlijke ambities en individuele kwaliteiten, professionals aan elkaar koppelen. We zoeken mensen die hier net zo enthousiast van worden als wij en van elke dag een succes willen maken.
 • Deployment manager - CEA Systems B.V. CAPELLE AAN DEN IJSSEL
  Deployment manager WIJZIG Omdat wij een snel groeiend softwarebedrijf zijn, dat vooraan staat in de digitale revolutie binnen de procesindustrie. Waar andere partijen zich richten op datacreatie, richten wij ons op datamanagement gevisualiseerd in 3D-modellen van technische assets. Jij maakt in deze rol dus een positieve impact op een markt die jou, je familie en vrienden direct raakt. Wij werken met een enthousiast en gedreven team aan het succes van het bedrijf. Weinig hiërarchie, veel eigenaarschap en een pragmatische aanpak. Hierdoor heerst er een prettige en gedreven werksfeer waarin een goed idee snel kan worden doorgevoerd en getest in de markt.
 • PHP Software developer - BKC Media NIJMEGEN
  PHP Software developer Wegens groei een nieuwe vacature voor PHP software Developer BKC Media
 • Product Owner - Mobility Mixx ALMERE
  Mobility Mixx Vind jij het interessant om een belangrijke rol te spelen in het uitbouwen en onderhouden van het MaaS platform dat multi-modaal reizen eenvoudig maakt? Ben jij de hands-on bruggenbouwer die business en techniek samenbrengt? Die vastlegt wat er nodig is en dit vertaalt naar de technische uitwerking? Wil je werken in een kleine maar dynamische en groeiende organisatie, met een breed werkveld? Wil je hard werken maar ook successen vieren (en soms gewoon vieren dat het mooi weer is)? Dan is dit een unieke mogelijkheid.
 • Full-Stack Developer - Pluriform UDEN
  Full-Stack Developer Jij zorgt voor Chats, interactieve dashboards, mobile apps en….jouw innovatieve ideeën?! Bij Pluriform Software werken wij altijd aan nieuwe innovatieve oplossingen. Deze oplossingen zijn essentieel om voorop te blijven lopen in de veranderingen binnen de verschillende branches waarbinnen we actief zijn.
 • Pluriform Web Developer - Pluriform UDEN
  Pluriform Web Developer Jij zorgt voor Als Web Developer bij Pluriform Software richt je je op het verbeteren van ons ontwikkelplatform (Pluriform Studio) waarmee onze integrale weboplossingen worden gemaakt. Door het aanpassen en uitbreiden van bestaande frameworks zijn onze consultants in staat de vragen van onze klant optimaal in te vullen. Waar nodig spring je bij om samen met de consultant de benodigde functionaliteit te realiseren voor een klant. Je bent betrokken van ontwerp tot realisatie en je denkt actief mee over de herbruikbaarheid van de te maken oplossing.
 • (Senior) .NET Developer bij AxyWare - AxyWare UTRECHT
  AxyWare Zoek jij een uitdagende baan waarin jij jouw volle potentie kunt ontdekken? Een baan bij een dynamische softwarespecialist waar je van A tot Z betrokken bent bij alle ontwikkelingen en snel kan groeien? Lees dan verder!
 • Heb jij een passie om IT en Business samen te brengen? - CEA Systems B.V. CAPELLE AAN DEN IJSSEL
  Heb jij een passie om IT en Business samen te brengen? Omdat wij een snel groeiend softwarebedrijf zijn, dat vooraan staat in de digitale revolutie binnen de procesindustrie. Waar andere partijen zich richten op datacreatie, richten wij ons op datamanagement gevisualiseerd in 3D-modellen van technische assets. Jij maakt in deze rol dus een positieve impact op een markt die jou, je familie en vrienden direct raakt. Wij werken met een enthousiast en gedreven team aan het succes van het bedrijf. Weinig hiërarchie, veel eigenaarschap en een pragmatische aanpak. Hierdoor heerst er een prettige en gedreven werksfeer waarin een goed idee snel kan worden doorgevoerd en getest in de markt.
 • Implementatie Consultant - CEA Systems B.V. CAPELLE AAN DEN IJSSEL
  Implementatie Consultant Omdat wij een snel groeiend softwarebedrijf zijn, dat vooraan staat in de digitale revolutie binnen de procesindustrie. Waar andere partijen zich richten op datacreatie, richten wij ons op datamanagement gevisualiseerd in 3D-modellen van technische assets. Jij maakt in deze rol dus een positieve impact op een markt die jou, je familie en vrienden direct raakt. Wij werken met een enthousiast en gedreven team aan het succes van het bedrijf. Weinig hiërarchie, veel eigenaarschap en een pragmatische aanpak. Hierdoor heerst er een prettige en gedreven werksfeer waarin een goed idee snel kan worden doorgevoerd en getest in de markt.
 • PHP programmeur bij MegaGroup - Megagroup Investors B.V. VEGHEL
  PHP programmeur bij MegaGroup Stroom jij over van kwaliteit om wereldwijde waterproblemen aan te pakken? Staan passie, innovatie, en E-commerce op jouw lijf geschreven? En hou je van een dynamische omgeving, waarin jouw baan ertoe doet, jouw ideeën worden gehoord en waar je werkelijk het verschil kan maken voor jouw collega’s en het bedrijf? Zo ja, dan zijn wij op zoek naar jou. Jij gaat bouwen aan diverse webbased applicaties in nauwe samenwerking met collega’s van IT, E-commerce en externe partners. Ons on-site team bestaat uit 7 personen: een IT Manager, een Web Developer, een IT Cloud & Infrastructure Specialist, een DevOps Engineer, twee Applicatie Managers en een Cloud Platform Engineer.
 • Backend Developer (Django/Python) - Rigter BV DEURNE
  Backend Developer (Django/Python) Als softwareleverancier voor IT oplossingen in de logistieke sector zijn wij op zoek naar versterking in ons team van software engineers.
 • PHP (Laravel) + JavaScript (Vue en/of Angular) developer - 7Lab AMSTERDAM
  7Lab Gezocht: iemand die zich vast wil bijten in complexe en vooruitstrevende softwareprojecten. Wij zijn een jong en groeiend bedrijf en willen graag ons team uitbreiden met een gedreven ontwikkelaar!
 • Realworldsystem is op zoek naar IT Consultants - Realworldsystem CULEMBORG
  Realworldsystem is op zoek naar IT Consultants

  Talentvolle en gedreven IT Consultants gezocht (nieuw & ervaren talent) met kennis van Java en/of .Net

 • Realworldsystem is op zoek naar talentvolle en gedreven softwareontwikkelaars - Realworldsystem CULEMBORG
  Realworldsystem is op zoek naar talentvolle en gedreven softwareontwikkelaars Talentvolle en gedreven softwareontwikkelaars gezocht (nieuw & ervaren talent) met kennis van Java en/of .Net
 • Django Developer in Deurne - Rigter BV DEURNE
  Django Developer in Deurne Als softwareleverancier voor IT oplossingen in de logistieke sector zijn wij op zoek naar versterking in ons team van software engineers.
 • Senior Python developer in Deurne - Rigter BV DEURNE
  Senior Python developer in Deurne Als softwareleverancier voor IT oplossingen in de logistieke sector zijn wij op zoek naar versterking in ons team van software engineers.
 • Python developer in Deurne - Rigter BV DEURNE
  Python developer in Deurne Als softwareleverancier voor IT oplossingen in de logistieke sector zijn wij op zoek naar versterking in ons team van software engineers.
 • Software Engineer in Deurne - Rigter BV DEURNE
  Software Engineer in Deurne Als softwareleverancier voor IT oplossingen in de logistieke sector zijn wij op zoek naar versterking in ons team van software engineers.
 • Trainee IT-engineer - van Boxtel BOEKEL
  Trainee IT-engineer

  IT-projecten van a tot z begeleiden én tegelijkertijd zelf uitvoeren. Boeiende combi, nietwaar? Dat is nu precies wat Vanboxtel onderscheidt van veel andere techbedrijven: bij ons ben je als IT-engineer van begin tot eind bij projecten betrokken. Je hebt direct contact met de mensen op de werkvloer bij de klant. Je lost technische vraagstukken op, test en implementeert de oplossingen en blijft ook daarna het aanspreekpunt. Hoeveel afwisseling wil je hebben?

 • Trainee implementatie-engineer - van Boxtel BOEKEL
  Trainee implementatie-engineer

  Heb jij een scherp technisch inzicht, maar ben je niet het type om de hele dag te programmeren? Ben je juist in je element als je veel contact hebt met klanten en vind je het mooi om meerdere keren per week bij ze over de vloer te komen? Word dan implementatieengineer bij Vanboxtel. Dan ben je dé spil tussen onze organisatie en de klant. En leid je het testen, implementeren en live gaan van onze logistieke oplossingen in goede banen.

 • Front-End Developer | werken in de regio – Apeldoorn - OV Software APELDOORN
  Front-End Developer | werken in de regio – Apeldoorn

  OVSoftware is op zoek naar een ambitieuze front-end developer voor onze vestiging in Apeldoorn om te werken aan projecten bij en voor klanten in de regio.

 • Medior Front-End Developer | werken in de regio – Apeldoorn - OV Software APELDOORN
  Medior Front-End Developer | werken in de regio – Apeldoorn

  OVSoftware is op zoek naar een ambitieuze front-end developer voor onze vestiging in Apeldoorn om te werken aan projecten bij en voor klanten in de regio.

 • Senior Front-End Developer | werken in de regio – Apeldoorn - OV Software APELDOORN
  Senior Front-End Developer | werken in de regio – Apeldoorn

  OVSoftware is op zoek naar een ambitieuze front-end developer voor onze vestiging in Apeldoorn om te werken aan projecten bij en voor klanten in de regio.

 • Senior Front-End Developer | werken in de regio – Enschede - OV Software ENSCHEDE
  Senior Front-End Developer | werken in de regio – Enschede OVSoftware is op zoek naar een ambitieuze front-end developer voor onze vestiging in Enschede om te werken aan projecten bij en voor klanten in de regio.
 • Medior Front-End Developer | werken in de regio – Enschede - OV Software ENSCHEDE
  Medior Front-End Developer | werken in de regio – Enschede OVSoftware is op zoek naar een ambitieuze front-end developer voor onze vestiging in Enschede om te werken aan projecten bij en voor klanten in de regio.
 • Front-End Developer | werken in de regio – Enschede - OV Software ENSCHEDE
  Front-End Developer | werken in de regio – Enschede OVSoftware is op zoek naar een ambitieuze front-end developer voor onze vestiging in Enschede om te werken aan projecten bij en voor klanten in de regio.
 • Trainee Software-engineer - van Boxtel BOEKEL
  Trainee Software-engineer Stel je eens voor hoe het eraan toegaat in het magazijn van een online warenhuis. Elke dag komen er talloze grote en kleine bestellingen én retouren binnen die in 24 uur worden afgehandeld. Het logistieke proces, de administratie, het voorraadbeheer; alles zou in het honderd lopen zonder geavanceerde automatisering. De software hiervoor? Die ontwikkel jij. Als software-engineer stem je de Supply Chain Software van Vanboxtel van a tot z af op de processen en wensen van de klant.
 • Junior Data Engineer - Jobs & Media Group AMSTERDAM
  Jobs & Media Group We zoeken mensen die samen met ons aan ‘the next big thing in recruitment’ willen werken. Wij zijn vastberaden om de markt (internationaal) op z’n kop te zetten en daarvoor hebben we versterking nodig. Mensen die net zo enthousiast en fanatiek zijn als wij, die denken in oplossingen en genieten van verandering en innovatie. Heb je graag energieke mensen om je heen, kun je omgaan met vrijheid en verantwoordelijkheden en wil je een belangrijke bijdrage leveren aan gave projecten? Dan zoeken we jou.
 • Senior Python/C++ Developer - BlockTech BV AMSTERDAM
  Senior Python/C++ Developer

  Fast growing cryptocurrency trading scale-up is hiring! We are looking for Python/C++ Developers to come and join the team!

 • Senior Python Developer with a passion for crypto - BlockTech BV AMSTERDAM
  Senior Python Developer with a passion for crypto Fast growing cryptocurrency trading startup looking is hiring! We are looking for Python Developers to come and join the team!
 • CRATR is looking for a Senior Python Developer to join the team of technical experts - BlockTech BV AMSTERDAM
  CRATR is looking for a Senior Python Developer to join the team of technical experts Fast growing cryptocurrency trading startup looking is hiring! We are looking for Python Developers to come and join the team!
 • Senior Backend Engineer | Amsterdam - BlockTech BV AMSTERDAM
  Senior Backend Engineer | Amsterdam Fast growing cryptocurrency trading startup looking is hiring! We are looking for Python Developers to come and join the team!
 • Senior Software Engineer | Amsterdam - BlockTech BV AMSTERDAM
  Senior Software Engineer | Amsterdam Fast growing cryptocurrency trading startup looking is hiring! We are looking for Python Developers to come and join the team!
 • Senior Python Developer | Amsterdam - BlockTech BV AMSTERDAM
  Senior Python Developer | Amsterdam Fast growing cryptocurrency trading startup looking is hiring! We are looking for Python Developers to come and join the team!
 • Technisch Consultant – ICT Infrastructuren - brisk ict GRONINGEN
  brisk ict Brisk ICT is op zoek naar een communicatief vaardig en technisch sterke collega gespecialiseerd in ICT infrastructuren. Ben jij een ervaren systeembeheerder / -engineer op HBO niveau en kan je vragen (of businesscases) van klanten goed vertalen naar oplossingen? Dan hebben wij de functie voor jou!
 • Senior Full Stack .NET Developer bij SnelStart - SnelStart ALKMAAR
  SnelStart Wegens uitbreiding is SnelStart op zoek naar een (Senior) Full Stack .NET Developer
 • Salesforce Developer - OSH AMSTERDAM
  Salesforce Developer Ben je specialist op het gebied van Salesforce en toe aan een (volgende) stap in je carrière? Zoek je een professionele werkomgeving waar je geen nummer bent? Wil jij samen met ons bouwen aan een team van Salesforce professionals? Neem dan contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.
 • Salesforce Consultant - OSH AMSTERDAM
  Salesforce Consultant Ben je specialist op het gebied van Salesforce en toe aan een (volgende) stap in je carrière? Zoek je een professionele werkomgeving waar je geen nummer bent? Wil jij samen met ons bouwen aan een team van Salesforce professionals? Neem dan contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.
 • Senior Cloud Engineer bij Binx.io - Binx.io HILVERSUM
  Senior Cloud Engineer bij Binx.io At Binx.io, you’ll find like-minded colleagues at the forefront of cloud innovation who all have the courage to veer from the beaten path; they are the people who put organizations into motion. We believe that cloud is the single most significant technology shift organizations will face in this decade. Are you ready to join us on our journey?
 • Medior Cloud Engineer bij Binx.io - Binx.io HILVERSUM
  Medior Cloud Engineer bij Binx.io At Binx.io, you’ll find like-minded colleagues at the forefront of cloud innovation who all have the courage to veer from the beaten path; they are the people who put organizations into motion. We believe that cloud is the single most significant technology shift organizations will face in this decade. Are you ready to join us on our journey?
 • Junior Financial Controller (Dutch speaking) - Crunchr AMSTERDAM
  Junior Financial Controller (Dutch speaking)

  Are you a passionate (junior) Controller with experience in Financial Administration and do you want to work for an ambitious, international and growing organization? Then Crunchr is looking for you!

  As our Financial Controller, you will create continuous business, operational and financial insights that will shape the growth of our organisation. You will get the freedom in setting up a professional function and advancing our measures to further improve our results. You will oversee the full scope of financial responsibilities, which includes the entire financial administration of Crunchr. You will work closely with our different departments to gather the measurements you need to create valuable insights. In this role you will work closely together with Dirk Jonker, founder and CEO of Crunchr. It is our plan to let you grow with our company and one day you might become our CFO. If you get energy from numbers, a diligent and accurate administration and creating smart insights that you cast to a big office TV, we think we have a match. We are looking for someone that has a passion to bring such insights to life, to inform all teams of the company performance.

 • Junior Business Controller (Dutch speaking) - Crunchr AMSTERDAM
  Junior Business Controller (Dutch speaking)

  Are you a passionate (junior) Controller with experience in Financial Administration and do you want to work for an ambitious, international and growing organization? Then Crunchr is looking for you!

  As our Business Controller, you will create continuous business, operational and financial insights that will shape the growth of our organisation. You will get the freedom in setting up a professional function and advancing our measures to further improve our results. You will oversee the full scope of financial responsibilities, which includes the entire financial administration of Crunchr. You will work closely with our different departments to gather the measurements you need to create valuable insights. In this role you will work closely together with Dirk Jonker, founder and CEO of Crunchr. It is our plan to let you grow with our company and one day you might become our CFO. If you get energy from numbers, a diligent and accurate administration and creating smart insights that you cast to a big office TV, we think we have a match. We are looking for someone that has a passion to bring such insights to life, to inform all teams of the company performance. 

 • App Developer - Cloud Innovations AARLE-RIXTEL
  App Developer Ben je op zoek naar een uitdagende functie binnen een informele organisatie met korte lijntjes, waar jij als app ontwikkelaar goed tot je recht komt? Waar voldoende mogelijkheden zijn om jezelf verder te ontwikkelen? Werk jij graag in een enthousiast en zelfsturend Scrum team en houd jij van een grapje tussendoor? Dan hebben wij dé baan voor jou!
 • Software Developer .NET - Cloud Innovations AARLE-RIXTEL
  Software Developer .NET Ben je op zoek naar een uitdagende functie binnen een informele organisatie met korte lijntjes, waar jij als ontwikkelaar goed tot je recht komt? Waar voldoende mogelijkheden zijn om jezelf verder te ontwikkelen? Werk jij graag in een enthousiast en zelfsturend Scrum team en houd jij van een grapje tussendoor? Dan hebben wij dé baan voor jou!
 • Front-end developer bij Jobs & Media Group in Groningen - Jobs & Media Group GRONINGEN
  Jobs & Media Group Meewerken aan the next big thing in recruitment? Websites en producten bouwen die de nieuwe standaard gaan worden? Wij zijn vastberaden om de markt (internationaal) op z’n kop te zetten en daarvoor hebben we versterking nodig. Mensen die net zo enthousiast en fanatiek zijn als wij, die denken in oplossingen en genieten van verandering en innovatie. Heb je graag energieke mensen om je heen, kun je omgaan met vrijheid en verantwoordelijkheden en wil je een belangrijke bijdrage leveren aan gave projecten? Dan zoeken we jou.
 • Office 365 Specialist bij Blue Stack - Blue Stack B.V. AMSTERDAM
  Blue Stack B.V.

  Opzoek naar een Office 365 Specialist die voldoet aan de (Microsoft) certificeringen en zin heeft om bij een start-up in de consultancy te komen werken.

 • Azure Cloud Engineer bij Blue Stack - Blue Stack B.V. AMSTERDAM
  Blue Stack B.V. Opzoek naar een Azure Cloud Engineer die voldoet aan de (Microsoft) certificeringen en zin heeft om bij een start-up in de consultancy te komen werken.
 • Junior .NET Developer - Eindhoven - BDO EINDHOVEN
  Junior .NET Developer - Eindhoven Nieuwe perspectieven voor je carrière. Dat is wat BDO IT jou als .NET Developer biedt. Je ontwerpt en ontwikkelt met de collega’s in je scrumteam IT oplossingen met de nieuwste Microsoft technologieën. Dit doe je met alle ruimte om vanuit je specifieke kennis en ervaring zelf te komen met nieuwe ideeën en met verbeterinitiatieven. Je werkt onder meer aan vernieuwende webapplicaties en portalen. Ook ben je betrokken bij integratievraagstukken die cruciaal zijn voor onze dienstverlening. Je zet daarbij nieuwe technieken snel en integraal in, en je combineert daarmee de kracht van diverse componenten in het IT landschap van BDO. Denk hierbij aan bottechnologie en diverse Azure componenten, zoals Data Lake, Data Factory en Functions. Maar we passen ook open source technologie toe, zoals containers en Kubernetetes. We maken daarbij gebruik van de beste taal bij de verschillende technieken, onder andere van C#, JavaScript, SQL, Python en Powershell. In de dagelijkse praktijk werken we met korte lijnen naar Microsoft. Op jouw manier en met je team zorg je dat collega’s binnen BDO en externe klanten optimaal profiteren van alle mogelijkheden die met behulp van met name Microsoft technologie geboden kunnen worden. Daarbij denken we buiten de gebaande paden, schakelen we snel en lopen we voorop in technologische innovatie. En we geven je veel vrijheid om alles uit je talenten te halen en te blijven groeien in je vak. “Bij veel organisaties wordt vooral lang gepraat over de toepassing van nieuwe technologie. Hier doen we het gewoon. Dat maakt mijn werk toch wel bijzonder.”
 • Medior .NET Developer - Eindhoven - BDO EINDHOVEN
  Medior .NET Developer - Eindhoven Nieuwe perspectieven voor je carrière. Dat is wat BDO IT jou als .NET Developer biedt. Je ontwerpt en ontwikkelt met de collega’s in je scrumteam IT oplossingen met de nieuwste Microsoft technologieën. Dit doe je met alle ruimte om vanuit je specifieke kennis en ervaring zelf te komen met nieuwe ideeën en met verbeterinitiatieven. Je werkt onder meer aan vernieuwende webapplicaties en portalen. Ook ben je betrokken bij integratievraagstukken die cruciaal zijn voor onze dienstverlening. Je zet daarbij nieuwe technieken snel en integraal in, en je combineert daarmee de kracht van diverse componenten in het IT landschap van BDO. Denk hierbij aan bottechnologie en diverse Azure componenten, zoals Data Lake, Data Factory en Functions. Maar we passen ook open source technologie toe, zoals containers en Kubernetetes. We maken daarbij gebruik van de beste taal bij de verschillende technieken, onder andere van C#, JavaScript, SQL, Python en Powershell. In de dagelijkse praktijk werken we met korte lijnen naar Microsoft. Op jouw manier en met je team zorg je dat collega’s binnen BDO en externe klanten optimaal profiteren van alle mogelijkheden die met behulp van met name Microsoft technologie geboden kunnen worden. Daarbij denken we buiten de gebaande paden, schakelen we snel en lopen we voorop in technologische innovatie. En we geven je veel vrijheid om alles uit je talenten te halen en te blijven groeien in je vak. “Bij veel organisaties wordt vooral lang gepraat over de toepassing van nieuwe technologie. Hier doen we het gewoon. Dat maakt mijn werk toch wel bijzonder.”
 • Senior Software Developer .NET - Advisie EEMNES
  Advisie De afdeling Development is continu in beweging. Voor opdrachtgevers in het midden- en kleinbedrijf worden voortdurend innovatieve frameworks en software-oplossingen ontwikkeld: van specifiek maatwerk tot generieke connectoren. Advisie is voor deze afdeling op zoek naar een creatieve, gedreven Senior Software Developer .NET die denkt in oplossingen en richting geeft aan de vormgeving van succesvolle softwareproducten.
 • Senior .NET Developer - Eindhoven - BDO EINDHOVEN
  Senior .NET Developer - Eindhoven Nieuwe perspectieven voor je carrière. Dat is wat BDO IT jou als .NET Developer biedt. Je ontwerpt en ontwikkelt met de collega’s in je scrumteam IT oplossingen met de nieuwste Microsoft technologieën. Dit doe je met alle ruimte om vanuit je specifieke kennis en ervaring zelf te komen met nieuwe ideeën en met verbeterinitiatieven. Je werkt onder meer aan vernieuwende webapplicaties en portalen. Ook ben je betrokken bij integratievraagstukken die cruciaal zijn voor onze dienstverlening. Je zet daarbij nieuwe technieken snel en integraal in, en je combineert daarmee de kracht van diverse componenten in het IT landschap van BDO. Denk hierbij aan bottechnologie en diverse Azure componenten, zoals Data Lake, Data Factory en Functions. Maar we passen ook open source technologie toe, zoals containers en Kubernetetes. We maken daarbij gebruik van de beste taal bij de verschillende technieken, onder andere van C#, JavaScript, SQL, Python en Powershell. In de dagelijkse praktijk werken we met korte lijnen naar Microsoft. Op jouw manier en met je team zorg je dat collega’s binnen BDO en externe klanten optimaal profiteren van alle mogelijkheden die met behulp van met name Microsoft technologie geboden kunnen worden. Daarbij denken we buiten de gebaande paden, schakelen we snel en lopen we voorop in technologische innovatie. En we geven je veel vrijheid om alles uit je talenten te halen en te blijven groeien in je vak. “Bij veel organisaties wordt vooral lang gepraat over de toepassing van nieuwe technologie. Hier doen we het gewoon. Dat maakt mijn werk toch wel bijzonder.”
 • .NET Developer - Eindhoven - BDO EINDHOVEN
  .NET Developer - Eindhoven Nieuwe perspectieven voor je carrière. Dat is wat BDO IT jou als .NET Developer biedt. Je ontwerpt en ontwikkelt met de collega’s in je scrumteam IT oplossingen met de nieuwste Microsoft technologieën. Dit doe je met alle ruimte om vanuit je specifieke kennis en ervaring zelf te komen met nieuwe ideeën en met verbeterinitiatieven. Je werkt onder meer aan vernieuwende webapplicaties en portalen. Ook ben je betrokken bij integratievraagstukken die cruciaal zijn voor onze dienstverlening. Je zet daarbij nieuwe technieken snel en integraal in, en je combineert daarmee de kracht van diverse componenten in het IT landschap van BDO. Denk hierbij aan bottechnologie en diverse Azure componenten, zoals Data Lake, Data Factory en Functions. Maar we passen ook open source technologie toe, zoals containers en Kubernetetes. We maken daarbij gebruik van de beste taal bij de verschillende technieken, onder andere van C#, JavaScript, SQL, Python en Powershell. In de dagelijkse praktijk werken we met korte lijnen naar Microsoft. Op jouw manier en met je team zorg je dat collega’s binnen BDO en externe klanten optimaal profiteren van alle mogelijkheden die met behulp van met name Microsoft technologie geboden kunnen worden. Daarbij denken we buiten de gebaande paden, schakelen we snel en lopen we voorop in technologische innovatie. En we geven je veel vrijheid om alles uit je talenten te halen en te blijven groeien in je vak. “Bij veel organisaties wordt vooral lang gepraat over de toepassing van nieuwe technologie. Hier doen we het gewoon. Dat maakt mijn werk toch wel bijzonder.”
 • Support engineer - ICT Spirit AMSTERDAM
  Jouw functie is afwisselend, met veel vrijheid en verantwoordelijkheid en vergt veel van de communicatieve vaardigheden in combinatie met gedegen technische kennis en overtuigingsvermogen. Naast het te woord staan van klanten, wordt elke call in een hiervoor bestemd systeem geregistreerd. Ook de geboden oplossingen worden nauwgezet geregistreerd.
 • Technisch Specialist - JDS bedrijfsautomatisering B.V. VENRAY
  JDS bedrijfsautomatisering B.V. Heb jij hét verantwoordelijkheidsgevoel dat wij zoeken voor het oplossen van complexe klantissues? Raak je niet in de stress van technische storingen en zie jij uitdaging in het zoeken naar passende oplossingen voor de klant? Dan zijn wij op zoek naar jou.
 • Systeembeheerder - Volant Groep GOUDA
  Volant Groep Laat jij je als Systeembeheerder niet snel uit het veld slaan door complexe vraagstukken rondom IT-infrastructuren? Dan zijn wij op zoek naar jou!
 • Splendo is looking for an Android Developer! - Splendo UTRECHT
  Splendo is looking for an Android Developer! Splendo is looking for an Android Developer!
 • Senior Android Developer | Utrecht - Splendo UTRECHT
  Senior Android Developer | Utrecht Splendo is looking for an Android Developer!
 • Senior Android Developer | Splendo - Splendo UTRECHT
  Senior Android Developer | Splendo Splendo is looking for an Android Developer!
 • Senior PHP/Laravel Developer bij ADC Nederland - ADC Nederland B.V. 'S-HERTOGENBOSCH
  Senior PHP/Laravel Developer bij ADC Nederland Alles op alles. Voor klanten zetten wij dagelijks alles op alles om de beste print, plot, sign en drukoplossingen te leveren. Wij zoeken een senior PHP-Developer die ons daarbij gaat ondersteunen.
 • Medior PHP/Laravel Developer bij ADC Nederland - ADC Nederland B.V. 'S-HERTOGENBOSCH
  Medior PHP/Laravel Developer bij ADC Nederland Alles op alles. Voor klanten zetten wij dagelijks alles op alles om de beste print, plot, sign en drukoplossingen te leveren. Wij zoeken een senior PHP-Developer die ons daarbij gaat ondersteunen.
 • PHP/Laravel Developer bij ADC Nederland - ADC Nederland B.V. 'S-HERTOGENBOSCH
  PHP/Laravel Developer bij ADC Nederland Alles op alles. Voor klanten zetten wij dagelijks alles op alles om de beste print, plot, sign en drukoplossingen te leveren. Wij zoeken een senior PHP-Developer die ons daarbij gaat ondersteunen.
 • Medior/Senior front-end developer - Goboony UTRECHT
  Goboony Are you aiming for nice colleagues and innovative techniques to work with as an experienced front-end developer? Read this position! ;)
 • Senior Frontend Designer met JavaScript kennis - Lemone B.V. BEESD
  Lemone B.V. Als webdeveloper bij Lemone houd je je bezig met het bouwen van webapplicaties en websites. Naast het schrijven van mooie code krijg je ook te maken met hosting en het onderhouden van bestaande platformen.
 • Medior Frontend Designer met JavaScript kennis - Lemone B.V. BEESD
  Lemone B.V. Als webdeveloper bij Lemone houd je je bezig met het bouwen van webapplicaties en websites. Naast het schrijven van mooie code krijg je ook te maken met hosting en het onderhouden van bestaande platformen.
 • Frontend Designer met JavaScript kennis - Lemone B.V. BEESD
  Lemone B.V. Als webdeveloper bij Lemone houd je je bezig met het bouwen van webapplicaties en websites. Naast het schrijven van mooie code krijg je ook te maken met hosting en het onderhouden van bestaande platformen.
 • UX Engineer met oog voor design - Lemone B.V. BEESD
  Lemone B.V. Als webdeveloper bij Lemone houd je je bezig met het bouwen van webapplicaties en websites. Naast het schrijven van mooie code krijg je ook te maken met hosting en het onderhouden van bestaande platformen.
 • Medior UX Engineer met oog voor design - Lemone B.V. BEESD
  Lemone B.V. Als webdeveloper bij Lemone houd je je bezig met het bouwen van webapplicaties en websites. Naast het schrijven van mooie code krijg je ook te maken met hosting en het onderhouden van bestaande platformen.
 • Senior UX Engineer met oog voor design - Lemone B.V. BEESD
  Lemone B.V. Als webdeveloper bij Lemone houd je je bezig met het bouwen van webapplicaties en websites. Naast het schrijven van mooie code krijg je ook te maken met hosting en het onderhouden van bestaande platformen.
 • Senior Webdeveloper met oog voor design - Lemone B.V. BEESD
  Lemone B.V. Als webdeveloper bij Lemone houd je je bezig met het bouwen van webapplicaties en websites. Naast het schrijven van mooie code krijg je ook te maken met hosting en het onderhouden van bestaande platformen.
 • Medior Webdeveloper met oog voor design - Lemone B.V. BEESD
  Lemone B.V. Als webdeveloper bij Lemone houd je je bezig met het bouwen van webapplicaties en websites. Naast het schrijven van mooie code krijg je ook te maken met hosting en het onderhouden van bestaande platformen.
 • Webdeveloper met oog voor design - Lemone B.V. BEESD
  Lemone B.V. Als webdeveloper bij Lemone houd je je bezig met het bouwen van webapplicaties en websites. Naast het schrijven van mooie code krijg je ook te maken met hosting en het onderhouden van bestaande platformen.
 • Medior/Senior full-stack JavaScript developer - Ksyos AMSTELVEEN
  Ksyos Wil je samenwerken aan de gezondheid van iedereen? Bij een innovatieve en snelgroeiende organisatie? Dan zoeken wij jou!
 • Mobile app developer | Amsterdam - Dexels BV AMSTERDAM
  Mobile app developer | Amsterdam Dexels is looking for iOS and/or Android developers to work on a wide range of apps for the sports, events and entertainment sectors. You are an eager and autonomous developer with a passion for developing for mobile platforms. You know that writing excellent and clean code is essential for successful software. You are able work well in a group but are also able to plan, manage and develop individual projects.
 • App developer - Dexels BV AMSTERDAM
  App developer Dexels is looking for iOS and/or Android developers to work on a wide range of apps for the sports, events and entertainment sectors. You are an eager and autonomous developer with a passion for developing for mobile platforms. You know that writing excellent and clean code is essential for successful software. You are able work well in a group but are also able to plan, manage and develop individual projects.
 • Mobile developer - Dexels BV AMSTERDAM
  Mobile developer Dexels is looking for iOS and/or Android developers to work on a wide range of apps for the sports, events and entertainment sectors. You are an eager and autonomous developer with a passion for developing for mobile platforms. You know that writing excellent and clean code is essential for successful software. You are able work well in a group but are also able to plan, manage and develop individual projects.
 • Mobile app developer - Dexels BV AMSTERDAM
  Mobile app developer Dexels is looking for iOS and/or Android developers to work on a wide range of apps for the sports, events and entertainment sectors. You are an eager and autonomous developer with a passion for developing for mobile platforms. You know that writing excellent and clean code is essential for successful software. You are able work well in a group but are also able to plan, manage and develop individual projects.
 • Senior PHP developer bij Pay.nl - pay.nl SPIJKENISSE
  Senior PHP developer bij Pay.nl Klopt jouw hart sneller van PHP-toepassingen ontwikkelen, implementeren, testen en onderhouden? Kan jij klantwensen vertalen naar concrete PHP-oplossingen? Heb je meer dan 5 jaar ervaring in PHP web-development? Dan ben jij degene die wij zoeken! Voor ons kantoor in Spijkenisse zoeken wij (PAY.) per direct een senior PHP developer.
 • Junior PHP developer bij Pay.nl - pay.nl SPIJKENISSE
  Junior PHP developer bij Pay.nl Klopt jouw hart sneller van PHP-toepassingen ontwikkelen, implementeren, testen en onderhouden? Kan jij klantwensen vertalen naar concrete PHP-oplossingen? Heb je minimaal 2 jaar ervaring in PHP web-development? Dan ben jij degene die wij zoeken! Voor ons kantoor in Spijkenisse zoeken wij (PAY.) per direct een junior PHP developer.
 • Senior Systeembeheerder bij Connection Systems - Connection Systems VENHUIZEN
  Connection Systems Ben jij een proactieve, gestructureerde IT-er die systemen kan beheren met visie en strategie? De vraag naar en belang van data wordt steeds groter. Wil jij graag werken bij een bedrijf waarbij data een grote rol speelt, dan pas jij in ons team als:
 • Junior Systeembeheerder bij Connection Systems - Connection Systems VENHUIZEN
  Connection Systems Ben jij een proactieve, gestructureerde IT-er die systemen kan beheren met visie en strategie? De vraag naar en belang van data wordt steeds groter. Wil jij graag werken bij een bedrijf waarbij data een grote rol speelt, dan pas jij in ons team als:
 • Medior Fullstack Developer | Braingineers - Braingineers AMSTERDAM
  Medior Fullstack Developer | Braingineers A unique opportunity to join an exciting tech startup in Amsterdam and make a serious impact on its growth. After great traction with major customers in the Netherlands, we are now looking to expand our business internationally and are looking to strengthen our development team with a: Fullstack Developer – Ruby/RoR.
 • Fullstack Developer (React, Vue, Ruby on Rails) - Braingineers AMSTERDAM
  Fullstack Developer (React, Vue, Ruby on Rails) A unique opportunity to join an exciting tech startup in Amsterdam and make a serious impact on its growth. After great traction with major customers in the Netherlands, we are now looking to expand our business internationally and are looking to strengthen our development team with a: Fullstack Developer – Ruby/RoR.
 • Ruby on Rails Developer - Braingineers AMSTERDAM
  Ruby on Rails Developer A unique opportunity to join an exciting tech startup in Amsterdam and make a serious impact on its growth. After great traction with major customers in the Netherlands, we are now looking to expand our business internationally and are looking to strengthen our development team with a: Fullstack Developer – Ruby/RoR.
 • Fullstack Developer – Ruby / RoR - Braingineers AMSTERDAM
  Fullstack Developer – Ruby / RoR A unique opportunity to join an exciting tech startup in Amsterdam and make a serious impact on its growth. After great traction with major customers in the Netherlands, we are now looking to expand our business internationally and are looking to strengthen our development team with a: Fullstack Developer – Ruby/RoR.
 • Junior Dynamics 365 developer - Logic Vision HARDINXVELD-GIESSENDAM
  Logic Vision

  Ben jij een proactieve doorzetter die van uitdagingen houdt? Wil jij deelnemen aan verschillende projecten en jezelf snel ontwikkelen?
  Kijk dan snel verder en wie weet verwelkomen wij jou binnenkort als nieuwe collega!

 • Financial Controller (Dutch speaking) - Crunchr AMSTERDAM
  Financial Controller (Dutch speaking)

  Are you a passionate (junior) Controller with experience in Financial Administration and do you want to work for an ambitious, international and growing organization? Then Crunchr is looking for you!

  As our Financial Controller, you will create continuous business, operational and financial insights that will shape the growth of our organisation. You will get the freedom in setting up a professional function and advancing our measures to further improve our results. You will oversee the full scope of financial responsibilities, which includes the entire financial administration of Crunchr. You will work closely with our different departments to gather the measurements you need to create valuable insights. In this role you will work closely together with Dirk Jonker, founder and CEO of Crunchr. It is our plan to let you grow with our company and one day you might become our CFO. If you get energy from numbers, a diligent and accurate administration and creating smart insights that you cast to a big office TV, we think we have a match. We are looking for someone that has a passion to bring such insights to life, to inform all teams of the company performance.

 • Financial Controller - JouwFinancevacature AMSTERDAM
  Financial Controller Wil jij jezelf verder ontwikkelen als Financial Controller? Heb jij een financiële achtergrond en al enige jaren ervaring opgedaan in een baan als Financial Controller of een vergelijkbare functie? En ben jij toe aan de volgende stap in je carrière? Reageer dan nu op deze open vacature. We zijn altijd op zoek naar Finance specialisten in de functie van Financial Controller of een vergelijkbare functie zoals FP&A, accountancy of financiële administratie. Kan jij jezelf vinden in onderstaand profiel? Solliciteer nu op de vacature van Financial Controller en we nemen contact met je op als we een passende vacature hebben.
 • Business Controller - JouwFinancevacature AMSTERDAM
  Business Controller Ben jij een expert op het gebied van cijfers en altijd op zoek naar verbetermogelijkheden? Wil jij met jouw goed onderbouwde analyses verbeteringen doorvoeren en voorspellingen doen? Ben jij op zoek naar een uitdagende functie als Business Controller en toe aan een nieuwe stap in je carrière? Reageer dan nu op deze open vacature. We zijn altijd op zoek naar finance specialisten in de functie van Business Controller of een vergelijkbare functie. Kan jij jezelf vinden in onderstaand profiel? Solliciteer nu op de vacature van Business Controller en we nemen contact met je op als we een passende vacature hebben.
 • Linux Systeem Specialist - JKP Management Consultancy B.V. NEDERLAND
  JKP Management Consultancy B.V. JKP is op zoek naar uitbreiding van haar team van Linux systeemspecialisten. Heb je minimaal 7 jaar ervaring in het beheer van Linux omgevingen, en 20 jaar in de ICT, dan nodigen we je van harte uit om met ons te komen praten. Wij bieden een uitdagende werkomgeving, een groep collega’s met gelijkwaardige expertise en een zeer flexibel pakket aan arbeidsvoorwaarden.
 • Business Controller (Dutch speaking) - Crunchr AMSTERDAM
  Business Controller (Dutch speaking)

  Are you a passionate (junior) Controller with experience in Financial Administration and do you want to work for an ambitious, international and growing organization? Then Crunchr is looking for you!

  As our Business Controller, you will create continuous business, operational and financial insights that will shape the growth of our organisation. You will get the freedom in setting up a professional function and advancing our measures to further improve our results. You will oversee the full scope of financial responsibilities, which includes the entire financial administration of Crunchr. You will work closely with our different departments to gather the measurements you need to create valuable insights. In this role you will work closely together with Dirk Jonker, founder and CEO of Crunchr. It is our plan to let you grow with our company and one day you might become our CFO. If you get energy from numbers, a diligent and accurate administration and creating smart insights that you cast to a big office TV, we think we have a match. We are looking for someone that has a passion to bring such insights to life, to inform all teams of the company performance. 

 • Senior full-stack developer - Crunchr AMSTERDAM
  Crunchr Are you a passionate developer with experience in Python and/or Angular, and do you want to work for an ambitious, international and growing organization? Then Crunchr is looking for you!
 • Java back-end developer - Giant Fox TETERINGEN
  Java back-end developer Jezelf constant blijven ontwikkelen en bezig blijven in de techniek, wat wil je nog meer?
 • Helpdesk Medewerker - The Feedback Company B.V. UTRECHT
  Helpdesk Medewerker Ben jij klantvriendelijk, ambitieus en heb je ervaring binnen een werkomgeving met e-commerce apps? Ga je uitdagingen niet uit de weg en werk je graag bij een ambitieuze internationale organisatie binnen een klein team waar je zelfstandig werkt en veel verantwoordelijkheid hebt? Lees dan snel verder!
 • Laravel developer Creative Orange - Creativeorange ZWOLLE
  Creativeorange Als Laravel back-end programmeur ben je verantwoordelijk voor de technische uitwerking van diverse systemen en internet concepten. Je werkt in teamverband en met je direct leidinggevende.
 • Senior Software Developer - Qii ARNHEM
  Senior Software Developer Wil jij met technische innovatie sociale impact hebben? Wil jij samen met een ambitieus en gepassioneerd team het vinden van een woning opnieuw definiëren? Bij het verwezenlijken van onze droom zoekt deze scale-up ondernemende teamspelers met passie en kunde voor techniek.
 • Medior Software Developer - Qii ARNHEM
  Medior Software Developer Wil jij met technische innovatie sociale impact hebben? Wil jij samen met een ambitieus en gepassioneerd team het vinden van een woning opnieuw definiëren? Bij het verwezenlijken van onze droom zoekt deze scale-up ondernemende teamspelers met passie en kunde voor techniek.
 • Junior Software Developer - Qii ARNHEM
  Junior Software Developer Wil jij met technische innovatie sociale impact hebben? Wil jij samen met een ambitieus en gepassioneerd team het vinden van een woning opnieuw definiëren? Bij het verwezenlijken van onze droom zoekt deze scale-up ondernemende teamspelers met passie en kunde voor techniek.
 • MEDIOR PHP SYMFONY DEVELOPER BIJ BAX SHOP - Bax-shop AMSTERDAM
  MEDIOR PHP SYMFONY DEVELOPER BIJ BAX SHOP Bax Music heeft een team van ervaren en gemotiveerde professionals die in een informele werkomgeving samenwerken. Door uitbreidingen en groei van het bedrijf zijn wij per direct op zoek naar een ervaren PHP Symfony developer.
 • SENIOR PHP SYMFONY DEVELOPER BIJ BAX SHOP - Bax-shop AMSTERDAM
  SENIOR PHP SYMFONY DEVELOPER BIJ BAX SHOP Bax Music heeft een team van ervaren en gemotiveerde professionals die in een informele werkomgeving samenwerken. Door uitbreidingen en groei van het bedrijf zijn wij per direct op zoek naar een ervaren PHP Symfony developer.
 • PHP SYMFONY DEVELOPER BIJ BAX SHOP - Bax-shop GOES
  PHP SYMFONY DEVELOPER BIJ BAX SHOP Bax Music heeft een team van ervaren en gemotiveerde professionals die in een informele werkomgeving samenwerken. Door uitbreidingen en groei van het bedrijf zijn wij per direct op zoek naar een ervaren PHP Symfony developer.
 • MEDIOR PHP SYMFONY DEVELOPER BIJ BAX SHOP - Bax-shop GOES
  MEDIOR PHP SYMFONY DEVELOPER BIJ BAX SHOP Bax Music heeft een team van ervaren en gemotiveerde professionals die in een informele werkomgeving samenwerken. Door uitbreidingen en groei van het bedrijf zijn wij per direct op zoek naar een ervaren PHP Symfony developer.
 • SENIOR PHP SYMFONY DEVELOPER BIJ BAX SHOP - Bax-shop GOES
  SENIOR PHP SYMFONY DEVELOPER BIJ BAX SHOP Bax Music heeft een team van ervaren en gemotiveerde professionals die in een informele werkomgeving samenwerken. Door uitbreidingen en groei van het bedrijf zijn wij per direct op zoek naar een ervaren PHP Symfony developer.
 • Lead JavaScript developer - Checkbuster ZWOLLE
  Lead JavaScript developer We zijn een snelgroeiende startup op zoek naar een javascript developer om onze huidige app naar het volgende niveau te tillen.
 • Software Developer - Qii ARNHEM
  Software Developer Wil jij met technische innovatie sociale impact hebben? Wil jij samen met een ambitieus en gepassioneerd team het vinden van een woning opnieuw definiëren? Bij het verwezenlijken van onze droom zoekt deze scale-up ondernemende teamspelers met passie en kunde voor techniek.
 • Medior/Senior front-end developer - Van Ons AMSTERDAM
  Van Ons ES6 kent geen geheimen voor je. Je voegt nog even een extra animatie toe om de website nóg vetter te maken. Korte laadtijden en goede UX zijn heilig. En je neemt geen genoegen met sites die niet geoptimaliseerd zijn voor mobiel.
 • React Developer (32-40 uur) - System 4 VEGHEL
  React Developer (32-40 uur) Heeft React geen geheimen voor jou? Werk jij graag in react om zo codes van grote webapplicaties beter beheersbaar te maken? Wil jij aan de slag met uitdagende opdrachten en uiteenlopende projecten? System4 is altijd op zoek naar nieuw programmeer talent. Dit is je kans om voor verschillende uitdagende projecten te werken voor vooraanstaande merken, zoals Vattenfall, DHL en Océ. Ben je op zoek naar afwisseling, zelfstandigheid en wil je tegelijkertijd veel leren? Dan ben je bij System4 aan het goede adres!
 • Node.js Developer (32-40 uur) - System 4 VEGHEL
  Node.js Developer (32-40 uur) Ben jij die programmeur die ‘s ochtends wakker wordt met een code in zijn hoofd? Dan moeten we jou hebben! System4 is altijd op zoek naar nieuw programmeer talent. Bij ons kun je aan de slag met uitdagende projecten voor grote klanten, zoals Vattenfall, DHL en Océ. Ben je op zoek naar afwisseling, zelfstandigheid en wil je tegelijkertijd veel leren? Dan ben je bij System4 aan het goede adres!
 • Angular Developer (32-40 uur) - System 4 VEGHEL
  Angular Developer (32-40 uur) Ben jij een gedreven Front-end developer met een passie Angular? Wil jij aan de slag met uitdagende opdrachten en uiteenlopende projecten? System4 is altijd op zoek naar nieuw programmeer talent. Dit is je kans om voor verschillende uitdagende projecten te werken voor vooraanstaande merken, zoals Vattenfall, DHL en Océ. Ben je op zoek naar afwisseling, zelfstandigheid en wil je tegelijkertijd veel leren? Dan ben je bij System4 aan het goede adres!
 • Support engineer - Switch IT Solutions ENSCHEDE
  Support engineer Ben jij het boegbeeld van klantvriendelijkheid? Ben jij in staat om een visitekaartje te zijn voor Switch richting onze klanten? Wil je naast het oplossen van complexere verstoringen bij klanten ook zorgdragen voor het zelfstandig doorvoeren van wijzigingen aan en verbeteringen van onze IT-oplossingen bij klanten?
 • Medior Salarisadministrateur - Salure GOUDA
  Salure Salure zoekt een gemotiveerde salarisadministrateur. Draai mee in een team van salarisadministrateurs die de salarisbetaling verzorgen voor de klanten van Salure. Onze klanten kunnen met vragen bij ons terecht en hebben geen zorgen over hun salarisadministratie. Enthousiast geworden? Lees dan snel verder.
 • Software Tester - 3ICT NIEUW VENNEP
  Software Tester In deze functie word jij gedetacheerd bij eindklanten waar jij testsets gaat automatiseren in verschillende tools. Indien nodig ga je het testautomatiseringsframe work opzetten voor de (door) te ontwikkelen applicaties.
 • Senior full-stack JavaScript + .NET developer bij Invicta! - Invicta AMSTERDAM
  Invicta Beheer en ontwikkel als full-stack developer samen met het team aan onze oplossing: Invenna!
 • Medior/Senior full-stack developer - Invicta AMSTERDAM
  Invicta Beheer en ontwikkel als full-stack developer samen met het team aan onze oplossing: Invenna!
 • Quality Assurance Engineer - Topicus DEVENTER
  Quality Assurance Engineer Topicus levert innovatieve applicaties voor het Nederlandse onderwijs. Met jouw inzet help je de kwaliteit van het onderwijs te meten en verbeteren!
 • Medior Quality Assurance Engineer - Topicus DEVENTER
  Medior Quality Assurance Engineer Topicus levert innovatieve applicaties voor het Nederlandse onderwijs. Met jouw inzet help je de kwaliteit van het onderwijs te meten en verbeteren!
 • Senior Quality Assurance Engineer - Topicus DEVENTER
  Senior Quality Assurance Engineer Topicus levert innovatieve applicaties voor het Nederlandse onderwijs. Met jouw inzet help je de kwaliteit van het onderwijs te meten en verbeteren!
 • Cloud Developer - Binx.io HILVERSUM
  Cloud Developer At Binx.io, you’ll find like-minded colleagues at the forefront of cloud innovation who all have the courage to veer from the beaten path; they are the people who put organizations into motion. We believe that cloud is the single most significant technology shift organizations will face in this decade. Are you ready to join us on our journey?
 • Cloud Engineer - Binx.io HILVERSUM
  Cloud Engineer At Binx.io, you’ll find like-minded colleagues at the forefront of cloud innovation who all have the courage to veer from the beaten path; they are the people who put organizations into motion. We believe that cloud is the single most significant technology shift organizations will face in this decade. Are you ready to join us on our journey?
 • Senior Software Engineer - RevenYOU HAARLEM
  Senior Software Engineer Volgens Emerce.nl, is RevenYOU een van de zeven fintechbedrijven die je dit jaar moet volgen en volgens het blad Sprout is RevenYOU ‘de nieuwe Google’ maar we zijn ook gewoon een supergezellig bedrijf, met allemaal hetzelfde doel; van RevenYOU een succes maken!
 • Senior C++ Software Engineer - RevenYOU HAARLEM
  Senior C++ Software Engineer Volgens Emerce.nl, is RevenYOU een van de zeven fintechbedrijven die je dit jaar moet volgen en volgens het blad Sprout is RevenYOU ‘de nieuwe Google’ maar we zijn ook gewoon een supergezellig bedrijf, met allemaal hetzelfde doel; van RevenYOU een succes maken!
 • Data Warehouse Developer - APM Terminals Maasvlakte II MAASVLAKTE ROTTERDAM
  APM Terminals Maasvlakte II

  Ben je op zoek naar een uitdagende functie binnen een informele organisatie met korte lijntjes, waar jij als Data Warehouse Ontwikkelaar goed tot je recht komt? Waar voldoende mogelijkheden zijn om jezelf verder te ontwikkelen? Werk jij graag in een enthousiast team waarmee je nieuwe oplossingen impementeert om 'State of the Art' Business Intelligence te bereiken? Dan hebben wij dé baan voor jou!

 • C++ Software Engineer - RevenYOU HAARLEM
  C++ Software Engineer Volgens Emerce.nl, is RevenYOU een van de zeven fintechbedrijven die je dit jaar moet volgen en volgens het blad Sprout is RevenYOU ‘de nieuwe Google’ maar we zijn ook gewoon een supergezellig bedrijf, met allemaal hetzelfde doel; van RevenYOU een succes maken!
 • Ervaren C++ developer - RevenYOU HAARLEM
  Ervaren C++ developer Volgens Emerce.nl, is RevenYOU een van de zeven fintechbedrijven die je dit jaar moet volgen en volgens het blad Sprout is RevenYOU ‘de nieuwe Google’ maar we zijn ook gewoon een supergezellig bedrijf, met allemaal hetzelfde doel; van RevenYOU een succes maken!
 • Medior C++ developer - RevenYOU HAARLEM
  Medior C++ developer Volgens Emerce.nl, is RevenYOU een van de zeven fintechbedrijven die je dit jaar moet volgen en volgens het blad Sprout is RevenYOU ‘de nieuwe Google’ maar we zijn ook gewoon een supergezellig bedrijf, met allemaal hetzelfde doel; van RevenYOU een succes maken!
 • C++ developer | Haarlem - RevenYOU HAARLEM
  C++ developer | Haarlem Volgens Emerce.nl, is RevenYOU een van de zeven fintechbedrijven die je dit jaar moet volgen en volgens het blad Sprout is RevenYOU ‘de nieuwe Google’ maar we zijn ook gewoon een supergezellig bedrijf, met allemaal hetzelfde doel; van RevenYOU een succes maken!
 • C++ developer | RevenYOU - RevenYOU HAARLEM
  C++ developer | RevenYOU Volgens Emerce.nl, is RevenYOU een van de zeven fintechbedrijven die je dit jaar moet volgen en volgens het blad Sprout is RevenYOU ‘de nieuwe Google’ maar we zijn ook gewoon een supergezellig bedrijf, met allemaal hetzelfde doel; van RevenYOU een succes maken!
 • Ervaren C++ developer die BOTS helpt haar wereldwijde ambitie waar te maken - RevenYOU HAARLEM
  Ervaren C++ developer die BOTS helpt haar wereldwijde ambitie waar te maken Volgens Emerce.nl, is RevenYOU een van de zeven fintechbedrijven die je dit jaar moet volgen en volgens het blad Sprout is RevenYOU ‘de nieuwe Google’ maar we zijn ook gewoon een supergezellig bedrijf, met allemaal hetzelfde doel; van RevenYOU een succes maken!
 • Business Controller - 2theloo holding B.V. AMSTERDAM
  Business Controller Are you our newest S.H.I.T. for the position of Business Controller? A Social, Hands-on, Innovative, Team member? Continue reading, because you might want to consider a next career step at 2theloo.
 • Technisch ECM / Alfresco Consultant - OPEN.satisfaction AMERSFOORT
  OPEN.satisfaction Heb jij een passie voor het verbeteren van de prestaties van klanten? Weet jij als geen ander hoe je van ongestructureerde gegevens informatie maakt? Heb jij de nodige ervaring met ECM-technologieën? Dan maken we graag kennis met jou!
 • Customer Success Medewerker - OPEN.satisfaction AMERSFOORT
  OPEN.satisfaction Heb jij affiniteit met software development- en implementaties? Kom dan werken bij OPEN.satisfaction als Customer Success medewerker!
 • Fullstack Java & JavaScript Developer - OPEN.satisfaction AMERSFOORT
  OPEN.satisfaction Ben jij een ervaren Full-stack Developer en zoek jij een nieuwe uitdaging in de omgeving Utrecht/Amersfoort? Lijkt het je tof om uitdagende vraagstukken op te lossen? Dan maken we graag kennis met jou!
 • Assistent Controller - JouwFinancevacature AMSTERDAM
  Assistent Controller Ben jij een expert op het gebied van cijfers? Wil je de verantwoordelijkheid krijgen over het verwerken van de administraties? Ben jij op zoek naar een uitdagende functie als assistent controller en toe aan een nieuwe stap in je carrière? Reageer dan nu op deze open vacature. We zijn altijd op zoek naar Finance specialisten in de functie van Assistent Controller of een vergelijkbare functie. Kan jij jezelf vinden in onderstaand profiel? Solliciteer nu op de vacature van Assistent Controller en we nemen contact met je op als we een passende vacature hebben.
 • Business Controller - JouwFinancevacature UTRECHT
  Business Controller Ben jij een expert op het gebied van cijfers en altijd op zoek naar verbetermogelijkheden? Wil jij met jouw goed onderbouwde analyses verbeteringen doorvoeren en voorspellingen doen? Ben jij op zoek naar een uitdagende functie als Business Controller en toe aan een nieuwe stap in je carrière? Reageer dan nu op deze open vacature. We zijn altijd op zoek naar finance specialisten in de functie van Business Controller of een vergelijkbare functie. Kan jij jezelf vinden in onderstaand profiel? Solliciteer nu op de vacature van Business Controller en we nemen contact met je op als we een passende vacature hebben.
 • Financial Controller - JouwFinancevacature UTRECHT
  Financial Controller Wil jij jezelf verder ontwikkelen als Financial Controller? Heb jij een financiële achtergrond en al enige jaren ervaring opgedaan in een baan als Financial Controller of een vergelijkbare functie? En ben jij toe aan de volgende stap in je carrière? Reageer dan nu op deze open vacature. We zijn altijd op zoek naar Finance specialisten in de functie van Financial Controller of een vergelijkbare functie zoals FP&A, accountancy of financiële administratie. Kan jij jezelf vinden in onderstaand profiel? Solliciteer nu op de vacature van Financial Controller en we nemen contact met je op als we een passende vacature hebben.
 • OUTSYSTEMS CONSULTANT - Aspect ICT HARDINXVELD-GIESSENDAM
  Aspect ICT Wij denken dat je de geschikte persoon voor ons bent als je met beide benen op de grond staat. Als je graag werkt in een omgeving waar men van doorpakken houdt. Je bent toe aan je tweede of derde stap in je carrière.
 • JUNIOR SOFTWARE ONTWIKKELAAR - Aspect ICT HARDINXVELD-GIESSENDAM
  Aspect ICT Wij denken dat je de geschikte persoon voor ons bent als je met beide benen op de grond staat. Als je graag werkt in een omgeving waar men van doorpakken houdt. Je bent toe aan je tweede of derde stap in je carrière.
 • Linux engineer (devops) - CoBrowser GRONINGEN
  Linux engineer (devops) In september 2018 is CoBrowser overgenomen door LiveChat Service. De overname heeft ertoe geleid dat bedrijven zowel chat diensten, chat software als een mix tussen service en software kunnen worden geboden. Op deze manier bieden LiveChat Service, CoBrowser en het nieuwe chat software label Knowler een totaaloplossing voor ieder bedrijf dat de waarde van livechat inziet.
 • DevOps Engineer - CoBrowser GRONINGEN
  DevOps Engineer In september 2018 is CoBrowser overgenomen door LiveChat Service. De overname heeft ertoe geleid dat bedrijven zowel chat diensten, chat software als een mix tussen service en software kunnen worden geboden. Op deze manier bieden LiveChat Service, CoBrowser en het nieuwe chat software label Knowler een totaaloplossing voor ieder bedrijf dat de waarde van livechat inziet.
 • Power Platform Consultant - Rainbow Solutions GELDERMALSEN
  Rainbow Solutions Kom ons talentvolle, informele team van consultants, ontwikkelaars en support medewerkers aanvullen met jouw kennis en energie!
 • (Junior) PrintVis consultant - Rainbow Solutions GELDERMALSEN
  Rainbow Solutions We zijn op zoek naar een (junior) consultant voor de business unit Crossmedia.
 • (Junior) Consultant Dynamics 365 Business Central - Rainbow Solutions GELDERMALSEN
  Rainbow Solutions We zijn op zoek naar een (junior) financieel consultant voor de business unit Crossmedia.
 • Medior Java Developer bij LAMA Empowerz - LAMA empowerz APELDOORN
  LAMA empowerz

  Ben jij een oplossingsgerichte Java Developer met 3-5 jaar ervaring en in bezit van een HBO ICT of vergelijkbaar diploma? Solliciteer dan nu! 

 • Software Developer Microsoft Dynamics 365 (Business Central) - TCOG IJSSELSTEIN
  TCOG Wegens aanhoudende groei is TCOG op zoek naar Software Developers
 • Junior Financial Controller - TopMondzorg HILVERSUM
  Junior Financial Controller Voor het servicecenter van TopMondzorg zijn wij op zoek naar een fulltime Financial Controller. Ben jij analytisch sterk en werk jij graag zelfstandig? Dan zijn wij op zoek naar jou! Het liefst onderbouw jij alles wat je doet met cijfers en balansrapportages kennen voor jou geen geheimen. Je draait net zo snel een heldere analyse in elkaar van de maandelijkse trends en ontwikkelingen, als dat je je vastbijt in het verbeteren van de (werk)processen van jouw afdeling of een boeking in de administratie verwerkt. Breng je daarnaast ook een sterke dosis humor mee? Dan nodigen wij jou bij deze uit om je sollicitatiebrief en CV op te sturen.
 • Financial Controller - TopMondzorg HILVERSUM
  Financial Controller Voor het servicecenter van TopMondzorg zijn wij op zoek naar een fulltime Financial Controller. Ben jij analytisch sterk en werk jij graag zelfstandig? Dan zijn wij op zoek naar jou! Het liefst onderbouw jij alles wat je doet met cijfers en balansrapportages kennen voor jou geen geheimen. Je draait net zo snel een heldere analyse in elkaar van de maandelijkse trends en ontwikkelingen, als dat je je vastbijt in het verbeteren van de (werk)processen van jouw afdeling of een boeking in de administratie verwerkt. Breng je daarnaast ook een sterke dosis humor mee? Dan nodigen wij jou bij deze uit om je sollicitatiebrief en CV op te sturen.
 • Senior/Lead full-stack developer - Remia DEN DOLDER
  Remia Wil jij een functie met veel verantwoordelijkheid bij een wereldbedrijf dat al bijna 100 jaar een bekende naam is in Nederland? Lees dan snel verder!
 • Senior Android Developer - Splendo UTRECHT
  Senior Android Developer Splendo is looking for an Android Developer!
 • Senior IOS Developer - Splendo UTRECHT
  Senior IOS Developer

  Splendo is looking for an IOS Developer!

 • Junior Financial Controller - Smart I.M. B.V. HILVERSUM
  Junior Financial Controller Bij Smart I.M. staat je een uitdagende functie te wachten in een hecht team. Wij zijn gevestigd in een mooi kantoor in Hilversum. En dit is nog niet alles, wij hebben lekkere koffie, gezellige bedrijfsuitjes en wij besteden aandacht aan je persoonlijke groei en ontwikkeling.
 • Financial Controller - Smart I.M. B.V. HILVERSUM
  Financial Controller Bij Smart I.M. staat je een uitdagende functie te wachten in een hecht team. Wij zijn gevestigd in een mooi kantoor in Hilversum. En dit is nog niet alles, wij hebben lekkere koffie, gezellige bedrijfsuitjes en wij besteden aandacht aan je persoonlijke groei en ontwikkeling.
 • Medior Software Developer bij SpotOnMedics - SpotOnMedics HOOFDDORP
  SpotOnMedics

  In de markt van softwareleveranciers voor fysiotherapeuten timmert SpotOnMedics hard aan de weg. Om deze groei goed te kunnen managen zijn we op zoek naar een Medior Software Developer (MS SQL Server, ASP, .NET (C#), JavaScript).

 • Senior Business Intelligence Ontwikkelaar - Qbuzz B.V. AMERSFOORT
  Qbuzz B.V. Als senior BI/DWH specialist maak je deel uit van het BI Scrum team dat verantwoordelijk is voor het ontwerp, de bouw, test en oplevering van de informatieproducten. Naast het ontwikkelen van nieuwe informatieproducten bewaak je de BI/DWH architectuur, geef je technisch richting aan de uitbouw en doorontwikkeling van de BI/DWH omgeving en ben je verantwoordelijk voor quality assurance van de door het team geleverde producten.
 • Medior / Senior Salesforce Consultant - Brite UTRECHT
  Medior / Senior Salesforce Consultant

  We are looking for Salesforce consultants

 • Software Developer | Fynch Smart Mobility - Fynch Smart Mobility BREUKELEN
  Software Developer | Fynch Smart Mobility Heb je passie voor duurzaamheid en mobiliteit? Wil je in een klein team werken aan nieuwe software waarmee we bijdragen aan het behalen van de klimaatdoelen? Dan zijn wij op zoek naar jou!
 • Software Developer | Breukelen - Fynch Smart Mobility BREUKELEN
  Software Developer | Breukelen Heb je passie voor duurzaamheid en mobiliteit? Wil je in een klein team werken aan nieuwe software waarmee we bijdragen aan het behalen van de klimaatdoelen? Dan zijn wij op zoek naar jou!
 • Xamarin Developer - Fynch Smart Mobility BREUKELEN
  Xamarin Developer Heb je passie voor duurzaamheid en mobiliteit? Wil je in een klein team werken aan nieuwe software waarmee we bijdragen aan het behalen van de klimaatdoelen? Dan zijn wij op zoek naar jou!
 • Fullstack Developer - Fynch Smart Mobility BREUKELEN
  Fullstack Developer Heb je passie voor duurzaamheid en mobiliteit? Wil je in een klein team werken aan nieuwe software waarmee we bijdragen aan het behalen van de klimaatdoelen? Dan zijn wij op zoek naar jou!
 • Software developer - Fynch Smart Mobility BREUKELEN
  Software developer Heb je passie voor duurzaamheid en mobiliteit? Wil je in een klein team werken aan nieuwe software waarmee we bijdragen aan het behalen van de klimaatdoelen? Dan zijn wij op zoek naar jou!
 • Software developer - Fynch Smart Mobility BREUKELEN
  Software developer Heb je passie voor duurzaamheid en mobiliteit? Wil je in een klein team werken aan nieuwe software waarmee we bijdragen aan het behalen van de klimaatdoelen? Dan zijn wij op zoek naar jou!
 • SAP Project Manager - IDinIT 'S-HERTOGENBOSCH
  IDinIT IDinIT zoekt een SAP Project Manager met een brede kennis van end-2-end processen.
 • Full Stack ontwikkelaar bij Energiemissie - Energiemissie AMSTERDAM
  Full Stack ontwikkelaar bij Energiemissie Energiemissie is op zoek naar een energieke ontwikkelaar, die vol energie mee wil werken om ons energiemonitoringssysteem naar een nog hoger plan te brengen.
 • Technisch Consultant - (Junior) Developer - LAMA empowerz APELDOORN
  Technisch Consultant - (Junior) Developer Innovatief IT bedrijf zoekt oplossingsgerichte Technisch Consultant - (Junior) Developer. Ben jij een creatieve HBO-ICT technische developer? Dan zoeken wij jou!
 • Medior C# .NET Developer - ExpertDoc ROTTERDAM
  Medior C# .NET Developer Wil jij werken bij een dynamische organisatie in hartje Rotterdam? Samen met een klein, ambitieus, innovatief, gezellig en jong team? Dan is ExpertDoc iets voor jou!
 • Senior C# .NET Developer - ExpertDoc ROTTERDAM
  Senior C# .NET Developer Wil jij werken bij een dynamische organisatie in hartje Rotterdam? Samen met een klein, ambitieus, innovatief, gezellig en jong team? Dan is ExpertDoc iets voor jou!
 • PHP Developer bij Bakerware in Emmen - BakerWare B.V. EMMEN
  BakerWare B.V. Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een ervaren PHP programmeur.
 • Salesforce Developer | Amsterdam - Jobs & Media Group AMSTERDAM
  Jobs & Media Group Wil jij een belangrijke bijdrage leveren aan de toekomst van ons bedrijf? Ben je op zoek naar een uitdagende rol waarin je een cruciale positie inneemt binnen ons Salesforce-implementatietraject? Samen met ons bouw je aan een omgeving die bijdraagt aan wat wij belangrijk vinden: op een veilige, gebruiksvriendelijke en passende manier bedrijven en professionals bij elkaar brengen. Word jij hier net zo enthousiast van als wij?
 • Senior SQL Specialist - Bince ASSEN
  Bince Wij zijn op zoek naar BI specialisten met affiniteit voor de zorgsector. Heb jij passie voor data en vind je het leuk samen met onze opdrachtgevers te werken aan gerichte informatie? Heb je werkervaring in de zorg op het gebied van managementinformatie (BI), functioneel beheer, bedrijfsvoering of Control? Dan willen we je graag leren kennen.
 • DIFFERENT THINKING + DIFFERENT TECHNOLOGY = DIFFERENT ACHIEVEMENTS - Knowledge Values AMSTERDAM
  DIFFERENT THINKING + DIFFERENT TECHNOLOGY = DIFFERENT ACHIEVEMENTS Voor Knowledge Values zijn wij op zoek naar Business analisten en Business engineers. Wat Knowledge Values onderscheidend maakt? DIFFERENT THINKING + DIFFERENT TECHNOLOGY DIFFERENT ACHIEVEMENTS
 • Business consultant bij Knowledge Values - Knowledge Values AMSTERDAM
  Business consultant bij Knowledge Values Voor Knowledge Values zijn wij op zoek naar Business analisten en Business engineers. Wat Knowledge Values onderscheidend maakt? DIFFERENT THINKING + DIFFERENT TECHNOLOGY DIFFERENT ACHIEVEMENTS
 • Passionate Python Developer - Energyworx Solutions & Services BV HOUTEN
  Passionate Python Developer As a Back-end Developer at energyworx, you build something that matters in various product development projects, focusing for example on data processing, data storage, data science or platform billing.
 • Adviseur IT Solutions - Interforce Networks B.V. HAZERSWOUDE-DORP
  Interforce Networks B.V. Heb jij een technische IT achtergrond maar ben je op zoek naar een functie waarbij jij je meer gaat richten op een adviserende rol? Vindt jij het leuk om klanten te adviseren over vooraanstaande Cloud oplossingen en ander IT diensten die wij aanbieden? Dan is deze functie zeker iets voor jou!
 • Python Developer | Houten - Energyworx Solutions & Services BV HOUTEN
  Python Developer | Houten As a Back-end Developer at energyworx, you build something that matters in various product development projects, focusing for example on data processing, data storage, data science or platform billing.
 • Python Developer | Energyworx - Energyworx Solutions & Services BV HOUTEN
  Python Developer | Energyworx As a Back-end Developer at energyworx, you build something that matters in various product development projects, focusing for example on data processing, data storage, data science or platform billing.
 • Medior Python Developer | Energyworx - Energyworx Solutions & Services BV HOUTEN
  Medior Python Developer | Energyworx As a Back-end Developer at energyworx, you build something that matters in various product development projects, focusing for example on data processing, data storage, data science or platform billing.
 • Medior Backend Developer Python - Energyworx Solutions & Services BV HOUTEN
  Medior Backend Developer Python As a Back-end Developer at energyworx, you build something that matters in various product development projects, focusing for example on data processing, data storage, data science or platform billing.
 • Senior Python Developer | Energyworx - Energyworx Solutions & Services BV HOUTEN
  Senior Python Developer | Energyworx As a Back-end Developer at energyworx, you build something that matters in various product development projects, focusing for example on data processing, data storage, data science or platform billing.
 • Senior Python Developer - Energyworx Solutions & Services BV HOUTEN
  Senior Python Developer As a Back-end Developer at energyworx, you build something that matters in various product development projects, focusing for example on data processing, data storage, data science or platform billing.
 • Senior Backend Developer Python - Energyworx Solutions & Services BV HOUTEN
  Senior Backend Developer Python As a Back-end Developer at energyworx, you build something that matters in various product development projects, focusing for example on data processing, data storage, data science or platform billing.
 • Systeembeheerder Cloud diensten - Interforce Networks B.V. HAZERSWOUDE-DORP
  Interforce Networks B.V. Wil jij werken bij een voorloper op het gebied van oplossingen binnen de Cloud en betrokken zijn bij de andere IT diensten die wij aanbieden? Wij zoeken per direct een Systeembeheerder Cloud diensten die het leuk vindt om onze klanten verder op weg te helpen met onze vooruitstrevende IT dienstverlening.
 • Systeembeheerder Infra + Datacenter - Interforce Networks B.V. HAZERSWOUDE-DORP
  Interforce Networks B.V. Wil jij werken bij een voorloper op het gebied van oplossingen binnen de Cloud? Wij zoeken per direct een Systeembeheerder Infra + Datacenter die een grote bijdrage kan leveren aan onze vooruitstrevende Cloudoplossingen.
 • On-Site Systeembeheerder - Interforce Networks B.V. HAZERSWOUDE-DORP
  Interforce Networks B.V. Wil jij werken bij een voorloper op het gebied van oplossingen binnen de Cloud en betrokken zijn bij de andere IT diensten die wij aanbieden? Wij zoeken per direct een On-Site Systeembeheerder die het leuk vindt om onze klanten verder op weg te helpen met onze vooruitstrevende IT dienstverlening.
 • Senior Elektrisch Engineer bij de Wilgengroep - Wilgengroep GROOT-AMMERS
  Wilgengroep BEN JIJ EEN KEI IN HET ONTWERPEN ÉN ONTWIKKELEN VAN BESTURINGSKASTEN?
 • Medior Elektrisch Engineer bij de Wilgengroep - Wilgengroep GROOT-AMMERS
  Wilgengroep BEN JIJ EEN KEI IN HET ONTWERPEN ÉN ONTWIKKELEN VAN BESTURINGSKASTEN?
 • Junior Elektrisch Engineer bij de Wilgengroep - Wilgengroep GROOT-AMMERS
  Wilgengroep BEN JIJ EEN KEI IN HET ONTWERPEN ÉN ONTWIKKELEN VAN BESTURINGSKASTEN?
 • Elektrisch Engineer bij de Wilgengroep - Wilgengroep GROOT-AMMERS
  Wilgengroep BEN JIJ EEN KEI IN HET ONTWERPEN ÉN ONTWIKKELEN VAN BESTURINGSKASTEN?
 • Senior PLC Programmeur bij de Wilgengroep - Wilgengroep GROOT-AMMERS
  Senior PLC Programmeur bij de Wilgengroep Heb je verstand van PLC programmeren, denk je in oplossingen en vind je het een leuke uitdaging om over de hele wereld te werken? Kom ons team dan snel versterken!
 • Medior PLC Programmeur bij de Wilgengroep - Wilgengroep GROOT-AMMERS
  Medior PLC Programmeur bij de Wilgengroep Heb je verstand van PLC programmeren, denk je in oplossingen en vind je het een leuke uitdaging om over de hele wereld te werken? Kom ons team dan snel versterken!
 • Junior PLC Programmeur bij de Wilgengroep - Wilgengroep GROOT-AMMERS
  Junior PLC Programmeur bij de Wilgengroep Heb je verstand van PLC programmeren, denk je in oplossingen en vind je het een leuke uitdaging om over de hele wereld te werken? Kom ons team dan snel versterken!
 • PLC Programmeur bij de Wilgengroep - Wilgengroep GROOT-AMMERS
  PLC Programmeur bij de Wilgengroep Heb je verstand van PLC programmeren, denk je in oplossingen en vind je het een leuke uitdaging om over de hele wereld te werken? Kom ons team dan snel versterken!
 • Senior Apigee Consultant - AppyThings EDE
  AppyThings Ben jij iemand die het leuk vindt om voorop te lopen en vind jij het leuk om met de nieuwste en vetste technologie bezig te zijn? Dan hebben wij een leuke vacature open staan voor jou!
 • Medior Apigee Consultant - AppyThings EDE
  AppyThings Ben jij iemand die het leuk vindt om voorop te lopen en vind jij het leuk om met de nieuwste en vetste technologie bezig te zijn? Dan hebben wij een leuke vacature open staan voor jou!
 • Apigee Consultant - AppyThings EDE
  AppyThings Ben jij iemand die het leuk vindt om voorop te lopen en vind jij het leuk om met de nieuwste en vetste technologie bezig te zijn? Dan hebben wij een leuke vacature open staan voor jou!
 • API Consultant - AppyThings EDE
  AppyThings Ben jij iemand die het leuk vindt om voorop te lopen en vind jij het leuk om met de nieuwste en vetste technologie bezig te zijn? Dan hebben wij een leuke vacature open staan voor jou!
 • Medior API Consultant - AppyThings EDE
  AppyThings Ben jij iemand die het leuk vindt om voorop te lopen en vind jij het leuk om met de nieuwste en vetste technologie bezig te zijn? Dan hebben wij een leuke vacature open staan voor jou!
 • Senior API Consultant - AppyThings EDE
  AppyThings Ben jij iemand die het leuk vindt om voorop te lopen en vind jij het leuk om met de nieuwste en vetste technologie bezig te zijn? Dan hebben wij een leuke vacature open staan voor jou!
 • Medior API Developer - AppyThings EDE
  AppyThings Ben jij iemand die het leuk vindt om voorop te lopen en vind jij het leuk om met de nieuwste en vetste technologie bezig te zijn? Dan hebben wij een leuke vacature open staan voor jou!
 • API Developer - AppyThings EDE
  AppyThings Ben jij iemand die het leuk vindt om voorop te lopen en vind jij het leuk om met de nieuwste en vetste technologie bezig te zijn? Dan hebben wij een leuke vacature open staan voor jou!
 • Medior PHP developer - T.O.M. B.V. BLADEL
  Medior PHP developer Ben jij gek van programmeren en wil je werken bij één van de snelst groeiende e-commercebedrijven van Nederland? Dan zijn we op zoek naar jou.
 • Senior PHP developer - T.O.M. B.V. BLADEL
  Senior PHP developer Ben jij gek van programmeren en wil je werken bij één van de snelst groeiende e-commercebedrijven van Nederland? Dan zijn we op zoek naar jou.
 • PHP developer - T.O.M. B.V. BLADEL
  PHP developer Ben jij gek van programmeren en wil je werken bij één van de snelst groeiende e-commercebedrijven van Nederland? Dan zijn we op zoek naar jou.
 • Software Lead Developer - CEA Systems B.V. CAPELLE AAN DEN IJSSEL
  Software Lead Developer Software Lead Developer (Back End) /Architect
 • Software Lead Developer (Back End) /Architect - CEA Systems B.V. CAPELLE AAN DEN IJSSEL
  Software Lead Developer (Back End) /Architect Software Lead Developer (Back End) /Architect
 • Software Developer Front End - CEA Systems B.V. CAPELLE AAN DEN IJSSEL
  Software Developer Front End Software Developer Front End
 • Medior (full-stack) .NET developer - Bergler UTRECHT
  Medior (full-stack) .NET developer Bij ons werken professionele IT’ers die van hun vak houden, met de nieuwste ontwikkelingen meegaan, met beide benen op de grond staan en altijd klaar staan voor hun collega’s en opdrachtgevers. Binnen Bergler heerst een familiaire sfeer en denken collega’s met je mee. En naast werken doen we natuurlijk geregeld leuke dingen met elkaar. Onze professionals werken aan vernieuwende en aantrekkelijke opdrachten bij aansprekende klanten met betrekking tot software development, Application Lifecycle Management en consultancy.
 • Medior (full-stack) .NET developer - Bergler AMSTERDAM
  Medior (full-stack) .NET developer Bij ons werken professionele IT’ers die van hun vak houden, met de nieuwste ontwikkelingen meegaan, met beide benen op de grond staan en altijd klaar staan voor hun collega’s en opdrachtgevers. Binnen Bergler heerst een familiaire sfeer en denken collega’s met je mee. En naast werken doen we natuurlijk geregeld leuke dingen met elkaar. Onze professionals werken aan vernieuwende en aantrekkelijke opdrachten bij aansprekende klanten met betrekking tot software development, Application Lifecycle Management en consultancy.
 • Senior (full-stack) .NET developer - Bergler BREDA
  Senior (full-stack) .NET developer Bij ons werken professionele IT’ers die van hun vak houden, met de nieuwste ontwikkelingen meegaan, met beide benen op de grond staan en altijd klaar staan voor hun collega’s en opdrachtgevers. Binnen Bergler heerst een familiaire sfeer en denken collega’s met je mee. En naast werken doen we natuurlijk geregeld leuke dingen met elkaar. Onze professionals werken aan vernieuwende en aantrekkelijke opdrachten bij aansprekende klanten met betrekking tot software development, Application Lifecycle Management en consultancy.
 • Medior (full-stack) .NET developer - Bergler BREDA
  Medior (full-stack) .NET developer Bij ons werken professionele IT’ers die van hun vak houden, met de nieuwste ontwikkelingen meegaan, met beide benen op de grond staan en altijd klaar staan voor hun collega’s en opdrachtgevers. Binnen Bergler heerst een familiaire sfeer en denken collega’s met je mee. En naast werken doen we natuurlijk geregeld leuke dingen met elkaar. Onze professionals werken aan vernieuwende en aantrekkelijke opdrachten bij aansprekende klanten met betrekking tot software development, Application Lifecycle Management en consultancy.
 • IT TalentClass Traineeship - Qquest GOUDA
  Qquest

  De nieuwste en meest relevante IT-skills worden jou geleerd zoals: DevOps, SQL, Scrum, TMap, CI/CD, Beheer en projectmatig werken.

 • TalentClass traject - Qquest GOUDA
  Qquest

  Wil jij een TalentClass traject volgen van 2 maanden? Wil jij IT-skills leren en deze verderontwikkelen? Dan kun je bij Qquest starten met een IT TalentClass Traineeship van 2 maanden!  

 • Fullstack Java Developer - Gentleware GRONINGEN
  Fullstack Java Developer Gentleware is op zoek naar een Medior Fullstack Java Developer die hun team in Groningen komt versterken
 • Medior Java ontwikkelaar - Qfactors EINDHOVEN
  Qfactors QFactors is op zoek naar ervaren Java Developers die aan de slag willen gaan bij een van onze (ambitieuze) klanten of op één van onze uitdagende interne projecten.
 • Senior API Developer - AppyThings EDE
  AppyThings Ben jij iemand die het leuk vindt om voorop te lopen en vind jij het leuk om met de nieuwste en vetste technologie bezig te zijn? Dan hebben wij een leuke vacature open staan voor jou!
 • Junior C# .Net ontwikkelaar - Prosoftware DORDRECHT
  Junior C# .Net ontwikkelaar Zou jij willen werken bij een groeiend bedrijf dat zich beweegt in een continu veranderende branche? Prosoftware richt zich op de ontwikkeling, ondersteuning en verkoop van praktijksoftware voor paramedici, de GGZ en hulpmiddelenleveranciers. Onze klanten bevinden zich in uiteenlopende beroepsgroepen in de zorg. We hebben een mix van zowel kleine eenmanspraktijken, als zorginstellingen met ruim 100 behandelaren als klant. Ons team bestaat uit helpdeskers, programmeurs, softwaretesters en commercieel- en administratief medewerkers. In totaal werken er op dit moment 22 mensen bij Prosoftware. Onder andere door groei hebben wij regelmatig vacatures openstaan.
 • Medior C# .Net ontwikkelaar - Prosoftware DORDRECHT
  Medior C# .Net ontwikkelaar Zou jij willen werken bij een groeiend bedrijf dat zich beweegt in een continu veranderende branche? Prosoftware richt zich op de ontwikkeling, ondersteuning en verkoop van praktijksoftware voor paramedici, de GGZ en hulpmiddelenleveranciers. Onze klanten bevinden zich in uiteenlopende beroepsgroepen in de zorg. We hebben een mix van zowel kleine eenmanspraktijken, als zorginstellingen met ruim 100 behandelaren als klant. Ons team bestaat uit helpdeskers, programmeurs, softwaretesters en commercieel- en administratief medewerkers. In totaal werken er op dit moment 22 mensen bij Prosoftware. Onder andere door groei hebben wij regelmatig vacatures openstaan.
 • Business consultant Exact - Brainsys BOSSCHENHOOFD
  Business consultant Exact

  Omdat BrainSys snel groeit zijn we regelmatig op zoek naar goede Consultants. Beschik je over de juiste kennis en spreekt BrainSys je aan? Dan komen we graag met je in gesprek.

 • Hands On Architect / Senior .NET Developer bij Complions Nieuwegein - CompLions NIEUWEGEIN
  CompLions Wegens uitbreiding is CompLions op zoek naar een Hands On Architect / Senior .NET Developer bij Complions Nieuwegein
 • C# .Net ontwikkelaar - Prosoftware DORDRECHT
  C# .Net ontwikkelaar Zou jij willen werken bij een groeiend bedrijf dat zich beweegt in een continu veranderende branche? Prosoftware richt zich op de ontwikkeling, ondersteuning en verkoop van praktijksoftware voor paramedici, de GGZ en hulpmiddelenleveranciers. Onze klanten bevinden zich in uiteenlopende beroepsgroepen in de zorg. We hebben een mix van zowel kleine eenmanspraktijken, als zorginstellingen met ruim 100 behandelaren als klant. Ons team bestaat uit helpdeskers, programmeurs, softwaretesters en commercieel- en administratief medewerkers. In totaal werken er op dit moment 22 mensen bij Prosoftware. Onder andere door groei hebben wij regelmatig vacatures openstaan.
 • Business Intelligence Consultant - Vrij! 'S-HERTOGENBOSCH
  Business Intelligence Consultant

  Heb jij graag plezier in je werk? Draag je graag bij aan mooie projecten en vier je graag samen successen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

 • Senior Developer Radish Concepts - Radish Concepts BV ENSCHEDE
  Radish Concepts BV Bij Radish Concepts werken we aan de Yoast SEO: Local plugin, een add-on op de Yoast SEO plugin die je ongetwijfeld wel kent. Nu hebben we jou nodig om deze plugin samen met ons team naar een hoger plan te trekken. Zowel qua code als functionaliteiten.
 • IT support engineer - Van Gemerden - ICT NIJKERK
  IT support engineer Op zoek naar een enthousiaste support medewerker, die zowel op op kantoor als on-site de klanten helpt.
 • Lead Developer | Adivare - Adivare BV GRONINGEN
  Lead Developer | Adivare Als Lead Developer doe je alles wat de rest van het team ook doet. Je bent dagelijks bezig met het programmeren, je bent actief betrokken bij de projecten van je collega’s en je helpt ze als dat nodig is.Daarnaast besteed je veel tijd aan de grote lijnen. Het is jouw tweede natuur om het overzicht te houden, je communiceert actief met je collega’s en je merkt het snel op als er bijvoorbeeld misverstand dreigen te ontstaan. Kwaliteit is belangrijk en daar neem jij een actieve rol in. Dit doe je door de omstandigheden te scheppen waarin goede code wordt geschreven.Jij bent niet bang om uit te zoomen en je af te vragen of we de goede kant op gaan. Ook niet als er al veel tijd in een project is gestopt. Je vindt het belangrijk om up-to-date te zijn en continu te blijven leren. Je zorgt er zelf ook voor dat je tijd maakt om dat te doen.
 • Lead Developer | Groningen - Adivare BV GRONINGEN
  Lead Developer | Groningen Als Lead Developer doe je alles wat de rest van het team ook doet. Je bent dagelijks bezig met het programmeren, je bent actief betrokken bij de projecten van je collega’s en je helpt ze als dat nodig is.Daarnaast besteed je veel tijd aan de grote lijnen. Het is jouw tweede natuur om het overzicht te houden, je communiceert actief met je collega’s en je merkt het snel op als er bijvoorbeeld misverstand dreigen te ontstaan. Kwaliteit is belangrijk en daar neem jij een actieve rol in. Dit doe je door de omstandigheden te scheppen waarin goede code wordt geschreven.Jij bent niet bang om uit te zoomen en je af te vragen of we de goede kant op gaan. Ook niet als er al veel tijd in een project is gestopt. Je vindt het belangrijk om up-to-date te zijn en continu te blijven leren. Je zorgt er zelf ook voor dat je tijd maakt om dat te doen.
 • Senior Lead Developer - Adivare BV GRONINGEN
  Senior Lead Developer Als Lead Developer doe je alles wat de rest van het team ook doet. Je bent dagelijks bezig met het programmeren, je bent actief betrokken bij de projecten van je collega’s en je helpt ze als dat nodig is.Daarnaast besteed je veel tijd aan de grote lijnen. Het is jouw tweede natuur om het overzicht te houden, je communiceert actief met je collega’s en je merkt het snel op als er bijvoorbeeld misverstand dreigen te ontstaan. Kwaliteit is belangrijk en daar neem jij een actieve rol in. Dit doe je door de omstandigheden te scheppen waarin goede code wordt geschreven.Jij bent niet bang om uit te zoomen en je af te vragen of we de goede kant op gaan. Ook niet als er al veel tijd in een project is gestopt. Je vindt het belangrijk om up-to-date te zijn en continu te blijven leren. Je zorgt er zelf ook voor dat je tijd maakt om dat te doen.
 • Installateur met een passie voor techniek - INTUhome GRAMSBERGEN
  Installateur met een passie voor techniek Wij werken aan een schonere wereld en hebben jouw hulp nodig!
 • Java Developer - Open Circle Solutions UTRECHT
  Java Developer Ben je op zoek naar een baan waarbij je samenwerkt met leuke collega’s, die ook nog eens goed zijn in Java, Open Source en RedHat producten? Solliciteer dan op één van onze vacatures.
 • SAP SD/MM Consultant - Peach Group B.V. BREDA
  Peach Group B.V.

  Vanuit je SAP SD/MM specialisme werk je in multidisciplinaire teams aan verschillende projecten bij onze klanten. Als ervaren consultant krijg je een adviserende en coördinerende rol.

 • SAP CS/PM/EAM Consultant - Peach Group B.V. EINDHOVEN
  Peach Group B.V.

  Vanuit je SAP CS/PM specialisme werk je in multidisciplinaire teams aan verschillende projecten bij onze klanten. Als ervaren consultant krijg je een adviserende en coördinerende rol.

 • SAP CS/PM/EAM Consultant - Peach Group B.V. BREDA
  Peach Group B.V.

  Vanuit je SAP CS/PM specialisme werk je in multidisciplinaire teams aan verschillende projecten bij onze klanten. Als ervaren consultant krijg je een adviserende en coördinerende rol.

 • Full Stack Java Developer - Hely AMSTERDAM
  Hely Wil jij meewerken aan een initiatief dat direct impact gaat hebben op de mensen om je heen en de maatschappij als geheel? Kom werken bij Hely!
 • Senior Software Engineer @ Relive - Relive ROTTERDAM
  Senior Software Engineer @ Relive We’re looking for experienced Software Engineers to build out Relive. Today Relive has more than 5 million users and we’re growing faster every day. Are you excited to build something millions of people love, and up for a challenge? You could be the adventurer we’re looking for!
 • Medior Software Engineer @ Relive - Relive ROTTERDAM
  Medior Software Engineer @ Relive We’re looking for experienced Software Engineers to build out Relive. Today Relive has more than 5 million users and we’re growing faster every day. Are you excited to build something millions of people love, and up for a challenge? You could be the adventurer we’re looking for!
 • Software Engineer - Relive ROTTERDAM
  Software Engineer We’re looking for experienced Software Engineers to build out Relive. Today Relive has more than 5 million users and we’re growing faster every day. Are you excited to build something millions of people love, and up for a challenge? You could be the adventurer we’re looking for!
 • Front-end Developer met React skills - Humanoids B.V. ROTTERDAM
  Front-end Developer met React skills Wat we zoeken Een solide Front-end Developer met enkele jaren ervaring. Je bent gewend te werken met industry-standard tools & talen. Je hebt wat ervaring met de frameworks en ontwikkelen voor verschillende devices. Je schrijft solide, schaalbare code en hebt wat ervaring met agile werken. Heb je nog wat training nodig? Prima, daar kunnen we in voorzien.
 • Allround systeembeheerder bij Supracom - Supracom GARDEREN
  Allround systeembeheerder bij Supracom Klantgerichte ICT is wat jij ademt
 • Netwerkbeheerder bij Supracom - Supracom GARDEREN
  Netwerkbeheerder bij Supracom Klantgerichte ICT is wat jij ademt
 • Systeembeheerder bij Supracom - Supracom GARDEREN
  Systeembeheerder bij Supracom Klantgerichte ICT is wat jij ademt
 • Finance consultant bij Steltix - STELTIX Nederland UTRECHT
  Finance consultant bij Steltix Je bent op zoek naar een uitdaging en zoekt een baan waarin je niet alleen veel kunt leren, maar ook direct een breed en interessant takenpakket krijgt toebedeeld. Werken op het snijvlak van bedrijfskunde en ICT lijkt je interessant en je wil graag werken bij verschillende organisaties en branches. Reizen voor je werk lijkt jou heerlijk - of het nou binnen of buiten Nederland is. Maar, je maakt ook graag onderdeel uit een team en een ‘thuisbasis’ hebben bij het bedrijf waarvoor je werkt. Herken jij je in bovenstaande, lees dan verder! Wij bieden je niet alleen een contract, maar bovenal een loopbaan, waar je zelf de leiding over hebt.
 • PHP Fullstack Developer - Radish Concepts BV ENSCHEDE
  Radish Concepts BV Wij zijn Radish Concepts, een groeiend internet/Platform-bureau uit Enschede, hard op zoek naar goede, getalenteerde developers. En we hopen die in jou te vinden!
 • Junior OutSystems Developer - Phact VENRAY
  Junior OutSystems Developer Voor de uitbreiding van ons OutSystems development team, zijn wij op zoek naar enthousiaste en ambitieuze softwareontwikkelaars die samen met ons willen bouwen aan de groei van onze jonge onderneming. Ervaring met OutSystems niet vereist, interesse in nieuwe technologieën wel. Ben jij een teamplayer en werk je graag aan uitdagende projecten? Dan komen we graag met je in contact.
 • Medior Software Developer - Phact VENRAY
  Medior Software Developer Voor de uitbreiding van ons OutSystems development team, zijn wij op zoek naar enthousiaste en ambitieuze softwareontwikkelaars die samen met ons willen bouwen aan de groei van onze jonge onderneming. Ervaring met OutSystems niet vereist, interesse in nieuwe technologieën wel. Ben jij een teamplayer en werk je graag aan uitdagende projecten? Dan komen we graag met je in contact.
 • Junior Software Developer - Phact VENRAY
  Junior Software Developer Voor de uitbreiding van ons OutSystems development team, zijn wij op zoek naar enthousiaste en ambitieuze softwareontwikkelaars die samen met ons willen bouwen aan de groei van onze jonge onderneming. Ervaring met OutSystems niet vereist, interesse in nieuwe technologieën wel. Ben jij een teamplayer en werk je graag aan uitdagende projecten? Dan komen we graag met je in contact.
 • Medior + Java Developer - Open Circle Solutions EINDHOVEN
  Medior + Java Developer Ben je op zoek naar een baan waarbij je samenwerkt met leuke collega’s, die ook nog eens goed zijn in Java, Open Source en RedHat producten? Solliciteer dan op één van onze vacatures.
 • Infraspecialist - Denkavit Nederland B.V. VOORTHUIZEN
  Denkavit Nederland B.V. Ben jij de infraspecialist die een belangrijke bijdrage kan leveren aan de ontwikkeling van de IT infrastructuur van Denkavit? Dan zijn wij op zoek naar jou!
 • CODE14 | PHP | Laravel | Vue.js | - Code14 RIJSSEN
  Code14 Jij bent een echte spin in het web en voelt je thuis in diverse stack en tools. Je hart ligt bij het maken en doorontwikkelen van goede software, zowel front-end als back-end!
 • Software engineer - I.C.Y. B.V. LEMMER
  Software engineer I.C.Y. is momenteel op zoek naar een gedreven software ontwikkelaar, die het leuk lijkt om het ervaren - en bovenal gezellige - team te versterken!
 • Ervaren software developer - I.C.Y. B.V. LEMMER
  Ervaren software developer I.C.Y. is momenteel op zoek naar een gedreven software ontwikkelaar, die het leuk lijkt om het ervaren - en bovenal gezellige - team te versterken!
 • Software developer - I.C.Y. B.V. LEMMER
  Software developer I.C.Y. is momenteel op zoek naar een gedreven software ontwikkelaar, die het leuk lijkt om het ervaren - en bovenal gezellige - team te versterken!
 • Software ontwikkelaar - I.C.Y. B.V. LEMMER
  Software ontwikkelaar I.C.Y. is momenteel op zoek naar een gedreven software ontwikkelaar, die het leuk lijkt om het ervaren - en bovenal gezellige - team te versterken!
 • FULL STACK .NET DEVELOPER - IDinIT 'S-HERTOGENBOSCH
  FULL STACK .NET DEVELOPER

  Wij zijn op zoek naar sterke kandidaten om ons team te versterken. Mensen die continue bezig zijn met kennisopbouw en bij wie het development bloed door hun aderen stroomt. Developers, die niet alleen een kei zijn in hun vakgebied maar juist ook in de ontwerpfase en testfase hun bijdrage aan een gedegen eindresultaat willen leveren.

 • Software Architect bij Be Informed te Apeldoorn - Be Informed B.V. APELDOORN
  Be Informed B.V. Software Architect binnen Product Development: Spreidt eigenaarschap ten toon op de software van het Be Informed platform, volgt de ontwikkelingen in de markt en doet actief voorstellen waar verbeteringen mogelijk zijn. Een sparringspartner voor product owner (product architect & CTO) en het team om te komen tot een maximaal resultaat gegeven behoefte, tijd, kwaliteit en resources met voldoende balans tussen de korte en middellange termijn.
 • .NET Backend ontwikkelaar – Pharmeon - Pharmeon AMSTERDAM
  Pharmeon De mogelijkheden binnen de digitale zorg nemen steeds meer toe. Heb jij affiniteit met zorg en ICT en ben je op zoek naar een baan waarin je het verschil kunt maken met jouw persoonlijkheid en inzet? Dan zoeken we jou!
 • Testconsultant - Expleo Group UTRECHT
  Testconsultant As a trusted partner, Expleo helps businesses deliver innovations that drive technological progress for the benefit of wider society. Whatever your career stage, you can expect opportunities to grow your expertise and convert your talent into meaningful impact.
 • Medior System Engineer - Altios APELDOORN
  Medior System Engineer Voor onze groeiende vestiging in Apeldoorn zijn wij op zoek naar een nieuwe collega welke ons team met systeembeheerders komt versterken.
 • Front-end Developer bij Ittica Media - Ittica Media HOOGEVEEN
  Ittica Media Verzorg jij straks de technische realisatie van onze online projecten? Als Front-end Developer bij Ittica Media kun je helemaal los op programmeergebied. We hebben trouwens niet alleen een mooie baan voor je, je krijgt er meteen een leuke groep collega’s én een inspirerende werkplek bij!
 • Front-end Developer - Ittica Media HOOGEVEEN
  Ittica Media Verzorg jij straks de technische realisatie van onze online projecten? Als Front-end Developer bij Ittica Media kun je helemaal los op programmeergebied. We hebben trouwens niet alleen een mooie baan voor je, je krijgt er meteen een leuke groep collega’s én een inspirerende werkplek bij!
 • Python/PHP developer | Groningen - Adivare BV GRONINGEN
  Python/PHP developer | Groningen Als Developer / programmeur richt je je voornamelijk op het ontwikkelen van nieuwe systemen, het onderhouden van bestaande systemen, het oplossen van (bug)-issues en het geven van technisch advies. Complexe integraties met web-services zijn een uitdaging voor je die je graag aangaat.
 • Python/PHP developer - Adivare BV GRONINGEN
  Python/PHP developer Als Developer / programmeur richt je je voornamelijk op het ontwikkelen van nieuwe systemen, het onderhouden van bestaande systemen, het oplossen van (bug)-issues en het geven van technisch advies. Complexe integraties met web-services zijn een uitdaging voor je die je graag aangaat.
 • Python developer - Adivare BV GRONINGEN
  Python developer Als Developer / programmeur richt je je voornamelijk op het ontwikkelen van nieuwe systemen, het onderhouden van bestaande systemen, het oplossen van (bug)-issues en het geven van technisch advies. Complexe integraties met web-services zijn een uitdaging voor je die je graag aangaat.
 • Python ontwikkelaar - Adivare BV GRONINGEN
  Python ontwikkelaar Als Developer / programmeur richt je je voornamelijk op het ontwikkelen van nieuwe systemen, het onderhouden van bestaande systemen, het oplossen van (bug)-issues en het geven van technisch advies. Complexe integraties met web-services zijn een uitdaging voor je die je graag aangaat.
 • Python programmeur - Adivare BV GRONINGEN
  Python programmeur Als Developer / programmeur richt je je voornamelijk op het ontwikkelen van nieuwe systemen, het onderhouden van bestaande systemen, het oplossen van (bug)-issues en het geven van technisch advies. Complexe integraties met web-services zijn een uitdaging voor je die je graag aangaat.
 • Full-stack Developer - FeedbackFruits BV AMSTERDAM
  Full-stack Developer Up for a high impact developer role in an ambitious, bootstrapped scale-up? We have just the right one for you. This role will allow you to shine with your passion for technology, while building apps that change the way students around the world learn.
 • Web Developer - FeedbackFruits BV AMSTERDAM
  Web Developer Up for a high impact developer role in an ambitious, bootstrapped scale-up? We have just the right one for you. This role will allow you to shine with your passion for technology, while building apps that change the way students around the world learn.
 • ERP consultant - Asamco BV BREDA
  Asamco BV

  Voor Asamco in Breda zijn wij op zoek naar een ERP Consultant.  Vindt jij het leuk om in contact met de klanten te staan? Om hen optimaal te ondersteunen bij de geïmplementeerde software? Je analyseert de bedrijfsprocessen van de klant, richt de processen in door de implementatie van de benodigde software en traint de klant hierin zodat zij hier optimaal gebruik van kunnen maken. Kortom, een consultancy baan waarin je de diepgang mag op zoeken en écht met de klant in gesprek gaat.

 • Full Stack Web Developer - FeedbackFruits BV AMSTERDAM
  Full Stack Web Developer Up for a high impact developer role in an ambitious, bootstrapped scale-up? We have just the right one for you. This role will allow you to shine with your passion for technology, while building apps that change the way students around the world learn.
 • Medior Linux Engineer (English) - Proactis WEESP
  Medior Linux Engineer (English) Do you think outside the box? Do you like working in a dynamic organisation? Are you the one people go to to get the job done? Are you persistent in finding solutions? And are you satisfied only if your users are? We are looking for you!
 • Junior Linux Engineer (English) - Proactis WEESP
  Junior Linux Engineer (English) Do you think outside the box? Do you like working in a dynamic organisation? Are you the one people go to to get the job done? Are you persistent in finding solutions? And are you satisfied only if your users are? We are looking for you!
 • Medior C# Programmeur - Microcash DEN HAAG
  Medior C# Programmeur Als software-ontwikkelaar houdt je je bezig met het onderhoud en uitbreiden van onze bestaande, vaak complexe applicaties. Omdat wij veel bezig zijn met vernieuwingen komt het ook geregeld voor dat we een geheel nieuwe applicatie besluiten te gaan ontwikkelen. Wij maken daarbij gebruik van de nieuwste technieken.Jouw capaciteiten zullen optimaal ingezet worden om deze zo goed mogelijk tot z’n recht te laten komen. De verhouding van de werkzaamheden in front end/back end is ongeveer 30/70, maar het is ook mogelijk je vooral op de back end te richten. Wij hebben nog veel te implementeren en uit te breiden in onze software en hebben een groot aantal leuke en uitdagende software-development taken die op jou zitten wachten. Kom jij ons team versterken?
 • Junior C# Programmeur - Microcash DEN HAAG
  Junior C# Programmeur Als software-ontwikkelaar houdt je je bezig met het onderhoud en uitbreiden van onze bestaande, vaak complexe applicaties. Omdat wij veel bezig zijn met vernieuwingen komt het ook geregeld voor dat we een geheel nieuwe applicatie besluiten te gaan ontwikkelen. Wij maken daarbij gebruik van de nieuwste technieken.Jouw capaciteiten zullen optimaal ingezet worden om deze zo goed mogelijk tot z’n recht te laten komen. De verhouding van de werkzaamheden in front end/back end is ongeveer 30/70, maar het is ook mogelijk je vooral op de back end te richten. Wij hebben nog veel te implementeren en uit te breiden in onze software en hebben een groot aantal leuke en uitdagende software-development taken die op jou zitten wachten. Kom jij ons team versterken?
 • C# Programmeur - Microcash DEN HAAG
  C# Programmeur Als software-ontwikkelaar houdt je je bezig met het onderhoud en uitbreiden van onze bestaande, vaak complexe applicaties. Omdat wij veel bezig zijn met vernieuwingen komt het ook geregeld voor dat we een geheel nieuwe applicatie besluiten te gaan ontwikkelen. Wij maken daarbij gebruik van de nieuwste technieken.Jouw capaciteiten zullen optimaal ingezet worden om deze zo goed mogelijk tot z’n recht te laten komen. De verhouding van de werkzaamheden in front end/back end is ongeveer 30/70, maar het is ook mogelijk je vooral op de back end te richten. Wij hebben nog veel te implementeren en uit te breiden in onze software en hebben een groot aantal leuke en uitdagende software-development taken die op jou zitten wachten. Kom jij ons team versterken?
 • Junior Linux Engineer - Proactis WEESP
  Junior Linux Engineer Kleur je graag buiten de lijntjes? Vind je het leuk om in een dynamische organisatie te werken? Komen collega’s naar jou ‘to get the job done’? Ga jij door tot je een oplossing hebt gevonden? En ben jij pas tevreden als jouw gebruikers tevreden zijn? Dan zijn wij op zoek naar jou!
 • Navision/ Business Central Implementation Consultant - Fugro LEIDSCHENDAM
  Navision/ Business Central Implementation Consultant Do you like Financial Management? Do you have experience with the implementation of Navision or Business Central? Would you like to implement Navision/ Business Central in an international setting? Then we have just the job for you.
 • OutSystems Developer - Phact VENRAY
  OutSystems Developer Voor de uitbreiding van ons OutSystems development team, zijn wij op zoek naar enthousiaste en ambitieuze softwareontwikkelaars die samen met ons willen bouwen aan de groei van onze jonge onderneming. Ervaring met OutSystems niet vereist, interesse in nieuwe technologieën wel. Ben jij een teamplayer en werk je graag aan uitdagende projecten? Dan komen we graag met je in contact.
 • Software Engineer – Air & Ocean systems - Rotra Forwarding B.V. DOESBURG
  Rotra Forwarding B.V.

  Het logistieke landschap verandert continu en razendsnel. De focus komt steeds meer te liggen op het onderling delen van data en het beheersbaar maken van de logistieke keten, met optimale transparantie, efficiëntie en minimalisering van kosten en procesfouten als resultaat. Dat is logistiek ondernemen anno nu.

  Binnen Rotra zijn we op zoek naar een enthousiaste software Engineer die kennis heeft van Javascript en aanverwante web technieken maar die naast deze specialisatie ook allround ingezet kan worden!

 • Senior Software Engineer – Road systems (Nodejs / React) - Rotra Forwarding B.V. DOESBURG
  Rotra Forwarding B.V. Binnen Rotra zijn we op zoek naar een enthousiaste software Engineer die kennis heeft van Javascript en aanverwante web technieken maar die naast deze specialisatie ook allround ingezet kan worden!
 • Medior Software Engineer – Road systems (Nodejs / React) - Rotra Forwarding B.V. DOESBURG
  Rotra Forwarding B.V. Binnen Rotra zijn we op zoek naar een enthousiaste software Engineer die kennis heeft van Javascript en aanverwante web technieken maar die naast deze specialisatie ook allround ingezet kan worden!
 • Software Engineer – Road systems (Nodejs / React) - Rotra Forwarding B.V. DOESBURG
  Rotra Forwarding B.V. Binnen Rotra zijn we op zoek naar een enthousiaste software Engineer die kennis heeft van Javascript en aanverwante web technieken maar die naast deze specialisatie ook allround ingezet kan worden!
 • Software Engineer – Road systems (EXT JS) - Rotra Forwarding B.V. DOESBURG
  Rotra Forwarding B.V. Binnen Rotra zijn we op zoek naar een enthousiaste software Engineer die kennis heeft van Javascript en aanverwante web technieken maar die naast deze specialisatie ook allround ingezet kan worden!
 • Software Engineer – Road systems - Rotra Forwarding B.V. DOESBURG
  Rotra Forwarding B.V. Binnen Rotra zijn we op zoek naar een enthousiaste software Engineer die kennis heeft van Javascript en aanverwante web technieken maar die naast deze specialisatie ook allround ingezet kan worden!
 • IT-Traineeship zonder IT-achtergrond - Qquest GOUDA
  IT-Traineeship zonder IT-achtergrond

  Je gaat de eerste twee maanden ontdekken hoe je jouw talenten toe kan passen binnen één van de vele IT-technische functies. 

 • Technisch Test Engineer - Qquest GOUDA
  Technisch Test Engineer

  Als testautomatiseerder werk je in multidisciplinaire teams, waarbij je met jouw expertise zorgt voor een hogere kwaliteit en meer stabiliteit van de software. 

 • Senior C# .Net ontwikkelaar - Prosoftware DORDRECHT
  Senior C# .Net ontwikkelaar Zou jij willen werken bij een groeiend bedrijf dat zich beweegt in een continu veranderende branche? Prosoftware richt zich op de ontwikkeling, ondersteuning en verkoop van praktijksoftware voor paramedici, de GGZ en hulpmiddelenleveranciers. Onze klanten bevinden zich in uiteenlopende beroepsgroepen in de zorg. We hebben een mix van zowel kleine eenmanspraktijken, als zorginstellingen met ruim 100 behandelaren als klant. Ons team bestaat uit helpdeskers, programmeurs, softwaretesters en commercieel- en administratief medewerkers. In totaal werken er op dit moment 22 mensen bij Prosoftware. Onder andere door groei hebben wij regelmatig vacatures openstaan.
 • PHP / Laravel Developer - Code14 RIJSSEN