Home >
ICT Banen - 19 januari 2016

ICT Banen - 19 januari 2016

Verknal jij je kansen op een nieuwe baan met je lichaamstaal?


smileJe eerste indruk bij een sollicitatie maak je natuurlijk in eerste plaats met je cv en met je motivatiebrief. Maar word je uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek, dan wordt ook automatisch ook van belang hoe jij jezelf presenteert. Hoe je loopt, praat, je houding terwijl je zit of staat; alles gaat vanaf dat moment meetellen in de beslissing of jij de baan krijgt, of niet. En door de zenuwen is een verkeerde indruk snel gemaakt. Maak jij één van de onderstaande missers met je lichaamstaal en verknal je daarmee je kansen op een nieuwe baan? Snel even checken!


1. Je maakt geen oogcontact

Je weet je niet echt een houding te geven tijdens het gesprek, en omdat je het ongemakkelijk vindt om de interviewer telkens aan te kijken, kijk je maar weg. Naar buiten, of naar de tafel voor je of naar de vloer. Wel zo veilig, denk je. Fout!

De meeste recruiters die JouwICTvacature sprak, vinden het prettig dat je ze regelmatig aankijkt tijdens het gesprek. Als bevestiging van het feit dat je naar ze luistert, maar ook om je antwoord kracht bij te zetten. Als je wegkijkt, zal de interviewer het idee krijgen dat je verschrikkelijk onzeker bent, dat je geen goed antwoord op de vraag hebt, of dat je aan het liegen bent. Het hoeft niet waar te zijn, maar zo kan je wel overkomen. En dat wil je niet!


2. Je (glim)lacht niet één keer tijdens het gesprek

Je wilt zakelijk overkomen en zet gedurende het hele gesprek je ‘poker face’ op. Zo weet de interviewer in ieder geval dat je een serieuze en professionele werknemer bent, die zijn tijd niet verdoet aan flauwe grappen of andere onzin. Toch? Fout!

Sollicitanten die regelmatig glimlachen komen vaak over als zelfverzekerd, open, energiek en als een warm persoon. Mensen die nooit lachen of glimlachen, komen eerder over als streng, bars of weinig betrokken. Welke eigenschappen denk jij dat het beste scoren tijdens een sollicitatiegesprek? Juist. Smile, dus!


3. Onderuitgezakt zitten of in elkaar gedoken staan

Als je van jezelf weet dat je de neiging hebt om met afhangende schouders te staan, of juist met opgetrokken schouders, let daar dan extra op als je een sollicitatiegesprek in gaat. Je lichaamshouding zegt namelijk meer dan duizend woorden. Vergeet niet dat je je eerste indruk vaak al maakt in de wachtruimte: ga dus ook daar niet onderuitgezakt in een stoel hangen. Let vanaf het moment dat je je entree maakt op je postuur.

Zorg er voor dat je nek en kruin in lijn zijn met je ruggengraat, en breng je schouders naar achteren en naar beneden. Als je zit, raakt alleen je onderrug de stoelleuning en heb je verder een actieve houding. Houd je dit aan, dan kom je niet alleen geloofwaardiger, sterker en fitter over; je voelt je ook nog eens sterker en zelfverzekerder. Allemaal winst in een sollicitatiegesprek!


4. Aan je haar, gezicht of aan dingen op tafel friemelen

Heel veel mensen doen dit in een één-op-één gesprekssituatie en zijn zich er nauwelijks van bewust: prutsen en friemelen. Aan hun haar, hun gezicht, hun kleding of aan die pen die toevallig op tafel ligt. De feiten zijn bekend, maar wat is er precies op tegen? Nou, eigenlijk alles. Je leidt de interviewer er niet alleen mee af, je geeft ook nog eens de indruk dat je zenuwachtig of verveeld bent. Ook al ben je dat totaal niet! Niet doen dus.

Weet je van jezelf dat je de neiging hebt om te gaan frunniken, pulken of prutsen? Zorg er dan voor dat je je handen bewust in je schoot legt en ze daar laat tijdens het gesprek. Stay in control!


5. Een slappe handdruk geven

Het is een klassieker, maar het wordt nog maar al te vaak gedaan: een slap handje geven bij binnenkomst. Terwijl de handdruk juist hét moment is waarop jij jezelf moet laten zien! Met een slappe handdruk kom je zenuwachtig, verlegen en weinig daadkrachtig over. Pak de interviewer zijn of haar hand volledig en goed vast: zorg voor palm-op-palm-contact, vouw je duim en zorg voor een gematigde knijpactie. Té hard knijpen is ook weer niet goed! Het laatste wat je wil, is je interviewer een zere hand bezorgen.


6. Met gekruiste armen staan of zitten

Een gesloten houding is weinig uitnodigend. Als je je armen voor je kruist, ben je niet erg benaderbaar en kom je over alsof je je niet op je gemak voelt; of je dat nu staand of zittend doet. De interviewer zal de indruk krijgen dat je iets te verbergen hebt of dat je iets tegen hem of haar hebt. Zorg er dus voor dat je handen zichtbaar zijn en dat je je lichaam niet afschermt met je armen.

 

Meer sollicitatietips?


Wil je je optimaal voorbereiden op je sollicitatiegesprek? Dan is er natuurlijk meer van belang dan je lichaamshouding alleen. Naast interessante vacatures heeft JouwICTvacature daarom een hele reeks sollicitatietips voor je, die je helpen om je sollicitatie op alle fronten voor te bereiden. Zo haal je altijd het maximale uit je gesprek! En ook voor het schrijven van een solide cv en een sterke motivatiebrief hebben we praktische tips, waar je direct mee aan de slag kan.

 

Recente ICT Banen - 19 januari 2016

 • Starter Java Software Developer/Consultant bij IT Topdogs - IT Topdogs AMSTERDAM-ZUIDOOST
  Starter Java Software Developer/Consultant bij IT Topdogs Zit je in het laatse studiejaar en heb je een opleiding op ICT gebied? Ben je van plan om af te studeren met minimaal een 8 gemiddeld? Heb je naast je studie tijd om te werken en wil je tevens praktijkervaring op doen op gebied van softwareontwikkeling? Wij hebben een apart programma voor talentvolle starters en ICT studenten.
 • Cloud Consultant - Sogeti VIANEN
  Sogeti IT was nog nooit zo’n belangrijk onderdeel van onze samenleving. De IT-ontwikkelingen, en in het bijzonder de recente Cloud ontwikkelingen hebben ook een enorme impact en maken het speelveld voor jou als Cloud Consultant uitdagender dan ooit.
 • Startende Java-developer met ambitie bij Cerios - Cerios BAARN
  Startende Java-developer met ambitie bij Cerios

  Ben jij Startende Java-developer en heb je de ambitie om je verder te ontwikkelen? Zie je voor jezelf in de toekomst een rol weggelegd als lead developer of software architect? Dan heeft Cerios misschien wel een plek voor jou.

 • Medior Java Software Developer / Consultant bij IT Topdogs - IT Topdogs AMSTERDAM
  Medior Java Software Developer / Consultant bij IT Topdogs Vind jij als ervaren software developer innovatie net zo belangrijk als wij? Wil je jezelf tijdens je werk constant blijven verbeteren? Wil je werken bij een bedrijf dat innovatie belangrijk vindt en waar teaming en persoonlijke ontwikkeling onderdeel zijn van de bedrijfscultuur? IT Top Dogs is een jonge organisatie die op zoek is naar developers met echte kwaliteit.
 • Medior cloud engineer - 9apps UTRECHT
  9apps 9apps develops and maintains Cloud Infrastructure on behalf of a challenging group of customers. Because our client base and activities are expanding, job vacancies are opening up in our team for medior and senior Cloud engineers with experience in Migration and Devops in either Microsoft Azure or Amazon Cloud domains.
 • Traineeship Agile Testautomatiseerder bij Cerios - Cerios BAARN
  Traineeship Agile Testautomatiseerder bij Cerios Als testautomatiseerder heb je een uitdagende baan en lever je een belangrijke bijdrage aan ontwikkelteams: door de testen te automatiseren zijn nieuwe versies sneller en goed getest op te leveren. Niet alleen bedenk je testen, je bent ook in staat deze geautomatiseerd uit te laten voeren. Een vakgebied dat zeer sterk in opkomst is!
 • Junior Backend Javascript Developer - TradeCast ZWOLLE
  TradeCast Jij gaat als Junior Backend Developer een belangrijke rol spelen (en veel leren!) binnen een ervaren en gemotiveerd team. Je werkzaamheden zullen vooral bestaan uit het bouwen van nieuwe toffe features en het realiseren van de nieuwe fase van ons platform.
 • Senior Agile Test Engineer bij Het ConsultancyHuis - Het ConsultancyHuis SCHIPHOL-RIJK
  Senior Agile Test Engineer bij Het ConsultancyHuis

  Als Senior Agile Test Engineer aan de slag bij dé topwerkgever en topdienstverlener van Nederland?

 • Medior Wordpress Frontend Developer bij eDifference - Edifference BARNEVELD
  Medior Wordpress Frontend Developer bij eDifference Ligt jouw passie bij het vertalen van designs naar krachtige WordPress websites? Weet jij business wensen van klanten te vertalen naar technische oplossingen? Dan zoeken wij jou!
 • Senior cloud engineer - 9apps UTRECHT
  9apps 9apps develops and maintains Cloud Infrastructure on behalf of a challenging group of customers. Because our client base and activities are expanding, job vacancies are opening up in our team for medior and senior Cloud engineers with experience in Migration and Devops in either Microsoft Azure or Amazon Cloud domains.
 • Medior Security specialist - Ventus IT Professionals RIJSWIJK (RIJSWIJK)
  Ventus IT Professionals Voor onze serviceline Security zoeken wij binnen Ventus IT Profesionals nog specialisten die hun steentje bij willen dragen aan de informatiebeveiliging bij de klant.
 • Senior SAP BI Consultant bij Plainwater - Plainwater DEN HAAG
  Senior SAP BI Consultant bij Plainwater Wij zoeken een analytisch sterk persoon met uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden. Een gezonde dosis humor is bij ons zeer belangrijk! Je hebt interesse en affiniteit met IT en bedrijfsprocessen. Ben jij die representatieve kandidaat die kwalitatief en sociaal een goede aanvulling is voor ons ambitieuze team? Dan nodigen we je graag uit om te reageren op deze vacature!
 • Cloud Architect Randstad - Sogeti VIANEN
 • Medior Magento Front-end Developer bij eDifference - Edifference BARNEVELD
  Medior Magento Front-end Developer bij eDifference eDifference maakt de meest geavanceerde en mooiste webshops. Vind je het leuk om prachtige ontwerpen te realiseren naar technisch uitdagende webshops? Dan hebben wij de perfecte baan! Samen met onze specialisten binnen Online Marketing, Design & Video en Backend Development zet jij je in om de tofste webshops neer te zetten.
 • Medior Cloud Consultant - Ventus IT Professionals RIJSWIJK (RIJSWIJK)
  Ventus IT Professionals Ben jij onafhankelijk in de cloudmarkt en wil je altijd het beste advies geven aan je klant? Ben je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de markt en commercieel ingesteld? Wil jij onderscheidend zijn van je collega’s en hiervoor worden beloond? Dan is Ventus IT Professionals op zoek naar jou!
 • Senior Agile testspecialist bij Cerios - Cerios BAARN
  Senior Agile testspecialist bij Cerios Ben jij een agile testspecialist met de vaardigheid om goed te communiceren over je werk? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bij Cerios vind je ervaren enthousiaste collega’s, maken we graag tijd voor kennisdeling en bieden we je mooie uitdagende projecten.
 • Young Professional Cloud - Sogeti VIANEN
  Sogeti Bij Sogeti kan jij jezelf als Young Professional Cloud ontwikkelen in meerdere richtingen. Allereerst leg je een basis binnen het Microsoft domein. Na de basis ondersteunen we je door te specialiseren in wellicht andere, diepere Microsoft technologieën zoals Private Cloud, Azure, Communication of Messaging, maar je kan ook kiezen voor producten van andere partijen zoals Redhat. Kortom de mogelijkheden zijn legio. Jij bepaalt!
 • Wordpress Frontend Developer bij eDifference - Edifference BARNEVELD
  Edifference Ligt jouw passie bij het vertalen van designs naar krachtige WordPress websites? Weet jij business wensen van klanten te vertalen naar technische oplossingen? Dan zoeken wij jou!
 • Ongewoon enthousiaste Medior Full Stack Engineer bij NAVARA! - NAVARA DRIEBERGEN-RIJSENBURG
  Ongewoon enthousiaste Medior Full Stack Engineer bij NAVARA! Wil jij werken aan innovatieve en uitdagende projecten binnen toonaangevende organisaties? En wil jij werken met alleen de beste mensen in hun vakgebied? Wil jij je ontwikkelen en meegroeien met een organisatie? Dan is NAVARA de juiste plek voor een volgende stap in jouw carrière.
 • Senior Full Stack Engineer | Java, .NET, HTML5, CSS, Javascript - NAVARA DRIEBERGEN-RIJSENBURG
  Senior Full Stack Engineer | Java, .NET, HTML5, CSS, Javascript Wil jij werken aan innovatieve en uitdagende projecten binnen toonaangevende organisaties? En wil jij werken met alleen de beste mensen in hun vakgebied? Wil jij je ontwikkelen en meegroeien met een organisatie? Dan is NAVARA de juiste plek voor een volgende stap in jouw carrière.
 • Cloud Consultant Noord Nederland - Sogeti VIANEN
  Sogeti IT was nog nooit zo’n belangrijk onderdeel van onze samenleving. De IT-ontwikkelingen, en in het bijzonder de recente Cloud ontwikkelingen hebben ook een enorme impact en maken het speelveld voor jou als Cloud Consultant uitdagender dan ooit.
 • Cloud Native Engineer / DevOps Engineer - Sogeti VIANEN
  Sogeti IT was nog nooit zo'n belangrijk onderdeel van onze samenleving. De IT-ontwikkelingen, en in het bijzonder de recente Cloud ontwikkelingen hebben ook een enorme impact en maken het speelveld voor jou als Cloud Native Engineer / DevOps engineer uitdagender dan ooit.
 • Junior Agile testspecialist bij Cerios - Cerios BAARN
  Junior Agile testspecialist bij Cerios Ben jij een agile testspecialist met de vaardigheid om goed te communiceren over je werk? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bij Cerios vind je ervaren enthousiaste collega’s, maken we graag tijd voor kennisdeling en bieden we je mooie uitdagende projecten.
 • Junior+ Agile Test Engineer bij Het ConsultancyHuis - Het ConsultancyHuis SCHIPHOL-RIJK
  Junior+ Agile Test Engineer bij Het ConsultancyHuis

  Als Junior+ Agile Test Engineer aan de slag bij dé topwerkgever en topdienstverlener van Nederland?

 • Junior Backend Developer Node JS - TradeCast ZWOLLE
  TradeCast Jij gaat als Junior Backend Developer een belangrijke rol spelen (en veel leren!) binnen een ervaren en gemotiveerd team. Je werkzaamheden zullen vooral bestaan uit het bouwen van nieuwe toffe features en het realiseren van de nieuwe fase van ons platform.
 • Senior Java Software Developer / Consultant bij IT Topdogs - IT Topdogs AMSTERDAM
  Senior Java Software Developer / Consultant bij IT Topdogs Vind jij als ervaren software developer innovatie net zo belangrijk als wij? Wil je jezelf tijdens je werk constant blijven verbeteren? Wil je werken bij een bedrijf dat innovatie belangrijk vindt en waar teaming en persoonlijke ontwikkeling onderdeel zijn van de bedrijfscultuur? IT Top Dogs is een jonge organisatie die op zoek is naar developers met echte kwaliteit.
 • Senior Wordpress Frontend Developer bij eDifference - Edifference BARNEVELD
  Senior Wordpress Frontend Developer bij eDifference Ligt jouw passie bij het vertalen van designs naar krachtige WordPress websites? Weet jij business wensen van klanten te vertalen naar technische oplossingen? Dan zoeken wij jou!
 • Medior Backend Developer Node JS - TradeCast ZWOLLE
  TradeCast

  Jij gaat als Medior Backend Developer een belangrijke rol spelen (en veel leren!) binnen een ervaren en gemotiveerd team. Je werkzaamheden zullen vooral bestaan uit het bouwen van nieuwe toffe features en het realiseren van de nieuwe fase van ons platform.

 • Senior Netwerk professional - Ventus IT Professionals RIJSWIJK (RIJSWIJK)
  Ventus IT Professionals Ben jij onafhankelijk in de netwerkmarkt en wil je altijd het beste advies geven aan je klant? Ben je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en weet je deze kennis in bruikbare diensten voor je klant te vertalen? Wil je je onderscheiden ten opzichte van je collega’s, of van je vakgenoten en hiervoor worden beloond? Dan is Ventus IT Professionals op zoek naar jou!
 • Medior Agile testspecialist bij Cerios - Cerios BAARN
  Medior Agile testspecialist bij Cerios Ben jij een agile testspecialist met de vaardigheid om goed te communiceren over je werk? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bij Cerios vind je ervaren enthousiaste collega’s, maken we graag tijd voor kennisdeling en bieden we je mooie uitdagende projecten.
 • Junior Java Software Developer/Consultant bij IT Topdogs - IT Topdogs AMSTERDAM-ZUIDOOST
  Junior Java Software Developer/Consultant bij IT Topdogs Start je met je carriere en ligt je passie bij software ontwikkeling? Wil je in korte tijd ervaring op doen bij verschillende opdrachtgevers? Zoek je training en opleiding en wil je “de beste in je vak” worden? Wil je werken bij een bedrijf dat innovatie belangrijk vindt en waar teaming en persoonlijke ontwikkeling onderdeel zijn van de bedrijfscultuur? IT-Topdogs is een jonge organisatie die op zoek is naar developers met echte kwaliteit.
 • Senior Developer .NET applicaties - Voor mooie klanten als De Efteling / NEMO / Bobbejaanland - De Haan ALMERE
  Senior Developer .NET applicaties - Voor mooie klanten als De Efteling / NEMO / Bobbejaanland De Haan IT Nederland B.V. groeit sterk, maar wil ook voorop blijven lopen. In de functie draag je bij aan verdere ontwikkeling van onze producten en de oplossing van maatwerkproducten voor onze klanten.
 • Junior Full Stack Engineer | Java, .NET, HTML5, CSS, Javascript - NAVARA DRIEBERGEN-RIJSENBURG
  Junior Full Stack Engineer | Java, .NET, HTML5, CSS, Javascript Wil jij werken aan innovatieve en uitdagende projecten binnen toonaangevende organisaties? En wil jij werken met alleen de beste mensen in hun vakgebied? Wil jij je ontwikkelen en meegroeien met een organisatie? Dan is NAVARA de juiste plek voor een volgende stap in jouw carrière.
 • Linux Engineer Open Source Cloud - Sogeti VIANEN
  Sogeti Waar voor veel mensen Linux/Open Source een groot vraagteken is, is het voor jou appeltje-eitje. Jij vindt niets leuker dan je creativiteit loslaten op het ontwerpen, veranderen en beheren van het fundament voor een perfecte Cloud-omgeving. Ook de juiste installatie en werking van de beheerde omgevingen van klanten op zowel Cloud als non-Cloud gebied is jouw taak. Stressvol? Nee hoor. Die verantwoordelijkheid kun jij aan.
 • Word jij onze React Developer? - Into The Source ZWOLLE
  Into The Source

  Als front-end developer ben jij de spil tussen design en functie en breng jij samen met de back-end developers het design tot leven. Je staat in nauw contact met de webdesigners en de rest van het team dat niets anders dan kwalitatief hoogstaande Html, Css en jQuery code verwacht.

 • Medior Netwerk professional - Ventus IT Professionals RIJSWIJK (RIJSWIJK)
  Ventus IT Professionals Ben jij onafhankelijk in de netwerkmarkt en wil je altijd het beste advies geven aan je klant? Ben je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en weet je deze kennis in bruikbare diensten voor je klant te vertalen? Wil je je onderscheiden ten opzichte van je collega’s, of van je vakgenoten en hiervoor worden beloond? Dan is Ventus IT Professionals op zoek naar jou!
 • Senior Full Stack Developer bij NAVARA! - NAVARA DRIEBERGEN-RIJSENBURG
  Senior Full Stack Developer bij NAVARA!

  Wil jij werken aan innovatieve en uitdagende projecten binnen toonaangevende organisaties? En wil jij werken met alleen de beste mensen in hun vakgebied? Dan is NAVARA de juiste plek voor een volgende stap in jouw carrière!

 • Senior Java-developer met ambitie bij Cerios - Cerios BAARN
  Senior Java-developer met ambitie bij Cerios Ben jij Java-developer en heb je de ambitie om je verder te ontwikkelen? Zie je voor jezelf in de toekomst een rol weggelegd als lead developer of software architect? Dan heeft Cerios misschien wel een plek voor jou.
 • Medior Full Stack Developer bij NAVARA! - NAVARA DRIEBERGEN-RIJSENBURG
  Medior Full Stack Developer bij NAVARA!

  Wil jij werken aan innovatieve en uitdagende projecten binnen toonaangevende organisaties? En wil jij werken met alleen de beste mensen in hun vakgebied? Dan is NAVARA de juiste plek voor een volgende stap in jouw carrière!

 • Startende Agile testspecialist bij Cerios - Cerios BAARN
  Startende Agile testspecialist bij Cerios

  Ben jij een Startende agile testspecialist met de vaardigheid om goed te communiceren over je werk? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bij Cerios vind je ervaren enthousiaste collega’s, maken we graag tijd voor kennisdeling en bieden we je mooie uitdagende projecten.

 • Young professionals gezocht voor Traineeship Agile Testautomatiseerder/Testengineer - Cerios BAARN
  Young professionals gezocht voor Traineeship Agile Testautomatiseerder/Testengineer Wil jij de twee werelden van ontwikkelaars & testers bij elkaar brengen? Kom bij Cerios als trainee testautomatisering!
 • Senior Software Developer / Consultant .NET - IT Topdogs AMSTERDAM
  IT Topdogs Vind jij als ervaren software developer innovatie net zo belangrijk als wij? Wil je jezelf tijdens je werk constant blijven verbeteren? Wil je werken bij een bedrijf dat innovatie belangrijk vindt en waar teaming en persoonlijke ontwikkeling onderdeel zijn van de bedrijfscultuur? IT Top Dogs is een jonge organisatie die op zoek is naar developers met echte kwaliteit.
 • Word jij onze Medior Front-end Developer? - Into The Source ZWOLLE
  Into The Source

  Als front-end developer ben jij de spil tussen design en functie en breng jij samen met de back-end developers het design tot leven. Je staat in nauw contact met de webdesigners en de rest van het team dat niets anders dan kwalitatief hoogstaande Html, Css en jQuery code verwacht.

 • Traineeship Java-developer bij Cerios - Cerios BAARN
  Traineeship Java-developer bij Cerios Ben jij een young professional die houdt van programmeren? En wil je je (verder) ontwikkelen in Java? Dan is een traineeship als Java-developer bij Cerios jou op het lijf geschreven.
 • Senior Full Stack Developer bij Het ConsultancyHuis - Het ConsultancyHuis SCHIPHOL-RIJK
  Senior Full Stack Developer bij Het ConsultancyHuis

  Als Senior Full Stack developer aan de slag bij dé topwerkgever en topdienstverlener van Nederland?

 • Junior Full Stack Developer bij NAVARA! - NAVARA DRIEBERGEN-RIJSENBURG
  Junior Full Stack Developer bij NAVARA!

  Wil jij werken aan innovatieve en uitdagende projecten binnen toonaangevende organisaties? En wil jij werken met alleen de beste mensen in hun vakgebied? Dan is NAVARA de juiste plek voor een volgende stap in jouw carrière!

 • Node.js Developer - Crowdynews GRONINGEN
  Crowdynews

  Are you looking for an opportunity to join an international and ambitious development team and are you focused on getting things done? Crowdynews is actively looking for a full time tech savvy backend Developer to constantly evolve our existing products, and build cool new ones. We offer you a chance to work in a fun, open and innovative environment. You will work on designing, developing and maintain high performance backend systems and APIs and extend existing Crowdynews products with new features.

 • Ervaren Senior Testcoördinator bij Cerios - Cerios BAARN
  Ervaren Senior Testcoördinator bij Cerios

  Ben jij een ervaren Senior Testcoördinator met de vaardigheid om goed te communiceren over je werk? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 • Senior Cloud engineer - Ventus IT Professionals RIJSWIJK (RIJSWIJK)
  Ventus IT Professionals Ben jij onafhankelijk in de cloudmarkt en wil je altijd het beste advies geven aan je klant? Ben je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de markt en commercieel ingesteld? Wil jij onderscheidend zijn van je collega’s en hiervoor worden beloond? Dan is Ventus IT Professionals op zoek naar jou!
 • Young Professional Cloud Productivity - Sogeti VIANEN
  Sogeti De ideale digital workspace? Jij richt ‘m in! Overal documenten kunnen openen, bewerken, delen… Welk bedrijf wil dat nu niet? Als Young Professional Cloud Productivity leer jij hoe je de ideale digital workspace inricht voor je klant. De wensen en behoeften verschillen per organisatie. Jij kunt dan ook goed luisteren, meedenken en adviseren. Tijdens de opleiding ga je onder meer aan de slag met lean en scrum. waarbij MCSA/MCSE Microsoft Office 365 de basis vormt.
 • Ongewoon enthousiaste Senior Full Stack Engineer bij NAVARA! - NAVARA DRIEBERGEN-RIJSENBURG
  Ongewoon enthousiaste Senior Full Stack Engineer bij NAVARA! Wil jij werken aan innovatieve en uitdagende projecten binnen toonaangevende organisaties? En wil jij werken met alleen de beste mensen in hun vakgebied? Wil jij je ontwikkelen en meegroeien met een organisatie? Dan is NAVARA de juiste plek voor een volgende stap in jouw carrière.
 • Senior Front-end Developer bij eDifference - Edifference BARNEVELD
  Senior Front-end Developer bij eDifference eDifference maakt de meest geavanceerde en mooiste webshops. Vind je het leuk om prachtige ontwerpen te realiseren naar technisch uitdagende webshops? Dan hebben wij de perfecte baan! Samen met onze specialisten binnen Online Marketing, Design & Video en Backend Development zet jij je in om de tofste webshops neer te zetten.
 • Ongewoon enthousiaste Junior Full Stack Engineer bij NAVARA! - NAVARA DRIEBERGEN-RIJSENBURG
  Ongewoon enthousiaste Junior Full Stack Engineer bij NAVARA! Wil jij werken aan innovatieve en uitdagende projecten binnen toonaangevende organisaties? En wil jij werken met alleen de beste mensen in hun vakgebied? Wil jij je ontwikkelen en meegroeien met een organisatie? Dan is NAVARA de juiste plek voor een volgende stap in jouw carrière.
 • Senior Cloud Consultant - Ventus IT Professionals RIJSWIJK (RIJSWIJK)
  Ventus IT Professionals Ben jij onafhankelijk in de cloudmarkt en wil je altijd het beste advies geven aan je klant? Ben je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de markt en commercieel ingesteld? Wil jij onderscheidend zijn van je collega’s en hiervoor worden beloond? Dan is Ventus IT Professionals op zoek naar jou!
 • Cloud Consultant Randstad - Sogeti VIANEN
  Sogeti IT was nog nooit zo’n belangrijk onderdeel van onze samenleving. De IT-ontwikkelingen, en in het bijzonder de recente Cloud ontwikkelingen hebben ook een enorme impact en maken het speelveld voor jou als Cloud Consultant uitdagender dan ooit.
 • Communicatieve Medior Agile testspecialist gezocht! - Cerios BAARN
  Communicatieve Medior Agile testspecialist gezocht! Cerios is op zoek naar communicatief vaardige Medior Agile Testspecialisten, sta jij open voor een kop koffie?
 • Front-end Developer bij eDifference - Edifference BARNEVELD
  Front-end Developer bij eDifference eDifference maakt de meest geavanceerde en mooiste webshops. Vind je het leuk om prachtige ontwerpen te realiseren naar technisch uitdagende webshops? Dan hebben wij de perfecte baan! Samen met onze specialisten binnen Online Marketing, Design & Video en Backend Development zet jij je in om de tofste webshops neer te zetten.
 • Medior DevOps Engineer - Meddex UTRECHT
  Meddex Agile en continuous delivery spelen bij Meddex een belangrijke rol. Als DevOps Engineer zorg je ervoor dat de applicaties in orde zijn en er geen problemen zijn op de infrastructuur. Samen met het ontwikkelteam zorg je ervoor dat de infrastructuur wordt geoptimaliseerd. Daarnaast draag je bij aan het optimaal draaien van ons platform en geef je ondersteuning aan de supportengineers zodat problemen zo snel mogelijk worden opgelost. Je hebt hierdoor dan ook de mogelijkheid om jezelf verder te kunnen ontwikkelen op het vlak van DevOps en CD/CI. Als DevOps Engineer werk je samen met een team van ervaren Java Developers, Testers en Implementators. Kwaliteit en plezier in technologie staan bij dit team voorop. Daarnaast is er ruimte voor eigen inbreng, veel vrijheid en een open sfeer. Je legt verantwoording af aan de Manager Operations & Support.
 • Linux Consultant Cloud Open Source - Sogeti VIANEN
  Sogeti Open Source kent voor jou geen geheimen. Jij weet hoe je de Cloud kunt implementeren. In gesprek met een klant? Jij draait er je hand niet voor om. Je weet de juiste vragen te stellen waardoor er een duidelijk wensenpakket op tafel ligt. Vervolgens vertaal jij dit naar technische oplossingen en zorg je dat het uitgevoerd wordt. Klant blij, jij blij, want goede Cloud-oplossingen aandragen op Open Source oplossingen zoals Linux, dat is jouw ding.
 • Communicatieve Senior Agile testspecialist gezocht! - Cerios BAARN
  Communicatieve Senior Agile testspecialist gezocht!

  Cerios is op zoek naar communicatief vaardige Senior Agile Testspecialisten, sta jij open voor een kop koffie?

 • Medior Agile Test Engineer bij Het ConsultancyHuis - Het ConsultancyHuis SCHIPHOL-RIJK
  Medior Agile Test Engineer bij Het ConsultancyHuis Als Medior Agile Test Engineer aan de slag bij dé topwerkgever en topdienstverlener van Nederland?
 • Senior Security specialist - Ventus IT Professionals RIJSWIJK (RIJSWIJK)
  Ventus IT Professionals Voor onze serviceline Security zoeken wij binnen Ventus IT Profesionals nog specialisten die hun steentje bij willen dragen aan de informatiebeveiliging bij de klant.
 • Junior+ Full Stack Developer bij Het ConsultancyHuis - Het ConsultancyHuis SCHIPHOL-RIJK
  Junior+ Full Stack Developer bij Het ConsultancyHuis

  Als Junior+ Full Stack developer aan de slag bij dé topwerkgever en topdienstverlener van Nederland?

 • Medior Full Stack Developer bij Het ConsultancyHuis - Het ConsultancyHuis SCHIPHOL-RIJK
  Medior Full Stack Developer bij Het ConsultancyHuis

  Als Medior Full Stack developer aan de slag bij dé topwerkgever en topdienstverlener van Nederland?

 • Magento Front-end Developer bij eDifference - Edifference BARNEVELD
  Magento Front-end Developer bij eDifference eDifference maakt de meest geavanceerde en mooiste webshops. Vind je het leuk om prachtige ontwerpen te realiseren naar technisch uitdagende webshops? Dan hebben wij de perfecte baan! Samen met onze specialisten binnen Online Marketing, Design & Video en Backend Development zet jij je in om de tofste webshops neer te zetten.
 • Word jij onze Front-end Developer? - Into The Source ZWOLLE
  Into The Source

  Als front-end developer ben jij de spil tussen design en functie en breng jij samen met de back-end developers het design tot leven. Je staat in nauw contact met de webdesigners en de rest van het team dat niets anders dan kwalitatief hoogstaande Html, Css en jQuery code verwacht.

 • Medior Java-developer met ambitie bij Cerios - Cerios BAARN
  Medior Java-developer met ambitie bij Cerios Ben jij Java-developer en heb je de ambitie om je verder te ontwikkelen? Zie je voor jezelf in de toekomst een rol weggelegd als lead developer of software architect? Dan heeft Cerios misschien wel een plek voor jou.
 • Medior Front-end Developer bij eDifference - Edifference BARNEVELD
  Medior Front-end Developer bij eDifference eDifference maakt de meest geavanceerde en mooiste webshops. Vind je het leuk om prachtige ontwerpen te realiseren naar technisch uitdagende webshops? Dan hebben wij de perfecte baan! Samen met onze specialisten binnen Online Marketing, Design & Video en Backend Development zet jij je in om de tofste webshops neer te zetten.
 • Young Professional Cloud Transformation - Sogeti VIANEN
  Sogeti Steeds meer bedrijven brengen hun data, applicaties en werkzaamheden over naar de Cloud. Dat lijkt simpel, maar er zijn talloze opties… Als Young Professional Cloud Transformation bied jij hierin een helpende hand. Jij bent een sociaal, behulpzaam en gedreven persoon. Heeft iemand een vraag? Jij duikt erin om het antwoord vinden. Leren is geen ‘moeten’, jij staat te popelen om alles te weten te komen over Cloud Services. Dat komt goed uit, want Sogeti staat met een groot aanbod aan opleidingen en trainingen klaar om een specialist van je te maken. Jij bepaalt wat je leert. Sogeti maakt je specialist.
 • Word jij onze Senior Front-end Developer? - Into The Source ZWOLLE
  Into The Source

  Als front-end developer ben jij de spil tussen design en functie en breng jij samen met de back-end developers het design tot leven. Je staat in nauw contact met de webdesigners en de rest van het team dat niets anders dan kwalitatief hoogstaande Html, Css en jQuery code verwacht.

 • Medior Full Stack Engineer | Java, .NET, HTML5, CSS, Javascript - NAVARA DRIEBERGEN-RIJSENBURG
  Medior Full Stack Engineer | Java, .NET, HTML5, CSS, Javascript Wil jij werken aan innovatieve en uitdagende projecten binnen toonaangevende organisaties? En wil jij werken met alleen de beste mensen in hun vakgebied? Wil jij je ontwikkelen en meegroeien met een organisatie? Dan is NAVARA de juiste plek voor een volgende stap in jouw carrière.
 • Young Professional Cloud Native - Sogeti VIANEN
  Sogeti Als Young Professional Cloud Native word je intern opgeleid tot Cloud-professional. Het maakt dan ook niet uit als je nog niet veel ervaring hebt binnen het Open Source-vakgebied. Tijdens de opleiding start je met Redhat. Daarnaast leer je bijvoorbeeld werken met Infrastructure as a Code, zoals Chef en Ansible.
 • Junior Security specialist - Ventus IT Professionals RIJSWIJK (RIJSWIJK)
  Ventus IT Professionals Voor onze serviceline Security zoeken wij binnen Ventus IT Profesionals nog specialisten die hun steentje bij willen dragen aan de informatiebeveiliging bij de klant.
 • Junior Java-developer met ambitie bij Cerios - Cerios BAARN
  Junior Java-developer met ambitie bij Cerios Ben jij Java-developer en heb je de ambitie om je verder te ontwikkelen? Zie je voor jezelf in de toekomst een rol weggelegd als lead developer of software architect? Dan heeft Cerios misschien wel een plek voor jou.
 • Medior Backend Javascript Developer - TradeCast ZWOLLE
  TradeCast

  Jij gaat als Medior Backend Developer een belangrijke rol spelen (en veel leren!) binnen een ervaren en gemotiveerd team. Je werkzaamheden zullen vooral bestaan uit het bouwen van nieuwe toffe features en het realiseren van de nieuwe fase van ons platform.

 • Ervaren Agile testspecialist bij Cerios - Cerios BAARN
  Ervaren Agile testspecialist bij Cerios Ben jij een agile testspecialist met de vaardigheid om goed te communiceren over je werk? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bij Cerios vind je ervaren enthousiaste collega’s, maken we graag tijd voor kennisdeling en bieden we je mooie uitdagende projecten.
 • Junior SAP BI Consultant bij Plainwater - Plainwater DEN HAAG
  Junior SAP BI Consultant bij Plainwater

  Wij zoeken een analytisch sterk persoon met uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden. Een gezonde dosis humor is bij ons zeer belangrijk! Je hebt interesse en affiniteit met IT en bedrijfsprocessen. Ben jij die representatieve kandidaat die kwalitatief en sociaal een goede aanvulling is voor ons ambitieuze team? Dan nodigen we je graag uit om te reageren op deze vacature!

 • Ervaren Medior Testcoördinator bij Cerios - Cerios BAARN
  Ervaren Medior Testcoördinator bij Cerios Ben jij een ervaren Medior Testcoördinator met de vaardigheid om goed te communiceren over je werk? Dan zijn wij op zoek naar jou!
 • Word jij onze Angular Developer? - Into The Source ZWOLLE
  Into The Source

  Als front-end developer ben jij de spil tussen design en functie en breng jij samen met de back-end developers het design tot leven. Je staat in nauw contact met de webdesigners en de rest van het team dat niets anders dan kwalitatief hoogstaande Html, Css en jQuery code verwacht.

 • Medior Node.js Developer - Crowdynews GRONINGEN
  Crowdynews

  Are you looking for an opportunity to join an international and ambitious development team and are you focused on getting things done? Crowdynews is actively looking for a full time tech savvy backend Developer to constantly evolve our existing products, and build cool new ones. We offer you a chance to work in a fun, open and innovative environment. You will work on designing, developing and maintain high performance backend systems and APIs and extend existing Crowdynews products with new features.

 • Medior Software Developer / Consultant .NET - IT Topdogs AMSTERDAM
  IT Topdogs Vind jij als ervaren software developer innovatie net zo belangrijk als wij? Wil je jezelf tijdens je werk constant blijven verbeteren? Wil je werken bij een bedrijf dat innovatie belangrijk vindt en waar teaming en persoonlijke ontwikkeling onderdeel zijn van de bedrijfscultuur? IT Top Dogs is een jonge organisatie die op zoek is naar developers met echte kwaliteit.
 • Senior Magento Front-end Developer bij eDifference - Edifference BARNEVELD
  Senior Magento Front-end Developer bij eDifference eDifference maakt de meest geavanceerde en mooiste webshops. Vind je het leuk om prachtige ontwerpen te realiseren naar technisch uitdagende webshops? Dan hebben wij de perfecte baan! Samen met onze specialisten binnen Online Marketing, Design & Video en Backend Development zet jij je in om de tofste webshops neer te zetten.
 • DevOps engineer - CINQ ZAANDAM
  CINQ Jij weet als geen ander dat DevOps van groot belang is bij het tot stand brengen van grote IT-projecten. Heb je daarnaast kennis van relevante tools en technieken en wil je hiermee bijdragen aan de diensten die wij onze kanten leveren? Je kunt een hoop afwisseling en verantwoordelijkheid verwachten in deze functie, waarbij jouw ontwikkeling uiteraard van groot belang is!
 • Senior Data Engineer bij Dataworkz! - Dataworkz UTRECHT
  Senior Data Engineer bij Dataworkz!

  Ben jij een gedreven Senior Data Engineer die het verschil kan maken? Dataworkz zoekt professionals die het leuk vinden om in een jong bedrijf kansen te pakken en samen met vakgenoten te werken aan prestaties van formaat!

 • Medior Data Engineer bij Dataworkz! - Dataworkz UTRECHT
  Medior Data Engineer bij Dataworkz!

  Ben jij een gedreven Medior Data Engineer die het verschil kan maken? Dataworkz zoekt professionals die het leuk vinden om in een jong bedrijf kansen te pakken en samen met vakgenoten te werken aan prestaties van formaat!

 • Junior Data Engineer bij Dataworkz! - Dataworkz UTRECHT
  Junior Data Engineer bij Dataworkz! Ben jij een gedreven Junior Data Engineer die het verschil kan maken? Dataworkz zoekt professionals die het leuk vinden om in een jong bedrijf kansen te pakken en samen met vakgenoten te werken aan prestaties van formaat!
 • Senior Fullstack Java Developer bij Dutchworld IT Solutions - Dutchworld IT Solutions AMERSFOORT
  Senior Fullstack Java Developer bij Dutchworld IT Solutions Dutchworld wil zijn team 'Java en Integratie' uitbreiden met een gedreven fullstack Java Developer (of Java Programmeur of Java Ontwikkelaar), die hands-on is ingesteld en goed conceptueel kan denken!
 • (Medior) Java Developer bij Dutchworld IT Solutions - Dutchworld IT Solutions AMERSFOORT
  (Medior) Java Developer bij Dutchworld IT Solutions Dutchworld wil zijn team 'Java en Integratie' uitbreiden met een gedreven fullstack Java Developer (of Java Programmeur of Java Ontwikkelaar), die hands-on is ingesteld en goed conceptueel kan denken!
 • Senior Java Consultant bij Dutchworld IT Solutions - Dutchworld IT Solutions AMERSFOORT
  Senior Java Consultant bij Dutchworld IT Solutions Dutchworld wil zijn team 'Java en Integratie' uitbreiden met een gedreven Java Consultant, die hands-on is ingesteld, goed conceptueel kan denken en een design ook kan laten realiseren door anderen!
 • A.I. operator - Kentivo UTRECHT
  Kentivo Continuously improving the operations of innovative and new solutions is one challenge. Making it reliable and anticipating future new uses is tantalizing close to impossible. It is as much a matter of skill, curiosity and creative to stay ahead. At Kentivo, we run the operations of the solutions for our clients whether they are new A.I. driven solutions in Python on clever extension on SAP. This drives our operations to also be A.I. driven and continuously innovating to provide better, faster and more secure services based on our solutions. For this we run a dynamic A.I. SaaS infrastructure leveraging technologies such as Ansible, Docker, SAML and a PYTHON/Linux stack but also in-house developed tools. In parallel we look to apply new techniques as BlockChain.
 • cloud engineer - 9apps UTRECHT
  9apps 9apps develops and maintains Cloud Infrastructure on behalf of a challenging group of customers. Because our client base and activities are expanding, job vacancies are opening up in our team for medior and senior Cloud engineers with experience in Migration and Devops in either Microsoft Azure or Amazon Cloud domains.
 • Ervaren Integratie Specialist bij You-Get! - You-Get AMSTERDAM
  Ervaren Integratie Specialist bij You-Get! Ben jij in staat om als Integratie Specialist zelfstandig een vraag van de klant te vertalen naar een werkende oplossing? Kom dan werken bij You-Get!
 • Ervaren Java Ontwikkelaar bij You-Get! - You-Get AMSTERDAM
  Ervaren Java Ontwikkelaar bij You-Get!

  Wil jij als Java Ontwikkelaar uitdagende projecten doen bij leuke klanten? Kom werken bij You-Get!

 • Ervaren Software Ontwikkelaar bij You-Get! - You-Get AMSTERDAM
  Ervaren Software Ontwikkelaar bij You-Get! Wil jij als Software Ontwikkelaar uitdagende projecten doen bij leuke klanten? Kom werken bij You-Get!
 • Senior Java Ontwikkelaar bij You-Get! - You-Get AMSTERDAM
  Senior Java Ontwikkelaar bij You-Get!

  Wil jij als Java Ontwikkelaar uitdagende projecten doen bij leuke klanten? Kom werken bij You-Get!

 • Medior Java Ontwikkelaar bij You-Get! - You-Get AMSTERDAM
  Medior Java Ontwikkelaar bij You-Get!

  Wil jij als Java Ontwikkelaar uitdagende projecten doen bij leuke klanten? Kom werken bij You-Get!

 • Senior Software Ontwikkelaar bij You-Get! - You-Get AMSTERDAM
  Senior Software Ontwikkelaar bij You-Get! Wil jij als Software Ontwikkelaar uitdagende projecten doen bij leuke klanten? Kom werken bij You-Get!
 • Medior Software Ontwikkelaar bij You-Get! - You-Get AMSTERDAM
  Medior Software Ontwikkelaar bij You-Get! Wil jij als Software Ontwikkelaar uitdagende projecten doen bij leuke klanten? Kom werken bij You-Get!
 • Senior Integratie Specialist bij You-Get! - You-Get AMSTERDAM
  Senior Integratie Specialist bij You-Get! Ben jij in staat om als Integratie Specialist zelfstandig een vraag van de klant te vertalen naar een werkende oplossing? Kom dan werken bij You-Get!
 • Medior Integratie Specialist bij You-Get! - You-Get AMSTERDAM
  Medior Integratie Specialist bij You-Get! Ben jij in staat om als Integratie Specialist zelfstandig een vraag van de klant te vertalen naar een werkende oplossing? Kom dan werken bij You-Get!
 • Senior Java Developer bij Bokkz - Bokkz ALMERE
  Senior Java Developer bij Bokkz

   Als Senior Java developer ben je een belangrijke schakel in de ontwikkeling van onze software. Je bent betrokken bij het onderhouden van bestaande code en de ontwikkeling van nieuwe code.

 • Cloud Engineer bij ilionx - Ilionx UTRECHT
  Ilionx

  Wil je actief participeren binnen transities, migraties en upgrade projecten en werken met de nieuwste Cloud-technologieën? Ben jij in staat kwaliteit te leveren en werk je graag in een dynamische omgeving? Wacht dan niet langer en geef je carrière een boost bij ilionx!

 • Senior Full Stack Java Developer bij Craftsmen - Craftsmen WILNIS
  Senior Full Stack Java Developer bij Craftsmen

  Craftsmen is op zoek naar een full stack Java-developer die complexe vraagstukken aankan.

 • Medior Full Stack Java Developer bij Craftsmen - Craftsmen WILNIS
  Medior Full Stack Java Developer bij Craftsmen

  Craftsmen is op zoek naar een full stack Java-developer die complexe vraagstukken aankan.

 • Medior Java Developer – Fast Track tot Senior - JCore NIEUWEGEIN
  Medior Java Developer – Fast Track tot Senior

  Je bent een jonge ambitieuze Java Developer en wilt graag snel doorgroeien. In een paar jaar een echte Top Developer worden. Een Senior Java Developer die behoort tot de top in Nederland. Waarom zou je daar nog zes tot acht jaar voor nodig moeten hebben als het ook in drie jaar kan?

 • Junior Java Developer – Fast Track tot Senior - JCore NIEUWEGEIN
  Junior Java Developer – Fast Track tot Senior

  Je bent een jonge ambitieuze Java Developer en wilt graag snel doorgroeien. In een paar jaar een echte Top Developer worden. Een Senior Java Developer die behoort tot de top in Nederland. Waarom zou je daar nog zes tot acht jaar voor nodig moeten hebben als het ook in drie jaar kan?

 • Medior Java Developer Online bij Incentro - Incentro AMSTERDAM
  Medior Java Developer Online bij Incentro Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, flexibele en vooral toffe medior java developer online. Jij hebt hebt je hebt al iets ervaring als java developer en bent op zoek naar een nieuwe uitdaging. Jij bent een codeknaller en het lijkt jou leuk om te werken met complexe omgevingen, gave klanten en inspirerende collega’s.
 • Public Class Java Developer extends Senior implements Incentronaut - Incentro AMSTERDAM
  Public Class Java Developer extends Senior implements Incentronaut "I’m like a boolean method whose expectations will often return true. My creativity is like a semicolon in java, it’s always present in everything I do. For me, IT is like an initializer: without it, my life would point to nothing (null). My way of working is like a for loop without the increment operator— infinitive, non-terminating, and difficult to stop once it starts running. I’m not looking for a job, but I can’t refuse a challenge to look into. So do you have an exception? Let me try and catch you." - Riduan Maas, Incentronaut
 • Hippo CMS Developer bij Incentro - Incentro AMSTERDAM
  Hippo CMS Developer bij Incentro Als jij een ambitieuze Hippo CMS developer bent, dan zou jij wel eens incentronaut willen worden. Want een baan bij Incentro is meer dan alleen je werk. Geluk, vrijheid en innovatie staan bij ons centraal en jouw ontwikkeling voorop.
 • Medior .NET developer - ICT Jobhouse ALMERE
  Medior .NET developer Als ervaren .NET Developer ben je onderdeel van een team enthousiaste ervaren Microsoft professionals, houd jij je bezig met het bouwen en ontwikkelen van .NET applicaties en websites, geheel afgestemd op de wensen van onze klanten. .NET kent geen geheimen voor jou en daarnaast werk je met behulp van moderne Microsoft technologieën. Naast ruime .NET kennis vragen wij ook een hoge mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid.
 • Senior .NET developer - ICT Jobhouse ALMERE
  Senior .NET developer Als ervaren .NET Developer ben je onderdeel van een team enthousiaste ervaren Microsoft professionals, houd jij je bezig met het bouwen en ontwikkelen van .NET applicaties en websites, geheel afgestemd op de wensen van onze klanten. .NET kent geen geheimen voor jou en daarnaast werk je met behulp van moderne Microsoft technologieën. Naast ruime .NET kennis vragen wij ook een hoge mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid.
 • PHP Developer bij Video Media Group - Video Media Group ALMERE
  PHP Developer bij Video Media Group

  Sta jij er voor open om bij een mooie inhouse club aan de slag te gaan die zich bezig houdt met Machine Learning en gedecentraliseerde blockchain-toepassingen?

 • Senior Front-end Developer bij Hulst Computer Systems - Hulst Computer Systems ZWOLLE
  Hulst Computer Systems

  Per direct zijn wij, Hulst Computer Systems B.V. opzoek naar een senior front-end developer!

 • Medior Front-end Developer bij Hulst Computer Systems - Hulst Computer Systems ZWOLLE
  Hulst Computer Systems

  Per direct zijn wij, Hulst Computer Systems B.V. opzoek naar een medior front-end developer!

 • Front-end Developer bij Hulst Computer Systems - Hulst Computer Systems ZWOLLE
  Hulst Computer Systems Per direct zijn wij, Hulst Computer Systems B.V. opzoek naar een front-end developer!
 • Medior Applicatie Consultant - Diract IT ALMERE
  Diract IT Diract IT is op zoek naar een Applicatie Consultant. Type: Logische denker, praktische doener, adviseur, vol ambitie met logistieke kennis en technische affiniteit.
 • Medior .Net Ontwikkelaar - VConsyst GENEMUIDEN
  VConsyst

  Voor de afdeling Ontwikkeling is VConsyst op zoek naar een Medior .NET Ontwikkelaar (m/v). Het gaat om een fulltime functie (40 uur per week) en de standplaats is Genemuiden. 

 • Senior Full Stack Java-engineer met een zwak voor open source - Craftsmen WILNIS
  Senior Full Stack Java-engineer met een zwak voor open source Ben jij zo iemand die al op zijn vijftiende zijn eigen pc configureerde, terwijl je ondertussen je eigen shell scripts schreef? Ben je een echte ontdekker en ben je het liefst constant aan het bouwen? Craftsmen is op zoek naar een full stack Java-engineer die complexe vraagstukken aankan.
 • Medior Full Stack Java-engineer met een zwak voor open source - Craftsmen WILNIS
  Medior Full Stack Java-engineer met een zwak voor open source Ben jij zo iemand die al op zijn vijftiende zijn eigen pc configureerde, terwijl je ondertussen je eigen shell scripts schreef? Ben je een echte ontdekker en ben je het liefst constant aan het bouwen? Craftsmen is op zoek naar een full stack Java-engineer die complexe vraagstukken aankan.
 • Medior/Senior Hippo CMS Backend Developer bij Incentro - Incentro AMSTERDAM
  Incentro

  Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, flexibele en vooral toffe medior/senior Hippo CMS backend developer in de regio Amsterdam, Almere en Amersfoort. Jij hebt hebt minimaal 3 jaar ervaring als backend developer en bent op zoek naar een nieuwe uitdaging. Je zit nog graag achter de knoppen en het lijkt jou leuk om te werken met complexe omgevingen, gave klanten en inspirerende collega’s.

 • Medior Backend Developer Online bij Incentro - Incentro AMSTERDAM
  Incentro

  Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, flexibele en vooral toffe medior backend developer online. Jij hebt hebt minimaal 3 jaar ervaring als backend developer en bent op zoek naar een nieuwe uitdaging. Jij bent een codeknaller en het lijkt jou leuk om te werken met complexe omgevingen, gave klanten en inspirerende collega’s.

 • Java Developer – Fast Track tot Senior - JCore NIEUWEGEIN
  Java Developer – Fast Track tot Senior

  Je bent een jonge ambitieuze Java Developer en wilt graag snel doorgroeien. In een paar jaar een echte Top Developer worden. Een Senior Java Developer die behoort tot de top in Nederland. Waarom zou je daar nog zes tot acht jaar voor nodig moeten hebben als het ook in drie jaar kan?

 • Senior Developer bij Reports - Reports ALMERE
  Senior Developer bij Reports Voor het PHP Ontwikkelteam van Reports zijn wij op zoek naar een Senior Lead Developer.
 • Medior Java Developer bij Bokkz - Bokkz ALMERE
  Medior Java Developer bij Bokkz

   Als Medior Java developer ben je een belangrijke schakel in de ontwikkeling van onze software. Je bent betrokken bij het onderhouden van bestaande code en de ontwikkeling van nieuwe code.

 • Medior .NET Developer bij Red Data - Red Data ALMERE
  Red Data

  Als ervaren .NET Developer ben je onderdeel van een team enthousiaste ervaren Microsoft professionals. Samen met collega Developers houd jij je bezig met het bouwen en ontwikkelen van .NET applicaties en websites, geheel afgestemd op de wensen van onze klanten. .NET kent geen geheimen voor jou en daarnaast werk je met behulp van moderne Microsoft technologieën. Naast ruime .NET kennis vragen wij ook een hoge mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid.

 • Senior .NET Developer bij Red Data - Red Data ALMERE
  Red Data

  Als ervaren .NET Developer ben je onderdeel van een team enthousiaste ervaren Microsoft professionals. Samen met collega Developers houd jij je bezig met het bouwen en ontwikkelen van .NET applicaties en websites, geheel afgestemd op de wensen van onze klanten. .NET kent geen geheimen voor jou en daarnaast werk je met behulp van moderne Microsoft technologieën. Naast ruime .NET kennis vragen wij ook een hoge mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid.

 • Cloud Architect bij ilionx - Ilionx UTRECHT
  Ilionx

  Ben jij als ervaren Cloud architect toe aan een nieuwe uitdaging binnen een inspirerende werkomgeving? Lees dan snel verder!

 • QlikView Consultant bij rond consulting - rond consulting AMERSFOORT
  rond consulting

  Wij zijn op zoek naar unieke persoonlijkheden die toe zijn aan een nieuwe uitdaging. Om ons BI team te versterken zijn wij geïnteresseerd in QlikView Consultants.

Meer weten?

Je kunt ons bellen 050 - 2101001
... of we bellen jou
… of je mailt ons