Meer weten?

Acato.nl Den Haag

Acato bedenkt, ontwerpt en realiseert online experiences: effectieve oplossingen die je met plezier gebruikt. 

We bedenken, ontwerpen en realiseren mooie gebruiksvriendelijke oplossingen die met liefde zijn gemaakt en je met plezier gebruikt. We richten ons op alles wat op een beeldscherm terecht komt, zoals websites, interfaces, applicaties, animaties en e-learning applicaties. We maakten al mooie dingen voor o.a. PostNL, ABN AMRO, Riksja Travel, Indian Film Festival The Hague, Troostwijk Auctions en het Koorenhuis. 

Openstaande vacatures

Front-End Developer

Vette dingen! Jij zorgt voor een User Experience aan Front-End zijde die ons adagium ‘acato maakt het makkelijk’ zeker gaat toevoegen. Je maakt het plaatje compleet. Je spart geregeld met designers en werkt samen met zowel andere Front-End als Back-End developers. Bijvoorbeeld touchpoints die er niet alleen gaaf uitzien maar ook buitengewoon goed werken. Of een user experience die ook qua Front-End verwachtingen overtreft en nieuwe invalshoeken mogelijk maakt.

Dagelijks ben je bezig met het ontwikkelen van de Front-End van websites, webapplicaties en apps voor uiteenlopende klanten. Je bent de lead in sommige projecten en prima in staat om zelf direct met de klant te communiceren over zijn/haar wensen.

Je ontwikkelt met technologieën als React of Vue. Heb je ook nog ervaring met REST API’s en (headless) WordPress? Superleuk - dan kun je bijspringen in ons andere dev-team indien nodig.

Prioriteiten stellen in je eigen werk en het kiezen van de ‘right tool for the right job’ is belangrijk. Keuzes die gemaakt zijn in het verleden zijn zeker geen regels, sterker nog, daag je collega’s maar uit. Dit wel met in jouw achterhoofd altijd het waarborgen van de kwaliteit & efficiëntie voor zowel de klant als onze eigen processen, immers; ‘acato maakt het makkelijk’!

Je krijgt vrijheid en ruimte om het op jouw manier te doen. Creatief nerden kan ook. Je neemt daartoe initiatief en organiseert (intern) wat je denkt dat cool is!

Je coacht collega’s on-the-job en voorziet hen (ook met humor) van feedback. Vanzelfsprekend ben je betrokken bij een groot deel van het development proces van het ontwerp tot en met release.

Je werkt voor mooie opdrachtgevers. A-merken en organisaties van middelgroot tot groot, zoals o.a. De Buurtboer, PostNL, Achmea, Bocca, IHC, Realiance, RCCS, Justlease/Terberg, en Riksja Travel.

Den Haag Bekijk vacature

PHP Developer

Je bent een belangrijke sparringpartner bij onze opdrachtgevers voor het beheren en doorontwikkelen van onze online oplossingen. Je realiseert nieuwe projecten en blijft daarna betrokken tijdens de doorontwikkeling, waarbij je in overleg met de klant nieuwe functies inbouwt en bestaande functionaliteiten verbeter.

De lat ligt hoog. Je deelt onze ambitie om online oplossingen te ontwikkelen waar anderen jaloers op worden. Ook kijk je er naar uit om samen een flinke groei door te maken.

Je werkt voor mooie opdrachtgevers. Onder andere Terberg, LeasePlan, Riksja Travel, PostNL, Realiance, RCCS en de Buurtboer.

Den Haag Bekijk vacature

Wordpress Developer met Gutenberg-skills

Je gaat toffe websites en portals maken. 

Jij zorgt ervoor dat de touchpoints er niet alleen top uitzien maar ook buitengewoon goed werken. Want jij bent als frontender de brug tussen design en development. Je werkt nauw samen in een team met front- en backend developers, UX-ers, designers en strategen. In jouw rol ontwikkel je met Wordpress en REST API’s. Het bewaken van de kwaliteit van jouw code is voor jou vanzelfsprekend, dat is jouw ding, jouw handschrift.

Prioriteiten stellen in je eigen werk en het kiezen van de ‘right tool for the right job’ is belangrijk. Je bezit over voldoende kennis binnen je vakgebied om de klant te adviseren daar waar nodig en om het project van a tot z mede te ontwikkelen met collega's. Uiteraard word je geholpen door eventuele Account Leads & Product Owners.

Keuzes die gemaakt zijn in het verleden zijn zeker geen regels, sterker nog, daag je team maar uit. Je krijgt vrijheid en ruimte om het op jouw manier te doen. Natuurlijk wel passend binnen de principes die we samen met onze klanten tijdens een strategisch traject neerzetten. Maar de manier hoe je deze vertaalt, is all up to you! 

Vanzelfsprekend ben je betrokken bij een groot deel van het development proces van het ontwerp tot en met release. Je werkt voor mooie opdrachtgevers. A-merken en organisaties van middelgroot tot groot, zoals o.a. De Buurtboer, PostNL, Achmea, RCCS, Terberg, NS en Riksja Travel.

We vinden motivatie, drive en het nemen van verantwoordelijkheid voor je eigen taken erg belangrijk. Belangrijker nog dan de jaren ervaring in coderen. Uiteraard moet je basis goed zijn, want daar bouw je verder op.

Heb jij de ambitie om een flinke groei door te maken? Twijfel je of je code kennis voldoende aansluit? Schroom niet en laat ons weten wie je bent.

Den Haag Bekijk vacature

Meer weten?