Meer weten?

APRO Software Solutions Bunschoten-Spakenburg

Wil jij werken bij een succesvol en dynamisch bedrijf, waar je deel uitmaakt van een hecht team van ca. veertig enthousiaste medewerkers? Kom dan werken bij APRO Software Solutions!

Over APRO Software Solutions

APRO Software Solutions is opgericht in 1998 en levert wereldwijd standaard software oplossingen die volledig integreren met de ERP-producten van Oracle. Dit zijn Oracle E-Business Suite en Oracle Financials Cloud. De applicaties van APRO Software Solutions ondersteunen klanten met het optimaliseren en automatiseren van hun belangrijkste financiële processen. Twee hoofdproducten horen hierbij: APRO Banking Gateway en APRO Imaging.

APRO Banking Gateway wordt ingezet voor het automatiseren van het betalingsproces aan leveranciers door middel van ingebouwde bankformaten en wereldwijde bankintegraties. Bankafschriften worden automatisch ingelezen en verwerkt in Oracle waarbij nieuwe technieken worden toegepast zoals real-time payments en bank API’s.

APRO Imaging wordt gebruikt voor het geautomatiseerd inlezen en verwerken van binnenkomende leveranciersfacturen in zowel pdf- als xml-formaat, inclusief een koppeling op het elektronische factuurnetwerk Peppol. APRO is een certified Access Point bij Peppol.

300 nationale en internationale organisaties maken momenteel gebruik van APRO’s producten. Vanuit de kantoren in Bunschoten-Spakenburg in Nederland en Austin, Texas in de USA, zorgen ze ervoor dat dit allemaal soepel verloopt.

Werken bij APRO Software Solutions

Bij APRO Software Solutions wordt er hard gewerkt, maar plezier maken is net zo belangrijk. Ze geloven dat als jij het naar je zin hebt en op de juiste plek zit, deze positieve energie wordt omgezet in succes! Ze besteden hier dan ook veel aandacht aan.

Klinkt goed? Check nu de openstaande vacature(s) en solliciteer direct bij het bedrijf!

Openstaande vacatures

Meer weten?