Meer weten?

Arcady Zwolle
Locatie: Zwolle Arcady. Bijnaam van Polaris. Inderdaad, de Poolster, helderste ster van sterrenbeeld de Kleine beer. Vaak gebruikt als navigatiepunt vanwege haar constante karakter. En als gids op weg naar nieuwe doelen. Precies waarom klanten voor ons kiezen. Achtergrondinformatie Nieuwe doelen. Arcady noemt het resultaten. Je bereikt ze met onze slimme software. Bedacht en gebouwd door al even slimme koppen. Voor betere processen, nieuwe markten en new business. Vandaag vooruitkijken, morgen vooroplopen. Dát doe je met Arcady. Werken bij Arcady Iedereen heeft ze: skills. Die van jou zijn net wat sterker ontwikkeld. En opvallender. Daarom kom jij met die echte oplossingen en resultaten. Slimme software is bij jou ook echt de slimste. Jij hebt ze, de skills van een Arcadian. Dit biedt Arcady jou: Natuurlijk: een meer dan fijn salaris. Om over naar huis te schrijven zelfs; Een persoonlijke bonusregeling, 4% winstdeling en vakantiegeld; Uitstekende pensioenregeling én onkostenvergoeding; €2.500,- opleidingsbudget voor (internationale) congressen en workshops; Een eigen Pluralsight en Code School account; Veel ruimte voor ondernemerschap en eigen initiatieven;

Openstaande vacatures

Full Stack Developer

Arcady gaat hard! Om deze groei bij te kunnen houden zijn we op zoek naar een Senior Full Stack Developer. Een echte kartrekker die samen met de huidige Arcadians ons bedrijf en die van onze opdrachtgevers naar een volgend level kan brengen.

Doordat Arcady nu nog een kleine club is staat dat gelijk aan veel flexibiliteit en kansen om te groeien. Wat wij zoeken in een Lead Developer is iemand die uiteraard ontwikkelt maar daarnaast ook verantwoordelijk wil zijn voor de kwaliteit en het continue verbeteren van het proces. Zoals het zoeken naar (nieuwe) technologieën die ervoor zorgen dat er Arcady en/of onze opdrachtgever voorop lopen! Door je jarenlange kennis ben je in staat om de visie van Arcady en/of onze opdrachtgever uit te dragen en hier ook aan bij te dragen.

Junior iOS developer

Maak jij met jouw skills en drive alles mogelijk? Dan kan het maar zo zijn dat jij Arcady-DNA hebt. En dat jij die junior iOS developer bent die onze klanten doet verbazen én groeien.

Als Arcadian werk je voor en met onze klanten aan innovatieve projecten met veel exposure. Je beweegt soepel mee in agile development teams en spreekt vloeiend de talen van andere technische specialisten. Aanhaken bij UX designers en back-end engineers? Doe je net zo makkelijk. Samen zetten jullie de beste app experience in code neer. Meedenken en adviseren over de implementatie en technische haalbaarheid: met jouw heldere blik zie je hoe het moet en wat er kan. Net zo helder zie je kansen. En je pakt ze ook nog. 

Je bent natuurlijk al slim. Bij Arcady word je nóg slimmer. Van de projecten die je op- en aanpakt, van de kennissessies in onze eigen Arcademy en van de vele conferenties en workshop die je gaat volgen. Vooruitgang, daar houden wij van. Net als jij.

Junior Software Engineer

Als Arcadian werk je voor- en met onze klanten aan de apps, software of websites die ze bij ons in beheer hebben. Je beweegt soepel mee in agile development teams en spreekt vloeiend de talen van andere technische specialisten. Samen met de klant zetten je de beste browser experience in code neer. Meedenken en adviseren over de implementatie en technische haalbaarheid: met jouw heldere blik zie je hoe het moet en wat er kan. Net zo helder zie je kansen. En je pakt ze ook nog. 

Je bent natuurlijk al slim. Bij Arcady word je nóg slimmer. Van de trajecten die je op- en aanpakt, van de kennissessies in onze eigen Arcademy en van de vele conferenties en workshop die je gaat volgen. Vooruitgang, daar houden wij van. Net als jij.

Front-end Engineer

Maak jij met jouw skills en drive alles mogelijk? Dan kan het maar zo zijn dat jij Arcady-DNA hebt. En dat jij die Front-end Developer bent die onze klanten doet verbazen én groeien. 

Als Arcadian werk je voor en met onze klanten aan innovatieve projecten met veel exposure. Je beweegt soepel mee in agile development teams en spreekt vloeiend de talen van andere technische specialisten. Aanhaken bij UX designers en back-end engineers? Doe je net zo makkelijk. Samen zetten jullie de beste browser experience in code neer. Meedenken en adviseren over de implementatie en technische haalbaarheid: met jouw heldere blik zie je hoe het moet en wat er kan. Net zo helder zie je kansen. En je pakt ze ook nog. 

Je bent natuurlijk al slim. Bij Arcady word je nóg slimmer. Van de projecten die je op- en aanpakt, van de kennissessies in onze eigen Arcademy en van de vele conferenties en workshop die je gaat volgen. Vooruitgang, daar houden wij van. Net als jij.

Full Stack Engineer

Maak jij met jouw skills en drive alles mogelijk? Dan kan het maar zo zijn dat jij Arcady-DNA hebt. En dat jij die Full Stack Developer bent die onze klanten doet verbazen én groeien.

Als Arcadian werk je voor en met onze klanten aan innovatieve projecten met veel exposure. Je beweegt soepel mee in agile development teams en spreekt vloeiend de talen van andere technische specialisten. Aanhaken bij het gehele software development proces? Doe je net zo makkelijk. Samen met andere full stackers zetten jullie de beste browser experience in code neer. Meedenken en adviseren over de implementatie en technische haalbaarheid: met jouw heldere blik zie je hoe het moet en wat er kan. Net zo helder zie je kansen. En je pakt ze ook nog. 

Je bent natuurlijk al slim. Bij Arcady word je nóg slimmer. Van de projecten die je op- en aanpakt, van de kennissessies in onze eigen Arcademy en van de vele conferenties en workshop die je gaat volgen. Vooruitgang, daar houden wij van. Net als jij.

Meer weten?