Meer weten?

Caronne Utrecht

Op zoek naar een ICT-baan in Utrecht? Waar je werkt voor bekende organisaties in de financiële sector, je aan de slag gaat met data en je kunt rekenen op een inclusieve en informele werkomgeving? Dan is Caronne de perfecte werkplek voor jou! 

Caronne.jpg

Over Caronne

Caronne helpt grote organisaties (zoals ASR, ABN AMRO en De Nederlandsche Bank) om kracht uit data te halen door data science in te zetten. Ze organiseren data met datawarehousing en data governance, zorgen voor resultaatverbetering door de inzet van big data en analytics, en geven inzicht in informatie met business intelligence. 

Bij Caronne geloven ze dat het integreren van data het effectiefst kan worden uitgevoerd als er ook diepgaande kennis is van de betekenis van data. Daarom combineren ze professionele kennis van data science met expertise in finance — Caronne richt zich alleen op de financiële sector. Samen met de klant bepalen ze wat ze uiteindelijk willen bereiken. Vervolgens doen ze concrete voorstellen hoe ze deze doelen met data kunnen realiseren. Daarna implementeren ze de dataoplossing(en) geheel op maat. 

Werken bij Caronne.jpg

Werken bij Caronne

Werken bij Caronne betekent werken op hoog niveau in een informele sfeer. Vanuit hun visie dat informatie de kern is van elke organisatie, helpen ze bedrijven om zoveel mogelijk uit hun informatie te halen. Elke klant wordt gezien en gehoord, en op zijn wenken bediend. En dat geldt niet alleen voor de klant van Caronne, maar ook weer voor zijn eigen klant.

Ook als medewerker kom je niks tekort! Je kunt o.a. rekenen op:

  • Een inclusieve en creatieve organisatie met een werkomgeving waar je genoeg uitdaging vindt
  • Uitstekend salaris en goede pensioenregeling
  • Maandelijkse onkostenvergoeding
  • Flexibele manier van werken
  • Bonus als je nieuwe medewerkers of klanten aandraagt
  • Professionele kennis gecombineerd met Subject Matter Expertise
  • Gedreven werken met een glimlach voor de klant
  • Meebouwen aan ambitieuze start-ups bij grote bedrijven


Klinkt goed? Bekijk snel de openstaande vacature(s) en solliciteer direct! 

Openstaande vacatures

Data Engineer

Ben je op zoek naar allround data science werk waarbij je echt resultaat ziet? Vind je het leuk om bij verschillende klanten state-of-the-art oplossingen met door jou gemaakte modellen neer te zetten? Caronne werkt vanuit een wetenschappelijke achtergrond aan oplossingen voor haar klanten. We richten ons op het adviseren van bedrijven over het ontsluiten en analyseren van de data die in databases en informatiesystemen beschikbaar is. Kenmerkend zijn onze familiaire bedrijfscultuur en klantgerichte werkmentaliteit.

Data Scientist

Ben je op zoek naar allround datasciencewerk waarbij je echt resultaat ziet? Vind je het leuk om bij verschillende klanten state-of-the-art oplossingen met door jou gemaakte modellen neer te zetten? Caronne werkt vanuit een wetenschappelijke achtergrond aan oplossingen voor haar klanten. We richten ons op het adviseren van bedrijven over het ontsluiten en analyseren van de data die in databases en informatiesystemen beschikbaar is. Kenmerkend zijn onze familiaire bedrijfscultuur en klantgerichte werkmentaliteit.

Meer weten?