Meer weten?

ConnectingTheDots Zwolle

Wij zijn ConnectingTheDots. Dit staat niet alleen voor wat wij doen, maar het omvat ook wie wij zijn. ConnectingTheDots… dat impliceert verbinding. En dat doen wij ook. Maar het gaat bij ons verder dan data verbinden met elkaar. Wij ontwikkelen ook software(systemen). 

Werken bij ConnectingTheDots.jpg

Over ConnectingTheDots

Door onze kennis en ervaring hebben wij verschillende bedrijven kunnen helpen met hun vraagstukken op het gebied van productinformatie(management) en e-commerce. Wij helpen hun met deze oplossingen en het implementeren ervan: zowel intern als extern. 

Wij gingen eerst onder de naam ID Interactive, maar zijn overgestapt naar ConnectingTheDots, gezien dit beter bij ons en onze service past. Met de opening van onze nieuwe locatie en de onthulling van een nieuwe brand, is ConnectingTheDots nu een voorzetting van het tienjarige ID Interactive. Met veel ambitie gaan wij verder! Werk jij hier ook aan mee? 

Werk ConnectingTheDots.jpg

Werken bij ConnectingTheDots

Bij ConnectingTheDots sta jij - als medewerker - centraal. Als je bij ons gaat werken dan kom je in een enthousiast en gedreven team terecht. Wij scoren hoog op onderlinge contacten en samenwerkingen. Er hangt een goede sfeer op kantoor en iedereen krijgt de mogelijkheid om zichzelf verder te ontwikkelen. 

Daarnaast kun je ook rekenen op:

  • Een budget om een opleiding, cursus of interessant evenement te volgen
  • Je mag 40% van je werktijd zelf indelen; dit kan op kantoor, thuis of vanaf een vakantieadres zijn 
  • Flexibele werktijden 
  • Veel doorgroeimogelijkheden en alle ruimte om verbeteringen te initiëren 
  • De allerleukste events, zoals een jaarlijkse bbq, Sinterklaas en escaperoomen
  • Macbook en hardware van de zaak 
  • Reiskostenvergoeding
  • Iedere dinsdag een gezamenlijke lunch 

Werknemer ConnectingTheDots.jpg

Klinkt goed? Bekijk nu de openstaande vacatures en solliciteer naar een functie die bij jou past!

Openstaande vacatures

Back-end Developer

Ben jij een Back-end Developer die zich verder wil ontwikkelen in een team van zeer ervaren collega's? Wil je meewerken aan gave projecten voor onze internationale opdrachtgever Harman met merken als JBL, Harman Kardon en AKG?

Senior Software Developer

Ben jij iemand die het fijn vind dat er in sprints rekening gehouden wordt met spontane, verrassende wendingen? Een nieuwe klant, een PoC opzetten of “gewoon” productie draaien. Binnen het onboarding team van ConnectingTheDots zoeken we een ervaren developer die energie krijgt van een dynamische werkomgeving, waarbij niet alles tot achter de komma gepland is.

Meer weten?