Meer weten?

Edition1 Den Haag

Edition1 biedt online oplossingen aan in de vorm van - Websites - Webapplicaties en Apps. 

Over Edition1

Edition1 is een team dat bestaat uit een perfecte combinatie van conceptuele en innovatieve denkers, data en code goeroes. Dat maakt Edition1 zo bijzonder. Wij zijn een full service digital development bureau. Onze opgedane kennis resulteert erin dat onze opdrachtgevers gebruik maken van onze kennis. Dit leidt tot een prettig en effectief samenwerkingsverband. Daar worden onze klanten écht gelukkig van.

Edition1 werkt nauw samen met haar klanten aan projecten waarbij de toegevoegde waarde direct zichtbaar is. Alle technische disciplines zijn aanwezig voor apps en webapplicaties. Ideeën worden omgezet naar concepten en producten.

Edition1 heeft een focus op met name de techniek achter je website, webservice, app of webapplicatie. Wij ontwikkelen voornamelijk in Python en Django. Hierdoor kunnen wij jouw wensen op een efficiënte en professionele wijze realiseren. Wij ontwikkelen - indien nodig of wanneer het beter past bij het project - ook in andere programmeertalen (zoals Java, C/C++ of Ruby).

Wij gebruiken onze kennis en ervaring om samen met jullie te bepalen hoe de doelen zo goed mogelijk te bereiken. Door duidelijke stappen af te bakenen en klein te beginnen, is een groot project te realiseren. Een oplossing is vaak eenvoudiger dan je verwacht.

Om dit alles mogelijk te maken, maakt Edition1 het liefst gebruik van Python en Django. Door middel van Python en Django kunnen wij het snelst met indrukwekkende resultaten komen. Een nog groter voordeel van het gebruik van Python en Django is dat het eindresultaat goed te beheren en uit te breiden is en het verrijkt wordt met een reeks automatische tests.

Werken bij Edition1

Altijd al willen werken bij Edition1? Kijk dan eens naar de vacatures hieronder en wie weet staat er iets voor jou tussen. 

Openstaande vacatures

Meer weten?