Meer weten?

EZ2XS Eindhoven

EZ2XS (uitgesproken als EasyToAccess) is een innovatief bedrijf dat slimme software ontwikkelt. 

Over EZ2XS

Als bedrijf wil je niet dat medewerkers veel tijd kwijt zijn aan het zoeken naar documenten of contactgegevens, dat ze te maken hebben met omslachtige urenregistratie, ze geen gespecificeerde facturen kunnen maken of het lastig is om reiskosten te berekenen… Zonde van de tijd van de werknemers natuurlijk! Dat kan anders dachten ze bij EZ2XS. Daarom ontwikkelden zij een alles-in-één systeem zonder eigen servers, software of back-ups. 

Dankzij EZ2XS hebben medewerkers van een bedrijf toegang tot gegevens via internet, overal en altijd. Ze kunnen op die manier snel en makkelijk urenregistratie, documentmanagement, relatiebeheer, facturatie, rapportages, projectmanagement, agenda’s en zelfs e-mail bijhouden. Allerlei andere systemen en programma’s zijn daardoor overbodig. 

Werken bij EZ2XS.jpg

Werken bij EZ2XS

Het bedrijf is gevestigd in een prachtig kantoorpand aan de Luchthavenweg in Eindhoven met uitzicht op de startbaan, een busstation om de hoek en direct aan de snelwegen A2/A50/A58. Ideaal! Vanuit dit kantoor bedienen ze klanten over de hele wereld. Je komt hier te werken met leuke, gemotiveerde collega’s en kunt een informele werksfeer verwachten. Daarnaast kun je rekenen op een goede werk-privébalans, de mogelijkheid om opleidingen te volgen, een dagelijkse lunch, bonusregeling, aandelenregeling en veel eigen verantwoordelijkheid in je werk. 

Openstaande vacatures

Front end developer

Ben jij een klantgerichte softwareontwikkelaar die constructief-kritisch meedenkt met klanten en gebruikers? Bouw je graag doelgericht mee aan bedrijf-kritische IT-oplossingen?Werk je graag bij een organisatie waarin jouw bijdrage wordt gewaardeerd, er echt toe doet en je jouw bijdrage terugziet in de applicatie? Lees dan snel verder.

Meer weten?