Meer weten?

Greener Power Solutions B.V. Amsterdam

Maak jij graag impact met je werk? Wil je werken aan een toekomstbestendige wereld? En wil je aan de slag binnen een jong, innovatief en snelgroeiend bedrijf? Dan is Greener Power Solutions de perfecte werkplek voor jou!

Over Greener Power Solutions

Het verhaal van Greener Power Solutions startte in 2014. De oprichters van Greener - Klaas, Dieter en Lukas - brachten een bezoekje aan een groot festival in Nederland. Ze mochten ook backstage een kijkje nemen en waren toen geschokt over hoe de stroomvoorziening was geregeld. Er was weinig aandacht aan besteed en ook was het niet efficiënt en nauwkeurig gepland. Je spreekt dan over stroom voor meerdere apparaten, zoals licht, geluid en zelfs foodtrucks. Hoe kon dit nou niet goed geregeld zijn? Toen ze verder keken, zagen ze ook een gebrek aan stroomplanning op andere gebieden, zoals netonderhoud en bouwplaatsen. Dat moest anders, dachten ze!

Ze dachten met z’n drieën na over een oplossing en kwamen zo tot Greener Power Solutions. In 2018 richtten ze het bedrijf op om met behulp van mobiele batterijen en slimme energieplanningen, impact te maken op de CO2-voetafdruk van on- en off-grid energiemarkten. Deze batterijen zijn niet alleen geschikt voor festivals, maar kunnen bijvoorbeeld ook op bouwplaatsen worden gebruikt. Organisaties als GGD, Awakenings, DGTL en De Zon Festival maken al gebruik van deze batterijen.

Greener Power Solutions heeft vandaag de dag de grootste set accu’s van Nederland én de grootste vloot mobiele batterijen ter wereld! Ook hebben ze ruim 1 miljoen liter diesel bespaard en meer dan 3 miljoen kg CO2 bespaard. Hoe geweldig is dat?!

Greener Power Solutions.jpg

Werken bij Greener Power Solutions

Het kantoor van Greener is gevestigd aan de Kuiperbergweg 40 in Amsterdam. Een toplocatie dicht bij de snelweg en stations. Op kantoor heerst een open cultuur waar innovatie, ontwikkeling en de medewerkers centraal staan. De medewerkers zijn allen erg ambitieus en werken graag aan een toekomstige wereld, omdat zij ervan overtuigd zijn dat er veel mogelijkheden zijn om de energiesector minder milieubelastend te maken. Ze bedenken nieuwe oplossingen in technologische innovatie en brengen die samen op de markt.

Je kunt bij Greener onder andere rekenen op:

  • Een marktconform salaris
  • Macbook van de zaak
  • Toegang tot een elektrische auto
  • Een heerlijke vega lunch op kantoor
  • Gezellige borrels en teamuitjes
  • Veel vrijheid en verantwoordelijkheid in je werk

Wil jij ook graag bij Greener Power Solutions werken? Bekijk dan nu de openstaande vacatures!

Openstaande vacatures

Bij Greener staat een groene wereld centraal in alles wat we doen. Onze missie is om de tijdelijke energiemarkt volledig uitstootvrij te maken. Daarom zijn we op zoek naar een getalenteerde Content Marketeer met een passie voor het creëren van boeiende content om ons verhaal te verspreiden.Als Content Marketeer ben jij verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitvoeren van onze contentstrategie. Je werkt nauw samen met het marketingteam en rapporteert aan de Marketing Manager.

Ben jij iemand met technische affiniteit die energie krijgt van onderweg zijn en in contact staan met verschillende mensen? Dan ben je bij Greener aan het juiste adres als Service Engineer! Een groene wereld is onze drijfveer. Onze missie is om de tijdelijke energiemarkt uitstootvrij te maken. We groeien hard en hebben grote plannen.

Ben jij iemand met technische affiniteit die energie krijgt van onderweg zijn en in contact staan met verschillende mensen? Dan ben je bij Greener aan het juiste adres als Service Engineer! Een groene wereld is onze drijfveer. Onze missie is om de tijdelijke energiemarkt uitstootvrij te maken. We groeien hard en hebben grote plannen.

Een groene wereld is onze drijfveer. Onze missie is om de tijdelijke energiemarkt uitstootvrij te maken. We groeien hard en hebben grote plannen. Daarom zoeken wij onze Tech Lead die ruime ervaring heeft met programmeren in Python en energie krijgt van coachen en begeleiden en daarmee het verbeteren van de productiviteit en werkplezier van zijn of haar team.Als Tech Lead werk je op menselijk en op technisch vlak aan onze prioriteit: duurzaamheid in onze energie-oplossingen en in de inzet van mensen. Je rapporteert rechtstreeks aan de CTO. Met het team ontwikkel je innovatieve, gebruiksvriendelijke energieproducten, die elke dag door honderden techneuten en klanten worden gebruikt. Deze producten dragen direct bij aan de energietransitie.

Meer weten?