Meer weten?

Hoogvliet BV Alphen Aan Den Rijn

Je hebt vast wel eens van Hoogvliet gehoord. Of wellicht heb je zelfs in Hoogvliet bij jou in de buurt zitten! Hoogvliet is een supermarktketen dat is opgericht in 1968, en nog steeds tot de dag van vandaag zorgt dat klanten gezond, gevarieerd en vooral lekker kunnen eten. En dat iedere dag weer voor de allerlaagste prijs. 

Distributiecentrum Hoogvliet.jpg

Over Hoogvliet

Hoogvliet is al meerdere keren uitgeroepen tot de goedkoopste supermarkt in Utrecht, Zuid-Holland, Noord-Holland en Gelderland. En dat willen ze natuurlijk blijven. Samen met maar liefst 6.500 gepassioneerde en gezellige collega’s streven ze naar de beste kwaliteit en willen ze de verwachtingen van klanten overtreffen. 

Hoogvliet Supermarkt.jpg

Werken bij Hoogvliet

Bij Hoogvliet hebben ze oog voor talent. Ze zijn altijd op zoek naar talentvolle mensen die graag willen groeien en zichzelf verder willen ontwikkelen. Die kans krijg je volop bij Hoogvliet! Niet alleen kun je er terecht voor een fulltime of parttime baan op hun kantoor of supermarkten, maar ook hebben ze een eigen erkend opleidingshuis waar uiteenlopende mbo-, hbo- en AD-opleidingen worden aangeboden. Deze opleidingen kun je ook volgen onder werktijd. 

Werken bij Hoogvliet.jpg

Daarnaast bieden ze ook diverse trainingen aan, zodat elke medewerker zichzelf optimaal kan ontwikkelen. Denk maar aan een training op het gebied van leidinggeven of bedrijfshulpverlening. Hoe gaaf is het dat jij hier al jouw werkambities kunt waarmaken? 

De identiteit van Hoogvliet omvat de kernwaarden waarin zij uitblinken, dit zijn: Samen, Passie en Inventief. Deze kernwaarden zie je terug in alles wat ze doen. Ze onderscheiden zich graag van de concurrentie met hun cultuur, vaardigheden en leiderschap. Hun eigen mensen maken écht het verschil binnen het bedrijf. Die kans krijg jij ook! En niet alleen kan je verschil maken binnen het bedrijf. Ook vindt Hoogvliet het belangrijk om maatschappelijk verantwoord te ondernemen en een goede balans tussen de gezondheid van de organisatie, samenleving en het milieu te creëren. 

Team Hoogvliet.jpg

Openstaande vacatures

Helpdeskmedewerker

'Zo die kassa werkt weer naar behoren!' Een collega uit de winkel belde of je haar uit de brand kon helpen. Gelukkig was de storing op afstand te verhelpen. De meeste computersystemen kennen voor jou geen geheimen. Collega's weten dan ook dat ze bij computerstoringen op jouw hulp kunnen rekenen. En daar ben je trots op. Dankzij jou worden storingen bij Hoogvliet snel verholpen. Zo draag je bij aan onze ambitie om verwachtingen steeds weer te overtreffen.

Meer weten?