Meer weten?

Invenna Nieuwegein

Invicta is een Marketing Tech scale-up en werkt voor marktleidende merken in Nederland. Ze zijn actief in elke branche waar de dialoog tussen aanbieder en consument centraal staat.

Over Invicta

Invicta Marketing Solutions

Invicta werkt voor finance, goede doelen, retail, media en omroepen, verzekeraars en culturele instellingen. Al deze bedrijven zoeken naar manieren om nòg relevanter te zijn voor hun klanten. Of dat nu bedrijven zijn of particulieren. Daarbij ontsluit Invicta databronnen, creëert een uniek 360° klantbeeld, levert actionable insights en zorgt voor campagne automation. Ze doen dat op zo’n manier dat de dialoog menselijk blijft en de klant zich bijzonder voelt. Met als bewezen resultaat hogere loyaliteit, succesvolle up- en cross-sell en lagere churn.

MarTech scale-up

De term MarTech scale-up past goed bij Invicta en ze zijn er trots op dat hun marktaandeel met de dag verder groeit. De eigen software Invenna® staat daarbij centraal en stelt de klanten én medewerkers in staat de volgende stap in digitale & data gedreven transformatie met succes te nemen!

Werken bij Invicta

Gevoel voor data, kennis van systemen, een sterk on- of juist offline trackrecord in datadriven-marketing en de ambitie om de klanten van Invicta succesvol te laten zijn. Dat zijn de belangrijkste ingrediënten voor een fit met het team. 

Bij Invicta doe je ervaring op en bouw je jouw kennis verder uit. Of dat nu gaat om Marketing Automation-processen, Data Science, Analytics, het ontsluiten van (Big) data bronnen of juist het inrichten van succesvolle trigger-based campagnes.


Openstaande vacatures

Customer Engagement Consultant

Je helpt onze klanten succes te hebben in uiteenlopende data-gerelateerde vraagstukken.

Data Engineering Consultant

Je helpt bij het ontwikkelen van flows in Invenna en het ophalen van data uit de bronsystemen om deze te transformeren naar bruikbare data.

Meer weten?