Meer weten?

Ireckon (of Ireckonu) Amsterdam

Ireckon is een snelgroeiende organisatie en wij zijn voortdurend op zoek naar getalenteerde medewerkers. We werken in een gemotiveerd team van mensen die altijd het beste uit zichzelf en hun vakkennis willen halen om tot de meest innovatieve softwareoplossingen te komen.

Over Ireckon

Ireckon werkt volgens bewezen effectieve ontwikkeltechnieken zoals Agile Projectmanagement, Test Driven Development, Continious Integration en Continious Delivery. Daarnaast zijn we continu bezig met het verder verbeteren van onze aanpak. Hiervoor werken we intensief samen met Microsoft en andere partners. 

Ireckon.jpg

Werken bij Ireckon

We bewegen ons in een branche die steeds verandert. Als organisatie groeien wij daarin mee. Daarom vinden we het van doorslaggevend belang dat ook onze medewerkers de ruimte krijgen om zich verder te ontwikkelen op hun vakgebied. We bieden daarvoor mogelijkheden in de vorm van onder meer een budget voor opleidingen en intensieve persoonlijke begeleiding.

Werken moet je met plezier doen, dat is een van onze uitgangspunten. Alleen dan kom je als team tot grootse prestaties. De lijnen zijn kort bij Ireckon en er hangt een informele werksfeer. 

Onze teamleden gaan altijd voor de hoogste kwaliteit. Complexe werkmethodes hebben ze razendsnel onder de knie en ze leren zich gemakkelijk nieuwe ontwikkeltalen en technologieën aan. We zijn collegiaal en hebben passie voor technologie en innovatie. Herken je je hierin? Dan willen we graag met je kennismaken.

Openstaande vacatures

Senior Software Developer

At Ireckonu, we take our job of developing quality high-performance scalable solutions for our partners very seriously, and have a great time doing so. We are looking for a Senior Software Developer to join our family.

Meer weten?