Meer weten?

Justspark Ridderkerk

All-in IT-beheer is de ziel van Graficom. Advies, coördinatie, beheer, hosting… Met Graficom heeft u één aanspreekpunt voor uw hele IT-portefeuille. Van hard- tot software en van fysieke netwerken tot virtuele oplossingen in de cloud.

Over Graficom Group

Continuïteit

Ongeveer twee decennia ervaring en een club zeer betrokken vakmensen maken Graficom tot een slagvaardige en betrouwbare IT-dienstverlener. Wij staan voor totale ontzorging en het waarborgen van continuïteit. Kennis en service zijn daarbij sleutelbegrippen. Door een proactieve aanpak met innovatieve technieken verminderen we uw IT-risico’s, verkorten we hersteltijden en dringen we uw IT-kosten terug.

Landelijk en allround

Van Groningen tot Maastricht en van industrie en productie tot zorg, bibliotheken en zakelijke dienstverlening. Graficom werkt landelijk en is actief in alle takken van sport.

Organisatie

De Graficom organisatie bestaat inmiddels uit bijna 40 betrokken medewerkers. De werkzaamheden worden vanuit de vestigingen in Ridderkerk en Willemstad, Curaçao uitgevoerd. Digital Technology

Werken bij Graficom Group

Graficom is een snelgroeiende ICT organisatie met oog voor onze collega's en de toekomst van de organisatie. Zo investeren we veel middelen in een gezonde, mooie en uitdagende werkplek. Onze kantine bijvoorbeeld is uitgerust met diverse "speeltjes", die naast het dagelijkse werk voorzien in ontspanning en plezier. Enkele kernwoorden die Graficom beschrijven: informeel, sociaal, toekomstgericht en vooruitstrevend. Vanwege onze groei hebben we op korte termijn behoefte aan versterking van ons team.

Openstaande vacatures

IT Engineer

Als IT Engineer bij Graficom Solutions werk je nauw samen met directe collega’s en draag je zorg voor een optimale werking van ICT systemen bij klanten. Met de kennis en ervaring die je hebt opgebouwd, breng jij energie en dynamiek aan de Graficom Group. Je hebt een bewezen staat van dienst, het liefst binnen een vergelijkbare omgeving. In samenwerking met het team ben je verantwoordelijk voor de beschikbaarheid van fysieke en virtuele systemen. Daarnaast zorg je voor de continuïteit, kwaliteit en performance van de IT dienstverlening aan klanten en biedt je ondersteuning aan de servicedesk. Het afhandelen van incidenten, problemen en veranderingen binnen de afgesproken doorlooptijden en het op correcte wijze registeren hiervan binnen het gebruikte ticketingsysteem valt ook onder jouw verantwoordelijkheid. Tot slot bewaak je doorlooptijden van incidenten en changes. 

IT Servicedesk medewerker

Ben jij klant- en servicegericht, heb je een probleemoplossende houding, werk je graag samen en heb je IT kennis? Dan ben je bij Graficom van harte welkom, ook wanneer je net aan het begin van jouw carrière staat. Jij brengt jouw eigen kwaliteiten en talent mee en wij bieden de mogelijkheid om deze zo optimaal mogelijk in te zetten en je verder te ontwikkelen.

IT Supporter

Ben jij klant- en servicegericht, heb je een probleemoplossende houding, kom je graag bij klanten over de vloer en heb je IT kennis? Dan ben je bij Graficom van harte welkom, ook wanneer je aan het begin van jouw carrière staat. Jij brengt jouw eigen kwaliteiten mee en wij bieden de mogelijkheid om deze zo optimaal mogelijk in te zetten en je verder te ontwikkelen.

Meer weten?