Meer weten?

Pantheon Automatisering Heerenveen

Pantheon is een dienstverlener, softwareleverancier én klantenbedrijf in één! Met een breed aanbod aan producten en diensten, ondersteunen ze de (mkb) ondernemer in Nederland. 

Werken bij Pantheon.jpg

Over Pantheon

Bij Pantheon denk je misschien wel aan het schitterende gebouw in Rome. Dit is een van de best bewaarde gebouwen ter wereld; het is een gebouw dat zijn schoonheid en lange levensduur te danken heeft aan factoren als innovatie, continuïteit én ook klantgerichtheid. En dit zijn ook precies de kernwaarden waar dit bedrijf voor staat. Vandaar de naam. 

Pantheon ondersteunt al ruim 40 jaar Nederlandse ondernemingen (in het mkb) met geautomatiseerde oplossingen die hun bedrijfsprocessen ondersteunen of verbeteren. Deze ondernemingen zijn voornamelijk actief in de handel en productie. Door hun jarenlange ervaring en kennis, weten ze precies wat deze bedrijven nodig hebben en wat hun uitdagingen zijn. 

Vacatures bij Pantheon.jpg

Werken bij Pantheon

Doen waar je goed in bent en doen wat je leuk vindt, dat vinden ze belangrijk bij Pantheon. Jij kunt bij dit bedrijf je eigen carriere uitstippelen onder deskundige belgeieding van proffesionele collega’s. De werkfsfeer bij dit bedrijf is erg prettig, open en opgedwongen. Het beste bewijs daarvoor zijn de lange dienstverbanden. 

Vanzelfsprekend kun je bij dit bedrijf goede arbeidsvoorwaarden en doorgroeimogelijkheden verwachten. 

Kantoor Pantheon.jpg

Openstaande vacatures

RPG applicatieontwikkelaar

Wij zijn op zoek naar een RPG applicatieontwikkelaar voor 40 uur per week in de omgeving Heerenveen of Woerden. Interesse? Reageer dan snel.

Meer weten?