Meer weten?

Smart Documents Deventer
https://smartdocuments.com

Openstaande vacatures

Consultant

Als Consultant Nederland ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig implementeren en inrichten van de SmartDocuments software en de verschillende integraties. Daarnaast ga je ook uitleg geven over doel en werking van de software en het adviseren van onze klanten over de mogelijkheden.

Taken en verantwoordelijkheden

  • Het installeren en configureren van de SmartDocuments software
  • Het zelfstandig installeren en configureren van koppelingen met andere  systemen
  • Inventariseren van klantwensen en deze omzetten naar een functioneel ontwerp
  • De functionele inrichting van SmartDocuments en het maken van sjablonen
  • Op locatie bij klanten of remote adviseren en begeleiden van de klant
  • Uitvoeren van testen en het schrijven van gebruikershandleidinge
Deventer Bekijk vacature

Interne consultant

Als Interne Consultant bied je functionele ondersteuning aan onze klanten. Onze klanten vind je niet alleen in Nederland. In Duitsland groeien wij snel en ook in andere Europese landen kom je SmartDocuments tegen.
Je bent vraagbaak, helpende hand en luisterend oor. Spreek je naast Nederlands ook Duits en / of Engels, dan ben je meer dan welkom!

Applicatiebeheerders van onze klanten ondersteunen bij technische en functionele vraagstukken, daar krijg jij nou eenmaal heel veel energie van. Jouw communicatie-skills zijn next level en ingewikkelde vraagstukken zie jij als uitdaging en niet als probleem. Jij bewaakt de kwaliteit van onze diensten en producten en kijkt doorlopend waar onze bedrijfsprocessen verbeterd kunnen worden. Hierbij komt dat ‘oog voor detail’ - waarover jij natuurlijk beschikt - goed van pas.

Jij gaat je bezighouden met:

  • Technische en functionele ondersteuning van applicatiebeheerders die SmartDocuments beheren.
  • Intake en monitoring van - door klanten - gemelde bevindingen (inclusief storingen en klachten), vragen en wensen
  • Onderhoud, review en kwaliteitsbewaking van functionele documentatie (handleidingen, release notes, etc.)
  • Continue kwaliteitsbewaking en verbetering van bedrijfsprocessen die betrekking hebben op de servicedesk
Deventer Bekijk vacature

Software engineer Java

Jij bent die software engineer Java (of Java-ontwikkelaar, op z’n Hollands gezegd) die inmiddels zo’n drie jaar ervaring heeft in een IT-omgeving. Je hebt graag invloed op de software-ontwikkelingen binnen een bedrijf en durft jouw visie daarop te delen. Jij houdt wel van een beetje afwisseling, maar focust je bij voorkeur op één specifiek product. Uitbouwen en verbeteren, een proces dat wat jou betreft geen einde kent. Daarnaast ben jij niet bang om ook de mens achter de ontwikkelaar te laten zien. Deelnemen aan de meest uiteenlopende activiteiten is voor jou dan ook vanzelfsprekend (van uitjes met zakelijk partners tot een spelletjesavond op de zaak). En heb je een hond? Dan ben je meer dan bereid deze zo nu en dan te delen met je kantoorfamilie.

Deventer Bekijk vacature

Meer weten?