Meer weten?

TCOG Ijsselstein

TCOG, een ambitieuze en snelgroeiende specialist in Fashion, Retail en Hospitality automatisering met vestigingen in Nederland en België. Wegens aanhoudende groei is TCOG op zoek naar nieuwe mensen.

Over TCOG

Glorious Technology

TCOG, is een gedreven scale-up company die antwoorden genereert op doelgerichte vraagstukken met ruimte voor gevoel, zodat bedrijven in de fashion, retail, hospitality of industry branche het beste uit hun business kunnen halen.

Het team van TCOG bestaat uit 70 gemotiveerde professionals met een passie voor automatisering. Hoewel ze resultaatgericht zijn en niet snel tevreden, speelt fun een belangrijke rol. Plezier maken met elkaar is belangrijk en ze organiseren dan ook veel social events als borrels, uitjes en barbecues.

Kennisdeling

Elke eerste vrijdag van de maand is er een technolab waarbij kennisdeling centraal staat, je krijgt een persoonlijk opleidingsplan en niet te vergeten evenementen zoals Microsoft Directions, LS Retail Compass, NAV/BC Tech Days, Dutch Dynamics community. Bovendien krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. De Microsoft Professionals houden hun kennis up-to-date door zich bezig te houden met de nieuwste ontwikkelingen van de Microsoft-oplossingen en diensten.

Werken bij TCOG

Heb jij een passie voor Microsoft Dynamics 365 Business Central (ERP) en het Power Platform? Wil jij onderdeel worden van een dynamisch team? Ben jij analytisch en kun jij snel schakelen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Openstaande vacatures

Fashion & Retail Consultant

Is het optimaliseren van bedrijfsprocessen een passie voor jou? Vind je het leuk om met verschillende bedrijven in gesprek te zijn hoe zij software voor hun bedrijf kunnen laten werken? Ben je voorstander van een open communicatie? Wil je werken in een snel groeiend bedrijf? Grijp dan nu je kans!

Senior Business Consultant Finance

Is het optimaliseren van bedrijfsprocessen jouw passie? Vind je het leuk om met verschillende bedrijven in gesprek te gaan over hoe zij software voor hun bedrijf kunnen laten werken? Houd je van open communiceren? En wil je werken in een groeiend bedrijf? Grijp dan nu je kans!

Meer weten?