Meer weten?

Touch Creative Amsterdam

Touch Creative is een creatief bureau waar ze oplossingen zoeken voor kleine en grote campagnes. De oplossingen zijn zowel on- als offline content, commercials, POS-materiaal, verpakkingen, websites of handelsintroducties. Ze werken aan de allertofste projecten voor uiteenlopende klanten. Wie weet werk jij binnenkort hier ook aan mee!

Over Touch Creative

Bij Touch Creative denken ze groot en richten ze zich op 360-graden communicatie voor hun merken. Maar ze weten ook dat het vaak de kleine dingen zijn die het doen; de kleine dingen die iemands dag fantastisch maken. 

Het team van Touch Creative bestaat uit designers, DTP’ers, conceptdenkers, copywriters, webdesigner en front- en back-end developers. Een interessante mix van mensen dus! Zij maken het liefst campagnes die je aan het lachen maken, je iets laten kopen of je juist aan het denken zetten. Effectiviteit, daar houden ze van. 

Ben je nieuwsgierig naar het werk dat ze hebben gemaakt? Bekijk het hier!

Werken bij Touch Creative 

Als je bij Touch Creative gaat werken, dan kom je terecht in een ambitieuze en groeiende organisatie waar ze werken voor fantastische A-merken. Dit doen ze vanuit hun kantoor in Amsterdam-West. 

Wat kun jij verwachten?

  • Een marktconform salaris, afgestemd op jouw kennis, ervaring en opleiding
  • Veel verantwoordelijkheid in je werk 
  • Veel afwisseling, werken bij Touch Creative is nooit saai
  • Hele leuke collega’s die houden van flauwe grappen en foute muziek 
  • De kans om jezelf te ontwikkelen 


Klinkt goed? Wil jij ook bij Touch Creative werken? Bekijk dan nu de openstaande vacatures en twijfel niet om te solliciteren!

Openstaande vacatures

Junior Front-end Developer

Als creatieve Front-end Developer breng jij designs tot leven, middels strakke code en geweldige interactie. Dit doe je deels in teamverband en deels zelfstandig. Je bent een gedreven en nieuwsgierige autodidact. Iemand die zich actief opstelt vanaf de conceptfase en betrokken is tot en met de nazorg. Je werkt in een klein, maar multidisciplinair hecht team. Jouw gezellige en ambitieuze collega’s van interactive bestaan uit developers en designers, met een passie voor innovatieve nieuwe technologieën. Als team ontwikkelen jullie zeer uiteenlopende online projecten voor allerlei platformen. Van kleine tijdelijke campagnes tot grote high traffic projecten. Van corporate sites tot aan complexe applicaties.

Meer weten?