Meer weten?

Van Lanschot Kempen Amsterdam

Van Lanschot Kempen is een gespecialiseerde en onafhankelijke wealth manager die zich richt op het behoud en de opbouw van vermogen op een duurzame manier, zowel voor hun klanten als voor de samenleving.

Over Van Lanschot Kempen

De geschiedenis van Van Lanschot Kempen gaat helemaal terug naar 1737. Cornelis van Lanschot legde toen het fundament voor de huidige beursgenoteerde wealth manager. In 1903 richtte Arines Kempen Kempen & Co. Van Lanschot Kempen op, wat hiermee het oudste onafhankelijke financiële instituut van Nederland is.

Ze werken al eeuwen lang met veel passie, een grote toewijding en uitstekend financieel vakmanschap aan de vooruitgang van hun klanten. Met hun Nederlandse handelsgeest hebben ze zichzelf en ook hun klanten door een stroom van veranderingen geloodst. Veranderingen in de maatschappij, maar ook de veranderende ambities van hun klanten. Zowel op de korte als lange termijn. 

Inspelen op veranderingen vormt de basis van het DNA van Van Lanschot Kempen. Ze blijven zo een belangrijke bijdrage leveren aan de zakelijke, persoonlijke en maatschappelijke doelen van klanten. En dus aan de maatschappij waarin ze samen opereren. Dit doen ze op een duurzame en integere manier, met oog voor de klant en samenleving. Zo zijn ze gevormd door de tijd die ze op hun beurt zelf mede hebben vormgegeven.

Van Lanschot Kempen.jpg

Werken bij Van Lanschot Kempen

Doorvragen, doordenken en doorpakken; dat zie je terug in alles wat ze doen. Die ondernemende bedrijfscultuur kenmerkt hun organisatie. Ze geven je veel ruimte om initiatief te tonen en direct veel impact te maken in je eigen vakgebied. Ook vinden ze het belangrijk dat jij jezelf verder kan ontwikkelen en verder kan groeien in je functie en binnen de organisatie. Gezien je terecht komt in een team van intelligente doeners die verwachtingen overtreffen, verantwoordelijkheid durven te nemen en overal kansen aangrijpen, kan het niet anders dan dat je veel zult leren. 

Openstaande vacatures

Senior Data Engineer

We are Van Lanschot Kempen. We are a specialized wealth manager with the purpose of retaining and working up the equity of our clients. Do you have the ability and drive to help us in this mission? Than we would love to get to know each other.

Senior Data Engineer

Wij zijn Van Lanschot Kempen, de moederorganisatie van Van Lanschot, Kempen en Evi. Wij zijn een gespecialiseerde wealth manager met als doel het behoud en opbouw van vermogen van onze klanten. Heb jij het vermogen om ons hierbij te helpen? Dan maken we graag kennis.

Meer weten?