TOP WERKGEVER: AAREON

Locatie:

Emmen

Aareon is Europa's grootste leverancier van software voor vastgoedbedrijven (commercieel en sociaal), outsourcing en consultancy.


Achtergrondinformatie

Aareon is vertegenwoordigd in 6 Europese landen op 27 locaties en bedient met 1.500 medewerkers meer dan 2.800 vastgoedbedrijven die samen 10 miljoen vhe's beheren. Er werken in Europa inmiddels circa 50.000 gebruikers met oplossingen van Aareon.

Het bovenstaande geeft direct een duidelijk beeld van de kracht van de Aareon Groep. De Aareon Groep staat garant voor continuïteit en voortdurende investeringen in innovatieve oplossingen voor vastgoedbeheerders. Grensoverschrijdende samenwerking en internationale kennisuitwisseling spelen hierbij een hele belangrijke rol. De synergie binnen de groep is groot, omdat alle vestingen zich focussen op de vastgoedsector.

De bedrijfsprocessen van sociale vastgoedbedrijven binnen de Europese landen kennen veel overlap. Dit levert schaalvoordelen op die ze kunnen doorvertalen naar hun klanten en uit zich in de ontwikkeling van innovatieve producten binnen de groep die ze naadloos kunnen inzetten in de diverse landen.

Werken bij Aareon

De Aareon Groep staat garant voor vergaande integratie op het gebied van productontwikkeling, een groeiend synergie-effect in de vorm van schaalvoordelen, samenwerkingen met partners en internationalisering.

Aareon NL is een solide, sterk groeiende en internationale werkgever, gevestigd in Emmen. Ze bieden je uitdagend werk in een dynamische, flexibele, professionele maar toch informele omgeving.


 

Recente vacatures:

Technisch supportspecialist Aareon Cloud Services

Als supportspecialist ben je verantwoordelijk voor het adviseren en ondersteunen van klanten bij het gebruik van het systeem op gebied van werkplekbeheer, technisch applicatiebeheer en systeem-technische vragen. Je bent in feite een systeembeheerder op afstand voor onze klanten en instrueert gebruikers, beantwoordt vragen en verhelpt storingen. Het is hierbij belangrijk dat je het juiste probleem boven water kunt krijgen en een goede inschatting kunt maken van de urgentie. Je draagt zorg voor een tijdige en juiste afhandeling naar tevredenheid van de klant. Remote beheer van onze klanten kan ook tot de werkzaamheden behoren.

Technisch supportspecialist Aareon Cloud Services
AAREON AMERSFOORT

Software Developer

Wil jij software maken die onze klanten het werk gemakkelijker maakt en wil jij jezelf continu blijven ontwikkelen? Vind je het prettig om samen te werken met gedreven en kundige collega's in een informele sfeer en in een organisatie met korte lijnen? Dan ben jij misschien wel de collega die we zoeken!

Software Developer
AAREON EMMEN
 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist