TOP WERKGEVER: ABF Bearings

Locatie:

Roosendaal

ABF. Got it. Of u nu op zoek bent naar lagers, elektromotoren of een uitdagende baan, bij ons bent u aan het juiste adres.

Achtergrondinformatie

ABF is een familiebedrijf en heeft als motto 'Got it'. Onze medewerkers zijn het fundament van ons bedrijf. 

Onze ondernemende geest is één van onze kernwaarden. Het is onze ambitie om elke dag beter worden. 

En dan hebben we het niet alleen over onze omzet- en winstdoelstellingen. We streven ook naar een gezonde en plezierige werkomgeving voor onze ruim 60 collega's.

ABF heeft één van de grootste voorraden lagers, elektromotoren en bijbehorende onderdelen, wereldwijd.

Op dit moment hebben we 7.000.000 lagers en elektromotoren op voorraad van gerenommeerde merken en voordelige alternatieven van uitstekende kwaliteit.

Ons behulpzame team is de hele dag beschikbaar om klanten wereldwijd te helpen met hun aanvragen voor lagers of het geven van passend advies op maat als het gaat om een elektromotor kopen. Bij ABF kunnen wij u van dienst zijn in het Engels, Frans, Spaans, Nederlands, Duits, Turks, Arabisch, Pools en Italiaans


Werken bij ABF Bearings

Barst je van de ideeën en sta je te popelen om die te delen met anderen? Ben je op zoek naar een bedrijf met een opendeurbeleid? Dan vind je het vast leuk om bij ABF te werken. We zijn op zoek naar enthousiaste en ondernemende kandidaten, gemotiveerde teamspelers die ons kunnen helpen ons bedrijf vooruit te helpen.

 

Recente vacatures:

Systeem Beheerder 3.0!

Jouw IT skills zorgen ervoor dat je problemen snel weet op te lossen. Ondertussen houd je je hoofd koel en weet jij als geen ander hoe je een positieve IT-dienstverlening voor onze mensen kunt creëren. Krijg jij er een kick van om een hele brede IT rol te vervullen in een groot IT landschap met verschillende soorten hardware? Wil jij werken bij een internationaal bedrijf, maar wel met Brabantse gastvrijheid? Lees dan verder!

ABF Bearings
ABF Bearings ROOSENDAAL
 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist