TOP WERKGEVER: ACC ICT

Locatie:

Nieuwegein

ACC ICT is een Nederlandse IT-dienstverlener en specialist in IT-continuïteit. Ze zijn volledig zelfstandig en gevestigd te Nieuwegein.

Achtergrondinformatie

ACC ICT BV werd in 1977 in Utrecht opgericht, onder de naam Accent Computer BV. In de eerste jaren lag de focus op het verhuren van computersystemen en rond de eeuwwisseling specialiseerde de organisatie zich in het beheren van complexe IT-infrastructuren. In 2002 voegden ze hosting aan hun dienstverlening toe en sindsdien zit IT-continuïteit in hun DNA, of het nu gaat om een gehoste, hybride of on-premise IT-omgeving.

In 2005 werd hun organisatie omgedoopt tot ACC ICT Support & Consultancy en sinds 2013 varen ze onder de vlag van ACC ICT (BV). ACC ICT bestaat In 2017 veertig jaar. 

Dankzij hun rijke historie kunnen ze bouwen op een schat aan ervaring en dat merken hun opdrachtgevers direct. Met vele van hen groeien ze door in langdurige samenwerkingen. Vijftien jaar (of zelfs meer) is geen uitzondering. ACC IST werkt veel samen met softwareontwikkelaars, online dienstenaanbieders en technisch georiënteerde organisaties.

Werken bij ACC ICT
ACC ICT biedt jou een hecht team van ervaren IT-professionals, steeds weer nieuwe uitdagingen, uitgebreide studiemogelijkheden en vele jaren werkplezier. Uiteraard gaat dit gepaard met goede arbeidsvoorwaarden en interessante toekomstperspectieven. Voel jij je aangesproken door deze functie, hun kernwaarden en visie op het verlenen van IT-diensten? Kom dan het team van ACC ICT versterken!

 

Recente vacatures bij ACC ICT:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist