TOP WERKGEVER: a&m impact

Impact op digitale communicatie in de zorg met een sociaal intranet, portaal en website - dat is a&m impact in het kort.

Over a&m impact

In 1998 startten Arno en Marij ten Hagen (vandaar a&m) in het kleine dorp Silvolde een internetbureau genaamd a&m impact. Arno had net een technische hbo studie afgerond en Marij een grafische opleiding. De combinatie van techniek en creativiteit bleek een schot in de roos van de booming markt van internetdiensten. Veel organisaties waren nog niet online aanwezig of met een zeer matige presentatie. En daar zagen de ondernemers hun kansen.

Werken bij am impact

Wat was in 1998 onze drijfveer om a&m impact te starten? Dat was toch wel de karaktereigenschap om dingen anders dan de rest te willen doen. Dit in combinatie met het aanwezige perfectionisme levert onze waarom "de impact van impact". Impact leveren zit in ons bloed en in de cultuur van a&m impact. Bij ieder project zullen we ervoor zorgen dat we impact voor en met onze klant leveren. Dit is de belofte die wij aan onze klanten doen!

Werken bij a&m impact

Om maximale impact te kunnen leveren, heb je slimme, gedreven en betrokken medewerkers nodig die een hecht team vormen. Daarom investeren we veel in ons team, wat loyale medewerkers oplevert. En loyale medewerkers zorgt voor behoud en groei van kennis. Ook zijn we bij veel meet-ups en seminars aanwezig om kennis op te halen en te delen.

Vacatures bij am impact

Onze kernwaarden:

  • Pragmatisch
  • Oprecht
  • Lange termijn
  • Nuchter
  • Humor

Herken jij jezelf in bovenstaande kernwaarden en wil je graag werken bij a&m impact werken? Bekijk hieronder de openstaande vacatures en solliciteer direct.

 

Recente vacatures bij a&m impact :

Software Developer

Ben jij klaar om jouw development skills naar een volgend level te brengen? Lijkt het je tof om te werken aan sociaal relevante webapplicaties met duizenden gebruikers in de zorgsector. Wil je maandelijks een enorme hoeveelheid mensen blij maken met slimme software? Dan is werken bij a&m impact jou op het lijf geschreven. Lees snel verder!

a&m impact
a&m impact DOETINCHEM

Back-end Developer

Ben jij een geboren PHP Back-end Developer en heb je al ruime werkervaring daarin? Lijkt het je tof om te werken aan sociaal relevante webapplicaties met duizenden gebruikers in de zorgsector. Wil je maandelijks een enorme hoeveelheid mensen blij maken met slimme software? Dan is werken bij a&m impact jou op het lijf geschreven. Lees snel verder!

a&m impact
a&m impact DOETINCHEM
 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist