TOP WERKGEVER: Alten Nederland B.V.

Locatie:
  

Eindhoven / Utrecht / Apeldoorn

ALTEN IT maakt onderdeel uit van ALTEN Nederland en is gespecialiseerd in Softwaretesten en BI consultancy in verschillende branches.

Achtergrond informatie

Het doel van ALTEN is om herkend en erkend te worden als één van de beste spelers in hun vakgebieden. Ze willen vooral groeien met vakinhoudelijke, enthousiaste en professionele collega’s die hier een constructieve bijdrage aan willen leveren.

De klanten van ALTEN bevinden zich in de top 100 van Nederland. De klantenkring varieert van overheden, energiemaatschappijen, financiële instellingen en industriële ondernemingen tot zakelijke dienstverleners.

ALTEN Nederland is een vooraanstaand bedrijf in technische consultancy en engineering. Bij ALTEN draait het om kennis. De opdrachtgevers van de organisatie zijn toonaangevende bedrijven uit alle business sectoren: industrie, defensie, verkeer & vervoer, telecom en finance. Voor deze bedrijven werken zij aan zeer uiteenlopende projecten waarbij ALTEN zich onderscheidt door: locaties in geheel Nederland, goed uitgebalanceerde services, differentiatie in de werkgebieden en gespecialiseerde competenties in Technology en IT waardoor ALTEN in alle bedrijfssectoren werkzaam kan zijn.

Nederland is een belangrijke speler in de ontwikkeling, productie en marketing van een aantal van de meest geavanceerde, nauwkeurige en intelligente machines.

Bedrijfscultuur

Naast uitdagende en afwisselende opdrachten, biedt ALTEN een stabiele organisatie waar persoonlijke- en vakinhoudelijke groei gestimuleerd wordt. ALTEN heeft een cultuur waarin kennis opdoen en kennis delen actief wordt gestimuleerd, o.a. door werkgroepen en training. Medewerkers krijgen een vast dienstverband met uitstekende arbeidsvoorwaarden, zoals:

  • Een goed salaris;
  • Een mooi pakket secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Veel kansen om je zowel persoonlijk als vakinhoudelijk te ontwikkelen;
  • Een succesvolle, internationale onderneming, met daarin veel uitdagingen;
  • Extra’s zoals een leaseauto of mobiliteitsvergoeding, een laptop en een bonusregeling.

ALTEN, Europees leider op het gebied van Technology Consulting and Engineering, biedt uitstekende carrièrekansen aan talentvolle kandidaten over de hele wereld. Daarnaast bieden ze werknemers de kans om deel uit te mogen maken van de meest innovatieve en actuele technologische projecten.

 

Recente vacatures bij Alten Nederland B.V.:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist