TOP WERKGEVER: Alter IT B.V.

Locatie:

Delft

De werkwijze van Alter IT vertrekt vanuit het idee dat de klant altijd centraal staat. Op basis van dit standpunt is het gehele team samen met de eigenaren op zoek naar de beste oplossingen.

Vacatures bij Alter IT


Achtergrondinformatie

Alter IT is opgericht in 2001 en gevestigd in Delft. Het bedrijf werkt graag nauw samen met haar klanten. Het levert een directe en persoonlijke band, waarbij beide partijen elkaar weten te vinden. Dit heeft geresulteerd in fijne en langdurige relaties!

Unieke werkwijze

Passende antwoorden op door de klant neergelegde vraagstukken zoekt Alter IT ook buiten de gebruikelijke mogelijkheden om.

Klanten met een soortgelijke oplossing brengt Alter IT met elkaar in contact. Want wie kan nu beter vertellen wat de voor- en nadelen zijn dan een ervaringsdeskundige? Klanten leren dus van elkaar!

We know IT

De klantenkring is heel breed: van ingenieursbureaus, financiële bedrijven tot aan de muziekindustrie of winkelondernemingen. Van bedrijven met 5 medewerkers tot 500 medewerkers, het maakt voor het beheer van de IT niet uit. Wat al deze bedrijven gemeen hebben is dat iedereen wil dat de data toegankelijk is.

Werken bij Alter IT?

Wil jij werken bij Alter IT? Bekijk dan direct de openstaande vacatures van Alter IT en wie weet ga jij binnenkort in Delft aan de slag.

Werken bij Alter IT

 

Recente vacatures bij Alter IT B.V.:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist