TOP WERKGEVER: ANVA

Locatie:

Amersfoort

Vol trots maakt ANVA alweer 40 jaar softwareoplossingen voor de verzekeringsbranche. Ze zijn uitgegroeid tot een totaalleverancier op het gebied van software en ondersteuning voor de gehele verzekeringsmarkt, van verzekeraars en serviceproviders tot beursmakelaars, volmachten en financieel advieskantoren.

Achtergrondinformatie

Meer dan tienduizend financieel professionals werken met hun software om miljoenen consumenten en duizenden ondernemers een goede verzekering te kunnen aanbieden. Dankzij hun jarenlange ervaring in de verzekeringsbranche en hun diepgaande kennis van de processen daarin, kennen zij jouw werkveld als geen ander.

Marktleider word je natuurlijk niet zomaar. Het team van ANVA bestaat uit 140 professionals en zij zijn verantwoordelijk voor dit succes. Samen werken ze vanuit een overtuigende visie met de nieuwste technieken en methodes. Hiervoor hoef je dus niet naar Silicon Valley te verhuizen! Uiteraard hebben ze ook bestaande software die ze zorgvuldig aan het vervangen zijn. 

Dat kan natuurlijk niet iedereen. Als je ambitie én lef hebt leren ze jou alles wat je moet weten.

Bedrijfsculuur

ANVA is een informele organisatie. Het bedrijf heeft een platte structuur en korte communicatielijnen. De meeste werkplekken bevinden zich in open, lichte kantoortuinen, waardoor je ziet, hoort en voelt wat er speelt en je gemakkelijk op collega’s kunt afstappen.

De kernwaarden van ANVA zijn: Focus, Kwaliteit, Samen en Lef.

Bij ANVA heb je zelf de regie. Initiatief en lef worden gewaardeerd, gestimuleerd zelfs! Jij kunt het verschil maken, want als medewerker kun je elke dag iets verzinnen of doen waardoor ANVA er nóg meer toe doet. Of het nu gaat om het bouwen van een functionaliteit, een klant blij maken door net een stapje extra te zetten of ervoor zorgen dat je nóg beter samenwerkt met je collega(s). Jij voelt je hiervoor verantwoordelijk, neemt het initiatief en doet dit op een manier die bij jou past. De medewerkers van ANVA delen een passie voor hun vakgebied, hoe verschillend ze verder ook zijn.

 

Recente vacatures bij ANVA:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist