TOP WERKGEVER: AppMachine

Locatie:

Leeuwarden/Boston

AppMachine werkt sinds 2011 aan de nieuwste SAAS producten en is ondertussen uitgegroeid tot een bedrijf met klanten over de hele wereld. Ze helpen miljoenen MKB’s met hun online aanwezigheid, professionele uitstraling en willen vooral zorgen dat online zijn simpel is. Het team is ondernemend, snel en internationaal met verschillende achtergronden. 

Achtergrondinformatie

Sinds 2016 is AppMachine onderdeel van Endurance International Group; de onderneming achter verschillende topnamen in online marketing tools voor MKB’s; onder andere Constant Contact, Bluehost, SiteBuilder, HostGator, Domain.com en anderen. Binnen Endurance is AppMachine de zogenaamde “innovation hub”. Dit betekent dat AppMachine continu de nieuwste technieken kan gebruiken bij de projecten waaraan ze werken.

Bovendien heeft AppMachine niet alleen een locatie in Leeuwarden, maar zit het hoofdkantoor in Boston, en wie weet, mag je daar ook naar toe, om je nieuwe collega's te leren kennen.

Werken bij AppMachine

Als je open staat voor een nieuwe technische uitdaging, werken in een zeer talentvol internationaal team, en op zoek bent naar super veel mogelijkheden voor technische innovatie, dan is AppMachine misschien op zoek naar jou.

Binnen AppMachine werk je aan het product sitebuilder.com - een directe concurrent van Wix en Squarespace. Je krijg alle ruimte om met de nieuwste technieken te werken, maar ook om de rest van het team mee te nemen in die technieken, om zo de tech stack up-to-date te houden.

Werken aan sitebuilder.com betekend dat je werkt aan een product dat 24 uur per dag, 7 dagen per week altijd en overal op de wereld beschikbaar en snel moet zijn. Dat betekent dat je te maken krijgt met:

  • Duizenden requests per seconde;
  • Meer dan twee miljoen gebruikers wereldwijd;
  • Continue dreiging van brute force en DDoS attacks op onze infrastructuur;
  • Een volledige cloud first infra in Azure en GCP.

 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist