TOP WERKGEVER: Appsmen

Wij zijn een digitaal bureau gespecialiseerd in standaard bestelsite oplossingen en standaard (native) bestelapp oplossingen. Meer weten? Lees dan verder!

Appsmen werken bij

Over Appsmen

Bij Appsmen zijn wij van mening dat mobiele technologie op een innovatieve manier binnen de horeca gebruikt kan worden. Daarom hebben wij voor restauranthouders een totaalpakket ontwikkeld. Dat pakket bestaat uit een webshop en een bestelapp gemaakt in de huisstijl van onze klanten. Zo hebben ze direct overzicht over de omzet, bestellingen, klanten, kortingen en alle andere instellingen. Deze kunnen geïntegreerd worden met alle bekende online kassasystemen zodat alles samensmelt tot één mooi geheel. En wat wij het liefste doen? Ervoor zorgen dat onze klanten de beste ervaringen hebben met onze systemen.

Appsmen collega's

Werken bij Appsmen

Wij zijn een klein bedrijf wat snel groeiend is. Bij ons bieden we veel ruimte voor eigen inbreng. Ook wordt er veel lachen met collega’s, kun je uitdagende opdrachten op je nemen, flexibele uren draaien en snel doorgroeien binnen de organisatie. Onze ambities zijn hoog en daar werken we ook naar. Wij bieden ook genoeg opleidingsmogelijkheden aan waardoor je altijd up-to-date bent met de huidige normen van het vak. Verder krijg je een reiskostenvergoeding en is er perspectief voor salarisverhogingen.

 

Recente vacatures bij Appsmen:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist