AskRoger! Digital Business Consultants

Wil jij zorgen voor geweldige klantervaringen? En wil je werken in een jong, dynamisch en informeel bedrijf? Dan ben je bij Ask Roger! aan het juiste adres. Nieuwsgierig wat zij jou kunnen bieden? Lees dan verder.

Over Ask Roger!

Het begon allemaal in 2007: drie enthousiaste en ambitieuze ondernemers zetten een bedrijf op om de beste telefoondiensten en netwerkinfrastructuren aan te leggen. Maar in de loop der jaren veranderde het telefonie- en netwerklandschap. Dat vroeg om een andere aanpak. De uitkomst bleek te liggen in het creëren van een platform om de beste klantervaringen te bieden aan klanten van klanten.

De bedrijven waar ze voor werken zijn bijvoorbeeld Van Wijnen, Stedin en SER. Ze helpen deze organisaties om - onder andere - een goede customer journey neer te zetten. Bij Ask Roger! zijn ze pas echt tevreden als klanten kunnen excelleren met ondersteuning van hun oplossingen.

Eén van de projecten waar het bedrijf mee bezig is geweest, is het creëren van de koppeling tussen Skype en CRM. Ask Roger! zorgt ervoor dat zij de eerste zijn die iets nieuws bedenken. Ze blijven altijd up-to-date en houden rekening met de steeds veranderende maatschappij.

Werken bij Ask Roger!

Bij Ask Roger! gaan ze graag het avontuur aan. Het team blijft niet binnen de gebaande paden wandelen, maar kijkt altijd verder naar interessante nieuwe wegen. Want pas dan kom je tot andere inzichten en oplossingen. Zo kunnen ze de beste digitale transformatie leveren aan de klant op basis van de meeste recente ontwikkelingen.

Met een team van ongeveer 50 Rogers, wordt er elke dag hard gewerkt in het monumentale pand in Delft en op de andere locaties. Het is een eigenzinnige club bestaande uit consultants, developers en sales-, support en stafmedewerkers. Zij verwelkomen jou er van harte bij. Naast hard werken is er ook ruimte voor gezelligheid. Bijvoorbeeld tijdens de borrels of bedrijfsuitjes. Als je aan de slag gaat bij dit bedrijf kun je daarnaast rekenen op een gratis lunch, vers fruit en volop opleidings- en doorgroeimogelijkheden. Wil jij ook een Roger worden? Bekijk dan nu de vacatures!

 

Recente vacatures bij AskRoger! Digital Business Consultants:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist