TOP WERKGEVER: Axians

Locatie:
Specialisme:  

Eindhoven
ICT

Als grootste Exact partner van Nederland levert Axians hoogwaardige totaaloplossingen voor het optimaliseren van processen bij (middel)grote organisaties en bedrijven.

Exact software is een van de meest gebruikte ERP-systemen in Nederland. Axians AppCloud is de grootste Exact partner van Nederland en helpt als System Integrator de bedrijfsprocessen te optimaliseren waardoor de service en kwaliteit van haar klanten wordt verhoogd. 

Achtergrondinformatie

De manier waarop organisaties naar hun ICT-omgeving kijken, is de afgelopen jaren enorm veranderd. Software en andere ICT-oplossingen moeten de bedrijfsdoelstellingen ondersteunen en moeten altijd en overal beschikbaar zijn. Voor de meeste organisaties is het inmiddels duidelijk dat de cloud hierin kan ondersteunen. Ook biedt de cloud meer flexibiliteit en efficiency, zo kunnen bedrijven snel opschalen bij piekbelasting en afschalen in rustige perioden.

Bij Axians denken en handelen zij vanuit standaardoplossingen en richten deze vervolgens in op basis van klantspecifieke behoeften en werkwijzen. Naast Exact software leveren, implementeren en beheren zij software van o.a. Orbis, Scan Sys, Cifas en Any2info. 

Axians heeft een eigen development afdeling wat ze de mogelijkheid biedt om verder te denken dan de standaard en daardoor een meerwaarde leveren aan de bedrijfsvoering, on premise of vanuit de cloud. Ook biedt Axians uitgebreide support mogelijkheden waardoor zij klanten de beste service kunnen bieden.

Werken bij Axians?


Werken bij Axians betekent werken in een team met technische en Exact-specialisten. Samen zorgen jullie ervoor dat de klant wordt ontzorgd als het gaat om de Exact omgeving en haar eigen Appcloud. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan het opzetten, implementeren en bijhouden van het cloud platform.

Je komt te werken in een autonome zelfsturende unit van 65 collega’s die innovatieve ERP-diensten leveren en de grootste Exact partner van Nederland. De unit is onderdeel van Axians. Als groep heeft Axians de mogelijkheid om creatieve oplossingen te ontwerpen en vernieuwende concepten te ontwikkelen. Daarbij kunnen ze gebruikmaken van de expertise van de andere merken van VINCI Energies. De gedecentraliseerde organisatiestructuur stelt mensen in staat om op lokaal niveau te innoveren en nieuwe producten en diensten te ontwikkelen.

Wil jij werken bij Axians? Bekijk hieronder dan direct de openstaande vacatures en solliciteer.


 

Recente vacatures bij Axians:

Cloud Engineer

Zoek jij als Cloud Engineer een uitdagende en afwisselende baan, zonder detachering? Bij ons werk je (normaliter vanuit onze vestiging in Eindhoven, maar gezien covid nu voornamelijk vanuit huis) aan het opzetten, implementeren en beheren van ons nieuwe cloud platform en complexe omgevingen van klanten. Wij zijn groots in Exact: als grootste, award winnende én meest gezellige Exact partner helpen wij klanten met de inzet van Exact software en onze eigen cloud oplossing. Kom jij ons team versterken?

Axians
Axians EINDHOVEN
 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist