TOP WERKGEVER: AxyWare

Locatie:

Utrecht

AxyWare is een jonge en groeiende onderneming. Ze hebben een fraaie en groeiende lijst met gebruikers: early adopters die de stap naar een innovatieve oplossing durven te maken. Om hun klanten optimaal te kunnen bedienen zijn ze continue op zoek naar mensen die hun team komen versterken.


Achtergrond informatie

AxyWare is een InsurTech bedrijf. Zij hebben het nieuwe generatie geïntegreerde administratie- en communicatiesysteem ontwikkeld voor pensioenen en verzekeringen en zetten dit succesvol in de markt. Doelgroep: verzekeraars, pensioenfondsen en uitvoeringsorganisaties. Deze sector kenmerkt zich door complexiteit en turbulente ontwikkelingen.

MISSIE
AxyWare wil dé marktstandaard zijn op het vlak van administratie- en communicatiesystemen voor pensioenen en verzekeringen. Hun technologie maakt Operational Excellence en een optimale Customer Experience mogelijk. Ze reduceren complexiteit en kosten en vergroten tegelijk de wendbaarheid van organisaties. Met hun oplossingen faciliteren zij volledige digitalisering en de migratie van legacy systemen naar State of The Art Technologie - en daarmee de transformatie van jouw volledige waardeketen.

Werken bij AxyWare

Het team bestaat uit bevlogen professionals. Zij zijn door de wol geverfd en hebben jarenlange ervaring in deze business. Ze hebben echter niets aan ambitie ingeleverd. Het gaat hun daarbij om de inhoud en niet om de verpakking. Zij hebben een “Work hard - Play hard”, en “Can Do” mentaliteit, waarbij zij tot het uiterste gaan om te doen wat zij beloven. Compromisloos en eigenwijs. Er wordt binnen het bedrijf veel gelachen, waarbij niemand gespaard wordt. Verwacht geen politieke correctheid… die verwachten zij ook niet van jou.

Zij bieden de geschikte kandidaat de kans om onderdeel te worden van een groeibedrijf dat de markt aan het veroveren is. Dat talent hier fraaie toekomstperspectieven heeft zal duidelijk zijn.

Verder:

  • Een full time dienstverband;
  • Veel vrijheid voor een goede balans tussen werk en privé;
  • Plaats- en tijdsonafhankelijk werken;
  • Samenwerken met de beste mensen in deze business;
  • Een modern pakket primaire en secundaire voorwaarden.

 

Recente vacatures bij AxyWare:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist