TOP WERKGEVER: BICT Groep B.V.

Locatie:

Naaldwijk

Achtergrondinformatie

De BICT Groep is ontstaan uit de ICT-afdeling van het bedrijf V&R Techniek. Dit bedrijf is in 1973 opgericht en stond toen nog bekend als Van Rossum Techniek. Sinds april 2011 is de BICT Groep geboren, één overkoepelende organisatie van waaruit wij automatisering, bedrijfstelefonie, hosting services en datanetwerken leveren.

Ons gespecialiseerde team van ICT-ters en medewerkers bedenkt, levert en beheert op een flexibele en dynamische manier totaaloplossingen voor alle ICT-vraagstukken. Doordat wij diverse specialismen gebundeld hebben in één bedrijf, heeft de klant een vast aanspreekpunt voor al zijn vragen, meldingen of onverhoopte storingen. Storingen worden door proactief systeembeheer vroegtijdig opgespoord, zodat de klant vaak pas achteraf te horen krijgt dat zich een storing voorgedaan heeft. De klant merkt hier in zijn dagelijkse werkzaamheden niets van.

Door slim samen te werken, pakken wij vraagstukken direct op en kan de klant zich volledig focussen op zijn core business. De uitdaging is om de klant compleet te ontzorgen op het gebied van ICT, waarbij wij streven naar een lange termijn relatie.

Waar trekt u de grens tussen de automatisering en het handmatig uitvoeren van taken bij uw bedrijf in Rotterdam of Delft? Wij adviseren u bij het maken van de juiste keuzes. Bovendien helpen wij u met het installeren en beheren van uw systemen en staan wij u 24/7 bij voor support. Denk aan oplossingen als kantoorautomatisering, proactief systeembeheer en online back-ups. Zowel op afstand als op locatie heeft u één vast aanspreekpunt – wel zo vertrouwd.

Werken bij BICT Groep

Altijd al willen werken bij BICT Groep? Kijk dan eens tussen onderstaande vacatures: 

 

Recente vacatures:

Systeembeheerder

Vind jij het leuk om in een gevarieerde omgeving te werken, waar zowel systeembeheer als werkplekbeheer maar ook telefoniebeheer wordt uitgevoerd? Heb jij kennis en ervaring in de I(C)T of meerdere takken van deze werkgebieden en wil jij werken in een dynamische, groeiende organisatie waar allerlei mogelijkheden zijn? Solliciteer dan op deze functie!

BICT Groep B.V.
BICT Groep B.V. NAALDWIJK
 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist