Home >
Blue Carpet

TOP WERKGEVER: Blue Carpet

Locatie:
Specialisme:  

Baarn
HR

Blue Carpet ontwikkelt software waarmee zij HR-diensten en -processen bij grote organisaties verbeteren en waarbij de ontwikkeling van talent centraal staat.

Achtergrondinformatie

Organisaties die snel kunnen inspelen op veranderingen zijn het meest succesvol en flexibele organisaties hebben de toekomst. Talent identificeren en zichtbaar maken is hierbij cruciaal.

Met drie producten; Profile Manager, HR Manager en Pool Manager faciliteert Blue Carpet individu en organisatie om talent maximaal te laten renderen. In het hart van hun platformen bevindt zich Profile Manager, ook wel ePortfolio of competentiepaspoort genoemd. Daarmee geven ze een groeiend aantal werknemers, zzp’ers en studenten een persoonlijk ontwikkelinstrument in handen gedurende hun gehele loopbaan.

"Blue Carpet levert innovatieve softwareoplossingen binnen het zich snel ontwikkelende HR-domein’'

Er wordt veel geschreven over hoe talent gemanaged, gestimuleerd en zelfs ‘gemaakt’ kan worden. Dit terwijl wereldwijd maar 33% van de organisaties aangeeft enigszins effectief te zijn in het meten van de kwaliteit en het talent van hun medewerkers.

Blue Carpet stelt in zijn producten het meten van de kwaliteit van medewerkers voorop. In alle producten geven zij het stuur in handen van de medewerker. Door middel van zelftesten, feedback-tools, mini-competities of andere vormen van gamification.

Bedrijfscultuur

Bij Blue Carpet werken gedreven, eigengereide professionals. Ze zijn begeesterd door hun visie dat Talent Management beter kan, getalenteerd in het verbeteren van HR-processen, en bekwaam in het leveren van state-of-the-art software.

Blue Carpet heeft een informele werkcultuur waarbij persoonlijke ontwikkeling, het op tijd leveren van een gedegen product en fun in een hecht team voorop staan. ze combineren werk met uitjes en verdieping door relevante evenementen te bezoeken. Naast werk staat persoonlijke ontwikkeling bij Blue Carpet hoog aangeschreven.

 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen 050 - 2101001
... of we bellen jou
… of je mailt ons