booq software bv

 

 

 

Eijsink Afrekensystemen is een innovatieve automatiseringsonderneming. Dé totaaloplosser voor de branches horeca, retail, catering, sport en zorg.

En ondanks dat we inmiddels ruim 185 medewerkers hebben, heerst hier nog steeds de oorspronkelijke sfeer van het Twentse familiebedrijf: persoonlijk, betrokken en gemotiveerd. Als landelijke organisatie opereren wij regionaal vanuit onze vestigingen in Hengelo (hoofdkantoor), Amsterdam, Breda, Den Haag en Emmeloord. Onze oplossingen kom je (bijna) overal tegen: pretparken, musea, ziekenhuizen, restaurants, beachclubs, cafés, catering, slijterijen, juweliers en een diversiteit aan retailzaken. Naast kassa's en afrekensystemen leveren wij bijvoorbeeld loyaltysystemen, maar ook software waarmee je personeel kunt inplannen, snel inzicht hebt in kosten of bestaande systemen goed kunt koppelen aan andere pakketten en logistiek. Verder verzorgen we ook brede en specialistische (cashless) betaaloplossingen, zoals pin- en inhouse systemen.

Het bedenken van innovatieve oplossingen is een continu proces. Ontwikkelingen in het optimaliseren van gastbeleving, de 24-uurs economie, veranderend aankoopgedrag en niet op de laatste plaats nieuwe technologische toepassingen zorgen er tenslotte voor dat je continu moet innoveren om bij te blijven. Wij proberen de wensen van onze klanten daarom constant een stap voor te blijven. Eijsink doet dit alles in eigen beheer. Met softwareontwikkeling , projectmanagement, systeemimplementatie, onze helpdesk, en de technische dienst in eigen beheer bieden wij zo zekerheid voor onze klanten.

Eijsink Software is onderdeel van Eijsink Afrekensystemen. Hier is dagelijks een team van 25 ontwikkelaars aan de slag. 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar spelen we proactief in op vragen en signalen uit de markt. En dit alles straks hopelijk samen met jou!

Werken bij 
Eisjink is een platte organisatie waarbij iedereen veel persoonlijke aandacht aan elkaar schenkt; vanuit de directie is er belangstelling naar de medewerkers, maar ook bij de medewerkers onderling blijft iedereen van elkaar op de hoogte. Het is belangrijk dat collega’s volledig betrokken zijn bij de zaken die binnen het bedrijf spelen. 

Daarnaast wordt er elke dag een gezonde lunch met vers fruit en lekker beleg verzorgd. De kameraadschap binnen het bedrijf is erg opvallend; zo is er bijvoorbeeld elke vrijdag een gezellige vrijdagmiddagborrel.

> Case study Eijsink 

 

Recente vacatures bij booq software bv:

Front-end Engineer

Slimme code en ijzersterke programma’s zijn de basis waarop Eijsink draait. En daar zijn we trots op. Bij ons krijg je de kans om mee te bouwen aan de customer journey van de toekomst. Oftewel: softwaretotaalplatform booq gebaseerd op webtechnologie. Als ervaren front-end engineer / architect vertaal jij als geen ander de UX/UI-designs naar code. Ambitieus als je bent wil je de gebruikerservaring van onze klanten immers blijven verbeteren. Hiermee neem je de andere front-end collega’s bij de hand. Kom impact maken!

Front-end Engineer
booq software bv HENGELO (HENGELO)
 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist