TOP WERKGEVER: Brût Communicatie

Locatie:

Harmelen

Gedreven door creativiteit. Dat zijn wij, bij marketingcommunicatiebureau Brût Communicatie. Maar altijd met het juiste doel voor ogen. Namelijk, de doelgroep bewegen tot de juiste actie. Met een ijzersterk team van ervaren marketingcommunicatie professionals, die met je meedenken en de juiste impact weten te creëren.

Achtergrondinformatie

Strategie

Onze strategie: ingewikkelde onderwerpen simpel maken en vertalen naar een boodschap die de doelgroep aanspreekt. De juiste communicatiemiddelen zo aan elkaar verbinden, dat je de doelgroep ook daadwerkelijk bereikt. Doelgericht en resultaatgericht. Dat is waar marketingcommunicatie echt om gaat. En daarin vind je bij Brût Communicatie een uitstekende sparringpartner. Die met je meedenkt en verder kijkt. Het verbinden van specialistische kennis van de branche aan best practices en opgedane ervaring uit andere branches geeft een verfrissende kijk op het reclamevak.

Online

Het behalen van je marketingdoelen kan niet zonder de inzet van online marketing. Wij ontwikkelen websites en webshops en zorgen door onze uitgekiende online strategie met de juiste SEO en SEA voor een hoge conversie. Onze specialisten op het gebied van social media zorgen voor een gedegen contentplan.

Concept

De creativiteit stroomt door de aderen van onze creatieven. Door de juiste aansturing op basis van strategische keuzes weten zij steeds met verrassende en eigentijdse doeltreffende concepten te komen, die vervolgens in creatieve campagnes worden vertaald. Chaos mag, out-of-the-box ook, maar het doel wordt nooit uit het oog verloren. Dus, altijd weer op zoek naar creatieve oplossingen om de juiste boodschap met de juiste impact op een verrassende en aansprekende wijze bij de juiste doelgroep te krijgen.

Offline

Offline oldschool? Dat dachten we dus niet! Een cross mediale aanpak, met de inzet van offline middelen helpt om een campagne te laden. Het vertalen van het concept naar verschillende middelen, zodat de doelgroep niet anders kan dan van je houden.

Werken bij Brût Communicatie

Marketingcommunicatiebureau Brût Communicatie heeft een breed klantenportfolio. Daardoor hebben wij kennis van diverse branches. Best practices geven inzicht en zorgen voor een verfrissende kijk op creatieve communicatie. Bekijk het resultaat van onze samenwerking.

 

Recente vacatures bij Brût Communicatie:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist