Business Support Veenendaal

Wij bestaan al ruim 30 jaar en hebben écht onze sporen verdient; onze kennnis en ervaring willen we inzetten om ondernemingen te laten floreren op het gebied van ICT. Meer weten? Lees dan verder!

BSV vacatures

Over Business Support Veenendaal

Bij Business Support Veenendaal geloven we in een toekomstbestendige IT-omgeving voor de dag van morgen. Dit realiseren wij al te graag voor onze klanten, met als missie om bedrijven, scholen en stichtingen te ontzorgen in ICT-dienstverlening. En dat in de breedste zin van het woord. Daar doen wij het voor.

BSV werken bij

Werken bij Business Support Veenendaal

Business Support Veenendaal is een klein bedrijf met 8 collega’s. Elke dag zetten we ons in om onze klanten probleemloos met de nieuwste technieken te laten werken. Je komt terecht in een klein, maar sterk team, waar collegialiteit en plezier erg belangrijk zijn. Iedereen heeft een hoge mate van zelfstandigheid, maar collega’s delen graag informatie en kennis met elkaar. De werkomgeving is informeel, ons motto daarbij is hard werken, hard ontspannen! Klinkt goed? Verder bieden wij je:

  • Een leuke, uitdagende functie met doorgroeimogelijkheden
  • 25 vakantiedagen
  • Werken met inspirerende, betrokken collega’s in een grensverleggende, informele organisatie
  • Ruimte voor initiatief en een grote mate van zelfstandigheid
  • Ruimte voor opleiding en persoonlijke ontwikkeling
  • Een passend salaris
  • Goede pensioenregeling
 

Recente vacatures bij Business Support Veenendaal:

System Engineer

Vanwege de groei van onze werkzaamheden zijn wij op zoek naar een System Engineer. Wil jij werken voor een persoonlijke organisatie, waar je geen nummertje bent, je maximaal kunt gaan voor het succes van de klant en werkt met nieuwste IT-technologie├źn op het gebied van veiligheid en gemak? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Business Support Veenendaal
Business Support Veenendaal VEENENDAAL
 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist