TOP WERKGEVER: CBC Nederland

Locatie:

Groningen/Utrecht/Arnhem/Nijmegen/Eindhoven/Breda/Goes/Rotterdam/Den Haag

Canon Business Center is jouw regionale partner voor een totale bedrijfsoptimalisatie. Ze inspireren hun relaties om het beste uit zichzelf en hun organisatie te halen en hierin perfect te verbinden richting een digitale toekomst.


Achtergrondinformatie

In alles wat Canon Business Center is doet, zetten ze een extra stap om hun partners te verrassen en de verwachtingen te overtreffen. Ze inspireren organisaties om samen te werken en van elkaars expertise gebruik te maken. De  core business van Canon Business Center is gericht op verbinden, waarin ze de bedrijfsprocessen van organisaties optimaliseren door het efficiënt inrichten van informatiestromen en documentbeheer. 

Om het regionale karakter van Canon Business Center naar voren te brengen hebben ze 8 centrale locaties in Nederland: Groningen, Utrecht, Arnhem Nijmegen, Eindhoven, Breda, Goes, Rotterdam en Den Haag. Zo zijn ze altijd in de buurt om de partners van Canon Business Center optimaal te kunnen ondersteunen. Samen ondernemen, want waar je ook heen gaat, zij staan voor je klaar.

Werken bij Canon Business Center

Canon Business Center  biedt jou een uitdagende functie met veel bewegingsruimte. Ze stimuleren jou om te groeien en investeren in jouw professionele ontwikkeling, zodat jij kunt leren in jouw rol bij Canon Business Center Nederland. Ze bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden en diverse opleidings- en trainingsmogelijkheden. Om jou in je functie als Lease Employee volledig te ondersteunen, stellen ze een laptop ter beschikking.

 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist