TOP WERKGEVER: Centerone

CenterOne Group ontwikkelt standaard software zoals Center1 CRM, WaterPro, ProcessPro en DronePoint. Wij helpen klanten door optimaal gebruik te maken van onze software oplossingen en branchekennis bij het uitvoeren van kerntaken. Samen met onze klanten creëren wij oplossingen die passen in een klantgerichte en transparante marktbenadering.

Onze oplossingen en diensten
Wij bieden onze web oplossingen vanuit de Cloud aan, maar ook binnen uw eigen infrastructuur. Onze web applicaties zijn ontwikkeld volgens de laatste referentie architectuur en voldoen aan de richtlijnen van de moderne overheid. Wij bieden diensten op het gebied van (web)ontwikkeling, beheer en onderhoud, migratie en integratie, consultancy en opleiding.

Missie
Het verbeteren van uw bedrijfsresultaat en het vergroten van uw klanttevredenheid. CenterOne helpt de werkprocessen van uw medewerkers te verbeteren en hun productiviteit te verhogen door de inzet van standaard ICT oplossingen op maat. Wij voorzien uw medewerkers van de juiste procesondersteuning bij het uitvoeren van hun dagelijkse werkzaamheden.

Voor wie
Wij bieden standaard oplossingen voor Waterschappen, Gemeenten en organisaties binnen het MKB. Dit varieert van vergunningen- en handhaving applicaties tot Business Process Management, CRM en KCC applicaties.

Partners
Wij zijn gecertificeerd partner van IBM, Oracle en Microsoft en werken nauw samen met onze klanten en partners om ICT oplossingen op maat te implementeren

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
CenterOne wil een winstgevende en maatschappelijk verantwoorde onderneming zijn. Wij behandelen al onze contacten op een respectvolle, eerlijke en rechtvaardige manier. Regelmatig steunen wij, in tijd en in geld, goede doelen en stimuleren wij medewerkers ook maatschappelijk betrokken te zijn.
Daarnaast berekenen we jaarlijks onze CO2-footprint. Om de uitstoot te verlagen willen we het rijden van zuinige en hybride auto’s aantrekkelijk maken. Daarnaast stimuleren we het plaats- en tijdonafhankelijk werken.

 

Recente vacatures bij Centerone:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist