TOP WERKGEVER: CODE Internet Applications


CODE is een vooruitstrevend internetbureau, gespecialiseerd in technische oplossingen voor het web. In ons eigen framework bouwen wij websites en mobiele applicaties voor verschillende klanten op nationaal en internationaal niveau.

Daarnaast werken wij samen met toonaangevende ontwerpbureaus zoals ARA en Fabrique. Het team bestaat op dit moment uit 11 personen. We hechten waarde aan onze open en informele cultuur. Naast het precisiewerk en deadlines maken we regelmatig tijd voor een borrel of een rondje racen op de PS3. Binnen het team stimuleren we elkaar om onszelf te blijven ontwikkelen binnen ons vakgebied, per werknemer is er dan ook een scholingsbudget beschikbaar. CODE is gevestigd in het centrum van Delft.


Werken bij CODE
Een kandidaat moet bij CODE komen werken vanwege de open en ongedwongen sfeer. Alle medewerkers werken allemaal op dezelfde vloer, er zijn geen aparte kantoorruimtes. Daarnaast werken programmeurs aan uitdagende projecten. Het is bij CODE heel belangrijk dat een programmeur veel leert. 

 

> Case study CODE

 

Recente vacatures bij CODE Internet Applications:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist