TOP WERKGEVER: Conscia

Locatie:

Gouda

Conscia ontzorgt de grootzakelijke markt door gebruikers en systemen veilig en betrouwbaar te verbinden. Zij doen dat met de beste technische kennis, uitstekende services en door een betrouwbare en betrokken partner van hun klanten te zijn. 


Achtergrondinformatie

Conscia haar klanten vertrouwen dagelijks op de betrouwbare en veilige oplossingen in:

  • Enterprise Networking
  • Wlan & Mobility
  • Security
  • Datacenter
  • Collaboration

Werken bij Conscia

Honderdduizenden mensen vertrouwen dagelijks op de kwaliteit van Conscia haar netwerken. Dat beseffen zij heel goed en daarom investeren zij veel in hun mensen. Want alleen op basis van veelzijdige kennis en inzicht zijn zij in staat excellente service en support te bieden aan hun relaties. Maar er is meer wat Conscia onderscheidend maakt. Het enthousiasme en plezier bijvoorbeeld waarmee de medewerkers hun werk doen. Zij zijn ervan overtuigd dat uitsluitend enthousiaste en betrokken mensen de hoge kwaliteit kunnen leveren die relaties van hun vragen.

 

Recente vacatures:

Project Controller

Conscia is een groeiend bedrijf en heeft kwaliteit, klantloyaliteit en een duurzame vertrouwensrelatie met de klant hoog in het vaandel staan. Wij zijn ervan overtuigd dat uitsluitend enthousiaste en betrokken medewerkers de hoge kwaliteit kunnen leveren die relaties van ons vragen. Daarom investeren we veel in onze medewerkers. Wij zijn ter uitbreiding op zoek naar een Project Controller!

Conscia
Conscia GOUDA

Projectleider

Conscia is een groeiend bedrijf en heeft kwaliteit, klantloyaliteit en een duurzame vertrouwensrelatie met de klant hoog in het vaandel staan. Wij zijn ervan overtuigd dat uitsluitend enthousiaste en betrokken medewerkers de hoge kwaliteit kunnen leveren die relaties van ons vragen. Daarom investeren we veel in onze medewerkers. Wij zijn ter uitbreiding op zoek naar een Projectleider!

Conscia
Conscia GOUDA
 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist