TOP WERKGEVER: DevOn

Bij DevOn geloven wij erin dat organisaties hun softwareontwikkeling radicaal moeten verbeteren om de strijd met hun concurrenten te kunnen winnen. Wij voeren geen stapsgewijze verbeteringen door, integendeel, wij implementeren innovatieve oplossingen die software development ingrijpend veranderen. Daarbij helpen wij organisaties de knelpunten in hun software development op te lossen en verder te gaan dan traditionele werk- en denkwijzen.

Met meer dan tien jaar ervaring op het gebied van distributed Agile softwareontwikkeling, is DevOn bovendien voor diverse organisaties een vertrouwde partner voor Agile softwareontwikkeling. Sinds 2004 combineren wij best practices op het gebied van Lean en Agile softwareontwikkeling met de ervaringen uit Agile transformaties. Ons Agile software ontwikkelingscenter in India bestaat uit zelfsturende software-ontwikkelteams die elke sprint nieuwe functionaliteiten opleveren, die klaar zijn voor productie.

Wij zijn frontrunners van de technologische revolutie met onuitputtelijke passie voor technologie! DevOn is de technische organisatie welke ontstaan is uit Prowareness. Wij zijn het bedrijf dat vooroploopt bij het opzetten van Continuous Delivery, Cloud, Agile Testing, DevOps en Security bij toonaangevende bedrijven wereldwijd. DevOn helpt marktleiders in bijvoorbeeld de financiële sector bij het zetten van de volgende stap in software delivery. We bestaan uit een dynamisch team, waarin persoonlijke ontwikkeling centraal staat.

 

Recente vacatures:

Cloud Expert

Als Cloud Expert bij DevOn ga je aan de slag bij verschillende toonaangevende klanten waarbij jij gaat helpen met vraagstukken op het gebied van Cloud. Je maakt onderdeel uit van een dynamisch team waarin persoonlijke ontwikkeling centraal staat, en jij helpt ons frontrunner te blijven van de technologische revolutie, met jouw onuitputtelijke passie voor technologie! Wij zijn het bedrijf dat vooroploopt bij het opzetten van Continuous Delivery, Cloud, Agile Testing, DevOps en Security bij toonaangevende bedrijven wereldwijd. DevOn helpt marktleiders bij het zetten van de volgende stap in software delivery door bottlenecks weg te halen.

DevOn
DevOn DELFT

DevSecOps Expert

Als DevSecOps Expert bij DevOn ga je aan de slag bij verschillende toonaangevende klanten waarbij jij gaat helpen met vraagstukken op het gebied van DevSecOps. Je maakt onderdeel uit van een dynamisch team waarin persoonlijke ontwikkeling centraal staat, en jij helpt ons frontrunner te blijven van de technologische revolutie, met jouw onuitputtelijke passie voor technologie! Wij zijn het bedrijf dat vooroploopt bij het opzetten van Continuous Delivery, Cloud, Agile Testing, DevOps en Security bij toonaangevende bedrijven wereldwijd. DevOn helpt marktleiders bij het zetten van de volgende stap in software delivery door bottlenecks weg te halen.

DevOn
DevOn DELFT

DevOps Expert

Als DevOps Expert bij DevOn ga je aan de slag bij verschillende toonaangevende klanten waarbij jij gaat helpen met vraagstukken op het gebied van DevOps. Je maakt onderdeel uit van een dynamisch team waarin persoonlijke ontwikkeling centraal staat, en jij helpt ons frontrunner te blijven van de technologische revolutie, met jouw onuitputtelijke passie voor technologie! Wij zijn het bedrijf dat vooroploopt bij het opzetten van Continuous Delivery, Cloud, Agile Testing, DevOps en Security bij toonaangevende bedrijven wereldwijd. DevOn helpt marktleiders bij het zetten van de volgende stap in software delivery door bottlenecks weg te halen.

DevOn
DevOn DELFT

CI/CD Consultant

Als CI/CD consultant bij DevOn ga je aan de slag bij verschillende toonaangevende klanten waarbij jij gaat helpen met vraagstukken op het gebied van Continuous Delivery. Je maakt onderdeel uit van een dynamisch team waarin persoonlijke ontwikkeling centraal staat, en jij helpt ons frontrunner te blijven van de technologische revolutie, met jouw onuitputtelijke passie voor technologie! Wij zijn het bedrijf dat vooroploopt bij het opzetten van Continuous Delivery, Cloud, Agile Testing, DevOps en Security bij toonaangevende bedrijven wereldwijd. DevOn helpt marktleiders bij het zetten van de volgende stap in software delivery door bottlenecks weg te halen.

DevOn
DevOn DELFT
 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist