Finalist

Werken bij Finalist

Voor een optimale verbinding betrekt Finalist de eindgebruikers in het hele softwarecreatieproces, is Finalist onafhankelijk in technologiekeuzes en omarmt het de open standaard als geen ander. De 140 hoogopgeleide collega’s in Nederland werken vanuit Rotterdam, Maarssen, Amsterdam, Eindhoven en op locatie met passie aan doordachte en gebruikersvriendelijke websites, maatwerk applicaties en integratie-oplossingen.

Finalist biedt een breed pakket aan diensten en oplossingen, speciaal ontwikkeld en samengesteld voor organisaties en instellingen in de zorg en het onderwijs. Vanuit de ruime ervaring in deze sectoren kan Finalist deze organisaties en instellingen in de volle breedte ondersteunen. Bijvoorbeeld met een community waar artsen en patiënten samenkomen, een single sign-on portaal voor studenten en medewerkers of het beheersbaar maken van een grote hoeveelheid data. Ook helpt Finalist organisaties en instellingen verder met een nieuwe (mobiele) website, app, intranet, narrowcasting en maatwerk software.

 

Werken bij Finalist

Lef, lol, leren, leven! Dat zijn de redenen waarom Finalist groeit. 140 collega's werken dagelijks aan uiterst interessante projecten voor met name onderwijs en zorg. Niet het standaard werk, maar juist het maatwerk.

 

Recente vacatures bij Finalist:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist