Fonky

Fonky is het beste fieldmarketing bureau van heel Nederland. Fonky heeft een community van studenten die naast de studie op zoek is naar plezier, persoonlijke ontwikkeling én een dikke portemonnee. Meer weten? Lees dan verder!

fonky vacatures

Over Fonky

Bij Fonky hebben wij de ultieme studentenbaan voor bijna 500 studenten vanuit meerdere locaties verspreid door heel Nederland. Elke dag weer brengen wij vol enthousiasme de ‘Fonk’ over voor onze verschillende opdrachtgevers.

Wat wij doen? Wij werken opvallende en impactvolle marketingcampagnes uit voor diverse A-merken in heel Nederland. Als landelijk fieldmarketing bureau onderscheiden wij ons in kwaliteit en innovatie voor onder andere goede doelen, loterijen, publieke omroepen, duurzame energie, telecom en dagbladen. Een hele verzameling dus.

fonky werken bij

Werken bij Fonky

We hebben een gedreven team waarbij kwaliteit in alles wat wij doen voorop staat. Wij creëren een plek waar studenten zichzelf uitdagen en samen een geweldige tijd beleven. Dit doen wij met onze kernwaarden DAPPER: doorzetter, authentiek, plezier, professioneel, eerlijk en resultaat. Klinkt goed? Verder bieden wij je:

  • Een motiverend salaris op basis van je kennis en ervaring
  • 25 vakantiedagen op basis van fulltime
  • Snelle laptop van de zaak
  • Telefoonkosten- en eventueel reiskostenvergoeding
  • Persoonlijk trainingsbudget
  • Heel veel gezelligheid en een ongekend goede sfeer
  • Een platte organisatie in de breedste zin van het woord. Zo kun je gewoon een biertje drinken met de baas
 

Recente vacatures bij Fonky:

Medior PHP Developer

Hé jij! Is innovatie jouw middle name? Ben je op zoek naar een uitdagende medior functie waar programmeer skills goed tot z'n recht komen? Dan zijn we op zoek naar jou. We zijn op zoek naar een PHP Developer die de perfecte Fonky-fit heeft. Iemand die energie krijgt van een enthousiaste en jonge omgeving en vrijdagmiddag (digitaal) met ons proost op een succesvolle week.

Medior PHP Developer
Fonky UTRECHT
 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist