TOP WERKGEVER: Hogeschool van Amsterdam

De HvA is de hogeschool ván, vóór en mét Amsterdam. Deze kaart laat zien hoe studenten, medewerkers en onderzoekers verbonden zijn met bedrijven en instellingen in Amsterdam.

De Hogeschool van Amsterdam biedt studenten en medewerkers de mogelijkheid om hun talent te ontplooien in studie en werk. Medewerkers en studenten bouwen dagelijks aan hun eigen toekomst en werken samen met bedrijven en organisaties in en om Amsterdam. Midden in de grote stad krijgen studenten en medewerkers de kans om een waardevolle bijdrage te leveren aan de samenleving.

Werken bij de HvA

De HvA is een van de grootste werkgevers in het hoger onderwijs én in Amsterdam. Studenten ontwikkelen hier hun talenten, zodat zij vervolgens als professionals een waardevolle bijdrage leveren aan de samenleving.

Om deze optimale onderwijskwaliteit te kunnen leveren, krijgen ook medewerkers bij de HvA volop de mogelijkheid om hun ambities en talenten te ontplooien. 

Medewerkers kunnen daarnaast rekenen op uitstekende arbeidsvoorwaarden en een informele en betrokken werksfeer, waar medewerkers en studenten zich thuisvoelen.

 

 

Recente vacatures bij Hogeschool van Amsterdam:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist