TOP WERKGEVER: In Ident Automatisering

Locatie:

Leiden

In Ident is een full service ICT dienstverlener op het gebied van internetdiensten, systeemontwikkeling en systeembeheer.

Achtergrondinformatie

Indent ondersteunt de hardware kant en onderhoudt goede contacten met verschillende softwareleveranciers. Ze stellen zich op als intermediair tussen de klant en haar soft- of hardwareleverancier(s) en zijn voor alle ICT-vraagstukken het aanspreekpunt.

In Ident heeft landelijk bewezen een professionele en betrouwbare partner te zijn voor een groot aantal tandartsen en tandartsenpraktijken. Mede door de uitstekende dienstverlening groeit het aantal klanten nog steeds. Bij tandartsen in de regio Zuid Holland zijn ze in het geval van calamiteiten snel ter plaatsen gezien ze immers gevestigd zijn in Leiden.

Tandartsautomatisering en CLOUD leverancier

Jaren lange ervaring in de mondzorg en gespecialiseerd in het ondersteunen van o.a. Exquise, Simplex, Novadent, VisiQuick, Mediadent, Dürr Dental en Digora.

Server werkplek beheer
De zekerheid dat alle ICT systemen goed blijven werken met de unieke 24/7 beheer. Zowel op afstand als op locatie, altijd inclusief toegankelijke en persoonlijke ondersteuning.
Private Cloud
Voor iedere organisatie is een passende en betrouwbare Cloud oplossing te realiseren. Een goed advies en prettige begeleiding maakt de stap naar de Cloud eenvoudiger dan ooit!
VOIP Telefonie
VOIP Telefonie
Moderne communicatieoplossingen die met organisaties meegroeien. Ze zorgen voor een goede bereikbaarheid met grip op de kosten. Heldere instructie en ondersteuning.
Backup en Security
De zekerheid dat gegevens veilig zijn, dat is geen overbodige luxe met de steeds strengere wetgeving. Gegevensverlies en datalekken; voorkomen is beter dan genezen

 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist