Intercept

Intercept is dé specialist voor het transformeren van software gedreven organisaties naar en binnen Microsoft Azure. Meer weten? Lees dan verder!


Over Intercept


We zijn ervan overtuigd dat wanneer software gedreven organisaties innovatief, schaalbaar, commercieel succesvol én veilig willen zijn, ze op de lange termijn het beste af zijn in de public cloud. Wij geloven dat Microsoft Azure daarvoor de beste keuze is. In 2013 is Intercept opgericht en sindsdien hebben we een sterke groei doorgemaakt. Met diverse certificeringen streven we altijd naar innovatie en groeien we onze business ook internationaal. We zijn actief in ruim 15 landen en hebben meer dan 50 werknemers met diverse nationaliteiten.

intercept vacatures

Werken bij Intercept

Je bent verzekerd van een plek binnen een enthousiaste, jonge en snel groeiende organisatie waar een ‘Can Do!’-mentaliteit wordt omarmd. Een club ambitieuze doeners met een pragmatische aanpak. . Je kunt iedereen altijd benaderen, het liefst met een grapje ;-) Door onze gezamenlijke passie besmetten we elkaar met de nieuwste functionaliteiten en weetjes. En nee dit doen we niet alleen maar achter de computer, we bespreken dit ook graag tijdens een BBQ, een potje tafel tennis of FIFA.

Ja. Het Work Hard Play Hard principe.


Verder bieden wij je:
- Regelmatig leuke Teams-meetings in het Intercept Café en (als de situatie het toelaat) ook leuke events en uitjes
- Veel ruimte voor eigen initiatief
- Uiteraard een Surface Pro of Surface Laptop en een iPhone
- Uitstekende arbeidsvoorwaarden en een moderne opvatting qua werkethiek

 

Recente vacatures bij Intercept:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist